Un produs Blogger.

joi, octombrie 18, 2018

Iohannis nu se dezminte! Turist în cenușa Pompeiului cu prețul scaunului gol la Consiliul European

32 comments
Niciun sef de stat sau de guvern al României nu a mai adus o asemenea rușine țării de la aderarea la Uniunea Europeană.
Miercuri seară, șefii de stat sau de guvern care fac parte din Consiliul European s-au reunit în ședință planificată  pentru a discuta dosarul Brexit. 
Scaunul rezervat României a rămas neocupat, după cum se vede dintr-o captură dintr-un  video transmis de biroul de presă al Consiliului European.
 Ce făcea leneșul președinte al României în după amiaza zilei  de 17 oct. 2018? 
Vizita Pompei, orașul distrus de vulcanul Vezuviu în anul 79 d.Hr.



32 de comentarii:

Mihai spunea...

Dupa ce te-ai facut de râs cu ”scisoarea lui Rudolph Giuliani” după tine ”cel mai mare avocat mondial in drept penal” ??????? acum te faci din nou de râs public publicând o manipulare ordinara pzd-ista..
Ai auzit de agentia ”AGERPRES” . Uite ce spune agentia ,aflata pe urmele lui Iohanis.

Iohannis - la Consiliul European: S-a discutat despre Brexit, progresul se lasă aşteptat
18 oct, 12:31 | Agerpres
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că, în prima zi a Consiliului European de la Bruxelles, s-a discutat despre Brexit, dar, momentan, progresul se lasă aşteptat şi nu s-a ajuns la niciun acord.


"Consiliul European a debutat aseară (miercuri - n.r.) cu o cină informală, care nu a adus niciun progres. S-a discutat despre Brexit, însă, din păcate, se pare că momentan progresul se lasă aşteptat şi nu s-a ajuns la niciun acord. Se va lucra în continuare, se va negocia în continuare, dar optimismul s-a redus, ca să mă exprim aşa", a afirmat preşedintele.
Întrebat dacă se aşteaptă ca lucrurile să se schimbe în cadrul discuţiilor purtate de liderii europeni prezenţi la Bruxelles zilele acestea, Iohannis a răspuns: "Vom vedea. Eu mă număr printre cei care speră să se ajungă la un acord, măcar la un acord de ieşire ordonată a Marii Britanii, ca să încercăm pe urmă alţi paşi".

Rusine sa-ti fie Huhurez pentru manipularile ordinare care le faci in favoarea unor mafioti ,hoti si neiubitori de militari si politisti..Nu stiu daca te afecteaza sau nu OG 57 -OG 59 ,actualizarea doar cu rata inflatiei ,insa sigur transformi blogul intr-o prelungire ......A3.



Huhu Rezea spunea...

@A vi
Tu ești borland sau esti bolând.
FILMUL DIN CARE ESTE EXTRASĂ IMAGINEA ESTE PUBLICAT CHIAR PE PAGINA CONSILIULUI EUROPEAN.
Leneși sau chiulangiul a dat declarația astăzi dimineață...din auzite.
Credeam ca multe comentarii politice le scrii la misto, dar asta de aici denota ca tu esti un prăpădit de propagandist portocaliu sau plătit ca un trol înregimentat.
Citeste presa de azi și șterge mizeria de aci!

Leon spunea...

T 3, daca si Ziare.com spune ca Miercuri Iohannis n-a participat la intalnire,fiind in vizita PRIVATA la Pompei..chiar m-am mirat de atata corectitudine..!!

Mihai spunea...

Huhurez ,oricât te-ai stradui ,cina informala nu se ia la prânz .
Nu avea voie la o escala si intrevedere cu oamenii de stat italieni si pe urma impreuna cu acestia sa se deplaseze la CE.
Domnia voastra la ce oră serveste cina ,daca se poate .....!
”Agerpresul” nu minte !

Huhu Rezea spunea...

Nu te mai face de răs cu chiulangiul tău de Sibiu.
Unde vezi tu cină în FILMUL CONSILIULUI EUROPEAN?
Poate o fi fost după întrunirea oficială.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Iohannis s-a facut de doua ori de cacao, barfind politica interna, ca o țață la Aprozar, care asa ceva nu se clampaneste in vizite oficiale, unde se urmaresc imbunatatirea imaginii Romaniei si promovarea ei ( la el a se citi deplasari in excursii de relax, nu vizite oficiale), cat si o durere dosnica, ca de buboi, de problemele Romaniei lipsind de la o reuniune importanta in avantajul admirarii unor chietroaie incremenite, care se puteau gini intr-o deplasare privata! Nimic fara a demola Romania cu orice ocazie, de parca ar fi un cetatean german inrolat in serviciile secrete ale Bundestagului, infiltrat in plaiul mioritic-carpatin sa saboteze miseleste natiunea si Tara! Poate sunt pocit la gura si-o fi adevarata afirmatia mea!

Iulian Mareș spunea...

Pacalitule, ca nu zic pacalici,
Faza cu cina a fost aruncată pt a estompa mizeria de reprezentare la nivel "0"!
2 scaune goale în dreptul eiketelor: DAN și ROU! Primul este motivat (avion defect), al2lea caută artefacte! Poate se documentează despre erupția vulcanului pt a-mi da sugestii pt un nou exercițiu dr. Raed Arafat.
Eu, kiar nu am cuvinte...dar, mi se pare că s-a depășit firul roșu!
Ce mai urmează? Să nu se mai întoarcă? Sa ia calea spre Costa Rica, Insulele Virgine sau Bermuda?
Orice este posibil, începând cu ziua asta!
Un lucru este clar concluzionat: nu te mai kinui și nu ne mai kinui! Urmează-ți karma! Spre binele românilor și al tău!

Gigi spunea...

Să fie penalizat cu 10% pe 3luni,din salariu!
Consemnat 3 luni în palat,fără
drept de vizită!

iceparu spunea...

Huhurez@E treaba ta ca ești tribuna de propaganda.

Mulți militari rezervisti nu vor pune botul decât în condițiile în care PSD ,ca el e la guvernare ,va acorda aceleași drepturi în egala măsură pt. toti.
Nu e drept ca eventualii viitori pensionari militari sa aștepte pensionarea lui Ciuca ca sa beneficieze și ei de avantajele acestuia.

Huhu Rezea spunea...

Aici nu e propaganda ci realitate tristă.
Avem un președinte leneș,chiulangiu și superficial.
Nu e prima dată când dispare de la evenimente oficiale în străinătate pentru a se întâlni în oraș cu doamna care-l ține sub papuc.
A lipsit și de la întrunirea la vârf a PPE unde s-a discutat soarta lui Orban.

Huhu Rezea spunea...

Radio France despre incidentul de la Bruxelles:

"Prezentarea Theresei May și dezbaterea care a urmat după plecarea ei au fost însă ratate de doi lideri europeni: Klaus Iohannis, președintele român și Lars Lokke Rasmussen, premierul danez.

Cel din urmă a avut probleme cu avionul, dar Klaus Iohannis a lipsit fără motivație. Echipele de comunicare din jurul său au refuzat să discute subiectul.

Securitatea Consiliului European afirmă că acesta nu a intrat în clădire decât după 21.30, oră la care Theresa May părăsise deja summitul UE."

Leo spunea...

Bine i-a facut F&M dezbracandu-l de mai toate prerogativele functiei de presedinte. Asa patesti când nu-ti pasa si nu te intereseaza. Nici un pic de reactie si de proactivitate in atitudinea lui. El ar fi putut castiga mult dpv electoral , daca din când in când mai infiera oug 59 si pe emitentii ei , in calitatea sa de cdt. suprem al armatei. Nu-i pasa.
Gabita , te rugam scapa-ne de gulerati !

Iulian Mareș spunea...

Icepar,
Ai dat-o balarii rau!
Cum sa beneficiezi tu sau eu si altii de avantajele lui Ciuca?
Ai fost Cdt.Bg.Mc., D.I., Sef SMFT si SMG, actual SMAp?
Sunt de acord ca "nu a iesit din cort", dar nici egalitate nu poate fi! Ce dracu, o luam razna?
Ce ai, esti bolsevic?

Dan B. spunea...


Constat că, încă, nu ati dibuit menirea impunerii plăvanului la Cotroceni!
„Licuricii” și-au dorit un președinte foarte ascultător, fără inițiative dincolo de cele stabilite in PPE, chiar dacă acesta are, direct și indirect (prin capra sa), preocupări principale în „fashion, travel and shoping”.
Personal, cred că Teodorovici a debitat cam „subțirel” bugetul Administrației Prezidențiale, cel rămas asigurându-i săsălăului destule resurse pentru locații exotice și pentru deplasările săptămânale in perioada de repaus a antrenorului de penis al caprei.
Pe vremuri, când se renova Vila LAC 3, iar tembelul locuia la LAC 2, Carmen spunea că ar veni în capitală, dar n-are unde locui. Ulterior, la finalizarea lucrărilor, pe gustul caprei, a invocat nefinalizarea anului scolar, perioadă în care, ca o coincidență, s-a pornit ardenta perfecționarea in penis a matracucii. Iar cum antrenorul nu putea fi adus la București, „ochiul presei” fiind vigilent, madama a decis să rămână la Sibiu.
Știți că cele 4 vizite conjugale lunare ajung a păgubi bugetul de stat cu resursele financiare aferente unei vizite de 48 ore intr-o capitală europeană? Este vorba de anvergura resursei umane implicate aici pentru el si la Sibiu pentru ea, precum si a celei necesare constituirii coloanei oficiale, a posturilor fixe și mobile de pe rută.
Iată rezultatul votului unor cretini, care vor face, probabil, un BIS în 2019.

Iulian Mareș spunea...

Leo#_nard!
Ce sa înfierze mai mult?
Nu cumva face parte din executiv?
"Luati de la toți dar, dați-mi mie cat mai mult!- asta este deviza Călătorului.
Excursii, munte, mare, Miami, somn...etc! ...un kin total!

Dan B. spunea...

@Drăghici:

Nici militarii de rang superior, care au ajuns politicieni după trecerea în rezervă, nu au favorizat pe cei ca ei, exemplu mizerabil fiind Bădălan, ajuns cândva seful SMAp prin incompetență crasă, dar și prin pupincurism excesiv la Basescu.

Iulian Mareș spunea...

Drăghici,
Unii nu mai apuca sa devina pensionari....pt că...+++! Înțelegi?

Iulian Mareș spunea...

Uite că se întâmplă că la școală....
Pentru că a kiulit la prima sesiune de consultări l-au exclus și de la celălalte ...!

https://evz.ro/summit-decisiv-la-bruxelles-iohannis-nu-va-sta-la-masa-liderilor.html

Ei..., poate continua liniștit excursia! Care-i problema? Altă întrebare??

iceparu spunea...

Mares m-ai înțeles greșit. Promovez egalitatea în condițiile în care ne aflam în aceeași situație juridica .În rest fiecare pe creanga lui.În ceeace mă privește te asigur ca nu promovez idei bolsevice. Problema cu Ciuca este alta gasca.Activi si-au propus sa se pensioneze în ideia ca se vor opera ceva amendamente în favoarea lui Ciuca de care sa beneficieze și ei.Sper ca m-am făcut înțeles.

iceparu spunea...

Inclusiv opozitia,cei drept în surdina,îl caracterizează pe Iohan drept fără energie.Ce vreți băieți? La asemenea volum te miști greu.Sa trecem la partea a 2-a și sa-î dam Cezarului ce-î aparține.Doamna e buna.Poate buna la suflet,buna gospodina....etc.

iceparu spunea...

Eugen Badalan.Tot timpul a mers pe"ești om cu mine sunt om cu tine".Afacerist dar numai în avantaj propriu.După pensionare s-a făcut pedelist, a păcălit pe brăileni, a ajuns parlamentar și a votat cu ambele mâini ciuntirea pensiilor a 26500 militari.Este condamnat cu suspendare pt.afaceri necurate.În prezent s-a dat la fund.
Ca fapt divers.Un colonel în vârstă care la un moment dat deținea pâinea și cuțitul dar care s-a purtat cu omenie inclusiv cu Eugen ,din poziția de pensionar i-a cerut lui Badalan sprijin legal în rezolvarea unei probleme personale.Citez replica lui Badalan"domnule colonel acum e vremea noastra".

IAR99Army spunea...

Bai fratilor actuali si viitori rezervisti militari
Lasati dreak si stinga, lasati dreak si dreapta, nu va mai impartiti in cete, ca toti politrucii romani sunt la fel, toti sunt o apa si un pamint, sunt fara caracter, fara suflet, fara scrupule, mincinosi si sunt doar pentru ei si acolitii lor. Pentru prima data #DRAGHICI scrie aici un adevar : ca pentru politrucii de stinga ori de dreapta noi nu contam ci suntem doar o cantitate, infima e drept, care contam tot infim doar la vot.De armata ori de rezervisti nu au nevoie decit in caz de cutremure, inundatii ori vreo agresiune asupra tarii noastre. EI STIU BINE ca suntem dezbinati, ca suntem impartiti in diferite organizatii pe interese meschine, de orgolii si de grup, ca suntem dezorganizati ca civilii, ca majoritatea dintre noi sunt pasivi si indiferenti la bataia de joc si umilinta la care ne supun si asta le convine de minune la toti guvernantii acestei tari. Daca am ajuns in situatia ca #Draghici - un civil care nu are nici o legatura cu armata ori rezerva ei- sa ne spuna un mare adevar iar noi continuam sa ne atacam intre noi pe criterii de politic , atunci imi pare rau dar ne meritam soarta. Cit despre presedintele tarii in afara ca papa banii poporului pe chirie la Cotroceni, excursii, concedii in tara si in strainatate, deplasari saptaminale la mindra lui la Sibiu, etc nu a avut nici o realizare dar nici o realizare din ce a propus romanilor din tara si strainatate inainte de a fi votat in aceasta functie. Pe el il intereseaza doar meditatiile, furtul de case, evaziunile fiscale pe neplata chiriilor, mitingurile #rezist, loviturile de palat si bagatul joardei printre gard, etc. Cit despre politica externa s-a remarcat doar prin neparticipare, expectativa si mutenie. Mutalaul cred ca nici acum nu stie ca el este si comandantul suprem al fortelor armate, el stie doar ca este un profesoras de provincie care a mintit romanii cu mult sirg si in special pe cei atit de dragi lui din diaspora, pe care i-a uitat cu desavirsire.Asa ca @TIGRI#3, #LEONARD si #Draghici mai votati-l inca o tura ca va mareste pensiile.

doc987 spunea...

Partial aveti dreptate, don Huhu, realitatea este trista.....Propaganda este, insa in floare pe acest blog, dar.....numai intr-un singur sens. Ma inclin in fata dvs. cand voi vedea infierati si pesedeii,ca motive sunt, slava domnului, destule.....

Iulian Mareș spunea...

Ice,
La ce te gândești se făcea odată! Nu cred că se va da ceva odată cu terminarea mandatului gl. Ciucă. Plus că, nu cred că se va pensiona...vezi exemplul gl. Dănilă!

Mihai spunea...

Cu functia golita de continut ca si justitia de altfel prin legile lui TT ,juma neconstitutionale ,parte declarate deja ,presedintele mai are o singura sansa de a ”supravietui” in functie un mandat , sansa lui vine din ”tăcere”. Daca ”cârâie” impotriva ”rosiilor” la borcan amestecate cu tot felul de muraturi si jeguri sociale imediat se activeaza celula de criza a ”mafiotilor regrupati” si vede cartonasul rosu.
Iar pe referendum nu te mai poti baza . S-a vazut recent . Lehamitea romanilor fata de otrepele politice inca nu a atins apogeul dar semnalul a fost tras.
Pai cum ,măi tavarașKi, sa dea tov ”mare sef de trib” pensii speciale doar la primari ,...... iar la dom presedinte să i-o taie cu cartonasul roșu . Ete na . Numai ca presedintele s-a prins și nu face ”henț” în careu. Asa că tace . Și bine face.

@ Țeparu
Nomenclatorul de meserii ,inclusiv grila de salarizare actuala se bazeaza pe studiile absolvite.
Acestea sunt;
- studii superioare de lunga durata ( absolventi ATM,medici ,stiinte juridice ,etc)
- studii superioare de scurta durata ( ,conductori arhitecti ,subingineri ,etc )
- studii posticeale (asistenti medicali ,tehnicieni veterinari ,absolventi AM (AISM),etc)
- master (rezervat pentru absolventii de studii de lunga durata)
- doctorat
În armata beneficiara de gânditori ca tine si alti neispraviti ca unul de pe aici (nu intră in acest calcul) ,ca sa se mentina ei prin statele majore ,comandamente ,etc pe functii au facut in asa fel incât sa dispara anumite functii precum cele de subingineri si alte specialitati incadrate cu oameni foarte bine pregatiti ,cu experienta profesionala vasta transformandu-le in functii de ingineri pe cele de subingineri si cu studii superioare de lunga durata pentru alte specialitati prevazute pâna atunci doar cu scoala militara de ofiteri activi (trei ani) ,neconsiderate ca studii superioare.
Astfel ca acum toate functiile de subingineri sunt incadrate cu ingineri(functii de ingineri) .Adica inginerul face exact ce facea subinginerul pe functia transformata.Evident ca a cresut si gradul functiei si totodata s-au scos ceva mai multi bani din pusculita bugetului. Ca la noi ”prostia s fudulia se plătește”.
Și pâna la desfiintare functiilor multi subingineri erau incadrati pe functii de ingineri,unii chiar prin comandamente ,state majore ,etc unii au ajuns prin completare de studii pe functii mari.
Culmea este ca acum din lipsă de efective gasesti prin unitati maistri militari pe functii de ingineri si subofiteri pe functii de sef birou resurse umane ,alimente ,echipament ,etc.
Ș-apoi tine-te si asteapta competenta si solidaritate de la activi cu drepturile cerute de rezervisti.
Daca cârâie si sunt dati afara sunt fii ploii ,neștiind sa faca nimic si greu adaptabili la viata civilă. Asa ca mai bine tac si aștia decat sa-și creeze necazuri.
Sper ca acum ai inteles cum stam cu ”desteptaciunea generatiei tale si a urmasilor pregatiti de tine ” si de ”scolile postliceale de inalte studii militare” din armata ro.
Sper ca ”Vingly ” Vigu -colegul tau cu care bateai mingea in birou să fi iesit mai luminat .
Multa sanatate si sa auzim numai de bine. Vremea noastra a cam trecut.
Acum suntem doar simpli cetateni cu ”drepturi si obligatii ” ca orice om de rând.

Mihai spunea...

Alo ,IAR 99 la telefon?
Daca da ,să ne spui si noua dece desi nea Nicu ,care a investit in Oltenia cât nu a investit in tot Ardealul si Moldova la un loc ,desi v-a lasat o baza aeriana de prima mâna in epoca ,nu ati reusit sa o transformati in ”Aeroport International” decat abia cu chiu cu vai prin 2015 (la ani lumina dupa AEROPORTUL INTERNATIONAL sIBIU - cu 8 companii aeriene de prima mâna operatoare pe exterior de la inaugurare -odata cu primul mandat al lui Iohanis) si atentie Craiova ,autorizata international in 2015 doar cu doua companii aeriene operatoare pe exterior (respectiv Rynair Air -2016 si Wizz Air) din care momentan ati ramas doar cu una (Wizz Air) din 2017.
Dece mare parte a ”cetatenilor ” cu ”pasaport „ oltenesc (exista pe bune) se ingramadeau si inca se mai ingramadesc la aeroportul din Sibiu pentru a lua drumul strainatii?
Daca nu stii iti spun eu ca membru al echipajului unei companii aeriene care opera de pe Sibiu regulat curse externe pe Germania. De batuti in cap ce sunteti si pentru modul cum votati. Cat timp o sa votati asa ,o sa mai urcati inca mult timp in avioanele care opereaza pe Sibiu pentru a pasi prin Occidentul superdezvoltat ca turisti sau forta de munca.
Dece Sibiul are foatre multi cetateni cu ”pasaport oltenesc” angajati in societatile industriale cu capital strain ” atrase cu duiumul in Sibiu de catre Iohanis.
Iti spun eu . Tot de batuti in cap si pentru modul cum votati cu ”ajutorul social” mai mare ca pensia unuia care a muncit 35-40 de ani cu carte de munca.
Cine a vut prima centura ocolitoare in Romania ? Sibiul datorita lui Iohanis si FDRG-ul ui de CJ.
Cine a avut primele sensuri giratorii in intersectiile aglomerate si piste pentru biciclisti in Romania ? Sibiul datorita lui Iohanis.
Care a fost primul oras cu toata infractructura de apa si canalizare schimbata pe nou in absolut tot orasul? Sibiul datorita lui Iohanis.
Care oras mai are somaj 0 in Romania? Sibiul datorita lui Iohanis.
Si daca mai vrei iti mai spun.Dar degeaba va spun eu sau iohanis ca de voi nu se prinde si nu se va prinde nimic . Și nici nu vreti sa invatati .
Odata cu raspunsul poti sa schimbi si ID-ul din ”IAR 99” in ”Universal 651” . Mai potrivit cu tonul , limbajul si hai sa zic doar cu juma de gură logica.

Iulian Mareș spunea...

Mai, dar multe sofisme arunci...
Sa o luam ordonat:
Nu a renunțat la imunitate "în secunda 2", cum nu a renunțat nici la cadou, nerestituind banii!
Pe politica externă e tabula rassa!
Pe intern, încă nu a aflat că face parte din executiv. Ce-i drept și tipul de republica semi-prezidentiala este neoperational, mai ales în ROU. Una peste alta a mâncat, călătorit și mai ales a dezamăgit profund! Că dosarul faptei din spatele madamei se va inkide prin prescriere, asta-i o altă poveste, dar este real!
La următoarele afirmații concluzionez așa.... Ți-am spus că ești frustrat și nu numai că amesteci și deformezi, dar exagerezi până la nebunie.
Unde ai văzut tu Mm pus pe funcție de ofițer ing.? Tată, numit sau împuternicit macar! Niciodată!
Înainte vreme....prof. de scl. generală făceau 3 ani, pt liceu, 4!
Sing. faceau 3 ani la ATh
Ofiterii- scl mil 3 ani! AM, 2 sau 3 (o perioada) fac 5-6 ani!
Ulterior, cei fără AM au făcut continuare de studii pt licență; idem și sing au avut aceeași posibilitate!
Acum scl mil s-au transformat în AM și AM in Universitate. Nivelul cunoștințelor din domeniul operativ și de comanda a trupelor nu-i permit unui ing să acceadă la multe funcții; el poate fi însă șeful logisticii sau a structurilor tehnice de mentenanță sau productie, unele fiind prevăzute cu funcția de comandant! Asta nu înseamnă că ești mai puțin important! În spatele fiecărui luptător ar trebui sa stea 10-20 elemente de logistica!
Din 2010 s-au produs atâtea transformări încât nu le mai înțelegi din afara sistemului!
Cum nici eu nu am toate răspunsurile și nici tot adevărul! Dau un exemplu.: de ce odată cu transformarea SMG în SMAp (model NATO) DFi, DMed nu sunt sub căciulă lui? Și mai sunt probabil și altele...
Numai că ele trebuie prezentate corect, fără partizanat politic sau profesional, fără #....etc!
Lucrurile în țară nu merg tocmai bine, asa-i! A trebuit să preia armata Institutul Cantacuzino și să reamenajeze mormântul lui V. Babeș! Umilitor pt toți ce-i ce s-au perindat la conducerea instituției și a MS! Eu i-aș fi adus că salahori la lucrarea de reabilitare a unui geniu român!
Tare mi-e teamă că va veni la comanda generația care va teoretiza, înțelege și aplica kirurgical un articol din Constituție!
Prin anii 90 Directorul Institutul de Studii Strategice din Franța ne punea în fața a 2 întrebări.
Vreți să vă dezvoltați o agricultură științifică, este ok! Dar unde vindeți produsele?
Vreți să profesionalizați armata, ok! Cum și unde veți elibera energia cumulată în miile de ore de pregătire?
Răspunsuri ar fi, kiar dacă au nuanțe, dar un lucru este cert: ei stabiliseră deja pecetea!
Trebuie sa ne batem sa skimbat paradigma. Dar nu cu KWI in frunte; și Geoană este mai vizionar, mai productiv.

PS-mai ieri scriai că P/KWI vorbește fluent 4-5 limbi, afirmație la care am unele rezerve, dar nu contează persoana mea!
Contează un răspuns la întrebarea: Și la ce ne-a folosit?...

Iulian Mareș spunea...

Nenea,
Eu kiar nu cred că ai ceva la cap!
Adică, nu cred că ești nebun.
Ai stat 3 zile la cutie să scrii aceasta "odă" deșănțată la adresa lui KWI? Dacă așa scrii, nu meriti răspuns! Te apropii subtil de teorii fasciste, pe care le arunci cu bună știință! Calmeaza-te că dai in clocot! Zău așa!
Luati-l pe Geniul KWI și duceti-l șef in landul Bavaria!
Ești, cel puțin, conflictual...

Leon spunea...

Ai dreptate T3, in anul 2017, numarul pasagerilor la Aeroportul Craiova a fost de 519 226, iar la Sibiu 503 906..!!

IAR99Army spunea...

@ametitul TIGRI3#
- pentru ca observ ca prin ce spui recunosti : oltenia a fost superindustrializata de nea NICU si nu aveti oameni supercalificati ca voi sunteti 0 dpdv forta de munca si apelati la olteni.
- esti chiar aerian, in acest moment Aeroprtul din Craiova este cu mult peste Sibiu,este printre cele mai dotate tehnic la nivel european iar voi aveti doar citeva linii aeriene, daca esti orb nu am ca sa-ti fac si ai si mintea inceata de ardelean.
- a atras pe dracu KWI firme straine, au venit ele cind au vazut ca munca supercalificata este constituita de olteni, asta si-a dat patrimoniul hitlerist organizatiei locale germane conduse tot de el si tot el a semnat si ca primar si ca bneficiar , dar DNA a inchis ochii ca era condusa de iubita lui din tinerete .
- vino ba la Craiova sa vezi centuri ocolitaoare nu una ci mai multe. KWI tau a fcut doar meditatii si a furat case cu acte false, el atit stie sa faca o dovedeste faptul ca in functia de presedinte este 0 barat, din programul lui de guvernare a tarii s-a ales praful,pe care il ai si tu in ochi.
- lasa-ma dreac cu ineptiile si minciunile tale esti prea patimas sa vezi REALITATEA.

IAR99Army spunea...

@tehnocrat
- ma bucur ca prin postarile mele va agit pe ,,unii" si va dati singuri de gol ca sunteti #rezist. Tu pe deasupra ai si mintea inceata dovada ca esti ardelean. KWI-ul vostru pe linga ca este un ras de presedinte mai este si mutalau, evazionist, avar, fara caracter, plin de ura si venin. Ba astia ,,domoli"daca il iubiti asa de mult luati-l ba acasa ca referendumul a cazut si acum aveti voie, e la liber. Si apoi cine se aseamana se aduna. Ce, va supara adevarul ? Tu esti tehnocrat cum sunt eu popa.
@LEON
Te rog frumos nu mai incerca sa-i spui niste adevaruri care se vad si din avion acestui #TIGRI, nu ai observat ca HASTHAGII# cred doar in adevarurile lor. Si apoi la ei democratia inseamna ca majoritatea trebuie sa se supuna minoritatii. Ei vor fara penali in functiile statului si este un lucru pe care il dorim cu totii in tara asta, dar ai lor au voie ca sunt mai putin penali decit ceilalti. Ei vor sa se aplice doar regula : ca unii sunt mai egali decit altii.Exact ca bolsevicii : cine nu e cu noi este impotriva noastra.
@Draghici
Cind dumneata spui niste adevaruri nu am cum sa nu iti dau dreptate. Nici eu nu fac politica si nu fac parte din nici un partid, dar ca cetatean trebuie sa am un punct de vedere cind vad ca unii concetateni vad doar paiul din ochii altora nu si pe cel din ochii lor si acest fapt imi afecteaza prezentul si viitorul meu si al familiei mele. Totodata prin optiunile lor si prin nerespectarea legilor creeaza instabilitate, haos, destabilizare, etc ceea ce nu este normal.
Eu nu va cunosc ca persoana si nici ca formare profesionala am luat de bune ca a afirmat Mares care va cunoaste. Am inteles ca a-ti fost angajat civil in MApN si am sesizat la d-voastra de foarte multe ori o oarecare invidie si frustrare fata de militari/rezervisti prin ceea ce a-ti postat si asta m-a deranjat intrucit eu doream sa vad parerile celor care au fost militari vizavii de legile care ne afecteaza traiul si viata. Daca sunteti realist si sincer trebuie sa recunoasteti ca militarii fata de angajatii civili din aceiasi unitate aveau mult mai multe sarcini si atributii si alte rapoarte de serviciu.
Si eu am lucrat intr-o UM unde o treime eram militari si doua treimi erau civili, si unde unii militari(ofiteri, maistrii militari, subofiteri) si-au angajat copii ca angajati civili (ca mai mult nu au putut), copii care au fost crescuti cu salariile si pensiile taticilor lor militari, ca ulterior sa injure si sa atace pe militari(inclusiv pe taticii lor) ca au salarii si pensii nesimtite. Ce raspundere a avut unul ca acesta care a fost doar muncitor si ce raspundere am avut eu ca sef atelier, sef sectie ori inginer sef pe unitate ?
SE AUDE SI LA TINE #TEHNOCRAT, care mori de grija altuia ?

IAR99Army spunea...

@TEHNOCRAT
retractez ce ti-am scris tie, nu am fost foarte atent la postarea ta si uitindu-ma mai bine am observat ca te-ai adresat lui #TIGRI3 cu apelativul ,, avianyc", nu mie. scuze