Un produs Blogger.

luni, februarie 04, 2019

Dovada că MF a cerut situația ajutoarelor la trecerea în rezervă neacordate în perioada 2011-2017

15 comments

15 comentarii:

hankook spunea...

Este adevarat , m-am interesat la fosta unitate ( M.Ap.N.) si intr-adevar a fost ceruta o asemenea situatie , insa ea a mai fost ceruta si in 2017 ...asa ca , sa nu ne facem prea mari iluzii, cu toate ca speranta moare ultima !

vasile spunea...

Ba, sa speram ca de data aceasta se vor acorda. Oricum noi am inaintat petitii MFP, am primit confirmarile de inregistrare si urmeaza sa primim raspunsuri. Chiar si asa este inca o recunoastere a faptului ca avem dreptul la aceste ajutoare si mai devreme sau mai tarziu vor trebui achitate. Mizerabila este modalitatea de calcul stabilita de catre asa zisii specialisti de la resurse umane si financiar, respectiv la nivelul anului 2009, in conditiile in care legea prevede salariul functiei de baza avuta/avut in luna schimbarii pozitiei de activitate.

luminita spunea...

Data pensionarii sau data ieșirii in rezerva

luminita spunea...

Data ieșirii in rezerva sau de la data pensionarii?

dora spunea...

@Hankook,
Și în anul 2015, s-a mai cerut o asemenea situație, instituției în care lucram. Și atât.
Iluzii nu-mi fac, Speranțe, nici atât. Știți ce-mi răspundea (când eram în activitate), reprezentantul MF, când mai întrebam, când ni se alocă bani la articolul bugetar care prevedea acordarea de prime, ajutoare la trecerea în rezervă? Niciodată, asta a fost o măsură kaghebistă, s-a terminat doamnă cu pomenile. Și-or fi schimbat atitudinea?

luminita spunea...

Păi ați atunci ?×
L

Iosif spunea...

Dle H,

Rog aveti in vedere si publicarea raspunsului official al MAI in legatura cu acordarea de catre aceasta institutie a majorarii de 5% din 2016, respectiv mentinerea ei in plata in procesul actualizarii pensiei militare.

Asistam la un veritabil ABUZ IN SERVICIU prin incalcarea legii si OUG si a unui drept legitim, cu intentie directa si provocarea unui prejudiciu in dauna patrimoniului persoanei?

Cine va raspunde in solidar cu MApN?

Cu stima,

Adi 4 you spunea...

Am sa-ti mai trimit foto. Cei din Bucuresti ar face bine sa vina la mitinguri. Cu cat mai multi cu atat mai bine!!! Pana atunci iata:
https://evz.ro/guvernul-dancila-proteste-armata-politisti.html

Dan spunea...

@Iosif Vasile
Puteti, va rog, sa dati un link catre raspunsul MAI?

Multumesc!

Cezar spunea...

@/d.I"miron
Ai primit un răspuns clar și la obiect!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Pe tine te-a cumpărat/aburit cine?
KGB, CIA sau DGIA? Căci ai luat cașcavalul!

Cezar spunea...

CIA...m.Ale..CIA....!

M spunea...

Oarecum in context: atat la MAI cat si la ANP auu aparut presiuni ca sa nu se participe la mitingurile de saptamana asta. Unele sunt "la sentiment" (sa nu ne facem de ras, faceti rau Romaniei) iar altele sunt mai agresive (o sa se reanalizeze daca e cazul sa raman pensiile speciale, Tudorel Toader, inca ministru al Justitiei, ameninta ca va face publice drepturile salariale, precum si toate celelalte drepturi banesti, de care beneficiaza functionarii publici cu statut special din ANP).
Evident ca vor folosi manipulari specifice PSD-olguta: o sa gaseasca vreo doi directori care au luat in aceeasi luna restantele la uniforma, banii de concediu, au decontat bilete si au lucrat in weekend si o sa fie dati drept exemplu de "salarii nesimtite".
Apoi arunca si faptul ca a plati restantele la ajutoare echivaleaza cu bugetul de salarii pe un an al celor activi.

Huhu Rezea spunea...

@M
Sper ca rezervistii să nu se lase intimidați și să participe la mitingul de la Teapa Revoluției. Cine nu stie unde e...să întrebe.
Cine este vinovat că pensiile militare au ajuns niște cenușerese pe lângă cele cca 9000 de pensii speciale, acestea din urmă fiind scornite pentru categoriile sociale de maximă utilitate guvernărilor post comuniste de toate orientările.
Cum se face că media pensiilor speciale este de trei ori mai mare decât media pensiilor militare?
Acestea sunt întrebări la care trebuie să dea răspunsuri politicienii, guvernanții și functionărimea din structurile militare centrale.

M spunea...

@H - DA!
Doar banuiam ce se va incerca. Azi a aparut C Dan cu o privire plangacioasa facand un apel la responsabilitate, la binele Romaniei si... in general... sa stam cuminti.
A promis ca vineri se va intalni su sindicatele.
La intrebarea directa a reporterului: "Deci promiteti ca o sa le rezolvati vineri cererile?"
Raspunsul a fost: "O sa analizam si in interiorul cadrului legislativ actual o sa.... bla...bla!"