Un produs Blogger.

vineri, mai 18, 2018

Misogin, dar....iubitor de câini

41 comments
Prin 2006 s-a adresat femeilor liberale din Alba Iulia cu învăţăturile sale de misogin bădăran:

Nu trebuie sa treceti patul nici unui sef, daca vreti sa ajungeti in functii publice"

In 2018, la 3 zile după ce BND-ul i-a creat culoarul spre o intâlnire cu Merkel a Germaniei, Orban a găsit altă femeie, nimeni altă decât Premierul României,  pe care a găsit de cuviință s-o înjosească, denunțând-o pentru infracțiunea de Inaltă Trădare, pentru că, în această calitate, și-ar fi permis să inițieze demersuri pentru mutarea Ambasadei României din  Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. 
S-o fi intrebat trubadurul Mandolică in favoarea cărei puteri a trădat premierul  România?

41 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cat e amorezat de latratoare, de femei in cot il doare, caci ,,iubirea'' de animale nu-i ca shmecheria cu pedo-zoofilia!

Trofin spunea...

Un om de nimic trebuie tratat ca atare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hauuu, hauuu!!! Cainele patruped din postare e din rasa Labrador, pe care eu o consider ca fiind cea mai buna, inteligenta si indicata pentru companie, mai ales cand la mijloc sunt si copii inzvapaiati, caci acesti caini minunati sunt iubitori de miscare, copii si ghidusii, dar hiena bipeda ce-l periaza si-l linguseste, ca pe Incitatus Penalus Ciolannus, ar trebui eutanasiata pentru rabie etilista (alcoolista, adicatelea turbare liberalista! O hiena turbata si un caine cu capacitati si calitati deosebite, nu se brodesc deloc, nici daca, pentru atasament si prietenie, hiena urla afon la Luna, zdranganind in mandolabareala si Labradorul scheunand sa se duca dracului si sa-si vada de treaba!

ifrim spunea...

Care va pricepeti legea nu face si o referire daca ma acuzi de ceva si nu se confirma ori sunt achitat ,tu delator greieras trubadur nu patesti nimic?

doc987 spunea...

Halal clasa politica.....Totusi, aparitiile publice ale Premierului Romaniei, sunt un deliciu...

Huhu Rezea spunea...

@Doc
Așa sunt inginerii scăpați în politică!
Totuși, cârcotașii sunt predispuși să fie atenți la gesturile nesemnificative.

Leo spunea...

Titlul temei este in contradictoriu cu declaratia lui Banjo Man (BM).
Daca BM ar fi spus ca femeile "sa treca patul unui sef " , atunci da ar fi fost dispretuitor fata de femei si putea fi "poreclit" misogin.
Dar BM , a spus exact invers.
Noroc ca ne salveaza monumentele de cultura , competenta , moralitate , onestitate , sacrificiu personal , etc... al SAVANTELOR si SAVANTILOR de la F&M.

iceparu spunea...

Sa inteleg ca inginerii" este prosti"?Nu as prea zice dar doamna constituie o exceptie la exceptie.Echipa de nota 10 cu SI CA .

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Doar un bădăran se poate adresa în felul acesta unor femei. E drept că se adresa liberalelor, dar se referea la pedeliste.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Leonard, hombre Banjo Shmen s-a referit la patul cu prune, in asternuturi apretate cu suc de castraveti, puse la dospit pentru rapiu, rashpinca si grog. Politicienii au fiecare cate un pat din prune la drojdie, iar castraveti sunt destui in toata gradina Republicii, pentru apretat asternuturile prunelor! O femela daca trece printr-un astfel de pat de prune si castraveti de politician, isi face singura un bine, pentru ca isi curata fin calcaiele si palmele de o buna gospodina in acel borhot dospit! La o buna si ingrijita gospodina, ii creste spontan orice carne tinuta intr-o fina mana! La o adica, Banjo Shmen a indemnat la o actiune benefica de cosmetica, dar implicit si la o modalitate gospodareasca de umplere a frigiderului cu macra! Hombre a dzis-o dintr-o ratiune economico-cosmeticiana pentru politicienele din natiune, si nu din lichelism si slugareala, precum a facut-o pentru Ciolanus pus pe macelareala!

Leo spunea...

BM , le-a facut o cantare frumoasa celor de la F&M .
Va ofer si eu o cantare ca sa nu mai fiti suparati pe BM
https://youtu.be/eESg3yrihl0

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Help tuturor; Nu mai pot intra pe link-uri, nu stiu de ce si nu stiu ce am dereglat. Se invarte bilutza si nu cupleaza cu link-ul...Ce-i de facut? Uite, acum @ Leonard ne-a servit cu unul si nu ma pot cupla sa-l vad sau sa-l aud!

Iulian Mareș spunea...

Ei.....asta-i bună! 🤔
Au și link-urile astea mândria lor! 😂🤣🤗
Sunt că florile unei plante...nu se deskis in beznă! Încearcă folosind o sârmă groasă și oțelită!

CEZAR spunea...

Corneliunsson....
Baga parola ...tot cei basist nu piere ! Cu litere mari baaaa....!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Rashpincarii s-au dezlantuit! Hooo, bai, sa nu faceti infarct! Azorica, shooo pe ei, dar nu-i musca sa nu turbezi! Iaca subiectul lui Leonard: BZN-Banjo Man!!! Ati vazut ca l-am facut singur pe mousiu calculatorul sa prinda muste, pardon, link-uri, railor!? In pir se rupe si gura sapei... Apropo, cat mai e o fiola de tequila de Pitesti? Mai pun dracii gainat de galinacee la dospit, cu buzunare si gulere de pufoaica? In scoala militara de la Pitesti, la o alarma, mi-am gasit in padurea Trivale aproape toata clasa in coma printre boschetii padurii de la rashpinca locala din gainat si pufoaica-pe real, pe care dracusorii o bausera pe tot parcursul firului si statiile de telefon pe mosor, caci clasa noastra la alarma asigura comunicatiile pe tot firul de cativa km cu Statul Major, prin padure si paralel cu un sat izolat, iar eu aveam misiunea sa asigur siguranta firului de pe traseu si legaturile, ca loctiitor de Plt, mergand pe tot traseul ghebos si cu unghia pe fir, sa-l repar unde avea fisuri, dar i-am gasit pe toti in coma camarazii bipezi pe tot firul, caci mi se ordonase sa verific firul ca nu exista legatura cap coada intre capete. I-au luat cu camioanele si i-au trezit pe proceduri mai putin ortodoxe, iar militia a arestat cativa localmici. Instructie ce-am mai mancat noi, a doua zi pe mahmureala lor, la baza si in varful unei viroage de la Lt. Maj. Vlasceanu Vasile, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, vinovati si nevinovati la un loc, si acum mi se face chielea pe mine de gaina si parul maciuca pe cap, de i-au dezalcolizat pe camarazi, iar pe noi abstinentii ne-au infricosat de n-am pus o picatura in bot toata perioada scolii militare!

Huhu Rezea spunea...

@flavius
N-ai să vezi țuică din găinaț în județele Vâlcea, Arges, Dâmbovița... unde găsești prune pe toate drumurile.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ehei, la Moshoaia s-a intamplat! Dar sa va zic: Onorabile, asta se intampla in 1977 vara cam prin August, si as dori ca un fost coleg sa confirme asta! Chiar eram instruiti sa nu cumparam de la localnici rachiu din acea localiate rau famata, si careia i-am uitat numele, unde era si un han-popas, ,,Caprioara,'' daca nu ma insel. In cadrul scolii aveam si un pluton de trupeti de intretinere-deservire si paza cand eram in vacanta, si unul dintre ai chiar a murit din acel nenorocit de rachiu! I-AM GASIT PE CAMARAZI CU OCHII CASCATI LARG, SPUME LA GURA SI IN CONVULSII, PATRU, CINCI FIIND INTERNATI CAM DOUA, TREI ZILE IN S.M .PITESTI, LA 50-100M DE SCOALA, SI CREDETI-MA CA N-ARE ROST SA VA MINT! Atunci, cei care nu ne-am implicat am luat in acel semestru cate un 9 la purtare (toti pentru unul, unul pentru toti, ca si instructia care m-a facut sa si vomit de la atata zdruncin, masca si efort), ceilalti si care purtau vina cate 7 fiecare. Eu am mirosit o sticla a unuia si avea un miros extrem de respingator, numai a tuica nu mirosea, ci a un fel de medicament sau petrol, mai ales ca eu eram un abstinent din convingere. Imi amintesc ca unul sau doi localnici au facut chiar si inchisoare pentru acea bautura ciudata, dar colegii ziceau ca la gust era ca tuica, nu si la miros. S-a dezbatut cazul pe platou cu toata scoala adunata, si iar ni s-a repetat ca tuica locala era falsificata cu bolmoaje si gainat de galinacee, in trecut mai fiind cazuri de intoxicari etilice! Si noi ne intrebam mirati, stiind ca era patria rachiului, dar uite ca acolo la Moshoaia, paraca asa ii zicea, ca uite ca mi-am amintit satul, se proceda asa! La Moshoaia, domnule, se intamplau astea! Ce memorie pot sa am! Da, da, da: La Moshoaia, pe liziera padurii, paralela cu acest sat!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Daca comunicațiile voce, prin fir, cablu C-16, parcă, cu MStM le asigura domnul C, atunci R.Trs.Strategice șoma?...denumirile folosite sunt cele antice și au rolul de a nu-l șoca și mai rău!
Ne dăm seama că acele comunicații nu puteau fi asigurate de elevi de la Scl. Sof. de Au!
Comicării de duminică....

iceparu spunea...

Politicienii "este destepti".Multi,foarte multi au cap sa nu le ploua in gat.Este adevarat insa ca unii au gatul mai scurt .
Maestre,or fi prune pe toate drumurile dar ce sa fac ca zaharul e scump iar rachiul e ieftin?Colac peste pupaza PSD a mai pus si taxa pe alambic.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ma intreb daca latarul national, Mandolaba nu cumva i-a cerut demisia si cainelui din pozna, caci lui Dragnea i-a cerut-o deja, dupa Dancila! Eu nu-l mai inghit pe latrau de cand s-a facut pres si sluga de tot rasul in campania electorala cand intreba o sala uimita niste chestii de toata jena, sa-i oblige sa-l aprobe, dupa care, la scurt timp, l-a inhatat DNA-ul de gulere! Zegrean a decis, in imaginar, ca in 45 de zile va cadea! Baba Vanga mi-a zis ca inca nu!

luminita spunea...

C3 FACETI ,CE FACETI , C E FACETI ? EU SANT SOTIE DE SECURIST VOI SANTETI NU , SANTETI CE ? ISI BAT ASTIA JOC DE VOI , ASA VA TREBIUE . STATI CU INVOLUTIE
SI ATUNCI CE ASTEPTATI ? SA VA ZIC EU ALELUIA, DECI DLE HH ,VA STIU DE MULTA VREME , SANTETI SPECIAL,TENNACE , PREGATIT SUPERIOR ,RABDATOR , AVETI ACI PROSTI DE TOATE FELURILR\E , CHIAR SI PE MINE ,IN DIFERITE IPOSTAZE ,DE ANI BUNI .DE ACEEA FACETI CEVA CRETINII ASTIA DE MIAUNA MEREU ,SA SE DUCA DRACULMMMISECURISTA NU DA BINE CRETINII DRACULUI . VA SANT SIGUR ALATURI DL MEEU DRAG. LUMINITA ................DE LA APATUL TUNELUL SCUZATI GRESELILE SCUZAT

Iulian Mareș spunea...

Lumi,
Ești în Israel?
Scrie și tu de la dreapta la stânga! 😂
Vezi că, aici, sunt mai multe "soții de securiști"! 🤣🤔

luminita spunea...

ce sa iti fac . iubi asta e , esti acelasi , te pup ,pa

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Bine ai revenit, Luminita, soro! Eu, zilnic le amintesc ca sunt cretini si sa-si abandoneze linia fascista de a ne casapi pensiile, le-am facut si plangere penala, dar daca statul acesta este un stat stramb, si nu de drept, este foarte greu sa faci primavara cu cateva flori, caci suntem doar o mana de oameni care din revolta le mai scriem ravase d'amor turbat! Iesitul in strada ar fi facut ceva, ca in Bucuresti este grosul de rezervisti, insa nu mai comentez sa ma doara clampa, si cred ca intelegi ce am vrut sa spun! Mai ales ca protestele cineva le planifica pe ploi torentiale, pe viscol si ger, pe arsita si canicula, doar ca sa nu-si aiba efect, caci cine dracul se incumeta cu operatii, stenduri, proteze si alte betesuguri in carje sa se mai duca in mediul ambiental, nepotrivit, sa-si schiaune drepturile de catana rezervist casapite!? Uite ca pe civili i-au terminat pe Pilonul doi de pensii si le nationalizeaza, ca o borfasie adaugata la toate matraplazacurile de pana acum! Si altii se tin sa darame guverne cu plangeri penale cu iz electoral, ca schizoidul-bahic, Mandolaba, ca, oricum, liberalii daca vin la putere, chiar ca ne dau o pruna din aia goldana si motzata pe ramura de chierj forjat si altoit! Securisti, militieni, pompieri, caporali de MFA, au muncit oamenii si au servit Patria sacrificandu-si vietile si sanatatile, dar asta nu inseamna ca daca se shimba regimurile, guvernele, partidele si conceptiile sa distrugi drepturile din trecut ce altadata erau pe legalitate statala! Hitleristii, dupa pierderea razboiului si schimbarea regimului, au beneficiat oamenii de toate drepturile de catane in Germania, pentru ca s-a considerat ca si-au facut datoria fata de patrie, si nu ei, toti gramada la un loc, au fost capii fascismului, ci executantii in numele statului care i-au trimis pe front sa-si riste integritatile corporale si vietile, iar la noi, neo-fascistii romani, ne discrimineaza generatiile in negrii cei batranii si albii cei tineri, difentiindu-ne cuantumurile si modul de tratament ca pentru unii muma si pentru altii ciuma!

luminita spunea...

REVOLUTIE , ce au facut este INVOLUTIE , tara nimanui , pacat ,puteam fi foarte departe , pacat . DLE CORNEL , va salut si eu cred ca intr-o zi cineva va fi roman , patriot cu adevarat , haideti sa speram , .

doc987 spunea...

Domn Cornel.....Parca ai zis ca o lasi mai usor cu tastele.Pe mine unul, mai zapacit cu elucubratiile, emanatiile si insiruirile de cuvinte fara sens pe care le spui.Comenteaza pe tema, scurt, concis si la obiect.

Iulian Mareș spunea...

doc987,
Când fraza depășește 7 propoziții numai psihiatrul mai poate interveni cu ceva șanse, mici ce-i drept!

Leo spunea...

Pluteste in aer o atmosfera de vacanta si o stare de "bine" general , multumita prea iubitului F&M.
Multumim fierbinte pt. aceasta stare draga F&M.

iceparu spunea...

Scuzati-ma pentru abatere de la subiect.Nu stiu cat sunt unii de basisti dar eu unul nu suport jigodismul mentorului vostru.Cum poti sa critici cooperarea SRI cu segmentele justitiei cand tu ai fost artizanul acesteia?Va aduceti aminte ca javra ordinara a introdus in parlament spre aprobare legi ale sigurantei nationale in care se voia ca ofiteri SRI sa poata faca cercetari penale intocmai ca in fosta securitate?Sa nu fi stiut javra ordinara ca SRI a initiat protocoale de colaborare cu Parchetul general?Ma indoiesc.Are tupeul sa faca pe fecioara nevinovata de parca am fi o tara de prosti.Nesimtire fara limita.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cezar spunea...

Haaaa a...s.a trezit I"țeparu..!
No fiti pe faza...lunga!!

Iulian Mareș spunea...

Eu nu înțeleg cum poate răbda acel câine să stea langa eșuatul de Orban?
O fi împăiat?

Iulian Mareș spunea...

Daca pt Cristoiu, Orban cu frate consilier la Cotroceni nu-i decât o "căcărează"

http://evz.ro/urmarirea-penala-inalta-tradare-sri.html?v=347635&page=1

...pentru Pipidi, Orban este mai prost și decât fostul șofer de babe, Polițianu, care ar fi refuzat să semneze monstruoasă prostie-denunț!

http://evz.ro/pippidi-scandal-denunt-orban-dancila.html

Negritoiu spunea...

Dna.Luminita
Dar suntem foarte departe ! Foarte departe de promisiunile facute de catre politicieni si de catre candidatii la presedintie in campaniile electorale,foarte departe de respectarea legilor,foarte departe de realizarile obtinute de celelalte tari membre ale C.E.
In Guvern avem oameni bine pregatiti,capabili(de orice),care vegheaza in permanenta la bunastarea muritorilor de rand.
Partidele sunt conduse de oameni integri , alesi dupa o matura chibzuinta si nu in urma unor aranjamente.
Pensionarii zburda de fericire si stau la coada la Banci pentru a depune banii care le le sunt de prisos.
Ce sa ne dorim mai mult ?

Iulian Mareș spunea...

Aldea,
Idem și despre Alesul neamului, Președintele....
Renunț la imunitate, punct și de la capăt, dau înapoi banii din kiria casei, vrau guvernul mău, nu am avut dosar penal....(sic!), etc.

iceparu spunea...

Aldea@domnule ai facut cea mai buna gluma.Te felicit.

luminita spunea...

DA dle ASA e

Negritoiu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Negritoiu spunea...

Iceparu,
Multumesc pentru apreciere si,mai ales,pentru faptul ca ati inteles ceeace am vrut sa spun.
M-as bucura ca si ceeace se intampla cu recalcularea si actualizarea pensiilor militare sa fie o gluma. Dar,din pacate,nu este asa.Decidentii din MApN si slugile lor credincioase din CPS nu glumesc.

iceparu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Iceparu,
Lasă țoiul și bagă la cap: monarhia (constituțională sau nu) ca și republica reprezintă o este o formă de organizare statală (sau formă de stat)!
Ceea ce îndrugi tu ține de orientarea și doctrina politică a partidului său alianței care formează guvernul (stânga, dreapta, extremă dreapta/stânga, centru-stânga/dreapta!
Așa că, ori lași țuica și treci pe vin, dar și ăla șpriț, tataie!
Pe mine nu mă bate vântul, dar pe tine te bate țuica în combinație nociva cu cartea! 😁😎😂