Un produs Blogger.

sâmbătă, august 11, 2018

Premergător acuzației de Inaltă Trădare, Iohannis cel Leneș este acuzat de subminarea autorității statului

50 comments
Evenimentele violente din Piața Victoriei din seara zilei de 10 august nu pot fi încadrate în nicio formă de democrație.
Diferențele de opinie nu pot justifica niciodată violența.
E grav că astfel de acte de agresiune au fost precedate de îndemnuri, provocări sau chiar de implicarea directă a unor partide politice din Opoziție.
Cel mai grav dintre toate, însă, este mesajul iresponsabil al președintelui Iohannis de vineri seara, în care critică intervenția jandarmilor, deși aceștia și-au făcut datoria potrivit legii și au luat toate măsurile necesare pentru restabilirea ordinii publice.
Declarația președintelui Iohannis este practic un act de subminare a autorității statului și un îndemn la reluarea violențelor la protestul anunțat pentru sâmbătă, cu scopul vădit de răsturnare a Guvernului actual și înlocuirea lui cu „Guvernul său”, așa cum a mai procedat o dată în acest mandat.
Prin această atitudine, președintele Iohannis dovedește încă o dată că este sponsorul politic al violenței și al manifestărilor extremiste. Mai mult, prin cererea adresată Parchetului de a ancheta jandarmii, el timorează forțele de ordine, așezându-se cu premeditare de partea grupurilor agresoare, împotriva instituțiilor pe care Constituția îi cere să le sprijine.
Este regretabil că o acțiune democratică de protest pașnic a fost deturnată și s-a soldat cu numeroși răniți și pagube materiale pentru a servi unor scopuri politice ilegitime.
Instituțiile statului trebuie să acționeze cu fermitate pentru asigurarea ordinii de drept și pentru a-i trage la răspundere pe cei care au provocat violențele. Cu tot respectul pentru manifestanții care vor să-și exprime pașnic ideile, toată lumea trebuie să înțeleagă că România e un stat de drept, în care domnește legea, iar această lege e impusă prin instituțiile consacrate de Constitiție.
E inacceptabil ca în fața clădirii Guvernului, în inima Capitalei României și a statului român, grupuri organizate, sprijinite de Opoziție și de însuși președintele țării, să atace ordinea constituțională.
Jandarmii nu apără doar clădirea Guvernului. Ei apără autoritatea, ordinea, statul de drept, instituțiile statului, suveranitatea și independența țării. Inclusiv dreptul de a protesta liber și pașnic împotriva oricui.
În calitate de președinte al Camerei Deputaților și de președinte al PSD, vreau să asigur toți cetățenii României că Parlamentul nu va îngădui nicio clipă, nimănui, să dizolve democrația, să suspende drepturile și libertățile individuale, să schimbe rezultatul alegerilor și să răstoarne, prin violență, ordinea în statul român.
Instituțiile însărcinate cu siguranța cetățeanului, cu ordinea publică și cu respectarea legii trebuie să acționeze cu fermitate împotriva oricăror tentative de violență publică, alimentată politic sau instrumentată de alte interese de putere.
Fac un apel la toți cetățenii care vor să manifesteze în continuare: manifestați pașnic. Evitați să vă alăturați grupurilor violente, evitați să vă puneți în pericol propria persoană și pe a apropiaților. Puterea se câștigă prin vot, la urne, ideile se dezbat cu argumente, nu cu pietre, sticle și foc.
Am respectat și voi respecta întotdeauna dreptul constituțional al cetățenilor de a participa pașnic la manifestații publice. Dar este ilegal ca astfel de manifestații să fie folosite și deturnate de unii oameni politici, pentru a schimba prin forță puterea politică legitim constituită.
Românii nu trebuie să fie obligați să trăiască într-o țară frâmântată de violență și dezbinare. Ei au dreptul să se bucure de beneficiile creșterii economice, de o viață mai bună, de venituri mai mari, de siguranță și liniște, de un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor.

Johanniștii se bat cu o femeie jandarm. Dacă Iohannis nu o vizitează la spital pe jandarmerita Stefania,  să-și facă bagajul.

50 de comentarii:

Leon spunea...

Acest mesaj ar trebui distribuit mai departe pe retelele de socializare, un mesaj de sustinere a democratiei, a respectarii legilor tarii si a Constitutiei Romaniei..!
Cum poate Presedintele CSAT sa critice Fortele de ordine care apara institutiile statului si in acelasi timp sa incurajeje violenta ?
Daca ar fi atacat palatul Cotroceni si Jandarmii n-ar opune rezistenta, cum ar fi domnule Iohannis ?
Care este Tara dvstra domnule Presedinte ? Cei care l-ati votat in 2014,sunteti multumiti?
Pana in prezent a facut ceva, macar pentru votantii sai, caci pentru cei 20 milioane de romani, nici atat..??

Cifff1967 spunea...

Nu e presedintele Romaniei,e prwsedibtele dezordinii sociale si intereselor de grupuri ce vor sa subjugeaceasta tara

Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat.

Iulian Mares spunea...
După discreționare, întâiul cineast al țării, trece la acuze autiste la adresa jandarmilor!
Câte aere își mai dă ăsta, de lângă trocul rățuștelor?
În colonia asta de mămăligă există niște legi. S-au tolerat încălcări pe bandă rulantă ale legilor pentru ca mămăligi într-o parte, tupeu și agresivitate în altă parte. Iată ce s-a întamplat din toleranță: război în plină stradă. Legile alea care sunt trebuie să se aplice!!!!!!!

P.S. Iată de ce există niște reguli în autorizarea unui protest. Pentru liniștea oamenilor P Victoriei se va numi P Tikrit, cu oficializarea violului și zdrobirea femeii jandarm bătută și plină de sânge.
Unul contra unul, câți dintre laturile alea aveau tupeul sa ridice mana asupra ei, fără să fie doborât?
Și analfabeții funcționali citesc 30 pagini in 32 de zile, râgâind in numele lui Newton!
Exista și o lege privind armele și muniția și modalitatea întrebuințării lor! Ce, nu este o lege operațională?
....duios rățuștele treceau, lăsând doar gâniaț!
Organisme unicelulare, dacă era fie-ta?! ...te apucă voma!

CEZAR spunea...

Nu ar fi cazul ...ca pensionarii militari din toate structurile sa.si faca simtita prezenta in strada ..pentru apararea ordinii constitutionale ..??>?>

Leo spunea...

Asa era lozinca si la Rascoala din '89 .
"Bande de huligani certati cu legea si cu valorile societatii noastre socialiste ...etc.. s-au dedat la acte grave de...etc... incurajate de agenturili ...etc..."
TRAIASCA DIASPORA , PRIMUL INVESTITOR AL ROMANIEI DIN CARE urmasele trupelor de securitate sug...sug ... sug...
RUSINE urmasei fostelor TRUPE DE SECURITATE , care se comporta la fel ca-n '89

Leon spunea...

Care INVESTITOR, Leonard, cand eu am in familie o nepoata in Germania, care a cumparat impreuna cu sotul un apartament acolo;sau alta familie lucreaza in Viena si au cumparat un apartament in Sibiu pe care l-au inchiriat; am si vecini care lucreaza in Londra si de cativa ani ridica o vila si nu este gata nici 50%..!
"Investitorii" romani din diaspora investec cel mai mult in produse electrocasnice, alimente,etc. produse aduse din import si valuta se intoarce tot acolo de unde a fost adusa..!

Gigi spunea...

Tot ce s a întâplat aseară,ț inând cont și de intervenția primului(???)om în stat,
a altor așa ziși politicieni,PUTE AL DRACULUI DE TARE!
Cine vrea să arunce țara în aer,să tulbure ordinea și liniștea cetățenilor români?
Ca militar,chiar dacă nu sunt de acord cu câțiva din guv.asta nu înseamnă că sunt de acord cu cei care vor să schimbe ordinea Constituțională,produc acte de huliganism samd.
Așteptați viitoarele alegeri,mergeți la vot și
votați cu cine vreți.
Rușine,celor care ațâță câinii războiului româno-român!

Ein Stein spunea...

Parerea mea e ca incercarile de lovitura de stat nu vor inceta pana cand nu va fi adus un guvern mult mai prietenos cu "investitorii" din exploatatia de gaze naturale din Marea Neagra. Cum a fost modificata legea Offshore care era complet defavorabila statului roman cum dintr-o data "diaspora", "oamenii de bine", etc s-au activat. Solutia este ca guvernul sa dea un semnal ca nu au de gand sa dea inapoi, luni la prima ora sa se modifice legea offshore prin marirea cotei obligatorii de transactionare pe piata romaneasca de la 50% la 55% de asemenea cresterea cotei de redeventa cu 5%. Daca "protestele" vor continua sa se creasca gradual procentele. Ajunge sa fie pus cu botul pe labe 'investitorul' care ii platea salarii de consultat pe probleme cu dintii nevestei celui care a fost prim ministru intr-o vreme si apoi chiar sef de serviciu de informatii si multe altele. Ceilalti vor intelege. Sau poate nu dar ceva trebuie facut, Romania este sub presiune din afara.

Ein Stein spunea...

Trebuie actionat cu inteligenta si hotarare almintrelea statutul de colonie va fi o amintire placuta. Jandarmeria trebuie sprijinita si in niciun caz timorata, de asemenea sper sa nu fie tradata dupa cum s-a intamplat in trecut cu politia, cine isi aminteste de mineriada si "batalia" de la Costesti. Jigodii se gasesc destule.

Huhu Rezea spunea...

@Ein Stein
Excelent punctat despre legătură dintre reluarea mitingurilor și legea offshore, modificată de Dragnea in avantajul României, in ciuda trădărilor din partea celor care au inițiat proiectul de lege din Guvernul Tudose.
Americanii și austriecii sunt foc pe guvernul Viorica și în special pe Dragnea pentru că, prin legea pe care nici Iohannis nu vrea s-o promulge, pierd din profit, în favoarea României, câteva miliarde de euro din exploatarea gazelor di Marea Neagră.
Nu poți să le ceri aruncătorilor de borduri și mitingiștilor de tipul #rezist să înțeleagă asmenea lucruri. Lor le place cum le cântă propaganda plătită de aceste multinaționale din miliaredele cu care este înșelată România.

Ein Stein spunea...

Banuiesc ca propunerea pentru noul prim ministru e Alifie care a fost activat la nu stiu ce scoala de vara cand Orban i-a dat voie sa-l pupe in cur. Scriam de incercarea de timorare a jandarmeriei, doar ce am citit o stire prin care parchetul militar a deschis dosar de urmarire penala pentru modul cum au actionat jandarmii la manifestatia de ieri. Oare sa fie?
Nu cred ca americanii sunt capul rautatilor ci ailalti. Putini inteleg ce influenta poate avea statul care obtine drepturile de exploatare a gazelor la nivel european. De asemenea putini inteleg cum o tarisoara care nu are gram de petrol sau gaze naturale si-a infiintat o companie de stat care a ajuns daca nu cel mai mare jucator pe piata de petrol si gaze cel putin unul foarte important. Cum s-a ajuns la asta? Crede cineva ca vor renunta cu una cu doua la pleasca la care visau? Bogatiile tarii au ajuns sa fie o pacoste pentru noi si asta trebuie sa multumim conducatorilor si tradatorilor pe care i-a avut Romania.

Iulian Mareș spunea...

Pai, dacă pt dulapul lent grăitor Muie PSD este o opțiune politică, ce sa mai zici? Are cap de rățușca!
Acum câteva luni în urma s-a incercat și timorarea armatei și poliției și jandarmeriei cu niste dosare....veki, veki!
Tare mă tem că violențele au fost pregătite de o structură la care nici nu vă gândiți și care a mai fost pe țeavă pt desființare și redistribuire!

Iulian Mareș spunea...

Din Stein,
Zii pe nume porcului cu gene duble...Ungureanu Kobe Gojdu!
De aia câțiva români își caută aliați puternici și vor să mute ambasade!
Cunosc un bărbat roman, om de stat, care a făcut și el un fel de pușcărie, până prin 39, dar nu s-au îndoit în vânt!.... bine, a și fost executat! Alifie? Alifie este cel mai cel!.... preș văzut în ultimii 30 de ani! Mare om, mare caracter! Dar nu pentru tara lui! Un boc și mai grețos! Prins cu mii de sfori de mâini, cap și picioare! Respira doar cu aprobare!

Iulian Mareș spunea...

Pipidi Mungiu!
"Scopul numărul unu a fost să creeze în presa străină imaginea că în România e o dictatură, astfel încăt deși Dragnea și Tăriceanu sunt înjurați la toate orele (ce să mai spun de Carmen Dan) în public, fără nici o amendă pentru nimeni, nici măcar de la CNA, să apară în gazetele pe care le citește Timmermans că nu există libertatea cuvîntului la București.
Scopul numărul doi și cel mai constant al acestor oameni este să mențină starea de mobilizare electorală pînă cînd chiar or veni niște alegeri. Analiza lor e că s-au pierdut alegerile din 2016, ca și turul 1 din 2014 pentru că lumea și-a arătat părerea despre alternativă nevenind la vot. Trebuie deci creată o enormă amenințare la adresa democrației, o enormă radicalizare – cu prețul creării unei mase de manevră fasciste, de lumpeni și huligani ai Internetului, dar și ai vieții reale, care vineri seara au făcut ce știu ei să facă, fiind conduși spre acest deznodământ de propagandiștii lor de săptămâni bune, ca la viitoarele prezidențiale să nu mai avem atîtea emoții”, mai precizează Pippidi."

Concluzia:TOTUL PENTRU UN FEL DE om și binom!..."pot să-ți dau cu paltonul și-n cap!" Asta numai dacă-l ai! În rest, despre șerbi, iobagi, nobili și grofi/seniori vorbim altă dată! Asta dacă va mai fi liber la exprimare...., căci fiecare poate fi credul atât cât îl duce minte, vrea și poate!
Nu uit că am descoperit acum, mari oameni cu idei liberale cât pt o generație!
Hai, să auzim de bine!... dacă nu se aprobă de la Palatul Cotroceni și T14!

Ein Stein spunea...

"Protestul" de zilele trecute pur si simplu nu a avut nicio noima nu tu un Colectiv nu tu un OG 13, nimic, pur si simplu hai la protest, ceva nu se leaga. Citeam stirile si am gasit asta:

http://www.mediafax.ro/social/cancelarul-austriei-sebastian-kurz-cere-ancheta-dupa-agresarea-unor-jurnalisti-austrieci-la-protestele-din-bucuresti-17407867

Cel putin pentru mine e o noutate ca un sef de stat sa protesteze vehement ca un jurnalist a luat cateva bulane pe cocoasa, e posibil ca la Viena sa se fi constituit o celula de criza care urmareste in timp real ce se intampla la Bucuresti. Oare ce? Oare de ce? Ceva nu le merge conform planului, probabil. Eu cred cat de curand vor aparea si reactii de la Budapesta ca si ei si-ar dori o bucatica de exploatatie din Marea Neagra, ba ei chiar si-au construit in avans conducta de un miliard de euro dupa cum se plangea o panarama de ministru de la ei ba mai mult spunea ca noi oricum nu stim ce sa facem cu gazul. In ultima parte chiar are dreptate. Eu vreau sa trag un semnal de alarma catre actuala guvernare sa aibe mare grija ca ne aflam la un pas minuscul de a deveni Venezuela Europei poate chiar mai rau, sa trateze in mod profesionist problema si cu o determinare iesita din comun pentru ca ne aflam intr-o situatie iesita din comun. In primul rand le recomand sa identifice elementele infiltrate la nivelul statului pe pozitiile care le-ar oferi parghii pentru destabilizarea institutiilor.

Ein Stein spunea...

Printre "cerintele" manifestantilor au fost si ridicarea imunitatii tuturor demnitarilor. Acest lucru trebuie sa se intample iar ridicarea ei sa se faca pentru toti incepand de la presedinte dar ridicata complet ca orice cetatean. De asemenea as mai dori ca Vipera Rosie si Buhaiul Gusat sa inteleaga, daca pot, ca a venit momentul sa nu mai arunce cu venin si rahat, dupa posibilitati, in militari. Daca vrei sa ai anumite institutii la dispozitie 24/24 trebuie sa bagi mana in buzunar si sa nu faci comparatii cu ceilalti "oameni ai muncii" lucratori la 8 ore sau mai putin Rezultatul mancatului de rahat este evident cel putin pentru armata, Fifor cauta disperat in prima faza 10 000 de oameni pe care nu are de unde sa-i aduca ba chiar anunta masuri de reintroducerea serviciului militar obligatoriu sau marirea varstei de pensionare pentru militari. Mai revin cu vechile masuri pe care guvernul trebuie sa le ia:
Restructurarea armatei conform angajamentelor luate la intrarea in NATO.
Un pachet de legi identice cu a celorlalte state membre NATO, eu zic SUA.
Ocuparea functiilor numai pe baza de examen.

Mihai spunea...

D-nule Leon,
etalati-va incultura economico-financiara in toata splendoarea ei pâna cand nu se inchide/restrictioneaza blogul.
Sa stie tot cititorul cine sunteti voi marii sustinatori de penali in fruntea unui stat democratic.
Ne spuneti la toti prin replica pentru d-nul Leonard ca banii investiti de diaspora in Romania ”se intorc ” in tarile de provenienta a firmelor producatoare.
Domnule Leon cu tot respectul ,mai mare prostie nici că ati fi putut spune.
Chiar nu realizati ca indiferent daca vanzatorul (nimeni nu cumpara direct de le producator decat rosii ,ceapă ,lebenita ,etc de la piata- locul unde pâna mai ieri taranul producator nu era considerat comerciat) fie el roman sau stranier varsa statului doar TVA si taxele aferente in timp de profit dispune după cum isi gandeste afacerea sau investeste in cei pofteste inima si după cum îi permite legea.
Chiar nu realizezi d-neata domnule Leon ca un diasporez care investeste bani in constructia unu imobil spre exemplu aduce bani in visteria statului prin o serie de operatiuni juridico-financiare obligatorii de urmat ( puz, proiect,taxe notariale -intabulari,etc ,taxe in bugetul primariei pentru utilitati (drum de acces ,apa ,canal,gaz ,etc) plus ca pe urma acea proprietate va fi generatoare de taxe si impozite in visteria unei primarii si prin firmele de deservire (impozit,salubritate ,apa ,canal ,gaze,etc)
Toate acestea sunt in primul rand generatoare de TVA iar daca diasporezul deschide o afacere ,deschide o firma in acel imobil sau il inchiriaza este dator la stat cu alte taxe legale la alta valoare iar chiria este grevata de impozit plus CASS.
Chiar nu stiti d-voastra ca majoritatea tinerilor sau a celor plecati si care muncesc cinstit acolo au ca scop sa-si cumpere o casuta ,apartament, sa-si construiasca o casa ,sa faca bani sa achite creditul luat prin ”prima casa, sa deschida o firma ca sa-si faca un venit din care sa traiasca.
Chiar crezi ca investesc numai in alimente pentru a manca ca nehalitii. Ori fi si din astia daca au totul pus la punct acasa ,casa mobilata ,curte amenajata ,masina si electrocasnice ,etc) sau poate sunt aia carora nu le pasa ,o cocioaba din paiata si acoperita cu placi de azbociment le este suficient.
Munca in diaspora este grea si cu responsabilitate si banul câstigat cu valoare la noi.
Sunt n romani care si-au deschis firme in strainatate. Aia nu pagubesc oare statul respectiv investind tot castigul din firma in Romania ? Sau inca nu ati auzit de globalizare.
Sau nu ati remarcat ca pâna si cubanezii si nord-coreenii si-au schimbat optiunea spre economia de piata. Chiar nu stiti ca ,chinezii au cumparat cele mai mari concerne europene si nu numai si lucrurile merg inainte chiar daca profitul este al chinezilor.
Urmeaza continuarea _

Mihai spunea...

Credeti cumva ca al nostru ....este Putin care gestioneaza bogatii minerale imense si potential economic imens și care se poate pune oricand dea curmezisul in fata lumii globalizate ,capitalismului salbatic si jefuitorilor de bogatii de peste tot.
Daca s-ar face o statistica oficiala la milioanele de euro investiti de diaspora in Romania cam cata parte din acel TVA(incepând de la alimente) plus alte taxe catre bugetul de stat credeti ca se gasesc in pensia d-voastra,a mea ,a lui d-nul Huhurez , Mares ,ein stein ,Cezar si a multor alti pensionari .
0,001 daca se gaseste este din munca si investitia lor.
Și pentru asta nu trebuia deturnat un miting zis al lor la care aveau dreptul ,dat cu gaze si apa la copii si batrani ,rasturnat carucior cu femeie handicapata si imobilizata numai fiindca atunci când se vrea se poate stapâni fenomenul,mai ales la cati bani si tehnica s-au investit in aceasta zona de forte .Când nu se vrea iese ce s-a vazut. Se stie destul de bine cine sunt galeriile de fotbal ale lui DINAMO si Steaua ,cine le sponsorizeaza si cine beneficiaza de ele in astfel de cazuri. Un miting pasnic se deturneaza foarte usor prin asemenea acte dar numai si numai cu ”acceptul” tacit al organelor de ordine in complicitate cu cei implicati politic.
Tare mi-as dori ca prin cercetarea parchetului sa iasa la suprafata purul adevar.
Felicitari domnule Leonard pentru viziunea d-voastra si logica cu care expuneti comentariile.
PS
vineri am fost intr-o primarie rosie sa obtin un aviz pe un proiect.
Primarul si vicele erau plecati (sub motiv de serviciu) direct la cules de prune in propriile livezi (am aflat ulterior .....) ,desi trebuiau sa fie la serviciu in slujba cetateanului. In primarie doar niste angajate de nu intrau in scaune din care scoteai vorbele doar cu clestele.Plus ca in lipsa acestora nu era tipenie de cetatean in primarie.
Dupa ce am sesizat ca nu mi-au operat acte de intabulare depuse in primarie in septembrie 2017 ,fiind in culpă l-au sunat pe prim care a trimis vicele sa-mi semneze avizul.
Pe drum m-am intersectat cu primarele care tragea dupa masina o remorca plina cu lazi de prune din livada. Cunoscandu-ne bine m-a salutat cu farurile.
Va intreb pentru ce sunt platiti astia in regin de autonomie salariala ?
Credeti cumva ca ,cu astel de specimene care se gasesc peste tot unde este firma de stat si administratie publica mergem in progres ? Eu nu cred .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Suntem o natiune de rahat intr-o tara zdruncinata si tulburata de manifestatii ale nemultumitilor, cu romani dezradacinati de tara si de valorile care ar fi trebuit sa ne domine, cu oameni inraiti si dezbinati, razbunatori, feroci si manipulati politic la modul grosier cu indemnuri la violenta fizica si verbala pe expresii de vulg cocalar , la cheremul unuia sau al altuia din stanga si din drepta esicherelor politice, cu tendinte fascistoide, din umbra butonati de forte oculte, straine si care urmaresc o noua Yugoslavie destramata, caci acesta este scopul final si interesul suprem, fara ca romanii sa realizeze ca-si fac singuri un rau iremediabil. Klaus Iohannis, a incalcat Constitutia la modul fatis, aratandu-ne ca nu este presedintele tuturor romanilor, ci doar al unui grup de partide si de romani, in loc sa ne uneasca si sa ne stranga precum o closca puii, insa sub acelasi stindard national. Absolut toti, de la presedinte in jos, cei din politica poarta stigmatul penalului, insa aratandu-se toti cu degetul unul pe altul! Dreapta ne-a tinut in saracie si lipsuri, in persecutii la drepturi si in obscuritate, si au stors bugetul ca pe lamaie sa le poata intra in propriile buzunare, transformand magistraturile in unelte de razbunare si abuzuri, iar stanga politica a facut greseala ca, mai intai, sa-si aloce lor partea leului la venituri la modul grosier, prin dublari si intreiri de venituri, celorlalti aruncandu-le de-o lada de marmelada sau halva, cu mult prea putin sub scumpiri si inflatia de 5,7%, si de aceea si refuzul romanilor sa mai creada in bunastarea promisa, ca daca as mai exeplifica si marile abuzuri de la pensiile institutiilor de forta o sa intelegem si de ce stanga nu are aderenta la populatie, ci si ingrosarea randurilor celor care le-au devenit dusmani si sporesc numarul celor care manifesta in strada! E timpul ca cei trei mari corifei, Iohannis, Dragnea si Orban sa o ia tiptil in mersul racului si sa-si rumege in taina averile acumulate, daca Legea le va mai permite si acest lucru, altii sa-i inlocuiasca si sa-si repare fiecare formatiunea la modul democrat si european, ca sa revenim la normalitate. Vremea celor trei corifei politici a trecut, sunt perimati si prezentele lor provoaca iritari in masa. Cu altii mult mai buni s-ar mai estompa multe dintre contradictii si ar disparea conflictele, in plus stanga ar reusi sa se tina de promisiunea ,,Dreptate pana la capat,'' care acum a fost doar o iluzie si doar o dreptate in folosul lor! Pensiile militare sunt cel mai elocvent exemplu de nedrepatate pana la capat! Regret ca am risipit un vot pe PSD, fiind prostit de minciuni, inselaciuni si promisiuni ca mi se va face dreptate la cuantumul pensiei militare, care, dupa venirea lor la putere, a fost zdrobita la jumatate din cuantum la recalculari si actualizari, apoi inghetata in vecie, dupa ce in 2014 am patit acelasi lucru la trecerea din inv. in limita de varsta, tot in guvernarea PSD-Ponta! Cu ce ma ajuta un cuantum avantajos la o pensie de 1000 lei si pe niste cumplite scumpiri cu o inflatie galopanta? Ca mine, curand vor pati milioane de romani civili la pensii pe noua Lege a pensiilor, si nu degeaba cu anticipatie Olguta si Dragnea bat de pe acum moneda repetitiv pe nici o scadere de pensii, la sanki, pentru ca este legiferat cuantumul avantajos! Atunci sa vedeti ce scatoalce si ce paruiala va lua PSD de la acesti pacaliti, de va lua foc Romania, nu numai Piata Universitatii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Completez cu ce a zis domana Ecaterina Andronescu, care fiind o femeie culta si crebrala, a avut curajul sa afirme deschis ca ,,din toate aceste evenimente nedorite, PSD sa traga concluzii si sa indrepte neajunsurile din tot ce a gresit in acesta guvernare!'' Si actiunile criminale la pensiile militare, savarsite de niste impostori abuzivi si discriminatorii, aflati in functii de mare raspundere, sunt din categoria actiunilor care a indepartat de PSD sute de mii de romani care le-au devenit dusmani!

Mihai spunea...

Continuare comentariu anterior
pentru d-nul Leon si alti sustinatori de penali in fruntea unui stat democratic pâna nu se inchide sau restrictioneaza blogul.
Credeti cumva ca al nostru ....este Putin care gestioneaza bogatii minerale imense si potential economic imens și care se poate pune oricand dea curmezisul in fata lumii globalizate ,capitalismului salbatic si jefuitorilor de bogatii de peste tot.
Daca s-ar face o statistica oficiala la milioanele de euro investiti de diaspora in Romania cam cata parte din acel TVA(incepând de la alimente) plus alte taxe catre bugetul de stat credeti ca se gasesc in pensia d-voastra,a mea ,a lui d-nul Huhurez , Mares ,ein stein ,Cezar si a multor alti pensionari .
0,001 daca se gaseste este din munca si investitia lor.
Și pentru asta nu trebuia deturnat un miting zis al lor la care aveau dreptul ,dat cu gaze si apa la copii si batrani ,rasturnat carucior cu femeie handicapata si imobilizata numai fiindca atunci când se vrea se poate stapâni fenomenul,mai ales la cati bani si tehnica s-au investit in aceasta zona de forte .Când nu se vrea iese ce s-a vazut. Se stie destul de bine cine sunt galeriile de fotbal ale lui DINAMO si Steaua ,cine le sponsorizeaza si cine beneficiaza de ele in astfel de cazuri. Un miting pasnic se deturneaza foarte usor prin asemenea acte dar numai si numai cu ”acceptul” tacit al organelor de ordine in complicitate cu cei implicati politic.
Tare mi-as dori ca prin cercetarea parchetului sa iasa la suprafata purul adevar.
Felicitari domnule Leonard pentru viziunea d-voastra si logica cu care expuneti comentariile.
PS
Vineri am fost intr-o primarie rosie sa obtin un aviz pe un proiect.
Primarul si vicele erau plecati (sub motiv de serviciu) direct la cules de prune in propriile livezi pe fonduri europene (am aflat ulterior .....) ,desi trebuiau sa fie la serviciu in slujba cetateanului. Si nu singuri ci cu ”muncitori” beneficiari de ajutorul social. In primarie doar niste angajate de nu intrau in scaune din care scoteai vorbele doar cu clestele.Plus ca in lipsa acestora nu era tipenie de cetatean in primarie.
Dupa ce am sesizat ca nu mi-au operat acte de intabulare depuse in primarie in septembrie 2017 ,fiind in culpă l-au sunat pe prim care a trimis vicele sa-mi semneze avizul.
Pe drum m-am intersectat cu primarele care tragea dupa masina o remorca plina cu lazi de prune din livada. Cunoscandu-ne bine m-a salutat cu farurile.
Va intreb pentru ce sunt platiti astia in regin de autonomie salariala ?
Sa vezi asta si sa fii revoltat pentru mizeria care ne domina nu inseamna sa fii nici iohanist , nici pdl-ist ,nici psd-ist ,etc.




Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Ca oricare ins prost informat economic și politic, poți să cazi și în patima apologiei exodului forței de muncă din țară.
Când nu muncești în țara ta contribui la dezvoltarea altor țări și la propria ta bunăstare și a familiei. Mai puțin beneficiază propria țară. Tara ta rămâne tot subdezvoltată.
O viziune sănătoasă este un program de investiții și o politică salarială care să încurajeze reîntoarcerea forței de muncă în țară.
În viziunea „penalului” Dragnea, pentru că viața oamenilor este trecătoare, mai întâi românii trebuie s-o duca mai bine și apoi să se demareze un amplu program de investiții. Ceva invers decât s-a procedat sub Ceaușescu.
Legea salarizării, intrată în vigoare, răspunde acestei viziuni. Salarizarea prezentă din sanătate și învățământ și nivelul salarizării generale la care se va ajunge după 2022 asigură un cadru care încurajează reîntoarcerea forței de muncă în România, alfel locurile de muncă mai bine plătite vor fi ocupate de străini.
Noua lege a pensiilor civile și dublarea valorii punctului de pensie în următorii 3 ani se încadrează în aceeași viziune a Programului PSD.
Ai acum în minte de ce leneșul Werner și liota de politicieni rămași fără program politic țipă pe toate drumurile și piețele Jos Dragnea și ....PSD?
Drepturile politice nu pot fi interzise nimănui, nici măcar prin lege, iar drepturile civile pot fi restrânse doar de instanțele judecătorești potrivit legii penale . Avem deja exemplul cu Adrian Năstase. Așa că, mai ușor cu campania de semnături „Fără penali” .

Leon spunea...

T3, observ ca dta poti sa- i dai lectii si Ministrului de Finante la cata fiscalitate cunosti !
Cred ca pe timpul lui Basescu cand TVA era de 25%, se adunau bani garla la buget, si se mareau pensiile si salariile..in minus.
Acum avand TVA de 5%, 9% si 19%, se colecteaza mai putin si salariile si pensiile cresc in fiecare an..!
Si ai dreptate, se colecteaza multi bani din TVA pe apa si canalizare..pe strada cu 25 de familii unde am o locuinta de vara, desi conductele trec prin fata caselor,sunt singurul racordat la aceste utilitati, desi aproape fiecare familie are un Investitor in Diaspora..!
PS. Te rog sa- mi spui si mie un singur lucru facut pentru Romani de Presenintele nostru in cei 4 ani de mandat...poate ma convingi sa-l votez anul viitor..:)).

CEZAR spunea...

Stima @LEON...
@ T-3
Tu fara compania lui T2MaKiSS...nu faci doua parale! Incet incet il bati pe CorneliunSSon..la tarlaua de cuvinte inutile..
@ "domnul" dan,
Cineva ti-a mai spus finut asa ...baaa ai o fractura logicaaa...!!
Eu cred ca s-a adancit ..cam cat marele Canion..
Asta se pare ca te face sa ai si scapari de ..memorie.....!!
Doar tu ai scris ..fara sa te roage nimeni ..ca prin Actualizare ai reusit sa ajungi la nivelul ..caporalului ...
Grasimea ..strica ..la creier...!!

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Singurul lucru? Bășini de aristocrat!
Restul este can-can a la Moise Guran! Taxe și impozite...? Un nimic!
Audiției și consultanță pt multinaționale pe ml/mld de €!
Bășini de linge clanțe! Fără frică și KWI pică! Cine-i primul penal al țării! Tu, eu, el, noi? Nuuuu! Știm toți cine-i! Restul este mătreață in dinți! Nici nu știm ce anaconde scârboase a hrănit tara asta, cu tupeu și uz de intelectuali! Vor gazele din M. Neagră? Numai gaze își vor lua proștii!
Dacă acum sunt tusati clasici în viața, de pe blog, mă apucă greața!

Stein,
Orban/HUN nu va ieși la gatul viorii pt că așteaptă potul nesperat!

Mihai spunea...

@ Leon
1. Bani sunt fiindca DNA a stat cu lupa pe ei si au furat mai putin. Deci se poate !
2. Mai in gluma, mai in serios.
Daca tot spui ca ”diasporezii ”de pe strada ta nu au racordari la apa si gaz.
Uite ca guvernul grijuliu i-a adus în țara si i-a racordat si la ”apă si gaze”.
Toti au promis în campanii ca-i aduc ,dar astia chiar au reusit.
@ Huhurez
daca ai fi inceput cu ” daca in tara ta cu salariul din privat esti muritor de foame ” mai intelegeam ceva .
Asa mai bine las-o balta cu majorarile de salarii in bugetar ,vizavi de salariile din privat.
Ti-am povestit cum si ce prin primarii . Vrei neaparat si din invatamant . Scoli inchise ,profesori cu patru luni de concediu platit pe an ,bani de carti ,haine ,tichete de masa ,de vacanta.
Stii cand Olguta voia să dea militarilor in loc de norma de hrana doua tichete de masa pe zi,mai mult cu unul decat la profesori ,etc. Noroc ca i-a retezat-o Coarna.
Stii tu ca in timp ce eu eram dupa aviz prin primarie muncitorii angajati de mine prin firma lucrau pe acoperis si nu puteau tine mana pe țigla incinsa iar pe cap isi puneau sepcile ude ca sa reziste la caldura infernala de curgea transpiratia pe ei în timp ce niste haimanele de pe la inspectie stateau la umbra si ma asteptau cu avizul.
Stii ca fiecare din acei muncitori au lucrat intai in strainatate ca sa-si poata construi o casa, in conditii foarte dificile iar acum pleaca din nou fiindca nu se ajung cu câstigul de aici.
Stii cati tineri pleaca anual dincolo pentru bani in primul rand. Crezi tu ca,cu castigul de aici ,mai ales ca angajat la privat iti construiesti o casa,iti cumperi un apartament ,etc ? Poate in 10 vieti.
Chiar nu ai auzit ca Teodorovici a spus ca va da o ordonanta prin care sa nu se impuna patronilor respectarea obligatorie a obligatiei de a acorda salariul minim angajatului ,ci sa-i dea cat poate firma. Lamuritor nu ,evident pentru cine se loveste si intelege ce se intampla pe piata. Sunt n firme care chiar nu pot ,dar asta mai putini inteleg.Sa atunci angajatul ce sa faca ,sa faca foamea la mana lor sau sa plece ? Tu ce zici ? Sa faca case si proprietati pentru boieri pe bani putini sau sa lucreze dincolo 8 ore pe bani multi pe care sa-i aduca in tara si sa castige si statul in urma banilor investiti in Romania si sa se realizeze si el?
Ai auzit de vreun spital in care salariul mare oferit sa elimine plicul ? Eu nu .
Din contra ministra spunea ca ar trebui generalizata metoda cu acea ”cutie de donatii cu adresabilitate” initiata de cei din Spitalul Judetean Zalău in scopul eliminarii bagatului plicului in buzunar.
Nu ti se pare ca-i ceva ”curat-murdar” nea Huhurez ? Ai auzit in lumea civilizata de asa ceva ,cutii ,spagi cat timp platesti asigurare si asiguri salarii de salarii.
Plan de investitii?
Probabil in fabrici de bulion ,etc in actuala concurentă.
Cui sa le vanda in conditiile in care branduri de top nu-si pot desface productia si lupta sa o modernizeze de la luna la luna sau de la an la an.
Ce era Dacia daca Stroe nu era orientat sa se dea catre Renault. Sigur te plimbai cu produsul romanesc ” Dacia Nova” modernizata la plasticuri. Dar Oltcit daca Ford nu se baga ?
Macar autostrazi si infrastructura sa avem ca ne sufucam pe sosele si chiar in micile orase sa nu mai vorbesc de cele mari.
DNA ochii pe ei sa nu poata fura.
Si atunci vor fi bani pentru multe si poate va veni cineva care nu va batjocori stalpul si coloana vertebrala a acestei natii cu reguli precise de la domnitorul AI Cuza încoace,”Armata tarii” care a ajuns sa fie incadrata la salarizare după protopopi ,etc,etc.

Mihai spunea...

@ Cezar
Mare noroc ai ca mos Alecu nu mai frecventeaza blogul.
Avea el o ”placere ” de a pune etichete valabile cu ”instructiuni de folosire”.
Ți-o mai aduci aminte pe aia cu ”Bulă .........” Ha ,ha
Ce rade T2 ..........

Leo spunea...

Draga @T3,
Si eu sunt din alta "galerie" si cu toate astea , il stimez mult si pe @Leon dar si pe @Amabilul precum si pe ceilalti colegi din loja sau de la peluze.
Viata este scurta si nu trebuie sa ne-o otravim singuri caci este îndeajuns "veselia" fiecarei zile. Te rog , fi relaxat si amuza-te de ceea ce te necajeste. Nu putem fi toti la fel si ar fi trist sa fie asa.
mai bine spune-ne ce mai face prietenul @tehnocrat de la Gemina , ca nu am mai auzit nimic de la el. Roaga-l sa ne "sopteasca" ceva...
PS
@Leon , am citit ca "discotecaru'" , pana de curand avea datorii la fisc de apox. 1 milion de euro. Stau si ma gândesc , cum oare poate avea un asemenea individ grija de finantele unei tari , când el nu este in stare sa aibă grija de propriile finante. Pare neverosimilo , dar "Puie MSD" totul e posibil....

Iulian Mareș spunea...

Te crucești dacă citești declarația notariala a defunctului Mustață!...este olografă....

http://danvoiculescu.net/blog/2018/08/judecatorul-stan-mustata-a-fost-asasinat/#comment-290370

Leon spunea...

T3, eu vorbeam de Apa si Canalizare, iar dta de apa si gaze. Dar de..."canalizarea" huliganilor din piata, nu zici nimic !?
PS. Din ultimul comentariu am inteles care sunt "realizarile" celor 4-5 ani de mandat,si KWI sigur va convinge alegatorii in campania electorala de anul viitor, pentru un nou mandat.

Stelian P. spunea...

@Iulian
In virtutea principiului "audiatur et altera pars" va recomand sa cititi si sentinta de condamnare pentru coruptie a judecatorului Stan Mustata&Co. Eu greu dar merita.

https://legeaz.net/spete-penal/sentinta-condamnare-coruptie-judecator-stan-mustata

Dupa lectura va rog sa-mi spuneti carui document ii acordati mai mare credit.

Stelian P. spunea...

@Leon
Eu pot sa va dau zeci de exemple din satele din Banat care au si ele "investitori" in alte tari si care si-au construit case aici. Cu toate ca au platit la timp toate taxele aferente si au si ei conductele in fata casei sunt aminati de catre E-on de la un trimestru la altul.
Va propun sa nu generalizati.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Cum dracu se face că orice fost șofer, acum bouticar are SUV, amantă și face cate 3-4 vacante afară, dar urla că lupul că îl jecmănește statul?!
Cel mai smeker bouticar este la țară: iei din supermarket, adaugi ceva și vinzi pe caiet sărmanilor, categoric încărcând caietul!
Daca și studenții înjură guvernul...probabil pt că nu au călătorii gratuite și pe aeronave!?
E prosteala proștilor! Ia verificați câți din cocalarii ce dădeau pumni jandarmeriei au ajutoare fi de la guvern...?
2 aspecte:
-Orlando dorea salariu monim mai mic la firmele private, pt ca patronul roman sa poată aduce muncitori străini și pt că el plătește permisul de muncă;
-cine dracu a distrus capitalul și firmele românești?...și de ce?
Uite cum, conducerea HexiFarma zace de 2 ani in lanțuri, pe fundul salinelor adânci! ...să mori tu, clănțău de #?
Uitam deviza unității de elită a DNA? Să le luăm tot, bani, firme, neveste, amante, curve....tot, tot!
Să lingem rahatul ambasadelor străine că tembelii, cu temeneli și pară, pt un os cu ceva piele?
Dar, dați-le înapoi pielea!
Tutea...să fac eu 13 ani de pușcărie pt idioți?...în cazul nostru 13-14 ani întunecați!
Reiau unii, fara creier, spusele pe REalitatea Tv....FB, dar, borfașii aia nu au plătit de 8 ani nimic statului și nici CAS și CASS pt angajați! Curat liberalism! Sau cretinism?
"Moise Guran" s-a jurat că nu mai postează in veci! Acuma, o data, de 2X, merge că-i cald!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Pt că nu am studiu de drept și posibil sa-mi scape ceva, nu citesc!
În skimb știu că justiția are 90% incredere din partea poporului, iar avocații statului și mai și!
Oare de ce a câștigat Becali la CEDO?...auzi, pe scurt, pt că a fost condamnat pe o lege inexistentă!?
În skimb, știu din înregistrarea de la spritz, ce vorbea Băse...știu mă, Bogdan cine ești și cum ai parașutat in vacanta justiției, că în 2-3 zile sa i-o dai unui cetățean!...și cum face de Vopsea planul, să-l umfle pe Mustață, și cum avea să se împăuneze după....
Despre ce vorbim? Despre prigoana oamenilor din US, din anii 50, bănuiți că au vederi comuniste? .... Nu, așa ceva în mileniul III, crezi că este normal?...și nu este vorba numai de penal, căci și dincolo este batjocură!
În locul acestui mod de a face justiția eu prefer staborul țigănesc!
Tu?

Leon spunea...

@Stelian,in localitatea mea de resedinta n-au ajuns gazele..!
Astazi intrebai vecinul:
-Mai nea Ilie, daca tot ti-a facut Primaria caminul de canalizare langa gardul de la strada, de ce nu-ti legi baia la canalizare ?
- De-al dracului vecine..ca sa nu platesc TVA statului..:))

Stelian P. spunea...

@Leon
E posibil, nu m-ar mira.

@Iulian
Daca nu aveti studii in domeniu si nici nu cititi documentele care vi se ofera cum de cunoasteti atit de bine ce e bine si ce e rau in justitie ? Pe ce baza faceti afirmatii ? Va bazati pe aia care citesc ziarul in locul dvs. si va explica ce trebuie sa intelegeti ?
Ati uitat sa spuneti ca in US erau impuscati negrii dar va ajut eu. Indraznesc din nou sa va recomand sa judecati justitia daca va pricepeti macar ca un autodidact. Dar daca preferati staborul e clar ce baza de discutii aveti.

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Nea' Ilie este frate cu Moromete? 😂🤣 :))
Sau, ... o fi și el tot un fel de #? :))

Iulian Mareș spunea...

Stelica,
Sunt sigur că predai dreptul penal la INM!
Eu, deh, nu mă pricep la toate, dar conștientizez, fata de altii!
De ce nu citești tu, motivarea instanței în cazul Becali, versus cea a CEDO?
Tu nu citești și nici nu simți, câtuși de puțin, sondajele realizate de firme specializate?
In multe cazuri staborul a fost mai corect decât justiția noastră, pe care doar un mic număr de magistrați vor reformarea din interior!
Sunt eu vinovatul că justiția a ajuns în hârdău?
Daca și părinții lui Danilet l-au dat în judecată, despre ce mai vorbim?
Ție nu-ți pute a hoit și rahat?
Daca nu, să fii sănătos căci eu te accept și așa...

PS- mă voi înscrie și eu la facultatea de drept urmată de Portocala! Iau meditații de la Camelia Bogdan, Lăncrănjan, Kovesi, Lazar și toți aia 50 cu delegatii că să fugă de examen! Ce zici am sa se cu asemenea somități?
In fapt, justiția nu s-au spurcat singura, ci s-a c..ar pe ea singură, când a dorit singură propriul serviciu secret!

Iulian Mareș spunea...

Numai pt Stelian!

Din cursurile predate la INM, privind procedurile legale:

http://evz.ro/procuror-dezvaluie-mircea-negulescu.html

Și toate astea pe fondul muzical la Sinaia-n port, să-ți ud și salteaua patului din arest! 🤔😫😱☹️
Trece trenul printre munți, că un șarpe lung....

Un "bezmetic" din PM/US Army are și el o "umilă" părere:

https://m.activenews.ro/stiri/Un-roman-din-US-Army-despre-proteste-Ca-si-membru-al-unei-unitati-de-Politie-Militara-din-cele-vazute-la-TV-pot-spune-ca-jandarmii-au-actionat-mai-mult-decat-decent-152238#at_pco=smlrebv-1.0&at_si=5b7048ff01b02432&at_ab=per-2&at_pos=2&at_tot=4

PS-dar ce mai contează când alți lideri politici, KWI și mai nou Dna. Văsâi văd alt film?! Nici nu știu de la ce: diagonala sau pixelii sunt de vină?

Stelian P. spunea...

@Iulian
Nu predau niciunde asa ca siguranta dvs. nu are (ca de obicei) nicio baza.
"Eu, deh, nu mă pricep la toate, dar conștientizez, fata de altii!"
Da, constientizati exact cum au constientizat si cei 6 asesori populari care l-au judecat si condamnat pe maresalul Antonescu. Vad ca au urmasi.
Apropo de constientizarea dvs. puteti sa-mi spuneti cine ii va judeca pe huliganii care au lovit jandarmerita, justitia oficiala sau justitia statului paralel ?
Citesc sondaje, cum sa nu. Imi amintesc la repezeala de sondajele care il dadeau in noaptea alegerilor ca sigur ales pe Ponta. Le-am citit si am crezut in ele. Si dvs. ?
Nu gasesc motivarea in cazul BECALI-CEDO. Mi-o dati dvs. ? Am citit doar spusele lui Becalii si am ris cu pofta:
„CEDO a cerut Ministerului Justiției pe puncte, cum adică a fost condamant Becali pe art 13, când acest articol nu exista la vremea când a fost făcută fapta. A fost făcută pe o lege retroacativă. Să dea explicații Guvernul cum a fost condamant pe informații clasificate la care avocatul nu a avut acces."
E clar ca TT a incurcat-o de data asta daca ar fi sa-l cred pe Becali.
Dati-mi documente oficiale nu declaratii olografe din care lipseste un mic amanunt (semnatura) sau articole din ziare !!?? Eu v-am dat un document oficial dar dvs. cititi doar ziare si va dati specialist.
In ce priveste actiunile jandarmilor nu ma pricep, dar cu mici exceptii cred ca au fost justificate. Bezmeticul probabil ca are dreptate.



Ein Stein spunea...

@avianyk
Daca penalul Dragnea va fi scos din politica, indiferent cum, crezi ca nu te vor mai astepta haimanelele la umbra? Ce se va schimba dupa plecarea lui? Am scris de nenumarate ori problema Romaniei este statul mafiot nu Dragnea sau PSD-ul. In Romania sunt aproape 1.4 milioane angajati la stat, mult prea multi pentru o tara ca Romania. Asta e una dintre probleme ca sunt 400-500 de mii de angajati in plus care se bat de musca. Alte probleme la fel de mari dar de o gravitate crescuta e ca s-a promovat nepotismul, analfabetismul pana la cele mai inalte structuri ale statului, incompetenta, lipsa de profesionalism. Toate partidele sunt vinovate de situatie, poate PSD intr-o masura mai mare insa toate au participat la transformarea statului de drept intr-unul mafiot. Restul sunt detalii nesemnificative. Am scris in multe randuri ca singura sansa a Romaniei e restructurarea si profesionalizarea statului, ocuparea functiilor numai si numai pe baza de examen, promovarea meritocratiei. Asta ti-o spune cineva care nu e membru al niciunui partid si nici nu a fost vreodata ba mai mult am mai scris ca Dragnea imi este foarte antipatic. Radicalizarea te rupe de realitate. Apropos de penali in politica, si eu sunt de acord ca nu ar trebui sa existe, asa cum militar nu poti sa fii daca ai condamnare penala nu vad de ce nu s-ar conforma si politicul. Dar repet, nu asta e problema nostra. Open mind.

Ein Stein spunea...

@huhurez
Muta te rog celalat comentariu al meu aici, pe asta l-am avut in clipboard si l-am postat si aici.

Leo spunea...

@ Leon
"in localitatea mea de resedinta n-au ajuns gazele..!"
Da , n-au ajuns ?
Roagate sa ajunga gazele si sa nu ajunga "FPA-ul"
Dati masiv cu zaiber pe strazi si pe campii ca s-o alungati....
Flavius,
E plina tara de "doamne" precum katY. Ea a pus bine trenul pe sine la invatamant , impreuna cu ministrul "calorifer". Niste NULITATI sinecuriste.
Madam katY ,nu ne spune nimic ca profesorii nu au fonduri si pt. ca una ca ea "suge" de la senat , de la UPB , de pe la niste sinecuri paralele , toate in acelasi timp in cuantum de cam 20000 lei lunar. BUBUIE COMPETENTA la F&M

Mihai spunea...

@ Leonard
Toată stima pentru Leon și "amabilul ".
Nu am știut că "amabilul "a făcut indigestie și m-am nervat rău de tot.
I-am trimis Triferment (era să zic trifazic) , Debridat și Colebil și și-a revenit.
Despre "prietenul "tehno "știu doar că deși simpatizant pe rand atât al pdl cât și psd, ambele l-au păcălit.
Acum, când iese din bodega din colt sare la gâtul amabilului.
Nu știu dacă a terminat de lustruit statuia lui Mathias Rex pentru inspecția lui T2 -Kis
.
Lui Leon sa-i mai reduci porția de capsunica.

Mihai spunea...

@ Leon
Nea Ilie și lângă el mulți alți pot fi mândri că încă se kk în fundul curții și nu plătesc TVA.
Și ce mândri vor fi când vom prelua președinția CE.

Leo spunea...

0251-ul Cdt. Trupelor de Securitate si-a indelinit cu multa ravna misiunea incredintata de daddy via daN / hope.
Sunt mandru de 0251 de ma bag sub pat.
In maxim 6 luni urmasii lui martis si briceag de la 0251 vor deconta.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
La asemenea răspuns meriti sa tac!
Îți urez succes la seminariile de la INM!....
Eu recunosc ce nu știu, nu că alții!
Pe blog se poarta opinii nu neapărat documente! Era mai bine pe blogul Mehedinți?
Asesorii....dar completul de judecată?
Agresorii vor fi condamnați, dar inițiatorii și sprijinitorii?
Îți plac demonstrațiile neautorizate? FB! Atunci îți asumi riscuri!
Tine minte....tare mă tem că Dragnea (nu mi-e simpatic) va ieși întărit și multiplicat că forța!...ceea ce, pt moment, nu-i rău! Pt moment, că să nu intre altul în joc, cum ar fi.... Cultivatorul de ceapa, încă nevotat de nimeni!

Mihai spunea...

Cer cuiva o explicație cum de "galeriile "cu bătăuși nu au deturnat și adusii cu forța la mitingul psd.
Se pare că totuși ceva-i putred și începe să puta rău.
Mă aștept ca Dady și TT să săvârșească în sfârșit desființarea proc militare,o dorință mai veche de altfel.
Ar trebui să se grăbească până nu-i prea târziu.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Tare bolând mai ești la logică!
La mitingul PSD nimeni nu și-a propus să atace, Guvernul și nici macar Cotroceniul.
Asta este deosebirea între mișcarea PSD și strânsură idioată coordonată de Iohannis prin instituțiile de forță subordonate lui.
Au ajuns la disperare dacă au apelat imprudent la paramilitarii din Ghencea.

Iulian Mareș spunea...

Absolventului de INM,
A minți nu-i f grav in ziua de azi...dar, a minți prin omisiune cu scopul de a denatura este și las...
Documentul olograf era semnat, dar acoperit, din dorința de protecție informatică și purta ștampila unei avocate cu nume și prenume in clar, parcă și număr de inregistrare!
Noroc bun....