Un produs Blogger.

duminică, august 05, 2018

Muieţi-s, Klaus, posmagii?

4 comments
Mount Fuji
Klaus cel Leneş a ajuns de poveștile lui Creangă, după ce a legitimat în şedinţa PNL lozincile obscene ieşite din MUIA unor manelişti sau care sunt afişate pe garduri, blocuri, wc-uri sau maşini.
Muierile din PSD i-au pus în gură lui Klaus vorbe de mare ocară.
Nu era mai bine când tăcea doct şi lumea zicea că e atât de leneş încât  nu se obosește nici să vorbească în rarele vizite pe care le efectuează în România? Când nu este în Florida sau în Tenerife.


„Au început acțiuni de neimaginat, persoane care îndrăznesc să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați în plină zi de Poliție. Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat, în comunism? Să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români, să dăm cum piciorul la bunăstarea românilor?”a spus Klaus Iohannis, în fața liberalilor.

LOV
„Să nu uităm că Iohannis a făcut un dezacord gramatical grav pe care nu l-a taxat niciun tefelist. Dar acel mesaj obscen pe mașină a fost transformat în slogan politic de PNL, pentru că ei nu au alt mesaj politic. Mi se pare că a coborât la un nivel atât de jos, desi el ne reprezintă pe toți, ne place, nu ne place, este președintele României, dar cum poți să legitimezi acel mesaj obscen pe care probabil îl vedea pe blocuri, pe când era primar. Acolo a fost un atac la Poliția Română, ca să susții un astfel de limbaj degradant. Dar acolo a ajuns, din păcate Opoziția și președintele statului român"

CARMEN DAN
Este și mai dură. 
Il provoacă pe Werner să repete în public, cu muia lui, mesajul obscen pe care un suedez pribeag l-a scris pe mașina sa. Bine că nu i-a cerut să-l pronunțe și în limba germană ca să se rușineze  și doamna Merkel.

„Dl președinte atât poate, atât face. (...) Prin atacurile de astăzi, președintele Iohannis ignoră, prin participarea la o acțiune politică a unui anumit partid politic, voturile românilor, care ar trebui să fie reprezentați de un șef de stat independent politic din toate punctele de vedere. (...
Îmi permit să-i spun dlui președinte că este într-o mare confuzie. Dacă domnia sa consideră acum opiniile anti-PSD trebuie să conțină cuvinte obscene, atunci l-aș provoca, cunoscându-i eleganța pe care vrea s-o afișeze, dar nu o are, să ne reproducă și nouă lozinca respectivă. (...) Eu spun că este mai mult decât evident că dânsul deja a început campania electorală și probabil acum lansează noile tendințe în materie de exprimare a opiniilor politice”, a spus Carmen Dan.




4 comentarii:

Leo spunea...

Mare smecher mai esti .
Intentia topicului este "MUIE" -tis posmagii , dar te-ai prefacut ca ne spui un proverb romanesc care infiereaza indolenta.
O sa vezi talica , cat de "MUI" o sa fie pesmetii pe 10.08.
Iar cu acea zi , incepe "innumaratoarea" inversa pt. posmagi #MUI.

Mihai spunea...

Azi la Zalău a avut loc o mare manifestare a celor de la ”SILCOTUB” Zalău (intreprindere privata) pe tema diferentelor mari de salarizare intre mediul privat si cel bugetar in urma punerii in aplicare a asa zisei de LOV ”lege a salarizarii” in domeniul bugetar.
În mod sigur vor urma si altele mai ales după ce ministrul finantist Teo a spun ca va propune ca in mediul privat salariul minim garantat să nu fie impus. Adică patronul să dea căt poate sau căt vrea muschii lui.
Si tot la Zalău acum doua saptamâni madam ministru la sanatate lăuda initiativa conducerii spitalului judetean din Zalau de a infiinta ”CUTIA PENTRU DONAȚII” in care pacientul sa depuna plicul cu adresabilitate directa în cazul in care este multumit de serviciile prestate.Asta pentru a evita plicul in buzunarul medicilor. Spunea ”ministrul” ca acest fenomen trebuie generalizat.
Băi tri_coielor păi de asta le mariră-ți salariile căt nici nu visară ei? Nu era mai bine sa faceti legi pentru plic in schimbul salariilor umflate si sa oferiti procurorilor instrumente la indemâna pentru a-i inhata cu plicul in buzunar?
Cam asta ar trebui sa te îngrijoreze dom Huhurez ,patron de blog prelungire ......A3.
De aici vin ”comulo_nimbușii ”pentru inculții care conduc si dau pomeni zi de zi pentru atragere de votanti.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Scopul renunțării la salariul minim garantat este pt că angajatorii să poată aduce cat mai multi muncitori străini, pt care plătesc și permisul de muncă!

Leonard,
Daca idealul tău constă în prostiile dezaxatului de inițiator al mitingului ce dorește "sânge și foc pe străzi" ...despre ce vorbim?...despre africo-maidan?
Am ajuns să dăm jos guvernele prin tembelii ce vor să dea foc Palatului Victoria precum incendierea Reichstagului?
Pai spuneți clar că aveți ideologie neofascista și să putem face plângere penală în conformitate cu legea Crin, repede promulgată de KWI, kiar in prima luna a mandatului!
Sunt surprins și dezgustat....

John spunea...

Generalul Iliescu îl acuză pe Iohannis că s-a pus în slujba unor interese străine
https://www.flux24.ro/generalul-iliescu-il-acuza-pe-iohannis-ca-s-a-pus-in-slujba-unor-interese-straine/