Un produs Blogger.

joi, octombrie 26, 2017

Gest johannist de proastă creștere de Ziua Armatei

87 comments
Ei sunt cei sfidați de Klaus. Pe fundal, arcadele  Mauzoleului comunist.
Iohannis s-a așezat ca un mut în tribuna oficială a ceremoniei militare organizate de Ziua Armatei la Monumentul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I, fost Libertății. N-a zis nici bună ziua, nici.....f..
...în....
Si-a plasat fizicul în dreapta oficialităților, rânjind satisfacut de sfidarea de tip băsescian a tuturor oficialilor participanți.
A sfidat toate oficialitățile pentru a nu da mâna cu Dragnea și Tăriceanu?
Dacă în locul Patriarhului se afla în  tribună  vreun episcop protestant și-ar fi permis Iohannis să nu salute?
Gestul urât îl va costa enorm, electoral, dacă intenționează să mai candideze.

 Priviţi, pentru comparaţie, cum procedează un preşedinte civilizat!

87 de comentarii:

Leo spunea...

S-ar putea sa compenseze gestul respectiv , atunci când se pare ca va fi singurul care va ataca la CCR , legea de adoptare a OUG 59/2017.
Desigur , in calitate de contestator institutional si nu particular cum poate fi oricare justitiabil care va formula actiune in instanta impotriva neactualizarii conf. Legii 223 si L 152 , atat ca termen cat si ca , cuantum "SEMI actualizat dupa cum ne-a "promis" menbru' lu luK. Iar doctrita urmasa a lui , nu-l contrazice ci se complace intr-o tacere DEPLORABILA. La fel ca mutenia lui KWI.

luminita spunea...

se da in petec,ce vreti de la un nesimtit?

luminita spunea...

SANATATE cu LA MULTI ANI azi de SF DUMITRU

tigri2 spunea...

@All "a evita sa dea mana cu DraCnea si Tery, foarte bine, astia merita sa dea cineva mana cu ei? Voi va iubiti calaii de le tineti partea? Inca nu s-a uscat tusul de pe OUG-59

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca trimite la CCR oug 59, il iert! Dar n-am sa-l uit! De liberali m-am convins, cei care l-au sustinut, si-l sustin, si care, pe deasupra, au votat la doua maini impotriva noastra! Pe astia nici nu-i iert, si nici nu-i uit! Nu-i asa, D.le Falcoi? Ne platim si rasplatim reciproc, sa nu ne ramanem datori!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La multi ani, Dumitre, Dumitra! La multi ani, Mitica, Mitu si Mitutza!

Iulian Mareș spunea...

Voi trebuie să înțelegeți că omul nu știe cum să procedeze....la Hermenstade nu a participa niciodată la o sărbătoare națională a poporului român!

reddog spunea...

Mda, cand victima isi iubeste calaul...
Parca guvernarea pescarului de Teleorman si a motociclistului a dat o grea lovitura pensiiilor militare nu Iohannis.
Deh, chestiune de perceptie, altii s-ar fi bucurat pentru ca presedijtele nu a dat mana cu micutul pescar si fratele sau intr-ale minciunii, motociclistul. :)

PS: Vrand nevrand trebuie sa ma autocenzurez altfel Huhu Rezea nu-mi aproba comentariile. :)
Probabil are pe perete o poza cu pescarul de Teleorman si cand aproba comentariile priveste mai intai poza aia... :)

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Tigri și @câine rău
Și voi aveți simptome de needucați.
Ce au normele de protocol și comportamentul de persoană educată cu antipatia făța de unele persoane.La ceremonie erau reprezentate instituții ale statului.
Mai și rânjește !

Sebi spunea...

Sincer, mai bine un "prost crescut" pe care il doare in motul de la basca, decat binevoitorii care ne iubesc de nu mai pot si ne fut de ne indoaie. E doar o parere, desigur. Inca nu reprezinta o intentie de vot si nici macar o clintire cu un milimetru a scarbei pe care o nutresc fata de clasa politica in ansamblul ei, dar nu ma indoiesc ca vom avea cu totii suficiente argumente la vremea respectiva... nesimtitii sau calaii?... daca vom trai pana atunci.

luminita spunea...

corect , ASA ESTE DLEh, dar si marlanii astia care au facut praf pensiile militate si au lasat sa isi bata joc pe la televiziuni , ca scarba aia de CRETULEASCA sau umflatul ala de face pe marele desteăt . ca nici nu mai stiu cum il cheama, nu le-a fost rusine sa priveasca in ochi acel batran general , pensionar , care a tinut un discurs .Sa ii intrebam dece sa ii inghete pensia acelui om care nu mai are mult de trait , care este umilit de niste neica nimeni , rusine sale fie , macar pentru asta sa ma bucur ca IOHANIS nici nu i-a privit. Este insa adevarat ca putea IOHANOS sa aiba alt comportament fata de acei batrani generali . Dar ce sa mai zicem , ca astia ce sa merite ? da sa merite sa ii trimitem LA DRACU

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Daca adunam si analizam toate aceste comportament ce frizeaza ridicolul, sfidarea, indiferenta, lipsa de respect si chiar repulsia fata de Armata, este dovada vie ca fostii militari, acum constituiti in asa zisele ,,sindicate militare,'' si-au construit carierele active in afara patriotismului si devotamentului, si numai pentru egoismul carieristic de obtinere de foloase si beneficii personale, ca daca erau si patrioti se tineau la distanta fata de politic, iar la un asemenea gest de sfidare si indiferenta, aveau sa ia foc ca o gura de obuzier in tragere! Drept dovada ca am dreptate, ei nu numai ca n-au reactionat pe loc si cu vehementa, dar au fost complicitari la genul lacheu cu ranjetul de bunavointa, o caracteristica de slugareala si supusenie miloaga in fata politicului, chiar daca le-ar trage jos si izmenele de pe ei! Sa piarda ei trocul de masaje eroice, contra tacerii de aur la jecmaneala celor multi, dar ,,prosti,'' in acceptiunea gandirii lor ,,jeniale''? Primim ceea ce meritam din comportamentul celor care se pretind ca ne-ar fi ,,sefi!''

Mihai spunea...

@reddog
Aplauze prelungite.
Nu te completez ,nu cumva să deranjez soroșistii care au dus la obligarea decizie privind autonomia in salarizare în domeniul administratiei publice locale.
@ Huhurez ,te-ai lovit de vreun zid si încă nu ti-ai revenit.
În locul lui Iohan îi luam la intrebari ce cauta la o asemenea manifestatie după ce au ”spurcat” onoarea si demnitatea activilor si rezervistilor prin acte neconstitutionale.
Plus un sut ..........
Cât despre ”patriahul””cu ..merțan ..... si memoria celor cazuti la datorie ..........
Le-au trebuit un an de zile sa inteleaga ca inspectia judiciara nu poate fi subordonata politic.
Apoi o sa vezi cum se finalizeaza si cu numirea procurorilor sefi ............
Deocamdata inca o masura pentru bugetari care duce in derizoriu zona privata ,salariul minim 1900 de la 01 01 2018 .
Vai de ele pensii, vai de ei pensionari
Dupa 43 de ani efectivi de muncă cu studii medii si superioare unii vor avea pensii la jumatate din salariul minim a unui necalificat ... si cu jumatate mai mult ca pensia minima de 640 lei fara ani de cotizatie în spate.
Huhurez ,o singura problema a acestui popor te salveaza ,faptul ca si ceilaltii politikii din opozitie,etc sunt la fel de excroci si nu ai de unde alege.
Concluzie;
Fara un ANAF si un DNA puternic sprijinit de primii oameni in stat ne apropiem cu pasi repezi de haos in economie si discriminari fara precedent intre salariati si pensionari.

Viss spunea...

"Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să își simpatizeze răpitorul. Persoanele captive încep prin a se identifica cu răpitorii, ca un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât într-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute drept o amenințare, întrucât, într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit."
Wikipedia

Mihai spunea...

Felicitari presedintelui.
S-a plasat corect intre seful SMG si M Apararii .A ales corect armata, inca o institutie cu incredere la popor.
Cât despre valoarea onorului acordat celor cazuti de restul politicienilor si ce adunaturi mai erau pe acolo (mai lipsea condrin St) se vede cu ochiul liber prin rasplata armatei cu OG-uri si tot felul de laturi turnate in capul militarilor si rezervistilor prin toate mijloacele mass media.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Stiti care-i grotescul in sinea acestei actiuni? Scopul, domnilor!
Scopul electoral, nu respectul pentru Armata! Biserca isi mai castiga si ea un procent la cel de acum, caci banul e mai pesus decat cele sfinte si Dumnezeu, implicit inca o suma la Catedrala Neamului; personajul mut si indiferent are credinta ca mai ia si el ceva procente din izmenele de pe calator, dar din pacate le-a pierdut pe acest camp de lupta politica, neantagonista, in care si-a sfidat dusmanii politici de moarte printr-o tacere de mormant si un ranjet sarcastic; nu mai amintesc sindicatele slugilor servile ce se mai umilesc in carje sa le demonstreze celor de fata obedienta si recunostinta fata de inghetarile si pradaciunile din penziile cazone, iar politicienii, ca de obicei, au insumat injuraturi si carne la congelator pana la Craciun si Revelion!
O gloata sinistra la inmormantarea de facto a Armatei, chiar de ziua Ei! Noi am murit inaintea Ostirii neamului romanesc, dar bantuim ca stafiile pe glia stramoseasca sa tragem dupa noi, in morminte, ultimele farame din demnitatea si onoarea spulberate de aceste tristi figuranti dintr-o piesa de teatru politic fara nume...
Fie-i tarana usoara fostei noastre Ostiri glorioase, pe care doar inaintasii nostrii au iubit-o, glorificat-o si pretuit-o, ca pe Dumnezeu!

Leo spunea...

T3 , daca din 01.01.2018 , sal. min. brut va fi de 1900 lei in loc de 1450 lei, atunci OUG 56 se aplica pt. 1900 lei de la 01.01.2018 ? Mersi pt. raspuns inainte de a disparea in negura conform traditiei...

Iulian Mareș spunea...

T3
Da, ne trebuie un DNA puternic, dar care lucrează legal!
Și o IJ total independentă! Dar controlabilă!

Stelian P. spunea...

@Huhu
In ce norme de protocol scrie chestia asta cu datul miinii ? Daca nu a dat mina cu nimeni dece era musai sa dea mina cu prea-anchetatii Dragnea si Tariceanu ?

Huhu Rezea spunea...

@all
Băieții deștepți au reținut că atât OUG 57/2015 cât și înghețarea pensiilor militare a fost inițiată de stăbimea din Armată pentru a nu epuiza fondurile necesare numeroaselor sporuri acordate activilor în ultimii ani.
Nu toți pot fi deștepți.

De la Oprea ați mai văzut vreun ministru al Apărării care să nu se vaite că nu are bani pentru investiții din cauza pensiilor militare crescute din cauza L 119/2010? Uitați-vă la liberalul Dobrițoiu care se maimuțărește toată ziua pe televiziuni pe orice subiect, dar tace mâlc când vine vorba de pensiile militare.
Politicienii au fost doar instrumentele Sistemului.
@ bădărani
Sindromul Stockholm continuă la cei atinși deja de pe timpul lui Băsescu. Ce mi-e Băse, ce mi-e săsălăul?!
@T3
Ciobanii din Mărginimea Sibiului erau oameni simțiși și respectuoși. Tu de ce te-ai golănit?

Leo spunea...

"Stabimea din Armata" (SAVANTII), i-au jucat cum au vrut pe politrucii incompetenti pusi pe sinecura. Acesti politruci si-au pierdut respectl de sine prin habarnamismul lor , care a fost mana cereasca pt. SAVANTI. SAVANTII erau cu capul intre genunchi pe vremea lui Gabita.
T3 este din Jina nu din Marginime. Aciliu , Saliste , Amnas ....

Mihai spunea...

@ Huhurez
De când cu ferma de porci pe fonduri UE de la Salcia ( câteva milioane de Euro) s-au stricat treburile si cu ciobanii din Marginime.
Si daca mai poti sa alternezi de pe porc pe pește lucrurile devin si mai grave.
Tot cu brișca ,ceapa si brânza mucegaita zilnic nu prea merge la rânză. Oricât ar fi ciobanii din Marginime de simtiti pânâ la urma tot pun mâgarul la bataie în fruntea turmei.
Merin_os ,Merin_os de mână cu gașca Da_ia ,foarte bine, dar cu ”țurcanele” ce faci ?

MisuS spunea...

Oare nu cumva Johannis ii trateaza asa cum trebuie pe aia de s-au sters la cur cu Arata si cu rezervistii militari ? De ce sa-i trateze NORMAL pe indivizii care nu se achita NORMAL de obligatiile pe care le au fata de o institutie esentiala a statului? Singura persoana care mai poate opri golania asta cu OUG 59 si bataia de joc cu pensiile militare este Presedintele. Ar trebui sa-l privim cu atentie si sa-i acordam circumstante...

Mihai spunea...

@ Leonard
Să știi ca și ciobanii din zona Novaci (Transalpina) sunt transfugi din zona Jina ,Marginime etc stabiliti în timp acolo. Daca faci Transalpina stai cu ei de vorba (Stâna Ștefanel ,etc ) si vezi ce ”frumos” vorbesc de ”odraslelele ” ocrotite de Huhurez.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, reiau intrebarea lui @Leonard catre Tigri 3: Daca de la 01 Ian. salariul minim se face 1900, se aplica si la og56 aceleasi procente i raport cu slariul minim? Multumesc!

Mihai spunea...

@ Mareș
Ce inseamnă justitie corecta in cazurile in care procurorii cer 4-8-10 ani de puscarie pentru infractiuni grave cu pagube imense iar judecatorii le administreaza doi ani, de multe ori cu suspendare.
De fapt cine înfăptuieste justitia ? Procurorul sau judecatorul? Aicea se pare că-i cheia rezolvarii problemei in ciuda ”masturbarilor” de pe A3 ,RoTv si altele.
Asta in timp ce un gainar pentru furt calificat incaseaza de la 4 la 7 ani fluierănd.
Cam degeaba presiuni pe dl Tudorel ,lucrurile sunt foarte complicate in justitia noastra.
Și daca știi ceva drept nu prea pui botul chiar daca esti impins de la spate de interesati cu interese.
Și uite așa intervine ”ghinionul” infractorilor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va multumesc, stimati postatori, ca nu mai puteti sa va stringeti la gura sacul parerilor si le refulati plini de obida si scarba asupra celor vinovati de toate esecurile politice, care ne-au desfigurat, si chiar ne-au distrus pensiile militare! De cand mi-am dorit eu sa nu mai existe diferentieri de pareri asupra unor personaje, care ne-au tot batjocorit de ani si ani de zile, dupa ce ne-au promis porceste in campaniile electorale numai lapte si miere! V-ati convins ca in politica nu exista, in afara de calai si lichele, si ingeri?

Iulian Mareș spunea...

Că sa fim sinceri!
Faptul că Președintele are posibilitatea să trimită legea la CCR nu înseamnă că o și va face....nu este an electoral!
Și dacă nu o trimite? Jos KWI! ... sau sus KWI!
Până atunci oaia trebuie să fie pusă pe un nou piedestal! Oaia națională! Căcărează neamului...
Ministru agriculturii este un acoperit și agent de influență al celor din Jina și al lui KWI!

PS-T2+1
Din istoricul lui KWI, pe timpul exercitării mandatelor de primar, în Hermenstade, a mai participat la macar o sărbătoare națională?
Măcar una...., macar sa fi fost în biroul din primărie și să fi privit de după perdea?
Da, oamenii când se întâlnesc nu-și dau mana, nu se saluta, ci se scuipă cu rânjet de hienă!
Dar de ce nu geaca roșie și la huiduit in stradă!
Dacă-i pe-asa eu nu vreau sa trimită legea la CCR! Să rămână cu șefa Freedom Hause Romania! Superb...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, la 1900 salariul min. pe economie iese aprox. 1566lei majorarea... Belfareala? Amageala?

Mihai spunea...

@ Mareș
Un sfat pentru băștinașii din Colentina , Titan ,Drumul Taberei si alti conlocuitori.
Dacă dati pe la vreo stână mare grijă sa nu confundati Oaia Natională cu Câinele Ciobanesc Mioritic.
Cel mai rău imi pare ca Iohan nu a reusit sa dea afara din case pe toti securistii ,militienii ,nomenclaturistii de partid ,sefi de la militarie care au primit repartitii pe casele sașilor exportati dupa care le-au cumparat pe nimic pe L112 iar acum deoarece nu le mai pot intretine le vând la preturi de sute de mii de Euroi.
Si case de case de zici că-s palate în zonele cele mai pitorești ale Sighiului.
He ,he ,he ..... sunteti cam în urma cu fenomenul zonal.
Când vă puneti la punct să căscati gura.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, dupa cum mi-a raspuns in doua randuri un amabil consilier de-al Presedintelui, eu cred c-o va face, adica sa trimita jegul de oug59 la CCR! MI-A SPUS CA PRESEDINTELE E SOLIDAR CU PROBLEMELE REZERVISTILOR SI URMARESTE CU ATENTIE ....!
Sa nu uitam ca domnia sa este inconjurat de consilieri militari, si unii e posibil sa solidarizeze si sa empatizeze cu noi. Sa nu uitam ca Presedintele este parte a opozitiei, si nu cred ca i-ar satisface si cadorisi pe Dragan Superpenal, Lola Fiola si Oastea Satanei cu o bunaciune ca sa-si puna in cap rezervistii! Ma simt nevoit sa recunosc faptul ca presimt ca Presedintele ne ve fi favorabil de data aceasta. Macar in ciuda haitei de hiene de peste gardul rezervatiei! Macar sa-i catraneasca si sa-i inverzeaca la masti, ca pe sticla cu continut de verde de Paris!

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Stelian P. spunea...

@t3
Justitie corecta nu exista, depinde din ce pozitie o judeci. Pentru un condamnat este vorba despre o justitie corupta, subordonata politic, cu dosare false etc., etc.
Pentru cel care cistiga este vorba despre o justitie libera, nesubordonata etc.
Justitia o infaptuiesc atit procurorii cit si judecatorii.Diferentele enorme dintre deciziile unor instante depind de constiinta juridica a magistratilor. Nu vorbesc despre exceptii dar si magistratii sunt oameni, au preferinte politice, sensibilitati sunt corupti....In plus legislatia noastra e atit de ambigua incit orice magistrat poate fi acuzat de rea credinta. Sa ne uitam doar la legea pensiilor militare cite modificari a suferit de la aparitie si pina azi si eu fac pariu ca nu e o lege batuta in cuie macar un an. Ma intreb dece in probleme cruciale cum ar fi noua reforma a justitiei nu se cere expertiza Comisiei de la Venetia. Moldova din cauza asta a pierdut fonduri importante iar noi ii injuram pe altii ca nu ne primesc in Schengen. Toader e membru al Comisiei si ii arunca pisica lui Ciordache.

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Răspunsul este NU.
Solda de funcție nu va fi mai mică de 1900 lei, de la 01 01 2018, pentru personalul militar activ, nu și pentru pensionarii militari.
După 15 sept 2017, potrivit OUG 59/2017, pensiile nu se mai actualizează când cresc soldele de grad și funcție ale activilor.
Nu spera decât la actualizarea în baza L 152/2017 coroborată cu OUG 56/2017. Adică nu spera la mai mult de 1450 + 15% x 1450 pentru solda de funcție.!

kostas spunea...

Sa fiti voi sanatosi. O sa vedeti ca oug 59 o sa ramana la C.D. mult si bine, exact ca si oug 57. Nu-i deranjeaza cu nimic, deoarece poate sa se aplice ani de zile, fara probleme.

Gigi spunea...

Câtă apă trebuie să mai curgă pe Dunăre,Olt,Mureș și Prut,pentru a vă da seama despre faptul că toți politicienii,dar absolut toți,sunt la fel,sunt făcuți din același aluat și nu-și doresc decât binele lor și al cunoștințelor?
Se mănâncă între ei precum animalele de pradă când nu mai au ce vâna Exemplu cel mai elocvent cel de ieri.
Aveți speranțe că un anumit personaj va rezolva problema înghețării pensiilor,prin trimiterea Legii când o fi adoptă de șparlamentari la CCR?Puteți să așteptați mult și bine,așa ceva nu se va întâmpla!
Nu sunt pesimistul de serviciu,dar am învățat și i-am învățat în acești ani pe acești așa ziși politicieni,încât pt.mine nu mai există niciun secret în ceea ce-i privește.
Mă întreb,câteodată,cum de a rezistat acest popor mii de ani în genunchi,cu capul plecat,în calitate de slugi?Iată de ce,dovadă o avem chiar acum,în zilele noastre.Țuțea,avea dreptate când ne-a făcut "ingrați",dar și-a dat seama abia după ce a suferit atâția ani de temniță,cu a avut de-a face.





Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Care securiști, activiști sau nomenclaturiști s-au mutat în casele sașilor? De când conlocuitorii bruneți, care au colorat fostele localități săsești, sunt foști nomenclaturiști?

Iulian Mareș spunea...

T4-1,
Ăia au luat o casă, el 7!
Eu nu știam că în Sibiu o rupeți in case moderne și arhitectură in stil baroc s-au revărsat la voi!
Ar fi mai corect să treci la stilul minimalist...a la stână!

PS...și dacă a văzut că nu le poate lua casele "hoțomanilor ălora" a dat GEG, pardon...continuatorul îi, 600 imobile!
Asta dă afacere!
Daca tot aveți ekipa de fotbal Hermenstade (!!!???), de ce nu faceți una și Dachau...?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea: Multumesc, onorabile! E nesperat de bine si asa! E minunat sa stii ca mai si ei!
In ce priveste comparatia din noua postare, e ca si cum am compara un avion F de ultima generatie cu un car cu...boi! Cand Dumnezeu s-o mai civiliza si politicienii romani? Atata ura pe ei, si numai si numai ura viscerala de ne-au facut pe toti romanii la un loc de ras in toata lumea! Mai ales opozitia, care in loc sa faca opozitie constructiva, benefica electoratului, in binele acestui popor urgisit, sa atraga electoratul cu fapte care sa le evidentieze cele mai bune calitati si intentii, sa ne atraga ca un magnet pentru ca lupta pentru drepturile noastre, ei doar cultiva permanent si obsedant ura, dar o ura din aia agresiva, otravita si plina de venin! Vai, mama lor de rebuturi umane, ca n-o s-o mai scoatem niciodata la capat cu astia! Presedintele, practic, aici si-a afisat cu nonsalanta o ura sangvina cu zambetul pe buze, fara sa mai tina cont ca romanii s-au acrit de astfel de manifeestari retrograde si innapoiate, si asteapa o reconciliere nationala sa salvam naibii Tara de la pieire! Presedintele este chintesenta reunirii neamului romanesc, singura nadejde si speranta ca sociatatea isi poate reveni, dar domnia sa este raliat la ura opozitiei si rau face! Foarte, foarte rau! M-am acrit, fratilor de atata si atata ura dintre fii Lui Dumnezeu, romanii!

iceparu spunea...

Iohan nu are contracandidat si in consecinta va mai fi presedinte un al 2-lea mandat.Hotarati-va.Vreti un presedinte care printre altele sa se pupe cu toti bulibasa sau unul care se vrea distant.Eu nu afirm ca Iohan este un presedinte model dar nici nu-mi doresc unul care se maimutareste.Cred ca tampeniile care le suportam privind pensiile sunt cu dedicatie in principal din curtea MApN.Acolo s-au clocit toate.Mai tinerii nostri colegi ne-au lucrat.Aduceti-va aminte cum umblau ei prin teritoriu si se straduiau sa ne lamureasca ca 65 e mai mare decat 80..Bineinteles ca asta nu-i absolva pe Dragnea si Tariceanu de responsabilitate.Numai niste profesionisti puteau sa manipuleze astfel lucrurile ca sa ne faca mat.Analizati ,determinati vinovati si patiti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

IN SEARA ASTA,LA R.TV, OLGUTA VASILESCU A RECUNOSCUT: TOATE CALCULELE DESTRABALATE SI INGHETAREA PENSIILOR AU VENIT DIN INTERIORUL CASELOR TERITORIALE DE PENSII! MAREA TRADARE FASCISTA A FOST PORNITA DIN INTERIORUL MApN SI APROBATA DE GUVERN! PUNCT.

Mihai spunea...

@ Stelian P
Mulțumesc pentru dezvoltarea subiectului.
@ Huhurez
Ești neactualizat cu tema asta.
În casele( vilele) din orașele mari nu au pus piciorul decât vârfurile din instituțiile care le-am enumerat. Până și secretarii de partid din întreprinderi sau directori, șefi de secții, etc au beneficiat de repartiții în casele, vilele părăsite de sașii exportați.
La comune ce a fost mai bun a fost ocupat de la primar la șef de post, copii,nepoți.
Este adevărat că în primă fază au ajuns pe acolo pe la curți comune și. ceva tuciurii, însă pe urmă s-a terminat.
Dacă ai vedea pe ce case au pus mâna cei menționați nu ți -ai reveni curând.
Pot să-ți trimit oricând o foto cu o vila în care locuiește un șef de mil -pol. Sau una care acum se renovează după ce a fost vândută de un fost secretar cu ceva pe la județeană. Super vilă, nu casa.
Și tatăl șefei proc locuiește într-o săsească cu suprafața de peste 300 mp.
Și ca el alții și alții.
Mai vrei ceva?
Mitroescu crezi că locuia la apartament cumva?
Sau Dragomir, etc.

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Mai putem spera că prin ordonanța de la sfârșitul anului, prin care valoarea punctului de pensie se majorează cu 10%, să se prevadă un articol separat, asemenea ca în OUG 57/2015 și OUG nr. 99/2016, prin care și pensiile militare să fie majorate cu un procent de aceeași mărime.
Deocamdată, în proiectul de ordonanță din care LOV a citit astăzi nu există o asemenea prevedere și nici nu va fi dacă gulerele albe stârnesc cu ....vifor că nu au bani și pentru pensii majorate.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Spunea fatzoasa Lola ca la pensiile speciale, inclusiv Armata, s-au facut unele retusuri pentru inechitati, unele reglaje la calcule. Alte minciuni? In stilul pur oltenesc:
-Fai, doamna, vezi ca eu am tinere de minte si nu uit macar o virgula din ce zisesi azi pe sticla! Si ca sub 2000 lei nu se mai impoziteaza penziile, asa ca ai grija sa nu-ti uiti vorba! Scuipatul il mai scapi pe caldaram in crucish, dar, ca ministres, cand ti-a scapat ciorumbelul in eter, e ca si Decalogul lui Moise insasi!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca gulerele albe vor abate un vifor asupra noastra, cu o noua tradare fasciste, juram ca noi ne vom abate asupra lor cu toate uraganele posibile, pana la capiere si demiteri, sau demisii! Atunci ii chisolesc eu cu scrisori pe toate caile, liniile si toate canalele sa-i smintesc! Trebuie ca macar politicul sa-l infurii si sa se napusteasca peste ei sa-i disciplineze cumva! Daca madam Cucuveaua roz nu actioneaza la toate petitiile mele sa-i calaresca, dar poate isi face timp si pentru ei intr-o zi!

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Eu vorbesc din ce văd pe.... șușea, când merg pe traseele Sibiu-Medias-Târnaveni, Sibiu-Agnita-Sighișoara, Făgăraș-Cincu.
@Leonard
Te-au citat la CCR?

reddog spunea...

Cornelius Flavius Ifrim
Daca tot faceti petitii la DNA puteti spune ca scrieti in numele unor oameni de bine de pe site-ul Huhurez.com, inclusiv al adminului... :)

Ii propun lui Huhu Rezea sa deschida o pagina nocturna moderata de Cornelius Flavius Ifrim.
Nu cred ca e singurul care nu are somn noaptea.
S-ar putea numi "Coltul huhurezilor" sau "Coneliuson Night Show"
Macar asa ca experiment, sa vedem ce iese. :)

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ar fi bine sa se majoreze și pensiile militarilor cu 10-15%, că de nu, în iarna asta ne prăpădim de tot! Deja se simte...de 2 luni nici nu am mai intrat să beau o cafea la Marriott sau Starbucks!
Vai de noi!
Cezar deja umbla la zațul din congelator și iarna-i lunga!
Sper sa nu pună în practică și eliminarea cuantumului avantajos, căci isteț cum este va prăji malai, pe post de cafea și-l va amesteca cu cicoare!

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Red Dog: N-as mai scrie! V-as pune toata noaptea sa ascultati doar Alan Walker -Fated...Va invit pe toti sa-l ascultati, e cel mai in trend de pe planeta, cu 1001 variante fantastice! Toate-s ok!

Iulian Mareș spunea...

Este mai mult decat evidenta miscarea antiarmata, antinationala a guvernului si intregului PSD + ALDE , intrucat in timp ce se creioneaza bugetul pe 2018, LOV arunca in sedinta de guvern draftul unei noi OUG cu masuri financiare, ce prevad cresterea pct de pensie, impozitarea, SMinB pe economie, impozitare, ajutoare sociale, samd!
In concluzie, exista resursa financiara, nu se justifica masura inghetarii pensiilor militare si aplicarea habitnica a unor acte normative privind SF a militarilor activi, decat prntr-o politica antimilitara! Parca nu ar fi fost destul minciunile grobiene, proferate de cativa ministri, in frunte cu LOV, posturi de TV cu stiriste naucite si skizofrenice, kiar declaratii mincinoase ale Presedintelui CD si totala indiferenta a Presedintelui Senatului!
Dogaru reia atacul, dar il intreb: Ce asteptari are de la vesnicul, duplicitarul si controversatul Presedinte al Comisiei de munca, deputatul barladean SOLOMON, care a si uitat cum este la catedra?
De cate ori nu a promis marea cu sarea...numai T2, stie si poate scrie un roman!

http://sindicatulcmd.blogspot.ro/

Iulian Mareș spunea...

T2,
Așa-i....se dădea pilot pe elicopterul Alouette, că să-i zâmbească câte o proastă pe la C. Armatei sau Continental, Împaratul Romanilor, dar cel mai adesea stătea în fața la Bufnita, să se lipească la o bere...
Din cauza datoriilor a pierdut casa rămasă de la Gl. Mitroescu!
Acum merge cu un dosar sub braț și te roagă să închei polița PAD,...etc, strângând câte 1-2 lei de la fiecare! Se descurca omul, este de dreapta, cu stânga tine revista XXX!

Mihai spunea...

La șeful C__că ,vine-un fost soldat,
Să ceară drept rascumparare,
O pensie cu mult mai mare.

E tigri2 de Hurziceni,
Aviator d-elicopter de soi,
În Bistrița de mic umblat la scoli ,
Vecin de sat cu Pornohaci.

Leo spunea...

Nu . Din ianuarie este tot in "FAZA de RAPORT". Au alte "urgente"....

Leo spunea...

Trebuie "bombardata" doctorita cea noua de la 2505 cu e.mailulri si/sau cereri scrise de actualizare conf. L 223 si L 152 coroborat cu OUG 56. Nefiind jurista , poate ca nu stie ca este in afara Legilor , care nu prevad grafice , planninguri , agende sau alte fantezii de mod de lucru. De aceea , cum intra legile in vigoare , ea trebuie sa dispuna actualizarea conform legilor. Iar in "copy" puneti-l si pe vifor ca sa nu zica ca nu stie ca doctorita inca nu s-a apucat sa respecte legea.
PS
" Când şefu-i doamna ofiţer,
Oricât ai fi de curios,
Priveşte-o-n ochi, fii cavaler,
Privirea n-o lăsa mai jos."

luminita spunea...

PANA nu se vor face acele mariri e salarii , nu vor mai face nimic , dar prin 2019 se va trezi unul sa zica , cu putin timp inainte de alegerile presedentiale asa prin oct 2019 , despre nedreptati facute pensiilor militare , dar sa nu uitati ,care vom mai fi .asa ca avem de asteptat

Mihai spunea...

@ Leonard ,@ Huhurez
Ca sa inteleaga bine si Huhurez & co problema saseasca din Ardeal.
Amnas ,un sat din actualmente comuna Săliste,loc în care s-a născut componentul nationalei de fotbal Michael Klein avea prin 1930 aproape 2000 de locuitori din care aproximativ 1500 sași ,400 români si peste 100 tigani , momentan satul mai are 400 de locuitori ,români si tigani.
Sașii au disparut asisderea din multe alte sate din judetul Sibiu si Brasov, vezi Merghindeal, Pelisor,etc.
In tot judetul Sibiu mai sunt sasi in procent de sub 2 % din populatia judetului.
Toata industria comunista s-a format pe temelia societatilor comerciale infiintate de sasi in zona. Nimeni nu le-a revendicat după 90 ,au rămas mostenire românilor care le-au pus la pământ.
Sibiul ,Mediasul ,Cisnadie, Avrigul, Ocna S, etc au fost locurile unde bogatii vremei si-au construit case si proprietati impunatoare.
De asemenea sașii ,ordonati si intreprinzatori si-au ridicat la rândul lor proprietati private dotate cu tot necesarul.
În momentul in regimul comunist a inceput exodul sasilor prin vânzarea lor statului german in schimbul unei despagubiri de maxim 70 000 lei (o docia 1310) in casele de la tara depopulate au fost introdusi in prima faza tigani ,apoi pe masura ce satele au fost populate cu specialisti in agricultură ,profesori, medici , etc ele au fost dirijate cartre acestia prin repartie cu o chirie nesemnificativă. Dupa 90 prin legea 112 au avut drept de cumparare iar dupa 10 ani de intrarea in vigoare a L112 au avut drept de vânzare.
Proprietatile sașilor cele mai dichisite de la orase au fost ochite de nomenclatura vremii până la la cei din BOB de intreprinderi socialiste, sefi din secu ,militie pâna la seful de la circulatie,etc si doar vârfuri din armata (max primii loctiitori ,sefi stat major.
Prin anii 85-89 era batalie crunta pentru repartitie pe case sasesti. In felul asta mai reuseau sa obtina viza de plecare câte un sas cu gospodarie bine situată. Imediat casa era ocupata de cei care favorizaseră în cârdăsie plecare sasilor.
S-a ajuns ca unele case (curti comune,etc) sa fie repartizate pe pile chiar si unor maistri de frunte din intreprinderile socialiste etc.
La tara cele mai deosebite erau primite de la primar până la șeful de post, copii ,nepoti etc.
Cam asta au lasat sasii mostenire statului român.
Ce au recuperat este un fleac pe lânga fabricile si proprietatile private laste românilor fara a cere retrocedarea acestora.
@ Huhurez ,acum cred ca poti să-ti actualizezi fixurile în privinta sașilor.
Fii sigur ca nomenclatura & Co nu s-a dus sa se pricopsească cu case săsesti la Merghindeal ,Plopsor, etc pe unde mai gasesti câte o curte locuita pe ici pe colo de către câte un român,multe fiind parăsite de sași după 90 si lasate in paragina .
Nomenclatura & co s-a instalat in tot ce a fost mai bun ca si proprietate si zonă în orase si municipii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa nu mai maculez blogul cu versuri pe aici, am sa versific pe propriu-mi blog fb, asa ca cine iubeste versificarile mi le pot citi, de azi incolo, insa, ca de obicei, ele se vor pierde, ca si celelalte in negura anonimatului si-n eter, pentru ca eu nu vreau sa las posteritatii nimic din ce-am facut pe aceasta lume urata, pustie si trista...

luminita spunea...

impozit pensii 10% din brut la pensia in plata sau la cea recalculata

Mihai spunea...

Când comentează sub patronajul admin tigri 2 și mares I ,blogul devine la fel de serios precum toți cei din stânga lui Iohanis.

Iulian Mareș spunea...

Luminițoooo,
Ești fenomenalaaaaa!

Corneliunsson,
Trebuie să plătim sau sa ne plătești sa citim versurile sau versificațiile?
Eminoviciule mic!

Ela Pop spunea...

10% din brutul ce depaseste 2000 lei la pensia pe care o primiti (in plata)

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

T4-1,
Sa demonstreze balșoiul tău concitadin că este Cdt și să atace la CCR incriminată lege, apoi mai vorbim despre cinste, onoare și spălare!

Leonardo,
Calificarea la casting este pe bază de de cupon, fluturaș și ciucuraș! Muncind la 2 autovituri dă-i tu o sponsorizare lui Corneliunsson!...sau, trimite-i poze sa filmulețe pe watsApp, dacă are un telefon Smart cu minim 2Gb/memorie RAM și conexiune 4G (un G este al lui). :))

Unknown spunea...

@ Iulian Mares - Sibiul e unul din punctele cardinale ale imbecilitatzii la romani !!. Numai un asa loc putea fata un malak plavan ce-a fost pus pres. romanilor !!. Crede-ma , am trait acolo peste 25 de ani!. Si numai untr-un asa loc o bagaboanta din Botosani e aleasa in Parlament -nr. 1 pe lista , de cand avea 28 de ani -,, au , am uitat , am 32''[ la Turcescu]. ???!!!! !!!!!. Fucking idiotic morons !!!.

gheo spunea...

Parcul al ar fi trebuit sa se numeasca in continuare al ”Libertatii” doar ca romanii, au memoria ”foarte scurta”, dupa ce a trimis armata romana sa ”decimeze taranimea tot romana, Carol I le-a adresat felicitari pentru ca si-au indeplinit ”MENIREA” adica sa-si masacreze proprii frati la 1907, apoi, tratatul ”incheiat in secret de acelasi Carol I pentru care a fost printre altele ”asasinat Marele Eminescu”, avea la unul din primele articole ”precizarea expresa ca Romania nu se va UNI NICODATA cu Ardealul !!!. Apoi ... ”sacul Johannis cu peticele Dragnea si Tariceanu nici nu sia-r dori o intilnire fata in fata la un eveniment ...”, prostia romaneasca, lipsa de educatie si cultura, saracia, ”ne-au procopsit si cu ”sacul si cu peticele” de la care, ne place sau nu, trebuie sa incercam sa obtinem cat se poate de mult, pentruca, in oricare situatie ”TOT noi si urtmasii nostri vor plati”, fie ca obtine ceva ... fie ca ”vor devora TOTUL ei si acolitii lor nesatu-i !!!”.

Mihai spunea...

Lectura pentru weekend, poate aveti mai mult timp! :)

„DAN MIHĂESCU, umoristul care a scris texte memorabile pentru Toma Caragiu şi Tămara Buciuceanu Botez a lăsat o scrisoare de adio, înainte de a pleca dintre noi.
SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE CARAGIALE
Stimate nene Iancule,
Ambetat de tristeţe şi turmentat de scumpiri bezmetice, îţi compun această misivă tristă şi de adio, că ce mă enervează când vine vorba despre opera matale, este gogoriţa că satira îşi păstrează actualitatea, că personajele seamănă leit cu cele din zilele noastre: poltroni,tembeli, pungaşi, mahalagii, hahalere, baga - (lagii!).
Să avem rezon, coane Iancule, tălică ai scris pentru copii, scenarii de desene animate. Eşti mărunt, neicuşorule!
Ia hai, să te cocoşez cu niscaiva exemple.
Matale ştii cât ar costa acum o masă la "Iunion"?
Şi câtă verzitură îi lipeşti pe frunte manelistului minune, care ţine acuma locul lui I.D. Ionesco? Şi să te văd eu dacă ai corajul să vii pe jos de la "Iunion" acasă, noaptea. Că te dezbracă lotrii cu ranga. Heavy metal!
Dacă ai vedea cine-i acuşica în fruntea bucatelor, te-ai închide la "Gambrinus" şi nu te-ai trezi din beţie decât să te închini.
Suntem o ţară penală, meştere!
De la parlament la govern, toate mangafalele cu foncţii sunt în libertate condiţionată.. Nu ştii cum şi cât se fură. Răcnesc gazetele de vuiesc Carpaţii! Şi toate oalele sparte le plăteşte poporul acesta de coate-goale, care nu mai visează castele în Spania. Visează căpşuni.
S-au înmulţit nesimţiţii şi proştii şi vorba matale: "Cu prostia te poţi lupta, dar ea întotdeauna învinge!"
Zicea Nae Ipingescu: "Să nu mai mănânce nimeni din sudoarea, bunioară, a unuia ca mine sau ca dumneata şi să şază numai poporul la masă, că el e stăpân". Mai mult de jumătate din popor e în mare mizerie şi tot atâta ar vrea să-şi lase ţara. O să zici că le crapă obrazul aleşilor? Ei, aş!
Unde este Rica Venturiano cu al lui "Angel radios"? E timpul cocotelor.. Ziţa, Veta, Joiţica, Didina sau Miţa Baston au fost sfintele-sfintelor. Paraşutele au acuşica golaveraj la televizor. Să vezi chestii deochiate, nene Iancule! S-a uitat şi Bubico al meu la o emisiune şi de atunci nu mai latră. Guiţă!
Domnul Goe e ticsit de droguri şi mamiţa vorbeşte la telefon, la linia fierbinte. Conul Leonida şi soaţa şi-au depus pensia la pubelă, de unde şi mănâncă, Tipătescu este Naşul mafiei judeţene, Dandanache face tocşouri de seară, jupân Dumitrache zis "Titircă Inimă-rea" e primar şi milostiveşte cu parcuri moca toate rubedeniile.

Se face Capitală până la matale la Ploieşti , numa' borduri şi mijlocul rămâne aşa cu gropi, cu mahalale fără apă şi canal, fără buleftrică.
Caţavencu combate la gazetă contra marilor corupţi, el fiind curat, deoarece până şi banii lui au fost spălaţi. Ghiţă Pristanda e finanţist acu', din negoţul cu maşini furate, alte fapte necurate ca şi şpăgi nenumărate. Până şi frizerul Nae Girimea se minunează câtă prostime s-a umplut de mătreaţă şi câţi politicieni de valută. O soţietate fără prinţipuri morale şi cinste, care va să zică.
Madalin Voicu vorbeşte romanes, la televizor, cu fraţii şi surorile lui, la care s-a dat dezlegare să belească Europa. Fericiţi că au un de-al lor care îi înţelege, fiind apropiat de ei ca nărav şi poftă de viaţă. În ţară, băieţii deştepţi la matrapazlâcuri au strâns averi din care să se îndestuleze toate loazele lor, până la două mii paş'opt. Se fac mafioţi unii pe ăilalţi şi mă jur pe cursul valutar că au dreptate toţi. Dacă nici ei nu s-or şti între ei?...

Mihai spunea...

Altminteri e "criză teribilă, monşer". Dacă ai cunoaşte Parlamentul de acum ia e -ai dedica "Năpasta", promisiunilor guvernului schiţa "1 aprilie", Justiţiei "Lanţul slăbiciunilor", vieţii noastre politice - "D-ale carnavalului", scrisoarea către FMI şi Consiliul Europei este "Scrisoarea pierdută", iar viitorul nostru poate fi asemuit cu "O noapte furtunoasă". Bravos naţiune! Egzistă nişte unii care zice că suntem "Ţara lui Caragiale". Ei, aş! Moravurile de pe vremea matale erau parfum.
Şi atunci, eu cu cine votez ? Aceasta-i întrebarea! Cică dă-i, Doamne, românului mintea de pe urmă şi pe urmă el votează la fel. Într-un singur loc ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci când ai zis că românul s-a învăţat să aibă din toate câte nimic.
În fruntea soţietăţii s-au aburcat mitocanii şi nu le poţi bate obrazul, întrucât (tot matale ne-ai învăţat) mitocanul se naşte jignit. Încolo, frică ne e că ne-am născut în România şi o să murim în Becalia!
Dar să fim optimişti, că dacă nu murim o să fie şi mai rău!
Un matze-fripte, coate-goale,
Ce-i este dor de matale !....””

iceparu spunea...

T3@dupa cate imi amintesc pe sasi nu i-a gonit nimeni din Romania.Au vrut sa plece si au plecat.Banuiesc ca au si renuntat la cetatenia romana.Era normal ca Romania sa primeasca despagubiri avand in vedere ca invatamantul era gratuit.Germania a primit oameni instruiti pe banii Romaniei.Puteau sasii sa-si ia casele cu ei?La acea vreme se preconiza sistematizarea localitatilor.Cati romani au ramas fara casele proprietate privata contra unei mici despagubiri.Si romanii au fost "beneficiarii" aceleasi politici.Discutia voastra in contradictoriu este lipsita de sens.
Privind Iohan pe care tu il sustii.Are totusi o calitate.Pana in prezent nu ne-a facut nici un rau daca il comparam cu Chiorul,Boc,Dragnea.

tigri2 spunea...

@Iulian, nu este singurul venit al casei, mai ia ceva banuti si fata lu' LIMBA , meseria-i meserie !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, e gratuit! Ultima poezioara e politica, si se finalizeaza cu un substantiv-fruct acru, citic, la adreza d.lor FUR, MINT si INSEL de la putoarea puterii, fruct caruia i-am dat si functionalitatea de...verb de intromisiune la adresa acestor talhari! Ha! Am fost, ieri, onorat de acceptarea prieteniei D.lui G.ral Iliescu, sper sa-l amuze si pe domnia sa, pentru ca referirea o fac celor care promit si nu dau, dar in schimb fura, mint si inseala! Poate ii scriu frumos, pe pagina intima, sa intervina cu o atitudine publica la politicieni in sprijinul nostru cu deblocarea la pensii, caci pare o persoana intelepta si intelegatoare! Si cati Generali am in prietenie si scriindu-le, nu se stie care dintre dansii poate sa faca istorie pentru noi! Nu-i trafic de influenta, este doar o petitie on line, personala, pe linie individuala adresantilor spre rezolvarea unei probleme comune, de interes general, colectiv, nu numai a mea! De ce sa stau degeaba si sa nu-mi incerc norocul, mai ales ca in lista mea de prieteni am personalitati onorabile care au servit cu demnitate in Sistemul de Aparare?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, ce m-ar incanta sa fiu si eu, in direct, insecta vorace si guraliva din roiul de viespii bazaitoare, dogaresti, din icrele negre ale Bucale-ului!

Mihai spunea...

@ Cornelius
Scuze că nu ti-am raspuns la întrebare. Nu a fost cu intentie.
De vină-i faptul ca citesc comentariile de multe ori din doi în trei.

Iulian Mareș spunea...

Iceparu,
Așa-i domnule.... sașii au făcut și bune și rele. Au avut și mulți militari în SS, inclusiv un general SS!
Dar, T2X2-1 nu este sas...nici șvab ...el este un brunetel din Romanești, Craiova sau Cernele. Sud american... Moreno!

T8-5,
Postarea este din memorie, nu?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Vezi să nu nimerești la Gl. D. Iliescu, fost Director SPP! Te-ai arătat! :)) De

Mihai spunea...

Tare ;
” Şi atunci, eu cu cine votez ? Aceasta-i întrebarea! Cică dă-i, Doamne, românului mintea de pe urmă şi pe urmă el votează la fel. Într-un singur loc ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci când ai zis că românul s-a învăţat să aibă din toate câte nimic.” Dan Mihăiescu

Așa că măi flăcăi rezervisti ascultati aci.
Unii din industria verzei ,rosiilor si a vinetelor ,ardeilor si cepei timpurii când urca pe valea Oltului si ajung in Sibiu ce credeti că exclamă prima data ; aoleo muică ,am ajuns în Occident. La fel se zice că se exprima si cei care urca prin padurile lu Preda Buzescu către Intorsura Buzaului cu strugurii de VN, BZ , VS,gogosari de BR, GL ,etc.
Dacă o sa vă opriti in City Shoping (Selimbar) inexitent pe la la vecini, ce numere de judete credeti ca veti gasi parcate pe locurile de handicapati. în primul rând VL ,apoi DJ,OT, si sporadic câte unul de-al lu tigri 2, BN
Ca atare ,lasa-ti Sighienii sa-si vada de ale lor si vedeti de ciorba voastra zonala.
Politica-i curva peste tot.
Deocamdata vara ,iarna ,Sibiul este plin de turisti ,fara someri ,salarii peste medie,etc si cu primar sas ales si reales.

Dau legatura lu tigri 2 la Hurziceni (((((((((((Alo, tigri 2
Dupa care lu Iceparu la Buzau _Simileasca ((((((((

Informatie < Cel mai modern spital privat din tara ~Polisano~ Sibiu a fost vandut catre ~Med Life~ (inclusiv clinica Polisano)



Iulian Mareș spunea...

T2,
Are proteză la mână... ✋
Uite și tu câte știe tehnicile tău și ne-nvață și pe noi!
Cine o mai fi și Caragiale?
Ah, da, o statuie... parcă!...pierdea și scrisori! Cred că era poștaș!
Costică ne ține în suspans, poate ne spune mâine, după ce spăla sădila?
Am auzit că a pus GPS măgarului, că se tot rătăcea in ceață! Șmeker ingineri; oare și copitele i le prelucra cu mașina de rectificat?

Iulian Mareș spunea...

Avyanik,
Să știi că este o fobie la români și mai ales la bucureșteni să se mute la Mergindeal! Ceva nemaivăzut!

Iulian Mareș spunea...

Ice
Nu cred că se poate renunța la cetățenia obținută prin naștere...
Am și lipsuri...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

HUHU REZEA: Vesnic Vasileasca si tv-urile zic ca ,,se face dreptate la ABSOLUT TOATE PENSIILE IN PLATA!'' Zic ei ca la decalaje intre generatii, situatii de acelasi fel, dar sunt sincope de plati inechitabile si discriminatorii in situatii egale, pe vechimi similare...Ce inseamna, domnule, asta? Se aplica chiar la TOATE pensiile in plata la ce afirma ei la totalul de peste 5 milioane? Niciodata nu zic ca in afara de cele militare sau speciale, ci TOATE PENSIILE!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar ieri zicea Vasileasca in genul: ,,Avem si la pensiile militare inechitati ce trebuiesc indreptate!''

Gigi spunea...

@Iulian Mareș
Îmi permit o observație!
La cetățenie se poate renunța,numai la naționalitate nu se poate renunța!
Nu-mi dau seama la cine vă referiți și
nici nu sunt interesat!
Scuze pt.intervenție!






Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Nu te mai amăgi cât timp este în vigoare OUG 59, indiferent ce declară politicienii.
Mai multe inechități ca oug 57/2015 și oug 59/2017 mai rar să fi primit pensionarii militari.

Gigi spunea...

Inechitățile la pensiile noastre sunt mult mai multe ca la cele civile!
Le știm,nu mai este cazul să le enumăr
Dacă la p.civile sunt 2-3,la noi sunt
5-6,inechități.

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Comentam la o postare! Merci pt informație. Citisem undeva că ceașcă ridicase cetățenia unor români și că ar fi ilegal asta!
În fine...nu mă pricep și am și scris asta...