Un produs Blogger.

sâmbătă, mai 25, 2019

Nu boicotăm REFERENDUMUL! Putem să-l anulăm.

48 comments
In ultimele zile au fost discuţii că desfăsurarea referendumului concomitent cu europarlamentarele ar deconspira pe cei care nu vor să voteze la referendum.
Votanţii care nu sunt de acord cu referendumul lui Iohannis nu trebuie să se dea în spectacol în secţiile de votare prin refuzul de a semna pe listele referendumului si neridicarea celor 2 buletine pentru referendum.
Pornind de la condiţiile impuse de legea referendumului pentru valabilitatea şi validarea unui referendum, cei care nu doresc să contribuie la validarea referendumului pot să stampileze multiplu buletinele pentru referendum sau să nu le ştampileze deloc.
In cazul acesta se semnează în ambele liste de alegători din sectia de votare, respectiv atât în listele pentru europarlamentare cât şi în listele pentru referendum.
Există şi opţiunea de a nu solicita buletinele de vot pentru referendum şi de a nu semna în listele electorale.

Art. 5 din L 3/2000
(2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puțin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
(3) Rezultatul referendumului este validat dacă opțiunile valabil exprimate reprezintă cel puțin 25% din cei înscriși pe listele electorale permanente.


Referendumul este validat dacă opțiunile valabil exprimate prin DA sau NU reprezintă 25% din cei înscriși în listele electorale permanente. Asta înseamnă că din numărul voturilor introduse în urne se scad voturile nule, adică voturile albe, voturile stampilate pe mai multe formațiunietc. Din numărul voturilor rămase, număr care trebuie să fie cel puțin 25% din cei înscriși pe listele permanente, câștigă opțiunea DA da NU care are cu cel puțin un vot mai mult. 
Aşadar, cei care se duc la vot pot să mascheze optiunea lor la referendum, față de membrii comisiei, prin anularea buletinelor pentru referendum.

Degeaba se prezintă 40% la referendum dacă jumatate dintre ei anuleaza votul, adică introduc în urne buletine neştampilate sau multiplu ştampilate.

48 de comentarii:

M spunea...

O singură întrebare : cine numără? Sau, mai clar: de unde sunt tabletele și cine a făcut softul? 😁

Iulian Mareș spunea...

Eu nu ridic buletinele pt Referendum, nu semnez pt ele și trag linie la semnătură!
Nu pot răspunde la întrebări idioate solicitate de idioți!

Patrascioiu spunea...

Huhule nu te înțeleg. CAre e problema ta?Ce treaba ai tu cu corupția?Ai tu un dosar penal pe coruptie?Dacă referendumul e validat intri la pârnaie? Uite eu voi spune da la ambele întrebări fiindacă aplicarea pedepselor celor corupți nu mă afectează. PE tine te afectează? Nu cred.Atunci care e baiul?

Huhu Rezea spunea...

#TesticIce
Tu înțelegi greu deși ți-am explicat ca Da Înseamnă permiterea amnistierii hoților, teroriștilor, criminalilor, violatorilor.

M spunea...

Corect!
Eu votam DA la întrebarea :„Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii?”
Orice nedreptate ma afectează și pe mine! În plus cel care pune întrebarea este un IDIOT în care nu poți să ai încredere! 😁 Deci probabil că și invalidarea este o soluție în condițiile în care sunt convins că Johannis a organizat o fraudă masivă ca să îi iasă referendumul!

Leon spunea...

Eu sunt unul din multii discipoli ai lui Iulian ..!

Militar de la 14 ani spunea...

Prin comparație cu referendumul despre familie, acesta este mult mai clar, chiar dacă întrebările ar fi putut fi mai concise, mai la obiect.
Și acolo au existat nedumeriri cu trimitere la nu știu ce lege aflată în Parlament.
Concluzia e că nu prea știm ce vrem pentru oamenii din țara asta. Ambele referendumuri ar fi trebuit să-i ajute pe Dragnea (primul) și acum pe Iohannis.
Așa cum unii au mers la primul, alții se pot duce la al doilea. Campania de a vota sau nu, slujește intereselor celor 2 actori implicați, nicidecum oamenilor. Așa că, poporul va decide dacă are și el ceva de câștigat din asta. La primul referendum a răspuns : nu ne interesează. Să vedem răspunsul de la al doilea referendum.
Oricum ar fi, există o vorbă - adevărul e undeva la mijloc.

ifrim spunea...

Pai daca semnez si iau buletinele de vot chiar daca le anulez nu conteaza pentru prag?

Huhu Rezea spunea...

@ifrim
Daca procedezi asa cum zici contribui la îndeplinirea condiției de valabilitate a referendumului, 30% din cei înscriși pe lista, dar și la neîndeplinirea celei de-a doua condiții, respectiv la invalidarea lui, dacă opțiunile valabil exprimate prin DA sau NU sunt mai puține de 25% din cei înscriși pe liste.
Mai citește o data art. 5 din lege.

Leo spunea...

Parcă prin 1986 privitor la dezarmare , sau nu-mi mai amintesc de atâta amar de ani , dacă ceașcă a lansat vre-un referndum.
PS
Eu voi face exact pe invers decât Julio sau Leon, iar apoi mă frec pe burtă zicând vesel că "vine papa"....

Stelian P. spunea...

@Iulian
Atentie! Pentru unii o simpla linie trasa in rubrica semnatura echivaleaza pentru altii cu semnatura. Ar fi bine sa treceti col. inaintea liniei.
Ce se intimpla cu buletinele lasate in gol acolo ? Intreb pentru un prieten.

Iulian Mareș spunea...

#GP, °|°,
Tu nu te-ai întrebat de ce una din întrebările Partizanului nu este:
Sunteți de acord ca Președintele sa nu beneficieze de imunitate, așa cum am promis și să returneze MF cei 320000€ obținuți în condiții imorale și nelegale?


*De ce? Pt că ți-ai luat alambic nou și serpentină nouă, rusească? FB faci, FB găsești!

brenda spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mircea spunea...

Patrascioiule...spune ne tu de ce il sprijini pe acest presedinte care nu ne spune niciodata nimic de substanta ...care nu stie decat...Dragnia...Ponta...PSD...proasta guvenare...care nu ne a spus pe unde sunt cei 4 copii pe care i a vandut familiei din Canada...una peste alta...simti romaneste sau iti plac alogenii din fruntea opozitiei actuale...Orban...Barna...piticul Julien....

Iulian Mareș spunea...

Tu poți semna cu degetul dacă există oameni care semnează cu o linie orizontală!
Solicită detalii Partizanului comod!
*Eu am semnat mereu numai și numai cu stiloul!
Mă și mir că încă există proști care nu și-au dat seama despre scopul adevărat al acestui Referendum!
Oare de ce nu a întrebat și despre renunțarea la imunitate, că așa a promis?


Brenda,
Mergi și soliciți numai buletinul pt PE! Specifici asta când te caută pe tabel! Atât iei un buletin de vot, asta în situația în care nu vrei să participi la Referendum!
Am să fac și o glumă: parcă ar fi scrise de tine cele 2 întrebări, așa de încurcate/alambicate au fost formulate! Dar nu-ți dă probleme, nici KWI nu le înțelege și nici nu le poate explica! 😂🤣

M spunea...

Deci, intri în secția de votare, unul îți scanează buletinul și te întreabă ce votezi. Tu zici ca numai la europarlamentare dat habar nu ai ce bifează ala acolo. Și uite așa voteaza altul pentru tine.
Sau tu anulezi votul și buletinul tău de vot dispare înlocuit cu unul în care ai votat da! 😁
Deci, cine e ăla cu tableta?!!!!!

Mihai spunea...

Dece unora le este frică de aplicarea stampilei pe ”DA” ? Fiindcă tin cu hotii și jmecherii !!!!!!

Huhu Rezea spunea...

@M
Daca ai asemenea bănuieli bolnăvicioase putem deduce ca nu ai întrat de multe ori intr-o secție de votare.
Nu trebuie sa fii decât atent ce liste srmnezi sau în care lista suplimentară ești înscris.
@avy
Nu este vorba de a încuraja corupția, dar este prea mare tupeul unui samsar de case care nu a ajuns încă infractor pentru ca și-a tranzacționat libertatea cu procurori corupți.

Arfy spunea...

"M" scanarea CI sau BI după caz se face pentru a împiedica să votezi în mai multe secții(multiplu). După scanare poți să pleci acasă că nimeni nu va putea vota în locul tău! Nu se confruntă softul scanării cu listele. Așa ceva este imposibil și nu-și are sensul. Am participat în comisia pentru alegeri. Nimeni nu-și riscă libertatea pentru un vot în plus sau minus. Reprezentanții partidele, observatorii nici măcar nu știu din partea cui partid faci parte. Poate în comunitățile mici să se știe între ei. Din acest punct de vedere alegerile vor fi corecte. Incorectitudine a fost din partea tuturor prin minciunile promise, multe dintre ele neavând nicio legătură cu PE.

Iulian Mareș spunea...

Adică, nu ne mai bagă la pușcărie prin OUG? Nu voi mai trăi în grup cu domnuca aia? Nu-mi va mai lua bruma de avere? Nici pensia?
Mă iartă?
Nu mai fac cei 4 tâmpiți de primari autostrăzi și căi ferate de mare viteză, să aibă și ardelenii TGV?
Adică dă Partizanul înapoi căsuțele și paraiul?
Se întorc în țară și cei 4-5 copii "adoptați"?
Măi, să fie? Și începuse să-mi placă!
Nici trădătorii, nici snobii, nici cei ce le pute România și nici # nu mai sunt ce-au fost!?
Cioloș trage în jos USR!
Orban este un păcălici!
Ponta este un măscărici!
Gabi a ratat clipa și viitorul nu-i aparține!
Tăriceanu este urmărit operativ de 15 ani pe banii noștri!
Liviu - vor să-l condamne pt mărirea salariilor/pensiilor.... creștere economică...etc!
KWI? Da, KWI să domnească într-un concediu veșnic!
Sclavilor, va place?
Dacă ați avut strămoși șerbi în țara lor, vreți să fiți doar slugi și să v-o tragă groful VON ...., pe canapea!

*Nu va faceți speranțe: Prin muncă vă veți elibera!
Și baftă la mâncat pește din raionul în care largau piloții, la întoarcere, muniția cu uraniu sărăcit și bombele cu grafit, neutilizate în Serbia! Să aveți poftă!
En marche spre PE!

M spunea...

@Arfy - dacă ai știi exact cine a votat (deci nu mai poți vota în numele lui pe o listă de suplimentară) sau cine a votat doar pentru europarlamentare și deci poți să bagi un vot pentru referendum - chiar nu ți se pare interesant?
SIMPV oferă informații, statistici în timp real, cineva știe în timp real câți au votat la referendum, de câți mai e nevoie. Cineva din Teleorman, prieten cu Dragnea să zicem! 😁
Dacă ma înșel eu ar fi bine. Nu cred în coincidențe. Nu cred ca întâmplător USR a insistat în folosirea SIMPV acum. Sistem nefolosit la referendumul pentru familia traditională.
Cum zicea stimatul domn Huhu, sunt bolnav! 🤧

Stelian P. spunea...

@Iulian
"*Eu am semnat mereu numai și numai cu stiloul!"
Fudulia bat-o vina cere gesturi ample, vazute de toate slugile. Sunt sigur ca foloseati un stilou scump si tot atit de sigur sunt ca nu stiti lucruri elementare despre scrisul cu stiloul.
Dupa cutremurul din 1977 criminalistii au descoperit ca inscrisurile facute cu cerneala deveneau ilizibile daca erau supuse intemperiilor, umezelii sau altor substante pe cind inscrisurile facute cu pixul sa pastrau foarte bine in timp. Deci ca sa fiu mai pe intelesul unui "colonel de la esalon" semnatura dvs. facuta chiar cu un Montblanc sau Parker nu avea mare valoare in timp. Deh, fudulia cere sacrificii.

Iulian Mareș spunea...

Ca sa stea VON Partizan linistit propun o lege a preventiei: cum implinesti 18 ani sa intri 2 luni/an la puscarie; o luna vara si o luna iarna, prin alternanta! Preventiv si fara deosebire de gen sau orientare sexuala! Apoi sa nu mai ai mama si tata ci parinte 1 si parinte 2, iar introducerea orientarii sexuale sa se transforme in al 3-lea sex: DIVERSIFICAT!
in sfarsit mai este un singur hop pana la open mind si de ce nu, full-swinger? Practicantii din MISSA stiu!
Ei da, acum vom fi europeni vero-vero.....! Este de bine asa?

Iulian Mareș spunea...

Nici nu au inceput alegerile si sublimul Ionel Dancă a anunțat că PNL a depus denunț împotriva edilului respectiv.

”Am depus denunț la Poliție împotriva primarului PSD Ion Moraru/Botosesti paia-DJ. Îi avertizăm pe ceilalți primari care au intenția să comită abuzuri că suntem pregătiți pentru plângeri penale împotriva lor”, a zis Ionel Dancă în cadrul unei conferințe de presă.

Iulian Mareș spunea...

O femeie cu oIo!

"Nu sunt note de trecere pentru competitori, dar cred că cea mai proastă notă și cea mai mare revoltă o produce Klaus Iohannis. Acest domn nu a înțeles că are o răspundere în plus. Referendumul cu care a venit într-un mod atât de jignitor pentru popor, din calitatea sa de președinte... dacă era doar un simplu președinte de partid... tot notă proastă îi dădeam, dar nu nu-mi stârnea atâta revoltă. Dar tu, ca președinte al României, îți disprețuiești poporul atât de rău încât să-ți permiți să încerci să-l prosteși punând un referendum care nu are niciun fel de finalitate? Nu există notă pentru așa ceva, există un singur lucru: eject!

Iulian Mareș spunea...

Stein,

Pentru autostrazi lucreaza multe firme straine care s-au dovedit neserioase....pt ca le merge aici!

Iata si un bun exemplu ca raspuns:
"Narcis Neaga, măsuri și împotriva angajaților CNAIR:

Directorul General Narcis Neaga i-a reamintit Antreprenorului că plățile pentru lucrările efectuate sunt decontate la zi de CNAIR și așteaptă și din partea acestuia să respecte graficele de lucrări asumate.
Narcis Neaga a mai anunțat că va lua inclusiv măsuri administrative împotriva angajaților CNAIR care ar fi trebuit să se ocupe de gestionarea acestui contract.
Trebuie să fie pe șantier, acolo unde se desfășoară lucrările, nu în birouri la cafele și prăjituri. Dacă ei cred că în domeniul ăsta pot să stea la birou între 8.00 și 16.00 și să aștepte să vină ziua de salariu, fără să se intereseze ce se întâmplă cu proiectele de milioane de euro pe care le au în administrare, se înșală. Am să le analizez activitatea și am să iau masuri împortiva acestor angajați care nu au înțeles ce trebuie să facă de fapt", a atras atenția Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga.
La controlul inopinat în șantierul Variantei Ocolitoare Satu Mare, a participat și Reprezentantul legal al DRDP Cluj, Crina Lăpușan, regională pe raza căreia se află acest obiectiv de investiții."

Iulian Mareș spunea...

Un liberal meskin, sarac dar sarac rau!

"Theodor Stolojan are interese directe în două firme, Strategic Consulting SRL din Bucureşti şi Pavcrib Clăbucet Sosire SRL din Predeal. Strategic Consulting SRL a fost trasă pe linie moartă încă din 2013, cu o singură zvâcnire de activitate în 2016, când a raportat un profit de 60.000 de lei la o cifră de afaceri de numai 27.000 lei.
În rest, firma de consultanţă a fostului premier a înregistrat afaceri 0, nu are niciun angajat şi a adunat în ultimul an fiscal pierderi de peste 31.000 lei şi datorii de aproape 325.000 de lei. Pe minus merge şi Pavcrib Clăbucet Sosire SRL, specializată în restaurante, din care Stolojan s-a retras, dar de unde are de recuperat un împrumut de peste un milion de lei. Firma din Predeal a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 1,2 milioane de lei şi pierderi de 6.200 lei, cu 15 angajaţi, dar şi datorii de aproape 2,6 milioane de lei.

Acţionar la companii strategice
Mult mai bine se prezintă tabloul marilor companii, în care Theodor Stolojan are pachete semnificative de acţiuni. Este vorba despre Antibiotice SA (valoarea acţiunilor deţinute este de 203.200 lei), Biofarm (participaţii de 129.843 lei), BRD (acţiuni de 515.200 lei), Conpet (986.000 lei), Electrica (21.670 lei), Romgaz (805.860 lei), Transelectrica (600.000 lei), Transgaz (2.409.000 lei), Banca Transilvania (1.073.380 lei) şi Raiffeisen Bank (276.000 lei).
Una peste alta, europarlamentarul liberal deţine acţiuni la companii strategice şi profitabile în valoare de circa 6,7 milioane de lei, la care putem adăuga şi împrumutul de peste un milion de lei pe care îl are de recuperat de la restaurantul din Predeal. Vorbind despre împrumuturi, trebuie remarcată dărnicia deosebită de care dă dovadă Stolojan atunci când vine vorba despre angajaţii săi. Politicianul i-a împrumutat în 2018 cu 15.000 de euro pe Mihai Rusen şi cu nu mai puţin de 60.000 de euro pe Ana Brînză, consilierii săi personali de la Parlamentul European.

Modestie de manual: ditamai europarlamentarul conduce un Matiz
Theodor Stolojan a declarat anul trecut venituri impresionante: 79.958 de euro de la Parlamentul European, dividende de 770.622 lei de la Banca Transilvania, dobânzi bancare de 65.974 de lei, pensie de 39.233 lei de la statul român, încă o pensie de 19.797 de dolari de la Banca Mondială, pensia de 57.770 lei a soţiei sale, diurne de 73.099 de euro din partea Parlamentului European şi 12.767 lei de la Grupul politic EPP.
Cu atâtea surse de venit, Stolojan nu se putea încrede într-o singură bancă, astfel încât liberalul are nu mai puţin de 19 conturi şi depozite bancare. Fostul premier şi lider de partid deţine la şase bănci peste 53.000 de lei, circa 200.000 de euro şi aproximativ 60.000 de dolari. Averea liberalului este completată şi de mai multe bunuri imobiliare: cinci terenuri intravilane în Dâmboviţa şi Bucureşti, cu o suprafaţă totală de peste 10.000 de metri pătraţi şi un apartament în Bucureşti. Cireaşa de pe tort: unul din cei mai prestigioşi şi bogaţi politicieni din România, milionar încă din anii ’90, conduce un Matiz."

*Si asta vorbea de pensiile nesimtite, insa la el erau cu bun simt, nu?

Iulian Mareș spunea...

De stiut:
"Există state în Uniunea Europeană unde votul este obligatoriu.
Este vorba despre Belgia, Bulgaria, Cipru, Grecia și Luxemburg, state ale Uniunii Europene în care votul este obligatoriu.
În ceea ce privește pragul electoral, în România, acesta este stabilit la 5% din numărul de voturi. Așa e și în alte nouă țări europene, precum Franța, Belgia sau Polonia, informează Antena 3. În altele, precum Italia, pragul e de 4%. În Grecia e 3%, 1,8% în Cipru. În 13 țări nu există prag electoral, Germania, Olanda sau Marea Britanie se numără printre ele."

Arfy spunea...

@!M - ai înțeles despre ce este vorba dar nu vrei sa accepți că sistemul este făcut din două părți: unul informatic și unul manual, pe liste! Cel informatic adună prin scanarea CNP nr celor care s-au prezentat la vot(Nu neapărat că au votat în cele două variante - poate să fie votant numai de referendum sau numai de PE și votanți de ambele) ei se nr statistic și rezultă un procent din totalul aflat pe liste cu drept de vot. Fie că ai trecut sau nu pe liste din acel moment indiferent unde te prezinți să mai votezi faci o infracțiune și se pedepsește cf legilor în vigoare. Încearcă varianta asta dacă vrei să fii dat la știri și să ai dosar de urmărire penală. Ai încrederea în instituțiile statului că sunt oameni care își fac treaba de specialiști! Toți se tem de furt!

Iulian Mareș spunea...

Un gest inedit al unui OM de afaceri ROMAN
....mai rar asa ceva!

"Lada cu manuscrise şi documente lăsate de Emil Cioran în grija părinţilor la plecarea la Paris în 1937, a ajuns peste ani în strada Dealului din Sibiu, pentru ca mai apoi să fie adjudecată, pentru 36.000 de euro, de Laurence Tacou, directoarea Editurii L’ Herne, şi fiica lui Constantin Tacou, unul dintre bunii prieteni ai lui Cioran. Ulterior colecţia a fost cumpărată, cu 507.500 de euro cu tot cu taxe, la licitaţie, de omul de afaceri de origine română, George Brăiloiu, care a donat-o Academiei Române."

*T3,
... dar casa, casa din Rasinari,nu a fost luata, prin retrocedare, cu acte de "buna credinta"? .... inca mai este timp!

Iulian Mareș spunea...

Fraierului snob, care se baga in seama,
-stiloul este acelasi din liceu, un stilou Waterman Patrician clasa medie, reeditat in 70, posibil ca timpul sa-i dea oaresce valoare, peste cea sentimentala; functioneaza si acum, iar despre cerneala care se duce in timp, depinde si de marca ei! ....pentru un barbat un stilou are aceasi insemnatate ca briketa, butonii, okelarii si ceasul! Sluga crede ca orice este scump, daca a avut un alt univers de valori ....cel marxist, acum neomarxist %!
Si uite asa, avand grija de el nici nu l-am stricat, nici nu mi s-a furat si nici nu l-am pierdut, iar scrisul nu s-a deformat!
Oricum si Eminescu scria cu pixul de aceea au ramas manuscrise, clar!
Cat despre opere semnate....bascalia este doar in capul a catorva saraci cu duhul! Posibil sa-ti fac rost de un stilou rusesc Soiuz, editie 68!Te-ar onora sigur!

Ein Stein spunea...

@avianyc
Raspunsul e simplu
"Fiindcă tin cu hotii și jmecherii, ailalti, !!!!!!"

Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...

Un exemplu de golănie, marca #!
Vineri ocazional.
- Care-i prognoza?
- Va fi o duminică fierbinte.
- Și după?
- Posibil să fie mai răcoare", au reprezentat reprezentanții Ambasadei Danemarcei la București, vineri, pe Facebook. 🤔👿

Iulian Mareș spunea...

Câtă ipocrizie într-o femeie sigură și geloasă:

"De când am împlinit 18 ani, am votat de fiecare dată. Am venit să votez pentru justiție și pentru cinste”, a declarat Kovesi.

Stelian P. spunea...

@Iulian
Multumesc anticipat pentru stilou. Nu am nici stilou, nici butoni si nici bricheta. As vrea sa am o amintire din 1968, un an in care am cam tremurat (nu de frig).

Stelian P. spunea...

Iulian
Apropo de femei:
"A fi un bun român nu înseamnă un bun european", a declarat Dăncilă dupa ce a votat.

F16 spunea...

mares nu vreau sa vorbesc cu pacat dar te banuiesc ca esti un mos innacrit,infatuat mehlean,plin de frustrari si mai ales vandut.Sunt sigur ca ai o pensie gigantica si te pisi pe amaratii care au mancat armata pe paine si acum se tarasc prin spitale civile pt ca SMC e plin de tigani.

F16 spunea...

mares nu vreau sa vorbesc cu pacat dar te banuiesc ca esti un mos innacrit,infatuat mehlean,plin de frustrari si mai ales vandut.Sunt sigur ca ai o pensie gigantica si te pisi pe amaratii care au mancat armata pe paine si acum se tarasc prin spitale civile pt ca SMC e plin de tigani.

CEZAR spunea...

Asa este ..are 15.000/ luna fara liceu militar si fara scoal;a de ofiteri ...!!

Stelian P. spunea...

Cozi imense si multe ore de asteptare la sectiile de votare din strainatate. Credeti ca diaspora sta la coada pentru europarlamentare ?

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23162707-foto-cozi-mari-mai-multe-sectii-votare-din-strainatate-romanii-asezat-rand-inca-prima-ora-orase-precum-bruxelles-torino-sau-viena.htm

Militar de la 14 ani spunea...

Cred că propaganda făcută de a nu ieși la vot pentru referendum sau pentru boicotare are efect invers. PSD-știi nu învață nimic din alegerile anterioare. Ura transmisă împotriva lui Iohannis, a celor de la #rezist și a majorității cetățenilor care gândesc, se va întoarce împotriva lor.
Păcat, pentru că au făcut și unele lucruri bune, e drept extrem de puține.

Referendumul va trece lejer de 40%. Ăsta e decontul arogantei și minciunilor pe care PSD-ul le-a promovat de când e la guvernare.

Leo spunea...

"Noi" care boicotăm , suntem cam puţinei după cum sună dinamica de la ora 16 când s-a îndeplinit pragul de validare de 30%.
Să-și bage pe gât oug-ul , 59 și 114 cei de la F&M.
Oblio a lansat fumigena cu "alegeri fraudate".
Numai mâine nu-i poimâine...........

Iulian Mareș spunea...

F16,
Bănuiești sau ai certitudini?
Adevărul este dincolo de noi!
Frustrat? ... în niciun caz! Am parte de 90% din tot ce mi-am dorit/propus....etc! Nici nu tânjesc la bunurile altuia, mă mulțumesc cu ce am și gândesc cum să fac să fiu ca cei care au realizat 100%!

C,
Ai fondul de cuvinte prea limitat de repeți aceleași nerozii? 😂🤣

Iulian Mareș spunea...

Leonard,
Ai așteptări că alții vor anula/diminua efectele acelor OUG-uri? Eu zic că îți faci doar iluzii!

F16 spunea...

mares, certitudini au numai imbecilii.oamenii normali au indoieli.esti de-o aroganta mult peste limita admisa.ai o autosuficienta de-a dreptul bolnava.si asta desi pari ca iti folosesti capul si in alte scopuri decat ca sa nu-ti ploua in gat.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Leo spunea...

1 măr + 1 acvilă = 10%