Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 11, 2018

Iliescu D, Coldea, CIA şi şefii SMG

5 comments
Iliescu Dumitru, fost sef al SPP, cont facebook
ADEVARATUL IUDA-FLORIAN COLDEA!!!

 Ii cunosc foarte bine deficitul in capacitatea de a evalua corespunzator o situatie sau alta si, in consecinta, nu am dat nicio importanta aberatiilor prezentate in fata Comisiei de control SRI, pana in momentul in care a inceput sa vorbeasca despre tradare si tradatori.
Cat tupeu poate sa aiba acest individ... El, care A TRADAT Romania fara nicio retinere, ne vorbeste despre tradare, arata cu degetul catre altii, ii dojeneste precum lupul moralist.
Am prezentat, in postarile anterioare, ce si cum a tradat. Nu am sa reiau in aceasta postare afirmatiile deja cunoscute. Am sa-i pun doar cateva intrebari pe care un prieten m-a rugat sa i le adresez:
-Pentru ca tot ne vorbiti de Iuda si de tradare, poate ne spuneti daca ati dispus monitorizarea complexa a ofiterilor cu cele mai inalte functii in armata, pornind de la Seful Statului Major General, si continuand cu sefii statelor majore ale categoriilor de forte armate, si nu numai. 
-Daca i-ati monitorizat pe acestia si pe cei cu functiile cele mai importante in celelalte structuri componente ale Sistemului National de Aparare, poate ne spuneti si cum ati valorificat informatiile culese in acest mod, si cate dosare pe siguranta nationala s-au deschis la Parchetul General pe numele lor. 
-De asemenea poate faceti precizari la solicitarea cui ati inceput acest demers si cui i-ati transmis informatiile respective. 
-Suntem curiosi, in acelasi timp, sa ne spuneti ce fel de informatii ati transmis reprezentantilor partenerului nostru strategic, inclusiv in cadrul intalnirilor foarte dese cu acestia in vilele de protocol sau in alte obiective ale SRI, si daca, prin transmiterea acestora, a fost afectata in mod grav sau nu Siguranta Nationala a Romanilei. 
Daca nu va mai amintiti rugati-l pe domnul George Maior, seful si complicele dvs. sa va ajute...
Hotul striga hotii! Iuda tipa ca altii au savarsit tradarea...

5 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

M-ar interesa, cel mai mult, cine i-a dat ordin lui Monica Macovei sa-si tradeze si sa-si balacareasca tara, la modul cel mai abject, in fata Parlamentului european si fata de SUA, pentru ca este clar ca lumina zilei ca ea a actionat la ordin expres! Nu cred ca Soros & comp. a fost mai tari dacat Coldea si Maior!

SorinDaniel spunea...

Decât sa ne intereseze ce face Coldea&co ar trebui sa ne unim sa ne apărăm drepturile, ne meritam soarta suntem lași, vedeți cât are o infirmiera, o asistenta, un medic, a prezentat Lov fluturași lor, revoltător mergi în spital și trebuie sa dai plicurile. Un medic specialist câștiga mi mult decât șeful SMG, o asistenta cât un comandant de batalion. SUNTEM UMILIȚI, NE MERITAM SOARTA,

tehnocrat spunea...

Coldea, un fel de emil bobu , al zilelor noastre actuale.
emil bobu regele slugarniciei din Romania lui ceausescu.

tehnocrat spunea...

coldea o primit o penzie militara de stat insemnata, la o varsta "frajeda" sa plece si sa taca din gura. N-o inteles mesaju, ase ca fiecare pasarica pe limba ei piere sau va pieri.

Iulian Mareș spunea...

Eu vad doar un maior cocotat prin vointa betivului national, livrand fraze citite, fara capacitate intelectuala, un obedient perfect!
I-as lua foile si l-as pune sa repete....si/sau sa explice, detalieze continuturile!
Daca vom afla ca betivului i s-a sugerat/indicat/ordonat sa-l si numeasca, atunci lucrurile sunt mai limpezi decat apa plata Borsec!
Regimurile autocrate, dictatoriale isi suspicioneaza intregul popor!....sa fim intelesi, cunoastem de ce erau monitorizati sefii militari, unii pusi kiar de betiv! Unii, nu toti, aveau mare priza la trupa....