Un produs Blogger.

miercuri, august 15, 2018

Pentalogul #rezist

38 comments

38 de comentarii:

Ein Stein spunea...

E manualul micului tradator! Am ghicit?
Toata acesta constructie are o mare hiba, Statul. D-aia nici nu le-a iesit lovitura, unul dintre instrumentele statului au rezistat, Jandarmeria, acum se incearca pedepsirea
concomitent cu timorarea lui. D-aia ii rog pe leaderii politici responsabili, daca mai exista, sa lase statul in pace si sa-l intareasca sa nu il vada ca pe un premiu la concurs. In tarile cu democratii vechi si un stat asezat, functional si in special determinat chiar daca sunt mult mai mici decat Romania astfel de incercari sunt din start sortite esecului. Nu cred ca ati auzit in ultima vreme, cel putin, de asemenea incercari in Elvetia, Austria, Danemarca, etc. In schimb in Ungaria, Polonia, Romania, Bulgaria sunt la ordinea zilei.
Auzi Dragnea?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Aha: Pentalogul ,,Nazist!'' Oaca-oaca, caca-maca cu mancatul si dezbinatul sa desprinda Ardealul si cu Banatul! Ar fi cam 50%. Cealalta jumatate, sunt nemultumiri socio-politice pentru un Gouvern total neprofesionist, niste ministresi-slugi manipulabili de bulibasa, niste incapabili de tot rasul de atata incultura si neprofesionalism, cu o paviana inculta si caraghioasa, lipsita de fermitate si autoritate; o Lola Fiola psihopata cu spumoase la botoase impotriva orgasmelor de forta, care au ginit-o si inregistrat-o-n habitatul dormitorului de gafaiala, si au pus-o sa defileze cu catuse zornaitoare pe bulivardul catre harest, incluzand nolens-volens si Harmata in aceste razbunari cu oug-uri pradatoare de drepturi; un caprar zero barat, Malaimare Viscol, mutant axat pe spagi din gunoaiele NATO si zid rece in relatiile cu Oastea flamanda; un Ardei Salmonela needucat, mistocar si innacrit pe gusterii verzi, de parca l-ar fi compostat de turul ala de 1 ha de slanina...Abramburica, rosie ca o sfecla in calduri, a iesit la trambulina cu gogosi fierbinti si i-a cerut macelarului cu mustoacaca de bulibasa sa-si dea demisionul cu tot plotonul! Pai, bai, voi promiteti izmenele de pe gard in 2021? Si ce haleala sa-si ia astia cu penziile de 700-1000 lei pana atunc? Ca voi in Iunie anul trecut v-ati tras dublari si triplari la venituri, iar pe prapaditii astia i-ati manjit cu cate o lada de marmelada si una halva, cand inflationul a depasit 37,5% si indicele Roaba s-a dus si el dreak' ca falimenteaza astia cu imprumuturi bancare! Discrepante uriase, tataie, nu dreptate: Aia cu foarte multi la tescherea au devenit baronii banilor, iar prapaditii cei multi si flamanzi ci paianjeni la cur...maturi, si mai prapaditi! De aia au iesit in strada foarte multi, bai, bulibasa ingamfat si infumurat, si tu tot nu intelegi ca Programul tau de guvernare este caca-maca ce a distantat si mai mult bariera intre bogati si foarte saraci! Invata, bai, de la strada, de la Abramburica, de la lume ca tactica e gresita, cat si cele slugi, care te inconjoara lingatori in Gouvern sunt idioti total, si trebuie sa schimbi calimera, altfel strazile vor fi vesnic pline, iar militaurii or sa te ia in coarne cu cate nedreptati li s-au adunat la bord pe schilodirile dramatice impuse, ca fiind colaterali cu ceilalti in razbunarile voastre pe orgasmele de forta, Serviciul Roman de Gineala si Potera! Pana atunci voi schienuna si mieuna si eu, ca saracan de serviciu: Miau, miau, miau...unde-i branza si paraii sa mi-i iau? Hauuu, hauuuuu...

Mihai spunea...

Daca un agramat rosu a reusit să o faca ”sorosista ”inclusiv pe tanti Kati ce să mai zici. Daca o sa le pun eticheta cu de inceputceva cu H....re o sa zica dom patron ca este inadecvat.
Pe aștia doar extraterestii nu i-au atacat inca.

Huhu Rezea spunea...

Este greu de înțeles cum si militari rezervisti se lasă convinși de asemenea jocuri murdare antinaționale.
Sunt descalificante pentru un militar comentariile anterioare datei de 10 august, din care mustea setea de sange pentru dărâmarea guvernului, fără sa stie ce vine după, si comentariile tânguitoare de după, cu incriminarea camarazilor militari care au oprit hoardele paramilitare ale statului paralel să năvălească in clădirea Guvernului.
Pentru asemenea gugumani... nici nu ar fi cazul ca Dragnea să se mai ocupe de reanalizarea ordonantei 59. S-o lase asa.... până vine un guvern anti psd, ca să-i invețe minte pe cei care s-au coalizat cu #rezist. Si pe noi ceilalti...

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Cornele, Cornele...!
Le cam amesteci....
Măcar, ... mai pe scurt!... serverele elimina în atmosferă o cantitate enormă de CO2!
Plus consumul de energie pt răcirea lor! Fii mai milos cu planeta!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Postează un comentariu reprezentativ, pls, căci Einstein, pacifist nevindecat, nu mă crede că unii s-au exclus singuri din categoria colegi și/sau camarazi!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Dvs. va imaginati macar o clipa ca dupa ce guvernul PSD o sa plece in opozitie ce o sa spuna urmasii de la guvern cind pesedistii o sa faca manifestatii anti...?
O sa va placa daca atunci dvs. o sa fiti printre gugumanii care fac parte din hoardele paramilitare si care instiga la darimarea ordinii constitutionale...?
Credeti ca istoria se opreste la momentul psd ?

CEZAR spunea...

@/ Huhu ..
Asa zic si eu ..
Pe noi astia fara vina ..oricum ne-au parlit ..!!

CEZAR spunea...


Blogger Stelian P. spunea...
Il invit pe domnul basist sa ne spuna daca a facut PSD vreodata asa ceva !!
Si a fost in opozitie si putea sa faca ..!!

Stelian P. spunea...

@CEZAR
Eu am scris "...cind pesedistii o sa faca manifestatii anti...?"
E o diferenta.

totoiany48@gmail.com spunea...

Dle Caesar ,felicittari,m-ati surprins in mod placut de aceasta data cu comentariile postate .

Iulian Mareș spunea...

Felicitări Jandarmeriei României și șefilor ei!
Sunt unii care tot încearcă operaționalizarea unor articole constituționale, nu îndeajuns înțelese și teoretizate!
Unde vor să ajungă?
La aplicarea Legii nr. 453/2004 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență?
Se pedalează pe fraieri pt a ajunge la așa ceva?
Nu vrem sa ne unim forțele pt a face ceva constructiv pt noi și țară?
Kiar așa sa ne consumăm energia?

iceparu spunea...

Huhule tu nu accepți idei contrare.Cei ce se afla la comanda jandarmeriei ar trebui imediat arestați. În prostia lor puteau iniția un război civil.Imaginati-va 100000 de oameni înfuriati.Cine dracul îi mai putea struni.Aceștia mai devreme sau mai târziu vor plății pentru prostia lor .Chitac a făcut pușcărie pentru mai puțin. Carmen și proasta aia care este prefect vor afirma precum Postelnicu"eu nu am pregătire militara.Sunt soldat prost".Paraschiv deja a dat-o la întors. "NU eu am condus".Ăsta e uns cu toate alifiile.Alta idioțenie. A adus jandarmii cu armament și muniție de război. Pe fătuca aia au abandonat-o fiind nevoie sa o apere protestatari.Ăsta numești tu coeziune?Sunt convins ca Politia militara s-ar fi descurcat onorabil.Tu ai atitudinea unuia care nu a comandat și nun ai fost pus în situația sa iei decizie .După tine eu ar fi trebuit sa-mi pun oamenii sa tragă în oameni fiindca așa a cerut unul?Un individ a facut-o și 22 ani i-a făcut la Mindresti.

Huhu Rezea spunea...

Dintr-0 data nici n se mai vorbeste despre cei cca 1000 de paramilitari care au fost trimisi de statul paralel sa dea o mâna de ajutor asa zisului miting al diasporei.
Au fost arestati doar 3 atacatori, dintre care doi erau ultrasi din galeria SUD a Armatei si dspre al treilea se face mare secretomanie cine este. Numele lui Daniel Dumitru il aflam doar pe siteul Judecatoriei Sect 1 in Incheierea prin care a fost arestat preventiv.
Ca sa se acopere intervetia paramilitara a organizatorilor mitingului, presa, inclusiv A3, este intocxicata cu snoave despre forte straine ca ANTIFA din R . Moldova.
Deocamdata, conducerea PSD este in espectativa, probabil pentru evaluarea gvavitatii evenimentelor in ca in desfasurare.
Trebuie luata atitudine pentru a nu lasa Jandarmeria victimă a latrailor propagandei # rezist si a incercarilor de a asmutii procurorii militari impotriva ei si a MAI.
Dragnea nu este Ponta ca sa dea, la ordin, guvernarea unui nou guvern DIE...de tipul celui lui Ciolos din 2016.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Fii calm că trăiești mult.
Lasă procurorii sa-și facă treaba.
În Codul Penal sunt articole de încadrare și pentru unii și pentru alții, adică pentru toți participanții.
Iar dacă se va ajunge la Curtea suprema judecătorii civili vor pune verdictul.
Sper ca fiecare sa-și primească ce trebuie ca sa știe că oamenii pașnici nu sunt animale și nici nu suntem în 89.

Leo spunea...

Ce sa-l mai dea , ca este guern DIE cu statul major la 800 si opretativa la 610 prin zona lui Teodor coleg avandu-l ca profesor pe petru nicolaita. O mare RUSINE !

Iulian Mareș spunea...

Iata cum iti put 4000-5000 €!

https://m.dcnews.ro/medic-ati-la-protestele-violente-ipoteza-despre-gazele-lacrimogene-nu-am-putut-explica_608093.html

Probabil sa fie acea cutie generala, pt donatii si nu plicul direct, sau ori la stat sau privat?
Sincer nu stiu de ce dna dr a mers in piata sa protesteze? Cred ca voia sa faca ceva donatii!

Ein Stein spunea...

@Huhurez
Eu am scris inca de la inceputul loviturii de stat ca se va incerca timorarea si culpabilizarea Jandarmeriei, era o miscare previzibila intr-un razboi hibrid, ea e deja condamnata. Faptul ca PSD sta in expectativa arata ca sunt niste tampiti, trebuie sa ia masuri urgente, sa mobilizeze europarlamentarii coalitiei ca acestia sa puna intrebari in grupurile lor parlamentare de unde atata grija subita din partea Austriei pentru democratia din Romania si actiunile de excludere a partidelor romanesti din coalitia de guvernare din grupuri tot la propunerea Austriei.
De asemena trebuiesc luate masuri urgente de mutare a razboiului pe teritoriul atacatorului, pe al nostru sunt putine sanse de victorie a fost pregatit de mult timp si cu grija, dupa cum vezi chiar pe acest blog. Daca nu stiu cum, poate le spune ceva Afacerea Watergate. Ar trebui intrebata presa din tarile "investitorilor" de unde atata coincidenta ca Romania nu mai e o tara frecventabila democratic o data cu modificarea legilor offshore si a exploatatiilor de lemn. Romania se afla in Europa nu in America Latina, trebuie sa le intre bine in cap politrucilor. Cu aceasta ocazie avertizez ca si traficul pe Dunare e apetisasnt pentru investitori, va fi urmatoarea miscare a lor.
Ori le dam ciolanul la care tot viseaza si deodata Romania e OK ori luptam si mai vedem noi.
Daca tineti minte voracitatea cu care Olanda ataca orice se intampla in Romania a amutit complet imediat ce au primit ce doreau. Insa atentie si la portul Constanta.
Nu inteleg de ce Jandarmeria sau partidele politice, toate, ori ONG-urile care nu mai pot de grija copiilor gazati nu sesizeaza Autoritatea Pentru Protectia Drepturilor Copilului, am vazut ca procuratura s-a sesizat imediat cand au aparut nu stiu ce abateri, de ce nu o face si in acest caz? Nu de alta dar parintii iresponsabili trebuiesc decazuti din drepturile parintesti, nu putem sa lasam viitorul tarii la mana unor iresponsabili. Sa luam exemplul Norvegiei. Ticalosii nu au scrupule. Dura lex sed lex! Asta e baza democratiei!
Daca partidele din coalitie dorm pe ei e jale mare. Somn usor.
Achtung! Coincidente?

Ein Stein spunea...

@Mares
In imbulzeala formata oricine putea sa imprastie inclusiv Sarin si este evident ca se arunca in spatele jandarmilor, iti dai seama ce scandal international iesea. De aia spun ca ticalosii nu au scrupule iar parintii care si-au adus copii la manifestatie trebuiesc imediat decazuti din drepturile parintesti si iti garantez ca pe viitor nu le vom mai reprosa jandarmilor ca au gazat copii.

Huhu Rezea spunea...


Blogger Huhu Rezea spunea...
@iceparu
Măi, strategule, jandarmeria nu acționează precum fostele gărzi patriotice de ale căror pușcoace te îngrijeai tu.
Că oricare ins atins de maladia #rezist, te lamentezi pentru că bravii jandarmi s-au opus ocupării clădirii guvernului de către anarhiști.
După aprecierea procurorului militar desantat la miting, consemnată într-un proces verbal, cca 1000 de anarhisti acționau violent în Piață Victoriei.
De ce au fost arestați numai 3, când multi de autodenunță că au fost agresați?

hankook spunea...

Acum ca s-au mai linistit "apele" ( doar balamutul de r.bogdan de la insolventa tv mai are ceva spume la gura !) pot sa va marturisesc ca am văzut în Piața Victoriei cel mai mare gangbang din istoria omenirii. 60.000 de oameni făceau poștă un neuron pe care îl pasau de la unul la altul . Doamne Fereste !

Ein Stein spunea...

Cred ca exista o rezolvare si in cazul gazelor folosite de jandarmi la urmatoarea achiztie de munitii sa ceara in specificatii mai multe tipuri de substante, gaze pentru copii pana la varsta de 7 ani cu aroma de capsuna, intre 7 si 18 ani cu aroma de cirese sau portocala, pentru adolescentii nabadaiosi gaze cu miros de marihuana, pentru adulti gaze cu luneta. Deci daca se vrea se poate, tot vi la o demonstratie macar sa te simti bine. Si in cazul bulanelor se pot face imbunatatiri substantiale, pot cumpara bulane cu masaj, cu incalzire pentru sezonul rece, pentru sezonul cald pot chiar folosi din alea cu aer conditionat si multe altele . Dar nu se vrea.

Ein Stein spunea...

Ar fi un moment oportun ca Vipera Rosie si Buhaiul Gusat sa apara la televiziuni sa reaminteasca de pensii si salarii nesimtite pentru militari ca tot e jandarmeria e in corzi.

Iulian Mareș spunea...

Când abuzul și minciună îmbracă forme fine, cu iz de elitism...
Desigur, "specialiștilor" noștri, absolvenți de INM, cu maximum de experiență,....la bara :)), le va puți enorm!

http://m.mediafax.ro/social/motivare-procurorii-csm-au-dovedit-exces-de-putere-cand-au-respins-plangerea-inspectiei-judiciare-privind-raportul-dna-17429176

Leon spunea...

Poate ar fi recomandat ca fortele de ordine sa lanseze baloane cu Gaz Ilariant...ar fi o veselie generala..:))

Leo spunea...

Si tunuri cu jeturi de capsunica..........

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Sărind nu putea da nimeni pt că:
-nu se găsește la saormerie
-exista dispozitive urbane, integrate, cu raza de acțiune 2-10km, pt detectarea STL, care nu se compara cu vodcă cu algocalmin, pastă de dinți și Red Bull!

Huhu,
PolMil poate îndeplini acest gen de misiunile timpul conflictului armat, post conflict sau cu o lege specială, de care am amintit!
Oricum un singur B.PolMil este insuficient!
Desigur, 2 brigăzi fictive de GP făceau pantalonii maron, sau ceea ce au mai făcut: cale-ntoarsa!
Este cel mai tare când scrii in 2018 cu gândirea anilor 80!
Idem, în 2018 cu gândirea din 2050!
Aviz kmerilor roșii!

Cezar spunea...

m.Ale,
Iarăși vorbesti din carti....!!

Cezar spunea...

@/all,
Ce ziceți...intelegeti..o sutime macar din distracția ce a fost in 89..in Timisoara??

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
Da, înțelegem că în 1989 Armata nu trebuia expusă anarhiștilor din stradă.
Trebuia să lase Trupele de Securitate(actuala jandarmerie) să restabilească ordinea, cu bulane, cu gaze, așa cum a făcut la Brașov în anul 1987.
Crezi că îndrăzneau „revoluționarii” să atace unitățile militare... dacă trupele specializate nu reușeau restabilirea ordinii? In niciun caz!
Cu trupele în unități, necompromise, armata putea impune condiții oricui, inclusiv lui Iliescu și Brucan.

Cezar spunea...

Huhu
Asa a fost initial!DAR erau subtiri...
Au fost depășiți rapid si casapiti
Principala misiune inițial.. a fost sa.i scoatem din mâinile hoardelor specializate si sa le asigurăm protecția
Imaginează.ti milițieni cu șapcă pe cap si un baston in mana...in fata lor
Vai mama..ce mi.a fost dat sa vad...
Rețineți...militarii în termen..care nu aveau o foarte mare instruire..3 luni..ireproșabil s.au comportat
Cu greu i.am stăpânit.. sa nu puna totul la pământ...cand au vazut grozăvia..

Leo spunea...

Amabilule,
Pai la Rascoala din '89 tocmai asta s-a urmarit. Compromiterea MFA-ului.
Nu-ti amintesti cum toti in frunte cu Philip Teodorescu , cu Iulian Vlad etc...ne tot povesteau pe la televiziuni ca Securitatea a fost fata mare deoarece armata i-a confiscat armamentul si a pus-o sub arest.
Nu s-a vrut , ca daca ceasca nu era tradat de securitate nici cu mama armatei nu pica.

Cezar spunea...

Ca si acum...RAUL...L.au făcut clasa muncitoare si mulțimeaa de gura casca...si cu copii de mana că acum
Instigatorii infiltrați ii duceau de nas..inclusiv sa atace armata..care deja era cu muniție de război
Si.au dat seama..cand au inceput se strige..armata e cu noi...dar nenorocirile se intamplasera si asa di.au realizat următorul scop...compromiterea armatei
Urma apoi..faza 3..războiul civil..in principal armata contra securității.. adică eu contra lu frate.miu..
S.au trezit însă.. din fericire si securitatea si armata...

Iulian Mareș spunea...

Nero,
Când arzi cărțile și legile te arde justiția! Imediat sau după.... Reține asta, kiar și la vârsta ta onorabila!

Cezar spunea...

m.Ale,
Scuza.ma
Învingătorul.. ia totul
Învingătorul.. face si justitia..
Acum inca nu avem un învingător clar...

Cezar spunea...

Ps.
Si se mai întâmplă.. ca justitia si cașcavalul sa.l mai ia...oportunistii..care s.au fofilat..au participat ..dar nu s.au băgat etc
Ceilalti..pe care situația i.a facut sa actioneze...având vina ca au supraviețuit trebuie să răspundă
Funcție de învingător...dar tot raspund
Asta este...la noi

Iulian Mareș spunea...

Nero,
asta-i din experiența ta? 😂🤣

Iulian Mareș spunea...

Uluitor....statul de drept abuzează? Așa ceva?
"Curtea de Apel București afirmă într-o motivare apărută în războiul dintre Inspecția Judiciară și Secția de procurori din cadrul CSM, că acesta din urmă a încălcat și a nesocotit total prevederile legale și, de asemenea, a nesocotit toate regulamentele în momentul în care a decis să excludă din raportul pe care Inspecția Judiciară l-a făcut în urrma controlului de fond la DNA absolut toate neegulile găsite, tot ce era negatiiv la adresa Laurei Codruța Kovesi."