Un produs Blogger.

vineri, septembrie 08, 2017

Bran(BC) în dialog cu un susținător al pensiilor militare

10 comments

10 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Vrajeli și abureli!
Huhu....ai impresia că Ponta este altfel? Este un arogant și infatuat care nu a muncit real....
Nu vă puneți speranțe în cel ce demisionează și mistocareste pe Facebook!
Eu nu cred nici măcar o secundă în bunele intenții ce vin din partea politicienilor de profesie, fără să fi făcut ceva palpabil în trecut...

Mihai spunea...

De fapt cam astia sunt ”sorosistii„ de care vorbea Livache.
Ca între mafioti ! Care pe care .
Chiar nu banuiti de ce pe unii nu-i mai cauta dna sau de ce un dosar s-a inchis.
Poate încă un mic pact ........
La amândoi orice promisiuni pentru voturi.
Ce iese din legile emanate de ambii mai putin conteaza.
Disgratios rău de tot.

luminita spunea...

ponta A DEVENIT UN TURNAOR , EU NU UIT CA LEGEA PENSIILOR MILITARE S-A APLICAT ASA FEL INCAT SA NU SE APLICE , EL STIA CE URMEAZA , SA II FIE RUSINE SI SA TACA

Ela Pop spunea...

Mai bine puneti poza lui Ponta decat a astuia, care ne ataca pe toate posturile.Ma indispune sa_i vad moaca de cate ori intru pe site.

Ein Stein spunea...

Ce spune Ponta despre militari au spus-o si Varujan Vosganian si Petre Roman care l-au lasat pe Chireac fara cuvinte de asemenea Costin Georgescu si alti politicieni. Ca tot ne framanta pensiile, legea pensiilor militare este numai pentru militati ca in toate tarile NATO nu pentru liftiere, femei de servici, functionari publici, securisti, etc. Pentru asta in primul rand trebuie sa se recunoasca ocupatia de militar, Romania fiind singura tara din lume care oficial nu are militari. Accesul in aceasta grupa ocupationala doar in baza reglementarilor COR ISCO 08 , standard obligatoriu prin legislatia comunitara. Un pachet de legi doar pentru aceasta grupa ocupationala asa cum e in toate tarile sanatoase la cap. Politicienii ne trag de maneca in directia pe care trebuie sa o urmam dar noi nu si nu. Cei care doriti sa faceti ceva in acest sens faceti plangere la Parlamentul European impotriva guvernului care refuza cu incapatanare sa puna in aplicare o directiva Europeana cu titlu obligatoriu.
Nu are sens sa facti vreun demers catre institutiile din Romania, securistii din SNAP nu vor lasa sa li se fure acoperirea perfecta pe care o ofera Cenusareasa conglomeratului cu apucaturi de cartel. Institutiile statului trebuiesc fortate sa isi faca treaba, folositi institutiile europene sa le dea suturi in cur sa se urneasca in directia in care trebuie nu sa stea cu gandul numai la furaciuni.

luminita spunea...

Gradele militare pentru ce mai sant? sa i se puna intrebarea asta lui CHITIAC , si sa il intrebe de fapt ce vrea axest domn umflat , buhait si plin de el Pentru cine tot da in militari ,cine il plateste?

luminita spunea...

Ati auzit ce aberatii mai scoate pe gura aia de mahalagioaica OLGUTA? zice ca un militar ia o pensie dupa care devine magistrat militar si mai ia una , apoi lucreaza si mai ia si salariu , asta este scrantita sau ce dracu are , chiar nu mai termina cu ivrajbirea ? ea crede ca asa iiapropie pe aia multi si saraci ,, pe asta nu o vede nimeni cat minte?

Huhu Rezea spunea...

@luminița
Păi...pe asta chiar o zice bine. Incepe să facă și ea deosebirea dintre militari și magistrați militari.
Nu e normal ca unul să nu beneficieze.... si de pensie de militar ....si de pensie de parlamentar, magistrat, aviator civil, etc?

luminita spunea...

NU ASTA INTELEGE EA , asta nu cred . Daca este magistrat militar va lua pensie asa cum prevede legea , nu cred ca va lua una de millitar si una de magitrat ,eu asa ceva nu cred ,poate de parlamentar dupa ce nu este in serviciu , si dece s nu ea daca asa au votat o lege? ACEASTA FIINTA numita olguta nu face altceva decat sa starneasca ura celor multi , astia multi cred ca daca nu vor mai pensiile alea speciale le va mari lor pensiilev, eu am mers in parc si am discutat cu diferiti oameni-pensionari, sa stiti ca este un val ve ura pentru pensiile militare , asa ca asta vrea olguta . Dar abia astept legea aia despre care nu se stie nimic si sa vedem ce pensii le vor face alora plin de ura ,abia asteptOLGA ASTA ESTE PUNCT DE REPER PENTRU GUVERN? DOAMNE FERESTE SAU EA ESTE ANA PAUKER PE STIL NOU?

Ela spunea...

Pe mine ma enerveaza ca toate variantele astea sunt secrete! De ce nu poate sa ne spuna macar pe ce principii se bazeaza.Pun pariu ca de la Casele de pensii MAI si MApN nu a chemat la consultari niciun '"specialist" . Le stie ea pe toate! O sa ne trezim cu legea aprobata faranegocieri cu sefii de sindicate