Un produs Blogger.

duminică, iunie 03, 2018

CCR l-a extras pe președinte din șantaj

18 comments
Așa a funcționat până în prezent relația instituțională dintre președintele Țării și șefa DNA.
CCR i-a luat Hansseidelului premiat( capacitat?) o piatră de pe inimă: 
Poate să semneze revocarea cucuvelei cu inima împăcată; nimeni nu-l mai poate învinovăți că nu a apărat-o până în pânzele albe. CCR -ul este de vină,nu?
Citiți aici 
dosarul de făptuitor penal al domnului Werner Iohannis, altul decât  cel cu casele. 

18 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hotarare CCR i-a fost colacul de salvare! Acum ii vine ca o manusa sa impace si varza si capra: Opozitia si electoratul. Era prins intre ciocan si nicovala. Mai important este sa aflam cu adevarat substratul actiunilor la motivatia santajului: Cu ce fapta, evident ca penala, era santajat-santajabil? Aceasta este intrebarea!

Iulian Mareș spunea...

Dupa revocare, multe vom afla din site-uri obscure, cu viata de 4-5 ore,....sau prin agentii de presa consacrate deja!
Oricum, se va muri ce Neferttiti de gat!
Liiceanu zicea ca-i "întruparea insasi"! .... ce mult il copiaza libidinosul asta pe Bobu! Oare, o mai avea soriciul sa iasa in public sau isi va face sepucu in pragul editurii furate, pangarite si conduse ca de un ayatolah?
Drenajul va dura....am mai scris ca.....implozia DNA se va finaliza prin arestarea procurorilor intre ei, iar victime vor fi si unii judecatori!
Prima miscare ar trebui scoaterea parketarilor din randurile magistratilor! Ei nu au ce cauta in aceasta breasla....sunt avocatii statului si atat!

iceparu spunea...

Confirmi ca esti securist.Securistii nu erau militari consacrati.Va lasati racolati in ideia ca veti manca o paine alba .Pregatirea voastra se limita la 3 luni la Baneasa.Ia zi,ai facut si politie politica?Meteahna veche.Cenzurezi la greu.Te dai mare specialist in drept.Ia spune.Cine si cati te-au urmat sfaturile si au castigat un proces?Raspuns.Nici unul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un concubinaj periculos si distructiv pentru o democratie autentica. Pacat, mare pacat ca fortele obscure, internationale, incitate de tradatori interni, gen Gaburel Licheleanu, Monicaca Morcovei sau Trantor Gororila-guristul dili cu crize frecvente de delir in strada, printre gecile rouges, dar si alti neurotoxici de serviciu, militeaza pentru mentinerea unei stari permanente de incertitudine si sustin ilegalitatile acestui cuplu malefic! Mai traieste Dumnezeu?

Iulian Mareș spunea...

Dumnezeu l-a dorit si pe el in Escadrila din Ceruri!
Fie-i decolarea si aterizarea regulamentara!
Condoleante familiei si prietenilor!

https://t.defenseromania.ro/capitanul-comandor-ion-staiculescu-a-decedat_591812.html

Leo spunea...

Nu CCR-ule este de vina.
De vina sunt cei care in Dec. 2016 , in loc sa mearga la vot 10 minute , au preferat sa merga pe partii , la vin fiert si tuica fiarta si la gratare.
Am vazut ieri la TV , o "doamna" , (din cel mai "prosper" judet al tarii care a dat cei mai mari barbati de stat si femei de stat in fruntea patriei ) , care intrebata fiind cum se numeste tara in care traieste , sau anul in care traieste sau numele partidului cu care a votat , ridica din umeri.
Prin urmare , de vina sunt cei peste 60% din cetatenii din listele de vot , care nu-si îndeplinesc datoria civica de a vota 10 minute la 4 ani. Iar apoi se vaita si fac scandal prin Piata Victoriei încercând sa substituie cele 10 minute necesare votului , cu zile de proteste.
PS
Lunile acestea care vor urma , sigur romanii vor trebui sa transeze ce vor si ce tara vor. "Doamna" pe care am vazut-o la TV din TR , precis va sti cum sa transeze . ....

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Se vede că decizia CCR, care il obligă pe MUT să ciufulească Cucuveaua Roz, îți provoacă mari suferințe.
Până în decembrie 2020 e greu de crezut că vom avea alegeri parlamentare anticipate.
O prezență de 40% la vot este reprezentativă pentru intențiile de vot. La o prezență mai mare rezultatele nu ar diferi decât cu un procent sau două. O participare de peste 60% defavorizează partidele mici cu un electorat disciplinat, cum sunt UDMR și USR. Nu ar mai intra în Parlament.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cand somnul ratiunii naste monstrii...Ma uitam cu mare tristete, revolta si neputinta de a integege logic de ce ani si ani de-a randul oameni nevinovati, care in fond n-au facut nimic decat sa fie oponenti politici, au fost tarati prin anchete cu pistolul la tampla, cu catuse la maini ca la panarama in ironia si dispretul colectiv, cu amenintari ca le vor intra familiile in puscarie, distrusi moral si emotional, carora li s-au ruinat carierele, precum fostul sef al CCR, unii in stagii avansate de boli grave sau incurabile, carora li s-au destramat pana si familiile, tarati aproape zilnic in anchete fara de sfarsit ani de zile, ca apoi in instante sa se constate ca li s-au fabricat dosare penale cu martori fictivi, la comanda si fara probatorii...
Pur si simplu pentru a fi distrusi, ca asa a vrut un Basanau ordinar, sau alta scula politica cu temperamente tortionare sa-si arate muschii ca ei sunt statul! As minti ca un porc ordinar sa nu afirm aici ca n-am sustinut-o pe Fofoaia si gasca ei de portocali si alti oligofreni, as minti golaneste daca n-as afirma ca am sustinut anti coruptia, poate si din cauza nedreptatilor la care am fost supus, dar m-am dezbarat dracului de asemenea atasament cand evidentele au scos la iveala marile si cruntele abuzuri inchizitoriale, si m-am scarbit teribil de asemenea practici odioase si criminale, in care destine marete au fost distruse iremediabil! Este cel mai cumplit lucru sa fii acuzat sau condamnat din cauza unui dusman care te vrea pedepsit, doar ca te uraste de moarte si nu te poate ucide cu arma, dar te poate diastruge cu magistraturile!
De la fascism si bolsevism incoace, asistam la cele oribile practici criminale in sistemul de magistraturi, si asta doar din cauza unei singure persoane, Fofoaia, creatia unui alcoolic schizoid si conflictual, el isasi acum o victima a ale acestor abuzuri create de catre dementza lui sinistra, arivist nemilos peste cadavre, si care parca nici Dumnezeu n-o mai poate dobori de pe acel piedestal al groazei si inmarmuririi generale, si sustinuta doar de cateva personaje si persoane care nu inteleg gravitatea mutilarii democratiei si statului de drept prin aceste injositoare si macabre actiuni inchizitorial- fascist-bolsevice de cea mai joasa, sinistra si degradanta speta!
Va rog respectuos, onorabili si stimabili camarazi si prieteni, sa nu va inhaitati corului macabru al sustinatorilor schizoizi ai acestui personaj malefic, care trebuie obligatoriu si in regim de urgenta daramata de pe acel soclu al nerusinarii nationale, data pe mana justitiei si sa raspunda pentru toate aceste nelegiuiri macabre, care nu se regasesc in nici o tara europeana, si poate nici in cele mai sinistre dictaturi ale lumii! O data plecata, Romania isi va reveni foarte greu, dar am speranta ca vom asista la reantemeierea din temelii si pe baze democratic-sanatoase a tuturor magistraturilor din Romania!

Leo spunea...

Nu m-am referit la anticipate, ci m-am referit ca se contureaza un iminent referndum de suspendare. Rezultatul acestui referendum va transa vointa romanilor pe care drum sa mearga Romania.
In luna in care este suspendat KWI , CPAT-ul va semna decretul de eliberare din functie a lui LCK. Dupa referndum , "Vom vedea , zise orbul". UDMR-ul , eu cred ca va intra in parlament întotdeauna , deoarece electoratul lor este disciplinat si implicat in viata politica etnica a Romaniei.
CONCLUZIE:
Dupa referendumul de suspendare mai vorbim.............

Daniel Craciun spunea...

Personal, nu cred ca, Ciokhanis o va revoca pe Lulutza - nu are nici curaj, nici voie de la stapanii lui...va astepta urmatoarea miscare a psd. pariu !

CEZAR spunea...

https://www.stiripesurse.ro/analiza-devastatoare-in-presa-britanica-kovesi-a-subminat-in-mod-fatal-statul-de-drept-rusia-principalul-beneficiar_1267291.html

Viss spunea...

Dați din meliță ca niște babe pe marginea șanțului. Niște moși jalnici.

Leo spunea...

Azi apare motivarea deciziei CCR
Prognostic evolutie situatie;
Dupa publicarea in MOf a motivarii deciziei capoatelor rosii,KWI va trage de timp cat poate. Apoi, daca situatia cu suspendarea "se intareste" ,LCK va demisiona pt. a salva sistemul.

Huhu Rezea spunea...

Kwi nu poate trage de timp. Cu fiecare oră după publicarea deciziei în MO este considerat în întârziere şi poate fi tras la raspundere pentru neredpectarea deciziei.Scoaterea sefei DNA de sub autoritatea TT trebuie sa inceteze imediat ce decizia ccr intra in vigosre

Leo spunea...

1. LS a spus ca ea nu a semnat documentul transmis de CCR Comisiei de la venetia.
VD a spus ca documentul respectiv "a fost semnat in unanimitate"
Deci cineva din CCR MINTE. Nu este ADMISIBIL un astfel de comportament pt. CCR.
Capoatele Rosii NU PREZINTA INCREDERE si numai pt. acest simplu element si anume ca cineva de acolo MINTE.
2. La solsititiu de vara LCK va fi tot in functie. KWI nu se va sinucide politic semnând decretul. Ea isi va da demisia când "treaba" va fi groasa pt. KWI
Dupa solistitiu , mai vorbim ce se va intampla pana la echinoctiu de toamna. Si tot asa...
Circ nenica , circ...

CEZAR spunea...

duminică, iunie 03, 2018
Viss spunea...
Dați din meliță ca niște babe pe marginea șanțului. Niște moși jalnici.
========================================
IDIOTULEEE....

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Te rugasem să nu mai răspândești dezinformările celor de la Gusă-Rareș Realitatea Tv. Compară mai întâi cu informațile transmise de sursele serioase.
In unanimitate, în ședință publică, toți judecătorii CCR au decis să se adreseze forurilor europene pentru amenințările și jignirile instituțiilor de fortă și ale jigodiilor care le cântă în strună.
Că... ulterior, madame Stanciu,omul Binomului, a primit ordin să nu fie de acord cu forma scrisă a sesizării este altă poveste.
Crezi că era nevoie si de acordul ei? Nici in deciziile pe care le ia Curtea nu e nevoie de unanimitate.

Leon spunea...

Leonard, L.Stanciu este numita Judecator la CCR de catre actualul Presedine KJW, ...deci nu se pune la numaratoare..:))