Un produs Blogger.

miercuri, aprilie 03, 2019

Augustin Lazăr nu e fiu de torționar, domnule Tăriceanu

54 comments
Președintele Senatului îi cere lui Iohannis  revocarea lui Augustin Lazăr în baza referatului înaintat de ministrul justiției în urmă cu 5 luni, ținând cont și de dezvăluirile din ultimele zile despre trecutul comunist al celui care astăzi este cocoțat în fruntea Parchetului General. 
Totuși, în finalul scrisorii Tăriceanu comite o gravă greșeală, translatând răspunderea foștilor comuniști pentru încălcarea unor drepturi și libertăți și asupra copiilor acestora. 
Nici copiii foștilor torționari nu trebuie să devină victime într-un stat democratic. 

Domnule Președinte Klaus Iohannis,
Vă scriu pentru a-mi exprima revolta în fața unei situații de o gravitate extremă care răzbate din mass-media ultimelor zile și despre care nu ați binevoit să aveți până acum vreo reacție. Este vorba despre dezvăluirile terifiante potrivit cărora procurorul general al României, persoană care ar trebui să fie un model de etică și de conduită pentru magistrații acestei țări, s-ar fi numărat printre personajele de tristă amintire care făceau jocurile murdare ale fostului regim comunist. Dl. Augustin Lazăr nu a negat faptele, a încercat doar să ocolească răspunderea reală pe care ar fi avut-o în ceea ce privește persecutarea disidentului Iulius Filip, arestat, anchetat, șicanat, torturat și lipsit de libertate de către regimul comunist.
Dle Președinte, știm bine, România a ratat șansa istorică de a avea o lege a lustrației în 1990 și a pierdut ocazia de a transpune în viață Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara, care ar fi barat accesul în funcțiile înalte ale foștilor securiști și comuniști de vârf și ar fi contribuit major la asanarea societății. Faptul că am ratat această șansă nu trebuie să presupună automat, însă, dreptul celor care au scăpat atunci neatinși de rigorile legii, ori măcar ale moralei, să ni se înfățișeze astăzi drept repere morale și profesionale ori, mai grav, să devină actori de prim rang ai împărțirii legii. Înclin să cred că altul era sensul celebrului manifest nouăzecist "Apel către lichele" al unuia dintre admiratorii dvs.
Nu vreau să ajungem într-o zi să constatăm că prăbușirea comunismului a conservat intact, din păcate, dreptul copiilor torționarilor noștri de a ajunge, în timp, torționarii copiilor noștri. Fără atitudini ferme, mi-e teamă că deznodământul va fi inevitabil", spune Tăriceanu.

54 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Nu este fiu de torționar pt că nu au apărut date și informații, dar el însuși este un torționar!...tipic pt a-și asigura promovarea și gratiile unui atroce sistem represiv, pe care au început să-l nege doar neomarxisiștii, și aceștia cu idei de import!
...inclusiv în P(D)NL sunt voci care îi cer plecarea pe ușa slugilor!

iceparu spunea...

Stiti care e culmea ironiei?Tariceanu vorbeste cand ar trebui sa taca.Introducere in istoria liberalismului european si in istoria PNL din Romania.Editura Viitorul romanesc."domnului... cu toata pretuirea.19 sept.1997.Dan A.Lazarescu

M spunea...

Greseala majora a lui Tariceanu. Nu trebuie sa cada in retorica mizerabila a lui Johannis si a acolitilor lui!!!
Copiii nu trebuie sa plateasca pentru pacatele parintilor!
Augustin Lazar este doar un oportunist! A stiut ca securitatea sprijina procurorii care ii indeplinesc ordinile si avand si "origine sanatoasa" a sarit repede sa tortureze detinutii politici.
Un nefericit cu limbaj si comportament de tractorist!

Patrascioiu spunea...

Maresy cred ca tu dacă erai în locul lui Lazar te pisai în contra vântului. Ce viteaz te dai tu.Tipic M-alului.Norocul tau ca ai fost o persoana ștearsă.

M spunea...

Ha, ha, ha! Din cauza asta vi se spune "trepanații". Voi gândiți dar doar cu părți din creier! 😁
Cum e posibil să găsiți circumstanțe atenuante nu unui membru oarecare al comisiei cu chiar președintelui comisiei.
După mintea voastră dacă Josef Mengele ar fi avut număr cu M#IE PSD ar fi fost chiar un tip frecventabil și oricum nu se putea el "pisa împotriva vântului".
Patetici ca și șeful vostru inaptul Dide!!!! 😁

Patrascioiu spunea...

Maresy cred ca tu dacă erai în locul lui Lazar te pisai în contra vântului. Ce viteaz te dai tu.Tipic M-alului.Norocul tau ca ai fost o persoana ștearsă.

Mihai spunea...

O doamna mi-a zis in felul urmator; Să fi avut un așa barbat cu doi copii de crescut care să puna cu buna stiinta in pericol siguranta si demnitatea familiei l-aș fi batut cu facăletul in cap pâna in poarta unității si pe urma la terminarea programului de la poarta unitatii pâna acasa.
Eu inclin sa cred ce spune un cercetator de la CNSAS intrucât au obtinut un astfel de dosar
pentru un condamnat omorât la Canalul D-M neagra si stiu ce scrie de regula in ele.
Cercetatorul spune că ”torționarul” ar fi un anume LT col CI Lazar Gheorghe si nicidecum proc Lazar care doar făcea parte dintr-o comisie care analiza referatul intocmit de acest LT col CI.
Mai studiati ,studiati ,studiati ,nu cumva sa fie un fâs și să dati în gropi în prag de europarlamentare.
Nu va întrebati ce ar fi facut nomenclaturistul TT in atre situatie ? Eu ma intreb si-mi si raspund . Exact ce a facut proc Lazar. Alfel riscau schimb de locuri cu ”Fuscus” poetul pamfletar.

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Ce repede îți însușești minciunile propagandei.
Aici ai document în față, nu povești. Unde vezi ca procurorul șef de comisie are vreun grad militar?
Lucrurile evoluează și mai rău pentru Lazăr. Are denunț pentru crime împotriva umanității pentru ca nu a pus capăt torturilor pentru deținuții politici de la Aiud.
@Stelian P
Când ești un executant zelos al legilor unui stat totalitar, cum a fost AL, nu te mai cocoți ca un păduche în frunte într-un regim democratic.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Te incurci in propriile frustari.
Fiinca stiu prin ce etape se obtine un dosar de detinut politic iti spun si dumneata.
1.Depui cerere pentru eliberare dosar la CNSAS.
2. După n luni si interventii la CNSAS primesti dosarul care NU cuprinde numele denuntatorilor ,anchetatorilor ,etc.
3. Daca doresti sa cunosti numele celor care au comis denunturile ,anchetarea ,arestarea , etc mai depui o cerere in acest sens la CNSAS.
4. Peste n luni primesti documentele cu numele si prenumele ,gradul daca este cazul al tuturor celor implicati in dosar ,denuntatori ,anchetatori ,etc.

Domnul ”Fuscus” a urmat etapele si a ajuns si la etapa 4 in urma careia a aflat ca ca ”tortionarul” a fost un oarecare lt col Lazăr Gheorghe, Ci-stul penitenciarului Aiud pe lânga altii.
Proc Lazar a fost un an de zile doar membru al unei comisii de deliberari întrunita la anumite intervale de timp.

Iulian Mareș spunea...

T3 & Stelian, dar tu in special,
Fă un pustiu de bine și spalți-i și pe Alexandru Nicolschi, Teoharie Georgescu și pt Ana Pauker te ajuta și Stelian! In 85 ofițerii CI făceau cercetare penală? Un condamnat definitiv, fie el și politic, este normal sa fie skingiuit? Anul 1985, tu îți dai seama? Cu practici din anii 50?
Și iubitul tau "Partizan" tace cu bună știință! Tu crezi că nu a știut și la numire?
Nu fii copil...este trecut totul în dosarul de la fondul SIPA! Mai întâi documentează-te unde este arhiva SIPA!

PS-1) citește declarațiile prof.univ. dr. Popescu/Facultatea de drept, dar mai bine Denunțul lui cu argumente solide cât și a Asociației Deținuților Politici;(sper că nu vrei să-i dai lecții și lui, că atunci kiar ai bitum în cap și ceva maron intre dinti). Îmi cer scuze pt expresie, dar deja produceți vomă! Este prea mult!
2)-citeste comunicatul in premiera al CSM de azi!
3) ...să vezi când va veni rândul Partizanului.

Canarul asta de Lazăr azi se simte fragil emoțional! Pai așa se va fi simțit și Nicolski, când dădea socoteala..., Cocota mai să plângă la Faliment TV! Auzi tu, magistrații își caută dreptatea la Bruxelles! Cine, tata, Danileț?
Pariu că se duce după Vișinescu?

Dan spunea...

Dupa 89 toti fostii infractori se dadeau persecutati politic.Foarte putini erau cu adevarat fosti dizidenti.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Mai este ceva, dar tareee...
Vișinescu măcar sărea la bătaie, bărbat cu sânge în vene,avea nerv și duritate, dar Cocota ta mai să pise okii, emotiv și emoționat! Dar și cocoțat ditamai PG, că să ne facem de băcănie: PG al ROU torționar al regimului comunist, aruncat că o obiala murdară, pt crime împotriva umanității, în celulă cu springarii! Și că să fie complet tacâmul: în munții cei cu fruntea albă, Bizarul Partizan tăcea! Până și Bobu avea un fel de demnitate...
Dar Weber, Timermans, Tajani ce vor zice? Bine, că în țara lor îi votează 2-3 oameni și aia handilăi....

Iulian Mareș spunea...

Dan,
Ăsta este real, recunoscut și de consilierul Partizanului și Hossu Longin!

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Eu.u cred ca tu ești asa de grămadă încât să scrii tâmpeniile de mai sus. Spune-le ălora care îți trimit punctajul ca sunt prosti.
Dosarele de instanta, de condamnare pentru infracțiuni contra securitații, sunt publice, ca orice dosar, și nu trebuie sa mergi la CNSAS ca să le studiezi/copiezi.
Nici dosarele de executare a pedepsei nu sunt clasate la CNSAS ci la Direcția Penitenciare.
Întreabă-l pe prietenul tău @câinele rosu, amicul procurorilor din comisiile de liberare condiționată de la Poarta Alba. Și acolo erau prin anii 85 condamnați ca Iulius Filip.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Esti un habarnist si jumatate .
Nu intamplator ti-am trimis ce ti-am trimis .
Eu sunt cu actiune in instanta blocata de anularea art 5 din legea 221 din 2009.
Condamnarile s-au facut pe baza dosarului de cercetare facut de securitate.
Judecatorul doar a dat o sentimta stabilita deja.

Mihai spunea...

Daca la Focsani era puscarie politica fiti sigur ca TT ar fi fost primul procuror delegat in comisiile de deliberari.
Afla Huhurez ca un dosar de la CNSAS cuprinde de fapt trei volume .
1. Dosarul individual intocmit de organele de cercetare locala ,militie -secu.
2. Dosarul de cercetare operativa intocmit numai de secu.
3.Dosarul de penitenciar in care este si decizia de condamnare si referatul de urmarire operativa dupa eliberare,referat care se face periodic de catre secu.
Aceste documente nu sunt publice,se obtin de la CNSAS in etapele expuse.
In instanta poti depune actiune doar in baza documentelor certificate de CNAS, locul unde sunt predate arhivele de la servicii .penitenciare ,mai,etc.

Iulius a primit in 2015 de la CNSAS documentele de la pct 4 care nu se dau in etapa 1.
In etapa 1 denuntatorii,informatorii,etc sunt dati in dosar cu nume de cod iar in etapa 4 prin cerere primesti numele si prenumele si alte date despre denuntatori,informatori,anchetatori ,etc.
Dupa ce cunosti numele acestora stii impotriva cui sa te indrepti cu plangere in justitie.
Ti-am spus pe larg ca sa vezi cate stii si cate nu despre condamnatii politici ,mai alrs de cei condamnati la munca silnica la canL,etc.
Cercetatorul de la CNSAs are dreptate in ce spune.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Ei nu este, nu se preface!

Iulian Mareș spunea...

T3,
Dar cum stii dumneata si cum prin ce etape se obtine un dosar de detinut politic?
Ai fost, vei fi?...te antrenezi?

Patrascioiu spunea...

de Huhu Rezea@ce ai de ascuns încât te ascunzi cu atâta strășnicie?Ori ai fost și tu printre cei ce au anchetat în 1987 la Brașov?
În perioada 1987-1990 confrații tai, sub forma de divertisment își verificau armele personale de diferite mărci. .Armele trăgeau atât cu muniție cu Alice dar și cu glonț de război.Menționez ca aveau inclusiv cartușe de război de forma mai deosebita. Of.de la Secu se lăudau care mai de care cu arma lui.Curios este cum și de unde cei de la Secu puteau cumpăra asemenea arme fiindcă noi militarii de profesie ne uitam la ele ca la bijuterii.După 1990 nici unul din lucrătorii de securitate nu le-au mai scos la vedere.

Iulian Mareș spunea...

Culegere despre neomarxism!

"Eu nu inteleg de ce au nevoie si de acceptul Romaniei ca sa o puna pe Kovesi nu stiu unde!! Daca vor sa o puna, au majoritate de voturi si o pun unde vor indiferent de ce condamnari ar primi in Romania!! Adica daca ne pun sa mancam un cacat, e musai sa spunem ca e si bun ? La fel au facut si cu jigodia de Tusk, i-au dat functie tocmai ca se saturase Polonia de el (si asa nu a mai fost in Polonia de vreo 6 ani...si are trei dosare penale deschise in Polonia pentru furaciuni cat a fost premier), idem si cu comisarul pe justitie cehoaica Vera Jourova (care a facut un an jumate arest preventiv in Cehia pentru coruptie...) si acum cu Kovesi!! Nimic nou-stupul de viespi de la Bruxelles e plin de hoti, dar striga tare la altii!! Ah, l-am uitat pe Tajani care face parte din partidul lui Berlusconi care a dat lege in Parlamentul de la Roma sa il exonereze de puscarie pe Berlusconi!! Full de onesti pe acolo..."

Iulian Mareș spunea...

Nu-mi place autorul, dar aici loveste cu 10 gloante in cercul de 10!

Să dea ordonanță de urgență!
"Trebuie găsită o sală mare în Guvern, unde să fie invitați cei 12 ambasadori, și să fie acolo, la masă, și Mariana Rarinca, și Dan Radu Rușanu, și Tiberiu Nițu, și alții care sunt în cazuri din acestea strigătoare la cer... cu achitări în justiție. La mijloc, la masă, l-aș invita pe procurorul Portocală. La final, dacă va prevala punctul de vedere al ambasadelor occidentale... l-aș pune imediat șef la DNA pe procurorul Portocală.
Problema este că, din 2005, nu a mai existat politică externă reală în România, lucru care își spune cuvântul. Situația este cea pe care o vedem și care ne este profund defavorabilă. Vom traversa deșertul. Guvernul trebuie să conștientizeze că, cu cât scurtează mai repede coada pisicii, cu atât și noi vom traversa deșertul mai repede. Dacă au vreo ordonanță de dat, să-i dea drumul!"

Iulian Mareș spunea...

#T & #S,

Cred ca si voi cititi din H.D. Hartman, macar cat din Danca!

https://www.dcnews.ro/iohannis-15-ani-romania-nato-hartmann-latratul-unui-ciobanesc-german-in-aplauzele-catelusilor_646047.html

PS- pentru incitare, ..., despre Partizan:
"Până acum eu am crezut că Iohannis este doar un domn înalt. Până la a auzi scrășnirea de ură din gura lui, eu am crezut că Iohannis este doar un încet produs al unei psiho-motricități virusate natural. Abia acum am realizat că el, pe lângă sclavia germane-rusă pe care o propune României ca politică de stat, urăște sincer și pasional poporul român. Am descoperit un Iohannis obsesiv, zero în idei, împuținat în cuvinte, dar expresiv prin ura pe care o are împotriva României. Iohannis vorbește numai cu ură. Și atunci când tace o face pentru că urăște națiunea care l-a ales. Reprezentant al unei statalități care consideră el că nu îl merită, produsul otrăvitor al mitului civilizator printre barbarii Transilvaniei, acest individ detestă orice element local. Lătratul imperialist din Parlament, cu ocazia sesiunii solemne și aniversare, asigură de departe, veridicitatea diagnosticului pus de orice clinician experimentat în obsesiile neînțeleșilor frustrați, găzduiți în saloane specializate.

Însă nimic nu m-a pregătit pentru moartea publică (onirică de-a dreptul, dacă nu ar fi fost simplă, delirantă si perpetuu mascată sub lozinci goale) a înaltului președinte. Cum nimic nu m-a oripilat mai mult ca slugăreala lui Ciucă, general cu patru stele, cel care aștepta umil la portiera mercedesului blindat, coborîrea imaginarului comandant de oști."

Iulian Mareș spunea...

T3
ai scris asa: "Condamnarile s-au facut pe baza dosarului de cercetare facut de securitate.
Judecatorul doar a dat o sentimta stabilita deja."

Ce asemanare izbitoare cu zilele noastre, in care protocoalele si planurile de actiune au facut dezastrul, inlocuind legea? SRI, grupurile de lucru care cooperau, monitorizare totala si 10 ani, judecatori numiti, plicul galben, dumbrava-Coldea...si tramvaiul fara cai...
Nimic nu este intamplator! Cred ca nu poti sa nu-mi dai dreptate?....sau, poate nu te lasa Partizanul?

PS-numai ca D.Cc.Penale/DSS era prevazuta si abilitata prin lege, azi SRI nu este!....tot mai jmekeri comunistii aia, vero-vero, decat neomarxistii!

Patrascioiu spunea...

Ce va place sa va dați rotund.Tare as fi curios vitejilor cam ce ați învârti înainte de 199o.Numai ceiștii și cei ce le-au inventariat documentele știu pe cine ați turnat pe la secu,pe cine ați lins în fund pt.funcție,cum ați făcut plecăciune în fata organului de partid pentru o apreciere pozitiva.Nu-mi plac hoții, mincinoșii, demagogii indiferent de culoare politica.

Mihai spunea...

Cei care vor sa stie ce a însemnat condamnare politica in regimul comunist să citeasca Decretul 6 din 14 ianuarie 1950.
Decretul 6/14.01.1950 – cei ce „primejduiesc sau încearcă să primejduiască regimul de democraţie populară” condamnați fără proces

http://www.memorialsighet.ro/decretul-614-011950/

Poate veti intelege ce a insemnat sa fii bagat in lagare de munca pe o ”Hotarare a Ministerului de interne” .

Decretul 6 il gasiti doar aici fiind sters de pe site-rile .................
Este decretul rusinii în care se arata adevaratii tortionari.


@ Mares
Decât să troncanesti tot felul de ineptii pe aici mai bine treci de dă prima prasila la ceapa. Esti aerian complet ..........

M spunea...

@Patrascioiu - ce ne mai confunzi cu Augustin Lazar!!!! "Nu-mi plac hoții, mincinoșii, demagogii indiferent de culoare politica."
Uite aici dovada:
Procurorul de ședință de la Secția de Investigare a infracțiunilor din justiție a fost dat afară din sala de judecată și în schimbul său a venit un procuror de la Parchetul General care a scapat-o pe Kovesy de controlul judiciar.
”Eu am aflat de la televizor în dimineața asta. Voi face o verificare”, a declarat Augustin Lazăr, în direct la România TV.
Sa iti fie rusine Patrasciouiu!!!! Nu toti romanii au fost mizerabili.

reddog spunea...

In faimosul razboi al linkurilor am onoarea sa va prezint si superba sarja de cavalerie a distinsei doamne ( col conform dl col Mares 😁 ) Dogioiu

"Povestea procesului de astazi este fascinanta si arata o combinatie tragi-comica de incompetenta si lasitate. Cand Legea 304 a fost modificata de geniile din Comisia Iordache si a fost infiintata SS, a fost modificat si art 88: "Participarea la sedintele de judecata in cauzele de competenta sectiei se asigura de procurori din cadrul Sectiei judiciare a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sau de catre procurori din cadrul parchetului de pe langa instanta investita cu judecarea cauzei".


Deci potrivit Legii 304, facuta de PSD, dosarele instrumentate de SS sunt sustinute in instanta de sectia judiciara din PICCJ, asa cum se intampla in cazul oricarei sectii din PICCJ.

Si totusi, judecatoarea a invitat-o la sedinta de judecata pe procuroarea de caz, Adina Florea, pentru a clarifica anumite aspecte legate de urmarirea penala. Repet, judecatoarea a chemat-o la sedinta de judecata pe Adina Florea in calitate de procuror de caz.

Dna Florea nu a venit in fata judecatoarei ICCJ ca sa sustina controlul judiciar impotriva dnei Kovesi si sa explice ceea ce judecatoarea ICCJ voia sa afle. Si a trimis in loc o alta procuroare de la SS, carne de tun. O dovada de maxima lasitate. Zmeul de sub scara fuge mancand norii de instanta.


Doar ca nefiind procuror de caz, in lumina art 88 din L 304, aceasta prcuroare SS nu avea nicio calitate legala sa puna concluzii in fata instantei, putea doar sa asiste. Ceea ce a si facut, prin bunavointa judecatoarei.

Straniu este ca, inteleg, la sedinta ar fi venit si 3 politisti de la SS, ceea ce e greu de explicat in alta cheie decat o intentie de intimidare a instantei, a procurorului PICCJ indreptatit de art 88 sa puna concluzii si chiar a LCK."


http://m.ziare.com/laura-codruta-kovesi/fascinanta-poveste-a-procesului-kovesi-la-iccj-dosarul-facut-guler-si-florea-asunsa-sub-scara-1556570-font1

Iulian Mareș spunea...

T3,
Eu nu trăncănesc, poate domnia ta linge...
Eu am combătut cu marfa clientului!
În perioada recentă Secu le inventa procese cu cauze false (furt, delapidare, intenții de a distruge), pt a masca condamnările politice..., ca și acum!
Alta asemănare...numai kiorii de creiere nu vad!

Mihai spunea...

@ reddog
Salut reaparitia ta pe blog!
Continuam lupta , nu ne lasam intimidati.

Huhu Rezea spunea...

În CV, Augustin Lazăr nu prezintă date cu privire la satisfacerea stagiului militar obligatoriu cu termen redus pentru cei admiși în învățământul superior, asa cum era reglementat în anii 1970.
De altfel, în CV este o perioada alba de trei ani, după absolvirea liceului, în 1974 și pâna în 1977, când a întrat la UBB din Cluj.
Au apărut speculații ca are stagii de rezervist pe la Bran, Grădiștea sau Băneasa.

Dan spunea...

Pensii de stat mai mari de 6000 lei sunt o crima cumplita pentru Romania ( colonie fara autostrazi, fara spitale, fara nimic.) .Indiferent ca sunt sau nu speciale.Trebuiesc limitate urgent la cel mult 6000 lei (net) altfel colapsul e inevitabil in 6 -7 luni. Bugetul e sufocat deja desi ne imprumutam saptamanal cu sume imense. Si introdus imediat impozitul progresiv exact ca in toate tarile dezvoltate.Deja e prea tarziu.Game over Romanistan.

reddog spunea...






Poate ne spuneti unde a facut armata Gargamel... 😁

I-am gasit si CV-ul si nu am gasit nimic.
E drept ca a facut un fel de armata, era un soldat credincios partidului.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Tudorel_Toader

Augustin Lazar are si niste realizari profesionale de exceptie in comparatie cu Gargamel.

Recuperarea Tezaurului Dacic si a Tablelor de legi de la Troesmis printte altele.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Augustin_Lazăr

Iulian Mareș spunea...

Red,
Nu eu am avansat-o ci Sorina Matei și ăla cu rucsacul de pietroaie in cârcă! Daca avea cu 20 ani mai puțin o verificăm la programul de seară și dimineață pt promovare! 😂😂
Daca nu mă înșel exista procurori de caz și procurori de ședință! Care-i baiul? Mai sunt ședințe..., dar mai bine ne explica un practician și absolvent de INM, cum ar fi mullti_T-3! Eu nu mă bag, lucrez cu materialul clientului, cum ai și constatat deja!
PS-Ce mai știi de comisarul coleg de la Tulcea? Asa-i că le ducea Huawei ultimul model, 8 GB RAM?....😱🙃

Iulian Mareș spunea...

Red,
Ești pe același palier cu "Ceaușescu" bunul prieten al lui Lazăr?... câte brățări? Nu tezaurul ci elemente din...
Dacă faci o faptă bună ți se șterge una rea? Pe lumea asta Huhu nu cred, poate acolo sus?!

reddog spunea...

Mda, a facut si armata Gargamel. 😁

Era bun la economie politica, sanse mari sa devina vreun latrau comunist.
Nu ca acum n-ar fi. 😁😂

https://newsweek.ro/educatie/documente-exclusive-tudorel-aproape-sa-pice-bac-ul-din-cauza-matematicii-a-luat-10-la-practic

Leo spunea...

Da, le-au limitat incat de cam 0 luna a mai aprut unul Top of the Top , care l-a batut pe cel din AG cu pensie de 56000 lei , el avand 64000 lei.
Si competitia ramane deschisa............
TRAIASCA ROMANIA VESELA !

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
CEZAR spunea...

Asa "DOMNUL" Dan...de acord cu tot absolut tot ce ai zis !
Problema-i ca nu poti inregistra ..''marca"
Eu zic asta de vreo trei ANI..
Suficient timp pentru a se evita ..COLAPSUL....!!

M spunea...

Am sters comentariul pentru ca, recunosc, m-am indignat si am folosit cuvinte la fel de urate ca si cele ale slugilor inaptului Dide.
Vreau doar sa observati ipocrizia: penalii nostrii sunt buni, inculpatii nostri sunt curati, tortionarii nostri sunt ingerasi, plagiatorii nostri sunt eminenti, justitia noastra e dreapta. Si se mai mira ca le zice lumea "trepanati"?!?
Despre ce spune madam Dogioiu? Nimeni nu o mai crede asa cum nu o mai crede nimeni pe mincinoasa Olguta! Ce e interesant e ca in discutia directa cu madam Dogioiu ea nu este asa de extremista. Adica se poate chiar dialoga cu ea. Innebuneste cand primeste ordin sa scrie. I-am si spus asta si a raspuns doar cu un zambet! Interesant!

Huhu Rezea spunea...

Nu mai răspundeți unui troll al statului profund pe nume @câibe rosu.scrie și el ce primeste pe mail, asemenea cum primește și @avi de la echipa țurcanei de Sibiu
Este un postac al statului profund abuzat de deținuții care l-au băgat în hora și strigau"strânge hora nu fi hoț... "

Iulian Mareș spunea...

Bizarul Partizan a aruncat 2 întrebări pt referendum care nu vor trece de CCR!
Atât a putut el cloci 4 ani!

Iulian Mareș spunea...

M,
Referitor la Dogioiu, unde-i ordin cu plăcere, de aceea și zâmbește! Epoletul i se vede numai la duș!...pe coapsa interioară stânga!....uneori are și pistol la jarteaua ciorapului!

Iulian Mareș spunea...

Se vorbește că Dide ar fi sugerat întrebările...
O fi o scuză?

Huhu Rezea spunea...

Cu fiecare zi procuror Lazăr își agraveaza situația.

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la procurorul general al României, Augustin Lazăr, Colegiul CNSAS, în şedinţa de astăzi, 04.04.2019, a decis reverificarea sa, pornind de la elementele noi care au fost dezbătute în mass-media", se arată într-un comunicat al CNSAS.

Pe de altă parte, CNSAS informează că afirmaţiile făcute de Mădălin Hodor, funcţionar în cadrul Consiliului, cu privire la Augustin Lazăr nu reprezintă punctul de vedere al instituţiei, iar acesta nu are mandat de reprezentare din partea Colegiului CNSAS.

De asemenea, Augustin Lazăr a fost acuzat că a refuzat eliberarea condiţionată a unui disident anticomunist, Iulius Filip, pe vremea când era membru în Comisia de propuneri pentru liberare din cadrul Penitenciarului Aiud.

Leo spunea...

Da , atat de mult si-o agraveaza situatia , incat peste putin timp va iesi la pensie cu 30000 de lei. Asta da situatie agravata.....

Huhu Rezea spunea...

Cu acuzații de crime împotriva umanității... Canci pensie...
Se scormoneste și în dosarele altor deținuți de la Aiud condamnați pentru infarct. prevaz de art. 166 cp din 1967.

Iulian Mareș spunea...

Leonardo,
Daca amicul tău, Partizanul, nu poate citi Constituția....
Să vedem, poate-l exclude CSM și râd cu bucile....

Mihai spunea...

Propaganda A3 prin reprezentantul ei Huhurez a invadat blogul.
Dupa ce a primit fragmente dint-un dosar de condamnat politic- membru al familei pe decretul 6 din 14 ianuarie 1950 la munca in colonia de la Cuza Voda -canal printr-o decizie a Ministerului de interne cu semnatura ministrului in subsol, fara proces in instanta, loc unde a fost omorat prin calcare cu calul pentru nesupunere si refuz hrana, trompeta propagandei A3 Huhurez va cere sa nu luati in seama comentariile " trolilor" avi si reddog,dusmanii lui care-i dau peste cap propaganda cu care prosteste lumea nedocumentata.

Va invit sa cititi decretul 6 din 14 ianuarie 1950 care demasca manevrele facute de Huhurez pentru neafflarea adevarului despre condamnarile politice fara proces in instanta din perioada 45 -64.

M spunea...

@iulian maresy - pai, eu credeam că nu mai e nici un dubiu în ceea ce o privește pe Dogioiu. De altfel și întâlnirile la care am văzut-o erau între persoane "cu epoleți".
Dar temele lui Johannis sunt cel puțin ciudate. Adică o sa poată fi grațiați pedofilii, violatorii, criminalii chiar și recidiviști dar un naș de tren are nu a tăiat chitanță și e la prima condamnare nu o să mai poată?!?!?

Huhu Rezea spunea...

@Avia
Nu deturna abuzurile din perioada anilor 80, după liberalizarea acceptata de regimul Ceaușescu, cu teroarea din anii regimului stalinist din România, care a durat pana la amnistia din 1964.
În anii 80 se condamna în baza Codului Penal, nu erau condamnări administrative, iar regimul de detenție nu permitea atrocitățile descrise de deținutul Filip Iulius, atrocități care trebuiau sesizate atât de procurorul de supraveghere cât și de Ci-ști.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Culmea, ce scrie T3, primesc și eu în mail de la o adresă partizanul_2_miami@yahoo.com!
Mai sa fie.... 😂🤣😍

Mihai spunea...

@ Mares
De unde nu-i ,nici cel de sus nu cere!
Ca sa vezi cat de defazat esti ai adresa lui Huhurez.
Cere-i relatii dupa care vezi in ce perseverezi.

Iulian Mareș spunea...

Nicu T Avia,
Sunt eu de vină că sponsorii tai au greșit și mi-au trimis și mie textul postat de tine?
Dar, fii liniștit, l-am trimis înapoi, cu mențiunea: ați greșit destinatarul, eu nu sunt postac de profesie!

Leo spunea...

- Oleaca mai sus , am spus pe 04. aprilie ca Augustin se va pensiona .Nu a fost cu 30 000 lei ci cu 27 000 lei.
- Intr-un alt registru , mai acum vre-o 3 luni va spuneam si de TT ca nu mai are viata lunga pe sinecura. S-a adeverit si asta.
- La fel va spun si despre GOGOSILE vandute de F&M , privind pensiile militare.
SUNT GOGOSI ELECTORALE ! As vrea sa ma insel macar de data asta..............