Un produs Blogger.

miercuri, mai 29, 2019

Deputatul Plesoianu invită conducerea interimară a PSD sa se trezeascã

24 comments
9 iunie 2018: Viorica Dăncilă participă la mitingul împotriva Statului Paralel și vorbește cu un ecran în spate pe care scrie "Jos Statul Paralel" și cu un pupitru în față pe care scrie tot "Jos Statul Paralel".
28 mai 2019: Viorica Dăncilă - "Eu nu am vorbit de Statul Paralel! Eu nu vreau să fac o REFERIRE REFERITOARE la acest aspect! Nu vreau să discut despre Statul Paralel! Nu știu despre acest lucru. Gândiți-vă că am fost plecată 9 ani din România..."

24 de comentarii:

Unknown spunea...

Conducerea PSD ar trebui sa analizeze in primul rand rezultatul votului militarilor din Afganistan din data de 26 mai 2019. Acest rezultat pot sa-l generalizeze intr-o marja de eroare de 3% la nivelul intregului personal din SNAp atat activ cat si-n rezerva. Dupa o minima analiza , s-ar impune cel putin urmatoarele masuri:
1. exmatricularea din PSD A OLGUTEI VASILESCU, CARMEN DAN si penticostalului GABRIEL LES, evident ca si schimbarea din functie a celor doi ministri ai MApN si MAdI pt lipsa de respect a acestora fata de militari si sacrificiile acestora si familiilor acestora pe timpul carierei militare, lipsa de respect materializata in drepturile salariale mizere ale activilor si distrugerea legislatiei si scaderea drepturilor de pensie militara de stat ale pensionarilor militari.
2. interzicerea avansarilor cadrelor militare in rezerva si retragere si a portului uniformei militare a unor pseudo militari gen ilie nastase, iordanescu, gabriel oprea, etc. Interzicerea ceremonialelor militare de inmormantare pt tot felul de indivizi si individe, care n-au avut nimic de a face cu cariera militara.
3. interzicerea acordarii indemnizatiei pt pensionarii militari membrii a unor uniuni de creatie, bugetul astfel disponibilizat sa fie repartizat imbunatatirii calitatii vietii si tratamentelor medicale celor raniti in timpul si din cauza serviciului militar si urmasii celor decedati in timpul si din cauza serviciului militar
4. STABILIREA APLICARII UNITARE A LEGISLATIEI SPECIFICE PRIVIND SALARIZAREA SI DREPTURILE DE PENSIE ALE MILITARILOR. ANALIZAREA SENTINTELOR JUDECATORESTI IN LITIGIILE LEGATE DE SALARIZARE SI DREPTURI DE PENSIE MILITARA DE STAT SI LUAREA MASURILOR CARE SE IMPUN PT CA MILITARII SA-SI GASEASCA DREPTATEA IN STRUCTURILE MILITARE , FARA SA APELEZE LA INSTANTELE DE JUDECATA.
5. Consultarea masei militarilor activi , in rezerva si retragere atunci cand se doreste modificarea legislatiei ce-i privesc pe militari si drepturile acestora.

PS D-na VEORICA de la VIDELE, la cei din SNAp nu tine cu margele de sticla gen avansari imorale , a unor pseudo camarazi din conducerea structurilor asociative ale cadrelor militare in rezerva si retragere, care oricum n-au nici o legitimitate sa vorbeasca-n numele militarilor si nu mai reprezinta pe nimeni.
Pe militari ori ii respecti ori primesti un sut in fund.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ein Stein spunea...

Pentru sanatatea mediului politic din Romania PSD trebuie sa-si revina fiind singurul partid pe partea stanga a esicherului politic. Ce se va intampla daca PSD scade sub cele douzeci si ceva de procente? "Dreapta" va avea o majoritate de 80% in Parlament, nu va mai exista nicio sansa de cenzura la prostiile pe care le pot face, va fi ceva cu partidul unic. Am mai scris ca PSD si nu numai trebuie sa schimbe modul de a face politica, e obligatoriu, ajunge cu pomenile electorale si smecheria de a tine captiv un grup de posibili votanti prin "pensii si salarii", bani binenteles din bugetul de stat nu din buzunarele lui Dragnea si al Olgutei.
Pentru cine are urechi de auzit: cei din mediul privat ii urasc pe bugetari, aceasta ura a crescut gradual de cate ori aparea Olguta si explica cum a marit salariile, tichete de vacanta, zile libere, etc. Imi aduc aminte cand la o afirmatie a unui PNL-ist care spunea ca daca vor veni la guvernare vor da afara 500k de bugetari, Olguta a sarit cu ochii iesiti din orbite strigand, sariti vor sa dea afara si se pierd locuri de munca. Auzi, "locuri de munca"!
Nu uitati faza de-a dreptul hilara si cred ca unica in lume cand directorul de la CNAIR se plangea in presa ca nu poate sa-si scoata angajatii din birouri de la cafele si prajituri si sa-i trimita la munca. Nu mai merge asa, suntem mult prea jos!
Marele castigator al alegerilor nici pe departe nu este PNL-ul, eu i-am vazut pe locul trei, ci USR-ul. Astfel de partide apar meteoric din nemultumirile populatiei, vezi nazistii, fascistii, legionarii, iar dupa ce fac o gramada de rautati dispar exact asa cum au aparut. Deci aveti grija mare ce va doriti ca se poate implini! Este esential ca PNL-ul si PSD-ul sa revina pe scena politica nu prin mancat de cacat unii si ceilalti prin furtisaguri si smecherii, trebuie sa faca politica altfel, sa-si atraga simpatizati prin masuri constructive, benefice pentru tara nu prin ura si hotie.
Toata echipa lui Dragnea trebuie sa plece de urgenta si de voie buna iar in locul lor sa fie asezati oameni care au ceva in cap si vor sa schimbe ceva in Romania. E valabil si pentru PNL.
Daca nu, cu certitudine la parlamentare, USR va trece lejer de 30%, si atentie, fara sa aibe infrastructura in teritoriu sau primarii.

Mihai spunea...

Mult mai interesant ce scrie aici. Primul pas pare a fi intr-o oarecare masura promitator .

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/stenograme-din-prima-sedinta-a-psd-fara-dragnea-dancila-nu-mai-iesiti-cu-justitia-nu-mai-discutati-acest-lucru-1139203

Mare noroc pentru ” # nu cedăm” că Iohanis nu a pus întrebarea ”mai vreti Antena 3 ”.
”Unii” se puteau culca odata cu găinile !

Ein Stein spunea...

Referitor la ura impotriva bugetarilor, nemultumiri pe salarii doar, discutam cu un tanar informatician cu vechime de cativa ani care lucreaza la o mare corporatie si pe care nu-l stiam deloc radicalizat. Imi spunea, la ce dracu a invatat atata carte si munceste pe branci cand are salariul la fel cu al unei vanzatoare de bilete la metrou. O fi corect? Nu cred! Dar daca nu ai pile nu ai cum sa ajungi sa lucrezi la metrou. Cu certitudine un astfel de tanar va vota USR si la parlamentare. Ce vreau sa mai scriu este ca unii dintre noi suntem porniti impotriva "corporatistilor". Nu uitati ca sunt copii nostrii, sunt romani chiar daca ne place sau nu cum gandesc, e vina noastra atat pentru educatia pe care le-am dat-o cat si pentru faptul ca am lasat lucrurile sa mearga atat de departe incat sa aibe motive de ura pe diferite cauze.

Burebista spunea...

Iata ultima modificare a lui Brailoiu
https://drive.wps.com/d/AHujWzCm3L8dwJL9oIydFA
[Fișier]19L180CR.pdf

Mihai spunea...

Mă ingrijoreaza mult mai mult chestia cu implementarea ”5 G”.

https://www.activenews.ro/stiri-it-c/Bruxelles-primul-oras-care-BLOCHEAZA-implementarea-tehnologiei-5G-din-cauza-riscurilor-pentru-sanatate-155317

Poate sunt si radiolocatoristi pe aici si ne lamuresc in privinta acestor antene cu semnal 5 G!!!
Oare Ministerul Mediului are o opinie in acest sens sau nu exista la noi ?

Ein Stein spunea...

@avianyc
Cred ca mult mai intelept din partea ta ca sustinator PNL-ist sa te uiti si in gradina PNL-ului ca nici acolo lucrurile nu sunt tocmai roze. PNL-ul a luat un sut in cur la actualele alegeri de vad stele verzi, degeaba se dau marii castigatori, de fapt sunt perdanti impreuna cu PSD-ul. Cauta sondajele lor de intentie la vot si vezi unde se visau ei, undeva pe la 37-40%. Nici ei nu au inteles ce vor romanii, aceleasi metehne ca la PSD-isti, iti garantez ca daca nu isi revin se vor duce alaturi de PSD sub 20% la parlamentare. O fi bine?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Acum, pe Romania tv, Rares Bogdan a promis cu PNL taierea tuturor pensiilor speciale, netinand cont de cele militare! Cu declaratia asta isi va castiga capital politic, pentru ca a promis marirea tuturor pensiilor mici. A declarat ca maximum nu poate fi mai mult de 7000-12.000 lei

Gigi spunea...

*****De acord cu tot ce a publicat mai sus @Ein Stein
Cu o sigură remarcă,care probabil i-a scăpat,dacă nu a fost inclusă la"pomeni electorale",anume,tăierea ajutorului social acelora care sunt buni de muncă și care stau toată ziua prin cârciumi.
Atâta!*****

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Și tractorul este poluant pe lângă carul cu boi!
Cele mai mari ONG-uri verzi sunt finanțate și ideologizate de Rusia, via FSB!
În ROU s-a testat deja 5G (local) și cu excepția unor gulgutieri bătrâni au murit 7 râme și viermii din 3 mere!
Cumva moare cineva sănătos? Trăiască Bayern!

Iulian Mareș spunea...

F. Bine dl. Rareș! Că bine le mai ziceți! Corneliunsson, cât este el de copil bătrân, rade cu un oki....
Dl. Rareș, lumina vieții, dar nu vreți să trăim în grupuri și să donați averea, dv și socrul dv?
Donez și eu ceea ce am!
Va rog eu, tineti-o încordată și începeți cu cei mai cei...știți, dv, Excelentă, cu cine!....cu cei care va vor da motivarea!
Va urez bafta și va transmit dârzenie în îndeplinirea ideilor, dar când va hotărâți cu anticipatele alea?
Aveți grijă cu Dna Țurcanu, câteva zile este vulnerabilă; își făcuse carte de vizita: Preș. CD!

Iulian Mareș spunea...

Stein, AviaNyc și Arfy,
Va rog sa ne traduceți și nouă ce enunța dl. Rareș, sau fumează de la Oreste?

Mihai spunea...

Ein stein
Ce spuneam si atrageam eu atentia cu mult timp in urma se confirma acum.
Lafaiala bugetara introdusa de Dragnea si gssca lui ne va costa mult.Plus pe langa asta justitia pusa la dispozitia unor semidocti in drept precum Iordache,Cataniciu,Nicolicea,etc in scopul clar al avantajarii cuiva egal sfidare la adresa celor care stiu cat de cat drept si mai bine zis a poporului onest.
Daca mai statea pe sefie si mai baga pensii speciale si pentru primari ducea sigur partidul de la 40% la 15 % .
Eu mi -am facut public votul ,de doua ori "da" si inca odata pentru Ponta- Tudose
...Asta-vota.am putut pune stampila pe niste manipulatori ordinari in devavoarea a 60-70% din populatie inclusiv pensionari militari si civili.
Nu am votat niciodata dreapta si nu voi vota vreodata asa ceva cat timp nu avem liberali autentici ci doar niste adunaturi de aroganti ,mincinosi ,mafioti ,slab pregatiti,etc ,lucru care se intampla si la psd momentan.
Sper ca Ponta si Tudose sa revina in partid si sa repuna pe linia buna programul si doctrina partidului .
Greu de realizat insa nu imposibil.
Eram criticat inclusiv de dumneavoastra d-nule ein stein cand spuneam ca sub forma anterioara psd va avea de suferit cu toate pomenile bagate in traista bugetarilor in detrimentul mediului privat si a tinerilor care si-au luat talpasita spre un loc de munca mai bine platit din cauza prostelor guvernari succesive.
Acum multi spuneti ce spuneam eu atunci.
Macar recunoasteti ca am tras un semnal de alarma pertinent la adresa gastii din psd prealaudate de unii .
Circul continua,iar multi din tabara lovita inca nu v-ati dumirit cum de s-a ajuns aici.
Si inca nu intelegeti fenomenul social care a dus spre aceste rezultate.
Daca ati fi cunoscut starea de spirit a maselor nu m-ati fi criticat cand spuneam ca pe Dragnea si gasca lui ii injura lumea pe la toate colturile.
Iar tinerii neacceptati la lafaiala bugetara ,sinecuri de pipite ,etc i-au dat replica prin vot ca sa-l invete minte .
Da votul negativ pentru psd s-a dat pentru el si gasca lui care i-au dus pe multi spre ofensare prin vot.
Au fost si masuri bune insa au fost anulate de manipularile ordinare prin oamenii incompetenti-slugi pe tema justitiei.Pentru tineri in special ,diaspora ,votanti din mediul privat etc prezenta la vot a fost pentru sanctionare prin referendumul initiat.
Lucru pe care nu l-au priceput multi #nu cedam.
Poate imi spune si mie cineva cu ce sunt mai competente acum completurile de 5 judecatori trasi la sorti daca tot la parnaie ajungi?
Sau cand a fost Dragnea fair play; cand a spus ca nu merge la vot indemnand la boicotarea referendumului criticandu-o pe Vio pt ca a spus ca merge la vot la referendum ? Ca pana la urma sa se intample tocmai invers !!
Cand a luptat cu Iordache pentru promovarea pensiile speciale ale parlamentarilor sau cand a spus ca el a renuntat la pensia de parlamentar?
Cand a terfelit-o pe Firea sau cand a propus-o recent candidata la presedentie fara acordul ei?
Ca sa nu mai zic de treaba veche cu soricul!!!!
Stiti dece nu se poate uita "mustata" si "cinci neveste" in oglindă?
Fiindca daca se uita vad ",statul paralel"cu interesele lor puse in joc.

IAR99Army spunea...

Este bine ca asa s-au testat partidele si ce vor ele cu noi rezervistii militari. Alegerile care ne intereseaza foarte mult pe noi sunt cele interne adica prezidentiale, locale si parlamentare. In 2-3 saptamiini ne lamurim care este intentia PNL+USR cu noi. Daca se adevereste ceea ce intentioneaza cu noi, la alegerile care vor urma ne vom decide daca vom vota PSD in cazul ca vor face ceva indreptari daca mai ramin la putere sau vom vota PRO Romania, unde Ponta s-a pronuntat ca nu v-a desfinta pensiile militare. Putintica rabdare si vom sti ce vom avea de facut pina la alegerile prezidentiale care sunt primele.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihai spunea...

@ Mares
Urcat pe cai mari omul a prins curaj.
Il tradeaza ca de regula inconsecventa in ce spune la date diferite.L-a prins si Ciutacu intr-o emisiune cu asa ceva.
In Spania spunea ca vor taia pensiile speciale mai putin cele de serviciu ale militarilor si magistrtilor.
Acelasi lucru il spunea mai ieri la un post de radio.
Acum sfatuindu-se probabil cu staborul de campanie ce sa mai bage ca sa dea bine a adaugat o prostie,impartirea militarilor in doua tabere ,interni si externi.
Primii basculati la contributiva ceilalti la speciala.
Premiera mondiala in armatele Nato si o prostie cat el de mare din punct de vedere juridic.
Sper ca CCR sa- i dea cu ea in dovleac.
Si apropo ,merita intrebat ; pe pilotii de supersonice care dorm imbracati in celula de alarma si alte forte speciale pe unde i-o baga ?
Problema este ca daca transforma masurile in slogan electoral posibil in procent mare sa prinda la mase si sa obtina un succes electoral.
Masele abia asteapta sa voteze pentru asemenea masuri.
Aici este pericolul daca psd nu se trezeste si nu- si pune ordine in ograda cat mai repede.

Iulian Mareș spunea...

Ba nu intreb nimic!
Pt mine ideile USR si PNL emise prin liderii lor informali sunt mai presus de lege! Ele sunt ca lumina, ei sunt soarele meu!
Sustin plecarea guvernului, sa mearga Rares sa-i scoata afara si sa se aseze ei, sa ne conduca cum numai ei stiu si pot!
domnul Rares dati inainte, nu va lasati, puteti candida si la prezidentiale, alaturi de kWI, demonstrati forta de nestavilit a uraganului, sunteti pe val, trageti-ne si pe noi inainte!
Rares, Rares, Rares nu te da, nu te lasa!....as adauga si cateva nume de la USR, dar nu prea retin cum se scriu, sunt doar putin mai ciudatele....o sa ma antrenez!
Rares, te iubim, noi cu tine vietuim!
Ei totul jertfesc pentru tara,
S'o creasca din vise fierbinti
Si–un verde luceafar de para,
Îi duce spre mari biruinti. (Gyr Radu-acum 85 de ani)

*cei care mai denigreaza liderii PNL si USR si-au facut din mine un dusman!

Leon spunea...

T3, referendumul initiat de Presedintele Romaniei a fost gandit pentru a sprijini PNL si impotriva PSD, dar ca de obicei cand doi se bat a castigat al treilea, adica USR.
Iti reamintesc faptul ca PNL+PDL la alegerile din anul 2014 au trimis in PE 11 europarlamentari, iar in acest an vor trimite numai 10... Unde este marea victorie obtinuta de PNL ? USR+, impreuna cu PSD, vor trimite cate 8 europarlamentari, total 16 deputati, exact numarul detinut de PSD din 2014..!

Huhu Rezea spunea...

După discursul penibil, lingusitor pe lângă statul paralel, al Vioricăi... sunt sigur că, dacă liberalii introduc moțiune de cenzură, un sfert din parlamentarii PSD vor vota moțiunea. Tare mi-e teama ca vor primii ordin să nu introducă moțiunea.

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

H,
Bă să introducă, să facă alegeri anticipate kiar in iulie-august! Să devanseze și prezidențialele și alegerea primărilor....tot!
Sunt oameni pragmatici, vor binele țării, nu?
A venit Rareș, pt noi este un Mesia! Dacă îl va lua și pe Oreste, vor fi 2!
Să dea o OUG prin care mâine să fie gata de recepție o autostradă! Lumină din lumină sa fie!
Dar, ce zici, USR ne bagă la zarcă? Eu aștept cu bocceaua făcută! Și susțin, kiar o lună fără motiv, pt toți peste 18 ani! De asemenea vreau sa ne taie pensiile și să ne dea doar ajutoare sau ce o vrea domnia sa....ceva pt o masă/zi! Și, la spații verzi cu noi...plivit, plantat...nu?
Prin muncă te eliberezi!...vremuri noi, oameni noi, sloganuri veki...

Iulian Mareș spunea...

M,
El nu este jurnalist...El, scuze, Excelența Sa a fost producător de emisiuni la RTv!...și cred că știi de ce producător și nu angajat? Pt că, la fel ca și Cioran, nici domnia sa nu suporta condica de prezență!

PS-si multi au cules cucuruzul că să crească Domnia Sa mare!...și, dacă va mai fi nevoie, vom mai culege iar și iar!