Un produs Blogger.

luni, august 13, 2018

Simona Halep le trage un smash peste muie nesimțiților diasporeni care au înjurat în timpul finalei de la Montreal

43 comments

La finalul meciului, Simona Halep a avut un mesaj dur, rostit în limba română, pentru românii care au înjurat PSD în tribune în timpul meciului: 
“Am două vorbe să vă spun!”
"Mulţumesc pentru susţinere şi, pentru toţi cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că e prea deosebită pentru astfel de lucruri", a comentat Halep la finalul meciului din finala de la Montreal.

43 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Makidoanca le-a dat un flit....
Hai, să vedem dacă o mai invită și premiază Newton?

CEZAR spunea...

Pentru toti...sa nu isi imagineze ca nu cunoastem!!

Planul era cam asa: Vin cativa diasporezi sa ne arate cum 40 bat o fata ..intra in guvern cu mascaricii de la USR pnl si gata pica guvernul ! Dulapul incet ganditor ..pe post de presedinte..numea el alt guvern si ..avea ca dupa COLECTIV..GUVERNUL MEU...!!! Daca nu tinea miscarea ..numea de trei ori un guvern pe care Parlamentul sa nu-l voteze ..si ALEGERI ANTICIPATE ! Sperau ca ajutati cu ceva voturi din Italy Germany France (In franta s-a realizat minunea ca un vot sa dureze 3 secunde ..pentru ca alt jegos sa ajunga presedinte )..sa castige ..! Nu A TINUT NICI ACEASTA VARIANTA si acum s-a dat semnalul..la ce-a de-a treia: CULPABILIZAREA FORTELOR DE ORDINE.....plang toti pe la toate colturile ..ei au demonstrat pasnic..ei au urcat pasnic pe gardurile guvernului ...etc..dar Capcaunii de jandarmi nu i-au lasat sa intre ..pasnic in guvern....!!!Nu va lasati impresionati !! DATI-LE MUIE PE UNDE II PRINDETI ! -E O OPTIUNE POLITICA..DOAR!!

Gigi spunea...

Dacă tot se poartă,de ce nu!
Le-a ziso,machidoanca!
Am văzut cum unii așa ziși comentatori,pe site de sport,frustrați,binențeles,că această fetiță are bani,că nu ar fi prea frumoasă samd.
Băi,frustraților,dacă are bani,cinste ei,nu i a f urat de la nimeni,sunt banii ei munciți cinstit!
Este o româncă adevărată,care aduce glorie poporului românesc,pe care unii dintre voi îl huliți pe unde vă duceți.
Bravo,Simona!
Ce dreptate avea Eminescu,în Scrisoarea a lll-a!

Mihai spunea...

Bai neispravitilor.
Inca nu ati reusit sa invatati nimic din ce lectia 89 când ati tras ca prostii in cine va iesit in cale s-apoi unii in alti manipulati de tot felul de ”aciuti prin televiziuni si emanati in conducatori ”.
Astia sunteti voi astia de pe aci care nici atunci nu ati priceput nimic ,nici acum nu reusiti sa intelegeti nimic (nici macar legea 223 )si care aplaudati niste neinstruiti adaptati unei strategii politice de a bate pe oricine nu este cu noi ,fie ei copii ,batrani ,handicapati in scaun cu rotile ,oameni pe strazi laterale,etc ,gaze iritante pentru bolnavii de bronsita cronica si fatale pentru bolnavii de TBC, etc).
Dadea al cu coarne guvernul jos pâna când guvernul nu-și dadea demisia.
Doar capul vostru incuiat si patruns de ”spiritul mentinerii starii de inapoiere” poate debita astfel de ineptii.
Daca ar putea veni la Bucuresti pe metoda pe care psd si-a dus adeptii la miting (autocare ,hrana sponsorizata de restaurantele si pensiunile din zona ,microbuze scolare inchiriate,etc) v-ati trezi cu juma de Romanie in Bucuresti mâine.
Si stiti dece ? Fiindca majoritatea nu vor sa fie condusi de penali care au orchestrat salarii autonome in administratie ,pensii speciale pentru patru ani de mandat ca parlamentar sau primar etc,tichete de haine ,vacantă si tot felul de alte bunatati) .Asta in bugetar ,ca sa nu mai vorbesc de companiile de stat unde si-au tras facilitati de parca ar fi patroni de la femeia de serviciu pâna la directorul general (prime de pride de toate sarbatorile ,vacante platite in paradisuri turistice din extern ,scutiri de plata la gaz ,curent ,etc):
In rest la privat si militari munca pana cad pe drum de stres si batjocura la care sunt supusi de patroni si inbuibatii astia din bugetar.
Asa ca ,stimate lighione rosii ca racu la vârful urechilor mai dati cu peria pe gingii apoi troncaniti ca altfel poluati.
DNA lupa pe ei ca sa nu poata fura si sa fie bani pentru investitii ,pensii si salarii.
In rest cea scris ala pe placuta de inmatriculare si pe care l-au anchetat ilegal din necunoasterea Conventiei de la Viena si in prezenta unui minor.De asta trebuia sa se ocupe TT nu de scapat hoti .
Felicitari Leonard ! Felicitari DNA ! Lupa pe ei !

Huhu Rezea spunea...

Neisprăvitule din Sibiu, din acest moment nu mai ai drept să jignești cititorii blogului.
Ești la fel de căzut în vrie ca și bătrânii, femeile și idioții care și-au dus copiii la un miting anunțat a fi violent.
Ai și preluat un pasaj din prompteristul Leneș de Sibiu.
Caută site-uri #rezist pentru propagandă idioata.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Recomand cu plăcere:
www.#_autistul_sb.com
Nimic, dar nimic original! Așa sunt sing. ăștia, neterminați, nici ing., nici maiștri, nici șefi de ekipa!
Doar voluntari la CI!

totoiany48@gmail.com spunea...

Tigri 3 a fost militar?
Ce baza se putea pune pe acest individ sa puna in aplicare art.118 din Constitutie ?
,,Emumerarile,,dansului nu sunt cumva specifice guvernarii boc-basescu ?

Leo spunea...

@T3 & AMABILUL
Te rog , ai in vedere galeria in care esti.
NU FI INOPORTUN !
De ce ?
Pt. ca INOPORTUNUL , este acela ca la înmormântarea celui mai bun prieten , cu fata posomorata si ochii plini de lacrimi spune : 'Sa fie intr-un ceas bun'...
Deci , il rog pe Amabil sa-l incadreze pe @T3 ca pe un INOPORTUN si sa fie milos ca de obicei si sa-l lase pe inoportun sa inveseleasca gazeta.

CEZAR spunea...


EXCLUSIV Iohannis, declarații protest. Pleșoianu, reacție explozivă Florentina Constantin / 13 aug 2018 / 19:19 Salveaza PDF Comentarii

Descriere foto:
În contextul ultimelor declarații ale lui Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu și-a exprimat punctul de vedere. Deputatul PSD a declarat, pentru DCNews, că președintele este incapabil să conducă țara și că ar fi trebuit să iasă public, în direct, să răspundă tuturor întrebărilor.

Vezi aici declarația: Klaus Iohannis, declaraţii după protestele din Piaţa Victoriei

"Este încă un moment în care demonstrează că este incapabil să fie preşedinte pentru că există o condiţie fundamentală: aceea de a fi preşedintele tuturor cetăţenilor acelei țări. La fel cum ne spunea când ieşea în geaca roşie - din străinătate ulterior - că în stradă au ieşit românii lui, aşa ne spune şi acum că cei care ies să protesteze în Piaţa Victoriei sunt românii, toţi românii.

Pentru domnia sa, românii sunt doar cei care protestează împotriva Guvernului Dăncilă. Este incapabil să fie preşedinte. Am declarat de multe ori că este principala ameninţare la siguranţa naţională, tocmai din acest motiv. Este principalul factor de dezbinare în societatea românească.

Un preşedinte zdravăn se ducea - în loc să urce pe munte să se pozeze - şi îi vizita şi pe protestatarii care au fost răniţi, pe jandarmi. S-a dus pe munte şi ne-a rânjit, considerând că aşa trebuie să procedeze un preşedinte.” a spus Liviu Pleșoianu pentru DCNews.

Cât despre natura mesajului, că ar fi fost înregistrat și nu live, deputatul PSD a afirmat: ”Este posibil ca mesajul să fi fost înregistrat. Este evident că n-a fost o transmisiune live, care iar este o mare problemă. Când se întâmplă ce se întâmplă, şi tu ai contribuţie majoră la clivajul ăsta în societatea românească, măcar ai decenţa de a ieşi public, de a vorbi în direct, de a face o conferinţă de presă în care să răspunzi întrebărilor tuturor, nu doar jurnaliştilor pe care îi agreezi tu. Asta face un preşedinte adevărat de ţară. Domnul Iohannis nu este capabil. Este profund avariat din punct de vedere uman”.

CEZAR spunea...

@ T-2+1,
FARA PREZENTA LU T-2 MaKiSS...nu faci 2 paralee...hi..hi..hi...

Iulian Mareș spunea...

Drăghici,
El a dorit să fie IT-ist, că tine, dar a ieșit "ciocănar"!
Acum este înregimentat ANTIFA!

Leon spunea...

Leonard prietene, se vede din "avion" ca ai 2 ani in plus de facultate peste cei 3 ai lui T3..:))
Lauda-l in continuare pe Gabita si critica civilizat, cu argumente solide, guvernarea PSD-ALDE,...fara sa ne jignim intre noi. Suntem totusi militari, nu ..?

CEZAR spunea...

T3/
...intelegi tot viceversa! Ordinea CONSTITUTIONALA TREBUIE APARATA..PUNCT! PERICOLUL VINE DIN ALTA PARTE NU DE LA AIA CARE MARESC SALARIILE SI PENSIILE POPORULUI SI SE LUPTA PENTRU CA RESURSEL SA NU FIE FURATE ...ASA CUM A FOST PANA ACUM...

Iulian Mareș spunea...

Drăghici....
Caută-l pe FB.
Nicu T Avia:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009028340368

Atât poate și el copia din cea mai jegoasă propagandă anarhistă și de partid!
... și nu este singurul de aci!

Ein Stein spunea...

Ca tot plangea colegul avianyc de mila copiilor gazati de teroristii de jandarmi. Spunea un idiot ca si-a dus cei doi copii la miting ca sa vada si ei cum e si suparat nevoie mare ca au inhalat gaze. Pai eu nu ii inteleg supararea, nu a vrut sa afle cum e la demonstratii, asa e ca doar nu e vernisaj de pictura. Dupa cum scriam toate aceste lucruri se intampla din cauza unui stat mafiot, incompetent, analfabet, parazitat de tot felul de neaveniti si lipsit de profesionalism. Eu nu inteleg de ce pana acum Autoritatea Pentru Protectia Drepturilor Copilului nu s-a autosesizat si sa faca pangere la Politie si Procuratura pentru a ii identifica pe toti retardatii care si-au pus copii in pericol si decaderea acestora din drepturile parintesti, legal, ca ce mama dracu vrem sa se respecte legea. Acum nu inteleg de ce Procuratura nu s-a autosesizat ca Autoritatea Pentru Protectia Drepturilor Copilului nu s-a autosesizat pentru pericolul in care au fost pusi minorii de catre retardatii de parinti. Si uite asa un cerc vicios intr-un stat mafiot si incompetent. Intreb eu cam cum ar fi evoluat lucrurile sa zicem in Norvegia daca acei copii ar fi fost dusi la miting, asa la deruta ca tot ii veneram pe cei din vest, civilizatii.
Da nu, nu, nu, banditii de jandarmi sunt singurii vinovati.

CEZAR spunea...

Matracuca ..sa serveasca o ..MUIEEEEE !
E in gasca lu Ponta ...o tradatoare !!!
Se vede Presedinte...
Sa vorbim despre invatamant unde a activat ..profesionalismul ei ..iesit din comun ..
A fost bine sa stea 30 de ani in PSD..cu toate onorurile si beneficiile fara sa faca ..NIMIC..
In toiul luptei ..ea isi ataca Partidul ..adica fostul partid caci sper sa nu o mai vad prin bancile PSD..ca o stafie ...!!

Leon spunea...

Parca cineva spunea cu subiect si predicat ca V.V.Ponta a fost ofiter acoperit la SIE..!
Dupa ce a pierdut Sefia PSD si lamentabil Presedentia Romaniei, a predat pe tava si Guvernarea lui K.W.Iohannis, si cine stie, poate a primit ordin..!
Loviturile sub centura aplicate fostului coleg, L.Dragnea,au dus la aceasta neincredere,mai ales in randurile Diasporei(..?), in guvernarea PSD-ALDE.
Ordinul pe unitate este acum de a racola senatori si deputati din randurile PSD pentru ca partiduletul lui Ponta sa-si faca grupuri parlamentare
O sa vedem in septembrie pe cine "a convins"..!!

Iulian Mareș spunea...

Pdv pt Cati cea Micuță!
....cântecul de lebădă!

Mihai spunea...

Eu voi merge cu.....Miki. El a reparat și dat militarilor cea mai bună lege a pensiilor L223.
Pe Gabita îl aprob doar dacă lasă promite L 223 cu art 59 și 60 în vigoare.
În rest fără condamnați penal
Penali nu înseamnă psd, penali înseamnă psd, pnl, pdl, minorități, udamereu, etc.

Huhu Rezea spunea...

De la un jurist te-ai aștepta să nu intre în jocul diversionist fara penali, daca exista deja dispoziții clare în articolul 66 din Codul penal cu privire la restrângerea unor drepturi, inclusiv exercitarea unei funcții sau meserii, prin pedepsele complementare pe care le poate aplica numai instanta.

Mihai spunea...

@Leon
M-am hotărât și în privința referendumului pentru familie.
Voi vota pentru "noua familie tradițională, bărbatul 60, femeia 25.
Și dacă iese ai încurcat borcanele.
Nu te scoate din belea nici o cisterna de capsunica.

Leo spunea...

Daca este sa ma iau dupa Amabil, atunci ar trebui considerati si preotii ca fiind "meseriasi".
Sa-l POMENITI pe Gabita !

Mihai spunea...

@Huhurez
Dacă un cadru militar activ sau un catindat la meseria armelor nu are dreptul de a sluji statul sub drapel și juramant dacă are o condamnare penală, de ce ar avea voie un neica nimeni din politica voie să dețină funcții în stat, ba chiar sa hotărască soarta militarilor.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Dar penalul Nr.1?
Ce tot o dam de gard?
Ce siguranță avem în dosarele strambe, făcute la comanda?
Cutia Pandorei a fost deskisa și plăpânda Speranța a rămas în cutie!
Există o entitate maculată care să poată spune: curat sau murdar?

Daniel Craciun spunea...

Aceasta miscare #rezist unde ar putea fi incadrata - extrema dreapta / anarhism ? Mi se pare a fi un mixt !!

Iulian Mareș spunea...

Desigur ca legea prevede fara ekivoc conditiile necesare si suficiente ot ocuoarea unei functii de demnitar, dar unii sunt alesi, iar altii ocupa posturi prin numire, ce-i drept uneori directa, sau in urma unui concurs!
Totusi, se pare, doar un pic, a la alegeri prezidentiale se pot ascunde si da fffff rapid NUP pe unele dosare, numai pt montagnarzi!
Si aici este o soparla! De ce l-au ales "baietii" pe el? Posibil ca doreau explicatii la teoriile lui Einstein, privind energia? Ma tem ca da!
Oare au fost tampiti cei care (75%) l-au voitat primar pe unul ce statea de 72 de zile in arest preventiv, ulterior fiind akitat! ....si mai sunt exemple!

CEZAR spunea...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2347294148630342&set=a.660288050664302.1073741827.100000493406423&type=3

Ein Stein spunea...

Hai sa facem un concurs de imaginatie cu tema
Cum vor perverti jigodiile Ziua Marinei, vor fi actiuni violente sau doar huiduieli?

Ein Stein spunea...

@ Craciun
Nu au nicio orientare politica pur si simplu sunt fortele cu care marile corporatii asalteaza zilnic statul, de fapt cei care se manifesta in cadrul acestor forte habar nu au ce e aia o doctrina. Hilar mi se pare ca miscarea Antifa, una de sorginte socialista si scopul lor principal e acela de a apara aceasta doctrina a actionat pentru daramarea unui guvern socialist. Romania se afla in toiul unui razboi hibrid de multa vreme, zilele astea doar s-au intensificat ostilitatile de a sarit in ochi publicului. Sa nu fie cineva naiv sa creada ca gata, nu le-a iesit si s-a terminat, o sa vedem astazi la Constanta.

Iulian Mareș spunea...

Sublima poezia lui Sebastian Burduja!
Posibil imn pentru ANTIFA, ..... nu?
Oricum, locul si rolul poetului sunt bine definite: in primul rand de asalt, cu drujba pornita!
Pe cand, umar la umar si un procuror si judecator? Cancerul social nu alege!
Asa ca, ce aveti vii cu cei cativa rataciti de pe aci?
Cat de bine ilustreaza Burduja boala numita inadaptare sociala!
Ce, in randurile decemvirilor si nicadorilor nu erau specimene cu studii superioare?.....
Este kiar o asemanare..."Vreau o tara ca afara!" (dar fara respectarea legilor, ca afara) .... si vekiul, dar totusi nou, constat, "Capitane sa faci o tara ca soarele Sfant de pe cer!"
In rest, prostirea prostilor, frustratilor-unii pe drept cuvant-, alienatilor, huliganilor metropolei, oportunistilor....etc
Ce frumos suna: m-au lovit cu bastonul kiar daca ridicasem bratele in sus, cu palmele spre ei si se vedea clar ca aveam julituri de la desfacut borduri si pavajul de piatra cubica, din bazalt!
Vina o poarta Tache Protopopescu ca a pavat Bucurestiul! ...el si numai el mi-a dat sublima ocazie, caci daca nu pava cu ce sa arunc, cu tarana?
Oare, agaricii stiu ca ei platesc banii neplatiti ca taxe si impozite de unele televiziuni, manageriate de ilustri analisti si formatori de opinie de tip # & ANTIFA?

Iata crezul poetului revolutionar aci:

https://m.dcnews.ro/mircea-badea-inspaimantat-de-sebastian-burduja-scelerare-atomica_607964.html

Ein Stein spunea...

Reiau pana va plictisesc, problema majora a Romaniei este statul mafiot, partidele sunt o problema secundara. E prima data dupa revolutie cand ministrii unui guvern de fapt unul singur nu mai lasa la latitudinea statului mafiot "numirea" pe functii a unor inalti functionari si aici in amintesc pe Tudorel Toader. Asa trebuie sa se ocupe posturile prin concurs, cel mai bun sa primeasca postul nu prin numiri dubioase a unor indivizi in general santajabili dispusi oricand sa plece urechea la doleantele unor puteri straine. Il mai pot aminti pe Teodorovici care la un moment dat spunea ca functionarii statului trebuie sa dea anual un examen de specialitate, cine nu il trece pa. Dar vad ca a cam uitat si nu a mai pomenit nimic in ultima vreme. Dar ce te faci cu Carmen Dan care l-a schimbat pe seful Jandarmeriei si a numit ea pe altcineva, stire din presa. Care sunt criteriile de selectare a noului sef, are ea habar cine e cel mai potrivit, se pricepe si la probleme de jandarmerie sau doar i s-a sugerat de cineva mult mai inteligent si bandit ca ea. Lucrurile astea trebuie sa dispara. Ce s-ar intampla daca maine Fifor preia modelul Dan si numeste si el pe seful SMG sau pe comandantii de arma?

Ein Stein spunea...

Sper ca nu a uitat cineva ce se intampla imediat dupa alegeri, frenezia cu care partidele politice isi imparteau sefia la deconcentrate, regii autonome, companii de stat, etc. binenteles partea leului o lua invingatorul in alegeri. Daca maine PNL-ul sau USR-ul vor castiga alegerile sau vor prelua guvernarea ce se va intampla? Pai va spun eu, vor fi inlocuite conducerile de la ce am amintit mai sus care la randul lor vor veni cu o liota de haimanale, neveste, amante, odrasle, baieti buni, etc si numarul de angajati la stat va creste de la 1.4 milioane la 1.5 pentru ca pe cei deja angajati nu poti sa-i dai afara, ii apara codul muncii si onoarea intre mafioti. Mai va aduceti aminte de luptatoarea antisistem USR-ista Bizgan Gairal, ea saraca era numita in doar 4(patru) consilii de administratie la companiile de stat in conditiile in care ea nu avea absolut nicio pregatire in domeniu nu mai vorbesc de experienta. Asta e radiografia fenomenului.
Restructurarea statului, profesionalizarea, redimensionarea si ocuparea posturilor doar pe baza de concurs. Asta e solutia, nu numiri politice sau pe baza de interese de grup, politicienii sa-si vada de ale lor si sa lase statul in pace.

Leon spunea...

T3, merg si eu la Referendum daca-mi raspunzi la o intrebare simpla:
De ce astazi de Sf.Maria Mare nu se ureaza La multi ani ?
Celor sarbatoriti astazi eu le urez Multa Sanatate, liniste sufleteasca si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi..!
Leonard, sa nu-i "soptesti" raspunsul..!!

Iulian Mareș spunea...

Eistein,
ANTIFA are o jonctiune ideologica intre extrema stanga si cea dreapta! Nicidecum socialista!
O analiza mai completa pe:
www.DefenseRomania.ro

Mihai spunea...

@ Leon
Ca bun crestini ar fi nefiresc sa uram ”La multi ani ” de sarbatoarea ”Adormirea Maicii Domnului”.
Multa sanatate si liniste sufleteasca.
5 zile libere pentru bugetari (poporul lui Dandy) cu mici si bere. E bine Leon ,ce zici ?

Ein Stein spunea...

Mares prefer sa nu ma informez de pe site-uri gen cel pe care l-ai amintit unde isi exprima parerile "doctorii in stiinte militare", intr-o oare care masura ai dreptate nu sunt socialisti moderati ci de extrema stanga iar obiectivul/doctrina lor principala este lupta impotriva dreptei si in special extrema dreapta, fascisti.
O jonctiune intre dreapta si stanga nu se poate face decat la centru adica acolo unde sunt moderatii ori ei tocmai asta nu sunt.

Iulian Mareș spunea...

Einstein
Si pt ca aruncai teme capcana, pt Ziua Marinei, uite aci cum incepe:

https://m.dcnews.ro/ziua-marinei-scandal-iohannis-dancila-fifor-doamna-prim-ministru-nu-are-loc_607896.html

PS-oare cine a dat banii pt desfasurarea activitatii? ... eu am indoieli ca ....., dar constat ca-i pute ceva! Doar puterea si confortul personal primeaza?

Ein Stein spunea...

Mares am o rugaminte la tine, macar incearca, sa nu mai jignesti calitatea de militar a unor colegi sau fosti colegi indiferent de grad, functie, arma, pareri cu atat mai mult cand esti asmutit de un parlit de civilache, fost depanator la atelierul unui centru de calcul a carui principala grija era stergerea prafului din calculatoare sau ungerea rulmentilor la ventilatoare. Nu te onoreaza.

Iulian Mareș spunea...

Ein,
Cu regret....nu era nicio jignire, cu atat mai mult ca daca presari vant culegi furtuna! Si aici ma refer la acel posibil coleg "ciocanar"!
A fost o constatare si ma mir ca nu te-ai lamurit, inca! Timp mai este...
Fara sa exagerez eu am lucrar f.mult timp cu IT si nici asa..stergeau doar praful pe PC! Caci P vine de la personal...😂!
Oricum, voi incerca sa tin cont de sfat...pana la un prag, totusi!

Leon spunea...

T3, nu este bine ca bugetarii au inca 2 zile libere, dar Dragnea a copiat modelul de la Cotroceni,unde se lucreaza, de regula, 2 zile pe saptamana..!

Leon spunea...

T3, nu este bine ca bugetarii au inca 2 zile libere, dar Dragnea a copiat modelul de la Cotroceni,unde se lucreaza, de regula, 2 zile pe saptamana..!

Ein Stein spunea...

@Mares
A fost o rugaminte, poti sa tii cont sau nu, daca nu a fost o jignire.....
Ieri daca nu ma insel pe unul dintre posturile TV a avut loc o contra penibila intre Abraham si Coarna iscata de primul, cine e mai prost, nesimtit, needucat dintre plutonierul major si general, totul spre deliciul celor prezenti in studio. In opinia mea Abraham a castigat la toate capitolele dar intreb eu care a fost rostul acestei discutii stupide si ce am castigat din asta. Probabil e o nisa libera lasata neocupata de Vipera Rosie si Buhaiul Gusat care acum sunt preocupati cu altceva. Cred eu ca a ne pune poalele-n cap nu e tocmai cea mai nimerita solutie.

Iulian Mareș spunea...

Steain,
Așa este, nu este bine cu pialele-n cap! Dar, nici cu capul sub poale!
Când postezi numai propagandă USR și antinațională, când devii specialist constituțional și/sau macroeconomic, cu vădită tenta partinică cum îți cade asta?
Și asta nu ar fi mare deranj ..., dar, toate sunt copy/paste din cele mai antiromânești site-uri!
Tu îl poți accepta? Numai sa afli ce spun foștii colegi despre el ... Cirimpoi sadea!