Un produs Blogger.

sâmbătă, martie 23, 2019

Memoriul privind actualizarea greşită a pensiilor militare de către CPS a MApN a ajuns de la Guvern la ministrul Leş

29 comments
Spre deosebire de CSAT, Guvernul a direcţionat memoriul spre instituţia competentă să soluţioneze problema semnalată, solicitând luarea măsurilor legale .
Sper că, prin buăvoința domnului colonel petiționar, vom putea prezenta și analiza aici  și răspunsul ministerului. 

29 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, cu toata dragostea: Les nu va vedea adresa, la pariu! Mafia din MApN se va feri ca de dracul s-o vada pe aceasta adresa, asa ca bine ar fi sa trimitem aceasta adresa peste tot, sa ajunga intr-adevar in mana ministrului Apararii! Sa-i potopim cu aceasta adresa! Ministrul, ca sa-i ma dau credit, asa cum o fi el, dar mai are in el un dram de constiinta religioasa, dar este inconjurat de o mafie infioratoare, care-l tin departe de adevaratele probleme. Ca sa-l sensibilizez sa stie, cred ca am sa-l citez, ori inculpat, ori martor intr-un proces, cu obligatia de a fi adus cu mandat! Atunci trebuie sa afle ce se intampla in spatele sau, si ma consult cu cei din spatele meu daca se poate procedural sa-l chem la bara pe ministru, in persoana, pe o gaselnita avocateasca.

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

MIMA

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Nu fi atât de sceptic! Memoriul vine de la Guvern și nu ajunge direct la DFC sau la CSP, cele vinovate de aplicarea greșită a dispozițiilor legale privind actualizarea pensiilor militare.
II asigur ca vor ieși din atenția acestui blog când vor îndrepta prin revizuire miile de decizii de pensie calculate greșit.
Trebuie sa se grăbească!
Ii prinde din urmă actualizarea soldelor de grad și vor greși din nou. Nu vor ști la ce cuantum să adauge noua actualizare.

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
Ești copil?
Tu crezi SGG poartă corespondență cu oricine?....
Aici este o kestiune complexă! Tu vrei sa dea cu "biciul" în cei cărora le-a cerut/ordonat ceva și ei s-au conformat?

reddog spunea...

Din serialul " Imperialistii si Colonia" 😁😂

Americanii despre locul de bastina al lui Huhu Rezea de la huhurez.com si Citu de la PNL, doi ciripitori care uneori canta fals. 😁😂😂


https://turismistoric.ro/jurnalistii-de-la-the-washington-post-lauda-frumusetile-romaniei-ce-destinatii-i-au-fermecat-pe-americani/?fbclid=IwAR2-jsmquv8loDGozBwSr060RVdJ6mGsMtan8a7n6_OMChI5y9NZxMbU240

Mihai spunea...

@ reddog
”americanii ” erau de fapt spioni sibieni însarcinati cu misiunea de a elimina cuiburile de ”Cuc” si alte ”pasari nocturne de prad㔄 inclusiv ”veveritele roșii” de pe traseul autostrazii Pitesti -Vâlcea -Sibiu ,astfel încăt vâlcenii să nu mai poata baga bete-n roate constructorilor si să ne sufoce pe noi sibienii in nodul rutier Vestem.
Se zice ca daca-i lauzi ..........,vâlcenii chiar se apucă de treabă.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Te comporți ca și cand te plateste cineva sa torpilezi temele despre pensii cu discuții politice parazite, de parcă nu ai avea și topice politice.
Vezi ca te ia la țintă cu puscoacele GP Pătrășcoiu "în par de gheață"... că faci politică pe blog.

Patrascioiu spunea...

Huhu Rezea@Tatito,unde nu e moral acolo e coruptie si o sotietate fara printipuri,va sa zica ca nu le are.Și eu cu cine votez?
În alta ordine de idei.Spre deosebire de unele componente ale SNAp ,în decembrie 1989 nu am solobanit.
T3@Cum stai cu Țurcana? Nu promite nimic.Ce naiba parcă nu ar fi campanie electorala!
Sosia lui Mares a plecat în concediu și acesta nu mai scoate nimic inteligent pe goarna.Profita și treci la contraatac.Loveste-l la baza pătrunderii.
Dacă mentorii la referendum nu vin cu ceva inteligent votez Ponta sau versiunea lui Mares"neomarxiști" de dreapta.

Negritoiu spunea...

Huhu Rezea,
Prin intermediul dvs.il rog pe dl.colonel petitionar sa posteze,daca este posibil,partile din memoriul respectiv care pot fi folosite si de alti rezervisti la intocmirea unor lucrari similare.Consider ca este bine ca memoriul sa fie trimis si la guvern.Aceasta,din doua motive:1-avem garantia ca prin redirectionare va ajunge in mod sigur la cabinetul ministrului,2-un numar mare de Memorii trimise la Guvern poate va atrage atentia cuiva asupra acestei probleme.
Domnule Huhu Rezea,daca gresesc va rog sa nu postati aceasta solicitare.
Multumesc,

Huhu Rezea spunea...

@necunoscutul Petre Aldea
Ai greșit ca n-ai citit articolul. Pai nu trzulta din adresa ca domnul colonel s-a adresat și Guvernului?
Nu știu conținutul memoriului, dar din adresa de la CSAT rezultă că în memoriu au fost reluate argumentele de pe acest blog prezentate la criticile și corectările unor decizii de actualizare emise de CPS ale MAI și SRI.

Iulian Mareș spunea...

GP si nu RPG!
M-am saturat sa-ti dau 4 si te trec clasa! Neomarxistii sunt de stanga, sora celei cu ceas, si kiar daca ei sunt cruzi la minte prin mesasul politic sunt kiar mai rai decat parintii lor, marxistii: urmareste ce le scapa pe gura...numai monstri!
La noi sunt: centru -stanga - PSD, centru dreapta - PNL, 2-3 partide ale structurilor de forta, din care cert 2 ale serviciilor! Ceilalti (si nu restul) sunt in acel 1%!
Asa sa te prezinti la examen si ambaland si tu cu cate o fraza iei garantat 8-9!
acum constata si tu de ce comodul se gudura pe langa PNL si foloseste armata stradala a unor servicii! Din practica, totul merge pana se rupe lantul de iubire sau incepe a rugini!
atunci toti si toate se intorc impotriva lui, insutit!

Iulian Mareș spunea...

Fapt divers!

Lista UNPR pt alegeri europarlamentare!!!!

Pe listă sunt doi generali, Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu, domnul europarlamentar Ciprian Tănăsescu, Luminiţa Adam si Corneliu-Flavius Ifrim!

https://www.dcnews.ro/europarlamentare-2019-cine-deschide-lista-unpr_644149.html

Iulian Mareș spunea...

Bancul zilei. Pe patul mortii el isi cheama fiul si-i zice:
- Fiule, iti las ca mostenire abonamentul meu la tribuna zero...
- Da, tata.
- Vreau in schimb sa-mi cumperi un abonament la meciurile din Ghencea, iar pe ultimul drum sa-mi iveledti cosciugul in steagul Stelei.
- Dar tata, toata viata ai fost un devotat dinamovist, de ce te schimbi acum pe patul de moarte?
- Pai, decat sa moara unul de-al nostru, mai bine unul de-al lor.

Leo spunea...

Eu cunosc inca 3 baieti care au trimis si primit de la SGG la fel.
Pe cei de la MFA ii doare in fes , deoarece stiu ca sunt protejati tocmai de cei la care se adreseaza peitiile. Stapanii protejeaza slugile loiale.
Asa ca este numai foarte multa MIMA , MIMA , MIMA , MIMA .....MIMA
Traiasca F&M si slugile lor cu gulere si cotiere si cu creionul chimic dupa ureiche.
TRAIASCA MIMA !

Unknown spunea...

Am primit:"O veste buna pentru militari. Se infiinteaza Consiliul Consultativ in subordinea Ministrului Apararii Nationale care va cuprinde reprezentantii tuturor Asociatiilor de pensionari militari. Consiliul va propune modificari legislative si va apara drepturile pensionarilor militari. Va fi afiliat la EUROMIL"

Dan spunea...

Ultimul mesaj lasat de Iorgovan sclavilor lasi inainte de a fi ucis de masonerie via NOM. Mesajul este:Art. 118 – Forţele armate
(1) Armata este subordonată exclusiv VOINTEI POPORULUI pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale.

Mihai spunea...

@ Ice- Pătrăscioiu
Turcana are treaba cu ingrasătul mielului.
La fel si Cezar daca bine observi.
Un kg ,doua in plus conteaza . Pot si cm la cub !!!!!
La partid i-a luat fata Câtu ,asa că vorba sefului de partid ” trecerea prin cearcefuri .............. ”
Noi sa nu lasam hotii de stânga si de dreapta ,centru-stânga , centru , centru-dreapta să ne fure cu tupeu ziua in amiaza mare.
Să te hotărăsti ; ”Service Ponta ” - reparatii ,modernizari ,tuning pensii m. ar putea fi o variantă.
Hai , o duminică placută ! Și fara papioane la vedere !

Iulian Mareș spunea...

Luând în calcul democrația reprezentativă, tragem concluzia că este în subordinea Parlamentului și Guvernului! Waw, ăștia ore ști?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Unknown, treaba e vechisoara, dar atentie la cine intra in acest Consiliu de mediere: Cei care sunt de acord cu praduielile, aducatelea cei cu penzii de la 10.000in sus sa li se faca 50.000, si nu eu zic asta, cat huiesc blogurile fm cazone. Acum doar fac lectura, ca am spam 3 dzile, total, si doar ma uit in acvariu cum se joaca pestii, plus mesaje la care am acces. Deci, acest Consiliu se va autodizolva dupa alegerile europarlamentare, caci scopul este sa ne prosteasca cu o minciuna sa dam voturile! Inca nu v-ati prins, prieteni destoinici si inteligenti, cat si bravi camarazi cu parul alb? Cum a fostla alegeri: Votati-ma ca va fac, dupa care, la nici un an, pac-țac si terminatus cu penziile militare! Gasca din Consiliu e clocita de mult, cred ca de pe timpul lui Cuza Voda sau Stefan cel mare, urmeaza mimarea de tratatice, mimarea de tristeti si suparari, sau de injuraturi, dupa care, si dupa alegeri, se topasc cu totii! Nicodata sa nu spuneti cuvantul neinspirat de PROST atasat numelui de Dragea, ca va inselati! Cand da ordin sa fie daramata Armata, apai astia aduc si buldotancul si tot o darama...Deja este pe jumatate facuta praf!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, sunt primul pe lista de decedati la UNPR! Nu vreau functii si raspunderi, lupt doar pentru TOTI la pensiile militare! Mi s-a spus sa iau Organizatia de la Onesti, puteam fi si pe Zona, dar cum s-o fac, daca situatia mea e dramatica cu Ana? Acum a inceput sa orbeasca de la diabet, cu ochiul drept deja e in intuneric si a lovit-o si nevralgia de trigemeni cu dureri cumplite, permanente, si ii este frica de operatie, singura solutie viabila, tratament neexistand la asa ceva. La mine, diabetul deja isi face efectele de umblu chiaun toata ziua, de parca-s baut. In alta ordine de idei: Noi avem de patimit datorita acelor sereisti si politisti implicati in mizeriile DNA, cu protocoalele, si Dragnea a dispus, ca sa nu se vada discriminarea, ca toti sa fie razuiti, deci noi fiind victima colaterala, la SRI le-au bulit si budgetul anual substantial, ca au fost cei mai implicati. Joaca asta cu razbunarea o sa duca la alte razbunari, ca raspuns, si vor pandi momentul prielnic sa-l prinda pe Dragnea la colt sa i-o traga. SRI il fileaza acum, pana o deceda, sa-l prinda varat cu mana pana in umar la praduiala. Nu o sa-l prinda ca stie si el ca este filat, dar cel putin i-a taiat macaroana s-o mai faca si tot e o realizarena SRI, insa cu buza umflata am ramas noi. OPREA ESTE SOLUTIA, CA VREM SAU CA NU VREM. MA UITAM LA TOTI CU PARTIDELE DE BUZUNAR ALE ALTOR GENERALI ( CARE AU SI NISTE ANISORI DRAGUTI DE PARNAIE IN GHEBE, PENTRU JMECHERII GOLANESTI) IN PROGRAMUL DE GUVERNARE SI KANCI PROPUNERI PENTRU PENZIILE MILITARE! GEN.OPREA, ARE TOTUL PUS IN RANITA ELECTORALA, DIN TOAMNA, CE SA FACA, SI VA FACE BINE. EU, AVAND SPAM 3 ZILE N-AM CUM POSTA PROGRAMUL, DAR IL AM PE PAGINA MEA, MAI IN JOS, SI CUM IES IL REPOSTEZ SI VA ANUNT PE TOTI SA-L CITITI! CE VREM NOI? ROMANE, ALEARGA TARE SA VOTEZI UNPR LA EUROPARLAMENTARE! ROMANULUI II PLACE MISCAREA, DECI POATE ALERGA SA VOTEZE UNPR! VA PLACE? CA STICCKER, VA BAG SI DOI ATLETI VOIOSI IN CHILOTI, ALERGAND IN VITEZA A CINCI-A, UNDEVA IN NEANT, PRIN FRUNZARE, NU SA FACA PIPI-CACA, DAR SIGUR CA LA CAPAT VA FI O CABINA DE VOTARE, UNDE VOR VOTA, DOAR SI NUMAI UNPR, DESI SUNT CIVILI! CAMARADE, DE CE NAIBII N-AI FACE-O CA SI EI, CA DOAR UNPR ESTE UN PARTID AL MILITARILOR PENTRU MILITARI!? E ATAT DE SIMPLU SA FACI: PAC!, SI AI VOTAT UNPR! VOTEZI PE-AL NOSTRU, NU UN TERCHEA BERCHEA, CARE TE-A MINTIT SI TE-A MIERLIT CU UN POTCOVIT, SI ACUM MANANCI URZICI SI BORS DE STIR CU OTET DILUAT! ASA, VEGETRIAN VEI MURI, DACA NU VOTEZI UNPR, SA-TI POTI CUMPARA SI MACRA, DACA NU CHIAR UN PORC SAU O VACA! PAROL!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
să-ți zic un banc electoral!

In prag de alegeri pt primar sătenii nu știau pe cine să aleagă...
-Eu zic că tot pe Ion, zise un țăran.
-Ce zici mă? Nu ai văzut ce vile și-a făcut, lui și copiilor?..mașini noi, concedii, amante, zise altul.
-Sa-l votam pe Gheorghe, că este cel mai cinstit și sărac, zise un alt țăran.
-Ce vorbesti ma? Pai, nu o sa vrea si el? Eu zic ca tot Ion este mai bun, ca are de toate!

PS-asa si tu .... sa mergi pe mana celor cu 15000 nu pe a celor cu 1400, din f multe motive!

Iulian Mareș spunea...

T3,
Cezar are probleme cu Internetul, întrucât Robu a tăiat toate cablurile optice, că lui îi plătește abonamentul primăria și-și face hotspot și acasă!
Luna viitoare cine știe ce mai taie?...un papion, un miel, o taie in vacanță în Balli!
Care știți, ce a predat Robu ăsta la facultate? Istoria Evului Mediu timpuriu?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Ehei, cablul lui Cezarica taiat de robul Lui Dumnezeu, cu flexul de pe stalpi, acuma e lingou de cupru la cocalarii care au praduit toate casele din Timisoara! In cel mai bun caz, dar cred ca a ajuns cazan de rachie!

Leo spunea...

Unknown
Eu stiam ca "vestile bune sunt lipsa vestilor"
Ceea ce ne povestesti , este ca si cum "cineva s-a nascut intre anii ...."
GOGOSI & MIMA

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Vestea cu adevarat buna este cea privind afilierea la EUROMIL!...si asta trebuia sa se fi intamplat deja, de prin anii 2005-2006!

Leo spunea...

MAESTRE,
Nu ne-ai mai spus nimic despre faptul ca prin OUG 114 a fost golita de continut chisr si o solutie favorabila a CCR-ului care daca ar declara neconstitutionale dispozitiile Art. VII , atunci dam de aceeasi belea cu OUG 114. De aceea , o solutie favorabila data de CCR in cazul Art. VIi al oug 59 , ne-ar ajuta numai pt. anul 2018 , deoarece pt. 2019 si mai departe trebuie reluata lupta cu oUG-ul 114.
Ne anesteziezi cu tot felul de snoave despre ministrul "calorifer" ( caloriferul a fost promovat de savantul respectiv ca cel mai mandru obiect cultural national) , cu nu stiu ce fapte de mandrie nationala a mai facut vaselina prin "lumea noua" samd.

Leo spunea...

Leş , ne spune azi in Observatorul Militar ca "armata este la pamant" .
Pai , eu nu am nevoie sa-mi spuna ca stiu asta de mult. El nu este acolo ca sa spuna ca "armata este la pamant" , ci el este acolo la a 2-a tura ca sa rezolve ceea ce reclama. Ce face el , Leş dupa ce ne+a spus si asta. A inceput sa identifice el cauzele pt. care armata "este la pamant"? A iceput sa identifice el vinovatii pt. care armata "este la pamant" ? Peste 5 ani , când va fi la a 5-a tura ca ministru , ne va spune acelasi lucru ca "armata este la pamant" .
Eu mai vreau sa-i spun , ca si sistemul pensiilor militare este tot LA PAMANT, prin INECHITATILE SISTEMICE pe care le-au creat GULERATII de la DFC , 2418 , 2505 in "gruparile" lor de lucru mafiot organizate.
TRAIASCA SI INFLOREASCA "ARMATA LA PAMANT"

Leo spunea...

Comisia lu' Leş
"Comisia care s-a format,
Din membri, toţi cu conturi pline,
Cu grea stupoare-a constatat
Că noi trăim... suspect de bine."
TRAIASCA SI INFLOREASCA "ARMATA LA PAMANT"