Un produs Blogger.

luni, noiembrie 05, 2018

Parodia valizelor de pe câmpurile teleomănene

26 comments
Dragnea a apărut astăzi în Parlament cărând 2 valize.
Una cu gogosi de la Rise Project
Alta cu dosarele lui Iohannis.D

26 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Parodie de examen de licență la IATC!
Constantin Tănase ar fi invidios pt momentul cu ironie maximă!

PS- pentru T2-azi, la 14.30 a murit lt.col. (torționarul dovedit) Vișinescu!...
Bunul Dumnezeu să-l ierte și pe el, căci are multe de iertat!

Mitica Olteanu spunea...

Mares, nu fi asa cum esti, adica prost!
Tura urmatoare s-ar putea sa fii tu "tortionarul dovedit"!

Mihai spunea...

Dacă ”unul” care se mândreste încă cu WC-ul în fundul curtii ar mai gasi din fugă cu pantalonii în vene incă o valiză prin ”buruienile necosite” si pentru LOV ar fi benefic si razbunator pentru rezervistii batjocoriti si blocati in actualizari/majorari. Si apoi să-i pună pe șine ............
Domnule Huhurez ,oare ce s-ar putea întampla daca nenorocitii astia de sefi de servicii ar iesi pe posturile TV si ar da pe trompeta tot ce stiu.......
Nu cumva s-ar confirma ce mai spuneam pe aci la supărare ,”nevinovati sau necercetati suficient ”
Stimata ”gașcă huhureziana”,sper ca v-am lamurit suficient in comentariile mele ca cea mai grava batjocura la adresa cetateanului pusa la cale prin calul de bataie TT este dezincriminarea abuzului si neglijentei in serviciu care nu servea decât celor care au pus-o la cale si celor de teapa lor.
Multumesc CCR pentru onestitatea manifestata in acest caz cutremurator.
Poate la aparitia motivarii ”alde”nea Huhurez o sa dedice un topic special pentru eveniment . Mira-m-aș atata timp cât l-a sustinut frenetic ....
T2 , degeaba te-a bagat Huhurez prin masina de spalat cu prespalare o luna de zine că ai iesit drept o” cioară vopsită” de Hurzicani, croncănind mai ceva........ ca ”tehnocrat” de la Cluj .

Doar atât la 15 zile de autosuspendare.
PS
Toamna se numara bobocii in așteptarea OG cu masurile fiscal- bugetare pe anul 2019. Că vă spusei eu cândva prin comentarii că OG date pe masuri fiscal bugetare justificate sunt absolut constitutionale si nu pot face obiectul unor contestatii la CCR chiar daca sunt ridicate de un judecator oarecare de tribunal atâta timp cât sunt justificate temeinic de guvern,guvern care este ”șeful bucatariei si al cămarii cu alimente”.etc.
He ,he ,he , cu bugetari îngrașati prin salarizare nejustificata neînpănata cu restructurari de posturi si informatizare a administratiei centrale si locale până-n dinti ne așteaptă vremuri grele.
Salut reaparitia lui @ Karadeniz si mă ingrijoreaza neaparitia lui @tehnocrat de Cluj.
În rest ne cufundam in mizerie generalizata . Noroc cu mediul privat si diasporezii care investesc in tara și care duc trena inainte cu orice preț.
Va salut în așteptarea masurilor fiscal -bugetare pentru 2019 .

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Abuzul în serviciu este doar o modalitate prin care se comit alte infracțiuni care nu sunt dezincriminate.

Dan spunea...

Mares . Absolut toti militarii cu pensia de peste 7000 lei au fost securisti ori pupincuriști kaki si( sau) tortionari comuniști. Nu exista exceptii.Ai caciula mare de nu simti musca ?

Mihai spunea...

@ Huhurez
Nesansa lor consta in faptul ca au facut greseala de a introduce in legislatie temenul ”indicii temeinice” sau cum dreak l-au denumit că-mi scapă pe moment termenul folosit.

Huhu Rezea spunea...

@avi
Unde a apărut @karadeniz?
Aici nu l-am mai văzut de un an de zile, inainte de suspendarea pentru o perioadă a comentariilor pe blog.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Din câte văd are un comentariu la topicul legat de probleme cu prostata.

Iulian Mareș spunea...

Ce replica mai poți primi când nu numai că nu ai proprietatea termenilor, dar în mintea tembelă nici măcar pt aritmetica nu a fost loc....securiști și torționari la 30 de ani de la căderea socialismului...., în corelație cu vârsta!
Doar trăncănici bolnavi și kibiti!

CEZAR spunea...

m-Ale.
hi..hi..hi..etc....

Gigi spunea...

Încă o chestie,asta cu valiza,care pute al dracului de tare!
Ăștia,ne cred pe toți niște handicapați!
Om fi noi urmașii lui Caragiale dar nici chiar așa.

Iulian Mareș spunea...

Și astfel a mai trecut o zi cu L. Stanciu la CCR și Taica Lazăr la PG!
Și unde mai pui că văduva gălățeancă tine seminarii la INM! Clar, cu Gutău pe post de material didactic!
Dar, Veve pe unde o mai conferi? Tot pe la oneghe? Tot cu codița în sus?
Și audierile în dosarul caselor, kiar din Porumbacu, continuă!
Ce figură este și cocota, cum scoate el matza din sac!

iceparu spunea...

Mă voi sunteți bătuți în cap?Voi chiar nu pricepeți ca în România de stai când în fund când în cap,ca hopa Mitica,ca bugetar nu ai Cum sa faci avere?Mares,crezi ca ești bogat cu un tractor și o combina sau Cezarica cu o suta de capre și nelipsitul țap? Sunteți și suntem săraci precum Iov dacă e sa ne comparam cu mulți politicieni de la vârful puterii fie ca sunt din așa zisa stânga sau dreapta.
Toți cu mici exceptii sunt puși pe căpătâtuiăla.

Iulian Mareș spunea...

2, doar 2 informatii clare, nu trancaneli de citititor de cursuri de drept!

https://t.dcmedical.ro/virus-care-distruge-cancerul-doi-virusologi-romani-in-echipa-care-l-a-descoperit_605244.html?fbclid=IwAR2MiZKdwuoAv1RztI4ArKR02wjFkZjuR36UyzrXHRxBIPsnvNTinsC8GrA

https://t.dcnews.ro/valiza-tel-drum-doua-ipoteze-cheie-raspundere-penala-sau-nulitate_621822.html

Huhu,
Intreb si eu....
Este mare diferenta intre IP de recunoastere, terminat in 408 fata de 409? Indica aceeasi localitate? Poate fi aceeasi statie?

CEZAR spunea...

I"Teparu.,
m-Alul a dat faliment..tractorul nu are o roara mare - iar combina zace pe ogorul cu buruieni !!
Capritele ....alta poveste...!!!

CEZAR spunea...

Este clar ..vine noua lege ! Dispare ..cuantumul mai avantajos...alea jacta est..!

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Acum am 4 tractoare și 2 combine, americane, noi, cu 5 ani mentenanță gratis!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Ce-ți mai place sa faci pe ....
Îți place să te înjure pensionarii mai în vârstă?
Eu nu fac obiectul dar, cei care sunt pe cuantum avantajos sunt mulți și mă tem că până-n primăvară nu vei mai cumpăra carne macră! 😂🤣😎

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iceparu, am vrea noi sa fim ,,saraci'' ca Iov, care era putred de bogat, ca sa stie lumea, dar si foarte credincios in Dumnezeu, care a vrut sa vada cat de mult iL iubeste Iov, asa ca L-a chemat pe Satan si I-a poruncit sa-l puna la incercare pe Iov cu chinuri cumplite, dar fara sa-i ia viata, sa vada astfel daca se leapada de El. L-a muncit Satan pe Iov ca pe dracul, i-a omorat toata familia, i-a luat Satan toate averile si l-a facut cersetor, plin de bube si de boli, ani in sir tot intr-un chin si calvar de nedescris, apoi l-a luat la misto, de mai multe ori, intrebandu-l daca iL mai iubeste pe Dumnezeu, si Iov la intrebarile Satanei si la instigarile de a se lepada de Dumnezeu n-a cedat, dar a avut, la un moment dat, o clipa de ezitare, de indoiala suparat pe chinurile cumplite si ca se ruga Domnului si nu-l ajuta cu nimic, ca se ruga sa iasa din rahatul asta in care intrase si nu stia de ce i se intampla, si nici de planul Lui Dumnezeu cu Satan. Intr-un final, Dumnezu s-a convins de loialitate, i s-a facut mila de Iov, l-a izgonit pe impielitat de langa Iov, i-a redat averile, familia, prestigiul si coroana de Rege, murind la o varsta inaintata si foarte bogat, apoi fiind luat in Imparatia Lui Dumnezeu! Cititi Capitolul Iov din Vechiul Testament, ca-i foate pilduitor si frumos, ca si Capitolul Daniel, de o rara frumusete si pilde de nepretuit! Iov e o pilda pentru necredinciosi si farisei, care se fac ca sunt in credinta, doar de ochii lumii, destui si pe aici! Departe de a face prozelitism, dar poate si necredinta si rautatea unora ne-au adus esecurile in lant! Acolo veti gasi ca fariseul este ca un porc ce se tavaleste in fecale si noroaie... Fariseii, fiind atunci preotii vremii, L-au vandut pe Hristos! Farisei sunt si preotii de azi...

Iulian Mareș spunea...

Adică, aveau grade mai mult onorifice, pt șeptel?

Cezar spunea...

Ma fratilor ce "Ma mai rad"de T.2 Ma Kiss(alias Motanelu KK.cios.Oare de ce i.o fi zis Mos Alecu asa??)
El spera la plafon de 14.561 lei!!?? Cand colo i.a venit nesimtita recalculare la un minus de 1243 lei.
Acum dispare si cuantumul avantajos si ajunge si el la locul oarecum meritat..😂🤣😂🤣😂🤣😎😎

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Dacă ai ajuns sa citezi din "onorabilul, inteligentul, intuitivul, orientatul, geniul" Mitică Alecu, suntem în mizdul Evului Mediu!
Orice cal ajunge gloabă!..., dar măcar nu mai ieși din grajd!
Mai ales, când nu ești nobilat la mansardă, ci doar spurcat la gură!

CEZAR spunea...

@ m-Al,
Daa..aveam o turma de ..bovine si in frunte un fost taur comunal ..acum batran garbovit ..cu ..bijuteriile lipsa ...dar mandru..,
Sa-l vezi cum mergea tantos in fruntea..turmei ...
I-am dat gradul de ...m-Al...hi..hi..hi..!

Mihai spunea...

”Adevarul” in privinta manevrelor obscure ale m.....psd in scopuri precis tintite (atragere de electorat prin legi de salarizare si speciale pentru bugetari si alesi) iese la iveală ,zi de zi ,putin câte putin.
Nouă lovitura pentru ”gașca huhureziana ” sustinătoare a ”statului mafiot si paralel cu realitatile” din partea CCR.
Întreg Codul Administrativ prin care se acorda indemnizatii/pensii speciale primarilor ,viceprimarilor ,sefilor CJ ,etc precum si prevederea ca primarii ,viceprimarii ,sefii CJ ,tc pot desfasura activitati economice pe PFA(persoana fizica autorizata) ,evident in scopul evitarii situatiei de incompatibilitate si eliminarea ANI din ecuatie AU FOST DECLARATE NECONSTITUTIONALE.
Interesant ca ori de cate ori am scris de faptul ca primarii ,viceprimarii ,sefii CJ ,etc nu mai au drepturile civile restrânse precum militarii prin posibilitatea data de majoritatea parlamentara de a desfasura activitati economice pe PFA ,gasca huhureziana nu a reactionat/comentat , complăcându-se in promiscuitatea situatiei,ca atare motivatia ca avand drepturile civile restranse merita pensii speciale nu mai statea in picioare,
Felicitari inca odata CCR.

PS
Mai in gluma ,mai in serios.
Pacat că nea Mitica Alecu_Olteanul nu l-a luat pe ”motănel” de coadă si să-l zvârle din mers drept in prima parcare cu maidanezi.
În felul asta isi dadea seama că fara ingineri ,singineri si MM se mai uita ca ”boul” la poarta nouă la helicopter nestiind ce să-i facă din punct de vedere tehnic pentru a fi apt de ridicat in aer.
Asta mai ales că la Mi 8 MM-tehnic de bord facea tot ,inclusiv pornirea motoarelor.
Ai auzit bine domn instructor PCR cu propaganda la escadrila ?
@ Cezar
Beleste caprele până nu dă epidemia de râie peste ele. Țapul ar fi bine să-l oferi cadou ”pretenilor tăi” cu râie cu tot.

Huhu Rezea spunea...

Măi, klausică, GEG fascist, blogul ăsta nu e de toate pentru toți! Aici am adus în prim plan doar discuțiile care au fost despre pensiile seciale pentru primari, nu am discutat despre Codul Administrativ în ansamblul său.

Iulian Mareș spunea...

Codul administrativ a fost returnat doar pt niste articole, ce-i drept pt cele referitoare la pensiile alesilor locali!
Ceea ce nu spun ghertzoii este ca el a fost dezbatut in Parlament, nu cum au fost trecute Codurile penale de catr mama tradatorilor de tara, prin asumare, Macovei sau madama Pruna!
Asa ca, unde-i minciuna? Deci CCR a fost obiectiva, iar intre Zegrean si Dornean este un hau absolut....primul a furat aproximativ 8 mil de romani, pastrand betivul la Cotroceni inca 2 ani!
Mai usor cu pianul pe scari, caci nici carpa pusa pe clape nu astupa sunetul fals!
Cat despre statul paralel, vreau o singura afirmatie a opozitiei care-l incrimineaza!
Am trai sa aud pe un idiot functional, Sapunaru-belit de Republica procurorilor DNA & SRI ca: " cine a declarat ca protocoalele sunt nelegale?"
Si cel mai prostan jurist stie bine ca sunt nu nelegale ci ilegale, dar......obligatia de partid il arunca cu capul in hazna....
Idem si cu actiunea cocotei vacsuite la CA-Alba, in incercarea de temporizare, iar NUP-ul Presedintelui, din dosarul de candidat si dosarul in sine sunt "doua lucruri diferite"! Autism clar! Sunt 6-7 case diferite doar!
Totusi, imi pare rau de neamtul care a reusit sa duca la 0 ideea de "neamt" sustinand ca atunci cand i se face vant pe scari, in jos, el alearga!
Acum Ciolos, cu sustinerea din neant, îi va aplica lovitura de gratie, nu PSD!
Doar 2 servicii au ramas langa KWI.....si alea doar formal, prin obligatii legale si regulamentare.
Asta se intampla cand ai consilieri si partid de sustinere de toata jena; captiv in propriile-i fapte, comod spre lenes, dornic de imbuibeala rapida a coborat pe topogan, cu viteza accelerata si impuls maxim!.....si cum masa lui este apreciabila, viteza creste exponential!
Domn profesor nu a trecut clasa la descompunerea fortelor pe un plan inclinat, intrucat nu si-a dat seama ca baietii-"colaboratori" îi tot inclina planul, pana la 90°!