Un produs Blogger.

sâmbătă, octombrie 13, 2018

10, cele mai citite articole de pe blog

6 comments
Puteți reciti acele articole și comentariile care au fost la acea vreme, dând clik pe fiecare titlul colorat de mai jos.
IntrareAfișări de pagină
70521
51824
43449
42164
40760
30410
29937
28420
27796
22384

6 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Felicitari si la mult mai multe! Oricum, este cel mai bun blog din Romania, si dintre cele civile, dar si dintre cele militare! Secretul consta in informarea corecta a vizitatorilor si postatorilor, disputele aprinse pe tematici, dar cel mai important lucru consta in moderarea postarilor ca sa se mentina o decenta lejera, cat si un respect rezonabil, reciproc! Mai bine ar fi fos ca moderatiile sa nu constituie un efort din partea Onorabilulii admin, Huhu Rezea, ci dintr-o stapanire a pornirilor venita de la fiecare postator. Cozi de topor au fost, sunt si vor mai fi, insa nu pot umbri activitatea tuturor celor care posteaza aici cu drag, cu interes si cu pasiune, asa cum sunt si eu, si tin la modul deosebit sa-i multumesc adminului pentru minunatul cont unde exista o arhiva super informativa, aici ne-am gasit fiecare informatiile pentru sustinerea unor procese, aici am aflat noutati in domeniul militar si al pensiilor si nu numai, asa ca ii doresc viata lunga adminului in sanatate si fericire, ca si blogul sa traiasca si sa dainuiasca in timp! Dumnezeu sa va ajute pe toti la un loc, dar mai ales pe cei care nu ma plac, si care ma supun mereu datului cu piatra! Le promit ca, si de acum incolo, tot sincer am sa fiu, si am sa scriu tot ce gandesc! Doamne, ajuta!

Leon spunea...

Se observa ca prezinta un interes mai mare articolele privitoare la legislatia pensiilor militare..!
Este de apreciat timpul dedicat administrarii acestui blog si efortul facut pentru a cauta in "biblioteca" raspunsul la intrebarile noastre.
Felicitari, si mergeti mai departe !

Gigi spunea...

Mulțumiri,Admin Huhurez atât din partea mea cât și din partea unor militari,polițiști etc.care ne informăm de pe acest Blog!
Să știți că nu sunt puțini.
Eu am mai spus cu diferite ocazii,fără să se creadă faptul că dau cu periuța,d-voastră prin munca pe care o faceți prin timpul pierdut,suportând ura unor așa ziși camarazi și nu numai,nu faceți altceva decât o muncă de voluntariat în folosul nostru al celor care am purtat cu cinste uniforma militară.
Vă asigur,d-le Admin că aveți mulți oameni care vă apreciază,chiar dacă nu își exprimă în mod direct opiniile.
Fără acest Blog am fi mai săraci în informare în ceea ce privește pensiile noastre,ci nu numai!
Mulțumesc că existați!
***PS.Cer scuze dacă v-am supărat cu ceva vreodată!

Leo spunea...

Acum ati inteles domnilor de ce ii spun eu AMABILULUI , MAESTRU ?
Iar ca sa intelegeti de ce-i spun si AMABIL , va rog sa cititi in DEX , definitia AMABILULUI (vrednic de a fi iubit)...
VANT DIN PUPA MAESTRE !

Huhu Rezea spunea...

@Gigi
Blogul este în primul rând de informare pentru rezerviști.
La inerentele greseli de informare, cei de bună credință și cu cei 7 ani de acasă fac completările sau îndreptările adecvate, fără injurii și jigniri.
Cei trimiși cu sarcini de discreditare a informării procedează așa cum li se ordonă si după cum îi citiți în toată goliciunea lor.
Altii nu sunt trimiși. Așa le este caracterul.
Nu includem aici opiniile politice, care, natural, sunt divergente. Pentru acestea, exprimate în articole și comentarii, imi asum riscul de a fi criticat.

Gigi spunea...

Stați liniștit,cei de care ați amintit sunt 0,0001%,d-voastră știți mai bine, că sunteți acolo la butoane,câți accesează blogul zilnic pt. a se informa.
Asta este la noi la români,invidia,o boală care nu are leac.
Nu știu precis cine a spus,dar mare dreptate a avut:
"La români,câteodată,
trebuie să le faci bine cu forța"!