Un produs Blogger.

vineri, septembrie 07, 2018

Policia din Madrid a împrăștiat mitingul neautorizat al diasporenilor. Se aude și la Poliția din București?

51 comments
a

51 de comentarii:

Ein Stein spunea...

I-a imprastiat pe dracu politia. Cand au auzit ca daca nu se roiesc primesc amenzi intre 800 si 5000 de euro le-a cam trecut patriotismul. Eu nu inteleg de ce nu sare Iohanis de cur in sus pentru drepturile diasporenilor ca pana mai acu nici o luna de zile nu mai avea somn nici noaptea de grija lor.

Huhu Rezea spunea...

Asta e din ciclul"Vrem o țară că afară". De ce nu se comportă diaspore ii și în țară că la Madrid?

Dan B. spunea...

Dacă tot se vrea o țară ca afară, .....
Sau cum, fără procedura de reprimare a protestelor neautorizate și/sau violente?
Probabil, protestatarii din Pta Victoriei vor o tară ca afară, cu implementarea în spațiul mioritic numai a normelor care-i avantajează, cu drepturi multiple si fără obligatii.
Fiecare dintre noi, incl. eu, ne-am asumat riscurile participării la un miting neautorizat, iar „scutul uman”, constituit din copii în cărucioare, indică gradul de inconștiență parentală al netrebnicilor participanți.
În iarna lui 2012, pe vremea protestului pro-Arafat, mi-am asumat incl. ciocnirea contondentă cu jandarmii sălbăticiți de regimul Băsescu.
Vă mărturisesc opinia mea, respectiv că Jandarmeria a procedat în august precum o fecioară aspirantă la măritiș, adică exagerat de domestic.

Ein Stein spunea...

@huhurez
Se pare ca sloganul asta "Vrem o tara ca afara" a fost ticluit de un ardelean. A uitat sa precizeze care e tara pe care vrea sa o copieze. Poate fi Coreea de Nord, Rusia, Siria, SUA, Haustria...

Am mai auzit una acum demna de un ardelean.
- Cum se spune corect iaurt sau yogurt?
- La ce?

Ein Stein spunea...

Eu zic sa nu uitam problemele serioase, e pacat sa ne lasam angrenati in discutii ardelenesti. Doar daca e vorba de bancuri cu ardeleni.
Cica astia, haustriecii la OMV nu se lasa, au mers in pelerinaj la Dragnea sa modifice legea offshore, fritzul Seele s-a prezentat la Dragnea imediat dupa ce a fost decorat de Putin.

https://www.stiripesurse.ro/lobby-puternic-direct-la-dragnea-sefi-ai-omv-si-exxon-discutii-pe-tema-gazelor-off-shore_1287275.html

Am atras atentia ca lucrurile nu vor ramane asa, astia se vor intinde cat li se permite, asa au facut in toata istoria lor. Trebuie sa fim vigilenti altfel iar ne trezim cu cine stie ce diaspora ca motiv.

Iulian Mareș spunea...

Ein Stein,
Eu le fac plângere penală, precum Orban, pt abuzul de acum și pt intervenția disproporționată pe timpul mișcărilor separatiste!
Azi am depus plângere la Domnul Lazar pt uciderea Viteazului, inclusiv la DNA!....era șef de stat, nu?
Cum mai lingeau cizma lui Mihai, toți grofii unguri, la Alba Iulia!...deh, frică era mare și aflaseră că Viteazul își tocise tăișul sabiei in capul unuia, la Șelimbăr! Dar, ce cap tare avea groful, ce se credea veșnic și de rasa fină!
Știai că pe sigiliul Senatului US, stema Pentagonului și unele insemne ale revoluției FRA apare căciulă dacică, idem boneta fraților frigieni, migrați in centrul Asiei Mici?

Huhu Rezea spunea...

@icepar
Nici atât nu înțelegi că pe acest topic nu se discută despre pensii?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Dar despre GP și CMLA se poate? :))
Totuși....există o asemănare, macar 10% intre fostele GP și milițiile partidelor, din unele zone, sahariene, de exemplu?
Ca să nu zic de unele din Orientul Mijlociu? Dar, au mai fost și alții...Belfast, ...etc!
Fac o documentare.... și respect părerile avizate!

Liviub spunea...

Einstein
Referitor la primul comentariu: Chiar a fost omu la treaba de grija lor? Aud ca iar e pe Neptun... Si inca are bilet de intoarcere!!!

Daniel Craciun spunea...

scuze de off-topic...cum sa interpretam, de bine / de rau , https://www.asociatiaromil.ro/9-articole-romil/activitati/93-apel ? cu stima !

Mihai spunea...

Ce nu întelege @Huhurez al nostru si gasca lui.
Vrem o tara ca afara inseamna printre altele; spitale curate si fara spaga conditionata sau nu la doctorul cu 3000 euroi si asistenta cu 1500 de euroi salariul de baza (mai spunea ministra ca va generaliza - cutia cu donatii- drept rasplata benevola din partea pacientului-daca iese viu bineinteles), invatamant adecvat cerintelor si nu fabrici de diplome si posturi cu duimul pentru profesorii platiti peste militari,gradinite ,crese cu standarde de igiena si educatie ridicate, administratie performanta cu personal pregatit si eficient si cu rezolvarea online a oricaror probleme sau doleante ale cetateanului contribuabil ( la noi după 28 de ani amenda de circulatie abia acum ai posibilitatea sa faci cunoscut emitentului prin email doar ca ti-ai platit amenda.Pâna acunm trebuia prin plic ..... Ma intreb oare functionarul de la CEC sau alta caserie acceptata de ce nu poate face acest lucru doar prin simpla apasare a unei taste),autostrazi ,infrastructura care permite deplasarea rapida si fara ambuteiaje in trafic ,parcari curate cu pungi pentru depunerea gunoiului la dispozitie ,curatenie si igiena in comune ,sate etc,etc si peste toate respectarea LEGII - auzi Huhurez-respectarea legii. Ati auzit cre de sloganul” nimeni mai presus de lege” care pe acolo mai si functioneaza .

Și special pentru gasca @Huhureziana daca tot dati cu mucii de bordură.
Ginerele fostului rege al Spaniei ,cumnatul actualului rege este la pârnaie pentru niste mici gainarii . Printesa a fost condamnata si executa cu suspendare.
Nimeni nu s-a opintit precum ai nostri ”oți si tâlhari” sa modifice legile in asa fel incât sa-i scape de mana legii precum au facut ai nostri incepând cu OG 13 si continuând sub diverse pretexte pâna azi. Si inca nu au finalizat ,TT le sta la dispozitie.
Încercati in Spania ;Austria ,Germania ,etc sa depăsiti pe linie continuă si sa vedeti ce ”felicitari” cu amabilitate primiti in plic.
Asta-i pe scurt tara ca afara d-le Huhurez si gasca , ati ratat din nou tinta. Pentru asta au luat diasporezii pasnici gaze si apă de la niste jendarmi batausi executanti de ordine fara judecata ,bagati in jendermerie pe pile ,relatii si mită incrucișata.

Huhu Rezea spunea...

@avia
Ești îndoctrinat in rele până la prostie.
Daca te-ai încumetat să comentezi aici, puteai sa observi cât de disciplinat se comporta acești pierde vară de #rezist la Madrid și cât de agresiv s-au comportat în țară, pe 10 august.
Sa vedem daca de acum încolo autoritățile din România vor mai permite mitinguri neautorizate.
La noi poliția și parchetele nu se obosesc să-i identifice și să-i cerceteze pe cei care la prânz au forțat intrarea în curtea Guvernului.

Iulian Mareș spunea...

Dar ce firma de autoturisme a fost dovedită pt megaexcrokerie?
Eu cred că se numea Lăstun, că să rimeze cu megatun!
TFL-istii orăcăie slogane pe care le înțeleg simplist spre deloc!
Iar dacă, Sandy, Dincă & Co rag ceva, eu cred că sunt mai multi suspecți de personalitate psihotica polimorfa!
Când 45 de ani unii s-au dezvoltat sprijiniți, iar alții sub jugul sovietic au făcut în doar 25 de ani salturi enorme (Țuțea detalia f corect) care ar fi egalitatea de șanse?
Eu am mai scris, repet...padukele iese in frunte și propagandistul prost la postat!
"Nu cere de la țară, ci gândește-te ce poți da tu ei! "-JFK
În cazul nostru, unii dau numai laturi și le voi pune o întrebare, ce excede doar filozofia și cultura japoneza!
Ce cioban vrea ca turma ta sa fie mai mare, spornică și a lui să fie detronată?
Când banii UE se dădeau altfel și UE se numea altfel, cel puțin 3 tari din acea zonă erau mult in urma noastră!
Când tot cei românesc îți pute, atunci ești prost beton, nebun sau trădător cu sau fără să știi!

CEZAR spunea...

T2+1,
E grav ..asta nu-si mai revine !
Scleroza in placi l=a atins iremediabil..
Am un prieten medic si i-am dat sa analizeze com..acestuia
Traieste in alt film ..realitatea trece in galop pe langa el
Deci sa ne purtam cu blandete....

IAR99Army spunea...

@Tigri 3
Sunt foarte de acord cu tot ce spui in postarea ta si cred ca orice roman cu scaun la cap ar dorii ca si tara mea sa arate ca afara si vreau sa-ti pun citeva intrebari :
1. de ce doar aceasta guvernare PSD+ALDE trebuie stigmatizata si pusa la gard pentru ce spui tu cu multa minie proletara mai ales ca nu au decit 2 ani de guvernare ? dar cei care au guvernat inainte in frunte cu PNL+PDL, CDR+PNTCD, UDMR(ca au fost mai mereu la guvernare), UNPR, USL in frunte cu presedintii Iliescu, Constantinescu, Basescu si acum Iohanis astia nu trebuiau sa faca ce zici tu ca au avut puterea totala cind au guvernat ? Pe astia de ce nu i-ai contestat la timpul potrivit ? pai Basescu care a fost tot timpul la putere ca ministru, primar general si apoi presedinte si a spus mereu ca Romania este un stat mafiot, el fiind se intelege primul mafiot al tarii care a creat acest stat paralel care de fapt este o grupare mafiota, pai in orice tara ca afara capii mafiei si mafiotii din grup ar fi urmariti si bagati la zdup de justitie, pai la noi observ ca nici nu exista reactie. Basescu a incalcat legile tarii si Constitutia de n ori si nimeni nu s-a atins macar de firul ala de par pe care il mai are, a vindut flota pe nimic si este prejudiciu 0, si-a dat casa ilegal in Mihaileanu si a spus tarii ca a gresit si ca o va da inapoi si acum este stapinul acesteia, a taiat pensii si salariile romanilor iar banii au intrat in buzunarele PDL-stilor(alias PNL acum), a imprumutat tara cu miliarde de euro de la FMI si nu se stie unde au ajuns acei bani, vezi afacerile Microsoft si EADS, afacerea ALRO, etc cu BASESCU SI PDL AUTORI PRINCIPALI. Nu mai vorbesc de aservirea justitiei de catre Basescu via Macovei si santajul mafiot al acestora pentru gruparea mafiota pe care o conduceau. Vezi cite se puteau face cu aceste sume uriase furate din bugetul statului de catre cei care acum tipa si urla din opozitie, ca fac si dreg cei care acum sunt la putere. Nu sunt membru PSD si nici fanul acestora dar sunt realist si daca am pune in balanta guvernarile de stinga si de dreapta din 1989 pina in prezent aceasta s-ar inclina fara tagada catre stinga cu toate greselile si sincopele lor.
2. las-o mai moale cu diaspora, si eu am frati si cumnate care lucreaza afara si am vorbit cu ei despre votarile de acolo si mi-au spus ca unii au fost o singura data la vot iar altii deloc in orasele in care lucreaza si sunt plecati toti inainte de anul 1996(nu eram intrati in UE) ba mi-au relatat ce s-a vehiculat in presa din Romania cu autocarele care aduceau votanti dupa care se imbarcau si plecau in alta parte, deci s-au falsificat mii de voturi in aceasta diaspora unde in realitate voteaza un numar foarte redus de romani. Despre cum au cistigat alegerile Basescu +Iohanis 6 case ce mai poti spune? Astia nu sunt penali precum Dragnea ? Pai Basescu indemna populatia pe posturile TV sa nu iasa la vot, sa boicoteze alegerile libere si democratice,sa nu se supuna legilor cum face acum si Iohanel astea nu suntt incalcari ale Constitutiei ? Sau la astia nu se pune ca ei sunt de DREAPTA=MAFIOTI?

IAR99Army spunea...

3. am avut ocazia ca dupa ce am trecut in rezerva sa lucrez citiva ani in politia locala si sa constat in anumite imprejurari legate de incalcarea linistii si ordinii publice, ca afara diasporezii respecta in general(mai sunt si exceptii)legile tarilor unde sunt stabiliti dar foarte multi dintre acestia odata ajunsi in tara pe cele romanesti le ignora si nu le respecta. Pe multi i-am intrebat daca in tarile unde lucreaza ar proceda la fel si spre surprinderea mea raspunsurile au fost in totalitate :NU.I-am intrebat de ce acolo se conformeaza voluntar si fara comentarii ori interventii superioare si mi-au raspuns ca acolo se aplica legea imediat, fara discriminare, fara interventii de sus si daca vociferezi ori jignesti ori nu te conformezi primesti sanctiuni mai dure. I-am intrebat de ce aici refuleaza cind se intorc temporar or definitiv si mi-au zis toti cam asa : AICI SUNTEM IN ROMANIA ! SI SE POATE.
Deci TIGRI 3 nu vrei si aici o tara ca afara ? exact cum au intervenit jandarmii pe 10 august?
In final pot sa iti mai spun ca la unii le-am replicat ca ma asteptam ca cei plecati afara la intoarcere sa se comporte ca acolo si sa ne schimbe si noua celor care am ramas acasa mentalitatea, dar EI fac invers reintra in comportamentul si mentalitatea bastinasa fapt care dovedeste in cele mai multe cazuri ca nu s-au adaptat acolo ci au ramas la stadiul de forta de munca ieftina si atit.
MAI REFLECTEAZA SI MAI ASCULTA-I SI PE ALTII chiar daca au vederi social-democrate! NIMENI NU STAPINESTE ADEVARUL ABSOLUT SI NU SUNT UNII ALBI SI ALTII NEGRII.
Ramin la parerea mea ca toata clasa politica din Romania este compromisa in acest moment si nu se intrevede nici o reformare, de fapt nimeni nu vrea acest lucru deocamdata, plus ca sunt interese imense din afara sa ne tina la acest nivel.
SA AUZIM NUMAI DE BINE!

Gigi spunea...

@T.3
Dacă,noi,care ne mai spunem păsurile pe aici,ne
Clasifici în "găști huhureziene",atunci cei care adulează "găștile #",
le cântă în strună,ăștia cum s-ar numi?
Vrei să se respecte legea.
Foarte bine!Întreb:
Care lege?Cea a mitingurilor neautorizate?
Cea a dărâmării guv.puse de un parlament ales prin vot democratic?
Sau d-ta vrei ca legea să fie respectată numai de către o parte a populației,iar de cealaltă nu?
Văd,că tot bați piua pe miting.
Ce trebuia să facă,acei militari batjocoriți,loviți cu tot felul de obiecte,să se fi dat la o parte?
Da,vrem și noi spitale,drumuri șamd,ca în vest,cine nu i-a lăsat să nu le facă?De ce în "iepoca"basasciana nu s-au făcut?
De ce atunci când se închideau spitalele făcute de amărâtul ăla împușcat,cei de la #R nu au ieșit în strada?
De ce diaspora nu a ieșit în stradă când s-au distrus atâtea obiective industriale,vândute la fier vechi?
Amesteci,în gândire,idei perimate cu idei noi,inovatoare,dar le amesteci atât de tare încât nimeni nu le înțelege.
Hai să-i lăsăm să vedem ce realizări au și după ce își încheie mandatul,democratic,la vot...

Mihai spunea...

A fost suficient ”un semnal” din partea lui Huhurez si ”trupa cântatoare in trâmbitele huhureziene ”s-a aliniat ”.Cine face apelul ?
Huhurez ,te banuiesc de protocoale secrete incheiate ilegal cu ”gașca”.
Vă sfatuiesc ca pâna revin să mai cititi incă odata ce am scris si sa va faceti un proces de constiinta inainte de a va vă exprima crezul gândirii in scris.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Cine este unul din cei care s-au jurat țigănește că nu mai intră să posteze...acum 2-3 luni în urmă?
Dacă a revenit o fi din sarcină de comunicator de #?

Ein Stein spunea...

@Dan
Daca tot vrem o tara ca afara autoritatile ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa-i identifice pe toti iresponsabilii care au venit cu copii la proteste si inceperea demersurilor pentru decaderea din drepturile parintesti. Ma intreb eu ce s-ar fi intamplat in tara din afara Norvegia? Cozile de topor tot plimba gogorita cu tara din afara, ei ar trebui sa fie primii care ar trebui sa ia atitudine din pacate sunt pe sensul celalalt, doar palavragii ce spun cuvinte pompoase care oricum pentru ei nu insemna nimic altceva decat propaganda ieftina de politruc.

Iulian Mareș spunea...

Egipt, mon amour și mitingurile violente!
75 condamnați la moarte!

https://m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php?article_id=3794172

Mihai spunea...

Măi (mă abtin) ,
Spania a fost în prag de secesiune. S-au trimis trupe guvernamentale pentru a tine sub control o mare multime iesita in strada pentru a susutine secesiunea(independenta Cataluniei pentru care nu stiu).
Trupele au actionat cu tact ,fara gaze ,fara apa si au adus situatia sub control izolând cu forta niste razvratiti pe acolo.
La noi pentru niste prăpaditi dintr-o galerie platiti sa sparga mitingul pasnic al diasporei au masat trupe ca la razboi civil cu gaze iritante ,apa ,bastoane pe spinare la nimereala la toti cei iesiti in cale.
Mai(mă abțin) dar dacă in cauză erau doua galerii de fotbal unite in acelasi scop ce faceati ,ordonati scoaterea armatei cu TAB -ul lui Cezar inscriptionat cu ”Politia Militara” dotat doua tevi de esapament si conductorul hranit cu o portie dubla de fâsaică cu cârnati.
Măi (mă abțin) doar in capul unor creere bolnave se poate imagina că ,câtiva derbedei platiti dintr-o galerie de fotbal dărâma un guvern.
Noroc ca oamenii(bucurestenii) erau in vacante ,concedii ,wekend, si nu au iesit masiv să dea peste ei și sa iasa un razbel civil in toata regula ,cu baricade ,etc, pagube ,raniti ,etc.
Si Tudose a avut parte de mitinguri ,unul chiar de amploare. A iesit frumos in stilul lui caracteristic din guvern intre demonstranti, a dat mana cu ei ,i-a intrebat de sanatate,le-a spus care-i situatia ,le-a cerut o lista de revendicari ,a invitat un grup ales de ei in guvern ,au stat de vorba si gata.
Pasnic ,omeneste ,cu discernamant si cu strângeri de mâna la despartire.
Daca vrei exista solutii.
Daca nu ai discernamant iese ceea ce au pus la cale politrucii si guvernantii care s-au ascuns ca sobolanii.
Ce-i costa sa faca la fel ca Tudose ?
Sau astia nu sunt oameni si trebuie dat in ei ca in animale?
Sper ca ati auzit bine si o sa lucrati la corectii in creerele ramase blocate ........
Dați mă tinerilor aștia repere morale ,sociale, culturale,etc in politica sa aiba ce învata si de la cine invata. Si atunci sigur isi vor corecta atitudinea si comportamentul,indiferent unde au un loc de munca.
Nu mai sustineti mizeria generalizata adusa prin politicieni smecheri si sarlatani care momesc amarâtii cu pensii ,salarii ,etc in schimbul votului.
Ce zici @ Leon ,nu le zisei bine la ” amicii” din grupul .........
Cum stai cu caisata ,nu se strică ?

Huhu Rezea spunea...

Niște creiere bolnave se tăvălesc de ciudă că jandarii nu au lăsat anarhiștii să pătrundă în clădirea guvernului în care lucrează temporar Viorica.
Nu o veni vremea ca și susținătorii Dulapului să aibă nevoie de apărarea jandarilor? Oricând, marele Mut poate să intre în ambuscadă, precum Robert de Anjou la Posada.

Mihai spunea...

După judecata unora (cu sau fara creer) daca la noi se întâmpla(doamne fereste ) un fenomen ca și cel din Spania cu secesiunea Cataluniei, in mod sigur erau in aliniament tot sistemul de apărare ,ordine publica si siguranta ,plus ca era mentinut cel putin 30 de zile in cazarma ,trasee ,etc.
Timpul a trecut ,gândirea si modul de operare bolnavicios a ramas.
Spaniolii au rezolvat-o simplu cu deosebit tact,fara victime spitalizate ,etc si s-au linistit apele intr-o problema deosebit de grava.
Luati mai (ma abțin) exemplu .
Și in special aștia ajunși in pragul retragerii care mai sunteti buni doar de dat cu ”Flit” (gaze) la muște !!!!!!!!!!! și care tot troncaniti nazbâtii ca sa adormiti pe tastatură.

Leon spunea...

Tigri 3, mai trebuie cativa pasi pentru comentarii decente si fara prea multa patima in sustinerea argumentelor..! Pe timpul Guvernului ,,ZERO,,( Fonduri Europene ), tot asa de critic erai ?
Sunt convins ca ultimii Prim- ministri PSD-ALDE, Ponta, Grindeanu, Tudose, sunt buni patrioti, dar partea proasta era ca aveau dubla comanda si nu totdeauna ,,ordinele,, primite erau in favoarea Romaniei !
PS. Tuica de Caise este deja la rece..:)). Sper sa ajung Vineri pe Transalpina,..poate ne intalnim pe traseul Sebes- Obarsia Lotrului !

Leo spunea...

- Se pare ca notarul de Iasi s-a muiat când a aflat "pe surse" cum va arata raportul Venice Commission and MCV-ul din aprox. 18.09.2018.
- Veorica este "atemporala" . Pt ea "anul centenar" are 1200 de luni.
- "Sobolanimea" roade la temelia imposturii supreme din F&M. Vin vremuri vesele in care tuica de ghinda a lui @Leon va fi anestezic national.
- Pb a lu'F&M suge" ceea ce "suge" de proiectele elaborate de acel "guvern 0" , care nu avea minister al fondurilor.
- MAESTRE , MAESTRE , completeaza-ti rezerva de anestezic ca valurile din portul Vacaresti vor ajunge in cam 2 luni, sus , SUS pana la CER. Iar ghinda din care se face acel anestezic va fi multa , foarte multa deoarece porcii si mistretii devin specie de zoo album in Romania Vesela.

Dan B. spunea...


@Tigri 3:

Nefiind fan PSD, pot face o diferență intre mitingurile neutorizate din 2012 și 2018. Mai ales că cele din trecut, având „scânteia” Arafat, s-au transformat câte puțin intru susținerea USL, astfel încât, ulterior, și parlamentul să reacționeze și să demită guvernul Ungureanu. Să-ti aduc aminte că intervenția jandarmilor sălbăticiți a făcut mai multe victime, cu afecțiuni mai grave, ba chiar siluiți pe viață? Și nici nu am intenționat atunci să patrundem in Palatul Cotroceni sau Palatul Victoria, obiective militare de maximă importanță! Să nu-mi spui despre „mortul” adus la Bucuresti, care, având un bogat istoric medical, chiar a „dat colțul” ulterior!
Așadar ceea ce s-a-ntâmplat la 10 august a.c., incl. prin consecintele violențelor, situează protestatarii la o sălbăticizare nemaiîntâlnită până acum și Jandarmeria la portul „mănușilor de catifea”!
În legătură cu intervenția forțelor de ordine în reprimarea separatștillor basci, cred că noi doi am privit aceleași imagini de la televiziuni diferite, cu politici editoriale divergente. Înclin să cred că imaginile vizionate de tine au avut un editor similar celui de la Tg Mureș, care a menționat că cel bătut ar fi fost un etnic maghiar, nu românul Cofariu.
Apropo, am o fobie pentru politica Germaniei prin care s-a urmărit realizarea multor secesiuni in statele europene, astfel încât cele două state nemțești să fie reunite, iar foștii aliați din WW2 să-și dobândească independența, altii să se extindă teritorial.Deh, „divide et impera”! Iar cum BND s-a aflat la originea tragediei de la Colectiv, sunt tentat a crede că același serviciu secret și-a „băgat coada” și în desfăsurarea (eșuată, din fericire!) loviturii de stat (cum se poate numi intenția de pătrundere în sediul guvernului?), intru susținerea plăvanului sibian la Cotroceni, perfect yesman pentru „licuriciu”l german.
Îți recomand un duș rece (pe vremea asta caldă, chiar ar fi bun) și o cafea fără zahăr, care să-ți permită o lucidă analiză a zicerilor mele.
Multumesc anticipat pentru înțelegere!


CEZAR spunea...

Of topic

Pensiile militarilor americani se stabilesc in functie de "basic pay" (solda de baza) ... https://militarypay.defense.gov/…/Fact%20Sheet-Defined%20Be…
Nu se includ, in acea "baza de calcul a pensiei", "platile speciale" (sporuri) pentru diferite categorii de arme, activitati! De asemenea nu se includ "indemnizatiile" (tot un fel de sporuri)

CEZAR spunea...

Saracutul T2+1.
Si ce baiat de treaba era
Nenorocita boala .
Acum se viseaza dand mana cu hoardele fasciste caduse de Malinbot si Sandilau ..(sic)

Mihai spunea...

@ Dan
În primul rând se pare ca nu ne-am uitat la aceleasi imagini. Eu m-am uitat la cataluni dumneata se pare la basci.
Apoi eu m-am saturat si scârbit de batausii astia care au atâta creier încât au reusit să bage ”site-ul de cultură in dubă” evident spre satisfactia d-nului Huhurez.Știu multi cine si pe ce criterii au ajuns unii jandarmi.
Dane ,eu mi-am spus parerea ,restul las justitiei sa decida in consecinta.
Imi permit un sfat, nu da doi bani pe presupunerile politice ale d-nului Huhurez si pe aventurierul TT.
Lucrurile sunt mult mai simple si nu trebuiesc complicate.
Toti isi vor doar binele lor atat cei din exterior cât si cei din interior.
Pentru asta trebuie sa momeasca cu ceva prostimea.
Momentan cei din interior aflati la putere au cu ce . Presedintele si opozitia (daca exista) ,nu au cu ce si nici strategii viabile sau credibile la prostime.
Liota de la guvernare si-a asigurat voturile pentru multi ani momind masa bugetara si pensionarii cu salarii la care nu au visat si pensii care oricum legal trebuiau sa concorde cu procent din SMB pe economie după cresterea salariilor.
Asta este o lovitura năucitoare pentru presedinte si opozitie si de aici hartuiala asta continua pe orice lege ,HG ,etc.
Problema-i daca psd o să reuseasca sa-si mentina promisiunile. Trebuie ca anul viitor sa mareasca in cash salariile si pensiile cf promisiunilor facute cu valorile precizare respectiv 25% salariile plus cresterea punctului de pensie. De unde bani ? Se pare ca aici este problema psd-ului.
Au promis ca nu mai impun alte taxe si impozite.
Faptul asta i-a dus vrand -nevrând spre darea acestei legi a gazelor prin care din redevente ,etc vor scoate bani pentru onorarea promisiunilor din programul de guvernare.
Daca nu vor ajunge banii nici asa atunci sigur vor recurge la confiscarea profitului din companiile de stat exact cum a facut si Boc.
Aici ,in zona asta se duce batalia intre guvernanti si opozitie fiindca de aici vine sansa onorarii promisiunilor din programul de guvernare si succesul in alegeri.
Fiti siguri ca nu din patriotism au impus legea asta a exploatarii gazelor ci din stransoarea de a face rost de bani pentru pensii si salarii cf promisiunilor.
Pensiile militare vor astepta actualizarea mult si bine ,adica pâna vor considera ei ca sunt bani. Poate vor arunca cu vreo indexare cf legii daca inflatia va fi peste 0 in anii elecctorali.De militari nu are nevoie nimeni ,ei sunt o masa amorfa fara lideri marcanti care doar se supun ordinelor.Interesul este pentru judecatori ,primari ,sefi de consilii judetene ,etc.
Ca atare daca reuseste sa faca rost de bani psd are asigurata guvernarea doar prin votul bugetarilor plus al pensionarilor (plus evident a lui Huhurez si trâbitasii lui).
în aceste conditii opozitia ,pe lânga ca nu are coerenta si nici oameni de valoare in fata nu are nicio sansa, Presedintele nu are sfatuitori buni in acest clinci si nici nu adopta o strategie cu priza la publicul care nu-l doreste.
Problema-i ca romanii sunt scarbiti de masurile psd privind pensiile speciale ,salarizare autonoma in administratie ,salarizare in bugetar vizavi de privat insa nu au ce alege decat psd .Asa ca daca -si respecta programul si face rost de bani psd-ul câstiga multi ani de acum inainte alegerile. Lupta pentru a nu reusi este mizerabila si fara coerență.
problema noastra-i ca ”neamul prost” slab scolit si fara cultura inunda toate sferele societatii si nu poate fi oprit .
Oamenii corupti si pătimasi sunt un blestem pentru tara asta.
Iar ”poporul majoritar” s-a inrolat in turmă si o tine după mâgar.
În rest povesti si fanteziile fiecaruia.
@ Leon ,zi si tu ceva !

Leon spunea...

Bravo T3, ai pus punctul pe i..!
Daca actuala guvernare, sprijinita de majoritatea parlamentara, reuseste sa duca la bun sfarsit promisiunile privind, salarizarea, cresterea punctului de pensie la valoarea de max. 1500 lei (1775 este o utopie..!) plus legile Justitiei, vor ramane la Guvernare inca 20 de ani..!

Huhu Rezea spunea...

Raportul MAI și Referatul de sesizare a Parchetului General cu propunerea de incepere a urmăririi penale pentru infracțiunile de subminare a ordinii constituționale vor fi devastatoare pentru cei care au comandat, finanțat și executat acțiunile anarhist paramilitare din 10 august. Trebuie să-și facă griji cei care controlează galerii de fotbal.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Unde gasim aceste documente ?

Viss spunea...

Stelian, aceste documente le găsiți la PSD

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Sinteza Raportului de 90 pagini, minus anexele secrete, o poți citi aici

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/carmen-dan-declaratii-proteste-10-august.html

Stelian P. spunea...

@Huhu
Din raport reies cu claritate urmatoarele concluzii:
1. Serviciile de informatii au transmis „aspecte generale, fără noutăți, fără a surprinde aspecte grave.... informațiile primite înainte de 10 august nu au indicat o eventuală criză de ordine publică ce ar putea amenința stabilitatea publică, politică, socială.”
2. In mod violent au actionat persoane cunoscute ca facind parte din galeriile de fotbal.
(ca fapt divers se stie ca aceste galerii sunt in contact cu conducerile cluburilor respective)
3. Persoane pașnice, dar care n-au părăsit zona, au avut de suferit.
Ma intreb atunci de ce diaspora in totalitatea ei (INAINTE DE 10 AUGUST) a fost victima unor jigniri fara precedent inclusiv aici sub privirea ingaduitoare a dvs. ?
Deoarece UN ROMAN din diaspora a venit in tara cu un numar de inmatriculare perfect legal la momentul respectiv ?
Ieri fuhrer-ul pesedist a declarat ca „Au fost proteste finanţate, SE PARE că şi din extern.” Sa vedem rechizitoriul, daca SE PARE.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Nu trebuie să fii serviciu de informații ca să fii insăilat un avertisment fie și numai din surse deschise cu privire la intențiile belicoase ale mitingului din 10 august.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Daca ar fi sa-l credem pe Dragnea si nu serviciile specializate rezulta ca ne aflam intr-o situatie asemanatoare cu lovitura de stat din Turcia.(de data asta in inima Europei). Dragnea spune ca in Romania sunt forte paramilitare finantate din exterior pentru a da o lovitura de stat, un stat paralel care ii oprima pe cei mai onesti cetateni, cu asasini profesionisti care il vizeaza pe reformatorul justitiei, cu servicii care uneltesc impotriva statului, cu un presedinte care incita la violenta, cu magistrati subordonati serviciilor....deci o tara cu o vulnerabilitate majoră pe flancul de sud-est al Alianţei.
Cine face un "serviciu" major in imaginea tarii ? Mai asteptam intrarea in Schengen ? Mai asteptam laude din exterior ?


Stelian P. spunea...

PS
Partidul aflat la putere arunca acuzele astea prin cel mai autorizat reprezentant al sau si nu "fascistii" aflati in opozitie care nu sunt in stare sa schimbe o virgula in parlament.

Leo spunea...

daddy daca are dovezi si nu fantezii personale interesate , in loc sa mearga pe la televiziuni si sa reclame tentative de asasinat cu privirea si sponsorizari de la agenturili occidentale a protestelor din 8/10 , sa formuleze plangeri la organele statului, la fel cum se procedeaza in toata lumea.
Mai poate sa scrie si un roman stiintifico-fantastic cu oleaca de inteligence , oleca de love , oleaca de actiune si oleaca de bussines cu bani NUMAI de la bugetul republicii....

Huhu Rezea spunea...

Nu trebuie să-l ascult pe Dragnea sau pe voi, câțiva rezervisti anarhiști, ca să aflu ce s-a petrecut pe 10 august când, atunci, anarhiștii au încercat să facă exact ceea ce amenințaseră mai bine de o lună pe toate reșelele de socializare ale diasporenilor și cele controlate de propagandă. Au încercat să pătrundă în sediul Guvernului, au atacat forțele de ordine, au distrus și incendiat bunuri de pe domeniul public.

Dan B. spunea...


@Leonard:

„....daddy daca are dovezi si nu fantezii personale interesate , in loc sa mearga pe la televiziuni si sa reclame tentative de asasinat cu privirea si sponsorizari de la agenturili occidentale a protestelor din 8/10 , sa formuleze plangeri la organele statului, la fel cum se procedeaza in toata lumea, ....”? Adică incl. Iohannis, care a dat dispozitii verbale lui taica Lazăr să se ocupe de jandarmi și de pesta prcină?

Iulian Mareș spunea...

Tembeli sunt unii!
Ia mai dați în cărți ce găsesc Gr.Cc în ad., FOS și de Influență ale MApN, MAI și SRI pe timpul exercițiilor în teren?
Voi aveți impresia că le trebuie acceptul unor bășinoși pt a-și face meseria, pe timp de pace?
Au toate datele!
Mor când văd lepre ce se dau de dreapta cu pensie de bugetari!
Ia renunțați drakului la pensie și frecați-o cu dreapta!
Asta este, când 3 alambicti cred că se pricep la armată, respectiv operații militare pe timp de pace!

Stelian P. spunea...

@Huhu
"PSD vrea declanșarea de urgență a unei anchete privind informațiile ”de o gravitate excepțională” care au apărut în spațiul public cu privire la ”finanțarea externă” a protestelor de stradă și premeditarea acțiunilor violente de la mitingul din 10 august."
Cine a lansat informatiile de o gravitate exceptionala ? Sa nu mori de ris ?

Iulian Mareș spunea...

Este f greu de aflat cine a postat înregistrarea?
Sa mori de râs! Numai eu știu 4-5 copii ce pot face asta! Spațiul public, în cazul asta, internetul, nu este gaura neagră și stafidită a M. Macovei! Nici a lui Gusett!
Mai ales când o voce este în clar...purcica romma Angi, ce se dădea cu toate bucile de mozaicul Parlamentului!

Stelian P. spunea...

Si iata ca avem primul raspuns venit din ograda doamnei Carmen (o alta tradare ?):

Secretarul de stat în MAI Gheorghe Nucu Marin a declarat marţi că nu există informaţii privind finanţarea din străinătate a protestului de pe 10 august din Piaţa Victoriei.

Gheorghe Nucu Marin a fost audiat marţi la Parchetul General, în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august.

La ieşirea din sediul Parchetului, Nucu Marin a fost întrebat de jurnalişti dacă are informaţii că protestul din Piaţa Victoriei a fost finanţat din străinătate. "Nu, absolut nu", a răspuns secretarul de stat.

Iulian Mareș spunea...

Daaar, există cineva, care are informații sau trebuia să aibă?
Cum poți face o finanțare?.... cash, contracte nepreluate/supraevaluate, vânzări fictive/supraevaluate, transferuri electronice în sume mici și ritmice, plata unor datorii, excursii, vacante, studii, cursuri ... etc!
Probabil că sunt și alte forme, mai smeker, practicate și de unii #useri, de pe aici!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Nu inteleg ce va impinge sa comentati ce nu cunoasteti si sa picati ca musca-n lapte. Inregistrarea respectiva se gaseste la Antena 3 iar protagonistul este domnul Liviu Dragnea. Pe linga suficienta pe care o demonstrati ora de ora mai amestecati nume si "atribute" care nu au nicio legatura cu subiectul.("gaura neagră și stafidită a M. Macovei! Nici a lui Gusett!...purcica romma Angi"). Se vede ce educatie aveti.
Vreti cu orice pret sa faceti rezervistii de ris ?
Da, exista cineva care trebuia sa aiba informatii si daca nu le avea era musai sa le inventeze spre binele cauzei.Nu ?
Jos statul paralel ! Heil Dragnea !

Iulian Mareș spunea...

Hai că mă plictisesc, dar rău!
Du-te-n.....spatele gării și pune-i palma la cur țigăncii care nu muncește nimic, de luni de zile și nu moare de foame!
Și mai e ceva, ce nu ți-a spus nimeni aici....suficient ești tu cu ma-ta! Ești kior la cap, de nu sesizezi că sunteți 3 inadaptați?
Tu faci rezerviștii de ras, dacă kiar ai calitatea asta...
Pe 11 și în fiecare zi sa fii in PV!...alaturi de biciclistul Nr.1…!

Iulian Mareș spunea...

Tot din plictiseala....

Uite ca-i adevarata inregistrarea asa ca ia-i pastile ca a facut doar cistita cat a stat cu curul pe asfalt si mozaic!

https://t.dcnews.ro/angi-erban-explica-ii-de-unde-vin-presiunile-externe-pentru-proteste-atac-la-dide-i-carstoiu_612469.html

....si mai ales, pe cine conteaza ei, pe ce baieti de baieti...PACT! Waw.....super, hai ca si meskinul ala de nepot al gl. "Vulpea" nu a mai putut sa stea cuminte si ne-a spus pozitia lui imbratisata si de cei 3 corifei......
Asta DA, sificienta, salvatori ai patriei!

Ein Stein spunea...

@politrucul neocomunist Stelian
Domnule politruc ca sa intelegi ce se vorbeste trebuie sa ai proprietatea cuvintelor, mai pe intelesul tau trebuie sa intelegi sensul cuvintelor almintrelea iti iese ce ai scris.
Din altruismul care ma caracterizeaza am sa incerc sa te mai scot la lumina. Informatiile sunt rezultatul prelucrarii datelor, adica ai niste date le prelucrezi si ajungi la o concluzie adica informatia. Atat timp cat exista date despre implicarea unor forte straine cel putin financiar, spre exemplu marturiile de pe Luju.ro, asta e exemplu de date, deci ele exista si sunt convins ca sunt mult mai multe date, este foarte simplu pentru cei interesati sa le transforme in informatii. Asta doar ca sa avem notiunea cuvintelor, pentru tine mai mult.
Acum probleme de logica:
Nucu Marin a fost intrebat daca detine informatii despre finantarea din afara, el a spus ca nu detine. Ca nu detine el informatii este cu totul si cu totul alta treaba asta nu insemana ca nu sunt informatii despre finantarea externa. Pricepi cum vine treaba? Probabil informatiile sunt acum la DIICOT.
Te rog eu la-sa-ne! Spui numai si numai prostii.
Sunt cu bunghiul pe tine! Politrucule.