Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 04, 2019

In Transilvania sunt mai multe UDMR-eu(în maghiară nu există gen) decât social democrați

15 comments
Radu Tudor a prezentat, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de întâlnire” din 03 01 2019 un sondaj care arată intenția de vot pentru partide, pe regiuni istorice, în contextul alegerilor europarlamentare.
In Transivania, UDMR ar obține 20%, în timp ce PSD ar fi votat de numai 18%.

15 comentarii:

iceparu spunea...

Pentru cei ce nu mai pot de dragul Olgutei respectiv PSD.Ce a spus Olguta"Eu v-as ruga sa puneti mana pe o carte de matematica de a V-a ca vad ca unii dintr noi nu inteleg limba romana.Am ....clar ca dublarea nu inseamna automat o cresterecu 100% a salariului.La unii poate fi o crestere de 10% sau o scadere de -40%,depinde de care a diafragmei te situiezi.Eu ce sa va facdaca nu va placut matematica"?"

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Acum înțelegi bulibășeală din capul a 2-3 postaci regionali? Au mai fost cazuri in perioada dominației hungare și austro-ungare!

Dan spunea...

PSD e noul PNT.Âdica dispare incet si sigur pe mana hotilor.

iceparu spunea...

V-ati scrantit la cap.Va intereseaza cui se inchina un individ si dupa asta il apreciati.Pana mai ieri va inchinati lui Stalin si brusc ati devenit ultra ortodoxi.Sunteti niste farisei.

Patrascioiu spunea...

Ce explicație găsiți la faptul ca PSD la eventuale alegeri nu se afla pe primul loc la opțiuni în Transilvania?

vasile iosif spunea...

Dle H,
Cititi comunicatul hazliu al dlui ministru Les, pe facebook ul domniei sale, la intrebarea privind intentiile sale in legatura cu rezolvarea problemelor rezervistilor.
Cu stima,

Dan spunea...

In toate sondajele reale hotii lacomi din PSD sunt mult in urma talharilor din PNL.De organizatia neconstitutionala UDMR singurul partid etnic din lume nu comentez de scarba.

M spunea...

Igen!
Dar nu sunt e aceeași părere că Olguța este capul răutăților!!! Am avut "plăcerea" unor discuții cu reprezentanți ai ministerului muncii, majoritatea trans-partinici, cu 20 de ani de muncă în in domeniu. Toți, dar absolut toți, sunt convinși că militarii sunt niște fericiți ai sorții cu venituri de mii de euro și pensii "nesimțite". Nimic nu ii convinge. Se blochează în afirmații de genul "pensii de mii de euro", "pensii care au crescut de 30 e ori", "salariul unui subofițer mai mare decât la unui dascăl". Sigur, Olguța a venit cu ura și pe persoană fizică.
Cei din Transilvania sunt convinși că doar unul de al lor este bun să conducă România. 😀

Ion Oblemenco spunea...

AM AVUT O SANSĀ IMENSĀ ::ION RATIU . Dacā in pnt au fost hoti, ION RATIU , nu we incadreazā in aceastā ,,ETICHETĀ,, !

Leon spunea...

Astazi se implinesc 160 de ani de la alegerea ca Domn al Moldovei a ministrului de razboi, Colonel Alexandru Ioan Cuza..!

Iulian Mareș spunea...

MU,
Afirmativ!
Nu poți instrui oameni cu un neuron și acela de rezervă!
Așa...mii de €! Care e problema? Am fost camarazi cu ei? Nu!
Cat despre LOV și faptele ei vânjoase? Se înscriu în opturi...

Gigi spunea...

Am avut o părere bună despre ardeleni,am și acum,dar puțin mai rezervat!
Cum,PMP,partid care este continuatorul celor care prin 2010 tăia în draci salarii,are intenție de vot 7%?
La fel și prin Muntenia 5%?
Cred că suntem cel mai ne
educat popor din lume în ceea ce privește alegerea celor care ajung sa ne conducă.
Am observat,de-a lungul timpului,în tot acești ani de la așa zisa revoluție faptul că românii se complac în mizerie și hoție.
Dacă sunt puși să aleagă între cineva cinstit și unul care are mâna lungă,indiferent ce s-ar spune despre el,ei aleg pe cel de-al doilea.
Hai că își cam merită și ne cam merităm soarta!
Marele patriot,P.Țuțea avea dreptate! 100%.

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Când soți (procuror + judecător) participa, se afișează la mitinguri, și au postări de susținere al #Rezist șansele de analiză și refacere profesională deontologică cad numai în sarcina unei singure instituții, desemnate constituțional!
Cancerul socio-moral a realizat metastază avansată!
Asta s-a și dorit...plecarea și întinarea celor care au participat în 89 și acum aveau experiența!

Huhu Rezea spunea...

ÎN termeni băsiști, teoretizati de mesianicul George Maior, transilvănenii reprezinta o vulnerabilitate iminenta pentru stabilitatea României. Le sunt mai aproape cei care le-au subjugat strămoșii decât frații care i-au eliberat.

Leon spunea...

Huhule, si pentru alegerile parlamentare din 11.12.2016, sondajele de opinie dadeau cam aceleasi procente, dar rezultatul votului a fost exact invers: in Transilvania PSD a obtinut 32,8% din voturi iar PNL numai 25,9 % si USR 9,4%..!
Chiar si fara voturile militarilor activi sau in rezerva, PSD va castiga detasat alegerile europarlamentare din luna Mai 2019 !