Un produs Blogger.

sâmbătă, decembrie 29, 2018

Să testăm de îndată dacă românii acceptă terfelirea Constituției și încălcarea drepturilor fundamentale.

2 comments
 Interesează apărarea acestor valori nu oportunitatea politică a declansării măsurilor de apărare.
Nu ne interesează cine pierde sau cine câștigă politic dintr-o acțiune de pedepsire a celor care încalcă flagrant și sistematic Constituția, indiferent din care structură a statului fac parte. Dacă electoratul îi va apăra pe cei care terfelesc Constituția...asta e...își merită soarta. Dar acțiunea de sancționare trebuie dusă, în termeni legali, până la capăt.

Alegerile  parlamentare din anul 2016 au fost câștigate de PSD cu un program economic  și social, în realitate un program mai mult liberal, dar și cu promisiunea că va face dreptate până la capăt, cu referire la abuzurile impardonabile din justitia aliniată statului profund, condus de interese străine prin persoane importante din structurie de forță ale statului.
Chiar din ziua a doua de după alegeri președintele sas a anunțat că va intra în război cu PSD și cu guvernul format de acesta. Iohannis s-a autodeclarat „geaca roșie” a trupelor de activiști corporatiști scoși în stradă să impiedice „balaurul” care ataca interesele multinaționalelor în România. Naivii s-au alăturat miscării, plecând după fenta propagandistică a statului profund, care a reinventat   teoria marxistă a luptei de clasă sub forma luptei  împotriva clasei politice, dar clasa politică de stârpit este doar cea de stânga. Neoproletariatul este format din corporatiști conduși de ong-iști.
Neoproletariatul s-a mobilizat pentru a da lovitura de moarte ciocoilor de stânga în ziua de 10 august 2018. A suferit însă o înfrângere usturătoare în bătalia cu câteva sute de  jandarmi care apărau instituțiile conduse de "ciocoi".
Singurul rămas la vedere pe metereze este președintele Werner care apără rămășițele statului profund cu cea mai teribilă armă pe care o stăpânește: tărăgănarea programului de guvernare. 
Guvernul PSD și conducerea partidului aplică tactica văicărelii, în loc să acționeze legal, dar ferm, împotriva unui președinte abuziv, arogant și neiubitor de români
Conducerea PSD crede că măsurile de ridicare a nivelului de trai ar fi suficiente pentru a păstra încrederea electoratului. Degeaba ridică nivelul de trai dacă nu apără principiile statului de drept. Iși justifică inacțiunea prin sofisme de oportunitate, dând crezare propagandei care susține că un referendum de demitere l-ar întări pe Iohannis, în perspectiva obținerii unui nou mandat. Nu cred că electoratul mai suportă această batjocură permanentă pe plan intern și extern din partea unui președinte nesimțitor de România. In condițiile noii legi a refeendumului, pentru demiterea lui Iohannis sunt arhisuficiente intențiile actuale de vot pentru PSD și ALDE.
Chiar daca Iohannis va câștiga un astfel de referendum, actuala coaliție guvernamentală demonstrează propriului electorat că nu a rămas impasibilă la repetatele sfidări ale normelor constituționale. Altfel, demonstrează că nu știe să conducă această țară și va pierde mult chiar în fața propriului electorat.



2 comentarii:

Unknown spunea...

Din fericire, pentru noi, încă mai avem liberul arbitrariu.
Din păcate pentru unul, neiubitor de neam și țară,românii nu-s proști. Data viitoare vor ști.
Din fericire...și frații, surorile, copiii, părinții și toate rubedeniile celor ce simt românește acum știu.
Din păcate,când nu ești părinte, nu poți ști, simți, trăi...pentru fiii si ficele tale...
Pentru maica noastră Românie...
Viitor de aur ţara noastră are
Şi prevăz prin secoli a ei înălţare.

Însă mai-nainte trebuie să ştim
Pentru ea cu toţii martiri să murim!

Căci fără aceasta lanţul ne va strânge
Şi nu vom şti încă nici chiar a ne plânge!"

Iulian Mareș spunea...

Majoritar si in forma exponentiala raul primar, in forma moderna, vine de la Cluj si Sibiu!
Intr-o singura pagina prof. Marga face o analiza complexa a injustitiei din justitie si viaita socio-politica romaneasca!
Cand orice a fost calcat in picioare a ramas doar Constitutia de luat in desert! De ce fac asta autistii sadea? Pentru ca ei si doar ei pot si li s-a spus ca pt incalcarea Constitutiei nu sunt pedepse!
Sa fie oare kiar asa?....ma tem ca nu!
Sa fie nevoie de o lustratie intelectuala limitata geografic? Trebuie analizat!
Asa ca va invit la o lectura de 7 minute, cu conditia sa aveti langa voi o iconita pt a nu va umple de ura viscerala!

https://t.dcnews.ro/rasturnarea-ierarhiei-valorilor_630301.html

https://t.dcnews.ro/iohannis-refuz-nominalizare-sef-de-stat-major-h-d-hartmann-lovitura-mortala_630217.html

PS- pt un coleg de breasla, adevarul asa cum a fost, crud si aspru! Apreciaza tu, naimitule, daca este adevar sau fals.....oricum, prefata nu este semnata de distinsa dna. Turcanu, tot un fel de voce behaita prin Parlament, lustruita la Moscova.....si la propriu si la figurat!
Oare de ce nu ma mir ca el se ascunde zilele astea?....nici el nu stie!

https://ioncoja.ro/noi-si-sasii/