Un produs Blogger.

joi, noiembrie 01, 2018

TT -ul a ţintit dincolo de taica Lazăr; l-a zdrelit pe Iohannis.

66 comments
TT-ul ţinteşte unul.... ţipă doi Lazăr!!!!
Articolul din 24 10 2018 revine în actualitate după ce Luju şi A3 au  dat publicitaţii ordonantă de neincepere a urmăririi penale, afltă în dosarul de candidatură a lui taica Lazăr, ordonanţă emisă de alt procuror Lazăr, de la Parchetul General,  pe 18 sept 2014, cu numai 2 zile înainte ca Palton-Vodă să-şi anunţe candidatură la Preşedinţie.
Inainte de a fi închis la Bucureşti, dosarul s-a aflat în lucrare la Parchetul din Alba Iulia unde şef era taica Lazăr.
Cine o fi ordonat readucerea Dosarului la Parchetul General, după ce cu numai un an în urmă acelaşi PG repartizase sesizarea ANI şi plângerea temerarului ziarist din Sibiu, Marinescu Albin, către Alba Iulia.
Inchizătorul de dosar, Cristian Lazăr de la Parchetul General a fost răsplătit de Iohannis prin decret, imediat după ce a ajuns preşedinte, cu funcţia de adjunct la PG, iar seful ANI, cel care era reclamant în dosar, a fost băgat la puşcărie de Kovesi.
Taica Lazăr rămăsese fără coledezi....
Acesta este istoricul şantajist al unui document aflat în dosarul de candidatură al  lui Augustin Lazăr.
Ce mizerii colcăie în justitia statului paralel!
                                                       *****************


-Iată ce scria Justiţiarul din Sibiu prin anul 2016, când ministra Prună şi preşedintele Iohannis l-au uns cu mir pe LA.

Augustin Lazăr a fost avizat pozitiv de către Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de procuror general al României și în data de 22 aprilie a.c. propunerea acestuia pentru funcția respectivă a fost trimisă președintelui Klaus Iohannis de către ministrul Justiției, Raluca Prună. Așa cum era de așteptat, președintele a semnat azi, 28.04.2016, decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Iohannis) a beneficiat de retrocedări  frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Iohannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007! (Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialConflict de interese evident și abuz în serviciu clar, pe lângă infracţiunea de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist!

Ce nu s-a clasat și nu a primit NUP (neînceperea urmăririi penale) sau SUP (scoaterea de sub urmărire penală), a fost pasat în altă parte, la alt parchet! Așa că pe lângă Kovesi, șefa DNA-ului, care a avut și ea pe mână dosare penale ale lui Iohannis, iată că președintele își mai plasează un ocrotitor la vârful ierarhiei procurorilor!
Articole asemănătoare puteți citi dând clik pe etichetele din titlul acestui tipic.

-Paginile din Evaluarea Sf. Augustin de către Tudorel Toader, în care ministrul Justiţiei povesteşte că taica Lazăr nu a avut unde să se laude că i-a tras un SUP lui Iohannis decât în dosarul de numire ca Procuror General.  







66 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Mor 3 #_iști de necaz!
Moș Cromoplatin & Neofix a luat un capac de canal peste rât!
Că era superficial, clănțănea politic și încălca Constituția era vizibil de pe Venus!
Băi, dar booouuu poți să fii să atașezi în dosarul de candidat și fotocopia cu rezoluția de NUP pt un penal și două infractoare?...ei, abia asta trădează caracterul de rahat; tontul a dorit să fie și lingău/slugarnic și să arate pisica!
KWI, dar naiv poți fi; ... javra asta te lovea la prima ocazie, asta nu este în matricea lui!
Câtă greața mi-a produs rahatul ăsta bătrân, vopsit precum cocotele...
Wernere să-i pupi mâna TT-ului că te-a spălat, acuzându-te prin ricoșet!
...acum, că tu și caraghioasa aia de Prună, cu halatul pe stradă, veți plăti salariul impostorului, las-o așa, că este cel mai ieftin! La prima vedere poate fi mai rău altfel!

PS-rog insistent pe unul din cei 3 să comenteze, pe tema: câte NUP erau în dosar? Eu licitez pe 6! 😎😄😂
"6 NUP-uri frumoase!"
Acum îl cred și pe Moș Lazăr, că doar nu avea să pună cele 2 dosare despre aurul dacic, finalizate cu Akitare!

La revedere Artefactule!

Iulian Mareș spunea...

KWI se va lepada de Iuda?

Este o intrebare sau sondaj?
Eu zic ca sunt in aceeasi oala si-i fierbe mult aclamata anticoruptie! Ce pacat ca Luluta nu-i poate baga la haules Ploiesti, pe mana lui Portocala!
Capetele de acuzare strabat cu usurinta....abuz, fals sub semnatura, santaj, dare si luare de mita....etc

https://t.dcnews.ro/lazar-clasare-dosar-iohannis-detaliu-bomba-din-discursul-lui-toader-ministrul-cuvant-cheie_619878.html


PS- propun ca raportul MCV sa inceapa cu acest caz, de nanual, iar lustratia magistratilor slugoi politic sa-l aseze in frunte pe mos Salon de infrumusetare!
Oare tot la Parketul Alba s-au inkis dosarele privind retrocedarile catre FDGR?
Taica Lazar, se scoala din mormant motii si te bat cu cadelnita peste cap! Nu simti umbra lui Iancu AVRAM, ca era avocat!

Astept apararea sustinuta de juristul-economist-aviator....etc, numai ca nu a primit, inca, textul de la #. Sau, a celorlalti 2-3! Hai cu MCV, ca ne dau astia afara de pe planeta!
Pana atunci, sunteti in paradigma "6 cai/case frumoase!"

Iulian Mareș spunea...

Ca tot suntem la adevaruri ascunse....

Iata dreptatea absoluta: copii din tari UE bogate verssus copii din tari UE emergente, marca inregistrata ®Parlament Austria!

https://t.dcnews.ro/revizuire-alocatii-copiilor-straini-legea-vot-in-parlamentul-austriei_619871.html

Huhu Rezea spunea...

Si orbii ar trebui să vadă acum de ce Johannis se situează de partea statului paralel.Doar statul paralel te poate spăla de necazurile penale și doar el îți netezește calea spre mărire prin inlaturarea adversarilor din viata politică.
De asta e frumoasă democrația. Ii plesneste pe extremiști cu mijloace pașnice.
Ce noroc am avut că nu intreaga presa a putut fi inregimentată statului mafiot clădit de Băse-Macovei.
E tare propunerea PSD de a fi lustrați toți procurorii care au încălcat drepturile omului prin aplicarea Protocoalelor secrete cu sri.

Iulian Mareș spunea...

Bafta celor care au luat peste 8 la examenul din INM! Va fi nevoie de multi magistrați!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

La multi ani Armata romana! Sanatate si fericire tuturor militarilor activi si rezervisti ai Ostirii romane! TT a deschis calea catre scheletii din dulapuri si sertare. Regret ca Augustin Lazar a tolerat anchetele nesustinute de probe, decat pe marturii fara sustinere ale unor martori constransi, santajati, sau poate platiti, inca nu se stie. Poate ca abia acum sa vina un Procuror General caruia sa-i fac noi plangeri penale impotriva statului paralel din Armata, care au zdrobit drepturile rezervistilor militari, si imi doresc acest lucru cu ardoare! Trebuie trecuti in rezerva toti procurorii militari compromisi si adusa o noua generatie acolo, pentru ca astia sunt compromisi si inhaitati cu infractorii de la pensiile militare. Poate da Dumnezeu, la ambitia pe care o am, sa aduc la bara vinovatii de la pensia mea zdrobita si sa le impun despagubiri morale si materiale, si ca mine s-o faca toti cei nenorociti de acesta sleahta mafiota, care s-au folosit de secretizari ilegale sa-si faca de cap. Toti juristii trebuie sa fie shimbati la MApN si trecuti in rezerva, avand marea vina ca servesc cu actiuni de sustinere a ilegalitatilor la pensiile militare, apoi Comisia de Contestatii inlocuita cu oameni independenti si capabili, din noua generatie, caci infectia este generalizata! Augustin Lazar, daca era baiat destept, avea sa procedeze exclusiv pe coruptie, si nu pe razbunari politice cu dosare masluite grosolan si cu protocoale securistice, ca aici a fost buboiul care a spart, si a fost o manarie basanista de tip mafiot, care acum le-au legat si lor pietroaie de gat. S-a compromis astfel actul de dreptate si de justitie si a impartit societatea in doua! Greseala lui Augustin Lazar de a nu actiona direct pe coruptie, intinzandu-se nepermis pe tampenii de razbunari si rafuieli, actiuni inventate de Kovesi, a perpetuat aceste actiuni si dupa plecarea ei la indemnul maleficului KWI, care actioneaza ca un drogat in magistraturi, astfel compromitandu-le,in loc ca acestia sa-si faca treaba cum stiu ei ca este legal! Eu urasc ilegalitatile oricui, dar nu-mi pot permite sa ador o institutie doar sa ma razbun pe criminalii mei, care au bagat la puscarie oameni nevinovati, fara dovezi sustinute, unii chiar murind in inchisori, printre ei chiar magistrati!

CEZAR spunea...



Tema de meditatie pentru leprele # Rezid : Dragnea numeste procuror general pe cineva care i-a clasat un dosar penal ! Cum ar parea ? Si-ar vomita Macovei plamanii in Parlament la Bruxelles ? S-ar lega Dide cu lanturi de bodega Ciresica, mai ceva ca Prometeu inlantuit pe muntele Elbrus ? Ar vitupera Labes Bogdan , mai ceva ca Mussollini pe scarile de la Altare della Patria, la Insolventa Tv? A facut asta Oligofrennis ? No problem, e ok, doar dubla masura e constanta de baza a democratiei noastre bolnave , de 30 de ani ! Siktir, Loazar !

Stelian P. spunea...

@Iulian
N-am avut timp ieri sa-l ascult pe viitorul presedinte asa ca am intrat aici sa vad la sinteza presei concluziile unui specialist in drept:
- "Moș Cromoplatin & Neofix a luat un capac de canal peste rât! Este superficial, încălca Constituția, bai dar booooouuuuu,caracter de rahat, tont, lingau, javra, rahatul ăsta bătrân, vopsit precum cocotele...impostor, Iuda...."
Cu asemenea dovezi imbatabile cine indrazneste sa va contrazica, cine are educatia si pregatirea dvs. in domeniu ?
PS In legatura cu austriecii va inteleg indignarea. Propun ca parlamentul nostru sa voteze o lege similara iar copiii austrieci (si nu numai ei) sa primeasca la noi alocatii identice cu cele din tara lor.

Iulian Mareș spunea...

#involuntar,
Dar daca aplicam noi legile justiției din Franța sau Germania, cum era destituit păcăliciul cocotă?
Lasă tu vrăjeala de doi cenți; tu vezi ce rahaturi au făcut "bravii luptători anticorupție"!
Te prinzi la o posibilă lege a lustrației pt magistrații implicați?
Educația și pregătirea mea îmi conferă dreptul să fac afirmații!
Un proverb spune că dacă nu "ucizi" macar un idiot mergi in ceruri cu o povară!
Pt ceea ce a făcut, în alte timpuri i se scurta timpul în drumul până la ceruri!
De ce nu a pus în dosar cele 2 dosare cu monede dacice? Oricum fi fost ajutați în instanță?
Și tu ai proceda ca și el într-o situație identică?
Ca să știu cum gândești ... vezi că Cezar este specialist în BZT!

Iulian Mareș spunea...

Referitor la alocatiile pt copii și austrieci!
În afara faptului că prin ceea ce ai scrii dovedești cinism pur și grobianism, te întreb direct: Ești TEMBEL?

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Dar tu nici măcar nu ai sesizat ce vina are acest Lazăr, care i-au făcut de râs pe ardeleni!
Iancule Avram, dă-i acestui bicisnic la inimă și minte, cu toată dragostea, coșul de gunoi al slugilor străine de neam și țară; singur să sară în el!
Vopsit săptămânal el a transmis doar că-i "leopardul-pisică care este dincolo de gardul vopsit"!
Metrosexualul....

Stelian P. spunea...

@colonelului cu vocabular cazon si educatie idem
Aveti mitraliera, ce va mai trebuie educatie ?
Sa dea Dumnezeu sa aplicam noi legile din alte tari si o sa vedem atunci cum se destituie procurorii pe banda rulanta de catre uneltele infractorilor.
Da, educatia si pregatirea dvs. (cu ghilimelele de rigoare) va confera orice drepturi, regulile civilizatiei sunt pentru altii.
N-am auzit si nici nu gasesc chestia cu idiotul. Oricum dvs. sunteti un fin cunoscator ,din experienta proprie, al subiectului.
Pentru raspunsul la ultima intrebare va recomand s-o puneti in fata oglinzii.

Iulian Mareș spunea...

Ciudat..., doar 1 din cei 3-4# este viu!
Cel puțin este sigur că....macar te-ai simțit și ai răspuns ca primul #!
Apoi, dacă nu ai înțeles ce idioțenii ai scris referitor la copii, nici macar la a 2a lectură, lucrurile par simple...: și mitraliera clănțăne mai inteligent ca tine!
Și asta fără ghilimele!
Totuși... răspunde-ti ție, pt că eu îți știam răspunsul!
Jenant este când susții prostii, dar așa este în viață...unii, puțini ce-i drept, aleg nu neapărat să pară proști, ci kiar sunt și fac eforturi susținute!
Sunt sigur că și tu, kiar soldat neinstruir fiind, ai fi ales să procedezi exact la fel ca și cocota masculină, ce a descoperit la București că-i metroxexual!
Nici nu mă miră afinitățile tale... cu ceva timp în urmă îți puțea tot în ROU!
Ia mai vezi ce mai este nou pe la "maculații" Fl. Bădiță și Angi, pakiderma revoluționară & Co, amatori de jointuri!

Stelian P. spunea...

@Iulian
Vad ca faceti eforturi disperate sa va controlati iesirile primitive. E un pas bun. Din pacate efortul e prea epuizant asa ca acuma ati uitat sa scrieti romaneste. Patriotard de inalta clasa.
Daca imi cunoasteti raspunsurile dece le mai puneti ? Aveti norma la postari sau vreti sa va demonstrati inteligenta ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
De la d-ta am alte așteptări decât să citesc contre mărunte.
TT a devoalat modul fraudulos cum s-a perpetuat republica procurorilor în Romania.

Ce ai fi spus dacă TT sau Dragnea semnau numirea unui procuror general care a vizat ordonanțe de scoatere sau neincepere a urmăririi penale împotriva lor?

Stelian P. spunea...

@Huhu
La prima vedere pare sa fie un santaj din partea lui Lazar. Totusi nu am vazut probe in acest sens.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Revin cu citeva concluzii:

TT ii reproseaza presedintelui ca nu a verificat „regularitatea procedurii de numire” si aduce ca argument Decizia CCR nr. 358 din (atentie !) 2018. Iohannis e vinovat ca nu stia la numire ce o sa statueze CCR peste citiva ani !!!!!!!!!! Bravos TT.
Apoi TT isi demonstreaza competenta spunind „NU CUNOASTEM daca motivul acestei scapari are vreo legatura cu faptul ca in dosarul de candidatura al actualului procuror general era tocmai o rezolutie de clasare ......”
Acum va intreb si eu daca asta se numeste DEVOALARE inceputa cu NU CUNOASTEM si fara nicio proba ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Verificarea legalității este o obligație generală pe care CCR doar a amintit-o în respectiva decizie. Nu a inventat-o acea decizie.
Este plin internetul cu rezoluția pe care taica procuror comunist a bagat-o în propriul dosar de promovare.
Oricum, mazilirea fostului procuro general Nițu, încălcarea procedurii în numirea lui Lazăr și șantajarea lui Iohannis, inclusiv astăzi, sunt elemente de perpetuare a mafiotismului în instituțiile statului.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Ajutati-ma sa vad si eu rezolutia aia si va dau dreptate. Vreau DOCUMENTUL VIZIBIL nu pomenirea lui in ziare. Poate ca nu stiu eu sa caut sau internetul meu e infectat de statul paralel. Ma ajutati ?
In legatura cu verificarea am vazut si la alti presedinti care au semnat decorarea unor indivizi certati cu legea. Sa fim totusi seriosi, nu presedintele e vinovat daca cei abilitati nu-si fac treaba cum trebuie. Ce poate sa faca ,sa verifice el personal ? Cind TT aminteste ca motiv de condamnare o Decizie din 2018 pentru o fapta petrecuta cu ani inainte se descalifica. Daca nu o pomenea era OK. Azi am vazut ca Iordache (un superpregatit in domeniu il critica si afirma ce ar fi facut el ca ministru. Hilar nu ? Lipseste Nicolicea)
Si ca sa inchei, poate ne amintiti despre decizia de azi a CCR in legatura cu abuzul in serviciu si - sa nu uitam - aprecierile nepriceputilor din Comisia de la Venetia care ne privesc direct. Stiti ce "mici" greseli a facut cineva in documentele trimise acolo ?

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Trebuie sa recunoști că metaforele mai aspre au avut efectul de a colora lovitura data de TT!
Dar nu asta-i problema, întrucât cam toți am suportat umilirea unor magistrați ieșiți parca dintr-o Operă de trei parale! Și nu de ieri sau azi, ci de pe timpul când Boc mi-a stabilit mie un coeficient de salarizare de 5,5 maximum și lor de 13 minimum, când mie mi-a tăiat 25% iar ei au lins clanțe și au dat pas!
Acum, în afară că văd multi proști și rău intenționați printre ei, mai constat că au fost și sluga tâmpă a unor centre neprietene interne sau externe, cu sau fara de voie!
Acum să-și ducă pecetea in frunte cu Lazăr!

PS-vezi că cocota metrosexuala a pus nu un NUP ci mai multe, referitoare la KWI!...și nu este doar șantaj, ci poate fi privit și instrumentat că dare și luare de mită, constând în numire în funcție și asigurarea liniștii prin NUP-uri!
Seamănă cu cazul Ponta/Șova, în cazul lor fiind instrumentare forțată, întrucât Șova a devenit MT după 6-7 ani de la acordul de consultanta juridică!
Dar Vopsitul a fost numit imediat, că mită, nu-i așa? Că să nu mai dezvolt nemernicia însăilată lui Nițu! Cine plătește, că de asumarea răspunderii aud zilnic, aproape ca pe banalul salut Buna ziua!
"Trăiască #!"

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Aici discutăm despre faptul că TT a reușit să-i maculeze, cu o singură frază, imaginea lui Cyborg, de apărator al luptei cu corupția.
TT și-a exercitat doar competențele acordate de Constituție și Lege.
E treaba voastră și a lui Iohannis, condamnabilă, de a vă ralia cu cei care încalcă grav drepturile fundamentale ale cetățenilor pentru interesele lor.
Scandalul protocoalelor și cel care va să vină, cel cu planurile de coooperare în care procurori și sri-iști cercetează punctual și spionează adversarii lui Băsescu și Iohannis, va ingrozi cât de curând lumea democratică din Europa.
Tocmai aflu că Cyborg s-a operat la umărul pe care l-a pus la demolarea Justiției din România.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Oamenii # au o alta agenda....

https://t.dcnews.ro/dezvaluiri-din-dosarul-lui-lazar-il-anunta-pe-iohannis-ca-face-protocol-cu-sri_620125.html

https://t.dcnews.ro/mircea-dinescu-show-in-direct-cantec-pentru-augustin-lazar_620119.html

https://t.dcnews.ro/jurnalist-convins-de-lazar-cum-s-a-razgandit-herjeu-argentina-mai-ai-lamai_620133.html

PS-kiar fapta Monicai de intrare neautorizata, in grup, (era sa scriu si beata) si de a sustrage dosare din arhiva SIPA, nu exista?
Turcia, mai ai la_mm(u)i? (este optiune politica prezidentiala in fata careia metaforele mele sunt doar mici dulcegarii).
De aia si repet...daca nu "omori" macar un idiot, atunci mergi macar cu o povara in plus, in ceruri!
Cine vrea sa se numere printre idioti, poate iesi in drum!

Iulian Mareș spunea...

Cum Moscova nu crede in lacrimi, romanii nici atat, iar Bucurestiul nu crede in coincidente!

https://t.dcnews.ro/klaus-iohannis-noua-dosare-clasate-la-parchetul-din-alba-iulia_620111.html

"Vivat #!".... ca sa nu fie acuzat proprietarul blogului de kemari la lupta a la Orban, cu maciuca-n cap!

PS-toti oamenii si umerii presedintelui ori sunt fragili, ori se clatina.....! Tot armata este buna sa repare.......

https://t.dcnews.ro/klaus-iohannis-internat-la-spitalul-militar_620098.html

Iulian Mareș spunea...

Aia sunt penalii!
Astia sunt imaculatii!

https://t.dcnews.ro/klaus-iohannis-dosare-clsate-care-erau-faptele_620118.html


PS-mai, mai da-o-n spumele marii! .... case si numai case! Next level, nimic?....un magazin, o bicicleta, un pod, ceva mai diversificat!

ionel bardas spunea...

pentru cei interesati la 24.10.2018 CA Suceava s-a pronuntat in dosarul 3302/86/2017 admitind cererea a trei colegi de plata a salariilor compensatorii din momentul iesirii la pensie.hotarirea este definitiva.m-as bucura daca aceasta informatie va fi de folos colegilor aflati in aceasta situatie.multa bafta

Stelian P. spunea...

@Huhu
Aveti mare dreptate de data asta. Da, TT a murdarit imaginea unei persoane si la asta se pricepe bine devoalindu-si caracterul.
Deocamdata lumea democratica din Europa dar si cea din SUA plus institutiile lor reprezentative sunt ingrozite de reforma justitiei facuta de infractori si mai nou de schimbarea procurorilor pe banda rulanta. Credeti ca noile scandaluri o sa-i convinga de justetea cauzei si o sa convinga si CCR ca a gresit ieri ?

Stelian P. spunea...

@Huhu
Imi marturisesc nestiinta si va rog sa ma lamuriti intr-o problema:
- orice criminal din tara asta, indiferent ce fapta a comis are dreptul la apel in fata instantei. Lazar are acest drept sau e suficient sa fie acuzat de TT iar presedintele e obligat de CCR sa-l demita ? Mie mi se pare ceva in dezordine aici.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Lasă Europa și SUA.
Deocamdată ne îngrozim că dta esti paralel cu respectarea drepturilor fundamentale în România.
Ați tăcut chitic cand Macovei a destituit peste noapte, fără evaluări, toți șefii Parchetelor Centarale din anul 2005.
Vă lipsește măsura tupeului!
Nu știu ce face armata de parlamentari ai PSD și Alde din Parlamentul European!
Până acum trebuia să umple casetele tehnice ale tuturor euoparlamentarilor cu traducerea în engleză, franceza, rusă, italiana, spaniolă a Referatului prin care TT propune revocarea lui Lazăr.
Mi-e teamă că abia după ce vor citi cele 20 de motive ale revocării vor vota o Rezoluție de suspendare a României din UE pentru încălcari grave ale principiilor statului de drept prin Protocoalele care au subjugat Justiția serviciilor.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu am stiut nimic despre ce s-a intimplat in 2005 deoarece subiectul nu a provocat scandalul din zilele recente. Oricum asta nu este un motiv ca si TT sa procedeze la fel.
Daca vreti dreptate in justitie atunci aplicati si in cazul Lazar principiile elementare de drept si anume "prezumtia de nevinovatie" si "contestatia suspenda executia". Vad ca pentru borfasi se aplica cu sfintenie.

Iulian Mareș spunea...

Doamne ține-i în viața, că să vedem cum se kinuie in conceptul "drepturile omului sunt un moft", zicere din Prună! de judecată

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Actul de revocare din funcţie nu reprezintă un act tipic de dreptul muncii, pentru a fi supus condiţiilor de formă şi de fond ale deciziei de concediere, aplicabile numai în situaţia concedierii din motive imputabile salariatului.
Cine propune numirea în funcție de conducere are dreptul, conform principiului simetriei, să propună și revocarea.

De prezumția de nevinovăție se bucură în fața organelor de anchetă doar cei cercetați penal.
Să-i dorim domnului Lazăr să ajungă să se bucure ți de prezumția de nevinovăție, dar nu în fața noastră.

Iulian Mareș spunea...

Huhu, ce repede uita rumâniei cei 10 ani nebuni sub bețivan!
Eu kiar îi doresc cocotei brățări de oțel la mâini căci belgiug în nas are și este purtat de lanț ca ursul de catre ursar!
Dar mai este ceva...: Cocota a pus în dosarul de candidat fotocopia de clasare a unui dosar pe care nu l-am lucrat el direct ci el era procurorul șef la Alba, în concluzie și-a însușit munca altuia!
Dar de ce? Pt că el a impus soluția de scoatere de sub urmărire penală!
...și mai hidos!
Totuși, 9 dosare cu scoatere, indiferent de motiv, nu ți se pare prea mult? Știi, din presa am aflat, că unul Ghenosu avea la un moment dat cam 11 dosare...

Stelian P. spunea...

@Huhu
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22781076-augustin-zegrean-procurorul-general-poate-atace-contencios-administrativ-cererea-revocare-nu-eleg-dna-kovesi-nu-cut-constitu-spune-accesul-justi-este-liber-nimeni-nu-poate-ngr-acest-drept.htm

Huhu Rezea spunea...

Zegrean sa puna mana sa citeasca Decizia CCR in cazul Kovesi in care Curtea s-a pronuntat ca propunerea ministrului deriva din competenta constitutionala si nu e supusa procedurilor de contencios administrativ i-a și răspuns ieri pe FB și de aceea amuțise propaganda. Numai d-ta mai speri.
ta

Stelian P. spunea...

@Huhu
N-am FB asa ca nu stiam.

Huhu Rezea spunea...

"Stelian
Nu trebuie să ai FB!
Era suficient să citeşti şi să asculţi şi alte surse de informare decât ale propagandei statului paralel, care chiţăie înainte de a-şi da obştescul sfârşit.

Stelian P. spunea...

@Huhu
GOOGLE e sursa de informare a statului paralel ? Poate ca nu am tastat eu corect intrebarea dar prea va oxidati pe subiect. Personal nu cred ca un om care se considera neindreptatit nu are nicio cale de apel. N-am aici nici dreptul sa sper ? Ce se intimpla cu Lazar nu este o subordonare clara a procurorilor ? Asta e independenta lor, sa se supuna neconditionat ministrului numit politic iar subordonarea asta il obliga si pe presedinte ? Asta inseamna "sub autoritatea", subordonare ?

Huhu Rezea spunea...

"Stelian
Pe d-ta chiar nu te preocupă, nu te îngrozesc cele 20 de tâmpenii pe care a putut să le facă acest comunistoid în numai 2 ani de conducere a Parchetului General?
Ieşi domnule din talibanismul politicianist extremist, care consideră un moft drepturile fundamentale ale omului!
Aplicarea legii nu are de a face cu frustrările politice.
Pe probleme de legalitate are dreptul preşedintele să decidă, iar eventualul conflict constituţional ce se va crea îl va judeca tot CCR.

Iulian Mareș spunea...

Stelică,
Tu ce-ai fost la viața ta?
Eu, nu am studii de drept, dar tot îmi dau seama că TT are dreptate și nu mai este cale de întoarcere!
De ce nu vrei sa analizezi tu cazul similar din Germania?
Nu înțeleg de ce plângi după cocota asta? Prima greșeală a fost făcută când au fost asimilați magistraților! În rest, structura este piramidală, aproape militarizată! Nu l-am revocat pt că se vopsește ci pt ceea ce a făcut! Fii calm căci next level pt unii este: cercetarea pt. constituirea de grup infracțional care a subminat și substituit puterea democratica și instituțiile ei!
Atunci sa vezi! Ce ai, vrei sa faci AVC? Ai luat în toți anii de muncă cât a luat cocota într-un an?
Nu vezi că pt trădătorii constituției protocoalele erau că și legile, kiar mai importante?
Tu te contrezi de amorul artei?
Până unde ai mers pe scara profesională? Sunt curios....

Stelian P. spunea...

@Huhu
Nu mai vreau sa ma contrez cu nimeni. Va las cu sustinatorii neconditionati ai PSD ca sa nu va mai enervati.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P.
Eu nu mă enervez,nu știu cum te privesc alți cititori, dar sunt inciudat că nu vrei să bagi un dram de rațiune în analizarea fenomenului politic din România.

Iulian Mareș spunea...

Cu compasiune!
Cu enorm de multă compasiune, îl privesc!

Iulian Mareș spunea...

Sibiul nu crede în lacrimi și postări mincinoase!
Triunghiul pervers se clatină din cauza necitirii cărților, uneori la timp!
Grefiera, bat-o vina, ea este găselnița tâmpă a cocotei!
Numai că și ea i-a vărsat Cromoplatin amestecat cu lături în cap, de i-a colorat și sprâncenele!
"Omul" trebuie convins să demisioneze, ca și Stanciu de la CCR!
Ce penibili....

Leon spunea...

Mie nu-mi vine sa cred ca Presedintele tarii mele, este "penal"...mai mult ca sigur este vorba de alt Iohannis..!!!

Huhu Rezea spunea...

@tehnocrat
TT-ul nu prea are freză. Așa că... prăpădul se va opri în frezele vopsite.... a lui Corega și Palton Vodă.

Iulian Mareș spunea...

Leon,
Clar nu-i vorba de Iohannis ci de Klaus Wernere, fratele lui mai inocent pe care serviciile l-au făcut președinte pentru a-l manipula și sforări când și cum vor, "cu belciug în nas"!
De nu o pierde el toate casele și va zbura în Bavaria cu low cost, să vedeți!....timpul nu-i este prielnic!

iceparu spunea...

Mă voi nu aveți minte?TT și Lazar se lupta pt. Interese personale și de grup și voi va spargeți capetele.Ce va fute pe voi grija lui Iohan, Dragnea,LOV ,Base,TT,Lazar etc?Au făcut astia ceva pt. noi?Lasatii sa se mănânce precum câinii poate așa se cerne clasa politica.Va-ți pus întrebarea cu astia din postura de bugetari si-a făcut averi imense?Câți dintre militari au averile lor?Lăsați procurorii și judecătorii sa-și facă treaba.

Iulian Mareș spunea...

Iată punctul ei de vedere....
"Mesajul postat de Adriana Stoicescu, preşedintele Tribunalului Timiş, pe pagina sa de Facebook, începe cu o descriere a ”românului mare amator de lupte drepte”, care porneşte pe front, dar se poticneşte la primul colţ de stradă.

Preşedintele Tribunalului Timiş, Adriana Stoicescu, a transmis un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, în care vorbeşte despre corupţie, despre pensiile speciale, dar şi despre protocoale.
"Mirobolant şi eclatant, românul e mare amator de lupte drepte. Când îşi găseşte ţelul potrivit, degrabă se hotărăşte să se apuce gospodăreşte de război. Scoate din dulap uniforma mirosind a naftalină, îşi lustruieşte cu puţin scuipat bocancii şi anunţă lumea că pleacă… Se strânge cuvenitul sobor şi, acompaniat de cântece mobilizatoare şi poezii înflăcărate, românul pleacă la luptă. Se poticneşte la primul colţ din cauza pietricelei strecurate în bocanc. Căzut pe gânduri, îşi dă seama că a făcut o băşică în talpă, că îl strâng izmenele şi, oricum, nu prea merită cauza asta atâta bătaie de cap… În cel mai fericit caz, ajunge la capătul drumului, dă ochii cu duşmanul şi întoarce armele, că n-o fi prost să lupte cu unul mai puternic. Sărbătoreşte îndelung neaşteptata, dar merită cauza asta atâta bătaie de cap… În cel mai fericit caz, ajunge la capătul drumului, dă ochii cu duşmanul şi întoarce armele, că n-o fi prost să lupte cu unul mai puternic. Sărbătoreşte îndelung neaşteptata, dar meritata victorie la birt, bucuros că are ce povesti mulţi ani de acum încolo”, scrie Adriana Stoicescu.
Preşedintele Tribunalului Timiş face apoi o trimitere la lupta anticorupţie, dar şi la ”protocoalele multe şi ascunse”.

Urma să mai adauge...-Mai vreți ceva? Pupati-ne undeva, dar numai pe bani!

https://m.capital.ro/lovitura-pentru-toata-romania-marii-infractori-si-au-pus-demult.html

Huhu Rezea spunea...

@Ice
Ptiiiuuu!! Pute a basism bolsevic. Jos exploatatorii!!!

Ein Stein spunea...

Revin eu cu ale mele.
Unu.
Nu exista stat paralel ci doar stat mafiot, asazisul "stat paralel" nu este decat maciuca cu care isi dau in cap mafiotii cand au de platit polite sau mana care albeste prin justitie infractorii "de treaba". De ce sa nu dam crezare celui care a dus mafia la rang de arta in Romania, el doar stie ce spune, Base cu gurita lui a zis "stat mafiot".
Doi.
Ce au in comun Kovesi, Lazar, Maior, Coldea, Stanciu, Portocala, Onea, etc.?
Va spun eu! Toti au fost NUMITI pe functii! Nu vreau sa discut care a fost motivul, de ce, de unde pana unde, etc. Daca vrem sa nu mai avem astfel de situatii de-a dreptul penibile, institutia NUMIRII PE FUNCTIE trebuie sa dispara, trebuie interzisa prin lege. Functiile trebuiesc ocupate numai si numai, teoretic, de oameni competenti, fara obligatii politice sau de cumetrie, sa nu fie obligati sa intoarca serviciul binefacatorului care la numit in functie, gen: ti-am inchis un doasar fi si tu de treaba ca nu se stie cand mai ai nevoie. Singurii care pot fi NUMITI in functie sa fie doar ministrii care sunt oameni politici si obligati sa duca la indeplinire proiectul de guvernare, de la ministru in jos, toti, dar toti rau de tot, numai si numai prin examen. Astfel se rupe legatura toxica intre politic si institutiile statului, sa raman doar legatura sanatoasa profesionista nu aia de cumetrie si mafiota.
Nu exista alta solutie. Nu exista si gata!

Ein Stein spunea...

Asa Stelica supara-te si gata, nu ai cu cine, bine faci ca nu mai treci pe aici sa se invete minte. Sper sa te tii de cuvant.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Să vină CEKA, NKVD-ul, Comisarul poporului, Consomolul, troțkiștii...Beria, Andropov....trupe OMON, gulagul siberian!
De ce nu?

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Fac o rectificare la spusele tale: miniștri și secretari de stat! Revine partidului de guvernământ (aliantei) că, prin propriile mijloace democratice și statutare să-și facă o selecție riguroasă!
Și ar mai fi ceva... delegări, detașări, împuterniciri, maximum 3-4 luni, până la publicare,organizarea concursului și susținerea lui!

PS - nu mai aminti de strigoi căci imediat apare un moroi cu postarea lui zănatică! :)) 😂🤣

iceparu spunea...

Huhule interpretezi spusele mele tendențios.Subsemnatul s-a referit la politicienii ultra bogați și nu la oameni de afaceri.

Iulian Mareș spunea...

Între oglinzi paralele...
Cezar a fost capitan 15 ani și KWI penal, de 14 ani!
Cu câtă ipocrizie și malagambism îi terfelea pe ceilalți!
Boala caselor îl termină... casă la Porumbacu? ... Același Porumbacu/ Crin Antonescu?
Iohannis nu fi trist,
Moș Lazăr e hairstylist!

iceparu spunea...

TT ,Lazar,Dragnea,Tariceanu,,Iohan etc se cearta pe cașcaval. Ce au făcut astia pt. noi?NIMIC.
Voi nu vedeti ca ne tratează ca și cum nici nu existam?
Mai rău. Chiorul ne-a dat un șut în cur pe principiul un șut în cur înseamnă un pas înainte. Iohan intr-un moment de sinceritate ,e adevărat mai diplomatic,a făcut același lucru.
Certati-va băieți spre propășirea lor.Dati-va cu capul de pereți, autoflagelati-va,stați capra ca numai așa Țurcana,Sica Mandolina,Gorgheasca etc. Își sporesc averile.Stresati-va ca un eventual infarct va fi recompensat prin primirea ajutoarelor,prin stergerea diferențelor intre cei aflați în aceeași situație juridica,ca vor renunța în a ne confisca contribuția la pensia suplimentara etc.Certati-va băieți. Injurati-Va. Faceti-Va harachiri.
Fifor va privește.

CEZAR spunea...

..capitan la...15 ani...!!!

Leon spunea...

Cei care doresc sa afle Concluziile intalnirii recente dintre o delegatie a Forumului Asociatiilor Militare cu dna Col.Andritoiu, Director al CPS a MApN, pot lectura Comunicatul publicat acum 2 zile pe site-ul ROMIL Bucuresti ! Poate obtineti niste raspunsuri..!

Iulian Mareș spunea...

Timp de 15 ani!

CEZAR spunea...

m-Alul cuponul pe masa !
Apoi sa mai vorbiti ca nu a facut Tara pentru voi ..care pentru Tara chiar nu ati facut nimic!
Recte m-Alul care s-a bronzat in ..Congo....!!!

iceparu spunea...

Sa fim serioși. Atâta timp cât cei ce nu au mișcat un lemn primesc ajutoare contra voturi nu va fi nimic nou în Bine pt.noi.Toți care doresc sa ajungă sau sa rămână parlamentari,miniștri, înalți functineri de stat au nevoie de cei ce se Mulțumesc ce le scăpa printre degete."prostii este multi".

iceparu spunea...

Cezarica nu-l invidia.Studiaza-î declarația de avere și ai sa vezi ca este la fel de bogat ca tine.Adică intr-un cuvânt în sula goala.Ce crezi ca a avut de câștigat în Congo?.Eventual o negresa care i-a dat blenoragie.După 1990 s-au ajuns bisnitarii,nomazi, chelnerii,cei ce au lucrat în comerțul exterior precum și unii securiști ca de ultimii"este băieți destepti".Și uite așa iar l-am supărat pe el patrone.Cenzura frate,cenzura ca nu am concepții Bine consolidate .

Iulian Mareș spunea...

Pe masa cui?
Vrei sa ai + la picioare/cap?
Nu am făcut nimic din ceea ce tu poți procesa! Doar am adus ceva $ în țară! Și încă mai aduc!
Tu? Consumi doar permetrină, 5% ...
Mai nou aflu că ai audiat, nu se putea altfel, cursuri de domeniu aerospațial! Ciudat, căci tu nu stăpânești nici gravitația, "G"!
T-2 zbura=1-3% din oameni, tu doar mergeai că si ceilalți.... ținând cont că mulți navigau pe mări și oceanele planetei!
Nu poți fi exagerat în pretenții egalitariste! Poți fi rezonabil 3 minute?

CEZAR spunea...

I" Teparu...sifilis,,nu,,,ca are niste manifestari ciudate ! Sa speram ca nu se apuca de scris ..versuri !Oricum bine i-au facut....hi..hi...
=================
permetina ??!!...nuu!! consum alcool doar din ..votca ..Stalinciscaya...

Iulian Mareș spunea...

Se și simte, dar recunoaște, nu te mai da mare, că-i samahoancă!... pusă într-o sticlă șic!

Iulian Mareș spunea...

Moș Cocotă a acționat în contencios pt suspendarea revocării!
Probabil că este ceva grav încă neascuns la MP! Nu cred că WKI îl mai susține, întrucât i-a deskis un dosar, in rem, privind casele, că să se pună la adăpost și în același timp să-i arate mâtzu vopsit și el!