Un produs Blogger.

luni, aprilie 01, 2019

"Faceți-vă singuri dreptate dacă statul nu vă apără" par a spune...

10 comments
...doi foști  moguli de presă, unul de la  Belgrad, aflat în refugiu din ineriolul Binomului, altul din penitenciar.
Ghită de la Belgrad a amenințat hoardele #rezist cu echipe de bătăuși.
Sa vedem ce cugetă SOV de la Rahova!

„Faptul că Tudor Chirilă l-a plesnit pe cel care a intinat memoria tatălui său, a fost un act de bărbăție și de demnitate. De abia faptul că și-a pus apoi cenușă în cap a fost o dovadă de slăbiciune. Dacă instituțiile statului i-ar fi încătușat pe loc și i-ar fi ascuns vreo doi ani pe la Rahova pe cei care i-au insultat pe Zegrean, Bacalbașa, Iordache și au bruscat-o verbal pe actrița cu un copil bolnav, nici derbedeul care l-a agresat verbal pe Chirilă n-ar mai fi îndrăznit s-o facă și incidentul n-ar mai fi avut loc”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.
„A fi puternic nu înseamnă să-i lași pe porci nepedepsiți, atunci când aceștia devin și obraznici. Dacă am trăi într-o țară normală la cap, nu te-aș îndemna să-ți faci singur dreptate dar, când instituțiile de forță ale statului dau dovadă de o asemenea nevolnicie, încât otreapa care l-a lovit pe Bacalbașa sau otrepa care l-a lovit pe bătrânul din Piața Victoriei umblă libere pe străzi, asta este singura soluție”, a mai adăugat omul de afaceri.

„Nu cred că există mulți români care să-și dorească la fel de mult ca mine ca în țara asta să domnească legea. Dacă ar fi existat așa ceva, n-aș fi de aproape zece ani ținut în captivitate, cu dosare fabricate. Dar, cu un Dragnea idiot pervers și cufurit pe el de frica pușcăriei, cu un profesoraș de provincie cvasi-lobotomizat, dar fudul ca țața Marghioala, ajunsă cu bicicleta la oraș, intronarea legii în România este un deziderat greu de atins”, a mai spus acesta.
El l-a mai atacat pe Traian Băsescu, dar și pe şeful statului Klaus Iohannis: „Din princina gunoiului de Băsescu și acelor cabotini care populează prima scenă a politicii, România se află astăzi în pragul unei catastrofe. Singurul care o mai poate salva este intervenția energică și hotărâtă a instituțiilor statului. Orice formă de agresiune verbală sau fizică trebuie reprimată cu duritate maximă. Criza economică mondială care se va declanșa anul acesta nu trebuie să ne găsească în halul ăsta de dezbinare. Securiștii, magistrații și polițiștii ar trebui să-i dea dracului pe Dragnea și Iohannis și să-și facă treaba conform atribuțiilor legale pe care le au. Altfel, cu lefurile uriașe pe care le încasează vor mai putea cumpăra, spre sfârșitul anului, două pâini, patru ouă și-un salam”.

10 comentarii:

Patrascioiu spunea...

Trebuie sa ai pitici pe creier sa iei de bune alegatiile celui mai mare escroc național. Hot înainte de 1990 și după. Turnător dovedit la Secu. A nenorocit mii de oameni.Și pe ăsta la abuzat DNA-ul lui Kovesi?Fericirea lui Ghita ca SRI nu poate sa spună pe câți a turnat și el.Coldea are încă fermuar la gura.Ce argument penibil.Nu vin în tara ca Kovesi mai are prieteni.

M spunea...

😂 Iar o asemănare uluitoare între pușcăriași și susținătorii lui Johannis!
Nu ziceau ei în august că dacă nu sunt mulțumiți de stat au dreptul la acțiuni violente. Dacă jandarmii vor apăra Constituția și ordinea este dreptul lor de "legitimă aparare" să trăiți "le smulgem pistolul de la brâu și să îi împușcăm în cap."
Și chiar trecuseră la fapte, obtinusera pistolul și numai intervenția fermă a jandarmilor ne-au ferit de o tragedie.
Pe scurt: infractorii se aseamănă - fie că sunt în pușcării ca ăștia doi, fie că sunt încă liberi ca fanii lui Johannis.

Dan spunea...

Da e corect ce spune interlopul.Dar e prea tarziu pentru colonia de sclavi lasi cu centenarul facut .Game over.

Patrascioiu spunea...

Trebuie sa ai pitici pe creier sa iei de bune alegatiile celui mai mare escroc național. Hot înainte de 1990 și după. Turnător dovedit la Secu. A nenorocit mii de oameni.Și pe ăsta la abuzat DNA-ul lui Kovesi?Fericirea lui Ghita ca SRI nu poate sa spună pe câți a turnat și el.Coldea are încă fermuar la gura.Ce argument penibil.Nu vin în tara ca Kovesi mai are prieteni.

Iulian Mareș spunea...

Vorbesc și ei așa, la nervi!
Eu voi incerca să mă documentez despre antidotul Ghiță, SOV nu este prost, dar a devenit neinteresant pt că el este și a fost doar constatator și jefuitor direct și indirect!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

FOARTE CORECT! SLABICIUNE STATULUI ACUM ESTE DATA NUMAI DE DRAGNEA, CARE A DISTRUS SI PSD!

Iulian Mareș spunea...

Eu inca mai astept ca Ghita sa vorbeasca si sa aflam al cui antidot este. Cine sunt apartinatorii?

Mihai spunea...

Astia mai lipseau de pe fatada privatei.
Gura pacatosului adevar graieste.
Amandoi "victime"ale sistemului ,repere necontestabile pentru pepiniera adulta in formare.

Dan B. spunea...

Întâmplător sau nu, ceea ce spune SOV este pe deplin credibil. Doar fiind fără circumvoluțiuni pe creier poți nega realismul celor spuse de el.
Dacă vreun tembel îi tratează similar pe „infractorii” proveniți de la unitatea de elită a DNA-Ploiești, respectiv fam Cozma, cum ar fi fost să nu fi aflat nicicând despre mizeria procuristă de acolo.
Să-i fie clar și lui Pătrășcioiu, adevăruri pot fi slobozite și de către infractori, nu numai de către academicieni, societatea civilă, guvernanți și opoziția politică. Și tot corect este să fie supuși penitenței cei care „calcă pe bec”, dar să nu le astupăm gura, căci s-ar putea să aflăm lucruri utile societății.
Apropo, dle Pătrășcioiu, de când nu ți-ai mai numărat „piticii”? Pare-se că-i vorba de o aglomerare, din moment ce bați câmpii, debitând nerozii!

Iulian Mareș spunea...

Pitici este f delicat și puțin spus. El are giganți!