Un produs Blogger.

marți, noiembrie 13, 2018

Cristi Diaconescu i-a acordat imunitate penală, pentru ucidere din culpă, procurorului care a închis dosarele lui Iohannis.

18 comments
Ne tot întrebăm care să fie motivul pentru care domnul preşedinte reacţionează iraţional la numeroasele abuzuri ale unor procurori şi judecători, abuzuri de care opinia publică a tot luat la cunoştinţă în ultimii ani, de când domnia sa e preşedinte.
De ce  nu se îngrijorează domnul preşedinte de astfel de abuzuri...cel puţin la fel cum se îngrijorează de încercările ministrului Justiţiei de a face curăţenie în instituţiile care administrează justiţia?
Lanţul slăbiciunilor vine din numeroasele complicităţi, între politicienii de toate culorile şi magistraţi,  în acoperirea unor fapte infracţionale.
Avem acum explicaţia pentru care procurorii cu numele de Lazăr au închis un număr atât de mare de dosare penale pentru Iohannis şi de ce chiar doamna Iohannis va fi zilele următoare audiată de acelaşi Lazăr Cristian de la Parchetul General, cel care a inchis dosarele lui Iohannis şi Ponta. Procurorii sunt la rândul lor recunoscători/obligaţi de schelete ascunse prin fichetele lor.
Antena 3 a prezentat documentul din care rezultă că procurorul Lazăr Cristian,  candidatul la şefia DNA după revocarea lui Kovesi, a omorât din culpă, într-un accident auto, o grefieră de la Reşiţa, prin anul 2001, iar solicitarea procurorului de caz de a-l trimite în judecată a fost infirmată în anul 2004  de ministerul Justiţiei  din guvernul Năstase, adică de domnul Cristian Diaconescu. Pe atunci, procurorii  nu puteau fi trimiţi în instanţă fără avizul ministerului. Aveau şi continuă să aibă imunitate penală.
Ce destin au Lazării!
Augustin a fost lucrat la dosar de o grefieră, una necunoscută, care i-a băgat hârtii nepotrivite la dosarul care a căzut în mâna TT-ului.
Cristian este îngropat profesional, la figurat, de cazul tragic al  unei alte grefiere, pe care tânărul procuror a trimis-o în lumea celor drepţi, conducând inprudent, pe polei, cînd se intorcea spre casă de la petrecerea prilejuită de aniversarea naşterii dânsului.
Lazăr Cristian, procuror

18 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Domnule Lazar,
Raul poate veni, dar si pleca!
Tinand cond ca ati dorit functia de procuror sef la DNA, puteti oferi macar 5 raspunsuri motivate la inttebarile lui Plesoianu?

https://t.dcnews.ro/rezolutia-lui-plesoianu-replica-pentru-parlamentul-european-statele-vest-europene-exporta-coruptie_622985.html

iceparu spunea...

Pute.Dece acum și nu atunci când era în mare voga?Fiindcă acum fluiera în biserica.Fluiera și Firea dar ineapărat Dragnea& nu se atinge ca le trage presul de sub picioare.Lui Ponta în se rupe.A naibii e și lupta asta pt cașcaval.

Iulian Mareș spunea...

Pe 09 ROU a castigat un proces international de arbitraj.....

Acum se explica odata in plus de ce Guvernul retragea banii de la o regie autonoma a statului, nu ce porcarii de partid indruga economistul nostru, mondial, neinclus in galeria Nobel!

https://t.dcnews.ro/romania-proces-castigat-la-washington-cu-alpiq-ag-elvetia_622991.html

Cineva a luat o prima condamnare pt o masina primita "cadou" de la Mercedes!
Vor urma si la noi, ca sunt fosti primari.......cam in aceeasi situatie!
Bravos, Macedonia!...."astia" or avea si ei DNA?

https://t.dcnews.ro/romania-proces-castigat-la-washington-cu-alpiq-ag-elvetia_622991.html

Huhu Rezea spunea...

Normal ar trebui ca dezvăluirea să producă liniste în tribuna propagandei statului paralel. Ce Ce faci, însă, cu spălaţii pe creier de respectiva propaganda? Fac precum îngheţatul nostru.

Mihai spunea...

Oare o sa o cheme la interviu și pe Știrea să clarifice cu detalii cum a orchestrat Liviu&gașca cazarea/gazarea diasporezilor?
Când vrei putere îți asumi riscul.
Regretabilă tinuta primei doamne la ceremonia de la Paris.
Lumea lor si lumea celor care au doar dreptul la liberă exprimare, două lumi paralele

ionel bardas spunea...

de ce nu iese diaconescu sa motiveze masura.cum adica ministru stabileste din birou cazul fortuit desi ancheta a stabilit altceva.domnule diaconescu ministru polivalent asta este infractiune sadea nu o masura politica

Huhu Rezea spunea...

@bardas
Legal, asa cum era legea atunci, ministrul avea competența să oprească ancheta, fără ca magistratul să mai fie trimis în judecată.
Putem să bănuim cine l-a capacitate pe Cristian Diaconescu.

ionel bardas spunea...

legal era competenta ministrului dar pe orice motivare nu pe CAZ FORTUIT pentru ca nu poti tu ministru sa stabilesti din birou cazul fortuit.daca era caz fortuit propunea anchetatorul clasarea nu mai era nevoie ca ministru sa comita o infractiune.atentie la termini juridici

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu sunt Botezatu, dar ceva din codurile diplomatice am mai citit!
Când toate caprele au fundă albastră/bleumarin doar capra râioasă și cu casă....fără număr, este în bleu deskis!

Drepturile de atunci ale MJ privind aprobarea trimiterii în judecată a parketarilir au fost translare la CSM!
De aici 2 idei:
-cine-i mai presus de lege?
-cand terminam cu bâțâiala asta...procurorul asimilat magistraților?

PS-dar Iohannis, Iohannis când renunță la imunitate? Cu "2 secunde înaintea terminării mandatului"?
Pentru campania electorală se autosuspendă din funcție?

iceparu spunea...

Stiti ca Diaconescu a candidat la șefia PSD și fiindcă nu a avut succes a părăsit ringul.Pentru ăsta nu l-am apreciat.Trebuie sa recunosc ca are cuvintele la el și oricum ca intelect Da clasa oricărui individ sau individa din gașca Dragnea..

Huhu Rezea spunea...

Sunt curios când vor zice şi chibiţii statului paralel despre subiectul pus în discuţie, respectiv că procurorii îî albesc pe politicieni iar aceştia, când ajung la putere, îi promovează în funcţii de conducere.

Mihai spunea...

@Huhurez
Dacă ai fi imparțial, ti-as răspunde ironiei.
Cât timp nu publici comentariile "chibitilor" care îți mai aduc gașca cu picioarele pe pământ nu merită să ne obosim a scrie pe la tine.
Te-ai intrebat cumva cine albeste hoți când procurorii cer 8 ani și judecatorii dau 2 ani cu suspendare?
Judecătorii sau procurorii au permis lu Helena ,Nica,Mazăre, etc excursii fără întoarcere prin paradisurile unde ascund banii.
Se pare că nu ai setările la zi și mai
ești dator cu publicarea unui comentariu inofensiv.
Tare aș vrea să desecretizeze ei toate privatizările si apoi sa vedem opinia procurorilor sub autoritate politică.

Leon spunea...

Tigri 3, cum iti explici ca Mitica Dragomir ,dupa ce o prima instanta l-a condamnat 7 ani de inchisoare, iar astazi Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat definitiv..?

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Este o _... lulă!
Un gargaragiu și un profitor...
Ai uitat cum îl propunea Udrea președinte, în lunile cu soț, iar în cele fără soț îl trecea la spălat vasele?

Gigi spunea...

Ceea ce spun acum nu este o lozincă din epoca de piatră de adormit copiii,ci este o parte dintr-un cod deontologic al fiecărui om care are o funcție în domeniul legislativ.
Niciuncetățean,indiferent
din ce statut social face parte,nu trebuie să fie pedepsit pentru fapte pe care nu le-a comis ,dar în același timp,nici cei care au comis fapte penale sau de altă natură nu trebuie să rămână nepedepsiți.
Se pare că la noi în ultimii ani,nu chiar în toate cazurile,este tocmai invers.Ba unii ajung, în funcție de interese,chiar șefi și sefuți.
Este trist,dar adevărat!
Gurile rele spun că unii au pătruns prin diferite instituții ale statului cu diplome obținute la "ff"cu ajutorul proptelor.Asta nu înseamnă că unii care au obținut diplome în acest mod sunt slabi pregătiți,nici vorbă,
Eu nu știu dacă este așa,dar cine ar trebui să verifice,să verifice,pentru a le închide gura cârcotasilor
Pentru ați face meseria în acest domeniu,printre altele,este nevoie de cel puțin 2 calități:
1.să știi multă carte;
2.să fii incoruptibil.
Dacă nu, este o mare problemă,d'aia se ajunge uneori la compromisuri
și se alege praful

ionel bardas spunea...

intr-o tara normala in cazul mitica dragomir unul din complete ar trebui trimis la ocna de sare.nu se poate de la o condamnare de 7 ani cu executare sa se dea achitare.cineva a facut facultatea cu femeia de serviciu.

iceparu spunea...

Viorele @indivizii au renunțat la denumirea de stat paralel.S-au modernizat și au trecut la stat subteran.Cu alte cuvinte ei sunt statul iar noi suntem....lule ca sa-l parafrazez pe Mares
Mares@intr-o perioada de timp cunoșteam un partid încă important în profunzime și cred ca situația este general valabila.Un partid e o gașca mare constituita din alte găști mai mici iar la rândul lor găștile mai mici se împart pe grupulețe ce se lupta intre ele pt a prinde o felie mai mare de tort.Nici un partid nu are atâția membrii Cum se lauda.Găsești indivizi care sunt așa zis membri la noi partide ca nu-î costa nimic.
Vrei sa urci pe scara ierarhica intr-un partid ieși pe piața. Mita în interior nu se pedepsește. Banul are preț. Atenție ca dacă scuipi în sus te-ai ars.PCR e mic copil privind pile,cunoștințe și relații. Studiază PSD ca ăsta a început sa-și spele rufele în public și spune-mi dacă greșesc.
Padina@uiți sistematic sa-ți ei medicamentele.Îți compătimesc părinții pt ca au te-au procreat .Sunt multe de comentat în ceeace te privește dar timpul meu e mai prețios decât caprele tale.

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Te rog sa nu mai lacrimezi de dorul pcr! Doar el avea peste 4 mil de membri si 2 boase!
Oricum, Cristi Diaconescu a scaldat-o rau cu semnatura prin care adispus netrimiterea procurorului in judecata! Are si el tatuate gradele sub bratul stang! Cand si daca il vei vedea o data iti vei aduce aminte de Jipa, .... seamana la mers!