Un produs Blogger.

marți, decembrie 05, 2017

In aripa dura a #REZIST, beizadeaua colonelului(r) Benone Neagoe, colaboratorul „de front” al lui V. Pricină la Pro Patria

0 comments

Paul Hitter  dezvăluie caracterul paramilitar al organizatorilor de mitinguri.

Organizatia Nationala de Guerila Rezist

Motto: 
“Sandi, vrei sa intri? Sandi, nu mai injura. Sandi hai te rog eu frumos. “
Pe data de 2 decembrie 2017, un batran a fost batut de un protestatar #Rezist. Sandu Matei, l-a urmarit pe batran filmandu-l, a urmat un schimb de replici dure, batranul continuandu-si drumul, intr-un final, exasperat acesta il loveste pe protestatar cu un ghiozdan in telefonul cu care il filma. Revolutionarul #Rezist, il loveste cu un box pe batran.
Sandi, revolutionarul penal, care vrea sa dea jos Guvernul de sic! – penali, care se pozeaza cu pistoale si ne ameninta copiii, Sandi care da cu boxul in batrani, Sandi care are permis de intrare in parlament, in fine, Sandi simbolul perfect pentru miscarea #rezist.
Jandarmii, nici macar ei, nu mai au curaj sa ii opreasca pe acesti “protestatari”. Nu au curaj sau nu au ordin? Cel mai probabil, pana si Jandarmeria a fost penetrata. Cum este posibil ca un om pe care il pun jos sa il incatuseze, sa scape , si sa fie arestat dupa o ora? Se pare ca le este frica. Dar daca le este frica, de ce anume le este frica? Pai, le este frica probabil de o grupare de guerilla. Caci asta a ajuns miscarea #rezist. O grupare de guerilla. Baietilor li s-a urcat la cap. Au bani- fonduri europene, acoperire- UMDIGI24, Dilema Veche, VICE, Casa Jurnalistului, spate, ooo, da, mai ales spate. La categoria “spate” intra: Klaus Iohannis, PNL, USR, GDS…si multi multi altii.
Am sa povestesc, tot ce am vazut eu in aceste grupuri, de rezistenti in devenire.  In anul 2013, cand am revenit in tara de la studiile din Germania, am fost primit cu bratele deschise de acesti oameni. Eram un tanar artist, pe val, eram de-al lor. Imi iubeau arta, apaream in revista Vice, eram prieten cu Vlad Tausance, expuneam la Claudiu Craciun in carciuma, ma expunea chiar si Cristian Neagoe organizatorul Street Delivery. Pentru cine nu stie, acesti oameni au facut parte si fac parte din “aripa dura” a protestelor.
vice
Paul Hitter in Redactia Vice 
Revista Vice, in momentul in care i-am cunoscut, in anul 2010, avea aproape acelasi format, si anume, texte libere, chestii socante, dar erau o revista neutra din punct de vedere politic. In acel moment ei s-au aratat interesati de  un interviu cu mine, interviu care a si avut loc, online, deoarece eu ma aflam in Germania in acea perioada.  In acel moment, redactia era formata din cu totul alte persoane, alti jurnalisti. Totul a inceput sa se schimbe, usor usor, si a culminat cu atingerea numarului de 100 de mii de likeuri pe pagina de Facebook a revistei. De atunci s-a schimbat si compenenta redactiei cat si continutul. Revista a devenit o ferventa sustinatoare a asa zisei “drepte Romanesti”, a lui Klaus Iohannis, a DNAului si o ferventa oponenta a Pesedeului. Bineinteles, toate acestea sub masca “neutralitatii jurnalistice”. De aceeasi parte se afla inca o publicatie “independenta”, Casa Jurnalistului. Acestea sunt doua din principalele motoare ale schimbarilor la care asistam in mediul online, motoare ale agresivitatii, motoare ale Globalismului, a Uniunii Europene, a neo-marxismului cultural. In aceste reviste se produc adevarate linsaje publice impotriva persoanelor care au alte pareri sau care ii critica.
1509705920345-poza-madalin-si-popescu-cu-kovesi
Laura Codruta Kovesi in redactia VICE
Citiți mai departe întregul articol de pe site-ul  ULEI SI APA

Niciun comentariu: