Un produs Blogger.

vineri, mai 24, 2019

Lista europarlamentarilor noului PNL, un grup de detractori ai PNL tradiţional

22 comments

22 de comentarii:

Dan spunea...

S-a modificat si oug114 ..... unde este modificarea promisa de ministrul apărării cu privire la cresterea salariului/soldei de grad la pensionari..... Alta țeapă marca PSD

capitanu nemo spunea...

Deschiderile, facute de conducerea si membrii Filialei 1 Targu Jiu la nivel parlamentar si guvernamental saptamana trecuta, au fost valorificate de conducerea SCMD, miercuri, 22 mai a.c., cand au avut loc negocierile. Demonstratia, privind ilegalitatile si neconstitutionalitatea prezentei militarilor in textele OUG-urilor care au anulat, practic, Legea 223/2015, a fost facuta, solutiile au fost gasite, SCMD le-a formulat si prezentat in scris.

Iulian Mareș spunea...

Acum Rareș Bogdan mănâncă și el din lada de gunoi, cum mânca un deputat USR resturi din coșul de gunoi de la Parlament!

Burebista spunea...

Oare și acest site a devenit un instrument de propaganda al PSD? Parca trebuia sa fie despre pensii militare.... Nu PSD-Olguta-Dragnea au dat OUG 59???
Unde e noua lege despre care vorbea Dragnea pe 27 martie?

Militar de la 14 ani spunea...

Se spune că PNL-ul ar fi câștigat procente bune cu acest urechiat Rareș Bogdan. E un neavenit, o gură mare, care va ajunge în PE. Ce câștigăm noi? Nimic, cum ar zice Dragnea. O listă a PNL-ului de toată jena.
Mă uit și pe lista PSD-ului. Oglindă. Ce caută maimuța de Carmen Avram? O altă trompetă de ka antene. Jalnici și ăștia.
ALDE, USR etc, toți o apă și un pământ. Chiar că ăștia nu sunt din statul paralel, ci sunt paraleli cu ceea ce înseamnă UE. Vai de capul nostru!

Iulian Mareș spunea...

14 ANI,
Daca tu mai găsești o singura jurnalistă cu 1/2 din premiile internaționale și naționale obținute de ea, eu îți zic că ai dreptate! Dacă nu, ești în ofsaid!

Dan spunea...

Eu votez burghezia rosie,baietii smecheri milionari in euro din psd. Apoi plec definitiv (pe 16-07-2019 in UK la rude stabilite acolo de 17 ani ) din colonia asta de sclavi lasi, trepanati fara viitor.Doar minunea ca ciuma rosie sa ia sub 15% (procentul hotilor si smecherilor politruci rosii ) ma va face sa ma razgandesc.PS votez totusi cu PUNR.

M spunea...

@Dan - la art. 59 indice 1?

Daniel Craciun spunea...

incredibil...
deci, daca nu strig ,, muie psd ,, ,ma incadrez in ,, colonia asta de sclavi lasi, trepanati fara viitor,, ...
bai astia de la #rezist...dc credeti voi ca sunteti mai inalti, mai frumosi, mai destepti ?!
cu ce drept ma jigniti si jigniti pe cei care nu va impartasesc opiniile ?!
bai extremistilor de la #rezist, prin injuriile pe care le proferati non-stop, nu faceti decat sa creati o reactie adversa, pe masura violenta voastre verbale.
asa ca...mu(r)e ,,camasilor negre,, de la # rezist !!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu va mai ingrijorati atat de tare de ciuma neagra, PNL, care sfarama statui de eroi cu ciocanul si terfelesc tricolorul romanesc in zonele cu iredentisti maghiari, cat si aproba cu mare satisfactie profanarea crucilor eroilor neamului prin invelirea cu saci de gunoi de catre aceiasi iredentisti! Ai carnet rosu de nebun, sau o dovada de la medicul psihiatru ca esti alienat mintal si dus rau cu capul, ti se da carnet de membru PNL, daca esti intreg si sanatos mintal, n-ai nici o sansa! PNL s-a marit numeric de cand au fost gratiati schizofrenicii de la Obregia, Socola si Balaceanca! Viitor de aur Tara are, cu lichelele si ciumele liberale adunate din spitale!

Iulian Mareș spunea...

Sa nu uiti sa ne postezi si din UK! ...tot in domeniul constructiilor?

Iulian Mareș spunea...

În 26 mai, în același timp cu alegerile europarlamentare, de la 07:00 la 21:00, se desfășoară și referendumul pe justiție.

Potrivit Legii 3/2000, actualizată în iulie 2018, referendumul este valabil dacă participă la vot cel puțin 30% din numărul total de alegători. Referendumul va fi validat dacă 25% din numărul total de alegători vor vota "DA".
Potrivit AEP, înscriși în Registrul electoral sunt 18.949.141 alegători.
Astfel, printr-un calcul simplu, pentru ca referendumul pe justiție să fie valabil trebuie să înregistreze o participare la vot de 5.684.743 de cetățeni cu drept de vot, adică prezența trebuie să fie de 30%.
A fi valabil nu e același cu a fi validat. Pentru ca referendumul să fie validat, 25% din totalul alegătorilor cu drept de vot trebui să voteze DA. Prin urmare, 4.737.286 trebuie să voteze ”DA”.

brenda spunea...

ce spune cineva aci ca s-au gasit rezolvari privind pensiile militare .adica ?

CEZAR spunea...

vineri, mai 24, 2019
Dan spunea...
---------------------------
Acun intrebarea este -
e Dan idiotul sau Dan - grasul..???!!
Oricare ar fi ...du-te mai sa mai scapam de un jeg..!!!~

Stelian P. spunea...

@Iulian
"(3) Rezultatul referendumului este validat dacă opțiunile valabil exprimate reprezintă cel puțin 25% din cei înscriși pe listele electorale permanente."
Chestia cu DA e poveste.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
ești #USR-ist? 🤔

Huhu Rezea spunea...

Art. 5 din L 3/2000
(2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puțin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
(3) Rezultatul referendumului este validat dacă opțiunile valabil exprimate reprezintă cel puțin 25% din cei înscriși pe listele electorale permanente.

Referendumul este validat dacă opțiunile valabil exprimate prin DA sau NU reprezintă 25% din cei înscriși în listele electorale permanente. Asta înseamnă că din numărul voturilor introduse în urne se scad voturile nule, adică voturile albe, voturile stampilate pe mai multe formațiunietc. Din numărul voturilor rămase, număr care trebuie să fie cel puțin 25% din cei înscriși pe listele permanente, câștigă opțiunea DA da NU care are cu cel puțin un vot mai mult.
Asadar, cei care se duc la vot pot să mascheze optiunea lor la referendum, față de membrii comisiei, prin anularea buletinelor pentru referendum.
Degeaba se prezintă 40% la referendum dacă jumatate dintre ei anuleaza votul, adică introduc în urne buletine nestampilate sau multiplu stampilate.

Iulian Mareș spunea...

#Stelian,
Nici nu mă așteptam la altă remarcă!
Paris că Partizanul votează până-n 09.00! De harnic...😂🤣

Oare de ce?

Iulian Mareș spunea...

*pariez

Stelian P. spunea...

@Iulian
Daca ati copiat prostia aia in asteptarea unei remarci din partea mea atunci ati reusit. Ar fi bine totusi pentru onoarea gradului pe care l-am purtat amindoi in activitate sa nu copiati lucruri pe care nu le intelegeti.
Asa, de gluma, "Pentru ca referendumul să fie validat, 25% din totalul alegătorilor cu drept de vot trebui să voteze DA. Prin urmare, 4.737.286 trebuie să voteze ”DA”."
Daca voteaza NU, referendumul nu e validat ? V-ar place ?

Iulian Mareș spunea...

Eu nu am așteptări mari de la tine, atât timp cât susții prostiile rumegate de Mut timp de aproape 5 ani!

Drăghici,
Într-o zi te-am zărit prin Cimitirul Giuleşti Sârbi, plăteai taxa anuală la Biroul administrativ!

Iulian Mareș spunea...

Dembele,
cum stai cu cititul?