Un produs Blogger.

marți, mai 07, 2019

De ce se prăbușesc neomarxiștii în sondaje? Ofensează creştinii.

21 comments
  "Este o mostră consistentă de tupeu blasfemiator, inepție cronică și kitsch îngrețoșător semnată, cum altfel, cu o groasă vulgaritate. Ceva perfect edificator pentru portretul agresivului ideolog neomarxist (român) din anul 2019.'' a subliniat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

21 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Este de așteptat reverul in lung de linie al BOR!
Acum este momentul! BOR și Armata României constituie factorii de stabilitate și perenitate ai poporului român!
Avem tăria și matricea eternității! Dacă am reușit sub habsburgi, turci, tătari, ruși roșii putem învinge și neomarxiștii globaliști. Aici este poarta UE, un adevărat Guantanamo european!
Noi și voi vom fi câștigătorii, iar coloana a 5a va fi iarăși demantelată!
Verificați câți alogeni sunt în USR și kiar în PNL! 🤔

Iulian Mareș spunea...

Blejnar,
5 ani de brutărie!
Se va sparge? ..., asta-i problema!

Iulian Mareș spunea...

Să vedem și noutățile de la CCR...figuri noi și sânge proaspăt!

capitanu nemo spunea...

Invingem neomarxistii si facem credite sa cumparam biscuiti ,ca sa avem putere de lupta.Cu globalistii este mai greu,astia au putere financiara,dar nu ne lasam batuti.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cu blasfemii religioase indeparteaza electoratul religios-crestin. USR sunt total dezaxati, acolo fiind toti bautorii de urina bivolariana, scapatii de la Balaceanca si Obregia, adica ce n-a incaput in PNL. Ciolos fiind securanul cu cisterna de urina in schinare si bagheta de dirijor securan in mânuri, cum dzice un ardelean hatru. Coldea are sforicelele papusilor de ventrilocie, cu care manipuleaza, Kovesi cu strategiile si metenanta, ca si Ardelean, vulpoiul hiclean... Mai sunt si altii, ca Mutu' are multe curve la indemana sa manipuleze... Se fac de ca...t cu un PNL penibil in hora, cu un Rares Bogdan atat de lingau si oportunist, tropeta infecta a Kremlinului sasesc, intrecandu-l pe Mandolaba Orbete in osanale de slugi si argati pupincuristi... Azi era vorba sa se discute modalitatea de pensii militare, pe contributiva, sau pe 223/2015, in acea Comisie de mediere. Se stie ceva? UNPR este mana care tine stransa pe ideea reala de a ne ajuta intr-o guvernare viitoare, dar toti inteleg asta? De fapt votati orice vreti, dar numai dreapta fascista, PNL-USR si alti bagabonti, NU! Am sfeclit-o naibii, daca reusesc sa invinga! Maine mi se publica Hotararea, si de ea depind multe reusite viitoare, pentru toti, pe langa alte cateva! Sanatate, Onorabile si camarazi!

Unknown spunea...

Neomarxismul actual, seamana cu originea muncitoreasca promovata mult timp si indecent in SNAp.

Cezar spunea...

Pe unde US cu modulare in frecvența
A rămas pe masa..CONTRIBUTIVITATEA speciala....si pensia pe grade..cu ecart pentru vechime si coeficient de încadrare...
Deocamdată doar atat......

capitanu nemo spunea...

Omul cu doua batiste de la PNL,care are buze dulci. este impotriva militarilor, de asemena USR.Singurul care a avut taria sa i-a apararea militarilor in emisiuni tv a fost Ponta.Nu stiu daca este sincer ,dar pentru gestul pe care l-a facut ,pe el o sa-l votez.Prevad ca in viitorul apropiat v-a face alianta cu PSD.

Cezar spunea...

Ps.
Pe funcția...aleasă în cele 6 luni
Asteptam următoarea...trecere a satelitului....😎😎

Iulian Mareș spunea...

Trebuie sa te corectez ... Neomarxiștii de azi nu sunt asemenea proletarilor de ieri!
Doar ideologia converge spre îndobitocire!

Iulian Mareș spunea...

Prea mic pt un summit EU!
Un oraș mic, provincial, vopsit grație lui Năstase nu este în măsură să asigure buna desfășurare a lucrărilor; funcționarii primăriei au fost goniți acasă, copii nu mai sunt primiți în școli din cauza lipsei spațiilor de lucru!
Mai bine era la Avrig, într-o tabără de corturi!

În concluzie: Summitul mău! Invit pe cine vreau ău!

Iulian Mareș spunea...

C,
De ceva timp se întrebuințează comunicații secretizate, în timp real, cu viteze enorme, pe principiul pakete de comunicații (text, voce, imagini)!
Nu mai arunca șopârle, că Orban și Rareș îți vor înmulți pensia cu 0,5!

Nemo, nema!

Pt cel ce crede în Ponta:
-se keama că ești pontist? Să-ți mai aduc aminte când și de ce s-a aplicat din 01.01.2016 L223, promulgată din vara 2015? Dar despre OUG 57? Raul atunci a început, sub masca a ceva bun!

Gigi spunea...

Cândva,am ținut la Ponta și datorită faptului că a mai îndreptat câteva nedreptăți făcute de MK și argatul său de serviciu PP.
Datorită faptului că a lăsat "corabia"fără cârmaci,la prima ieșire a #-giștilor după Colectiv,m-a dezgustat!
Nu-mi place lașul!
@Corneliusson
Ești inconfundabil!Vadim,era mic copil pe lângă tine!
@Unknown
Neomarxiști,zici? Vai mama lor!

M spunea...

Adevărul e că PNL duce încă păcatele PDL iar USR este complet penibil.
Știați că TOATE legile de amnistie date în România au exclus faptele de corupție (indiferent cum se numeau în codul penal al vremii)?
Adevăr zice cpt. Nemo. Batistuta din Carpați era să se înece țipând ca un subofițer are salariul mai mare decât un profesor. După mintea lui militarii se pensionează la 40 de ani cu pensii de peste 10.000 de lei. "Tăiem pensiile militare cum ajungem la putere!"
Mie îmi convine "contributivitatea". Pierderea e de sub 100 lei (după ultimul calcul). Cred însă că pentru mulți o să fie o problemă.

Iulian Mareș spunea...

M,
O problemă zici?
Un dezastru!...mai ales pt cei ieșiți cu O-7!

Iulian Mareș spunea...

Într-un articol de investigație, al unui grup mult iubit de #-iștii neomarxiști cine credeți că este nominalizat la Nr crt 3?
Categoric, lângă dalmatul de serviciu Dragnia?
Scurt: KWI, numai că, deși este pe locul 3 suma incriminată este cu mult mai mare decât a celui din vârful podiumului! Oare de ce? Știe d-nul Helvigh!

https://www.riseproject.ro/amnistia-lui-dragnea-ii-beneficiarii/

PS: #, cred că ai prins mișcarea?

Mihai spunea...

Până la urma se alege praful si din ce a mai ramas .

Judecatorii romani sesizeaza pentru a saptea oara CJUE: Dreptul UE impune ...
www.ziare.com › CCR › judecatori

Până una alta ieri Blejnar a luat doar 5 ani pentru 12 mil lei. In Spania pentru fapta similara s-a dat 33 de ani.
Halal lupta anticorupție.
Interesant ca s-a facut condamnarea pe rechizitoriul lui Negulescu.
Esec total pentru TT. Pe asta nu a reusit sa- l salveze.
Jos DNA , sus DNA !
Sa asteptam totuși deciziile CJUE privind controversatele decizii ale forului politic numit CCR.

Mihai spunea...

PS
Eu inca mai astept.
Poate va intrebati ce as putea asteapta!
Simplu, sa vad prima decizie de condamnarea a unui magistrat pentru "rea intentie" in judecarea/ cercetarea unui inculpat dovedita cu un rechizitoriu beton.

Iulian Mareș spunea...

Și eu, dar pt asta procurorii trebuie să-și amintească ceea ce au învățat sau să învețe!

Mihai spunea...

Nu pot da o tură prin Piata Mare sa verific daca totul este in regulă si sa-i relatez in direct d-nului Huhurez ("nerabdator "sa traga un topic pe subiect)desfasuratorul activitatilor pana nu-mi pun urmatoarea intrebare;
Mai putem avea incredere in cineva atata timp cat prin spatiul public mișună specimene carora nu le poti contesta capacitatea intelectuala ,in schimb cea morala da ?
1.Cand Nicolicea era la psd in tandem cu M Sarbu nu ne scotea din "pensii nesimtite".
Dupa ce a trecut la partidul lui Oprea era cel mai mare aparator al pensiilor militar!!!!!!
Asta dupa ce si-a plimbat sotia prin cele mai profitabile consilii de administratie cu ultima halta pe o functie de sef in Romgaz ........
2. "Zbanghiul R.Bgdan" spunea la Madrid ca pnl nu se va atinge de pensiile militare si ale magistratilor.
Mai zilele trecute spuse pe la Ciutacu tocmai invers. Pacat ca Ciutacu nu l-a intors si cu asta precum cu spusele cu coruptii Blaga ,etc.
3.In rest spui Orban, etc si aprsi butonul.
Rau am ajuns.
Parca psd lucreaza pentru pnl si pnl pentru psd sau gresesc.
Ploile scot apele din matca pornind la vale parca " toata mizeria" din clasa pitica si dece nu "gradul de civilizatie si intelegere"al romanului.

M spunea...

@Mares - da, aveti dreptate. Incerc sa nu vad doar interesul meu ci sa vad tabloul general. Sincer? Decat sa stau cu gandul ca vine PNL la putere sau USR si iar intram in recalculari prefer sa dau 100 de lei pe luna, sa am pensia calculata pe "contributivitate".
@avianyc - "Lupta anticoruptie" s-a transformat, ca si "lupta de clasa" a comunistilor, dintr-o actiune practica, tangibila, intr-o doctrina, intr-o manifestare filosofica. Filosofic puteti sa spuneti ca Tudorel Toader a incercat sa scape pe cineva - practic nu aveti argumente. De aceea se numeste neo-marxism!
Apropo! In Manifestul Partidului Comunist a aparut ideea "impozitarii progresive"!
Doar o idee mai spun: darea/luarea de mita este una din putinele infractiuni la care subiectii consimt si nici unul nu e pagubit. La un jaf de exemplu iti da ala una in cap si iti ia portofelul. Clar cine e victima! La mita cei doi isi rezolva reciproc o nevoie. Ala care da mita obtine ceva care pe cale legala nu putea obtine, ala de ia ... obtine folosul. Amandoi sunt egal vinovati. Cu toate astea si pedepsele difera, si perceptia publica, si modul in care parchetele urmaresc cazurile. Atunci cand nu a fost un denunt si un flagrant NICIODATA cel care a dat mita nu este urmarit. De ce?