Un produs Blogger.

luni, martie 25, 2019

Andrei Marga, fostul ministru liberal de externe, spulberă toată propagaqanda antievreiască aservită președintelui Iohannis

48 comments
Nimeni nu are dreptul s-o împiedice pe Dăncilă. Nu intră în atribuțiile lui Iohannis
Marga și Merkel

Nimeni nu are dreptul s-o împiedice”


Pe bună dreptate, primul-ministru al României a comunicat la Washington că ambasada României în Israel va fi reamplasată în capitala statului evreu. Este, în definitiv, atributul guvernului să decidă o astfel de acțiune și nimeni nu are dreptul să o împiedice.

”Publicul poate fi înșelat ușor”


Din păcate, la noi, s-a creat o funestă tradiție de „prezidențialism" în pofida Constituției și în dauna intereselor țării. Mai ales când nu are realizări – și, evident, președintele actual nu are nici o realizare demnă de consemnat, după cum nu a avut nici predecesorul său – președintele se apucă de politică externă. Acesta este, desigur, un domeniu care oferă excursii și unul în care nu există control direct din partea parlamentului și a cetățenilor, iar publicul poate fi înșelat mai ușor cu merite care nu există.

”Nici mai mult, nici mai puțin”


Multe lucruri în viață se rezolvă cu pricepere și bună credință. Dar când acestea lipsesc, trebuie recurs la prevederile legale – aici la legea fundamentală. În conformitate cu Constituţia ţării, „președintele reprezintă statul român" (art. 80). Guvernul, potrivit Programului său de guvernare, acceptat prin votul de învestitură al Parlamentului – "asigură realizarea politicii interne şi externe a tării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice" (art. 120). Politica externă, așadar, este, precum în orice democrație demnă de nume, politica pentru care guvernul are susținerea Parlamentului – nu alta, nu a altuia! Președintele reprezintă statul – "reprezentarea" având, logic, caracter de consacrare prin semnătură. Nici mai mult, nici mai puțin. 
Evident, politica externă a României implică, prin lege, mai mulți actori instituționali. În conformitate cu Constituţia, guvernul, președintele şi Parlamentul au a conlucra, respectându-și însă reciproc competențele. De aceea – așa cum am semnalat deja în mai 2012 (vezi Romeo Couți, România într-o lume în schimbare..., Ecou Transilvan, Cluj-Napoca, 2013), când, în numele Uniunii Social-Liberale, am lansat public și sub semnătură tema relației dintre președinte și guvern – trebuie să se iasă și în România din politica vreunei persoane, orice funcție ar avea, şi să se treacă în politica externă în condiții de pluralism.

”Nu intră în atribuțiile lui Iohannis”


Acordul președintelui României nu este condiție pentru mutarea sediului unei ambasade. Nu intră în atribuțiile sale. Dacă există acordul, cu atât mai bine! Într-o democrație curată, "reprezentarea" statului nu îndreptățește la decizie unipersonală în politica externă.
La drept vorbind, la rândul său, președintele este obligat, în înțelegerea necoruptă a democrației, să treacă prin Parlament ceea ce face în plan extern. Numai că, în România, din păcate, sunt prevederi constituționale ce se încalcă pe șleau, chiar de către cei care jură pe Constituție și pe Biblie.
Place sau nu, Parlamentul este cel care întruchipează suveranitatea statului, nu altcineva! Nu o persoană, oricine ar fi ! Poți fi de acord sau nu cu un Parlament și guvern legitimate democratic, dar, dacă ești democrat, le respecți deciziile.

Președintele nu este ”șef”


Președintele României nu este proprietarul funcției, nici "șef" peste ceilalți, cum se sugerează naivilor. Din păcate, unii nu vor să observe nici astăzi că în Constituția României nu există funcția de "șef al statului" – precum erau, de pildă, Mussolini, care a relansat formula, sau Hitler și cei care i-au imitat! Între `președintele` dintr-o republică ce se vrea democratică și `șeful de stat` diferența juridică este netă. Doar în `președinția africană`, cum spun constituționaliștii americani, se face confuzia! Să sperăm că România, cel puțin prin Constituție, nu va căpăta o astfel de președinție.
Mutarea sediului unei ambasade nu are nevoie de aprobarea președintelui din cel puțin două considerente. Primul este acela că este o operație de mai mică anvergură decât stabilirea de relații diplomatice. Într-o corectă interpretare a Constituției, ea poate fi decisă de guvern. Nu este nevoie de altceva! Al doilea este acela că, potrivit dreptului internațional, un stat suveran își stabilește capitala, iar partenerii săi trag consecințe din această decizie. Israelul este stat suveran!

Ierusalimul este locul de care sunt legate adânc religiile monoteiste. Dar de aici nu rezultă că este un oraș internațional. Ierusalimul este istoricește capitala statului evreu, iar Israelul hotărăște unde își amplasează instituțiile. Accesul credincioșilor din lume la locul sfânt al fiecăruia a fost asigurat, nestingherit, tot timpul de când Israelul și-a restabilit capitala la Ierusalim.
Oricât se caută, nu există reglementări valabile internațional – nici la ONU și nici la Uniunea Europeană – care să împiedice mutarea sediului unei ambasade în capitala pe care țara respectivă și-o dă. Nu se pot lua înțelegeri adhoc ale unor persoane ca reglementări de drept internațional. Nu dă rezultate transferarea răspunderii deciziei pe alți umeri decât cei proprii.
A nu ține seama de decizia unei țări cu privire la capitala sa trădează nu numai lipsă de respect, dar, juridic vorbind, semnalează faptul că ai ceva cu recunoașterea acelei țări. După cum același semnal îl dai refuzând să numești ambasador în respectiva țară vreme de peste doi ani.
Mutarea sediului ambasadei României la Ierusalim nu este doar un calcul de oportunitate. Beneficiile acestei acțiuni sunt importante, firește, dar mutarea se face din rațiuni mai profunde. Ea se face, înainte de orice, din rațiuni de justiție istorică și în semn de solidaritate cu un popor și o țară exemplare prin lupta lor pentru civilizație și contribuția la valorile lumii. Iar România este obiectiv interesată în valorile superioare ale umanității

48 de comentarii:

Mihai spunea...

Nimeni nu o împiedică pe Viorica sa mute ambasada unde vrea.
Problema este sa-si asume si consecintele pe plan extern.
Azi, dupa prima reactie externa au dat-o la intors si ea si Liviu.
Ba Liviu ne-a spus ca nu s-a internat într-un spital privat ce în unul cu capital romanesc.🐒🐒🐒🤣

M spunea...

Și care a fost reacția externă?

Huhu Rezea spunea...

Reacţia este că nu mai vine regele Iordaniei la Bucureşşti.
Nimica toată pe lânga amânarea sedinţei comune de la Bucureşti a guvernelor României şi Israelului din cauza prostiei lui Iohannis.Alta este situaţia să inrăutţţeşti relaţiile cu 2 parteneri strategici.
Ce a câştigat Ceauescu din relaţiile bune cu palestinienii? Relaţii proaste cu americanii şi un multiple gloanţe la Târgovişte.â
Pun pariu că iOhannis nu va spune nu pe Memorandum. Cel mult va incerca iar să tărăgăneze luarea unei decizii...Între timp va pierde alegerile.

Iulian Mareș spunea...

Stie cineva,
...si in mod aplicat, T3, daca este adevarat ca, fara informarea, mandatul si consultarea Guvernului, Parlamentului, poporului...etc, KWI, cu de la sine putere, a semnat dublarea numarului de imigranti musulmani, in ROU?
Apoi, cand tu nu numesti de 2-3 ani ambasadorii in Israel, Canada si alte 15-20 tari, se keama ca faci politica externa sau excursii personale, de placere?

T3 & CO,
ROU are cumva parteneriat strategic cu Iordania? ...sau expresia este asa, doar de bon ton?
....aveai planificate curse si in Iordania si s-au naruit visele? Tot ca cele de pe Sibiu reduse pt incarcare pasageri 15-25%?

M spunea...

Da, Huhu stiam ca nu vine regele Iordaniei. Interesant e ca Johannis se plange ca "trebuia să merg repede de aici să fiu gazda unui dineu ". Problema lui e ca isi facuse Carmen o rochita roz pana la kur si nu o mai arata regelui. Cat e de patetic acest presedinte.
Cata vreme acest presedinte nu intelege ca rolul lui intr-o democratie nu este sa jigneasca si sa sa opuna la tot, aceste iesiri ale lui sunt cel mult amuzante.
Aveam in copilarie ca vecin un copil needucat. El gasea mereu un motiv sa se ia de cineva, sa injure, sa rupa florile, sa zgaraie masinile parcate - un idiot! Ori de cate ori si-o mai lua (de la copii mai mari, parinti sau pur si simplu din prostia lui) noi toti ne bucuram teribil. Cam asa e si Johannis! El injura, jigneste, face numai prostii (cui dracu i-a folosit amanarea bugetului de stat?) si atunci cand il vad trist ma amuz teribil!
Daca se strica mancarea pentru dineu are prietenii lui inaptul Dide, Angi, Bot, Ceausescu sa ii cheme sa manance cu ei!!!

Mihai spunea...

@ Huhurez
Lucrurile sunt mult mai complicate decat simplitatea la care le reduci.
Este bine stiut ca in spatele lui Liviu ,inclusiv campaniile electorale au stat israilienii iar acum loby- ul israielian s -a infipt bine la varful politicii.
Maine va mai apare un Marga.
Mutarea ambasadei ar fi ,istoric vorbind ,un lucru firesc.
Problema care se pune consta in faptul ca americanii nu au facut niciodata un pas in ceva fara interes.
Primavara africana - resursele si eliminarea incomozilor.Kosovo - resurse - minereuri rare.
De cand tot baga ei batul in gard pe la lumea bogata in resurse si limitarea influentei ruse in acele zone.
Rusia are resurse puternice si se poate sustine.Iranul ,Siria la fel.
China se dezvolta si le fac necazuri prin influenta in zona.Americanii au o datorie externa imensă.
In Siria au esuat,Iranul vinde petrol chinezilor iar chinezii i-au ajutat sa-si dezvolte o industri puternica mai ales in domeniul auto. Produc si vand in Rusia ,Asia si tarile africane reducand vanzarile occidentalilor si americanilkr in zona.
Lumea araba nu- i are la inima.Cu pakistanezii nu sunt pe roze si nici cu indienii.
De ce nu ar putea fi interpretata actiunea americana ca un pretext de atragere intr-un eventual conflict a Iranului ,Siriei ,Sauditilor,etc.Egiptul si-a spus punctul de vedere.De cand asteapta ei sa gaseasca pretextul si sa loveasca in Iran.
Iordanienii au fost mediatori in zona si au destul de multa influenta la americani.
Veneau aici cu o delegatie de oameni de afaceri.
Ce sa mai vorbim de Quatarezi,Bahrein,Yemeniti,etc.
Influenta rusa cam trebuie eliminata si ajuns cat mai aproape de granitele lor.
Occidentul le cam da cu flit si au interese in lumea arabă.
Nu miroase a bine Huhurez.
Iar lumea vrea sa se dezvolte fara bombe in cap.
Ca sa nu mai vorbim de reactivarea retelelor teroriste din lumea musulmana.
Hamasul este viu.
Ajutorul electoral nu trebuie sa creeze furtuni in mod gratuit in zone linistite.
Iar la ai noi ,lumea cam stie ce le poate pielea.Chiar s-au saturat de ei si pe zi ce trece si de Iohanis.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Atitudinea si declaratiile lui Iohannis, sunt mai periculoase si mai nocive decat un discurs a lui Corneliu Zelea Codreanu in fata legionarilor, cu zvastica pe maneca! Evreii nu uita si nu iarta tot ce scoate el acum pe cioc, tineti minte! Iordania, si asa este un stat cu opinii si inclinatii teroriste, dar si invadator zonal in lumea araba, in state independente si suverane, asa ca e mai putin important ca se supara regele lor.

Mihai spunea...

PS
Am uitat turcii.

iceparu spunea...

Huhule daca la problema pensiilor ai oaresce pricepere la alte lucruri esti aerian.Vezi ca mentorul tau priveste altfel lucrurile.Te dai in pleasna degeaba.Pana si Viorica Vasilica recunoaste mai voalat ca a fost luata de val.
Ridica tata sapca de pe frunte ca o dai in sant.
Atentie ca cenzu

Militar de la 14 ani spunea...

Într-o țară normală, încă membră UE, poziția față de mutarea ambasadei, ar trebui să coincidă cu decizia UE. Așa se întâmplă când faci parte dintr-o alianță. Mai exerciți și președinția CE, deci expunerea e și mai mare. Dar nu-i bai, oricum nu contăm.
După ce ne-a scos din noroaie, oare acum în ce ne bagă?

Iulian Mareș spunea...

HUHU,
am uitat si eu.....
Unii sunt 7 intr-unul!....:))

Daca si Marga este un profan, atunci KWI este sigur cu mult peste Henry A. Kissinger!...deh, doua popoare.... :))

Mihai spunea...

@ Deci ce spuneam mai sus s-a si intamplat.
Acum,la ora 9.00 s -a anuntat ca Trump a recunoscut inaltimile Golan ca teroitoriu israielian.
Batul prin gard a fost bagat.




L

Stelian P. spunea...

Nu stiti cine este regele Iordaniei si ce influenta are el in lumea araba. Cu sau fara sedinta comuna de guvern Israelul raminea aliatul nostru. Gestul prostesc al sefului doamnei (ea nu conteaza aici) ne ridica lumea araba in cap iar un aliat ca regele Abdulah se regaseste greu. Citi stiu ca fortele speciale romane folosesc frecvent pentru antrenament un poligon din Iordania care este printre cele mai complexe din lume ? Regele este militar de cariera (absolvent al Royal Military Academy Sandhurst), pilot brevetat, fost sef al fortelor speciale.Si in prezent se antreneaza intens cu militarii sai.
Are relatii foarte bune atit cu SUA si cu tarile occidentale cit si cu Israel dar si cu majoritatea tarilor arabe deci prostia este sa ne lipsim de un asemenea aliat si intermediar intre noi si arabi.

https://www.youtube.com/watch?v=l2EF4pUvScU

Huhu Rezea spunea...

Mai avem câteva luni şi scăpăm de hachiţele, îngâmfarea şi tă-ră-găăă-nă-ri-leeee acestui corp străin introdus în conducerea statului român.
Chiar şi Ciolos ar fi mai bun... pentru că este, totuşi, un român din Sălaj.

Alexcta spunea...

Am intrat în Clubul UE?
Dacă Da:Respectăm Regulamentul(ca în Armată).
Dacă NU:Să Organizăm ROMEXIT!

Mihai spunea...

@ Mares
Iar cu-ca pelicanul? ( citat din Ice).
Daca Marga atât vede in privinta politicii si relatiilor externe inseamna ca a fost un ministru slab.
Cel putin daca spunea ca "exportul" de ....... din lagarele turcesti si invazia prin parta libiana deschisă spre Occident pot fi oricand un pericol pentru europeni ,era cu totul altceva.
Daca doar un intrat cu masina pe pietonala pune in alerta forte impresionante in regim de alerta maximă.........

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Dacă regele Iordaniei are relații bune cu ”agresorul” Israel, dar și cu SUA, cu atât mai mult nu avea de ce să se supere că Viorica a spus că va muta sediul ambasadei.
Important este ca Memorandumul să ajungă la Cotroceni.
Iohannis nu are sânge în instalaâie să/l respingă.

Leo spunea...

Ba, o sa-l vezi respins.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Imi pare rau dar se pare ca nu poti merge mai departe ca Marga.
Dupa declaratia lui Tramp privind recunoasterea inaltimilor Golan nu ma indoiesc de ce nu "hop si Veorica" cu biletelul.
Cand rezolutiile ONU nu se respecta ma astept la " hop si Veorica".
Când deciziile UE nu se respecta ma astept la " hop si Veorica".
Si daca Iohanis adopta pozitia UE va dati foc in P.V.
Istoric ,cand rezolutiile ONU nu s-au mai respectat a inceput focul la gura tevii.
Vezi rezolutii ONU inaltimile Golan - castile albastre.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Regele este musulman iar tarile arabe nu sunt de acord cu recunoasterea Ierusalimului drept capitala unica a Israelului. Ele doresc (la fel ca si majoritatea statelor lumii)ca Ierusalimul sa fie capitala a doua state. Un om deosebit de inteligent nu-si strica relatiile cu celelalte tari musulmane pentru o problema atit de minora.

Stelian P. spunea...

Dupa Adrian Nastase care a recunoscut public ca i s-a ridicat viza pentru SUA urmeaza Dragnea ? Asta ar fi o explicatie pentru scandalul cu ambasada:

https://adevarul.ro/news/politica/iulian-fota-dragnea-i-s-a-ridicat-viza-sua-1_5c99dced445219c57eafd5a0/index.html

Stelian P. spunea...

@Huhu
Unii nu mai vin, altii nu mai pleaca.

https://jurnalul.antena3.ro/stiri/politica/marocul-amana-vizita-presedintelui-senatului-calin-popescu-tariceanu-804587.html

Huhu Rezea spunea...

Îngrijorează-te de Ardeal, lasă Înălțimile Golan.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Tu nu poți realiza cat de fiecare ești aici și peste tot?
Tu îl iei aluat pe un trepăduș, că să încerci să mă critici pe mine?
7 in unu!
Kiar nu înțelegi că Marga îl domină intelectual pe lehamitea voastră?
Pai tu și altul, un stereotip #, crezi că FS de la noi se antrenau gratis la iordanieni sau in c/partidă?
Într-o relație externă, tu ce alegi? Parte din arabi sau toți israelienii?
Daca vrei sa vb despre dreptul la pol ex, sincer nu este locul și nici momentul, pt că Parlamentul este spiritul democrației!
Restul sunt refulări de autist, ajuns într-o poziție de care și el se miră!
Sper că nu vrei să-ți amintesc când voia funcții la care habar nu avea...! Nu că la cea de acum s-ar pricepe....
Este un gafeur de mana întâi, că să nu caut alți termeni!
In rest, vorba unei #, adori "dramoletele" ieftine!

Huhu Rezea spunea...

@Mares
Nu-ți mai bate capul cu niște rătutiți politici care nu au curaj nici cât are @Flavius, să spună cu ce partid simpatiyează. Ei, în incultrura lor politică, înjură PSD și Alde și se bat cu cărămida în piept că nu ar face politică.
Spuneți măi că votați PD Iohannis sau Cioloș în PLUS, adică faceți propagandă pozitivă acestor partide și nimeni nu vă va reproșeaza ceva pe acest blog.
Lăsați înjurăturile la adresa partidelor care vă deranjează!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ieri o tură mă vrăjea că ea este pilotată de linie și nu kiloată!
Era și un banc...
...Și eu sunt tot centuriată, dar nu mă exprim așa elevat că Dna stewardesă!
...pai ori răspunzi de bagajele din cala, ori ești postac pro iordanian?
Când tu nu știi, valoarea, natura, compunerea, misiunile și dotarea FS, te trezești că proasta satului, că vezi domle nu mai au unde se pregăti?
Vorba lui Vancică... Ba, ești și prost?

Întrebare pt referendum:

Considerați că Președintele României trebuie sa returneze MF banii încasați ilegal drept kirie pt o casa însușită ilegal și dubios, conform unei hotărâri judecătorești definitive?
Răspundeți cu: DA/NU

Hai S Jiu și T la referendum și votați!

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Tu ești # rău, de crezi că un stat f puternic trebuie să întrebe un handilau unde își stabilește capitala!

Bomba!
Râsul de Lazăr vrea sa candideze la un nou mandat de OG pe lângă ICCJ!
Ce îl recomandă?...vopsitul parului și pensatul? Este f bine că și-a scris singur cererea! ...un linx!

Mihai spunea...

@ huhurez
Să va intre bine în cap. Noi nu facem politică ,suntem doar împotriva mafiei ,hotiei ,tradatorilor ,nesimtitilor transpartinici si de alta natură.
Sântem puși aici ca să va mai tragem de urechi si să va aducem pe calea cea bună.
Plus să vă scăpăm de deformatia profesionala de care suferiti . Spre exemplu ; rezervistii psd văd in jurul lor doar iohanisti, cioloșisti , sorosisti ,basisti ,tradatori , darâmatori de guverne, etc precum rezervistii politisti si jendari vad in jurul lor după lăsare la vatră numai hoti ,penali ,puscariasi ,derbedei ,darâmători de guverne , etc
Oare nu s-o gasi unul cu bune intentii civice sa taie cablurile de pe stâlpi si la Vâlcea ca sa nu mai stea pe ele la croncănit toate ciorile si pasarelele de noapte.

M spunea...

Si eu sunt revoltat!
Johannis cu lenea lui proverbiala a anuntat: "trebuia să merg repede de aici să fiu gazda unui dineu." Cum? Nu a mai aparut Cramen in rochita roz pana la kur? TIR-istii sunt si ei revoltati!!!
Ete na, regele Iordaniei!!! Aloooooo propagandisti de doi bani, noi avem probleme mult mai mari decat ca nu a mancat Johannis caviar!
Ce ne asteptam, de la Johannis? A avut numeroase derapaje antisemite! Am ramas prieten cu ofiteri din Autoritatea Nationala Palestiniana si aseara le-am explicat cum sta treaba. Ei nu sunt deloc inflamati. Accepta chiar ca in cazul in care Jerusalem o sa fie capitala ambelor state (ceva de tipul Berlinului) este normal ca acolo sa fie si ambasadele. Chestia e ca noi sa declaram ca sprijinim in continuare o solutie pasnica.
Lansez ipoteza ca Johannis a aruncat iar zoaie pe Romania contactand el insusi state musulmane din regiune si incitandu-le. Este in stilul lui si al fanaticilor din jurul lui! Niste mizerabili.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Nu ți-e jenă să spui că nu faci politică!Ești pus aci pe post de postac țurcano-johanist. Dacă te-ar fi interesat hoțiile vorbeai și despre hoțiile băsiste și iohanniste.
Spui

Leo spunea...

Da , asa este , nu facem ci MIMAM .....

Iulian Mareș spunea...

Tare de tot...,
Precum DNA care stabilea întâi țintele și apoi fabrica dosarele, așa și puturosul național, întâi s-a hotărât și acum doar caută întrebarea!
Pai, nu ești fraierul fraierilor? Raaus!...din funcție, că ești mereu depășit de neștiință!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
A fura case se conjugă doar: ®El fura case®, la toate timpurile și modurile!😅😂🤣😭

Iulian Mareș spunea...

Nu știu ce i-au făcut T3 Dnei. Tarcea, dar pe zi ce trece doamna pare tot mai confuză in legătură cu CCR și cu rezerva ei privind ratificarea Convenției drepturilor omului!
T3, du-o domne la psihiatrie sau la ospiciu direct, că bine nu-i este și se kinuie îngrozitor!....semnele sunt clare....skimba hainele pe întuneric, ia kilotii pe dos, mimica fetei trădează că viața-i pare un job, pare în transă bivolarească...etc!

M spunea...

Sunt uimit de câtă răbdare am! Dragi postaci rezistenți vă mai explic o dată! 😁
Exemplu scolastic: Olguța.
Să zicem că acum iese să spună că ea iubește militarii, că Johannis a pus-o să taie pensiile și să facă grila de salarizare care e de kkt.
O mai crede cineva pe panaramă? Nu îți vine să o scuipi? Aș mai vota eu o listă care să conțină numele ei? Nu, niciodată!
Vă concentrați? Nu sunt sigur că aveți capacitatea de a citi mai mult de 10 rânduri dar vă rog să faceți un efort!
Tot așa și cu Johannis al vostru. A mințit de atâtea ori că dau ăștia amnistie, că nu sunt bani, că dezastru, că incompetenți, că ne s scot în UE - încât acum nu mai e credibil. Sigur niște idioți de psdei o mai cred pe Olguța iar niște idioți rezistenți îl mai cred pe Johannis dar asta nu înseamnă că trebuie să fim toți idioți! Clar?
P.S.1 atenție că și voi vedeți în jurul vostru numai hoți și penali. Băi, voi vă dați că sunteți rezerviști polițiști sau jandarmi!!!!
P.S.2 polițiștii și jandarmii au luptat toată viața lor cu infractorii - tu ce ai făcut? În ce gaură ai stat ascuns?

Mihai spunea...

Domnule M ,aveti mere dreptate . Intr-adevar ,asa este cum spuneti.

P.S.2 polițiștii și jandarmii au luptat toată viața lor cu infractorii !!!

https://news.yam.ro/ro/story/8802722

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...

Ha, ha, ha! Doar confirmați ce am spus eu. Ăia au fost prinși, culmea de polițiști, care, cum spuneam luptă cu infractorii, chiar și cei îmbrăcați în uniformă!
Radu sau Garcea? Te dedublezi? Cât de penibil trebuie să fie cineva ca să aibă doua conturi?!
Te confirmi tu pe tine? Domnule ești dus cu capul!!!
Tu postezi și apoi tot tu confirmi de pe alt cont?
Ai nevoie de doua conturi ca să poți posta din Rahova? Vezi că poți să ceri consiliere psihologică! 😂

M spunea...

😂 Ia uite cât de laș este!!!!! A șters comentariul în care își dădea singur dreptate!!!! Ce faci lașule? Îți e frică?
Vai de capul tău! Mai fă două-trei conturi și ceartă-te singur!

radu spunea...

De ce politica P.S.D. inclina spre S.U.A.? Pentru ca un lucru este cert, presedintele american Donald Trump este un presedinte cu verticalitate, un patriot, un luptator impotriva #sistemului paralel corup national si global, un luptator fara rezerve al salvarii ultimilor principii morale, un partener fairplay si de ce pentru Israel, pentru ca avand alaturi un stat puternic cu mari influente in politica globala nu este putin lucru!

Iulian Mareș spunea...

Radu,
Trump a repurtat o mare victorie în lupta cu deep state, declarandu-se că faptele/acuzele nu exista!

Iulian Mareș spunea...

Punere, ia uitați cutia cu maimuța!

"completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) ar putea fi atacată la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).

Sesizarea este luată în calcul de judecătorii Curții Supreme, care vor să întrebe CJUE dacă deciziile Curţii Constituţionale (care este un organ exterior puterii judecătoreşti) privind modalitatea de compunere a completurilor de judecată ar trebui aplicate atunci când sunt anulate decizii definitive în dosarele de fraude pe fonduri europene prin admiterea unor căi extraordinare de atac, potrivit Agerpres."

Doamnăăă,
Ești tare de cap? Pai, când ai alcătuit complete nelegale, ce dracu mai vrei? Înțeleg că ești somnambulă, dar sa umbli noaptea după...hainele bărbaților, nu am mai auzit! Dacă-i luai pantalonii lui Dorneanu? Ai o vârstă, totuși! Râde lumea de justiția română, cu asemenea exponenți!

Iulian Mareș spunea...

Ia analizați ce scrie conserva deskisă, T3:

"Sântem puși aici ca să va mai tragem de urechi si să va aducem pe calea cea bună.
Plus să vă scăpăm de deformatia profesionala de care suferiti . Spre exemplu ; rezervistii psd văd in ...."
1- care sunteti aia...de scrii tu "suntem"?
2- cine draku v-a pus, mă gherțoiule?
3- și pe cine să tragi și să aduci, mă neterminatule?...mă frustrtule, că tu nimic nu ai dus până la capăt, in toata viata ta!
Na, că ai reușit să mă enervezi, mârlanule!...eu nu văzusem ce a scris ..., căci nici nu-l mai bag in seamă, dar acum a depășit firul roșu al oricărei limite.
Eu am considerat că aici sunt oameni normali, în ciuda părerilor diferite, nu lingăi de obiele.
Auzi la el ce ton și misiune are...?
Nimic nu ai putut duce până la capăt în toată viața ta plină de micime, cel mai multi te-au respins și încearcă aici cu minciuni și limbi propagandistice! Du-te mă și cara bagaje în cală, la cursele Lufthansa!
Și că să fii și tu informat, unul din directorii de la aeroportul Cluj mi-a fost coleg de clasă în liceu și bancă 2 ani!
Raus!

Mihai spunea...

@ mareș
Sper că nu ai scăpat degetele la 380 ?
Multumesc de informatie . Fara interes. Directorii sunt ”înfipți” politic si iau salariu.
M-am bazat pe instructorii de zbor cu multa experientă in spate.
@ M
Garcea tot Garcea rămâne . Când lucreaza mai pune de un ghișeft. Când nu lucreaza bagă in buzunar cât îi dă statul si face greva sindicală. Acum se zice ca intră in rol de ”specialist” cu zece luni de scoala de politie.
Și daca tot ti-a dat ”Garcea ” afirmatiile peste cap ,putem avea curiozitatea si rugamintea să ne spui si noua cam prin ce domeniu ai trebăluit prin sistem ,la ce grad si functie te-a dus valul ,prin filiera directă sau indirecta .Suspecta asteptarea ”autobuzului militar ” la Koln inainte de a fi pe punctul să fiti ”saltati” de ”polizei”.
După care să lamurim expresia de sergent angajat pe baza de contract ” polițiștii și jandarmii au luptat toată viața lor cu infractorii - tu ce ai făcut? În ce gaură ai stat ascuns? ” emanată catre slujitorii in aer si la sol a aviatiei militare ,marinei si armelor terestre?

Iulian Mareș spunea...

T/#
Mai bine ai explica tu afirmațiile idioate pe care le faci!
Omul nu a fost numit politic ci este un fost adevărat pilot! Mă și miram când o să-l ponegrești!?
Atât știi, atât poți! Jenant!
Pt porcăriile pe care ai avut tupeul să le scrii: Raus!

PS-nu mai posta așa des, să te și creadă lumea că pilotezi!

M spunea...

@Avianyc - Garcea = Radu = un nefericit care are nevoie să își confirme singur afirmațiile. Pentru mine este inutil să argumentez cu asemenea personaje.
Polițiștii reprezintă prima linie de apărare a unei societăți. Ei nu sunt nici mai buni nici mai rai decât națiunea din care fac parte. Kovesi zicea ca 1 din 5 români are dosar penal și cum 85% din dosarele penale sunt instrumentate de polițiști evident că nu au mulți fani. Cu toate astea se bucură de mai multă încredere decât Johannis, de exemplu.
In orice bătălie sunt eroi și lași sau trădători. Am cunoscut polițiști extraordinari și recunosc cu regret că e o meserie pe care probabil nu puteam să o fi făcut.
Am să îți răspund la TOATE întrebările când am să te consider un interlocutor onest, nu de aceeași părere cu mine dar nici ros de ură și mânjit de zoaile prejudecăților.

Iulian Mareș spunea...

M,
Poți să-i răspunzi, căci nu se poate reșapa! Acest Garcea de tip MApN a fost și rămâne mereu așa! El se consideră mesianic...
Deja eu mă port că și cu un ou cu el; nu vezi cat vrea specimenul sa ne ajute...? Și noi nu-l apreciem?