Un produs Blogger.

vineri, mai 03, 2019

Cine a dat cu târșul în cuibul media #rezist? Fug viespile acoperite...

48 comments
Directorul companiei RCS/RDS  motivează restructurările de la Digi 24.
Serghei Bulgac a declarat la " New Monney"
„Nu suntem atât de vizibili cum e Pro TV, cum e Antena, dar, în sine, portofoliul este foarte mare. În cadrul acestuia, Digi 24, istoric, a fost segmentul care a avut cumva cele mai mari investiţii, cele mai mari costuri operaţionale, însă venituri insuficiente. Venituri din publicitate.
Postul nu a vândut publicitate deloc în primii trei-patru ani. De doi-trei ani, noi vindem publicitate. Dar, şi aşa, este o problemă economică. Şi atunci, tot ce se întâmplă la postul Digi 24 este 100% o decizie internă de a optimiza structura de costuri şi de a face canalul, dacă nu profitabil, nu perdant. Alte motivații nu avem. 
Sintagma «de opoziţie» eu nu aş vrea să mi-o asum şi nici Digi 24 nu a fost creat cu scopul de a fi pro putere sau anti putere sau de opoziţie. Noi, când discutăm cu jurnaliştii noştri şi colegii noştri din Digi24, singura cerinţă pe care o repetăm de fiecare dată este ca postul să fie echilibrat şi independent.
Şi atunci, faptul că dumneavoastră îl catalogaţi de opoziţie e un minus pentru noi. Noi nu ne-am dorit şi nu ne dorim să avem în portofoliu un post de opoziţie. Ne dorim un post echidistant, un post care formează oameni”

48 de comentarii:

reddog spunea...

Pai astia de la Digi chiar sunt echilibrati.

Dar, evident, sunt vazuti diferit de unii.

Aia care stau cu ochii la Aneta3 si GhitaTv vad numai securisti.


As paria ca mai multi securisti ( indiferent de serviciu sau tara) ca la Aneta3 si GhitaTv nu sunt nicaieri. 😁



Gigi spunea...

Are dreptate,omu'!Nu face opoziție! Face jocul unora care se vor la putere.
Bravo lui!Apreciez tipii sinceri!

reddog spunea...

Revenim cu citate din filozofi contemporani.

"Doua oi mari nu pot sta la un loc"
Ousmane N Doye

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-cu-n-doye-la-moschee-ousmane-a-revenit-in-romania-vrea-sa-antreneze-la-un-club-de-liga-i-si-i-a-transmis-lui-gigi-becali-doua-oi-mari-nu-pot-sta-la-un-loc-566181.html

O asteptam si pe Viorica Dancila cu ceva filozofic cand o gaseste si pe ea securista ala din Teleorman care manca sorici pe la SRI.
Aia 2 de dinainte nu au scapat de ochiul ager al soricarului teleormanez. 😁😂


reddog spunea...

Cum vede ambasada USA presa din Romania.
Cred ca oarecum la fel ne vad si celelalte state UE.

https://m.adevarul.ro/news/societate/cum-vede-ambasada-statelor-unite-americii-presa-romania-antena-3-vazuta-post-critic-sua-uniunii-europene-1_5ccc3d70445219c57e356b17/index.html

Asteptam si opinia ambasadei Rusiei si Koreei de Nord. 😁

Sa facem asa niste comparatii.

Gigi spunea...

Așa a zis N'Doi?
Încă un ins sincer!
Păi,cu ce să se compare,ei,jucătorii,dacă echipa se intitulează...Stâna....?
Sau,e tot o gogoriță a presei?



Iulian Mareș spunea...

Este un pdv al ambasadei US din 2016! Se știe că Trump nu a ajuns inca să înlăture toți funcționarii Deep State lăsați de cele mai proaste guvernări Obama, singurul negru care a intrat în Casa Albă fără mop!
Numai autiștii nu știu de o replică a unui alt cretin de ambasador, referitoare la protestele din ianuarie 2012: românii să fie mulțumiți că nu sunt lunetiști pe clădirile înalte!
Sfat: analizează substanța nu coaja! Sunt oameni care mai și știu câte ceva...
CNN nu mai este ce a fost! Și-au pierdut din privilegii!
Cât despre HotNews, vezi cine sunt redactorii, conducerea și finanțarea! Trăiesc din ce produc? Ăsta este indicatorul independenței!

M spunea...

Animalele inepte din rezist fac o adunare la Bruxelles. "Avem acordul de principiu al Poliției Belgiene pentru un protest care începe, la ora 14.00"
Le recomand cu caldura sa atace o politista, sa o calce in picioare si sa ii fure pistolul.
Sau macar sa se fi adunat FARA acordul Politiei.
Javrele ordinare ale lui Johannis vor sa ingenucheze aceasta tara si se duc sa se planga la Marea Poarta ca toti tradatorii din istoria Romaniei.
Si voi comentati ca amaratii aia s-au intors in unitatile serviciilor. Ia cautati cati dintre fostii de la Digi TV sunt acum prin birourile de presa ale serviciilor!!! Cine stie sa taca!!

reddog spunea...

Drapelul Romaniei trebuie onorat si aparat in lume.
Inclusiv in capitala UE, Bruxelles. 🇷🇴🇪🇺

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1483361918376651&id=229279457118243&_rdr

reddog spunea...

De la Digi24, printre altele, imi place Pasaport Diplomatic.
Profesionalism si echidistanta.


https://m.digi24.ro/emisiuni/pasaport-diplomatic/pasaport-diplomatic-3-mai-11-30-1124893

Mihai spunea...

Teszari si Hagi ,doi investitori,cetateni români care au pornit cu afacerile de la 0. Teszari dintr-un garaj , Hagi din divizia a IV Academie de la nivel 0, prin bani munciti ,inteligenta ,perseverenta ,modestie ,etc
Un nepot a fost coleg cu Teszari la universitate. Avea chiosc de placinte ,patiserie in campusul universitar. Daca omul stie sa faca afaceri ,bani ,etc să-i fie de bine. Toate posturile Digi ,inclusiv telefonia mobila sunt acceptabile si decente.
A reusit sa-și deschida filiale si in extern ,vizavi de alte firme sus puse.
Asa se fac afacerile serioase.
OTP Bank (CEC_ul unguresc ) are de ani de zile filiale in Ro si face profit. Dece CEC-ul romanesc nu are filiale in Hu, dar are in schimb angajati cu nemiluita si salarii de salarii desi bate vantul pe la ei si nu au nici macar retea intranet pentru comunicatii rapide ,etc.
Cred ca multi daca ar butona mai mult Discovery, Digi Word , Digi Life,etc decât Antena 3 ar fi mult mai luminati si adaptati realitatii.

Iulian Mareș spunea...

Red,
FB. Apreciez că și înțelegi! Întreabă-i dacă se scot cu banii din audiență? Acesta este un indicator esențial pt independentă!
În rest, prostii de copil bătrân!
Scapă de nivelul ăsta...penibil!

Iulian Mareș spunea...

T3,
De moftul " muftangiului român" care avid de cultură fiind, din fătătoare se uită la Discovery, Digi Word , Digi Life,etc suntem sătui precum de prostul familiei care și-a făcut cont pe Facebook și copiază și postează maxime străine, ca să se dea mare, astfel știind toți cat este de prost, nu numai familia!
Treci la originalitate!...astea nu mai țină decât la prostit tute din primii ani de liceu agricol!
Ce dracu, ai fost și tu ofițer, nu?

reddog spunea...

De la malul Marii Negre.
Ochelarista cu bluza albastra si taior alb este foarte sexy. 😁
Ce parere aveti, camarazi?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1216685758513964&id=106189049563646

Huhu Rezea spunea...

A înţeles şi directorul DIGI că a traansmite numai informaţii filtrate de SRI îndepărtează ascultătorii de post. Nu poţi rămâne prizonierul statului paralel când oamenii au alternative credibile de informare şi de verificare a ştirilor facke news.
Trustul Intact nu a fost salvat de banii lui Voiculescu ci de audienţa aducătoare de publicitate. Niciun trust nu putea rezista, dacă nu avea rating mărit, loviturilor date de statul paralel din timpul guvernelor Boc şi Ponta.
Băsescu şi statul său mafiot i-au vănat pe Voiculescu şi pe SOV pentru a subordona sau distruge posturile anibăsiste Realitatea şi Antena 3.
Sunt şi pe aici nişte talibani, sceptici de serviciu, care încă nu ştiu să deosebească minciuna de adevăr, naţionalul de globalism, informarea de politică etc. Sunt în stare să-şi facă rău fără să-şi dea seama.

Mihai spunea...

@ Huhurez
Aștept cu nerabdare o invitatie pentru TT la A3.
Ce zici? Se poate ?


Huhu Rezea spunea...

@reddog și @Patradchioiu
Luati voi câte un Mars!... până după referendum.

Stelian P. spunea...

@Huhu
Bine le faceti. Libertatea de expresie nu inseamna ca pot sa critice sau sa faca misto chiar de oricine. Decit sa folositi tasta 7 (vorba lui @Mares) mai bine folositi tasta "Mars!". E mai civilizat asa. Ma pun si eu alaturi de ei ca prea va stresat referendumul.

Iulian Mareș spunea...

Stelian,
Și eu sunt mulțumit că drepturile omului sunt un lux și sunt fericit că nu avem lunetiști, pe blocuri!
Deja mă rog sa nu plece Merkel din SD!
Ai văzut ce programe fine vizionează T3? ....cele exprimate de toți răsculații!...nici macar Digi 24, când este ordin? Așa ceva?...se uită numai pe programe săsești, un fel de rommi, dar de altă limbă!

Iulian Mareș spunea...

V-A!
Am devenit corector! 😂

Mihai spunea...

Putini privilegiati!
Sibiu ,CAPITALA EUROPEI UNITE !
7-9 Mai 2019
Am sa le transmit ca pe aci niste sustinatori de oameni care modifica legile pentru a scapa de mâna legii sunt supărați rau ca l-au ratat pe T Toader ca presedintele lor si colac peste pupăză nici cu Plesoianu nu au sanse.

Iulian Mareș spunea...

Sașii sunt un fel de țigani ai germanilor?
După comportament, este clar!

"Președintele Iohannis a mai săvârșit o mitocănie: nu a invitat-o și pe Președinta Consiliului UE, primul ministru român Viorica Dăncilă, la Summitul de la Sibiu. Astfel a internaționalizat nu atât lupta politică internă din România, cât mai ales lipsa de stil, de suplețe, de sofisticare, de civilitate, de bun simț și de bun gust cu care azi la noi se poartă aceasta."

Iulian Mareș spunea...

Transmite-i torționarului Lazar sau codoșului care a asigurat inkiderea a 47 de dosare PENALE unei singure persoane, multe prin ținerea sub cur până la prescriere!
Este suficient sa se deskisa unul singur, cel definit de DIICOT ca "grup mafiot organizat"...pt a ajunge în sala pașilor pierduți!
Nu zice hop, până nu sari pârleazul... Asta-i și frumusețea justiției, cum bine zicea fostul jurist/ICVA si președinte CCR!
Musca-i pe capul cât banița!

Leo spunea...

Păi a protejat-o, ca să nu se facă de râs și pe acolo.....
Există o vorbă foarte înțeleaptă la Români, care zice că :
"Una e să spui ce ştii - şi alta e să ştii ce spui"
VELA MARE SUS!

Iulian Mareș spunea...

Nu-l suspecta de mare inteligență pe Partizan, căci nu poate scoate o simpla idee despre cartea pe care "a scris-o singurel", doar în wek, în rest "muncind cu râvnă și realizări epocale în politica externă", ... și conform proverbului "nibelungilor" a dus externele "Unde a dus Mutu iapa"!

M spunea...

@avianyc - sunteti din Sibiu? :D
Puteti sa imi spuneti ce legi au fost modificate pentru a scapa cine si cum?!? Nu de altceva dar m-am saturat de minciunile ordinare ale celor ce se numesc "opozitie". Daca se poate insa fara lozinci!

Iulian Mareș spunea...

Te indoiesti, cumva?
Ce populatie ar fi fost scoasa din spatiul ei teritorial, mutata si improprietarita undeva, aiurea? Cei mai saraci si incomozi, nu? Nu noi i-am kemat ci au fost adusi!
Noi i-am primit si am convietuit; pentru ca, in acele timpuri, nu se interzicea stramutarea de populatie! Nu a fost o migratie asumata, au plecat cu oile si nu au revenit gasind pasuni mai bune sau pt negot! Au fost adusi in modul cel mai brutal posibil!
....dar nu ar fi mai bine sa-ti citesti propriile derapaje si sa le decupezi cu un cater de pe monitor?

Iulian Mareș spunea...

M,
il ajut eu cu zicerile unui independent! categoric, Borza are si el limitele lui, dar destinatarul tau nu are niciuna!
Sa deskida link_ul:

https://www.dcnews.ro/codurile-penale-adoptate-deputatul-borza-analiza-prin-care-distruge-atacul-pnl_649876.html

M spunea...

Ca sa va dati seama de mocirla celor din jurul lui Johannis:
Simina Tanasescu cea care a trebuit sa demisioneze pentru ca a facut presiuni asupra unui judecator a fost propusa sa fie judecator la CCR de catre Johannis.
Adevarul e ca germanii (din Germania adica) ii privesc de sus pe sasii de pe la noi. Asta nu e o supriza pentru ca si aia din nord rad de aia din sud si asa mai departe.
Pe mine nu ma deranjeaza prezenta lor in Romania, aduc o nota interesanta prin cultura lor. Au si ei idiotii lor cum ii avem si noi. Ma asteptam la o revigorare a politicii externe odata cu alegerea lui Johannis. Din pacate plavanul se comporta mizerabil. M-am amuzat spunandu-le unor nemti (adica din Germania) ce tampenii face asta pe la noi.

Iulian Mareș spunea...

Bai, Dembélé,
Dar tu ești și dus. Alții îți scriu ție istoria? Kiar că ești crăcănat! Un mare cărturar, diplomat în US, apoi inkis de comuniști și mort în temniță a scris ceea ce pe tine te mint alții! Caută și vei găsi cum au fost aduși sașii, ce supradeepturi li saut dat și cum au ajuns de la averea din căruță sa stăpânească cam 2-3 județe!
Ceva timp in urma am mai recomandat acea carte interzisa de comuniști!
Dar tu, Dembélé fiind, învață istoria romanilor din cărțile ungurilor, austriecilor și nemților!
Bizarule!

PS-si taci dracu cu minoritățile tale, că așa și-au luat-o și englezii și francezii și sârbii cu musulmanii! Bate-te pt drepturile nației tale, în mod deosebit în HARCOV!
Kiar vrei sa scriu tot ce au dlfacut sașii în WW2 și unde s-au înrolat? Sau ești kiar prost?....informat!

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu nu agreez marea trădare care au făcut-o în WW2!
Când se amuzau nemții de stupizeniile Partizanului, era de față și Avyanyk?

Dembélé,
Când ești mulțumit de pensia ta sa fii mulțumit și când ți-o va amputa, cum a dorit Bețivul national! Să nu scoți un geamăt!

Huhu Rezea spunea...

"Draghici
Foarte bine că reaminteţti ce scrie pe acea pagină pe care unii nu au intrat niciodata.
Unreori şi d-ta intri în conflict cu ce se recomandă acolo.

Iulian Mareș spunea...

Dembélé este un mare fotbalist, dar tu faci analogii interesante, oare DC? Hai, că și intrat in ceata iar!
Să știi și tu că principiul extradrepturilor pt minoritari este din recuzita globaliștilor! Niciun drept în plus față de majoritari!
Știi de ce nu merg musulmanii in Japonia?
Daca tu, faimosul programator (ce anume ai creat?) nu poți găsi cartea și autorul la atâtea indicii ce să-ți fac? Să-ți arăt DOS-ul?
Levitezi aiurea...vei găsi în carte ce legi strâmbe erau pe când românii nici nu erau recunoscuți că națiune!
Și tu vii să-mi spui ce scriu ei despre noi? Ești normal?
Îți dau un exemplu: dacă o familie de romani nu aveau urmași, cel mai apropiat vecin sas revendică și obținea totul și cenușa din vatră!
Astea sunt lucruri concrete, Dembélé!
Sfat...știu că ai trăit între minoritarii țigani, așa că ia țambalul la gât și cântă-ți manelele pe stradă!

PS- cartea o găsești și în format PDF; dacă am adresa ți-o aduc și nu te las până nu o înghiți, după lectură! Este cea mai pe înțeles istorie a Transilvaniei, de la cucerirea voievodatelor!
Așa că lasă flecăreala și treci la cerut iertare morților noștri!

M spunea...

@Mares - era, cred, normal sa fie cu ai lor. Nu? Ma intreb daca ar fi fost invers, niste romani in Germania, daca ar fi luptat pentru Romania sau pentru Germania?
@Draghici - Da, ba, e tara mea! Si zic ce am eu chef in tara mea cand ma calca in picioare un nimeni!
Cand o sa te vad pe tine revoltat de ce fac ai tai: M#IE, bat batrani pe strada, ataca miliatrii, bat femei, incita la crima - atunci o sa mai vedem. Pana una alta vezi naibii ca:
- ai postat de 4 ori consecutiv.
- promovezi vanzarea unei carti care NU are nici o legatura cu topicul,
- folosesti diacritice (si asta interzis dar ai trecut cu vederea)
Apropos: ce te intereseaza pe tine subiectul pensiilor militare? Ai o obsesie?! Ti-ai pus insigna de la ... nu se vede bine HSI??? parca asa arata... si gata... dai tuturor lectii! O sa cad in kur ca ai tu pusa poza cu o insigna HSI. M-ai speriat!!!
Respecta-ne si ai sa fii si tu respectat.
Nu mai lua in ras militarii si mai ales rezervistii si nimeni nu are nimic cu tine!

Iulian Mareș spunea...

M,
Că au luptat alături de ai lor, hai treacă-mearga, dar adevărul este puțin altfel și Dembélé tot Dembélé este kiar dacă aici este un Drăghici!
Hai, să luminez creierul neted pe care a încolțit numai sămânța urii lui!
Grupul Etnic German din Romania (GEG) a fost declarat nazist pt că în majoritatea covârșitoare a etnicilor noștri nu s-au înrolat în trupele regulate, Wehrmacht, nu, ei au dorit mai mult, așa că au intrat în corpore, ca VOLUNTARI, in Waffen SS! Au dat și un general Cdt.Bg Tc SS, au cerut să fie repartizați și în lagăre! Dembélé-ule ăsta-i adevărul și cum ziceai? Istoria nu iartă pe prostii care uită și este și ciclică? Ah, da? Conviețuim Dembélé că așa a dorit Dumnezeu, dar nu uitam! Doar proștii uită și cred in străini! Ești prost? Te prefaci? Același lucru, în esență! Vom trece și la acumulările sașilor, dar și ale GEG! Despre pactul Ribentrop-Molitov și cel energetic, altă dată, Dembélé, ca să nu-ți forțezi programul autocreat!
Îți dai seama ce mândrii erau în permisie, cu uniformele feldgrau și emblema cap de mort?
Să crezi doar tu, Dembélé, în opera “Amurgul Zeilor” a compozitorului german Richard Wagner sau in Cântecul de lebădă prelucrat de...contemporani!

Iulian Mareș spunea...

M,
Poate da, poate nu era normal să fie cu ai lor?
Erau născuți aici...oare cum ar proceda azi?
Tot coloana a 5a?

Iulian Mareș spunea...

Dembele,
in afara faptului ca nu stii care a fost compozitorul adorat de Adolf si suita, ce mai stii?

Ia mosule si citeste pana cand ajungi sa intelegi ceva! Ar trebui sa te taxez financiar pt ca nu stii sa cauti pe net, dar numai azi te iert!

https://bibliotecapemobil.ro/content/scoala/pdf/Vasile%20Stoica%20-%20Suferintele%20din%20Ardeal.pdf

https://ro.wikipedia.org/wiki/Vasile_Stoica


Dembele are o conotatie peiorativa la romani, care ti se potriveste numai tie! Este ultima data cand te bag in seama! Ai dreptul sa taci, dupa ce vei citi cartea ai dreptul sa pui o singura intrebare! Lectura plina! Eu am mai pus o data link_ul, dar nu ai retinut!

Huhu Rezea spunea...

Pe acest blog nu sunt apreciate comentariile tip troll, introduse pentru a abate discuțiile de la tema propusă.

M spunea...

@Iulian Mares - normal ca vor fi tot cu ai lor! Te indoiesti cumva? Crezi ca maghiarii vor lupta o secunda pentru Romania (ma refer ca regula generala nu la unele exceptii).
Digi TV a fost si a ramas o televiziune a SRI. V-am mai spus o data: urmariti unde pleaca "ziaristii si reporterii" de la Digi!!
PS - poate ati observat ca ma feresc sa mai dau informatii concrete. Am avut impresia gresita ca aici sunt rezervisti militari deci oameni cu un background comun. Constat insa ca este parazitat de tot felul de personaje gen Draghici (si-a pus si el saracu' o insigna HSI sa devina si el "militar"!)

Leo spunea...

Cu târșul trebuie dat în guleraţii de la MFA , cam cum dă Flavius cu măciuca în ei pe la Tribunal , de i-au luat frica că umblă pădurenii cu căciulile pe cap chiar în ședințele de judecată ca să se mai protejeze.
Flavius , ia intr-o mână târșul și în alta măciuca că altfel nu se mai poate cu pădurenii.......

Iulian Mareș spunea...

M,
S-a studiat și asta în școli, împreună cu colegii jandarmi; se știe bine ce avem de făcut!
Avem mii de ace și acoane! Sper că nu vor și piroane!
Și este și AviaNyc la Sibiu!

Iulian Mareș spunea...

Leonardos,
Să vedem cine își ia măciuca...mai este până la pronunțare!

Iulian Mareș spunea...

Remarcă:
Boii nu sunt bizoni!
Nici marțea!

Iulian Mareș spunea...

Cine impreastie vânt culege furtuna!
Daca și sibian, diplomat interbelic și mort în temnițele comuniștilor este xenofob și nedocumentate, cineva este ... doar glumetz rău, incurabil!
Înainte de toate a se vedea CV!
DC= de ce, simplu rău de tot!
Wagner? ... ei aici este mai greu decât mâncatul cărnii de pork!

Iulian Mareș spunea...

Eu zic să-ți vezi de drumul tău, noi cu nevoile și necazurile noastre, până nu-și pune cineva ambiția cu tine!
Este bine ca un kibitz să-și știe lungul nasului și să se spele pe picioare!

M spunea...

@Mares - sa il lăsăm pe impostor. Amuzant cum și-a scos insigna furata de pe undeva. Dacă nu impresionează ce rost mai are? Cum sa avem background comun cu un asemenea specimen? 😁 Văd că e priceput în ale tambalului. Gata, suficient!
Vă mai amintiți de DIGI cărora le-au fost parcă arestați directorii și ei nici măcar nu ai dat știrea?!? Curat jurnalism obiectiv!!! 😁 Prelipceanu parcă?!

Iulian Mareș spunea...

M,
Îl las, ducă-se in pustiul...
Îți dai seama ce steroid este dacă, fără să citească un rând, prefața, CV omului, diplomat interbelic, mort în pușcăria bolșevică, declară apăsat că este xenofob, naționalist? ...mai adaug ceva: să-i acuze de naționalism și românism pe urmașii martirilor de la Ip și Trăsnea! Că ne jignește pe noi, ar fi ce-ar fi, dar să jignești toți românii din Ardeal, care sute de ani nu au contat nici ca cetățeni!
Minte de primitiv!
Acum s-a cufundat în lectură...sper să facă gestul suprem, când va constata ce "mănușă fină" li se dădea sașilor și ungurilor, prin legi de un tembelism maximum!
Final, dar trist!

Mihai spunea...

Multumesc "DIGI" pentru meciul "Cormorani" -Barcelona.
Poate daca V. Verde il baga pe D_aia la Barca rezultatul era cu totul altul 🤣🤣

Iulian Mareș spunea...

T3,
Așa cum, aproximativ, a zis și antrenorul ... Liverpool și-a recâștigat renumele de "Liverpenis"! 😂
Bravo lor!