Un produs Blogger.

marți, septembrie 11, 2018

In Gura Presei o așează pe Firea lângă #rezist Mălin Bot

6 comments
”Ce spune dna Firea despre Dragnea, ca a filat-o, ca a urmarit-o, ca i-a facut nasoale, ca i-a făcut că i-a dres... nu am ce sa comentez asta. Nu am ce sa zic. Nu am dovezi sa o contrazic. Uman poate chiar o inteleg daca e vorba de relatia ei cu domnul Dragnea.
Dar stiu ce sa zic la un lucru de neacceptat. Am sa ii spun ceva, bine îi spun, dar am o problema mare când ea ia discursul #rezist, cand preiei mesajul lui Mălin Bot.
O fi nasol domnul Dragnea și poate e chiar nasol daca e nasol.
Am însă o mare problemă când ea are discursul #rezist cu privire la ce a fost în 10 august. Nu vă suparați dar asta e o prostie, o idioțenie.
Asta e oribil în ce face doamna Firea... să se bată, să se gâtuie cu Dragnea, dar să preiei discursul #rezist pe ce a fost în 10 august și cu OUG13 asta este oribil. Să legitimezi discursul unor descreierați este impardonabil. Eu țin la doamna Firea, e un om cu calități rare, dar nu așa.... să letimizei discursul acestor javre care mi-au amenințat familia nu am cum să iert în această viață”

6 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Categoric da!
Ea ce face? Ori crize de premenopauza, ori își spală kilotzii zilei în față la Hotel Marriott!
Își face cu mâna ei scandal! ...., sau are dildo?

Dan B. spunea...

Dacă era așa de ingrijorată de ceea ce-ar putea păți mdm Clișeru, de ce a plecat fix la 10 august din zonă, lăsându-și pupila neprotejată?
Sau nu vă este clar că bucureștenii s-au pricopsit cu asemenea prefect în urma intervenției lui Pandele la soață? Deh, dacă asta „i-a poftit suflețelul” primarului din Voluntari .....

Iulian Mareș spunea...

Promteristele arunca in piața media că ordinul prefectului a fost semnat după ce acțiunea a început!
Pai cum se face real? Nu incepe lupta că nu ai primit OA?
Sau, elemente din concepție și misiuni se transmit succesiv, pe măsură cristalizării lor, prin FRAGO și OA, element juridic poate fi transmis și ulterior, mai ales pe timpul ducerii acțiunilor!?
Nu are țoapa ORNISS?
Așa, și? Am pus-o eu sa accepte postul? Nu există cerințe necesare și obligatorii pt post?
Daca nu primește avizul la documente SS ce se întâmplă?
O scuipă intre oki? O trimite acasă, la cratiță?

Huhu Rezea spunea...

Nici prompteristele și nici Firea nu cunosc că legea prevede posibilitatea ca trupele de intervenție să dispună evacuarea unui spatiu public, fără ordin de la prefect, in cazul in care trupele sunt atacate.
Ordinul prefectului era necesar după evacuarea Pieții Victoriei, când huliganii distrugeau și incendiau bunuri pe străzile orașului

Huhu Rezea spunea...

Dan
Potrivit Evz, Firea și perfecta plecaseră împreună la o reuniune la Tokio, cu câteva zile înainte de 10 august. Au pierdut avionul la Istanbul, dar, că sa nu fie la București, s-au redirecționat spre Talinn în Estonia, unde era alta reuniune. Carmen Dan nu a aprobat redirecționarea perfectei, astfel că aceasta a trebuit să revină la Buc. Firea s-a dus singură la Talinn.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
În concluzie...2 tute la cumpărături, kipurile!
Am mai văzut filmul, la Paris!
Javrele știau tot ce se va întâmpla!
Pai, cum, tu prefect și PMG, fugi că purtătoarele de blana aspră când trebuie sa fii la datorie?
Mai, muieri toante, credeați că nu se va afla?
Moldoveanca asta lasa, dacă se mai mărită o data nici numele nu-i mai încape pe CI!
Cât tupeu de str. Mătăsari!!