Un produs Blogger.

vineri, aprilie 20, 2018

DJ Avicci sfârșește la 28 de ani

46 comments
Tim Bergling a suferit în trecut de pancreatită acută, parţial din cauza consumului excesiv de alcool.
În anul 2016, Avicii a anunţat că se retrage din activitatea muzicală, iar ultimul său concert a fost susţinut la Ushuaia Ibiza Beach Hotel.
Avicii a fost un pionier al mişcării electronice Dance, obţinând două premii acordate de MTV, o distincţie Billboard şi două nominalizări Grammy. Cel mai mare hit al său a fost "Le7els".
În 2011 a debutat cu megahit-ul "Levels", iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum "Wake Me Up", "Hey Brother", "You Make Me" şi "Waiting For Love".

Avicci la Untold 2015, Cluj Napoca

46 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Mare pacat al acestui copil teribil!
....l-au iubit in acelasi timp si Iadul si Raiul!
Drum bun DJ Avicii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

A murit la fel ca Aurelian Andreescu. Al nostru artist, abia de cateva minute iesise din Spitalul municipal, Constanta si, desi i se spusese sa nu mai puna o picatura de alcool in bot, dar pofta a fost mai puternica si s-a dus la primul birt iesit in cale, si-a luat o rashpinca, band-o cu sete. Dupa care a intrat imediat in coma si a mierlit-o, tot in spitalul din care abia se externase, unii zicand ca a murit chiar pe o banca din parculetul de la Teatrul din Constanta, salvarea ridicandu-l mort de acolo. Pancreatita cu ciroza fac casa buna si merg mana in mana, ca una fara cealalata cam rar se intampla. Exista un singur tratament in lume pentru pancreatita, si anume siropul de rostopasca cu miere de albine, dureaza doar 2 luni si n-ai voie sa mananci carne in acest timp, plus regim tot restul vietii. Siropul acesta l-am facut de multe ori, mie de doua ori, caci el se repaeta la 6 luni, cat si altora, caci este cheia succesului si in ciroze, este foarte complex si elaborat si dai chix daca nu respecti niste reguli deosebit de complicate. E cumplita boala, ca si ciroza, ca nu doare pana la final, in schimb la final trebuie morfina, atat de cumplite sunt duerile, iar moartea e rapida! Atentie, ober drojdieri, mai ales de rashpinci, adicatelea tarii! Dumnezeu sa-l ierte pe flacaiasul acesta talentat, dar naravos!

ifrim spunea...

Tizule la 1l de tuica din electrozi si pufoaica cata rostopasca am nevoie 1ha,2-3?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabile Tiz, pe timpul lui Ceasca nu se capatau ciroze si pancreatite decat foarte rar, iar steaua Andreeascu a facut pentru ca Wiscky mult a baut! Faceau prea marii drojdieri, care beau pe borhaiele goale si in loc de aqua. Saracul nostru artist, vodca a baut cand a murit, si mi-am adus aminte acum ca-si luase 1/2 litru, dupa externare, la sticla din Alimentara, a baut cateva inghitituri pe o baca din parculetul teatrului, a intrat in coma si a dat chix. Atunci beai rashpincile cu cofa, precum Secarica aia de basm, ,,ochii lui Dobrin,'' rapiul de drojdie puturos, dar sanatos, si altele, pe cand vermutul te baga direct la ciroza, balamuc sau in tzintirim! Bauturile erau sanatoase, nu haleam E-uri si eram imuni. La un litru de vodca, sau pruna, conduceai masina in mai multa siguranta, ideplineai cincinalul un 3 ani si lasai gestante un harem de femele, dar acum te duci naibii cu bauturile astea facute pe la subsoluri, dar wisky este cea mai cirotica bautura la ora actuala! N-am fost un bun sportiv pe latura asta, dar cand voiam sa fluier, apoi fluieraaaaaam de ma gaseau toti dracii, insa a doua zi nici capul nu ma durea, si ma duceam la munca facandu-mi treaba, ca si cand as fi dormit bustean, dar nu si pe coada! Azi se moare cu zile de tineri, tocmai din aceste bauturi nesanatoase, dar ,,fine,'' pe cand, pe vremurile noastre, erau doar din fructe, naturale si certificate...

CEZAR spunea...

Corneliunsson..,
Nu-i de mirare ca citim pe fata ta ..nomenclatorul cu boli..pe care nici farmacia nu.l are !!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cezarica, oooh, offf si valeleu ca e drumul lung si greu, dar sa fi baut toata lumea cat am baut eu, aveau sa fie toti trandafir de la Moldova, fresh, ca motoreta Mobra! Eu am am vut o hepatita virala, ascunsa, descoperita prea tarziu si plina de complicatii, in paralel cu pancreatita, si nici un semn nu trada ca as avea ceva, si nici atunci nu i-am dat importanta, fiind uneori ignorant si ingamfat cu niste realitati, pana m-am trezit cu burdihanul cat barajul de la Valea Uzului, dar nu din alcool! In tinerete nu m-am codit sa gust harnic din toate, fiind voinic, sanatos si spiritual, dar am glojdit cu masura...mare, nu cu doua, trei pahare, si numai in cadru organizat, nu sa ies de la munca direct in bodega ,,Izmenele reci,'' sau la ,,Varice,''si o spun cu toata seriozitaea.Aveam eu bazdacii mei, cand si unde s-o fac, la mari petreceri, caci bautura aveam in frigider si in balcon de le dadeam si la vecini, mai ales ca am avut un serviciu, la pluton sau la lansatoare, care ti se punea si fiola la munca cand erai schimbat la mecla. La imbolnavire aveam cam 75-80 kg, dar dupa vindecarea completa a celor doua boli grave m-am ingrasat rapid, fara sa mananc in plus ca alta data, ajungand in doi ani la 120 kg! Acum am in jur de 110-115 kg. si ma mentin asa de 10-11 ani. N-am nici un document cu hepatita, ciroza sau pancreatita etilice, doar virale, iar analizele intodeauna au confirmat ca n-aveam un gram de drojdie, nici in sange, nici in macelarie! As vrea, mi-as dori sa beau si eu macar un pahar la masa, sau inainte de accident s-o fi facut asta, la modul regulat, pentru sanatate si buna dispozitie, dar daca acum insa pur si simplu imi face rau, dar e si riscant, asa ca doar imi amintesc de timpurile cand o faceam arar, dar FOARTE BINE! La rupere, dar o data nu m-am clatinat si n-am avut apucaturi odioase, sa fac urat la sevraj, precum Fiola, cand ne-a rupt toate oasele la pensii!!! Una e sa bei, alta e sa fii betiv! Betivul, si v-o spun sincer, nu se lecuieste de narav, oricat ar incerca el sa se ascunda dupa deget! Nu-i asa, madam, Lola Fiola? Chiar si faptele-i nesabuite ii tradeaza naravul! Nu-i asa, stimati camarazi, ca-i simtiti consecintele oglindite in pensiile batjocorite? Asemenea ravagii in cuantumurile pensiilor noastre, doar un sevraj etilic, aproape de coma, poate sa-l produca, precum uraganul Katrina! Mai, mai, mai: Ce poate sa faca bautura si sevrajul din unii aventurieri de duzina, rataciti in politique, si care decid soarta a zeci de mii de oameni!

Huhu Rezea spunea...

In Suedia nu creşte Rostopasca!
Apropo de tratamentul propus de Flavius;

SIROP DE ROSTOPASCA
Cură pentru detoxifierea sângelui, ficatului și pentru stimularea bilei. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

-100 g de rostopască proaspăt culeasă
-un litru de apă plată
-miere de albine polifloră.

Puneți apa la fiert, iar când aceasta dă în clocot turnați-o peste rostopasca bine spălată și pusă într-o oală smălțuită. Lăsați să stea timp de 12 ore, vasul fiind acoperit.

La final filtrați, iar în lichidul astfel obținut adăugați miere de albine, până ce amestecul capătă o consistență cremoasă, ca a unei smântâni. Omogenizați și păstrați amestecul la frigider.

În fiecare dimineață se scot din acest amestec 150 g, din care se vor administra câte 6 lingurițe la fiecare oră.

Cura durează până ce întreaga cantitate de sirop este terminată.

Cura se poate repeta anual, primăvara.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Multumesc si am sa va fur reteta!
A mea este mult mai complicata, dar extrem de eficace:
Se ia numai frunzulite foarte uscata, din Plafar sau culeasa, de rostopasca si se freaca intre palme intr-un castron uscat de ceramica-plastic pana devine ca faina, avand un fular la nas. Se cerne prin sita deasa de faina. Se cantareste la bijutier, pe cantar analitic, fix 15 grame de rostopasca cernuta si o pastram deoparte. Se fac 3 litri de sirop, cate 5 gr. rostopasca de fiecare litru.
Tehnologie: Seara, fix la orele 19.00, itr-o oala perfect smaltuita, (nci macar cat varful de ac sa nu fie lichidul in contact cu metalul oalei caci oxideaza rapid) mai mare de 3 litri sa aiba loc siropul, se pun 3 litri apa obisnuita la fiert, la foc iute. Cand cei 3 litri de apa au dat in clocot, adaugati repede cele 15 gr. de rostopasca si amestecati repede cu o lingura de lemn, si inchideti repede focul, atentie foarte mare: Din acest moment nu mai ai voie sa atingi acest lichid cu nici un fel de metal, nici macar cu aur!
Apoi repede punem capac, dupa care infofolim oala in prosoape, pulovere, paturi, ce doriti voi ca sa ramana fierbinte pana a doua zi, oala asezata fiind undeva la caldura peste noapte.
Fix la orele 0.7.00 dimineata descoperiti si desfofoliti oala si adaugati 600 gr. miere albine, absolut si obligatoriu numai poliflora, AUTENTICA, FARA ADAOSURI SI ZAHAR, fiind cate 200 gr. de miere pentru fiecare litru de apa fiarta. Am ochiul format acum: Din borcanul de 850 gr se ia aprox. doua degete din borcan de miere si raman 600 gr.
Topiti cu lingura de lemn, prin agitare, mierea. Acum avem SIROPUL de ROSTOPASCA! Care sirop il strecuram prin sita de plastic din comert, in care am pus si tifon pus in 4, in alta oala perfect smaltuita. De acolo, prin palnie de plastic punem, dupa racire, in sticle din sticla cu dop filetat, de cate 1 litru fiecare, dupa racire se pun la frigider sticlelesa nu se zborseasca. Acuma e greu:
De a doua zi incepeti tratamentul: Faceti rost de o sticluta de 100 ml filetata. In fiecare dimineata luati din frigider sticla mare si o upleti pe cea mica de 100 ml. Nu conteaza ora cand se incepe tratamentul daca esti pe closet, in bisrica, pe strada, in magazin, la masa si mancand cu gura plina, aiurea si oriunde ai fi si orice ai face tu, omule bun, dar tu sa ai o lingura de lemn, potrivita cat una de inox ca marimea cupei, mereu pregatita, pentru ca incepi dimineata, la o ora fixa, aleasa de tine cand iei prima ta lingura de lemn cu sirop, apoi fix, dar fix din ora in ora ai sa bei o lingura de lemn cu sirop de zece ori pe zi! Incepi la fix 5 dimineata, sau fix 7 dimineata, nu conteaza, dar incepand dimineata devreme, termini seara devreme si e mai bine. Mare atentie la ce scriu eu aici si fa cum zic eu, om bun! Daca, dupa cele zece linguri mai ramane in sticla ceva, bea-l la a zecea oara, dar daca ai luat de 9 ori si s-a terminat continutul sticlutei, tu n-ai voie sa te duci la frigider sa mai pui de acolo, caci astea sunt doze ce nu trebuie sa le depasti, sub nici o forma! O stica de 1 litru se termina in fix 10 zile si tot asa timp de 1 luna pana termini cele 3 sticle de cate 1 litru! Deci 100 gr/zi! Sa ai la tine sticla si un ceas, sau familia sa fie instruita sa te atentioneze ca la ore fixe sa-ti iei doza! Va zic ca e cumplit cu atentia marita, caci umblii cu sticluta dupa tine peste tot si cu lingura de lemn cu coada retezata sa-ti intre in buizunar! In biserica, la closet, la masa, in timp ce manaci, etc, tu din oara in ora sa-ti iei la fix doza! Daca ai pancreatita, scoate carnea definitiv din program, la ciroza si hepatite tii regimul tau dat de medic. Vindecarea e de 100%, insa oligatoriu, dupa 6 luni repeti tratamentul si, GATA CU BOALA! La ciroze, sa fixezi vindecarea bine sa faci acele ceaiuri date de mine si la prostata, daca nu stii, scrie-mi pe ifrimcorneliu@yahoo.ro. Am vindecat oameni care mai aveau cateva zile de trait, iar eu sunt viu! Sa fie cu leac si, adio bautura toata viata, dupa tratament!

Draculea spunea...

Foarte bune retetele si tratamentele naturiste dar, atentie, cand esti bolnav sau ai un stadiu avansat al bolii , este indicata medicina alopata la indicatia si reteta data de medicul specialist. Nu uitati , suntem in 2018 nu 1800. Am dat mii de lei pe tot felul de ceaiuri(frectie la un picior de lemn, mai strici si stomacul) ,nu dau pentru ce deoarece apar "smecherasii" cu glume de prost gust. Tot un tratament corect insotit de un regim documentat stiintific rezolva orice boala, doar sa gasesti specialistul bine pregatit ca 'ciurucuri " sunt peste tot.

Draculea spunea...

http://www.buzznews.ro/141830-siropul-de-rostopasca-si-minunile-pe-care-le-face-pentru-sanatate/

Draculea spunea...

Atenţie! Rostopasca, în cantităţi mari, este toxică! La peste şapte grame consumate pe zi, poate da intoxicaţii, la 20-30 de grame ingerate, poate da intoxicaţii severe, iar la 50-60 de grame ingerate, poate produce intoxicaţii mortale. De aceea este recomandat ca, înainte de începerea unui tratament cu rostopască, să fie consultat un medic specialist în medicina naturistă. Nu se administreză gravidelor. În stare uscată este mai puţin toxică decât în stare crudă.

Citeste mai mult: adev.ro/o1fydm

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Viorel Kis, al meu tratament are 5 gr la litru, din care s-a extras esenta, doza zilnica de sirop fiind 100 ml lichid, in care intra rostopasca diluata, cele 5 grame sunt distribuite pe 10 zile, 15 gr. pe 30 de zile. A fost gandita si elaborata de emeritul prof. univ. Dr, Pop de Popa, care a vindecat mii de oameni, si nu stiu prin ce minune a rasuflat public reteta, caci el era singurul care trata si cancerele si a murit, curios si perfid, tot de cancer, dar nu ca era escroc, ci pe o realitate sinistra: Cine trateaza in masa persoane pe una sau doua boli risca sa se imbolnaveasca prin inexplicabila ,,simpatie, '' exact ca la explozivele militare! Asa a murit si renumitul Cozac, care avea cabinetul pe langa Spitalul Militar central si trata absolut numai ciroze, hepatite si pancreatite, si a murit si el tot de ciroza, caci inventase un tratament sa-l salveze pe tatal sau si apoi, vazandu-l vindecat, a trecut la tratamente in masa, la mine ajungand absolut toate secretele tratamentelor sale, cu ceaiul A, ceaiul B, energizantul si superconcentratul! Fiind foarte secret, n-am sa-l divulg, dar nu-i mai bun ca siropul de mai sus si mai sigur, mai ales insotit de ceaiurile alea. Este rasprobata si rasfacuta de mii de oameni reteta de mai sus, absolut nimeni n-a avut reactii adverse, i-am facut-o preventiv Anai, lui mama, fratelui meu geaman, apoi la bolnavi cunoscuti mie, caci nu ma ocup de vindecari la absolut nimeni, sansa ,,simpatiei'' fiind reala, nu fabulatii, este posibila si sa se rasfranga asupra mea, caci boala daca recidiveaza absolut nici o alta sansa nu mai poate exista, decat o singura data si adio! Una la mana. A doua la mana: In absolut nici un spital din lume nu s-a auzit, pana acum, ca ciroza sa fie tratata pe medicamente de sinteza, si poate recunoaste acest lucru orice medic din lume! Daca se lauda unul ca s-a vindecat cu pastile, ori il scuipati intre ocarine, ori n-a avut ciroza si a confundat-o cu cine stie ce balonari basinoase, constipatie sau uscaturi si resturi prin zona pateului, caci sunt doua tipuri de ciroze: uscate si lichide. Boala proaspata se vindeca mai repede, cea veche mai greu. Sub nici o forma nu se va vindeca la cel care nu va crede ca se va face bine, ca si in cazul celor pe sinteza cu diferite boli si sunt sceptici, caci metoda Placebo este atat de reala, incat ajuta extraordinar de mult, sau din contra te poate ucide, daca nu iti coordonezi comportamentul pozitiv, moralul si optimismul pe maximum de randament! Este fundamental sa ai un echilibru emotional, psihic si comportamental foarte bun, sa abandonezi temerele, suspiciunile, tristetile si supararile, starile conflictuale si energiile negative, gandind si actionand pozitiv! Regimul alimentar impus de medic este a doua cheie a reusitei, iar alcoolul exclus pe viata, definitiv! Copiati-l, caci in viata mea nu-l voi mai scrie nimanui, nici pentru o gramada de bani! Iar care are ciroza si si-a scos lichidul din abdomen, nu-i garantez nici o sansa, pentru ca cine a apucat sa-l scoata, deja si-a semnat condamnarea la moarte foarte sigura, mai devreme sau mai tarziu! Intrebati si pe cel mai slab pregatit medic ce v-am afirmat aici!
Il stiti pe Cozac, celalat, care vindeca prin Brazilia cancere de piele si psoriazis, cat si alte boli rare de piele, dar tine secreta reteta in seif de banca? Eu i-am furat telepatic reteta si stiu si planta, oameni buni: Marul lupului, cu care eu lucrez ca si cu patrunjelul...
Sa fiti cu totii sanatosi: SI CARE MA AGREATI,SI CARE MA URATI, CA EU NU URASC PE NIMENI, DOAR IMI APAR CHIELEA DE DRAK BELIT, cum dzicea ghiata bunica, Dumnezeu s-o hodineasca in pace la tzintirim, ca i-am mancat sufletul in copchilaria mea cu firea mea neastamparata, exploziva, curioasa si punitiva cu cei care mi se opuneau cu violenta!
-Da, Doamna, Lola Fiola, asa sunt si acum, doar cu dumneata, rau, ca si cainele din Basckeville, dupa ce faci prostii rusinoase la pensiile militare de le regulezi, pardon, le regularizezi si nu le lasi gestante in cuantumuri!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Spanzul este un a dintre cele mai toxice plante din flora noastra. Un avocat din Iasi a facut cancer pe creier cu metastaze. Pe tren, dupa iesirea de la oncologie de la Bucuresti, o baba l-a vazut in compartiment trist si l-a intrebat de ce. I-a zis, la care aceasta i-a indicat radacina cu mustati ale ecestei plante, spanzul, pe care taranii o folosesc la vaci cand se umfla sa pocneasca de nu stiu ce boala la plamani sau altceva, bagand sula in burta vacii si bagand o mustata de radacina in gaura. A doua zi sare cepul afara, iese rautatea ca un lichid in jeturi si vaca se vindeca! I-a zis sa faca ceai, dar nu stia doza babaciunea. Acasa ajuns, si disperat ca mai avea cateva zile de trait, avocatul a facut rost de radacina si a facut ceai. L-a facut tare prima data si a vomat o noapte intreaga si o zi intreaga, ca e toxica rau radacina asta, iar dupa cateva incercari repetate de dozare a ajuns in situatia sa nu mai vomite si a continuat tratamentul, pana cand s-a dus la control si a fost declarat vindecat. De atunci s-a pus pe vindecat si alti oameni, mai intai rude, apoi cei care-l apelau. Am si acum nr lui de telefon, dar e de vreo 15 ani in urma, poate mai demult, nici nu stiu daca mai traieste, povestea stiind-o din revista As. Concluzia: Cred cu mare tarie in puterea de vindecare naturista, din plante, om bun!

Iulian Mareș spunea...

S-a produs minunea!
Tinerii nu vor să fie "nesimțiții" unor politicieni și guvernanți retarzi și trolli!
Pt asta și este suficient aducerea lor în instanță întrucât au răspândit informații false, voit!

Iată efectul....:

http://www.romaniatv.net/mobi/decizie-de-ultima-ora-cu-privire-la-serviciul-militar-obligatoriu-anuntul-facut-de-ministrul-apararii_415831.html

PS - daca trebuie o răspundere penală a magistraților, de ce nu ar fi și una pt aleși (parlament, guvern, administrație locală)?
Unii au gumă în păr și alții nu?
Să vedem și transpunem in legi Constitutia: nimeni nu-i mai presus de lege!

CEZAR spunea...

Domnul "T-2MaKiss,
Lasa dracului buruienile..ca daca ai inceput sa te furajezi ca o vita ii clar ..alifia de cimitirol te mai scapa ..!~!!
Spune care-i greata cu Rus...si tu ti-ai sters sigla de pe tractorul cu ..helice ..??
Si daca Da ..de ceee..???

Aurel spunea...

@ Corneliu Oferim
Nu știu la care dr eminent vă referiți.Daca vă referiti la acad.prof.univ.dr.docent HC Ioan Pop de Popa fondator al chirurgiei cardiovasculare în România , un titan al medicinei cu realizări recunoscute pe plan mondial, născut în 1927, să știți că trăiește și încă mai acorda consultații la clinica pe care o deține în București, numită FOBAC.
Este adevărat că printre lucrările de specialitate are la activ și două tratate de medicină"Medicina de la A la Z" încă de referință pentru studenții la medicină.
Este adevărat că se pot trata anumite afecțiuni dacă cunoști tainele medicinei alternative
Eu nu am putut scapa de HPylori cu medicamente și am scăpat aflând că nu trăiește în medii alcaline.
După o cură cu suc de lămâie și salate cu oțet de mere am scăpat de el.
Numai că trebuie limitată cura deoarece mediul alcalin nu face bine la colon și poate duce la ceva grav.
La fel cu stafilocococul auriu luat din mediul spitalicesc.
Am scăpat de el după ce am folosit o serie de antibiotic natural cumpărat din farmacia naturistă pe nume BIOMICIN FORTE" care are în componență ulei volatil din cimbru de campie și scorțișoară, produs de Fares.
De asemenea recomandat că 7 zile dintr-o lună să spălați dinții doar cu sare puțin grunjoasa.Efectul foarte benefic in primul rand antimicrobian.

Aurel spunea...

@ Corneliu Ifrim
Salata de sfecla roșie făcută cu oțet de mere cel mai bun drenor pentru ficat.
În rest cu medicina asta precum cu reclama comunistă,
" de la Cluj pân- la Constanța,
din Oradea la Galați,
ce ușor parcurg distanta,
motoretele Carpați"

Iulian Mareș spunea...

Aurel,
Este prima dată când sunt de acord cu tine! Sper să fie și ultima! 😂🤣

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Aurel, pentru bacteria pilori stiam cu rachiu de casa, de pruna sau alte fructe, nu si cereale, care la fermentat nu i s-a pus drojdie si zahar,1/4 litru, sucul de la 8 lamai talie mai mare, in final sa fie 1/4litru zeama, care mai intai au fost fierte in coaja 2-5 minute, apoi stoarse ca sa iasa toata zeama, 1/4 litru ulei de masline autentic si 1/4 miere de salcam, se pun toate intr-o sticla filetata cu capacel de peste 1 litru, culoare inchisa, caci toate fac la un loc 1 litru, se zbate foarte bine sticla si tratamentul poate incepe din prima secunda: Orice ai pune in gura, mancare, chiar si mici gustari, sau o fructa, mai intai zbati sticla cu continutul, bei un capacel de lichid cu cateva minute inainte din sticla, mananci, apoi, dupa masa mai bei un capacel imediat dupa masa. Am tratat un patron de mezelarie cu asa ceva, insa atentie: Sunt unele tulpini foarte rezistente de bacteria Pylori care cedeaza foarte greu, si mai adaug aici ca atunci cand se termina sticla, dispare si boala! Sunt uns cu toate alifiile, Aurica, asa ca treci la alta boala, si sa stiti toti ca eu le am pe toate in memorie, nimic pe hartie! Am fost ranit, la tartacuta lovit, dar care nu si-a pierdut ,,glagoria'' ca sa-si piarda gloria! Pont la toti: O femeie din Dolj a aflat ca are ciroza, apropo de sfecla rosie si scrie pe tot Google: Din acea zi a eliminat absolut toate alimentele si 6 luni a mancat numai sfecla rosie, fiarta, cruda, fiarta in coaja, care e cea mai buna si pastreaza toate calitatile, prin storcator, salate, etc, si a baut apa fiarta si racita pentru sete si hidratare. Dupa 6 luni s-a vindecat total! Eu, cat m-am tratat, am mancat cred ca un vagon de sfecla rosie, desi fiind otetul de mere un panaceu recunoscut si descoperit de americani, eu l-am evitat si am folosit lamaia! Sa mancati sfecla si urzici pana va faceti capuse, ca-s tare sanatoase! Aveti grija cu otetul; Daca nu e macerat si toata tehnologia sa fie intre- 6 luni si 1 an, mai rau va faceti! Luati o carte de naturiste, tip Maria Treben sau Alexander Grady si invatati de acolo sa faceti otet de mere de casa, fara E-uri, si asa esti sigur pe el ca e tau...
La munte si la mare, si in orice imprejurare sa, nu plecati fara motoreta Carpati, si daca tot veni vorba, sa nu va fie rusine nici cu motoreta Mobra, caci ar fi mare pacat sa nu va faceti cu ele de jena si c...t! S-o mai zic si pe aia cu ciocolata Postavarul care face... Pe alta data, ca nu-i cu deochi, cum s-ar crede!

Leo spunea...

Am cumparat niste tuica de ghinda din zona Horezului. Pt. ce este buna ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aurel, Pop de Popa, ala care faceam referire, la modul sigur ca a murit, el tinea prelegeri despre sanatate in parcurile bucurestene, am citit in As, dar n-am rabdare sa mai caut prin arhiva, si asa sunt lenos si obosit de hamaluiala si culcat tarziu. Nu-mi aduc aminte acel nume dinaintea lui Pop de Popa, ca erau in asemanare doi cu acest nume. Oricum, acestia au facut ceva bun la viata lor si au tratat oameni! N-as vrea sa fiu confuz si sa duc, fara voia mea, in eroare, sustinand ceva

Iulian Mareș spunea...

Aurel,
Este corect ce se scrie?
Dar bine?

http://evz.ro/procurori-dosarele-sri.html

luminita spunea...

Poate ca ii dati si olgutei ceva sa ii vindece rautatea , inbamfarea si prostia, iar lui fifor sa ii dati praf in ochi sa nu o mai vada pe asta

Draculea spunea...

@Huhurezule, retine, orice spune cezar ,denigrandu-ma ,tu ii publici iar pe mine ma cenzurezi. urat din partea ta, lipsa de fair-ply. Saptamana viitoare o sa iau legatura cu avocatul meu si in functie de incalcarea sau nu a legii va dau in judecata si pe tine ca administrator si pe Cezar, alias Petre Padina (Mr.r).

Huhu Rezea spunea...

@tigrosule
Dacă te țineai de cuvânt, când ai zis de atâtea ori că nu mai comentezi pe acest blog, nu îi mai dădeai motiv lui @Cezar să te persifleze.
Așaaaa...se vede că îți place...!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Luminita, lui Olfutza am sa-i dau sticle de lampa, dar cei mai vinovati sunt, cum ne zicea onorabilul si cu Laurentiu, cei de la noi, de la Armata, ca de la ei au plecat toate porcariile si manarelile alea ordinare, de unii au pensiile alea cretin de mari, si altii n-au ce manca sau le au nemeritat de mici, in comparatie cu ghilanii! Acolo trebuie sa se faca dreptate si ordine, ca Olfuzta s-a speriat ca de dracul de tamaie cand a realizat mafia si cretinismul pe pensiile militare si a facut ,,pass''! Vinovati? Toti ministrii Apararii din ultimii ani, cat si directorii Casei Teritoriale, caci ar dori si acum sa-i influenteze pe cei de la Politie si de la Servicii sa faca jonglerii, ca si ei, sa li se imputineze vina si sa fie distribuita si celorlalti, dar sa si mentina o atmosfera de lucru mafiota, insa aia nicidecum nu accepta aceste idiotenii, care se tot perpetua la noi si bravo lor! Poate asa se ia o decizie sa se intervina, macar cu ceva dreptate, cat de mica ar fi ea!

CEZAR spunea...

..hi..hi..hi..,
Al drak tigan..cu mustata rasucita ..cica ne baga in stabor.....!!
Apoi cand voi scoate eu de la dosar numai pe ultimul an ce mi-ai trimis ..imputitule ..isi pune avocatul helice la palarie isi sterge ..sigla ..cum a zis Rus..si se tot duceeee....

Leon spunea...

Leonard, tuica de ghinda o beau porcii inainte de sacrificare, un fel de asomare naturala..:))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Fratilor: Nu va transformati glumele in atacuri, fratilor, ca toti am mancat o paine grea impreuna, ori toate bloagele astea sunt sa-i atacam pe ei, nu intre noi! Mai lasa unul mai cedeaza si celalalt, sau va ignorati, dar sa va domine intelepciunea si acceptarea ca nici unul nu-i mai rau decat celalalt, doar ambitiile va mai coplesesc! Regret pentru toti, caci pe toti va stimez, va iubesc frateste si va accept asa cum sunteti, adica foarte buni si adevarati prieteni-camarazi! Dumnezeu sa va impace si sa va lumineze in sanatate! Doamne, ajuta!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ți-e drag "C"? Eu știu când înjura adminii de pe un blog pe celălalt!
Asta-i ok?
Cine a mușcat va mai mușca!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mrrr si hau, hau, hau!: Sunt revoltat ca la Romania TV nu suntem reprezentati in marea cloaca cu dezbateri pentru figuri din buric si amagiri reciproce la penzii, e acolo doar un fost gestapovist, pardon, General si liberal pana la varice, gonartroza si glanda pienala, caci este reprezentantul pensionarilor cu pensii de la 25.000 in sus, s-a bagat undeva pe sub un scaun, decat pe scaun, isi numara ghiulurile si degetele, e putin vanat-aprins, un defect al teflonului de la vinul rosu si fara sifon, si e pregatit sa apere interesele celor gomflati si gusati! Noi, mai va si mai, pa, pe candva, de s-o mai da, fratilor, la Patele cailor pe zidul peretilor! Ce talente de Buftea pe capul lor, ce se mai simuleaza interesele pentru prapaditi, ce chelacaieli, mai ales la bufonii sindicalisti, in afara de Coarna, mama,mama! Go, homme, bro!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, sincer, sau la misto? E ceva inedit, nemaiauzit sa fie obtinuta tuica de ghinde! Mai ales ca taninul din ele e atat de concentrat, incat se tabacesc pieile cu ele! Ai ocazia sa-ti blindezi toate interioarele la cavitatea bucala, traiectul digestiv, stomac, intestine, rect si chiar closetul sa se apreteze scortos! Daca aud astia din blocul meu, o ghinda nu mai ramane prin ierburile din jurul cladirilor si din Parcul municipal, ca deja nu mai apuci vara sa gusti macar o corcodusa, la cat le flocaiesc fruzarii pana la ultima cruzatura, ca ar fi in stare sa le scuture din floare sa le faca rapiu pe improvizatii la aragaz! Au ciordit gardurile, balustradele, caloriferele de pe holuri, cuiele din talpile bocancilor ce se arunca de la ferestre, sa le dea la REMAT in schimbul unui maruntis de-o rashpinca! Inainte ma impiedicam de sarme, calcam in cuie, etc, acum daca vrei un capat de sarma, numai la muzeu mai gasesti, ca astia au curatat totul, ca lacustele africane, nene!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vi se dau OMM-urile cu 10%, 15% si 20%, cei care le aveti, dar dupa aprobare.

iceparu spunea...

Cine vrea rostopasca sa mi se adreseze cu incredere.Ii dau gratuit, cata vrea, cu conditia sa o adune singur.Eu nu reusesc sa scap de ea.In alta ordine de idei ,buruienile sunt bune dar numai in completarea medicamentelor.
In atentia "al drak tigan...cu mustata rasucita".Daca nu esti nu e motiv de suparare. Ceaiurile sunt sanatoase pentru mentinere dar nu si ca tratament.Nici o dimineata fara ceai indulcit cu zahar din stevie.Nici o masa de prinz fara o salata de cruditati:susai,ceapa,patrunjel,usturoi salbatec etc dar si un pahar de vin rosu de preferinta Merlot.Otet balsamic sau de mere cu miere.Sare pe cat posibil nu.Multe fructe cu exceptia struguri,pere,prune,banane.Nu fasole uscata si mazare.Carne deporc si miel ocazional..La "Hurziceni",dar nu in cartierul Flamanda trebuie sa fie un magazin de produse din carne si din lapte de prin zona Sibiu.Astia chiar daca au produse mai scumpe totusi sunt afumate natural si nu cu fum lichid.Multa,multa miscare.Subsemnatul a tinut regim alimentar 4 ani si nu mi-a mers rau.Cei drept acum cam calc in strachini.

tehnocrat spunea...

Pt Dl Leonard
Ati dat lovitura cu tuica de ghinda.
De fapt sunt ghinde macerate in alcool dublu rafinat in proportie de 20 g la 200 ml.
Este un puternic remediu antialcool, inca de pe vremea haiducilor.
Se beau cate 10 picaturi , intr-o lingura de apa, de 3-4 ori pe zi.
Obs. 1.Daca tot ati inceput cu arborii, puteti folosi si mesteacanul.
Se prepara carne la gratar pe lemne de mesteacan presarate cu zahar. Se afuma bine si se consuma obligatoriu impreuna cu 150-200 ml de tuica sau votca. Intre timp apar senzatia de greata si voma.
2. Ca sa trezesti pe cineva din betie si sa-l aduci la parametrii normali ii oferi un pahar de apa cu 20 de picaturi de tinctura obtinuta dintr-o lingura de menta uscata , infuzata o saptamana in 200 ml de tuica.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tehnocrat, ai fost tare cu descrielile de mai sus! Felicitari, si sincer nu stiam de toate acestea!

CEZAR spunea...

Cum isi devoaleaza m-Alul,,caracterul de sluga perfecta..!!
Sa nu ai opinii..personale sa zici tot timpul yes man..a fost si mai este inca ..treapta spre succesuri "
Ei da - m-am dat si la Huhu..cand nu am fost deacord cu el ..si inca la el acasa ..pe blogul lui
Si care-i miscarea..??

Iulian Mareș spunea...

Miscarea-i simpla: a barfei masculine care este mult mai josnica decat cea feminina!
Dar, asta o pot intelege doar cei care au gen, nu tu cu sex incert!
Una este "sa dai" si alta .... sa balacaresti!
Despre slugi si iobagi....
Nu ai nici macar o aluzie, un exemplu cat de mic, in a-ti sustine laturile!
In skimb ai o singura idee, fixa.....sa-ti jignesti colegii de blog si sa folosesti un limbaj specific clanului ce controleaza imobiliar urbea ta! Aici esti expertul necontestat, dar ca si ei, ai la baza putina carte si aia de mantuiala!
Eu, in locul Adminului, nu te mai primeam sa postezi pe blog!
Sincer, dupa 18 ani de stat in afara sistemului, esti cel putin retro, nu ca ai fi vost un avangardist, intrucat nu ai avut nici o sansa la Pl si Cp!
Manifesta mai putina ura viscerala si va fi mai bine! Nu mai cataloga oameni pe care nu i-ai cunoscut si vei castiga putin!

CEZAR spunea...

PS.
Sa nu uitam subiectul RUS...
Daca-i asa cum se zice prin presa ii groasa ..rau ..si multe incep sa se lege ...!!

ifrim spunea...

Fumator inrait,sanatate in pionieze,nu pot scapa de adictia de nicotina,am luat tincturi de la Stelian fulga de 200lei impozit pe prostie.Am reusit cu alcoolul,cafeaua,nu reusesc cu buruienile sunt sclavul lor,am citit Alen Carr nema sansa.O reteta ceva?

CEZAR spunea...

I'Teparu si alti papagali fara pene...
Nici acum nu intelegeti grozavia - cand este ..devoalata pas cu pas(sic) sub ochii vostri ..?
Nu intelegeti ca in baza acestor colaborari oculte ..Nastase ..cel mai bun primministru si putea sa fie un Presedinte de exceptie pentru Romania ..a fost purtat de Basinescu si gasca peste 10 ani el si familia pe treptele tribunalelor ??
In final a ..fost condamnat ..pe probe INDIRECTE ..pe motiv ca trebuie dat exemplu si cu dolari ca proba care inca nu fusesera TIPARITI.....????
Nu intelegeti ..desigur..

Aurel spunea...

@ Corneliu Ifrim
Scrie te rog, dacă știi,o rețetă naturistă verificată pentru colesterol.
Apoi scre-i domnului Huhu Rezea pan-o face plopul pere și răchită micșunele.
Mulțam fain!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Da, Aurel, am sa-ti dau pe cel mai puternic, dar si anti cancerigen: Radacini de papadie, mai ales ca le poti procura de pe camp fara bani! 1 decoct ( ceai fiert) seara, si unul dimneata, asa: 1 lingurita radacini uscate, mai intai bine spalate, le fierbi in 300 ml apa, si va ajunge astfel la 250 ml, poate chiar mai putin. Se bea caldut, dar e un decoct extrem de amar, asa ca poti sa-l pisti cu putina miere de albine. Bei ceaiul 1 luna, pauza apoi 2 saptamani, si faci asta de trei ori. Sau bei 2 luni si pauza 1 luna, tot de trei ori, sau 2 saptamani ceaiuri, cu 1 saptamana pauza, de trei ori...Alege o varianta, dar scapi si de riscul de cancer, sau, Doamne, fereste, la cancere este uimitor de curativ si elimina cancerul, se zice, doar in cateva zile, afirma americanii! Tot pe aceeasi metoda si regim alimentar! Sanatate si leac bun!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am uitat sa scriu: Se fierb 10 minute!

Leon spunea...

Si totusi, acest tanar DJ Avicci, s-ar fi sinucis, spune A1..!

Leo spunea...

@ Leon , prietene lasa-l pe DJ , ca nu asta arde.
Ai terminat cu via ?
Daca ai terminat cu via sa nu-mi spui ca mai ai de terminat si cu plantatia de canepa ca iau foc.
Fa bine si iesi "la incalzire" ,prin zona Curtii de Apel Craiova cu o actiune de atacare a Art. VII din OUG 59 pt. care ai material bibliografic garla prin curtea amabilului. Nu mai trebuie sa intri in biblioteca. Trebuie oleaca de "actiune" .
Lasa prostiile si fi om serios si de baza , asa cum te-am cunoscut eu in tinerete prin "curtea" lui mos "31 Dragalina".