Un produs Blogger.

marți, martie 13, 2018

Dragnea l-a demascat pe Ponta ca instrument docil al "statului de drept" condus de Maior

60 comments
Marți 13 martie 2018, ziua în care Dragnea l-a ejectat pe Ponta din activitatea politică democrată.
După dezvăluirile de la A3, Ponta poate merge alături de ciomăgar.
"Guvernul era făcut de Statul Paralel. Vă dau exemplu când a căzut Guvernul Ungureanu, în 2012. Am vorbit cu mai mulţi parlamentari să voteze moţiunea pentru că nu se mai putea aşa. Ne-am întâlnit la 8 şi mi-a zis Victor Ponta să ne vedem duminică după-amiază. Am fost destul de contrariat. Sâmbătă după amiază jucam tenis. M-a sunat Crin şi mi-a spus că aseară nu se putea face Guvernul că era oboseală, dar dimineaţă la 7 avea lista. A făcut-o cu tine? Nu! Mie nu mi se pare normal. I-am spus lui Victor că de ce a făcut lista aşa. Să vorbim de un lucru decis de el cu nu ştiu cine. A făcut în noaptea aia Guvernul cu George Maior şi cu alţii. Am zis că eu nu mai stau în proiectul ăsta.Asta e bătaie de joc faţă de promisiunile la adresa oamenilor. Ponta îmi spunea, nu cred că se simţea foarte confortabil. Mi l-a dat la telefon pe Goerge Maior. Mi-a spus că la Guvern trebuie să fie oameni verificaţi care să facă parte din anumite instituţii. Pune oameni păpuşi ce facem?", a povestit Dragnea.
Dragnea nu s-a oprit însă aici. Șeful PSD a mai povestit și cum Victor Ponta a venit cu o lista de nume ale viitorilor procurori șefi, impusă de George Maior, care fusese negociată cu Traian Băsescu.

UPDATE
 Crin Antonescu a confirmat multe dintre dezvăluirile lui Dragnea, dar...?
"Pe mine nu mă interesează conflictul dintre cei doi domni (n.r. Dragnea și Ponta) și nici eventualele soluții pe care dânșii le caută. (...) Nu pot spune decât ceea ce am văzut eu. Sper doar ca nu cumva să aibă dreptate amândoi, ceea ce nu e exclus", a spus Antonescu.
"Însă s-a adeverit că domnul Ponta, un om politic talentat, păcat de el aș spune, fără niciun fel de ironie, nu a avut puterea să creadă că votul oamenilor este mai puternic", a mai spus Crin Antonescu.

60 de comentarii:

Romel spunea...

A venit cu lista cu cei mai buni ministri dupa 90 , nu cu carpete de tip Viorica Dancila , este omul care a facut pensia militara onorabila , a reitregit salariile..Votez Ponta , nu pe omul care si-a adus tiitoarea in primul randal Congreului nene Huhu...;) .PONTA este cel mai bun premier dupa 90 ,pe Dragnea nu-l mai cred nici copii...))

Iulian Mareș spunea...

Foarte probabil ca Maior sa-i fi dat lista la prima ora, caci la a2a nu prea o mai dicta clar!
Imatur si cu trecut indecent, Victoras stia de ce trebuie sa haleasca tot! Asa a crezut el ca se face politica mare!
Oare a citit pe undeva ca asa procedau Mihalache, Bratienii, Argetoianu, Titulescu, Manoilescu si multi altii?

Aurel spunea...

La B1 TV Ponta l-a făcut praf pe Dragnea.
Un popor la mâna unor oameni fără demnitate.
Dacă Coldea ar vorbi ce știe i-ar infunda rău de tot.

Huhu Rezea spunea...

Pe Ponta l-am simțit ca trișează încă de la referendumul din 2012 când n-au ştiut sa readuca legea referendumului in forma pe care o avusese inainte de a fi modificată de Băsescu. AVEȚI pe blog demonstrația trădării.
Ponta a fost tot timpul învârtit cu cheia de George Maior și de grupul de la Cluj.
A avut dreptate Crin, are dreptate şi Dragnea.
Am avut 2 bolnavi de putere de influență mesianică:
Sorin Ovidiu Vântu și George Maior.
Ponta l-a lucrat mișelește şi pe Adrian Nastase.

Marian spunea...

Poate Ponta a jucat la dublu, poate era parte a statului nelegitim. Poate, nu stiu cu siguranta ! Dar stiu sigur ca Dragnea este Ceausescu 2. Un taranush avid de putere care s-a inconjurat numai de nulitati. Cand il analizam pe Ponta ar trebui sa ne raportam la rezultatele guvernarii, la valoarea ministrilor cu care a guvernat. Sper ca acest Golan de teleorman sa ajunga acolo unde ii este locul, la puscarie.

luminita spunea...

Oricum , ce se intampla este rusinos ca se dau in gat unul pe celalat , politica asta este intradevar o ... , nu stiu pe cine sa mai creada poporul , toti sant niste lichele , daca asta este democratie atunci eu vreau dictatura , cel pputin asa stim o socoteala si nu mai ne miram , sa le fie rusine la toti

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E vremea sa-i aflam pe toti tradatorii, din aceste refulari nervoase pe sticlele tv, caci o data luata coaja de pe rahat, o sa inceapa sa puta, si orgoliile fiind foarte mari, ca si instinctele de autoaparare, vor scoate la lumnina toate mizeriile in care s-au complacut cu totii, ca unul nu-i mai breaz decat celalalt, insa noi asteptam sa aflam care sunt adevaratii tradatori. Ponta o injura pe cucuvoaie, dar ce cauta cu ea prin cramele de sub butucii viilor? Si Dragnea e acuzat ca s-a imbarligat in intruniri secrete, la Comisia SRI s-a evitat sa i se puna intrebari pe aceste subiecte si presa caraie urat! Ei isi fac de cap si noi zacem abandonati, acum s-a reconfirmat ca Legea salarizarii chiar a scazut salariile per ansamblu, se lucreaza pe sustache la legi ale pensiilor speciale, incepe sa se formeze o idee ca legea pensiilor civile va avea rolul sa scada toate pensiile...In cine sa mai crezi in acste momente? Politica actuala, romaneasca, este chiar o cloaca, dar cel mai rau este ca nu avem un stapan, sa puna saua pe ei si sa-i coordoneze, ci toata puterea e bucatelita si fragmentata, fiecare particica avand cate un prostan la conducere! Iohan este doar un ornament pe un piedestal, santajat la randu-i cu dosare...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In ziarul Ziua de Constanta s-a publicat un articol ce se refera la o lege a ,,Drepturile de hrana ale militarilor pe timp de pace,'' semnata de Presedinte si publicat in MO. Se reduce astfel numarul de calorii ale militarilor, probabil se crede ca-s prea imbuibati, astfel se va face o economie de 7 milioane de lei prin aceste restrangeri drastice de la gura ostirii. Latul se strange la toate, caci sacul s-a golit! Va mai ganditi si la actualizari, cumva, sa vi se mai dea ceva? Puneti frana, domnilor!

karadeniz spunea...

@ Cornelius
Dacă tot o face pe postacul de serviciu și pe cititorul de presă măcar încearcă să înțelegi ceea ce citești pentru a nu-i deruta pe cei care nu te cunosc și pot lua de bun ceea ce spui. Când ai dubii incearcă să nu postezi din primul impuls, eventual cere in privat părerea unor prieteni. Eviți în acest fel să de umpli de ridicol.
Se spune în articolul din Ziua ” Modificările vizează modul cum este asigurată hrana pentru deținuți, iar unul din criteriile avute în vedere a fost cantitatea și calitatea hranei, așa cum arată jurisprudența CEDO și standardele stabilite de către Penitenciarele Europene. Reglementările actuale vizează doar valoarea calorică a hranei.”

Gigi spunea...

Văd că se face comparație între Ceaușescu și DraCnea.Ultimul,este la degetul mic al celui împușcat!
Ăla dădea de muncă la 9 mil.de oameni,în schimb,acum,mai muncesc 5 mil.
Nu mai vorbesc ce să făcut pe timpul ala,în condițiile în care am trecut și printr-un război mondial.
Mă intreb,ce ne-am fi făcut dacă începea această epocă a lui Ilici,Țapu,Bășinescu și KVI,imediat după război?
Cineva spunea:decât o democrație bolnavă,mai bine o dictatură sănătoasă.
Nu știu cine a spus,dar avea dreptate,În condițiile de azi.

iceparu spunea...

Coldea si-a făcut meseria de ofițer de informații. Ca ofiter nu putea sa aibă informații stand intr-un turn de fildeș. Corupția este considerata în Concepția de apărare a României drept vulnerabilistate a siguranței naționale deci SRI trebuie sa se implice.Degeaba țipă penalti și inculpații.

Huhu Rezea spunea...

@Iceparu
Crezi că, dacã în 1989 ai stat cu pușca câteva luni ca să-i păzești pe securiștii de la Bz, aflați în stare de semiînchisoare la sediu, ai și învățat meseria lor?
Legea siguranței nationale nu cuprinde corupția și presa printre vulnerabilitățile care să constituie amenințări la siguranța națională in preocuparea SRI. Faptele de corupție sunt pedepsite de Codul Penal ca infracțiuni de drept comun.
Conceptul acesta a fost plasmuit de mesianicul George Maior și adoptat ilegal de CSAT-ul lui Băse.
Ai ajuns rău de tot....dacă-l lauzi pe Ponta, după ce ani de-a randul l-ai înjurat pe blog.

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@luminița
Dacă sri se ocupă de corupție, poliția și parchetele cu ce se mai ocupă?
Dacă indisponibilizăm sri-știi cu corupția, cine se mai ocupă de teroriști, spioni și tradători?
In probleme grave privind economia, resursele naturale și ordinea constituțională sri s-a dovedit a fi complet depășit.
Nu este treaba sri să se amestece in viata politică a tării și în politica redacțională a presei, chiar dacă abuziv se prevede intr-un document de rang inferior legii.
D-ta esti și succesoarea profesională a soțului, nu numai a pensiei?

gheo spunea...

Domnule H, probabil ca Ponta a fost invartit cu cheia, din pacate, "altii" ne invart pe noi cu cheia, ceea ce se intampla astazi, este tocmai situatia cum "altii ne invart pe noi cu cheia" iar noi, ne lasam "invartiti ca o masa de prosti, cu cheia", tot un drac ii !. Ce mai conteaza cine si cum a fost imvartit cu cheia din moment ce "cei care cad prost suntem TOT noi si nu vrem sa ne revenim din "invartit" !.

iceparu spunea...

Nu-l laud pe Ponta dar trebuie sa recunosc ca a manifestat un minim respect fata de militari în general comparativ cu bețivul și Daddy. Nu mai baga strâmbe cu securitatea și alte marote.Noi militarii calificați și nu cei ce au aterizat în sistemul de apărare și siguranta pe baza de pile cunoștințe relații am slujitoare și nu un individ ,o gașca sau un partid.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Chiar daca dupa parerea dvs. este vorba despre un document abuziv, de rang inferior legii etc., etc. SRI este obligat sa-l respecte, nu sa tina cont de parerile unor juristi de partid. Si apoi sa fim seriosi si sa ne uitam in jur. Infractorii de rang inalt nu se tem de politie sau procurori. Intr-o noapte schimba legile (va mai amintiti de vestita OG 13 ?) Se tem de o institutie care coopereaza cu serviciile de informatii din alte tari care cunosc (sau pot s-o faca) multe despre conturile preacinstitilor demnitari care ne conduc SI IN AFARA EUROPEI numai sa nu ajunga in fata justitiei. Asta e motivul, dupa fenomenala lege a defaimarii, ca sunt foarte ocupati sa puna si serviciile "la locul lor". Mai tineti si cu alegatorii pesedisti care nu au conturi si domenii in strainatate nu numai cu conducatorii lor putred de bogati (din salariul de bugetari). Social democratia e pentru masele de alegatori nu pentru domnii cu dosare penale si condamnari definitive.

Romel spunea...

Uite asa ne trece viata,cum a trecut 2017 !Cu 2-3 articole /zi lumina despre Kovesi si iohannis,cu minim o stire „o lovitura distrugatoare pentru DNA”,cu ce vraji a mai facut comisia cutare,cu ce medicament nu se gaseste din vina Ministerului,cu ce mai zice neintrebat Tudorel Toader si, in zumzetul albinutelor si mustelor din media,escrocii astia isi trag pensii speciale incontinuare ,acum erandul primarilor sefilor de consilii judetene ca saaduca voturi pe veci lui Daddy,reduc salariile celor care chiar muncesc,isi trag bucati din domeniul public sa isi faca mosii particulare,fura banii europeni de zvanta si ne prostesc in fata ca lupta cu statul paralel in care,culmea ,daca deschizi poarta ,tot de ei dai!hai ,ca se poate ,daca trecem de Paste, ne intrebam unde facem Revelionul,in nota deja cunoscuta!

Adrian spunea...

„STATUL PARALEL”
Cei care au promovat aceasta sintagma, nu se poate spune, ca au reinventat roata carului - cred doar ca au dorit sa atraga atentia asupra existentei, ÎN PREZENT, a unui fenomen de hiperactivitate a majoritatii elementelor care, cumulate, dau înteles, formularii „stat paralel”.
In toate perioadele istorice, indiferent de localizarea geografica, mai ales atunci cand ne referim la de forme de conducere democratice, acest „stat paralel” a functionat, insa atunci cand societatea nu a acordat suficienta atentie fenomenului, acest „stat paralel” a luat-o pe aratură, promovand si sustinand asa zisi conducatori, care au actionat doar in interes propriu, in detrimentul interesului general al societatii - as putea da exemple, dar cred ca sunt destul de usor de intuit, unele.
La noi, Basescu a fost cel care s-a folosit din plin de elementele componente ale statului paralel - cred ca nu sunt singurul care se intreaba ce s-ar fi intamplat daca mandatele de presedinte ar fi fost de, sa zicem, 10 ani !
In prezent Dragnea urmeaza o linie, buna sau proasta dar, măcar, stim de unde sa-l luam. Saltimbanci, percum Ponta, care intra pe o usa si iese pe alta, sunt persoane pe care, personal, nu îi girez cu incredere.
Gandind la cum sa inchei aceste randuri, mi-am adus aminte de un banc, pe care am sa-l postez, cu permisiunea administratorului:

-Ce film ruleaza in America?
„Om sarac om bogat”
-Ce film ruleaza in Rusia?
„Om sarac, om sarac”
-Ce film ruleaza in Romania?
„Om trai si 'om vedea”

luminita spunea...

DA dle H . ati nimerit-o , da SRI sa se amestece sa ii depisteze pe nenorociti , da , asa trebuie sa faca , sa nu imi spuneti ca astea sant partide , sant musuroaie de imbuibati , astia nu stiu ce este acela partid ,ei stiu numai de jaf , de zazanie s ihotie . Aratati-mi un partid care are o doctrina , sant putrezi de bogati din avutia celor care au facu tara inainte de 1989, pe care au jecmanit-o fara mila va place cum se ocupa de militari . ii lasa sa fie batjocoriti de la fatutele alea de la rtv, Pacat ca SRI a ajuns de rasul prostilor , asa le trebuie , se arunce cu noroi in ei tocmai sa le anihileze orice posibilitate sa ii prinda pe astia de rup din tara asta . ASA ca DA DLE H sant asa cum ati spus si nu imi
este rusine am incheiat subiectul , DAR ce se intampla nu este bine

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Cu asemenea concepții antinaționale, aceste instituții de forță au pus la pământ tot ce e românesc si nu au avut curajul să atingă cu nimic interesle firmelor transnaționale care s-au imbogățit din bagarea la zdup a corupților români.
SRI și DNA conduse de Maior si Luluța au ras concurența românească la firmele străine și Opoziția politică la Băse si Wernner.
Cum să mai ai pretenția ca aceste instituții apără interesle românești, daca sefii lor se intâlnesc cu cadre ale serviciilor de spionaj, ....culmea!!!!! in sediile acoperite ale celui care-și zice principalul serviciu de informatii al României.
Vezi întâlnirile periodice ale lui Coldea,Luluta, Ghită și seful centralei CiA din zonă.
SRI ar trebui sâ se ocupe de firmele transnaționale din țară și de ziariștii străini acoperiți ai altor servicii de informații, nu de firmele românești sau de redacțiile de presă care ii critică pe cei care sunt pe față protectori sau colaboratori ai sãi.

Stelian P. spunea...

@Huhu
De unde stiti dvs. ca serviciile nu se ating de transnationale ? De unde aveti aceste informatii, de la familia Cosma sau de la Antena 3 pe care chiar dvs. ati demascat-o cu un document fals ? Nu stiti ca cei mai mari datornici la stat sunt tocmai companiile romanesti capusate de amante, nepoti, sotii etc. SRI da aceste informatii decidentilor dar ce sa faca bietii oameni cu ele, sa-si dea afara amantele ? Apropo ati vazut la congres IN PRIMUL RIND amanta sefului care nici macar nu e membru de partid ? In ce calitate era amanta acolo ? Pe astia ii aparati, pe cei care scot drapelul UE la investirea guvernului ? Ponta a scos drapelul cind a venit premierul chinez si ati tacut milc la aceste gesturi care calomniaza Romania la nivel inalt.
Daca nu cunoasteti va informez eu ca intilnirile sefilor cu cadre de spionaj sunt lucruri absolut normale, aflati ca se intilnesc si cu cadre FSB sau siriene si asta nu e tradare (se face cu aprobare) ci se numeste colaborare pe probleme punctuale. Cum credeti ca a adus Basescu ziaristii rapiti si pe multi altii din tari ostile ?
SRI este singurul serviciu abilitat cu contraspionajul si e cu ochii pe firmele romanesti care incalca embargoul livrarilor de arme, precursorilor chimici etc. ca sunt destule. Va asigur ca SRI isi face meseria dar rolul lui e sa ramina secret. Chestia cu postacii care ii recunosc din prima pe tradatori si pe protectorii lor e de tot hazul.

Stelian P. spunea...

PS
Cine e seful centralei CIA din zona ? Sper ca nu va ginditi la ambasador ?

iceparu spunea...

Huhule,sa-mi mulțumiți mie și colegilor mei.Dacă nu va apărăm noi va bătea lumea din"prea Multă iubire".

Huhu Rezea spunea...

Sțelină P
Te-a prostit rău de tot bătrânețea.
Poți sa-mi dai un exemplu de un dosar de corupție, alta de cehul Priplaka, în care acuzată este o firmă străină? Când să fie implicată MicrosofT. ..ce să vezi? .. au operat disjungerea și prescripția.
Mai, istețule, fost operativ, șeful centralei zonale este cadru de spionaj, nu șeful CiA, care poate sa fie invitat protocolar în sediile unui serviciu. Și de față cu niște civili ca Ghiţă şi Luluța.

Aurel spunea...

@ Huhu Rezea
Să nu ieșim totuși din realitate.
Care concurență dle Huhu Rezea?
Mai avem noi ceva care să fie autentic formată pe principii concurentiale ?
Chiar nu realizam că peste ce a mai rămas în picioare au fost făcuți patroni cu sprijinul politicului oameni dubioși interesați doar de profit și viața de lux prin paradisuri la un loc cu găștile de politicieni corupte până la rădăcină.
Cu ăștia nu concurează nimeni dle Huhu Rezea. Investitorii străini își bazează activitatea pe cu totul alte principii.
Investiții cu profit maxim.
Ce fac ai noștri și în ce au investit? În iahturi,vile și în clasa politică?
Cum ar arata Romania fără investițiile străine serioase?
Ce ar pune în loc statul român dacă investitorii străini ar pleca ?
Dragnea spune că va relua piața cu țările asiatice,etc.
A uitat însă să ne spună și cu ce? Cu porci, găini, viței? Și mai ce?
Poate cda el marilor producatori investitori străini care țin țara asta încă vie unde să vândă?
Chiar să nu realizam că mare parte din industria românească care mai produce ceva bagă profitul în averi colosale prin țară și străinătate fără investiții în mijloacele și forțele de producție.
De asta este nevoie de instituții de forță puternice care să-i țină sub lupă.
Așa este peste tot în lumea civilizată deși de manifestă măi mult ,mai puțin sau deloc vizibil.
Ele pot lucra instituțional cu oricine poate da informații utile in cauză.
Altfel ,escrocii ăștia ne aduc în sapă de lemn mințind frumos poporul.

Viss spunea...

Păi, ce faceți? Vă dați la gioale între voi?

Aurel spunea...

@ Huhu Rezea
Credeți cumva că oamenii de afaceri străini,fie ei si americani vin și bagă banii într-o cloacă de infecție și corupție endemica unde dacă dai comisionul treci pragul și ai și protecție până susții pe cine trebuie.
Nu vi se pare normal ca întâi să sprijini organele de luptă anticorupție și numai după ce asanezi jegurile să vii cu investiții serioase?
Eu așa aș proceda dacă aș avea putere.
Și apoi aș negocia cu oameni serioși și parteneri de încredere din ambele părți și în interesul ambelor părți.

Aurel spunea...

@ Huhu Rezea
Cu permisiunea d-voastra vă dau un exemplu de concurență.
Uitati-va cum și pe ce principii lucrează CEC-ul și uitati-va pe ce principii lucrează OTP Bank -CEC-ul Ungariei.
Unde a investit CEC-UL românesc în afară de salarizarea enormă a șefilor.
Stiți că la Cec ca să scoți bani dintr-un depozit la termen trebuie să depui cerere cu cel puțin 3 zile înainte?
Stiți că lumea se retrage de la ei pe capete?
Asta în timp ce CEC-ul unguresc-OTP BANK face profit și în Ungaria și în România.
O fi SRI și DNA de vină?
Cazul se poate generaliza și în alte domenii.
Ar fi cazul să facem ce trebuie dacă vrem vremuri mai bune.
Mincinoșii și jmecherii ăștia manglitori de voturi în scopul binelui lor ar trebui puși la colț până nu este prea târziu.
Si în procedura de urgenta.

Dan B. spunea...


Ponta mi-a iesit din suflet, doar un pic, atunci cand, având 70 % majoritate parlamentară, invita UDMR la guvernare. Insa marile lui mizerii (coabitatrea si biletul lui Barosso) mi-au indus dusmania si ma rog ca el sa nu mai beneficieze de viitor politic, eventual sa ajunga dupa gratii pentru ceea ce-am suportat eu si restul electoratului PSD.
Nu-i mai putin adevarat ca sunt culpabili si complicii sai, Crin Antonescu si Liviu Dragnea, cei care au coparticipat la acceptarea solutiilor lui Basescu - Maior, transmise pe filiera Udrea - Coldea.
Am banuit inca de atunci motivul demisiei dnei Pivniceru, dar regret ca nu l-a motivat public, probabil de teama a nu pierde locul promis in CCR.

Dan B. spunea...


Măi, Stelică cu minte cât o păsărică, statutul de amanta presupune ca Dragnea ar fi căsătorit!
Cand erai adolescent, tot fără minte, aveai amante, chiar dacă nu erai insurat? Eu zic ca aveai prietene, amice si curve, nicicum amante!

Adrian spunea...

@Stelian P.
Nu doresc sa fac referire la ceea ce ati dorit sa transmiteti in postarea de mai sus, insa m-a deranjat o formulare din final:
„postacii care ii recunosc din prima pe tradatori” – păi dv. va referiti la OAMENI, care isi spun o parere (buna sau rea – chiar nu are importanta) pe care îi numiti „postaci” ?
Din formularea folosita, rezulta ca pentru dv., „postaci” sunt toti cei care posteaza aici, incluzandu-i si pe cei care „îi recunosc din prima pe tradatori”.
Practic, va autoincludeti in aceasta categorie, si pentru ca am vrut sa inteleg mai bine ce si cum cu postacii, am gasit pe net, definitiile a 3 tipuri de postaci:

Postacii vedetă
Cei pe care îi vedeți la televizor sau îi citiți pe site-urile de știri cu poza lângă articol.
De cele mai multe ori, apelează la fracturi logice pentru a încerca să convingă lumea că albul e gri și că negrul e vișiniu.

Postacii de comentarii
Cea mai joasă formă de viață cunoscută de om, sunt niște idioței fără minte, care sunt puși să repete comentarii gândite de altcineva.
Cea mai bună formă de a trata cu ei e ștergerea comentariului pentru că ei nu revin să răspundă și nici nu îi interesează. Tot ce contează pentru ei este să perturbe liniștea, nu să aibă o discuție logică sau omenească.


Postacii amenințători
Sunt ultima resursă. Sunt ăia care te sună să te înjure sau să te amenințe cu diverse..
Uneori sunt de la PARTID, alteori sunt de la SRI, alteori sunt postacii de comentarii.

Am o intrebare: dv. in ce categorie va incadrati?

Dv., cu de la sine putere, incercati sa va puneti intr-o pozitie superioara iar apoi jigniti OAMENI -„postacii”- pe care nu ii cunoasteti !!!

Cele bune!

Huhu Rezea spunea...

@dan
Chestia cu UDMR este unul din exemplele care demonstra ca Ponta este ...la ordin.
Dragnea nu pare să aibă anvergura politică și intelectuală a lui Ponta, dar nu este atât de tranzacționist dacă nu a putut să conviețuiască în PDL cu Băse.
Nici Dragnea nu poate spune ca nu a făcut compromisuri cu sistemul, dar are încă sprijinul electoratului social democrat și al celui liberal neintoxicat cu băsism.

Anonim spunea...

@ Stelian P@ huhu
1- aoleo ce va mai "gratuleaza" huhu....te-ai prostit/mai istetule!(peiorativ)....Nu-i bai ca ne-am obisnuit cu aroganta huhurezului

2-huhu e bucuros.Au sosit subventiile pt luna februarie la PSD,PNL,USR siii PMP.Locurile I si II de la buget bineinteles prin intermediul AEP
● Partidul Social Democrat - 7.668.552,03 lei;
● Partidul Naţional Liberal - 3.513.441,38 lei;
urmeaza si luna martie si tot asa.....
3-In ce calitate a venit d-soara?E simplu; la mine in cartier se numeste deja PRIMA DOAMNA GAGICA:):)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

PSD acum este un focar de conflicte la vedere si nu se mai ascund dupa deget. Vinovati sunt de fapt toti cei din conducerea de la varful partidului, si iese la lumnina ca nu dragostea de noi ii anima pe ei, ci marele ciolan care nu le mai ajung. Nu mai exista disciplina de partid si autoritatea sefului partidului, pentru ca cum deschide gura cum ii dau cu tifla in nas pe Teldrum sau alte dosare. Pana la finalizarea dosarelor primeaza prezumtia de nevinovatie, dar nu iese fum fara foc! O vina mare o are Dragnea pentru ca, in loc sa puna oameni capabili si cu talente tehnocratice, tot insurubeaza incapabili, cu facultati absolvite pe genunchi sau doctorate copy paste, dar mai ales sa execute mot a mot ordinile sale, bune sau proaste, dar mai tot timpul dezastruos de proaste, si nu mai exeplific pe aici, legea salarizarii, inclusiv cu tentative cu adevarat dubioase la legea justitiei, de a scos lumea in strada. Congresul trebuia, mai degraba, sa desemneze un nou sef de partid, pentru ca Dragnea este compromis si perimat. Doua guvernari compromise intr-un an e deja prea mult la un partid foarte mare si cu pretentii. Da, ne intereseaza mult PSD, pe absolut toti, pentru ca el detine acum puterea si de ei depindem si noi, rezervistii cat si pensionarii civili! Ca sunt cu opozitia sau puterea, romanii tin cont ca, cei care conduc tara, sa o faca corect si spre binele romanilor si a Romaniei, in liniste si pace, dar aceste conflicte au erodat partidul si l-au coborat dramatic in sondaje. S-a publicat un sondaj, dar celelalte institutii de sondaje inca nu au publicat si rezultatele lor, si nici nu le vom vede curand, stiindu-se ca e dezastru! Cel mai mare pericol al PSD este ca au promis enorm de multe, iar acum metodic si perspicace isi incalca promisiunile! Apoi, orice nemultumiri, cereri, dorinte, petitii, sesizari, doaleante si altele le ignora total si cu indiferenta la durerile oamenilor, dar asta ii va costa foarte scump in viitor! Pensionarii Romaniei deja i-au scos de la inima, se simt tradati, mintiti si inselati, si daca nu sunt crezut informati-va printre ei, sau urmariti emisiunile social-economice pe tv si va veti convinge din plin. Vorbesc de cei cu pensii medii, mici si foarte mici. Sunt cumplit de dezamagiti si revoltati si au jurat ca vor iesi in strada!

Stelian P. spunea...

@Huhu
"Vezi întâlnirile periodice ale lui Coldea,Luluta, Ghită și seful centralei CiA din zonă"
Ce sa vad, cum sa vad, unde sa vad, daca nu stiti cine este seful centralei CIA din zona ? Nu dvs. ma invitati sa vad ce nu stiti nici dvs. ?
Nu stiam pina acuma ca seful bazei locale este cadru de spionaj 😁 dar dvs. vorbeati despre SEFUL CENTRALEI CIA DIN ZONA. E acelasi lucru, tot cadru de spionaj este, dar daca dvs. stiti cu cine se intilnea spuneti-mi si mie cine este acest sef SI MAI ALES DE UNDE AVETI INFORMATIILE, de la Antena 3 ?
Am auzit despre OMV Petrom condusa de o companie din Austria.

ghurse spunea...

Domnule H, nu pot sa ma abtin sa nu intreb: a fost penetrat site-ul? Parca prea multi au inceput sa se descopere!

Aurel spunea...

Felicitări d-na Luminița!
Se vede că vedeți mai mult decât ce se poate vedea dintr-o cazarma.
Doar tigri 3 zis de unii avianyc a mai mers la țintă în privința acestor emanatori de minciuni pe crezul și naivitatea unui popor sperator la ceva și pentru el.

Stelian P. spunea...

@Dan


AMÁNTĂ s. concubină, iubită, prietenă, (livr.) metresă, (pop.) amoreză, drăguță, ibovnică, țiitoare, (Ban.) bală, (înv.) posadnică, (grecism înv.) palachidă, (arg.) gagică.


amánt, ~ă smf [At NEGRUZZI, S. I, 108 / Pl: ~nți, -e / E: fr amant, amante, lat amans, -ntem] 1 Persoană care are relații intime cu o persoană cu care nu este căsătorit Si: amorez, (pop) drăguț, (pfm) ibovnic. 2 Persoană care iubește și este iubită de altă persoană.

AMÁNT, -Ă, amanți, -te, s. m. și f. Persoană care întreține relații de dragoste cu o persoană de alt sex, fără a fi căsătorit cu aceasta; iubit2, ibovnic. – Din fr. amant, lat. amans, -ntis

Cine sta prost cu mintea ?

@Adrian
Si eu sunt postac deci ma autoinclud si nu vad nimic rau in asta.
Dvs. ce credeti?
1. M-ati vazut la televizor sau pe site-urile de stiri cu poza ?
2. Credeti ca altii imi trimit comentariile si eu le postez ? La ce guvernanti dusmani ai limbii romane avem ar fi plauzibil. Eu nu revin sa raspund, sunteti sigur ?
3. Daca e vorba de injuraturi si amenintari din partea mea...aveti simtul umorului.
Alte categorii nu mai aveti ?

giuliano@gmail.com spunea...

Seara buna,
Sa stiti ca la CEC se procedeaza cu programare - ridicare numerar pentru a nu plati comision la retragere numerar. Este in avantajul celui care ridica, spre deosebire de alte banci care nici nu dau informatii in legatura cu comisioanele percepute la retragere!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este singura banca care nu percepe comision de retragere numerar la scadenta.

Ein Stein spunea...

SRI-ul este institutia care se ocupa cu asigurarea INFORMATIVA privind siguranta nationala. Atat si nimic mai mult!!!! Amenintarile la siguranta nationala sunt definite in legea privind siguranta nationala. Aproape nimic din ce s-a scris aici nu intra in atributiunile SRI-ului, da nimic rau de tot. Nu e considerata amenintare la siguranta nationala posesia de amante, coruptia, parazitarea companiilor de stat, faptul ca esti PSD-ist si alte elucubratii. Vad ca nostalgiile unei analfabete de cum facea Securitatea "dreptate" si-au gasit imediat sustinatori, nici nu e de mirare, cine seamana se aduna.

Stelian la aia cu amanta, tu pricepi ce ti-a scris Dan?
Cine sta prost cu mintea ?
Ia ghici?

Aurel spunea...

@ Giuliano
Încearcă să mergi la CEC într-o altă reședință de județ și să vedeți dacă va eliberează bani la termen fără cerere depusă anterior la acea unitate.
Eu am patit-o cu ei.
Ca să obții un extras de cont la o unitate din afara județului unde ai deschis contul, unitatea la care te adresezi în alt județ trebuie să comunice prin email cu unitatea la care ai deschis contul și să obțină prin email extrasul de cont. Asta fiindcă CEC-UL nu are bază de date ale depozitarilor la nivel național.
Are doar evidenta pensionarilor la nivel național.
În rest pauză.
Nici Banca Transilvania nu aplică comision la retragere din depozitele bancare la termen.
Și are dobânda mai bună ca CEC-UL.
Plus că are pragul la cerere pentru eliberarea de numerar din depozite la ce depășește 40 000 lei valabila la nivel național in timp ce la Cec pragul este la ce depășește 5000 doar la unitatea la care ai depus cererea. Și și sub 5000 ți se impune cerere cu 3 zile cel puțin înainte.
La BT dacă scoți bani înainte de termen comisionul este 0,5% iar la CEC este 1%.

Dan B. spunea...


@Stelian P.:
Nu fi (asa se scrie la negatie) mai catolic decât Papa!

DEX online: AMÁNT, -Ă s.m. și f. Persoană care are relații intime de dragoste cu cineva în afara căsătoriei; ibovnic.

Ai priceput, IN AFARA CASATORIEI.

Adrian spunea...

@Stelian P.
Tocmai de aceea am pus intrebarea domnule, ca sa incercati sa va indentificati cu ceea ce inseamna „postac”. Din raspuns, inteleg ca NU va indentificati cu acest termen pe care l-ati folosit, dar atunci cum ramane cu ceilalti la care ati facut referire?
Din cate ati observat, din definirea notiunii de postac, a ti se atribui o astfel de „caracterizare”, in cazul in care nu este adevarat, poate fi considerata o jignire.
Eu va multumesc pentru ca mi-ati raspuns, iar din continutul lui, cred ca pot interpreta ca a fost vorba doar de o formulare gresit atribuita.
Da, mai exista si „postacii de site-uri de știri” - dar nu cred ca este cazul.
Cele bune!

luminita spunea...

MAI ,draga ,stein sau stin sau mcine dracu esti , esti tu analfabet , sa iti fie rusine , fiecare sustine pe cine vrea , tu oi fi din aia care te alerga politia inainte de 1989? cred ca te frig amintirile .

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Un domn, din randul nevertebratelor din Oceanul Arctic, ce posteaza mai sus, sustine ca presa nealiniata si coruptia constituie vulnerabilitati la adresa sigurantei si securitatii nationale!
Banuim cine a avut ideea si cunoastem cum si de ce au fost impuse in hotararea CSAT, ulterior introduse Stategie!
Acum, va intreb fara ekivoc:
-Avorturile f numeroase sunt vulnerabilitati?
-Urmarile muncii pe 2 lei, care au condus la migrarea fortei apte de munca, sunt vulnerabilitati?
-Nealocarea resursei fi in sanatate, aparare si invatamant, sunt ori nu?
-Clanurile tiganesti luate sub aripa sunt?
-Toate investitiile din categoria "retard", dar furam banii sunt vulnerabilitati?
-Imprumutul de 20 mld €, fara lege de aprobare cum se cuantifica?
-Dar, guvernele boc, ungureanu si desemnatul livake ce au fost?

PS-eu va intreb asa, de curiozitate intrucat postati binisor! Si pt informarea mea, caci nu pot a le sti pe toate!

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
Cred ca domnul din fotografie, dreapta, nu este nici membru PSD si nici din TL, poate din Texax!
Oricum din comunicarea nonverbala intelegi ceva prin pozitia persoanei din mijlocul fotografiei? Nu lucruri mari, doar asa, ceva sagalnic.....
Ah, sa nu uit....domnul a trimis si o inregistrare a la Ghita si multe fotografii marelui ziarist-deputat-lt col Turcescu!

http://www.google.ro/search?q=eric+Easley&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwirqOnax-3ZAhUHIcAKHaPoC0cQ_AUICSgB&biw=1024&bih=768#imgdii=WjvAelqI448iRM:&imgrc=l2LNNGicGIArSM:&spf=1521090546331

PS-despre Karl C Schwab, avocat, fireste, fost stagiar la Londra, cu sotie turcoaica, deh, gasiti pe aici si pe dincolo!
Acum, care o fi seful rezidentei nu pot fi sigur, dar eu cred ca ori M. Basescu, ori Basica sau Bercea Mondialul! :))
Asta este enigma mea!....acum, ca la conducerea CIA a fost numita o femeie, ma astept sa se faca o skimbare, pt a nu dezavantaja femeile! Atunci sa te tii! Nu ne este frica ... #REZISTAM!
http://www.google.ro/search?q=karl+C+Schwab&prmd=nmiv&lr=lang_ro&sa=X&ved=0ahUKEwic8_u5ye3ZAhVEAcAKHU6mCjQQuAEIFw&biw=1024&bih=768



Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ponta este considerat, de acum incolo, un ratat politic si isi merita soarta de tradator si dual. Cucuvoaia, in schimb, desi ies la suprafata amantlacuri ordinare, chiar cu penalii carora le-a intocmit dosare pe croiala, dar si alte mizerii, pare ca se consolideaza in functie! Ciudate mai sunt caile Domnului catre Dreptate si Adevar!
Cum patesc eu cu Brocuratura cadzona, care nu-mi considera o petitie-plangere de jalanie, intrucat si cica n-am semnat helectronic, crezand ca sunt fraierestean aiurestean si le cred gogosile, in realitate fiind vorba ca si ei sunt cei care beneficiaza de niste ilegalitati ordinare, izvorate din incalcarea grosiera a Lg. 182/2002 Art.33, avand penzii cu calcule secretizate ilegal, poate si de salarizare! Uite ca sfintii civili nu au aceeasi parere, iar ca sa le-o trag la mantinela brotacilor infofoliti in robele ,,dreptatii,'' i-am trimis lui sf. Augustin una bucata franzela cu refuzul lor, ca sa-si formeze una bucata opinie! Eu fiind foarte determinat sa ma jeluiesc printr-o plangere la Inspectia Judiciara si CSM ca sa-mi sara in agiutor cu una bucata inspectiune disciplinara si de verificare a legalitatii in cestiunea Lg. 18 cu care se matrasesc si se pun in silueta fortata penziile cazone! Doar eu mereu le-am spus ca nu mi-e frica de nimeni si de nimic, si am sa-i pisalogesc la tartacute cu mare voiosie, intrucat in Romanistan toti sunt egali in fata Legii si nimeni nu-i mai presus de Lege, chiar daca traim intr-un stat mafiot! Korekt?

Stelian P. spunea...

In legatura cu amanta unele definitii vorbesc despre relatii in afara casatoriei, altele spun despre relatii fara a fi casatoriti. Eu initial am intrebat in ce calitate era amanta (iubita, tiitoarea, spuneti-i cum doriti) in primul rind la un congres de partid, nu am facut analiza cuvintului. Acum daca am clarificat definitia puteti sa reveniti la intrebarea mea si sa dati un raspuns ?
@Adrian
Daca am scris clar si in limba romana ca si eu sunt postac: "Si eu sunt postac deci ma autoinclud si nu vad nimic rau in asta."
Cum ati inteles dvs. ca nu ma identific cu termenul nu inteleg. Dupa parerea mea sunt postaci care ii apara pe interlopii care populeaza parlamentul si functiile inalte din conducere si postaci care ii doresc dati pe mina justitiei si care in cel mai pur sens al democratiei trebuie condamnati pentru defaimarea tarii (domnii condamnati si posesori a mai multe dosare penale sunt TARA ? Ei reprezinta Romania ?)

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Sunt si postaci care doresc inlaturarea TUTUROR DERAIATILOR DE LA CONDUCEREA ROMÂNIEI!
ASTA, ....DA DIFERENTA!

PS-intelegi tu ce am dorit a exprima, ca nu esti planta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@1.Stelica, cand ai o relatie stabila cu o singura persoana, fie casatoriti sau in concubinaj, si intervine, in secret, a trei-a persoana, actiunea duala, sau triala, caci pot fi si mai multe si mai multi indivizi in acest joc perfid relatiei, se numeste amantlac, iar persoana, persoanele, cu care se produce tradarea in relatie este o amanta sau amant.
@2. Adrian:Postacii sunt persoane platite de catre politic sa influenteze electoratul pe retelele de socializare, nicidecum persoane individuale, care posteaza in nume propiu. Mooe Woodrea, personal si sub propria-i comanda, avea 5-7 postaci platiti, din bani furati de la stat, cu 35.000 euroi pe luna de au facut praf tot fb-ul cu spamuri, in special, caci cine caraia acestui grup era exclus prin spamuire, eu avand acum cont fb g.mail datorita acestor derbedei care mi-au stricat cateva conturi. De atunci, nu mai comentez politica pe fb, decat ocazional si prin prisma independentei politice.

Dan B. spunea...


@Stelian P:

Chiar nu era suficient ca imi agresezi inteligenta, dar mai esti si incapatânat in a sustine prostii?
In principiu, amantlâcul este o relatie ascunsa, nu expusa public. Doar daca esti Madalin Voicu si sotia iti accepta sirul de amante! Ba, dupa expunerea in public, le mai si „insarcineaza” si le recunoaste plodul.
Da, n-ai facut analiza cuvântului, dar ai „trântit-o” in propozitie pe „amanta”, fara ca persoana in cauza sa fi avut statutul respectiv. Si când ma gândesc câti „judiciari” sunt si azi in Politie, imi vine sa va impusc pe toti, caci prea ati luat banii (oficiali) degeaba (doar spagile sunt luate pe bune, ati „tras” pentru ele).
Asadar, eu nu spun ca Dragnea ar fi procedat corect „plantându-si” iubita in primul rând, insa, ......

Mihai spunea...

Nu vă mai dati in stambă inainte de a citi macar legile în cauza actualizate.
Atentie @ ein stein !

Art. 1
Prin securitatea nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, ECONOMICĂ si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si a climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie.

Legea nr. 2/2016 pentru completarea art. 3 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea națională a României

Articol unic. -
La articolul 3 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea națională a României, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 190 din 18 martie 2014, după litera l) se introduce o nouă literă, litera m), cu următorul cuprins:

”m) orice acțiuni sau inacțiuni care lezează interesele economice strategice ale României, cele care au ca efect periclitarea, gestionarea ilegală, degradarea ori distrugerea resurselor naturale, fondurilor forestier, cinegetic și piscicol, apelor și altor asemenea resurse, precum și monopolizarea ori blocarea accesului la acestea, cu consecințe la nivel național sau regional."

Art. 11.
Informatii din domeniul sigurantei nationale pot fi comunicate:

”d) organelor de urmarire penala, cind informatiile privesc savirsirea unei infractiuni.”

Procedurile sunt stabilite tot prin lege si implica si magistrati.
Vedeti si atributiunile CSAT în domeniu.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Raspunsul la toate intrebarile dvs. este DA din punctul meu de vedere.

@Dan
Nu stiu ce nivel de inteligenta aveti dar chestia aia cu impuscatul TUTUROR judiciarilor din Politie va tradeaza un nivel....cam scazut. Banuiesc ca sunteti membru PSD ca acolo astfel de inteligente sunt la ele acasa (pe deputatul mitraliera il aveti precis in lista prietenilor) sau macar client al sistemului penitenciar. Puteti.

Adrian spunea...

@Stelian P.
Cred ca undeva este o neintelegere, dv. va includeti in categoria postacilor, si apoi ii definiti astfel:
„Dupa parerea mea sunt postaci care ii apara pe interlopii care populeaza parlamentul si functiile inalte din conducere si postaci care ii doresc dati pe mina justitiei si care in cel mai pur sens al democratiei trebuie condamnati pentru defaimarea tarii”
Sa inteleg ca vreti sa va dati pe mana justitiei? Undeva lucrurile nu se leaga.
Nu doesc sa intru intr-o polemica (fara rost) cu dv., doar am incercat sa inteleg ce ati dorit sa spuneti, si va multumesc inca o data pentru raspunsuri, chiar daca nu m-am lamurit.
Toate cele bune!

Trofin spunea...

Domnule HuHu , a inceput sa se reverse inteligenta celor care fac abuz de asa ceva. Ce ar fi sa le mai dati cate un test de reverificare , poate isi retrag inteligenta in matca proprie. Stiu ca in cunoastere nu este grav daca esti ignorant , este foarte grav cand te consideri cunoscator cand de fapt nu esti.

Dan B. spunea...


@Stelian P:
Desigur, nu te dezminti, continui in aceeasi nota, inactiv neuronala!
Sunt ani buni de cand m-am plasat impotriva PSD, iar modul in care gândesti a dat nota scazuta de incredere a populatiei in parsiva Politie!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Nu-mi place ca-mi dai dreptate! In legea de organizare si functionare a serviciului care, dupa parerea mea nu are un nume atotcuprinzator, serviciu autorizat numai pt Teritoriul National, sunt definite domeniile lor de actiune....
Sa inteleg ca, acum retragandu-se din "campul tactic" - expresia le apartine - acum, este in cadrul legal sau in afara lui?

PS-dar, cad bancile au practicat dobanzi la credite si comisioane ca-n iobagie si Isarescu tacea, ei unde erau?

PS-hotararile CSAT sunt obligatorii, dar daca nu sunt urmate de legi ele raman in coada de peste!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Repet:
Raspunsul la toate intrebarile dvs. este DA "din punctul meu de vedere".
Nu pot sa judec serviciile doar din ce apare in media. Protocoalele se schimba/adapteaza si banuiesc ca sunt in cadrul legal.
In legatura cu dobinzile nu cred ca e vina lui Isarescu. Am avut perioade cind inflatia era peste 30% si rata inflatiei nu depinde numai de banca centrala. Daca doar banca ar fi vinovata atunci il schimbam pe Isarescu cu altcineva si deodata francul elvetian o sa fie cit vrem noi, inflatia o sa devina cit vrem iar preturile petrolului nu o sa depinda de seicii din Golf sau de productia din SUA ci de dorinta noului Isarescu.
Deci ce trebuiau sa faca serviciile in acest caz ?

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Am inteles....îi dam peste 15000€ lui Isarescu ca sa nu faca nimic! In fapt, mai mereu teorie dupa actiune, sa ne certe ca nu am fost predictibili, ca nu citim printre randuri, ca nu avem cultura financiara de top!
Atunci, eu ma intreb daca a luat si cat a luat de la altii, ca sa taca?

PS - daca avem un SIE de ce nu am avea si un SII (intern) sau mai corect un SI/CI-I? Nu ar acoperi mai bine domeniul? ....eu am inteles ca lupta cu spionii si teroristii, nu? Pt celelalte categorii de infractiuni exista structuri statale nominalizate, nu?
Dar, cine sunt eu sa-mi pun intrebari? Sunt Magureanu sau...Timofte?
Sanatate!