Un produs Blogger.

joi, ianuarie 10, 2019

Inspecția Judiciară constată că Iohannis era Preaîndosariat la data alegerii ca președinte

18 comments
Unul dintre dosare, cel de înșelăciune, fals, uz de fals, abuz în serviciu, fals în declarații,  a fost închis de parchetul lui Lazăr după ce a fost ales ca președinte. 
Se înțelege că acum Iohannis face trafic de influență și abuz în serviciu pentru a nu-l demite pe cel care l-a spălat de păcatele penale.





18 comentarii:

Patrascioiu spunea...

Huhu Rezea nu știu Cum se face ca anti Iohan sunt doua TV ai căror patroni sunt unul fost pușcăriaș iar altul fugar.Parcă și Savaliuc este salariat al fostului pușcăriaș. Iau in serios un TV cat de cat impartial.Pun pariu ca dacă Îți destăinui identitatea și Îți fac o plângere penala ajungi subiect al unui dosar.Aștept din partea ta argumente serioase.

Iulian Mareș spunea...

Patrascioiu,
Eu zic să citești și să încerci să înțelegi documentul prezentat!
Eu știu ca el nu a avut 47 de dosare, dar așa vorbesc răii ăștia?
Pot sa te întreb ceva dl. Patrascioiu?

Iulian Mareș spunea...

Cel mai sigur este o plângere penala pt trădare, pe șablonul bețivului de Sică mandolină!
Mergi la sigur! 😂

Huhu Rezea spunea...

@Patraschioiu
Ce să zic!
Pentru tine, argumentele serioase cu penalii sunt valabile doar pentru cei care nu-i pupă în fund pe Băse, Iohaus, Kovesi.
Trebuie să fii prost sau orb ca sa confunzi simple reclamații cu decizii definitive ale instanțelor civile care constată că Iohaus și soața au dobândit două case prin fals și uz de fals și instigarea secretarului primariei din Porumbacu la aceste infracțiuni, fapte pentru care secretarul a fost condamnat, iar faptele penale ale Iohausului au fost disjunse pentru a fi spalate de Lazăr.
Tu confunzi patronii unor posturi de televiziune cu munca onestă a sute de ziaristi. Daca nu erau cele 2 televiziuni, fratele lui Băse nu era condamnat, Udrea ajungea presedinte, Kovesi și Coldea continuau să condamne după Protocoale...

Patrascioiu spunea...

Huhu Rezea nu mă privește Iohan și cu atât mai mult Basescu doar ca Savaliuc nu este cel mai în măsura sa critice.Intre Iohan și Dragnea prefer pe Iohan iar intre Ponta și Iohan prefer pe Ponta.Vezi ca Tariceanu a zburat cu calul și inițial s-a pupat cu Basescu.

iceparu spunea...

Ce faci Huhule?Ai inceput campania electorala in lipsa lui Romeo?Stii sfarsitul celor doi indragostiti.O Romeo,o Romeo!Alta intrebare.Il superi pe Avyanuk care s-a catapultat la Valea Sapunului.

Huhu Rezea spunea...

@Patraschioiu
Dacă tu țâi cu iohaus, eu țin cu dracnea, trebuie să admitem si ca n-au avut dosare penale?

M spunea...

Lasă că și Johannis era "premierul de la Grivco" 😀 și apoi trebuia să fie și ministru de interne. Când se pupa pe gură cu Voiculescu ați uitat? Acum Voiculescu e nasol?
Pentru mine e simplu: PDL a tăiat pensii și salarii, ăștia au dat. Johannis a atacat militarii aflați în misiune și a asmuțit procurorii să le facă dosare penale apoi, la cererea unui penal, a atacat la CCR legea care permite polițiștilor să acționeze în condiții mai bune. În plus a făcut șmecheria cu Ciucă arătând încă o data că nu dă doi bani pe armata României.

iceparu spunea...

Huhule in calitate de propagandist al lui Dragnea& comp.obliga-l pe Romeo sa dispuna sa se imbunatateasca legea 223 astfel incat sa existe egalitate intre cei ce se afla in aceiasi situatie juridica .

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
La acest articol îți dau voie sa comentezi doar despre Johaus spălatul de dosare penale. Lasă punctajul primit de la propagandă!
Daca nu ai voie să-l critici... laudă-l ca să râdă cititorii.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Onorabile, cateodata, din cauza batranetii si bolilor, nu ma mai ajuta memoria, si as intreba respectuos, ca sa nu mor prost: Adicatelea este parnaias cu acte in regula, ca un golan sau borfas de duzina? Si de ce n-a facut bulau pana acum? Parca ipocrizie penala se numeste, cand un bandit dovedit cu acte si hotarari judecatoresti il face penal pe un presupus alt infractor, nu?

Iulian Mareș spunea...

Par cu gheta, ca doar nu doreai par cu guma de mestecat!
Corect, ca doar nu votai cu USR-ul?
Acum este altceva.....a veni Lumina, Slujirea, partidul Romania cruce, + România.... :)) - Ciolos virginul, omul # Si la Ateneu!
Am aflat ca LOV nu se califica la MT, din lipsa de competente, asta ne zice KWI, cu toate ca mai ieri, ruptura USL s-a produs pt ca el, profesorul de fizica, specialitatea cusut nasturi in armata (9 luni, la vieza mica, ca sa priceapa) se voia ministrul la Interne!
O fi, de curand, o specializare noua la Universitate - Facultatea de ministri?....sau de presedinti?
Kiar nu stiu, PG, Taica Corega, este subordonat lui KWI, ca vad ca-l apreciaza cu expresia "face o treaba buna"? O avea competente de evaluare, sau mai stii, da teza cu el, la Cotroceni?
Nu stiu de ce, dar taica Lazar este tare necajit pe kestia asta! Si cat a muncit saracul.....pas cu pas a riscat si a inkis toate acele dosare si nici macar nu i s-a spus pt ce? A aflat tarziu! Si asta pt ca nu avea ORNISS!... asa i-au zis baietii!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Cand vad ce poate scrie cu un oki rad si cu celalalt, plus inima, plang!
Eiiii, el NU este 3T, ci 3V: voluntar, veleitar si voluntarist....

Iulian Mareș spunea...

Sa mai si radem, caci suntem romani inainte de a fi europeni cosmopoliti.....

https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/cele-mai-bune-bancuri-despre-klaus-iohannis-un-procuror-dna-lauda-detine-inregistrare-iohannis-1_56c8264a5ab6550cb80145df/index.html

PS-cel mai tare este cel in care un procuror DNA este considerat tampit pt ca afirma ca el are o inregistrare cu KWI!....probabil cand tace.

Iulian Mareș spunea...

Cand pleaca in concediu, Ioha inkiriaza 7 apartanente! Int-unul sta si pe 6 le subinkiriaza!
La finalul sejurului el spune: Stop si de la capat!
Este considerata Culmea rabdarii: sa-l asculti pe Florin Piersic pana la capat si sa-ti traduca Ioha in germana!

iceparu spunea...

Mares iti trimit la Caracal un produs de la alambic sa-ti potolesti sevrajul.Publica-ti adresa poate te alegi si cu un edut de la Cezarica si o branza cu mucegac de la Avyanuc.
Jupanului ii trimit un rachiu de fructe sa ii sporesc eficienta propagandei pro Romeo si concubina.

CEZAR spunea...

Eu ..nu-i dau !!
Eventual sa vina , sa mulga tapuyl sa-si faca o branzica bio...hi..hi..hi..!!

Iulian Mareș spunea...

Cine draku a mai văzut să vinzi brânză și un "ed" de pe TAB?
Aprob, ca să se vadă!
Brânză, varză, barză, ied ... numai cuvinte dace! 😂🤣