Un produs Blogger.

luni, octombrie 02, 2017

Puigdemont a spart Spania cu Topor

9 comments
Soţia liderul separatist Carles Puigdemont, şeful Executivului Cataloniei, este o fostă jurnalistă română. Ea pledează pentru separarea acestei regiuni autonome de Spania. Numită de presa catalană „Regina Independenţei“, 
Marcela Topor are 41 dMarcela Topor şi Carles Puigdemont sunt împreună din 1998 şi au împreună două fetiţe. S-au cunoscut pe când Marcela era studentă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” şi juca în trupa Teatrului Ludic de la Iaşi. 
Fiica unei familii modeste din Vaslui, Marcela Topor a absolvit Liceul ”Mihail Kogălniceanu” din Vaslui în anul 1994. Foştii colegi şi profesori şi-o amintesc drept o elevă discretă, silitoare şi pasionată de limbi străine. De altfel, după absolvirea liceului, a fost admisă la Facultatea de Litere de la Iaşi, la profilul engleză-franceză, a doua pe listă.  În timpul facultăţii a cochetat cu teatrul, făcând parte din trupa de amatori a Teatrului Ludic, alături de care a străbătut lumea, participând la numeroase festivaluri internaţionale de teatru. Astfel, în 1996, pe când era în anul al doilea de facultate, avea să-l cunoască pe Carles Puigdemont

La investirea, în 2016, ca șef al Executivului Cataloniei


Citeste mai mult: adev.ro/ox6tk9

Uite asa ajunge România a sasea țară ca mărime în UE.

9 comentarii:

Gigi spunea...

Date-n,...măsii româncele ăstea!
Să nu spuneți că e și moldoveancă.
I-a sucit mințile lui,Pui-de-montă ăsta!

Leo spunea...

Nu stiu de ce "Puigdemont" imi aminteste de "Puie Monta" si-mi strica ziua.
Acolo , sunt niste politicieni iresponsabili care isi bat joc de libertatea avuta si de democratia din Regatul Spaniei. De obicei pe plaiurile mioritice , Elenele aveau rolul sa bulverseze tara dar cu cozile de topor din rândul politicienilor.
Referitor la rolul femeilor in astfel de ocazii , bag seama , ca Spania ca si Romania are destule iubite si iubite politice mai ales.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Gigi, cu ce-i mai rea jupanitza asta histerica decat LOV, olteanca? Hai sa-ti spun eu care-i adevarul: Femeile, mai ales romance, din politica, s-au dovedit intotdeauna a fi un dezastru! Nu o zice un misogin, ci realitatea! Hotele Succesuri Basanescu, Berbeaca Tzurcana, Mooe Woodrea, Aluna Burghiu cat si o pleiada de plutoane si batalioane de muieri perindate prin politica, inca nu ne-au convins?

Iulian Mareș spunea...

Gigi!
Este din Vaslui....😂😂🤗

kostas spunea...

Mai fratilor pensionari, stie cinava daca ne mai da si noua,pensionarilor, solda de merit, la cei care nu am avut-o in baza de calcul? Poate cineva sa afle exact? Si eventual cand ar trebui sa se dea? Care este ultima lege in care se vorbeste de aceasta solda de merit pentru pensionari?

tigri2 spunea...

Terog s-o publici caci dizidentul de R-26 500 nu va vroi...
@Gelule, vrei ,neaparat , sa fii stapanul inelelor, cu moderarea ta de tzarcovnic credincios. Ce rezolvi, ai facut un blog nefrecventabil si neinteresant!Pacat, pe aici mai aflam una ,alta , si pe langa glumite ,ne mai informam unul pe altul, asa, ai facut din el o fata batrana si ursuza!

Andrei spunea...

Nu, frate kostas, ai nostri conducatori mareti au decis ca aia nu e o marire a soldei in sensul legii (probabil e contra legii, ca altfel nu-mi explic), asa ca o ai in pensie doar daca ai avut-o in perioadele alese. Mai conteaza ca introduce o discriminare neconstitutionala intre pensionari? Inca una nu mai conteaza! Cui sa-i mai pese in tara asta in care anormalul este considerat normal?

Gigi spunea...

@kostaș
Ați introdus acțiune în instanță în nume personal,fără a mai face sesizare prealabilă?
Toată vara am dezbătut aici acest subiect!
Patronul site-ului poate să vă confirme!
Dacă așteptăm dreptate de la vremelnici nostrii conducători, așteptăm mult și bine!

Corneliu!Da,dar numai cineva dintr-o anumită zonă,putea să reușească,să-i sucească mințile.
Româncele,sunt frumoase și pe deasupra și deștepte!E bine că perpetuăm neamul și pe alte meleaguri!

I.Mareș!Sincer nu am știut,dar bănuiam!
Mulțumesc,pt.confimare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Gigi: Alea din zona mea folclorica, ar fi fost mai bine daca s-ar fi ocupat cu ce stiu ele mai bine sa faca, decat de politica, adica de pahar si sa-si puna musca la treaba pe mai multe si nenumarate fronturi! Bag seama ca multe dintre ele, satule si de una si de alta, ori li s-au spart paharele si si-au obosit mustele si acum si le folosesc pe post de creiere in politica, dar si in media sau show bizz!...