Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 31, 2018

MAI. De ce au intârziat cupoanele de pensie?; Pensiile din aprilie intră pe data de 5 în conturi.

58 comments

Grea boala asta cu facebook-ul!
De ce or mai avea MAI și CPS sit-uri, dacă ministreasa comunică pe site-ul american de spionaj?

„În ultima perioadă am primit mai multe mesaje de la foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne în care se reclama faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie și martie ale anului în curs încă nu au fost primite.
După cum știti, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare față de cel obișnuit, lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce privește procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018. Dacă anul trecut s-a procedat, în condițiile legii, la achiziția directă a serviciilor de imprimare și împachetare a plicurilor, în 2018 a fost necesară conform legislatiei in vigoare, o alta procedură de achiziție a acestor servicii, din cauza numărului considerabil mai mare de pensionari. Aceasta licitație a fost realizată în luna ianuarie, imediat dupa alocarea bugetară.
Firma declarată câștigătoare a licitației organizată de către Casa de Pensii MAI a trimis toate taloanele la Poșta Română în vederea distribuirii lor către titulari.
Așadar, în prezent, depinde de Poșta Română cât de repede vor fi distribuite taloanele! Ministerul Afacerilor Interne ține legătura cu Poșta și cu firma câștigătoare a licitației ca totul să se urgenteze.”
De asemenea, este important de precizat că în toată această perioadă, Casa de Pensii MAI a eliberat și eliberează în continuare adeverințe la solicitarea pensionarilor.
Așa cum am fost informată de către conducerea Casei de Pensii a MAI, pensiile vor fi primite înainte de sărbătorile de Paște, după cum urmează: cei care au conturi bancare vor primi pensia în data de 5 aprilie, iar ceilalții vor primi în funcție de livrările făcute de Poșta Română.

58 de comentarii:

Leon spunea...

Pensiile pe 5 si Cupoanele la sfarsitul lunii !
Pentru cei care inca n-au aflat, din acest an Vinerea Pastelui este ZI LIBERA..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

MAI are un ministru, deci primesc, cate una, cate alta, dupa ce tooot au mai primit si tooot o sa mai primeasca, pentru ca-si face treaba de ministru, nu stiu cum, dar stie ce are de facut.
Noi, daca avem un figurant ventriloc la MApN, in loc de ministru, si nu stie decat sa sa-si holbeze ocarinele dupa contracte cu comisioane grasoaie pentru propria-i bunastare si propriile-i buzunare, doar ni se tooot taie, nu primim nimic, si nici nu v-om mai primi vreodata ceva !...

luminita spunea...

Fifor nu zice nimic , asa ca el are bani ,sa ii dea si lui CORNEL

Huhu Rezea spunea...

@Cornel
Stai prea mult cu ochii pe televiziunea evazionistilor Guse și Rareș Bogdan.
Nu-i cânta prohodul lui Fifor!
Ieri a fost în vizită la Scoala de spioni MApN-NATO de la Oradea.

Marius spunea...

Asta am ales, asta merităm.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Huhu Rezea, credeti in cuvantul meu de onoare? Ma jur ca nu intru niciodata pe Realitatea, B1 si N-24, cred ca am cam patru ani de cand n-am intrat niciodata! Eu ma tin coada pe Romania TV, foarte rar Antenele, care sunt slugi ale clocarilor, iar ca presa, Stiri pe surse si Bugetul.ro, cel mai mult. Mai sunt ele niste Can-can-uri si Clik-uri vesele, pentru varietati ale sufletului, dar pe cel vizat nu-l mai suport chiar deloc! Mameluc-sluga la darloaga, ventriloc si habarnist, insa presa obedienta il scoate la rampa cu realizari de ,,succesuri'' pe Haparare! ,,Mama lor de hoti,'' cum canta Sugaciu, pardon, Socaciu! Gata, mi-am facut numarul de ante Florii si de Pasti, iau pauza de trancaneala la Luna si la stele, poate una luuunga, deocamdata, ca se intra la post negru si pocainta, si trebuie macar acum sa-i mai pasuiesc, dar sa-i si iert, cum zice la Sf. Biblie, sa nu intru la prea multe pacate, nu i-ar mai raba pamantul! Ei cu ale lor, eu cu urzicile si bulihoacele mele, facem casa buna cu intelepciunea cea de pe urma! Daca o fi asa!

Leo spunea...

Da Leon,
Si in plus sa ne mai spui si ca iepurele este de post.
Ca despre bere , vin , palinca si sucul de porumb stim ca este

Draculea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Draculea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gigi spunea...

***La mulți ani!
Urez,tuturor celor care poartă nume de floare,în special militarilor,polițiștilor,
celor care au purtat și încă mai poartă uniforma,lor și celor dragi.****






Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lume buna si frumoasa, Un Paste fericit catol(n)icilor, cu o foame si o sete cumplite, dar sa nu le fie rau si sa li se aplece la vintre!! La multi si ani celor cu nume de flori, cu urari tot cu aceleasi pohte, ca dupa foametea din '47! Celor in post...de santinela, le urez tarie...in centigrade la rabdari prajite! Mie-mi urez putere, ca de Pasti sa-mi cresca cozonacii, care sa creaaasca, sa tooot creasca si sa iasa pe sub usa afara, sa intre curiosi in cutia postala sa se uite dupa actualizarea penziei MApN a bucatarului sef, sa se intinda pe banca din fata blocului la soare, dupa care sa intre din nou in a tavilor buzunare, iar drobul din a porcului maruntaie sa aiba gust aidoma cu cel ca de o(l)aie! Rad eu, dar scroafa-i moarta-n cotineata, ca fiind doamna bolnava o sa-mi cada mie cu bucurie toata socoteala mancarurilor din bucatarie! Caci, hotarat planuit am sa fac o ciorbica de cocosel (ortodox)de tara, drob la tava de maruntaie de porc politic, din ficat, bojoc, rinichi, splina, inima cu oua fierte intregi, ca nu ne plac o(l)aile lui Cezarianica-baci, friptura de vitel si purcel la tava, trei cozonaci, brumariti cu bobonele mici, nuca de cocos si stelute colorate stafide si nuci, avand in compozitie srafide, rahat si nuci, apoi una singura bucata pasca cu telemea numai de vaca, ca behehehe pute, dar si o olica de sarmalute vita-porc si sunt si eu in randul lumii, iar de beutura am sirop de casa din capsuni si visine, facut de mine asta vara. Am si sirop din cimbrisor, menta, sovarf si soc, inventia mea, si care-i sanatos si extrem de aromat. Absolut toate preparatele le fac singurel, fara ,,cuc'' la cap sa ma cicaleasca cineva ca eu sunt foarte nervos si agitat cand cineva ma baraie la cap atunci cand fac treaba, insa de la distanta super vizat si indrumat permanent de doamna mea, Ana. Painea si asa o fac aproape permanent in casa, ca si toate mancarurile zilnice, deserturi si toate alea, pentru ca nevoia, nu talentul te invata, dragii mei! Nu-i dracul negru, asa cum se zice, daca esti chibzuit si gospodar si stai cat se poate de distantat de etilice! O zi buna tuturor, in sanatate!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca-mi permite adminul, am sa va spun secretul painii de casa, pe care eu o fac mereu: la 2 kg faina (deci 2 tavi) de calitate se pune o felie de drojdie, de cam 2 cm din calup, sare dupa gust, eu pun doar 1 lingurita, si 1 1/2 de zahar, sa intre drojdia in reactie; cam 2, 3 linguri de ulei, poate sa fie si 4, iar in loc de apa se pune lapte, eu pun 2 linguri lapte praf la 1 l apa, ca Ana nu suporta laptele de vaca. Se face cuib in faina si se pun acolo toate, cu drojdia faramitata, turnam cam 1/4 din lapte cald si inmuiem si framantam maiaua cu toate ingredientele foarte bine, punem faina pe cuib, lasam cateva minute sa reactioneze, dupa care framantam cu laptele cald ramas. Cand s-a format coca, o facem mereu pale, pale in doua si de foarte multe ori, pana devine gumoasa, ca elasticul, avand grija ca, din cand in cand s-o busim coca, ca o ,,bila'' in lighean sau pe un fund, sa faca bule, cam de 7,8 ori de fiecare data. Cand e gata din ochi,care vrea mai pune cam o lingura de ulei si iar o framantam din nou in pale pe din doua pana nu se mai simte uleiul la mana, apoi se pune la crescut, in forma de bila, in lighean, acoperit cca 20 minute, la caldura. Apoi se scoate, se mai framanta inca o data in pale si se mai buseste ,,bila'' de cateva ori, dupa care se taie perfect in doua. Fiecare din parti se taie in trei parti si se fac bile, cate trei de tava, care se pun la rand in tava unsa cu ulei, apoi se lasa la crescut cca 30 minute, depinde la ochi cum creste si se mai lasa, daca nu-i crescuta bine, se mai lasa cam 10 minute. Fiind elastica si omogena, nu va curge din tava in cuptor, dar sa avem grija ca coca sa nu fie la framantat foarte moale, sda fie potrivita ca tarie, caci gospodinele stiu ce zic eu aici. Se pune la ,cu butonul la cuptor la pozitia 3, dupa ce s-a infiebantat in prealabil bine. Se lasa 50-55, maxim 60 minute la copt, dupa care se scoate di cuptor, apoi din tavi pe o tava in care am pregatit o panza de ,,infofolire'' si cu apa in palme ungem coaja de deasupra cu acea apa si repede punem pe paine o panza si infofolim painea si o lasam asa cam 1/2 ora, caci coaja va iesi crocanta, dar frageda asa, si se pastreaza, dupa racire completa, in pungi de hartie celefonata, luata din Kaufland, de la raionul de paine. Pentru o singura paine injumatatiti cantitatile, dar la zahar si sare, gustul gospodinei stie. Eu, fac si experimente, punand mieji de nuca in coca, sau seminte de floarea soareluicare se gasesc la Kaufland in pungulite, apoi mai pun seminte de mac pe paine, iar gustul painii, in general, ca si miezul este aidoma painii impletite, albe. Cea mai bun e cea facuta simpla, insa nu incurca si experimentele. Eu, din cele doua paini, iarna sau cand e rece afara am o saptamana, tinand-o la rece, si zici ca e facuta proaspata, dar vara fac doar una, ca e cald si se ,,aprinde.'' Sa nu inchei pana ce nu zic ca, si daca nu trantesti coca in lighean, tot buna va iesi si frageda, caci laptele cu uleiul e secretul!

CEZAR spunea...

Domnul MaKiss...paste fericit..baaaa!!

Draculea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ela Pop spunea...

Multumesc pt reteta de paine!Merge si " netrantita" ca masina de facut paine nu stie sa tranteasca doar framanta si iese foarte buna,doar ca se faramiteaza dupa racire! O sa incerc si eu cu lapte poate asta o fi secretul....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ela Pop: Multumesc! Si nu uita la cozonaci, de data asa: zaharul din compozitie sa fie rasnit, nu cristalizat, o cana de 250 gr. zahar pudra la 1 kg faina, 2 cani la 2 cozonaci, sa nu lipseasca o cutiuta de smantana mica la framantat la ambii cozonaci, iar hartia ceruita din tava, unsa cu ulei, cu pensula, sa iasa afara cam de 2-3 degete, sa cresaca cozonacii inalti, sa opreasca revarsarea indoit brusc, in laterale, ca ciuperca! Framantatul si batutul ,,bulgarului'' de coca in lighea, musai aproape, sau chiar o ora, toate ingredientele calde si cald in bucatarie la crescut. Zaharul se bate cu ouale la mixer, 4-5 oua la 1 kg, cu toate aromele, depinde cat de galben vrei sa iasa, se framanta cu lapte cald, unii cu lapte acru, altii cu lapte dulce, dupa preferinte. E mai bine cu dulce.

Iulian Mareș spunea...

Ela,
Repecta exact retetele de paine primite odata cu masina de paine Moulinex si nu vei mai avea probleme!

Corneliunsson,
Treci si la retete de colaci, prescuri si coliva!
Baga si ceva retete pentru calamar, baby caracatita, stridii, midii, rapane, homar, cambula, stiuca umpluta, supa din aripa de rekin....etc! Daca vrei sa traiesti mult, pana ti se mareste pensia! :)))

Leon spunea...

Cornele, sper sa nu fie o pacaleala de...1 Aprilie..:)).

CEZAR spunea...

S-a anuntat la tembelizor :la MFA..cupoanele vin garantat pe 05...pensia intra pe card incepand cu ..15...daca mai intra .......!!!!
Asa ca ..pasteti fericiti ..!!..:D...:D

Huhu Rezea spunea...

Și. ..onoarea cum se primește? Pe card sau pe cupon?

Draculea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Demnitatea si onoarea se distribuie la cort ..personal ..!!
Cei cu merite deosebite primesc si ceva .....UE..!!!
Domnul T-2MaKiss ii primul pe lista la ...muuulta ..UE..!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Leon, la pacaleli stau deoparte, stiind ca aduc suferinte, tristete si ma pun intr-o nota de neseriozitate, deci e pe bune. Nu-s genul, dar naravul prost de a pamfleta situatii ma domina, dealtfel!
@Iulian, cine are ambitie, chiar sarac poate sa-si procure! Stiu si pe astea sa le fac, ca le-am facut altora la ocazii. Ana-i moarta dupa melci de camp si raci sau scoici. La capitolul ,,carne cu muci,'' adica calamar, melci, raci, draci si alte broscarii, atunci otetul, cimbrul, usturoiul en gross, piperul rasnit, boia iute-dulce, hreanul si mustarul cu hrean sa predomine, cu intercalari de otetarii, precum castraveciori si gogosari, daca vreti sa nu stati cu capul in closet! E doar firma de ele, dar n-as manca nici de pomana, in locul unui crap la gratarel, mai intai macerat in minoroseli cimbruite, apoi halit cu mujdei frecat cu ulei si bulgarasi de savoare, cu un pilafior destept cu ciupercute de la cutie, ceapa mai multa la prajeala, boabe de piper negru si rondele de morcovei, sau cu un piure de cartofi rosii cu miez galben, care a fost batut cu bulgarasi de savoare si unt, sau untura de porc,( fara margarina aia oribila si cancerigena sau lapte sa-l stalceasca din gustul de cartofi) sau facut cu : sa ramana uleiul ala de la carnati prajiti in prima unda, sa nu apuce sa se arda, asa de la o spoiala de prajire, apoi sa se manance intercalat cu gogosari la otet umpluti cu struguri, cum am eu din toamna, o savoare! Atentie mereu la cimbru si dafin, caci plusul amaraste si da greata. Fara ,,maliga'' vartoasa si putin afumata, e vax! Eu am acasa o tufa de dafin la ghiveci, care se inmulteste, fiind peren si am mereu frunze, dar neuscate sunt amare. Mi-e mila sa-l jumuesc, desi isi revine cu frunze noi. E copacel, iar in timp face fratiori ca un boscht de nu mai scapi de el, asa se inmulteste, si cu cat e vasul mai mare, asa se inmulteste, un fir batran, eliberat de puii din jur fiind, se face copacel! Toamna da puii, iar in primavara sunt copacei in toata regula.
Cambula la gratarel cu afumatoare cu mujdei, si stiuca umpluta...ehei, cate variante nu sunt si nu stiu de umplere, s-o fac altora, dar daca mie nu-mi plac pestii cu carnea alba La stica trebuie, sa stii sa dai pielea innapoi! Chestie de femei, nu de mine!

Ela Pop spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ehei, coliva facuta de mine n-a mancat nici Papa de la Roma, cu nuca multa, esenta de rom, lamaie si de vanilie, cacao, si ornata cu fulgi de cocos, cacao, bombonele minuscule colorate, fulgi colorati de bomboane, care pun si la cozonac, de zici ca-i prajitura, nu colivie! Se pune pe platou inflorat din carton alb pe farfurie, crucea si ornamente sablonate si bombonica de shmecher la sfarsit, cum a fost si cel pomenit!

ifrim spunea...

Tizule te pui bine cu gospodinele,dar cate citesc huhurez,iar doamnele colonel si general nu pun mana pe coca deoarece au filipineze de casa.Atata efort in van pt.o paine ce la varsta noastra trebuie evitata.Las' ca-ti trimit eu DIICOTul pe cap sa justifici de unde ai tu faina si atatea mirodenii.La multi ani camarazilor cu nume de floare!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tizule, uitam: N-are DIICOT nici o sansa: Cumnatii imi dau periodic, cand se termina, cate un sac de faina de Jaristea, fiind din Gagesti-Bolotesti, contarani cu Cristoiu, ziaristul, cumnata-mea fiind si sefa de protocol si gospodarire a bisericii comunale, dar si sefa de ONG cu sprijinirea celor in nevoi, omul de nadejde la toate a preotului satului. Au pamant si fac graul lor, porumbul lor, graul doar il macina, sau il tranzactioneaza cu un grau mai bun, la schimb, la renumita moara din Jaristea. Imi dau si malai. Au gradina de legume, livada de pruni in afara satului, pomi fructiferi in jurul casei, fanatz, doua vii, doua vaci, unul, doi vitei anual, cal si caruta, plus o bucata de padure, cumnata fiind sora Anai.I-am dezbarat sa mai creasca periculosul porc plin de suncaraie, doar sa creasca gaini mai multe de carne si oua, pe langa vitei, iar eu anual cumpar pui de o zi, de carne, pe care mi-i creste si mi-i da la diferite sarbatori si ocazii. Periodic vine la noi, avand masina, si ne ajuta cu foarte multe, altfel eram in faliment cu situatia noastra financiara, deosebit de precara. Medicamentele, de peste 250 lei lunar pentru Ana, necompensate, le trimite tot cumnata din pensia ei, lunar prin colete de posta, atunci si unele alimente. Cumnata a fost sef bucatar si ospatar la cele mai bune restaurante din Focsani. Acum, numai la persoane foarte renumite sau bogate se ocupa de mezanplas-uri si protocoale cu diferite ocazii festive, nunti sau sarbatori, exclus pomenile, ca a imbatranit si s-a obosit si ea si numai se duce, ca alta data, la orice nunti sau petreceri pentru a se ocupa de bucatarie si alte protocoale necesare, ocupatii de pensionar din care castiga foarte bine, canva, dar nici acum nu putin, dar habar n-am eu ce face ea, si nici nu ma intereseaza, cum mi-e firea indiferenta la foarte multe, sa nu imbatranesc devreme! De la ea stiu eu meserie! Cand ma incurc in socotelile din bucatarie, dau repede telefon si pe loc sunt salvat! E bine? E rau? Eu zic ca e misto! Ufff! De-as fi fost mai tanar si mai sanatos...

Ion Oblemenco spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Negritoiu spunea...

Stire aruncata la plesneala pentru a invrajbi pensionarii intre ei . Cum poate anunta CSP a MI ca intra banii pe card in data de 5.04.2018,daca in sedinta de Guvern nu s-a hotarat inca aceasta? Credeti ca dna.Carmen Dan nu stia acest lucru? Cred ca spusele dansei au fost scoase din alta discutie si plasate,rauvoitor,in anuntul privind situatia expedierii taloanelor.

CEZAR spunea...

..asa Corneliounsson..bine ca.....,,I-am dezbarat sa mai creasca periculosul porc plin de suncaraie "" ...prostii drakului te umpleau de colesteroale...!!!!
Sa-i urmaresti sa bage inaripatele la sport ..gen legiunea straina ..ca daca nu le alearga si nenorocitele alea se ingrasa ..si risti sa faci gusa .....
Sa le faci programul de plivire ..a rasadurilor ..de semanat ..si apoi recoltat fix cand luna sta in par ..ca altfel te trezesti ca te umpla de amidoane si face rau la ..neuronii tai ....!!
Off Corneliunson cat esti de ocupat si cum freaca manganu ..neamurile astea ale tale ..ai drek de putori ...
Baga-i ..la cefa ..epigrame..si alea ..cum drakului le zice ..sa-i faci de ras....!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ion Oblemenco: Testul se face numai intr-o anumita zi a anului, dupa un ritual, din pamant, primavara. E o frumusete acest ritual al femeilor, si daca m-as pune as reusi sa-l fac si eu, cu aproximatie, caci la olteni doar femeile il fac, si daca ele pot, eu de ce n-as putea? Acea paine e de vis, si nu te-ai mai opri din halit, ca ziganii la oala cu lapte prins! Am avut nevasta olteanca, la Navodari, si de la ea am invatat foarte multe, mai ales si cum se face painea la cuptor cu turtite uscate de maia din coca si malai, in loc de drojdie. Stiu sa construiesc cuptor, stiu sa fac si soba cu plita, caci, de nevoie, candva am facut si mi-au iesit! Am facut chiar si lijanca, un fel de teracota oltenesc-dobrogeana, cu alimentare cu gulejeni de porumb, din afara casei, cat si cu floarea soarelui si paie. O data, daca mai uit la unul cum face ceva, il copiez imediat ca papagalul! Nu-s la tara ca as mai fi facut eu...

Leo spunea...

Fiindca tot este poza ministresei pe "front" , s-a aflat cine a pus microfonul in dormitorul ei .
Eu sunt mai mult ca sigur ca a fost plantat de o divizie de "HOT LINE".............

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, serviciile ti-l rasadesc de nu-l gasesti nici cu cainii! E laba paparazzilor, nene! Un prostan care l-a cumparat de la talciocu rusnacilor cu doua, trei sutare, dar am zis un pret prea mare, ca cele profesioniste, la pretul ala, intra si in varful acului! Eu i l-as fi pus in cutia pachetului de Libresse, tubul de ruj sau in saltea, ca ala e cel mai ,,vorbit'' loc!

Iulian Mareș spunea...

Leonard....
Microfonul a fost pus într-un moment de gelozie maximală de L. D. ..., hai, muncește și afla tot!

Leo spunea...

Flavius, inreaba-l pe Petre daca a utilizat "lucrarea".
Iar mai apoi sa dea si un retur de experienta, ca sa vedem ce le poate pielea colcarilor.

Leo spunea...

Nu trebuie sa muncesc deloc. Stiu tot , despre "duplexul" numai cu usa virtuala din Alexandria City .....
PS
Raman la convingerea ca o divizie in industria de "HOT LINE" i-a "introdus" microfonul in dormitor..

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea, va rog respectuos sa publicati raspunsul la petitiile mele catre Casa Sectoriala de Pensii, sa vedeti cum parsivii guvernului tin la secret conditiile de munca si sa dezbatem acest lucru foarte important! Multumesc! Materialul vi-l timit prim Mail.

Huhu Rezea spunea...

@cornel
Le aştept . Știi că denunțurile penale în problema pensiilor militare nu sunt agreate pe acest blog.

Iulian Mareș spunea...

Luminita,
Ai primit și cuponul aferent lunii iunie?
Unii l-au primit, în avans, inclusiv pt octombrie! .... roșu!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, Nu-i denunt penal, este raspunsul Casei Sectoriale la petitiile mele! Sa vedeti ca sunt secretizate conditiile de munca, deci publice si care incalca Lg 18/2002 Art33!

Huhu Rezea spunea...

@Cornele
Mi-ai trimis scrisoarea d-tale, nu răspunsul CPS.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Scuze, onorabile, dar de nervi am incurcat borcalele! Am reparat problema!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Offf, Cezarica, lasa-te de cocartz si ia-o pe ,,Timisoreana!'' Ala stica bibiloiul, nu amidonul!

Negritoiu spunea...

Dna(sau domnule)Luminita,
Am dreptul,ca si dvs.,de a-mi exprima observatiile si parerile,cu conditia de a nu jigni sau acuza pe cineva. Daca dvs. ati primit talonul pe luna aprilie,in conditiile in care mii de rezervisti declara ca nu le-au primit nici pe cele anterioare,inseamna ca in zona in care locuiti a aparut a 8-a minune a lumii. Este cumva si actualizata in plus ? O rugaminte:postati-o sa o vedem si noi! O intrebare : de ce nu postati sub numele real,asa cum fac eu?
Domnule Leonard,nu am folosit deoarece nu am primit,conform promisiunii,modelul promis.
IN ATENTIA CELOR CA dna.(domnul)LUMINITA : Nu incercati sa ma jigniti sau sa ma provocati pentru postarile mele,pt.realitatea carora raspund in fata oricui.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ In mare taina, sau mai degraba se refuza publicarea motivatiei, Presedintele le-a convocat pe Prim Ministru si Ministrul Muncii! Ghici ghicitoare despre ce sa fie vorba oare? Nu cumva de pensioare, dupa ce am facut un taraboi mare, ca din politica LOV s-a produs la penziile militare o mare destrabalare?

Leo spunea...

Flavius,
Te-ai laudat ca ai dat lui Petrica "lucrarea" dupa ce ai promis ca u-o dai . Doar te-ai laudat dupa cate vad..

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Petre Aldea, cu mii de scuze am rezolvat problema! Nu stiu ce s-a intamplat si ce am trimis, la mine figureaza ceva, dar de data asta am rezolvat-o!

Iulian Mareș spunea...

Corneliusson,
KWI, Vasilica și Liviu au discutat mai bine de o ora pe marginea petițiilor tale!
Vezi ce ai produs?
O criza între palate!

Cezar spunea...

S a anunțat clar...
Cupoanele cu DEMNITATE și onoare-sic vor intra pe o5...
Banii pe carduri..începând cu ..15..ale lunii aprilie
PAȘTETI FERICIȚI...!!

Ioan spunea...

cel mai slab Ministru de Interne din toate timpurile in acest minister noi nu am avut sefi sa rezolve problemele curente am sefii numai sa se inboteasca ei si sa-si rezolve problemele lor.

Huhu Rezea spunea...

La BRD au intrat în conturi, in aceasta după amiază, cu o zi inainte de data anuntată, pensiile de pe luna aprilie.
Spre ciuda molfăitorilor de lozinci catastrofice.

Leon spunea...

Ca sa vezi...si sa nu crezi..!
Dna ministru Carmen s-a tinut de cuvant!
Si la CEC intrara( de la MApN).

luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
luminita spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leon spunea...

Luminita, parca am mai scris despre acest aspect:eu am act aditional la contractul cu CEC(4 lei/luna)si primesc Mesaj la operatiunile de intrari/iesiri ! Merita.

luminita spunea...

am si eu acest serviciu, dar CEk are niste obiceuri proaste ,dar s-a rezolvat .