Un produs Blogger.

marți, septembrie 12, 2017

Un colonel(r) SRI vorbește despre statul paralel desprins din vârful SISTEMULUI

26 comments
Colonelul(r) Daniel Dragomir, fost arestat preventiv, 3 luni de zile, în scandalul cu evreii de la Black Cube, a vorbit aseară la RTV, într-o emisiune  cu Victor Ciutacu şi Ion Cristoiu.


Din zicerile colonelului:
In 2009  „serviciul(sri) se îndrepta spre puterea sergenților majori mesianici”
Sistemul este format din sutele de mii de oameni care își desfășoară activitatea în instituțiile statului și lucrează în interesul statului român.”
Statul paralel este altceva decât sistemul.Statul paralel este o clică, statul paralel este o mafie, o gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care decid să utilizeze instituțiile și sistemul în interes personal.”

Concluzia lui Ion Cristoiu despre emisiune:
„În bătălia pe viață și pe moarte dintre forțele democratice și Deep State, pus azi la dispoziția lui Klaus Iohannis și, prin urmare protejat de acesta cu ajutorul ambasadorului american la București, Hans Klemm, emisiunea de luni seara, 11 septembrie 2017, de la România TV, va rămîne mai mult ca sigur ca un moment de răscruce.”

http://mediartv1.freenode.ro/emisiuni/editia-de-seara-11-09-2017-h22-id853.mp4

Reacții după dezvăluirile lui Dragomir

26 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu, noi rezervistii, suntem oameni simplii care n-am bagat labele in buzunare sa praduim pe cineva sau ceva, n-am pus Romania in genunchi continuu de 27 de ani si prea putin ne pasa de un stat paralel care, de fapt, urmareste sa-i ingroape pe unii, se cauta sa se ingroape unul pe altul, caci nici unul nu-i mai breaz! Dar, in situatia in care suntem din ce in ce mai disperati, discriminati si loviti in drepturile constitutionale, imi doresc cu ardoare acest stat paralel la modul in care cei care ne jegmenesc sa fie adapostiti la Jilava si in alte locatii mai racoroase! In special pe cei doi corifei ai rautatilor care au distrus practic partidul stat, scindandu-l si subrezindu-l, au abuzat din start de drepturi doar pentru clasa politica favorita prin abuzarea si chiar distrugerea institutiilor de forta! Mi-e indiferent cum lucreaza acest ,,stat paralel,'' atata timp cat nici cei vizati n-au lucrat mai curat, fara perdea si fara manusi, de un grosier penal de nesuportat!

-Stat paralel, te rog eu, pana la Dumnezeu, sa-i ascunzi pe pradatorii si distrugatorii institutiilor de forta, dupa care sa te autodizolvi si sa dispari lasand loc democratiei pe care o asteptam de peste un sfert de secol!

gheo spunea...

Daca luam in calcul, propaganda sustinuta cu ostentatie de unele televiziuni care la randul lor sunt sustinute volunar de politicieni, propaganda care ”distruge orice credibilitate in institutiile statului roman, institutii care din pacate sunt se pare ”infectate ireparabil de microbul puturos al mizeriei politice romanesti”, este din ce in ce mai greu de crezut care dintre ”state sunt reale, cel care se ”propagandeste" la tv sau ... cel subteran format dintro minoritate de smecheri vanduti ”strainatatii - vorba marelui Eminescu, care submineaza statul celor circa ... 20 de milioane de romani !”. Minciuna pe fata, propaganda, hotia, falsificarea legilor, vanzarea tarii ... etc, au devenit atat de evidente si lipsite de orice "perdea de mascare" incat ... este greu de definita " Romania celor 20 de milioane ca stat de drept ...".

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Ești de o naivitate infiorătoare dacă ai așteptări ca statul paralel, în esență mafiot și corupt, creat sub oblăduirea lui Băsescu, să reintroducă statul de drept și democrația în România.
Statul paralel îi bagă la pârnaie doar pe cei care prăduiesc fără încuviințarea lui.

Alexcta spunea...

Colonelul(de ce este militar si nu civil) sa tacă!
A fost(este ?!!!!) parte a sistemului mafiot.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Praful si pulberea sa se aleaga de ei, onorabile! Si de unii, si de altii! Nici unul nu-i mai breaz! La inceput, acest ,,stat paralel'' a fost constituit de Basescu, doar ca unealta de reglat conturi, rafuieli si razbunari pe oponentii politici, la un mod voalat si printre picaturile de fapte bune asupra eradicarii, de fapt diminuarii cat de cat a marii coruptii, pe urma a luat-o razna si de-a valma, din interior, atacandu-si propriul initiator cu tot cu partid! Greseala a fost prin implicarea Serviciilor secrete si prin niste acorduri anticonstitutionale si la fel de discrete, manarie izvorata din mintea diabolica a Monicacai Morcovei. Acum au ramas niste zdrente din toata afacerea asta ilegala si cu actiuni mafiote, tot ale unor ,,zdrente'' gen Portocala. Pe marele Inchizitor de la Servicii l-au ,,destituit'' prin pensionare, dar balaurul avand sute si mii de capete, unii s-au pensionat, altii isi continua activitatea nestigheriti. Sistemul semi muribund functioneaza cu excelenta, dar nemultumirea mea este si va fi atata timp cat nu reteaza binomul pesedeului din radacini, cel care doar in cam jumatate de an au atins performantele PDL-ului, caruia i-au trebuit ani buni sa atinga cotele fasciste de razuiri la drepturi, nu ca astia inca din primele sase luni au spulberat intregul sistem de Aparare si Ordine publica, dar si prin alte abuzuri odioase, cum ar fi majorarile prin intreire si ipatrire ale propriilor salarii si drepturi. Eu mai cred ca, daca acest binom ar fi separat la racoarea beciului, PSD-ul isi va reveni la bunele intentii initiale si multe racile sociale vor fi rezolvate, pentru ca actualul binom a ajuns la performantele negative de odinioara ale cuplului malefic Basanau-Mooe Woodrea, si tocmai de aceea aplaud la scena deschisa actiunile ,,statului paralel'' impotriva acestora, dupa care poate sa sfarseasca prin indepartare pe suport legislativ sau stingere de la sine!

Dar, pana atunci, #REZIST ,,statule paralel!'' Macar sa ne simtim platiti cu o razbunare din partea cuiva, contrar neputintelor noatre in alt mod, pentru ca la atate abuzuri si nesimtire din partea lor, se merita cu varf si indesat sa mai existati macar un pic: Pana din ei n-o mai ramanea nimic!

Pop Iuliu spunea...

O noua incercare de manipulare impotriva unei institutii militare, prin utilizarea unei trompete sparte = Dragomir Daniel, care a fost dat afara din SRI pentru fapte de coruptie.

Potrivit procurorilor, în perioada octombrie 2012 – octombrie 2013, "inculpatul Dragomir Daniel, care îndeplinea funcţia de şef grupare sectoare informativ-operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul Serviciului Român de Informaţii, beneficiind de ajutorul inculpatei Dragomir Marinela Zoica, a pretins şi, ulterior, a primit de la un martor denunţător ( libanezul Ghaziri- nn) , administrator al unor societăți comerciale ( Avicola Crevedia -nn) , suma totală de 2.030.353,32 lei, echivalent a 462.567,61 EURO, compusă din:

- 1.648.400 lei, echivalent a 374.078,01 EURO (deşi iniţial a pretins suma de 400.000 EURO), sumă primită în NUMERAR într-un CONT BANCARdeschis pe numele altei persoane,

- 309.952,32 lei (echivalent a 70.575,87 EURO), reprezentând finanţarea cheltuielilor necesare înfiinţării, dotării şi asigurării funcţionării unei societăţi comerciale, incluzând şi un autoturism de lux, marca Porsche Cayenne,

- 72.000 lei (echivalent a 18.000 EURO), reprezentând salariul lunar de 8.000 lei, primit de soţia sa Dragomir Marinela Zoica, în calitate de administrator al acestei FIRME nou înființate.

Sumele de BANI au fost pretinse și primite de către inculpatul Dragomir Daniel pentru a-şi folosi influenţa, prin prisma funcţiei deţinute, asupra unor funcţionari publici, factori de decizie în cadrul Ministerului Finanţelor, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Garda Financiară în folosul lui Rami Ghaziri, administratorul "Avicola Crevedia".

Totodată, lt Col Dragomir i-a promis denunțătorului ( Rami Ghaziri) că-i va determina pe acei funcționari publici să îndeplinească sau să nu îndeplinească acte ce intrau în sfera atribuțiilor de serviciu sau erau contrare acestora, în legătură cu rambursarea la timp, de către firmele martorului denunţător, a unor sume de BANI, solicitate cu titlu de TVA de la bugetul de stat, sau stoparea unor controale fiscale.

În aceeași perioadă, soții Dragomir au transferat succesiv sumele de BANImenționate mai sus, în conturi aparţinând acestora sau unor membri ai familiei, iar, ulterior, au constituit depozite şi au cheltuit o parte din BANI în interes personal, în scopul disimulării originii ilicite a sumei de 1.648.400 lei, reprezentând contravaloarea a 374.078,01 EURO, PRODUS al infracţiunii de corupţie, susțin procurorii în actul de inculpare.

Deși "protejat" de un șef de grupare operativă de la SRI, administratorul Avicola Crevedia, libanezul Rami Ghaziri, a fost arestat în octombrie 2013 pentru evaziune fiscală, returnări ilegale de TVA, export ilegal de valută. Tot atunci, a fost arestată pentru luare de mită de la libanez și procurorul șef din Parchetul General, Angela Nicolae, care, de asemenea, încerca să-l ajute și să-l protejeze pe Ghaziri.

Pentru a-și îmbunătăți situația juridică, Rami Ghaziri a făcut denunțuri și a prezentat și probe materiale procurorilor anticorupție.

mega2005 spunea...

Tara asta e pradata la greu de niste jigodii cu epoleti...de la soferi, cameriste, spp-isti la numar, usieri, femei de serviciu si...generali.

Huhu Rezea spunea...

@pop iuliu
D-ta a cui trompetă esti domnule?
Cum să fie trecut în rezervă pentru corupție?
Rechizitoriul nevalidat de vreo instanță, pe care-l prezinți, se referă la presupuse infracțiuni din perioada ulterioară anului 2009, când Dragomir a trecut în rezervă .Tribunalul Bucuresti l-a declarat nevinovat pentru fapte de corupție, punându-l de îndată în libertate.
Si apoi... și de ar fi reale, ce legătură au cu ce spune despre statul paralel creat în România de clica lui Băse din instituțiile de forță ale statului?
Presa aservită statului paralel a și sărit astăzi pe acest ofiter de informații.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Pop Iuliu: Regret ca esti naiv: Nu intelegi ca rechizitoriile se fac la comanda, ca la cizmarie sau croitorie? Iesi din infantilismul presei aservite si judeca lucid! Eu, daca-i rog sa bage binomul pesedist la puscarie, asta nu inseamna ca pactizez si cu practicile reale de stat paralel, mafiot, de tip militarizat! Ce ne pui aici pe tava este ca si cum in fata lui Dumnezeu dracul ar fi avocatul acuzarii Satanei, si nu un inger din rai!

Huhu Rezea spunea...

Concluzia lui Ion Cristoiu despre emisiune în evz:
„În bătălia pe viață și pe moarte dintre forțele democratice și Deep State, pus azi la dispoziția lui Klaus Iohannis și, prin urmare protejat de acesta cu ajutorul ambasadorului american la București, Hans Klemm, emisiunea de luni seara, 11 septembrie 2017, de la România TV, va rămîne mai mult ca sigur ca un moment de răscruce.”

Pop Iuliu spunea...

@ Huhurez Rezea
Nu vreau sa polemizez subiectul, dar pentru știința cititorilor blogului, Dragomir a trecut in rezerva in anul 2013, cu gradul de lt.col.(r), iar in 2014 a fost arestat preventiv in dosarul de corupție. Eu îmi permit sa cred in continuare ca dumneata ești un om cerebral si acest însemnat volum de munca depus pentru administrarea blogului este menit a servi intereselor camarazilor rezerviști si nicidecum unor rebuturi instituționale. Dacă postările mele sunt in dezacord cu politica blogului va rog sa le ignorați, pentru ca nu vreau sa-l lezez interesele, dar am pretenții ca înțelegem pe ce lume trăim.
@ Cornelius Flavius Ifrim
Ce ai omule cu mine, inteleg si eu cat pot din ce citesc in comunicatele DNA, nu sunt pamfletar ca dumitale! Dumneata esti un naiv sa crezi ca dosarele de corupție se fac la comanda. Dumneata, eu, altul si altul, de ce nu avem dosare de corupție. Am pretenții de la ofițeri sa fie mai înțelepți si sa nu se lase antrenați in manipulări ordinare. Referitor la modul in care ma abordezi, ce sa zic...?, doar nu m-a pus nimeni sa ma iau de cei care te "cotonogesc" pe bloguri, chipurile sunt altruist, bine zic unii "facerea de bine, ....re de mama". Asta la vista!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Pop Iuliu, hei, omule, nu pune la inima! Doamne fereste sa am ceva cu dumneata, ba chiar ca te apreciez pentru echidistanta si un fel corect de a posta fara sa starnesti dispute dusmanoase! Scuza-ma daca te-am dezamagit! Ne mai si contrazicem pe aici, dar fara ganduri rele, fara otrava pe suflet si ramanem tot prieteni! Am eu un of acum pe binomul pesedist si ma ratoiesc de fapt la ei, dar nicidecum la camarazi! Lasa, frate, sa-si frece ridichile intre ei ca toti sunt o apa si-un pamant, m-am acrit de toti din politica si justitie, iar cei care ma cotonogesc pe aici o fac din plictiseala si ii inteleg. Cand aveam pisica si ma plictiseam, o luam in brate si o dezmerdam sa-mi toarca pana ma lua somnul si pe mine, ceea ce le recomand si alora care n-au loc de mine! Ia-mi comentariile ca atare si uita episodul, ca n-a fost decat o opinie nevinovata, ca intre oameni mai copti la minte si varsta, obisnuiti, si camarazi...

Huhu Rezea spunea...

@Pop
D-ta faci ca segregaționiștii care astupă gura unui african cu un ...Tu vorbești, măi, negrule?
Ieșit numai de un an din sistem este și normal că ai încredere în tot ce spune sistemul.Nu te impresionează nici măcar că rechizitoriul a fost infirmat de Tribunal. Nu toți din sistem sunt corecți... așa cum ai fost d-ta.
Dosarele penale se pot face, dar se și pot ține sub fund... la comandă.

Pop Iuliu spunea...

@ Huhu Rezea
Nu contest ca este posibil sa aveti dreptate referitor la modul in care simt si gândesc eu referitor la verticalitatea si echidistanta unor conducători ai instituțiilor statului roman, stiu ca " nu exista pădure fara uscături", dar insist cu privire la faptul ca acel fost ofițer nu este un erou așa cum este pus sa pozeze. Nu cred ca-l deplânge nimeni dintre foștii săi colegi, si nicio instituție nu se mândrește cu astfel de comportamente ale angajaților săi.
Apreciez sincer si mulțumesc pentru ca postați fara cenzura. Va stimez franchețea.

Huhu Rezea spunea...

@pop
E problema d-tale de percepție subalternistă a relațiilor dintr-o instituție de forță.
Eu apreciez verticalitatea ofițerilor de informații care au curajul să înfrunte abuzurile „sergenților majori mesianici”, o aluzie nu numai la Coldea ci și la șeful lor.

karadeniz spunea...

@pop iuliu
Cornelius este un fel de bufonul blogului. Nu e ofițer ci un plutonier care are ca marotă să se tutuiască și să se bată pe burtă cu ofițerii. Nu aduce nici un plus de valoare blogului căci in afară de insulte ori gudureli pe lângă unii userii nu știe altceva. E tolerat pentru că face rating prin desele postări fără cap și fără coadă și fără a avea clar sensul multor cuvinte sau expresii pe care le-a învățat papagalicește.

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
Să înțelegem că și d.ta, ca și @pop, ești adeptul statului paralel, care poate să facă orice abuzuri, dacă acestea satisfac opțiunile politice și interesele noastre?

tigri2 spunea...

@ Este o vorba din popor :"Sa te fereasca D-zeu de omu' prost care se crede destept, ca prostu' pana nu-i fudul , nu-i prost destul".
Sa nu confundam prostia cu nestiinta caci nu-i destept ala "plin" de diplome luate in RRomanika postdecembrista, iar daca intervine si ingamfarea si gomosenia s-a terminat cu ideea de om care stapaneste o situatie sau o conversatie.
Masura valorii unui om se rface de catre participantii la o dezbatere, ideile propagate de acesta si plasarea corecta a punctului pe "i". Gargaragii si criticacii de serviciu care nu vin cu ceva util, concret , care sa ajute la rezolvarea unei situatii sunt precum tzantzarii si musculitele obraznice care nu ne dau pace...

karadeniz spunea...

@ Huhu Rezea
Altă întrebare !
Ce-mi place când le cotiți așa ca la Ploiești, cred că ați fi bun de un ministru sau chiar prim ministru într-un stat perpendicular pe satul paralel.

Leon spunea...

A aparut Raportul Comisiei pentru Munca din Senat care aproba Oug.59/2017- L209/2017- are si doua amendamente aprobate..!

Unknown spunea...

un link comisie munca?

CEZAR spunea...

VALERIAN VREME TRIMIS IN JUDECATA !!
Corneliunsson ..baga ..un editorial ..o oda ceva ...sa-i fie mai usor..

karadeniz spunea...

@ Adrian
Dovedești destule lacune îi educație și bun simț fapt ce te include în aceeași oală cu cel pe care-l aperi. Ai putea să vezi cam care este scopul acestui blog, să te întrebi ce cauți pe aici și să înțelegi că ai un rol de trol. Sper să fie plătit căci altfel e păcat de eforturile depuse și bețele în grad băgate.
Ca și în viață comentatorii nu pot fi egali căci unii aduc prin ceea ce postează informații/plus valoare blogului iar alții se bagă în seamă cu tot felul de baliverne și platitudini. Unii câștigă respectul celorlați alții oprobriu sau în unele cazuri banarea.
Comentez pe acest blog încă de la începuturile sale și dacă vei căuta în arhiva vei constata și ce am postat. Poți face o comparație cu propriile-ți comentarii sau cu cele „COMPLECTE” ale lui Cornelius.
Ca să lămurim calitatea de comentator a acestuia nu ai decât să citești aprecierile și dojenile făcute chiar chiar administratorul actual al blogului.

tigri2 spunea...

@Gata honvezilor sau ienicerilor, cu aceasta galceava s-au rezolvat toate durerile noastre. Exact asa fac si cainii, se harjonesc, alearga impreuna dupa vreo pisica sau vre-un caine ratacit in zona lor , apoi daca nu mai au inamici se iau la bataie intre ei si uita care este menirea lor de haita.

Huhu Rezea spunea...

@Adrian Bontas
Ce se întâmplă cu tine? Nu mai ai acces la Rezista Presei? Erau mai interesante informațiile pe care le dădeai de acolo.
După „clonț” nu pari a fi civil.
Urmarindu-ți conturile, am ajuns cu privirea dinspre Complexul Militar Sinaia. :)

Pop Iuliu spunea...

https://www.google.ro/amp/s/m.mediafax.ro/amp/justitie/daniel-dragomir-este-de-negasit-si-va-fi-dat-in-urmarire-dupa-ce-a-fost-condamnat-19306454