Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 11, 2019

Jegoșii proletariatului digital

78 comments
Cei care lustruiesc trotuarul, cu pretenția de telectuali, râd de un bătrân care știe să prețuiască un leu. 
Noroc ca astfel de "caramitri" USR-iști nu sunt prea mulți. 
După cum este îmbrăcat pesedistul, nu ar părea ar fi un om sărac, care cerşeşte  pentru subzistenţă.  Inchipuiţi-vă că politicieni aleşi de asemenea oameni lipşiţi de bunul simţ şi de compasiune ar ajunge să conducă ţara! 
Preluare Fb  Sorin Simion

78 de comentarii:

capitanu nemo spunea...

Cine câștigă alegerile în România, potrivit sondajului
La nivelul României (care va avea 33 de locuri în noul Parlament European, comparativ cu 32 în actuala legislatură), estimările publicate vineri indică 11 mandate pentru PSD (29%), 9 mandate pentru PNL (24,7%), 5 mandate pentru Alianţa 2020 USR PLUS (14,2%), 4 mandate pentru ALDE (10,7%), 3 mandate pentru Pro România (9,6%), un mandat pentru UDMR (5%).

PMP nu ar obţine niciun mandat (4,7% din voturi, sub pragul minim de 5%).

Cum a fost făcut sondajul
Cifrele provin dintr-o compilaţie a sondajelor reprezentative efectuate de institute naţionale de sondare a opiniei publice din statele membre şi agregate de Kantar Public în numele Parlamentului European. Partidele sunt atribuite numai grupurilor politice existente sau acolo unde sunt deja afiliate unui partid politic european asociat. Toate noile partide şi mişcări, care nu şi-au declarat încă intenţiile, intră în categoria „altele”.Dupa ,,zambetele,,Olgutei si tacerea lui Pieleanu cam din pacate astea sunt procentele pe care le v-a obtine PSD.

Iulian Mareș spunea...

Nemo,
Exista 2 mize: una internă și una externă, privind % pt PPE! 🙃🤗😂

capitanu nemo spunea...

Aceleasi doua mize sunt si pentru socialisti.

capitanu nemo spunea...

Dupa campania din presa referitoare la ,,pensiile militare nesimtite,, dusa de Olguta la care s-a raliat si alti politicieni din alte partide este foarte riscant din punct de vedere politic sa sustii aceste pensii.Deocamdata doar unul a riscat si pentru asta o sa-l votez.

Mihai spunea...

Asta-i educatia tinerei generatii.
Daca tanti Andro va reusi sa bage bacalaureatul pentru destepti ,bacalaureatul profesional si bacalaureatul pentru prosti o sa fie "si mai bine".
Mosii nostrii si flamanzi au demnitate si stiu sa -si ascunda suferinta.
Sunt unii cate insa pentru "un toi"isi vand demnitatea pretandu-se la asa ceva.

Iulian Mareș spunea...

Nemo,
Dacă-i vorba de Ponta cu Predoiu/SIE ai făcut o alegere "aleasa"! .... dar pune și OUG 57 în buletinul de vot!

*Din 2011 încoace, fiecare OUG cu măsuri fiscale, emise în decembrie a fiecărui an au avut câte 2-3 g cianură pt militari! Cine n-a murit subit a devenit și mai tare...

Dan spunea...

Huhurez ai uitat de virgula la 2,9% la psd.

Unknown spunea...

ACEST BATRAN NU NE REPREZINTA PE NOI PERSOANELE IN VARSTA. Iar acei mitici tineri rad de ei, ase cum vor arata si se vor comporta peste 30-40 de ani.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Și alții au bac de tip A, B, și C, ce permit accesul mai departe la tipuri de învățământ superior, ULD, USD!
Este de rău, pt că propune un ministru PSD sau cum?

M spunea...

😂 Jos pălăria avianyc! Cum reușești tu sa zici mereu ceva de rău de PSD. Sigur, bacul diferențiat este problema!!!! 😁

Iulian Mareș spunea...

Golanii ăia rad că tonții, pt că nu știu valoarea banului muncit de ei!
La vârsta bătrânului vor popula locațiile de noapte pt hommles!

Iulian Mareș spunea...

M,
Că sunt TFL-IȘTI unii tineri, înțeleg, dar când este și un Pensionar ce a sărit bine de 60, începi să gândești serios că unora a început părul să le crească în sens invers și-i gâdilă neuronul!

capitanu nemo spunea...

Iuliam Mares,

OUG 57 a fost data de Dacian Julien Ciolos.

Gigi spunea...

Au făcut aceste javre dinți
Râde de părinți și de bunici...
N-am găsit altă rimă!


Militar de la 14 ani spunea...

Inacceptabilă exprimare cu privire la cei care au sărit să adune hârtii de un leu de pe jos.

Era foarte clar ca PSD va apela la cei care trăiesc din ajutoare sociale sau nici macar atât.

Cei care au aruncat ostentativ banii , zâmbind după, sunt pe acelasi nivel cu Dragnea.Cei care au aruncat banii pe jos nu sunt cu nimic mai buni decât Dragnea.

Nu demonstrezi nimic( poate doar ca nu ai 7 ani de acasă) umilind pe cineva.
Gestul a fost inacceptabil, îmi pare rău că nu a fost sancționat ca atare.

Huhu Rezea spunea...

@nemo
Asa-i, cu Ponta Premier și Oprea vice, gulerele albe nu și-ar fi permis să bage în guvern proiectul art. 40 al OUG 57/2015
Ma uit cu uimire cât de iresponsabili sunt unii rezerviști înjurături de social - democrati.

Iulian Mareș spunea...

Nemo,
Draftul OUG 57 a fost lăsat de Ponta; cum crezi că îl elabora și adopta Cioloș în 10 zile? Nici nu știa bine ce miniștri i s-au adus ...
În plus, el scremea programul de guvernare: niște mizerii pe o jumătate de coală A4…!

Iulian Mareș spunea...

Doar atât....

https://m.dcnews.ro/sondaj-europarlamentare-2019-partidul-care-s-a-prabusit-surpriza-de-pe-locul-doi_653020.html

Niky spunea...

Unii dintre noi nu își dau seama ca daca vor veni la putere PMP/USR/PNL etc. ne vor păgubi rau de tot! Ați vazut cum Rareș B.acest pseudopolitician dar si alții de-ai lor,încearcă sa exploateze ura si invidia anumitor paturi sociale din țara pentru militari,polițiști(activi sau rezerviști),promițînd ca daca vor cîstiga alegerile,vor desființa toate pensiile “speciale”,în frunte cu cele militare! Astea da promisiuni de campanie!

Huhu Rezea spunea...

@niky
Nici nu contează că li se taie pensiile dacă li se îndeplinește hatârul cu PDL și USR la guvernare. Nu tot ei i-au votat și pe Petrov și pe urmașul lui GEG?

@Mares
Nu este asa!
Memoria blogului arata ca draftul art. 40 al OUG 57 a fost dus la Guvern de gulerele albe cu o seara înainte de ședință de Guvern, mai precis a fost dus de ministrul Motoc, fost consilier al lui Iohannis, la cabinetul ministresei de Finanțe, Paliu, care tocmai pregătea ordonantă anuală pe probleme bugetare și fiscale.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
De acord cu tine, dar art.40 se clocea de ceva vreme pt că pe linia MF li se trasase direcția politica a încadrări in limitele bugetare proiectate! Noi cam hulim "gulerele crem" dar, când i se spune că nu vor mai primi 1 leu în plus, taie și ei cum pot și de peste tot, că să nu afecteze major activitățile principale, misiunile externe, soldele, plata furnizorilor!
Kit că nu am suferit niciodată Sv.Fi, uneori încerc să-i înțeleg și compătimesc; nu aș fi vrut să fiu în locul lor, din 90 încoace!

Iulian Mareș spunea...

Și da, dacă rămânea Găbiță nu se producea acel articol! ....sau găseau altceva mai light, pe termen scurt și fără continuitate peste ani!

Mihai spunea...

Când vad scena asta aproape imi dau lacrimile.
Sărăcia la care a fost adusă generatia care a construit Ro ca să aiba ei ce fura este mare cât casele bogatilor din politica facute din furt si nu din cumpărare.
Daca intr-adevar le-ar fi marit pensiile după cum se lauda peste tot acest fenomen nu se mai întampla.
Asta ne duce să plecam capul si să ne umilim in fata Europei civilizate cu standarde de viata ridicate trâgând sperante la mai bine.
Problema este că toate pornesc de la educatie si ce reflecta clasa politică în societate.
Cum o sa arate oare societatea mâine- poimâne dupa ce d-na ministru Andro va implementa conceptul ca ”elevul să aprecieze profesorul”? Poate încerca cineva un răspuns ?
Va mai putea profesorul sa ceara elevului să aibe bun simț si sa cedeze locul in mijloacele de transport in comun oamenilor in varsta ,femeilor gravide ,etc ,să ajute un nevazator sau o batrânica la traversarea strazii ?

Mihai spunea...

@ Huhurez
Poti să mai adaugi si ca atata timp cât în spatele ministrului Motoc s-au aflat secretarii de stat Leș si Otilia Sava -promotori ai legii 223, ministrul nu a avut alta cale decat sa puna pe masa lui Ciolos draftul art 40 la indemnul guleratilor (prin acesti secretari de stat) care dupa ce au scos primele estimari pe L223 originala si-au dat seama ca nu pot suporta efortul si ca unele pensii sar rau calul.
Si atunci au taiat de la cei mai operativi si s-au protejat pe ei.
Acelasi fenomen îi încurca acum să ia o decizie in privinta variantelor care ar duce la eliminarea discriminarilor intre pensionari. Fenomenul este complex si posibil de anvergura in gasirea unei variante echitabile.

Leon spunea...

Radu Herjeu, a comentat imaginea de mai sus:
,,..poate ilustra renasterea unui legionarism mult mai abject decat cel de acum 100 de ani. Pentru ca acesta nu mai e motorizat de religie si nationalism, ci de prostie pura si ura animalica ..,,

Gigi spunea...

Da! Așa este! OUG 57 a fost "clocită"în "laboratoarele"finanțiștilor".
Acum,numai ei știu când și cărui ministru ia fost propusă,adică,lui Ponta sau lui Julien Cioloș.
Oricum,tind să cred că vicele Oprea nu ar fi acceptat așa ceva.
Ce a greșit,Ponta,a fost aceea că nu a aplicat legea încă de când a fost votată dând posibilitatea că să se introducă ulterior în OUG 57 acel art.40.
Repet.Nu cred că,Gabi Oprea i-ar fi lăsat pe gulerați să facă așa ceva!
Iar,proaspăta nevestică,a desăvârșit ce s-a început de către guv.tehno.

Dan B. spunea...

ATENȚIE!

Comentariul semnat „Dan” nu este al meu, administratorul paginii fiind foarte încăpățânat (ca să mă exprim totuși elegant, nu să-l fac de două parale, după cum merită) în a-l obliga pe noul aderentla grup în a-și schimba nickname.

Dan B. spunea...

Are dreptate Iulian Mareș!
Draftul art 40 din OUG 57/2015 a fost schițat la MApN și strecurat în actul normativ cu largul concurs al vicepreședintelui Consiliului Persoanelor Vârstnice, gl Iliescu Mihai.
Motoc nu a avut niciun fel de ingerință la înfăptuire, mdm Rovana Plumb înghițind precum gâsca, pe nemestecate actul respectiv băgat sub nas odată cu restul fondului OUG.
Așadar, Cioloș a dat curs unui act al PSD.
Huhu, eu înțeleg apetența dtale pentru PSD, dar încearcă să mai și „deschizi ochii”, măcar din când în când!

M spunea...

@avianyc
1. Deci recunoașteți lipsa de educație a susținătorilor PDL PNL USR și ➕. E un început.
2. Legea pensiilor e încă blocată de Johannis și ai lui. Așa cum au blocat și acordarea de indemnizații pentru copii.
3. Andronescu e profesor. Cât timp o să avem profesori ca miniștri ai educației o să fim în hazna. Ministru trebuie să fie un părinte nu un profesor.
4. PDL - PNL și USR au promis tăieri de salarii și pensii. Cum naiba de îi sprijină cineva pe acești incompetenți?

capitanu nemo spunea...

Din cele 10 procente pe care le v-a obtine PRO Romania ,cam 9 la suta o reprezinta militarii in rezerva sau fostii functionari publici cu statut special care in general au votat PSD sau UNPR.PSD a considerat ca cei mentionati sunt un electorat captiv si ca-i vor vota indiferent ce vor face ,dar sau inselat.Daca pana acum nu au facut nimic in privinta aceasta,dupa europarlamentare v-a fi prea tarziu.

CEZAR spunea...

duminică, mai 12, 2019
Dan spunea...
Are dreptate Iulian Mareș!
Draftul art 40 din OUG 57/2015 a fost schițat la MApN și strecurat în actul normativ cu largul concurs al vicepreședintelui Consiliului Persoanelor Vârstnice, gl Iliescu Mihai.

Așadar, Cioloș a dat curs unui act al PSD. ????!!!
*************************************************************
@/Dan(care 0i fi..ca nu mai conteaza)....tu esti zdravan la mansarda..??
Poate ca ai vrut sa zici ..ca Ciolos a dat curs unui act al MApN.!!
NB
acum cine crezi ca se opune rezolvarii inechitatilor si tergiverseaza ..complica lucrurile de frica cresterii anvelopei pentru pensii..?? MApN..MAI.SRI..etc
Sa cerem politicului sa ia problema in brate (LOV)..si sa nu mai astepte variante etc de la astia..
Politicul prin anularea cuantumului avantajos.si prin impozitarea progresiva(adica de la 91% in sus-sic) a rezolvat problema....

CEZAR spunea...

Nu va mai impacientati atata degeaba..poza ii scoasa din context
Batranul a strans bancnotele a scuipat pe ele si le-a aruncat in fata zambaretilor bovini ....

Iulian Mareș spunea...

C-ule,
Te doare rău capul?
Îți repet scurt, că să pricepi și tu: nu poate exista impozitare de 90%! Doar inculții cred asta!
În plus nu poate exista impozitare progresivă (asta înseamnă în trepte) fără impozitarea salariilor!
Sincer acum: să dai copy/paste de la un user de aci este f ușor, dar mesajul tău este neadecvat! Ești lipsit de sens, originalitate și consumator de spațiu!
Vezi, mai bine aduci oaia T3 la stână, că are și gălbează!

Iulian Mareș spunea...

T3,
Nu vorbi de jaf și furt in casa spânzuratului!
Deocamdată un personaj, la limita moralului ce-i drept, cât și a penalului a fost dovedit cumpărător de rea credință și cu acte dubioase!
Ghici ghicitoarea FDRG!
Cu 320000€ câte pensii mici se puteau mari și pt câți ani, luând în calcul 200 lei/lună ...și pe pământ?
Dar cu banii celor 30-40 instituții de stat care nu ar mai plati kirie urmașilor GEG?

Dan B. spunea...

@Cezar:

Nu m-am așteptat de la tine să mai și judeci!
Gl Iliescu Mihai, la sugestia lui Dușa, a strecurat în mapa ministrului Muncii (ulterioara Claudia Costea) draftul art 40, iar nepriceputa, nedezmeticită fiind, a înaintat spre aprobarea lui Cioloș proiectul viitoarei OUG 57/2015.
Așadar, MApN, cu cel mai cretin ministru din 1990 încoace (Mircea Dusa), a achiesat la intenția derbedeilor lui de la DFC și a mijlocit ajungerea draftului la gl Iliescu, via Rovana Plumb.

Huhu Rezea spunea...

@buzescu
Astazi ești pus pe gafe. Ce sa caute Dușa și Plumb în Guvernul mău, Cioloș?
Nu pot eu sa schimb numele nebunului din Fălticeni. Lui ii place Dan.

Mihai spunea...

@ M
Să fim corecti !
Nici după ”ADN” nu poti stabili daca derbedeii sunt ai unora sau altora. Se poate ca totul să fie o sceneta care da bine în media jucata de actori psd !!!!!
Legea pensiilor nu este blocata ci doar trebuie refacute niste articole declarate neconstitutionale deoarece nu reflactau drepturile cuvenite ,invalizilor ,persoanelor cu handicap, etc. O pot rezolva in trei zile daca vor . Daca nu vor spune ca a blocat-o pnl,usr ,soros ,etc. Obligatia este sa o rezolve in termen de 45 zile de la publicarea motivarii CCR.
Amendamentul cu majorarea alocatiilor pentru copii apartine pnl si a fost trecut înșelând vigilenta psd . Că pe urma psd a dat-o la succit ca sa iasa in forma lor este cu totul alata poveste.
Nu iubesc pnl dar trebuie să recunoastem adevarul cronologic.

Gigi spunea...

@Dan
Și eu am pățit așa acum câțiva ani,când un individ posta în numele meu,inclusiv pe blogul d-lui Olescu,R 25600.
Rezolvarea ar fi....cred că o știți și d-voastra!Numai bine!


Dan B. spunea...

@Huhu:

Nu poți face în așa fel încât să-și schimbe numele sub care postează? Dar de ce ai admis, ca administrator, un asemenea nume, stiind că ai deja unul identic?
Eventual, procedai ca la RC, specificând că există o rezervare cu acest nume; dacă nu-și schimba nickname-ul, îl lăsai pe dinafară, până se conforma!
Dar, de ce ai recunoaște că ai gafat?

capitanu nemo spunea...

De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate,

Dacă vrei prosperitate.

Refren:

Hai, române, hai, hai, la urne

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea - PSD

Hei, hei, PSD, PSD

Arde flacăra în torță,

PSD-ul e o forță.

Marțienii de-ar veni,

Și tot nu ne pot opri.

Noi suntem așii puterii

Și noi vrem binele țării.

De toți românii ne pasă,

Ne vrem tinerii acasă!”

Tot acelasi cantautor a scris si maneaua ,,Cu stampila pe Bsescu,,....tot inainte pana la victoria finala.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Putem fi serioși o secundă?
PNL a băgat amendamentul cu alocațiile mărite pt copii că să pună PSD în ofsaid, cu bugetul calculat și planificat, fără a indica sursa de finanțare, cf legislației! PSD nu a zis nu (nimeni nu putea spune nu acestui amendament) și în 2 zile a găsit sursa de finanțare! Asta-i istoria pe scurt! Tehnici PDL-iste, deh!
Kiar mori de dragul jefuitorilor a 20 mld €?
Eu nu pot uita că mi-au furat cam 2500 lei/lună din venituri!
Să-ți mai zic ceva: pe timpul curbelor de sacrificiu 28-33 bugetarilor li se tăiau din salarii; după ieșirea din criză și redresare, la insistențele regelui, bugetarilor li s-au returnat banii!
Observ că ești în adulație pt PDL și USR, ok, dar gasește-le ceva pozitiv, constructiv! Ai ce?
*Despre concursuri și organizarea lor ți-am răspuns pe un titlu anterior! Sper că ai înțeles!

Iulian Mareș spunea...

Nemo,
Ai și partitura? 🤔... aș încerca niște acorduri la pian!

Unknown spunea...

Batranul o strans banii de pe jos si-o mers la BNR sa-i plateasca Romaniei o infima parte din cei peste 300.000 de euro obtinuti ilegal de fam iohannis. De ce n-au facut-o direct acesti tineri needucati ? Pt ca ase i-o invatat probabil avianyc si alti pseudo intelectuali. Sa nu uitam ca PNL, aripa de vipera =PDL, a refuzat in 2011 si 2012 aplicarea legii 263/2010 privind indexarea pensiilor, tot acest cuib infec a taiat SI din drepturile salariale ale bugetarilor.

M spunea...

😂 @avianyc - Deci PNL a mărit alocațiile!!!!
😁 Derbedeii sunt de la PSD.
😁 Jandarmii s-au bătut singuri.
😁 Legea pensiilor a fost atacată la CCR de PSD.
😁 Animalele care atacă mitingurile PSD sunt tot PSD.
Mai omule, pe bune? Hai să facem așa: tot ce le iese psdistilor sa zicem ca sunt ideile PNL iar tot ce nu le iese e vina lor e exclusivă!
De 9 ani PNL nu mai e la putere. Va dați seama ce foame e pe ei?????

capitanu nemo spunea...

Celor carora le-a dedicat melodii Nicolae Guta Magnificu nu prea le-au mers bine(vezi soarta lui Basescu si PDL).

capitanu nemo spunea...



Paine si circ.Expresia este întâlnita în Satirele lui Iuvenal si se refera la perioada de decadenta a Romei republicane, când plebeilor nemultumiti li se ofereau spectacole de circ, la sfârsitul carora primeau gratuit alimente. In sens general, a oferi pâine si circ înseamna a da maselor lucruri neînsemnate, pentru a le distrage atentia de la lucrurile reale.Asta se ofera prin maneaua lui GUTA MAGNIFICUL.

ifrim spunea...

Eu sunt sigur ca tataița ce se apleaca dupa bani are mai multi bani in buzunar si acasa in scorbura copacului decat multi din smecherii de peste parleaz!

capitanu nemo spunea...

Cei care au ajutor social si care muncesc de dimineata pana seara in carciumile patriei pentru a creste economia patriei,vor fi foarte incantati cand vor asculta maneaua lui Guta,dupa 10 pahare vor vedea numai trandafiri.

Mihai spunea...

Unknown @ Mareș
Sau poate adună ca sa plătească cele 80 milioane Euro pe care trebuie sa le returneze ministrul agriculturii (cormoranul ) în contul APIA pentru ”neglijentă in serviciu ”.
Aș mai zice de unul pentru care statul a achitat deja 21 milioane Euro .......... dar nu-mi este totuna daca patronul mă trimite ”in concediu fără plată” vreo două luni.

Iulian Mareș spunea...

Daca are oicioarele scurte, inseamna ca Merkel are si memoria scurta?

Germania. 70 de ani de la blocada sovieticilor Florin Răvdan / 12 mai 2019 / 19:56

Zeci de mii de berlinezi au marcat duminică împlinirea a 70 de ani de la sfârşitul blocadei impuse oraşului lor în 1948, episod major al Războiului Rece, relatează dpa. 'Podul aerian le-a arătat oamenilor că nu au fost lăsaţi singuri', a declarat primarul Berlinului, Michael Mueller, cu ocazia ceremoniei desfăşurate la aeroportul Tempelhof.

"Podul aerian a făcut imposibilul posibil", a subliniat ministrul german al justiţiei, Katarina Barley. În iunie 1948, Uniunea Sovietică a tăiat toate căile de acces rutier, feroviar şi pe apă între Berlinul de Vest, încorporat în Germania de Est, şi restul Germaniei de Vest.

Timp de aproape un an, forţe americane, britanice şi franceze au aprovizionat cele peste 2 milioane de locuitori ai părţii de vest a Berlinului divizat cu produse esenţiale, precum alimente şi cărbune, până când sovieticii au pus capăt blocadei, în ziua de 12 mai 1949. Mai mult de 280.000 de zboruri ale Aliaţilor au fost necesare pentru a aproviziona oraşul cu peste 2 milioane de tone de produse. Gail Halvorsen, un fost pilot american care a luat parte la podul aerian, a fost salutat cu aplauze la evenimentul de duminică.

Halvorsen, acum în vârstă de 98 de ani, a fost cunoscut drept iniţiatorul campaniei de "bombardamente cu bomboane", prin care au fost aruncate din avioane mici paraşute confecţionate din batiste, în care erau puse ciocolată şi gumă de mestecat pentru copiii din Berlinul de Vest.


*Neostoitului #T3,
”neglijentă in serviciu ”..... sau "Abuz in serviciu"?, .... ca sa stie DNA cum interpreteaza si actioneaza?

Mai jos afli si adevarul, adevarat!

https://evz.ro/exploziv-firma-rusia-actionar.html

#*Ziare.com
WAW!!!!!!

Active Soft SRL, acţionari: Romarta SA-98.8648%, Squaremedical SA- 1,1336%, Metex BIG SA- 0,0008%, RMRT MAG SA-0,0008%.
Acţionari Romarta: SC Broadhurst Investments Limited (Cipru, Nicosia) – 98.422%, SC Metex BIG SA – 0,898%, Andrei Siminel Cristian-0,68%.

http://www.romaniacurata.ro/cine-detine-presa-din-romania-cel-putin-in-acte-actionariatul-starea-presei-iii/

BONIFATIE spunea...

La obiect (la imagine).
De o parte a gradului sunt nulităţile noii generaţii, zic unii (personal cred că reprezentaţii de clasă ai tinerilor sunt în altă parte; ex. la îndemână - opt tineri IT-işti români au plecat, pentru 7 zile, cu avionul duminică în Belgia pentru a rula nişte soft-uri "bruxeleghezilor"). Mass-media spune că 100 de mii de IT-işti români contribuie cu 6% la produsul intern brut al României.
De cealaltă parte a gardului un bătrân care n-are probleme cu sciatica (bănuiesc că s-a ridicat fără prea mult efort).
N-am observat jandarmii în fotografie dar nici nu-i pot acuza de lipsa de la faţa locului pentru că în ţară sunt mult mai multe garduri decât jandarmi.
Apropo de aprecierea valorii. Nemţii spun că omul care nu apreciază un eurocent nu este demn de un euro.
Personal, faţă de majoritatea politicienilor (excepţiile sunt puţine), indiferent de casta din care fac parte (partid este un cuvânt pretenţios), am o profundă senzaţie de greaţă.
"De care parte a gardului sunt nulităţile?" Întrebarea rămâne şi primeşte răspunsuri diverse, "după vorbă, după port".
Indecişii stau pe gard.
O zi bună tuturor!

BONIFATIE spunea...


Scuze pentru o eroare.
Am văzut în imagine un om de ordine, cred că jandarm, ceva mai departe, stând cu partea dorsală la bătrân.
"O fotografie cât o mie de cuvinte", redând cu aproximaţie ce spunea Joseph Murphy despre subconştient, dar parcă un clip video ar fi mai lămuritor, cu toate că şi un film poate fi manipulator. Vorba lui Dem Rădulescu în filmul "Eu, tu şi Ovidiu", când i se adresa soţiei (Ileana-Stana Ionescu), fiind găsit de aceasta în genunchi, "accidental", în altă cameră de hotel, fără voia ocupantei: "Elvira, ce vezi tu aici nu-i adevărat!!! E o eroare!..."

Iulian Mareș spunea...

T3
Cine este totuși cel mai corect om/politician român?
Cel mai incoruptibil!
Cel mai iubitor de țară!
Cel mai lucid și responsabil!

Unknown spunea...

Ma uit la imagine si pun doua intrebari: Dincolo de gard sunt copii fam iohannis ? Dincoace de gard este iohannis dupa ce nu va mai fii presedinte ?

cjipa spunea...

Cateva precizari legate de OUG 57/2015:
1. E posibil ca proiectul de ordonanta si Nota de fundamentare sa fi fost in stadiu de elaborare la Ministerul Finantelor Publice din perioada Guvernului Ponta, dar in acea perioada nu se punea problema completarii cu art. 40;
2. Odata cu instalarea Guvernului Ciolos (17.11.2015), conducerile institutiilor care au in subordine/coordonare Case de Pensii Sectoriale s-au “plans” premierului Ciolos ca Legea nr. 223/2015, in forma adoptata de Parlament, nu se poate aplica intrucat, pe langa cateva inadvertente, ce-i drept unele corecte, pensiile ar urma sa ajunga la peste 150%;
3. Atunci Ciolos a dispus sa se modifice Legea nr. 223/2015, astfel incat pensiile sa nu depaseasca 100% din baza de calcul;
4. Propunerea de modificare a fost intocmita, la sfarsitul lunii noiembrie – inceputul lunii decembrie 2015, de un colectiv format din reprezentantii structurilor financiare si juridice de la toate institutiile din Sistemul de Aparare, Ordine Publica si Securitate Natioanala, insusita de conducerile institutiilor care au in subordine/coordonare Case de Pensii Sectoriale si promovata, prin Ministerul Finantelor Publice, la Guvern care a adoptat-o in sedinta din 09.12.2015, in forma publicata in M.O. 923/11.12.2015 (cei interesati pot citi si motivarea din Nota de fundamentare de pe site-ul www.gov.ro;
5. Ministrul Muncii de la acea data, dna Claudia-Ana Costea, nu a fost implicata in rezolvarea acestei probleme. De altfel dna Costea, care ii aprecia foarte mult pe militari, a propus un proiect de lege a salarizarii pentru militari care era foarte generos si din cauza nepromovarii acestuia de catre Guvern a demisionat pe 14.04.2015, iar in locul ei a fost numit Dragos Pislaru, cel care, pe langa faptul ca nu-i suporta pe militari, vorbea mult si nu spunea nimic;
6. Pe timpul discutiilor din colectivul precizat la pct. 4, cineva a propus ca forma ordonantei de modificare a Legii nr. 223/2015 sa fie identica cu forma proiectului de lege promovat de Guvernul Ponta (cei interesati il pot citi pe site-ul Senatului - L212/2015), pentru a se respecta si principiul prevazut la art. 2 lit. b) din lege, insa acest lucru nu s-a dorit intrucat „ii suparam pe parlamentari”!!!, parlamentari care, prin adoptarea unor amendamente propuse (media tuturor veniturilor brute, limitarea pensiei etc.) si sustinute de un lider de sindicat cu sprijinul unor senatori si mai ales al unui membru al guvernului, au facut „praf” proiectul lui Ponta (cei care au sustinut aceste amendamente se aflau si in pozitia de pensionari, cu vechime nu prea mare, dar cu venituri brute destul de mari).

O zi buna, tuturor!

Gigi spunea...

@I.Mareș
Bune întrebări!Mi le-am pus și eu de-atâtea ori.Cauți cu lupa să găsești unul.Si chiar dacă,să zicem,că ar fi vreunul și nu ea atitudine față de colegii lui corupti,atunci intră și el în aceeași categorie.Deci,răspunsul este:NU!Părerea mea!Ce părere o avea cel căruia i-ați adresat întrebarea,nu mai știu!


CEZAR spunea...

Tariceanu ..este...!

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
Se apropie binișor, ai și tu dreptate!
De asta îl și hartuiesc atât!

Mihai spunea...

@Mares
Întreabă....Antena3 🍌🐒

Mihai spunea...

@ Mareș @ Cezar
Globalizarea la români !
https://www.facebook.com/luptampentruromania.ro/?ref=hovercard

Iulian Mareș spunea...

T3,
Întreb ziare.com, din paradisul fiscal Cipru!
Nu ai pic de rușine....
Răspunde la întrebări reale nu la cele de șerb ce se da bine pe lângă grof, că să fie lăsat să doarmă în grajd!
Fii român, că niciun străin nu moare de dragul tău!
Ți se răsucesc înaintașii in morminte....

CEZAR spunea...

@ /AvyaMuci.
Are un vot fix ..ca al tau ...
Sau tu ai un vot fix ca el ....!!

CEZAR spunea...

Adevarul ...iese la suprafata !

https://www.facebook.com/tudor.soimaru.9256?__tn__=lC-R&eid=ARD0pcLgJ48iweevlf_3QDYvV8Sm8pOyqvPI1Y8OhoxH_ikaUj8Rpai7Wp27qDQGDzJ39wRXXH-geN_H&hc_ref=ARQCRw3aDqolYMdFPqGc5JMpUj2_bwsWVyn738H2cSkOZ6meXWN506eb6D4XXuBkU50&__xts__%5B0%5D=68.ARBvoS8rs8Z13BrF0GWSt52_S09zhSaizTyrjdqXCIossbdaBMD3estpNSpU5uYvlgAstu3rkry0MQSS44jlwZP8lG8bbl3jPbPxkfLP9TQOquVArwDortfIQdLON3SSqVyFoddFruj_BqEPLCJ8cXSBIqwzeZa_Xh1VRWAQfFqgE_vOhlZNhy4RNAMNg2wq1PUZAEmmLmxJVocHBVqfyEcJT_T_4W7-l1aqxmlWIt7BBkKeuCojjZJKBT8Y4BW6w4xKogeCm6Uwd0NqURvCkA6hONSC2WmfAlzXuwl-aMntwrwl-1SdYvvfiiyC3eCqpdddax8G7rxAS-RT80IVBmTadY_HzIiZhD3B

Iulian Mareș spunea...

Abia,
Eu acum îmi dau seama că tu ești și incult nu numai tare de cap! Regret, eu credeam că tu ai ceva din prestația unui ofițer din arma aviație, dar tu nici de ciocanar nu ai ștaif, tu ești kiar Dide, Angi și toate putorile alea care sunt șomeri voluntari și dedicați!
Expune-ți enunțurile scremute pe blogurile anarhiștilor ălora, alaturi de filozoful-propagandist PCR Șora, plimbat de ei că mort-viu!

Iulian Mareș spunea...

Erata si:

Abia > Nicu_T_Avia = avianyc/T3


Cezar: ai copiat link-ul cu ceva gresit!
Mai da-l o data!

Iulian Mareș spunea...

Confesiunile unu Comisar....pe agricultura Frantei!

.Și Ciolos rememora duios, cu acest prilej:„Când eram militar în termen la Cluj-Napoca – în 1988- am fost pus în situația, împreună cu alți tineri soldați cu care făceam armata obligatorie, să fac de pază la intrarea pe strada unde Doina Cornea era arestată la domiciliu sau să patrulez pe lângă statuile din oraș unde împrăștia manifeste împotriva regimului. Pornind de la acea experiență, câteva luni mai târziu am înțeles concret ce presupunea rezistența și determinarea în fața unui regim care putea însemna teroare pentru cei care îndrăzneau să gândească altfel, să gândească liber”.

CEZAR spunea...

OF TOPIC!
I-am raspuns acestui ..militar de la 14 ani ....dar cum Mosul doarme in izmene si nu cred ca va publica..zic sa-l ajutam sa inteleaga...pam pam..!!

Unknown13 mai 2019, 20:58...
DAAAA..dar trebuia facuta si o LEGE CORECTA pentru toata lumea !
Au avut in mana ..aceasta posibilitate si ce au facut..capetele mari din MFA..? L-223..care venea dupa L-164 si o mai si intrecea in NEGHIOBIE??
Atata timp cat 85% dintre pensionarii militari contesta legea..Functionarii publici obtin pe asa zisa lege militara ..venituri de 3x mai mari decat militarii...despre ce mai vorbim..
Cautati tradatorii ..sunt actuali pensionari care mai ieri se ascundeau pe sub mese cu Piscut Ponta pe la ministeru MFA...!!
NB..acestia au pensie cu 5 cifre pe cupon sa fim bine intelesi...

Iulian Mareș spunea...

Continuarea, tine de propaganda lui KWI, omul care nu intelege nimic din ce este pus sa faca:

Fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Iuhas, refuză invitaţia pe care i-a adresat-o preşedintele Klaus Iohannis de a participa, pe 20 mai, la ceremonia publică de comemorare a revoluţiei din Decembrie 1989.

"Vă mulţumesc pentru invitaţia pe care mi-aţi făcut-o să particip la Ceremonia publică '30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. 2019 - Anul omagierii victimelor comunismului', care va avea loc în data de 20 mai 2019. Poate că m-aş simţi onorat şi aş participa la evenimentul pe care îl veţi patrona dacă nu ar exista câteva motive ce mă împiedică să o fac. În primul rând e vorba de calitatea mea care m-ar îndreptăţi să particip la un astfel de eveniment. (...) Pe de altă parte nu înţeleg care este motivul pentru care o ceremonie dedicată Revoluţiei din Decembrie 1989 are loc în luna mai? Să fie oare din motive electorale? Atunci, nu! Nu doresc să particip la un miting electoral. Şi nu doresc, de asemenea, să particip la o ceremonie în care există riscul ca victimele regimului comunist să fie sărbătorite tocmai de torţionarii lor. Şi oare de ce aţi fixat data ceremoniei chiar în 20 mai? De ce nu 13-15 iunie?', a arătat Leontin Iuhas într-o postare pe Facebook.

CEZAR spunea...

https://www.facebook.com/carmenavramoficial/videos/2245978282334105/

Gigi spunea...

Fiul Doinei Cornea,s-a prins și a reacționat.Bravo lui!Iată, totuși,că mai sunt și oameni care nu se lasă manipulați de aceste otrape de burghezi proletari,care le pute tot ce e românesc și care se ascund sub mese când un măscărici vine să-i urecheze la el acasă,(oare?),în loc să-i arate ușa și strada către aeroport.
Trebuie recunoscut faptul că acești șacali au idei dintre cele mai înalte când este vorba de a obține ceva în interesul lor și al acoliților lor.Și aici mă refer la toți,nu numai la unii sau la alții.Auzi,comemorare victimelor rev.în Mai.
Am așa o lehamite de politica asta încât nu vă pot spune.
Felicitări acestui Om care le-a dat peste Rât!!!

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Peste râtul grofului putoare! Plimbat că ursul cu inel in nas!

Mihai spunea...

Si tot așa "pitigaiat"avu rostirea si fiul domnei ?

Gigi spunea...

Groful plimbăreț.Dacă face parte din tagma celor cu multe vacanțe(peste 4 luni/an) este obișnuit.
Ce viață,tată! De,ce să-i faci,fiecare cu meseria lui,ar zice cineva.Bine,bine,dar cu tinerețea pierdută,cu timpul pierdut pe care cei dragi nouă au fost deposedați, cum rămâne?Aș zice eu.
Nu ar fi o problemă,dar când vezi bătaia de joc asupra noastră,când ei,"grofii",își trag salarii și pensii de neamuri proaste,atunci chiar îți vine damblalele!
Cum vine asta,că,tu,nu aveai voie să faci altceva decât meseria ta,iar alții puteau face? Cum cei cu patru vacanțe pe an puteau face meditații rotunjindu-si veniturile,iar tu erai nevoit să trăiești numai din solda!!!
E dureros ce spun acum,dar asta este adevărul:luptăm câțiva,pe aici,pe colo,ceilalți așteaptă să le pice para direct în gură,fără să miște un deget!Asta este adevărul gol goluț.
Din patr-un patru ani,ne alegem cu minciuni și promisiuni și atât.
Ne merităm soarta pe deplin!

Iulian Mareș spunea...

Unui meskin....a la Lazar!

>>Si tot așa "pitigaiat"avu rostirea si fiul domnei?<<

Nesimtirea nu are margini, Doamna reprezinta rezistenta la comunism! Sa razi de vocea ei este nu numai degradant dar te apropie suspect de mult de tortionarul Lazar cu ale lui "scuze institutionale" si groful-putoare ce decora un erou cu o medalie inferioara Tortionarului!
Mizerabililor!

M spunea...

Stie cineva unde se organizeaza excursii in vara asta care au incluse si programe distractive gen: lovirea in cap a unui politist cu o bata, sau linsarea unei femei in uniforma? Vreau sa il iau si pe ala micu, sa vada si el!
Johannis ne-a spus ca "in 10 august 2018... au venit oamenii în concediu, în plină vară, pasnici..."
Sa ma las tot pe Romania? Oare anul asta mai reuseste ceva domnul Johannis?

Iulian Mareș spunea...

M,
Pt a-ți satisface pohta de noutate urmărește spirala integrării în absolut și vei vedea nu numai bazine ce trăiesc în grupuri, dar și bazinul electoratului controlat mental de spirala energiei universale!
Ai grijă mare la cei ce se ating în podul palmei sau la cele pe care le mănâncă intre degetele mari de la picioare! Să nu te sperii de câți magistrați vei da! Simplu: rucsăcel, cort de o persoană și obligat șosete culoarea maron/albastră! Nu se mai poarta kaki!

*Tareee: azi kiar el, sublimul moralist și-a uitat în direct întrebările...nici de pe prompter nu le putea citi, râzând de el însuși! Caraghios rău!

Mihai spunea...

Pentru cel trimis la "Jegosii" citire;
Ce au spus medicii cand au vizualizat "sârma" în colon la Știrea?
"Antena 3 este aici"!😝👌
Huooo,huuuu
Mă , nu mai mancati toate sarmele si mercur_ialele ce vi le baga astia pe gat in mici ,sarmale ,fasole cu ciolan ,miel,purcelusi,vitei ,,berbecuti la protap etc la chefurile ,chermezele, serbarile populare la care va ghiftuiti pe gratis .
Huuuu,huooo ,huuu delirantilor .Asasinate ,otraviri, urmariri 🦴🐩🐕

Iulian Mareș spunea...

Retardatului Avianyk, nu departe de prostul țării ce nu poate citi întrebările pt Referendum, "concepute de el" precum și "cărțile scrise de el" de râd și copii de inepțiile inserate...
-cele postate erau bancuri!
Dar cum ai span în cap, nici nu înțelegi...
Dai ca tonții # din clanță! Hoo, că nu mai este mult până pe 26.05 seara!