Un produs Blogger.

miercuri, septembrie 12, 2018

Generalul Gabriel Oprea s-a înscris in sindicatul polițiștilor de la pașapoarte și înmatriculări auto

8 comments
Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, s-a înscris în Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Sistemul de Paşapoarte, Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul MAI, de la data de 15 iulie 2018, având calitatea de membru, a declarat, duminică, Christian Ciocan, director de comunicare şi purtător de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România "Al.I.Cuza".

"Are calitatea de membru. Simplu membru....în Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din SPRPCIV din 15 iulie", a spus Christian Ciocan.

Întrebat în ce măsură fostul ministru ajută sindicatul, Ciocan a răspuns că "este un om cu o personalitate deosebită, cunoscut în statul român şi în afara României, are o activitate în Ministerul de Interne apreciată pozitiv".


Altfel spus, fostul ministru al Apărării și lucrător în justiția militară a trecut sub ascultarea lui Dumitru Coarnă 
In calitate de fondator al UNPR, Oprea este curtat in ultimele materiale publicate pe site-ul SCMD și de Mircea Dogaru 

8 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Sindicatul asta este pt activi sau pensionari!
Constat o nebuloasa....
Mai ieri voia să reoxigeneze UNPR, contând major pe sprijinul voluntar al *maestrului* Corneliunsson!
Și la sindicat și la partid, draku a mai văzut?

Leo spunea...

Tineti minte ce va spun;
Daca UNPR-ul va avea un procent de peste 5% , atunci Gabita va fi ministru la MFA.
Primul lucru va fi controloarea guleratilor de acolo care nu mai au stapan si fac ce vor cu pensiile militare. In paralel cu asta , il va inainta pe MAESTRU la gradul de general de divizie si-i va propune sa fie consilier pt. acest domeniu. Apoi va mai face niste avansari in grad pe "filiera scurta" pt. cei care merita.
NU UITATI , DACA VRETI CA GULERATII SA AIBA STAPAN , ATUNCI VOTATI-L PE GABITA si va spun ca apoi o sa-l pomeniti.
TOATE PANZELE SUS PT. GABITA !

ionel bardas spunea...

vai mama lui sindicat cu acest ciocan vesnic mincator de cacat care niciodata nu a fost politist si cu civilii din cele doua servicii subordonate prefecturii numai sindicat de cadre militare nu este.dar fiecare trebuie sa manince un ban si sa se bage in seama

Leon spunea...

Leonard prietene, n-ai aflat ca PSD-ALDE raman inca 20 de ani la Guvernare..?

vasile spunea...

FRATILOR NU UITATI CA PENSIILE PE CARE LE AVEM AU FOST STABILITE DE GABRIEL OPREA CAND PONTE A PLECAT IN TURCIA. CRED CA A FOST UN PAS INAINTE PENTRU FIECARE DINTRE NOI. DE CE SA NU FIM ALATURI DE CEI CARE NE-AU FACUT BINE. DE CE PUNEM SUB SEMNUL INTREBARII O PROBLEMA EVIDENTA. ACEST OM ESTE DINTRE NOI SI PENTRU NOI. CINE NU ESTE DE ACORD NICI O PROBLEMA . CINE INTELEGE DE UNDE I SE TRAGE O PARTE DIN BINE SA ACTIONEZE.

Dan B. spunea...


Mai bine s-ar fi erijat ca membru fondator al unui posibil sindicat al deținuților din penitenciare, căci tare bine ar fi arătat în uniforma specifică!

Gigi spunea...

@Leonardo
Civili,avansează direct la gradul de ofițer?Nu d'aia,dar văd pe aici, și nu numai,pe unii care tot îi .ute grija de militari.
Da!Așa este!SNPPC îi reprezintă în continuare pe foștii membrii de sindicat,trecuți acum în rezervă.Am spus asta mai demult.Acum,cât de mult,sau mai bine zis cât de bine îi reprezintă rămâne să vedem!

Iulian Mareș spunea...

Ești sigur de ceea ce scrii referitor la G. Oprea? Îl cunoști de mergi pe mâna lui și drumul ăsta?
Sau a fost o ironie atât de fină încât eu nu m-am prins?
Daca da, atunci sa ne bucuram în grup? Și un cântecel vesel, în grup, să cântăm! Gaudeamus e bun? Este suficient?