9 mai 2018

Adăugat în:

CCR decide pe 30 mai soarta cucuvelei roz din cuibul statului vertical

Sedința poate fi urmărită în direct AICICCR
Şedinţa de plen 10 mai 2018, ora 12 

1. Dosar nr.589E/2018                                  - Cerere de soluționare a conflictului juridic de  natură                                                                              constituțională între Ministerul   Justiției, pe de o parte,
                                                                          și Președintele, României, pe de altă par în principal, și
                                                                          între Guvernul României și Președintele României, în
                                                                          subsidiar, cerere formulată de primul-ministru al
                                                                          Guvernului.

                                                                                     Grefier şef, Floriana-Dorela Sandu

14 comments:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Coincide cu prognoza meteo de vijelii: O pala de vijelie va lua cuibul, cu tot cu chiriasa si ouale porcusorului Ghita, dintre ramurile copacului din gradina SRI, si-l va purta tooocmai in SUA, pe Capitoliu!

Iulian Mares spunea...

Huhu,
Oare o fi un protocol și SRI-CCR?
Să aibă și cu stâna și GAZ-ul falsului zootehnist Caceu?

Leon spunea...

Se pare ca lupta PSD-ALDE cu statul paralel continua..! Au fost inregistrate si trimise Comisiei speciale ( CD+Senat )pentru modificarea legislatiei de organizare si functionare a serviciilor , astfel:
1. PLx 182/2018, pentru SRI,
2. PLx 183/2018, pentru SIE,
3. PLx 184/2018, pentru SPP,
4. PLx 185/2018, pentru STS.

iceparu spunea...

DNA prin unele segmente a săvârșit abuzuri dar trebuie trecut peste ăsta daca ne gandim ca dacă Cucuveaua roz dispare PSD își va pune omul lui care îi va da liber la furat.Analizând la rece cei mai mulți îmbogățiți prin furat sunt la PSD.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leon, incarca-ne memoria cu niscaiva explicatii, te rugam! Adica, sa nu mai caut prin arhive, la ce se mai refera ,,peleurile'' astea, cu X-uri, ca la biologia moleculara a ADN-urilor, in afara de organizare? Cumva si la statututul lor militar? Acum imi dau si eu cu o parere, chiar daca o fi proasta: Cam multi incashchetati in tara asta, si cam toti revendica statutul de militari, cand de fapt ei sunt doar functionari publici cu statut special, si cam toti vor drepturi militare. Eu nu cred ca este normal asa ceva. Portarii au uniforma ca securanii, bodyguarzii ii confunzi cu mascatii, padurarii poti sa-i alaturi trupetilor MApN de la cercetare-diversiune, si lista este lunga... Tot ce tine de paza de corp, de cules informatii si pandarii ascultari pe shushtache sa umble, nene, in tzivil cu insemne distincte pe maneca si cu sepci rococo, nu cu caschete militare si alte zorzoane cazone si eghileti, ca vom da impresia in lume ca suntem un stat paralel militarizat si uniformizat, conform standardelor Saddam Husseim! Apropo: mai avem putin si le v-om vedea pe eroicele centuriste in uniforme de stewardese pe caldaramele laterale, aidoma infanteristelor fofo-fufu din NATO?

Huhu Rezea spunea...

@gheata în par
Tot băsist ai rămas!
Dacă pleacă cucuveaua, abia atunci ai să vezi cât au furat pedeliștii voștri, ascunși în PNL.
In 2004 se spunea că dacă iese președinte Bombo, românii emigrează în Congo.
Au rămas în țară românii păcăliți de lozincile băsiste?
Nuuuu... au emigrat unde au văzut cu ochii...după ce Năstase le obținuse libera circulație în Europa.
Nici Costa Rica nu-i va putea salva pe cei care au furat în ultimul deceniu.

Iulian Mares spunea...

Dar, dacă se adeverește....macar 10%, atunci înțelegem cât de mult și-au făcut treaba cei cu "okii albaștri"!
În lumea bună asta se pedepsește aspru, la noi doar cu pensionarea?

https://www.stiripesurse.ro/ipoteza-exploziva-motivul-din-spatele-retragerii-de-la-efia-bnr-isarescu-ar-fi-fost-prins-de-americani-cu-tranzac-ii-suspecte-in-singapore_1264060.html

marian popescu spunea...

Dle Iceparu ! Hotii nu au culoare politica. Ii intalnim peste tot - politica, justitie, administratie samd. Mi-ar fi placut ca aceasta "cucuvea roz" sa faca dreptate si sa-i arunce in puscarie pe toti dar mai ales sa le ia banii. N-a facut nimic! A fost doar in instrument pentru a transa rafuielile politice, un instrument in mana ambasadorilor tarilor cu interese mari in tara noastra. Ati pariat pe in cal mort !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhu Rezea: Cam pe la sfarsitul Constitutiei scrie clar ca Presedintele Romaniei numeste si revoca din functii procurorii, dar nu scrie acolo ca sefii procuraturilor se numesc de catre Presedinte: Aici e buba, PENTRU CA, DESI NU SE EXPLICA IN CLAR, ACESTA LASA LIBERTATEA DE INTELEGERE SI INTERPRETARE CA PE FUNCTII DE SEFI SUNT NUMITI CU DECIZII POLITICICE, IN SPETA PE FUNCTIA DE SEF DNA, ACEASTA ABILITATE AVAND-O DOAR MINISTRUL JUSTITIEI, TT, CALIBRUL 7,62 MM, CARE ARE CALITATE POLITICA DE NUMIRE!!! Astept cu mare interes solutia CCR, ca sa vad interpretarea juridica in speta! Dupa aceea, pot sa-mi iau masteratul in cascat gura la deciziile CCR!

Iulian Mares spunea...

Cum adică, numiri politice în justiție? Magistrații sunt apolitici!
Ministrul și secretarii de stat sunt/pot fi politici!
Lasă să hotărască CCR, întrucât Constituția este o carte grea, mai grea decât cursul de Element finit.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe 30 Mai adun pelin amar, dar si pelinita, sau pelin dulce, care trateaza 98%-99% dintre cancere! Am pe pagina mea de fb o postare pe sens! Asadar, coincide cu un zbor de evacuare deasupra si asupra unui cuib de fofoaie?!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian este simplu: Ministrul este numit politc la Justitie de catre coalitia de la putere. Pentru ca ministrul in general, e om si face si el politica dupa afinitati, chiar daca se declara la sanki independent! ,, Alta intrebare'' ce a precedat TT-ul e politician 100% si a fost ministrul Justitiei. Dar acest ministru are drept la numit sefii la DNA si DIICOT, asa cum Fofoaia a fost numita la randul ei de catre ministrul Justitiei de atunci. Numind acesti Procurori sefi, nu se numesc numiri politice? Fofoaia a fost aleasa si numita pur politic si cu intentii de razbunari politice, s-au folosit Basanau, Mutu, Morcovei si altii de ea politic, a executat in numele politicului, a nenorocit, a distrus destine si vieti in numele politicului!... Povestea va dainui asa in veci, pana la a doua venire a lui Hristos pe pamant, chiar daca roata la masina se schimba des! Bag seama ca acum m-ai inteles, camarade, si iti multumesc ca ai avut rabdare sa ma citesti!

Leon spunea...

Cornele, cele 4 Pl x-uri, sunt proiecte de lege initiate de deputatul PSD Liviu Plesoianu, si in principal se refera la limitarea la 4 ani de conducere pentru Directorii si Adjunctii acestora, la cele patru Servicii de Siguranta Nationala: SRI, SIE, SPP si STS..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leon: Multumesc frumos pentru raspuns! Da, este o masura foarte buna! Daca era mai demult legiferat asa ceva, nu se mai ajungea la abuzurile acelui cocardel securan, iesit acum la penzie, dar si ale altora.