Un produs Blogger.

vineri, mai 17, 2019

Referendum despre toleranță... ca și cel despre Justiție

19 comments
ORICUM AI RĂSPUNDE.... DOVEDESTI CA NU CUNOȘTI  DESPRE CE E VORBA. 

19 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Prima corectie: Cred ca se refera la cifre nu la numere!

Ma intreb si eu, nu sunt introduse?
Clasa a IIIa B sau clasa a 3a B?
I Razboi mondial sau 1 Razboi Mondial?
secolul XIII sau secolul 13?

....despre ce vorbim?

Nu a uitat nimeni de aportul anticilor arabi/indieni in ale matematicii, dar oare de ce o lume intreaga a imbratisat la unison un limbaj comun in numerotatie si stiintele exacte, al cifrelor arabo-indiene?
De ce nu invata copii socoteli in scriere romana? Domnia sa nu are raspunsuri? ....si daca are de ce se vaita?
Eu cred ca este o falsa problema! Vrea si scrierea cu serpisori? La Paris, Londra...etc, tot asa au inceput?
Sfat: sa solicite Japoniei, Rusiei, Australiei si mai vedem.....ce raspuns primeste!

Iulian Mareș spunea...

Daca are treaba si cu Justitia, are si cu maria sa Coruptia!

Iata AUSTRIA, in splendoare!

Presa germană a publicat vineri o filmare făcută în Ibiza, chiar înainte de alegerile naţionale din Austria din 2017. Pe filmare, vicecancelarul austriac Heinz Christian Strache îi explică unei presupuse nepoate a unui magnat rus cum puteau fi canalizate donaţii de partid sub acoperire către FPO, principalul partid de guvernământ din Austria. Potrivit presei, donaţiile menţionate pe filmare, 500.000 euro și de o sumă de două milioane de euro pentru o organizație non-profit a FPO, nu au fost raportate Curții de Conturi, potrivit Der Spiegel.

Promisiuni legate de contracte publice

Strache a promis contracte publice în ceea ce priveşte construcţia de drumuri în Austria, dacă partidul său va fi ajutat. “Atunci ar trebui să înființeze o companie ca Strabag și apoi va obține toate contractele guvernamentale pe care Strabag le obține. Haselsteiner nu mai primește ordine!” Această afirmaţie face referire la Hans Peter Haselsteiner, CEO de lungă durată și co-proprietar al grupului de construcții Strabag.

Guvernul austriac poate fi înlocuit

Această filmare ar putea avea ca principală consecinţă eliminare FPO de la guvernare de către cancelarul Sebastian Kurz (PPE). O variantă pentru o viitoare coaliție guvernamentală la Viena ar fi o mare coaliție PPE-SPO (socialiștii), care a funcționat înainte de alegerile din 2017. O altă variantă ar fi demisia guvernului și convocarea de alegeri anticipate.

Iulian Mareș spunea...

Cam in aceeasi nota este si declaratia Consiliul Regional al Aleşilor Locali din Ţinutul Secuiesc

Consiliul Regional al Aleşilor Locali din Ţinutul Secuiesc consideră că, acoperirea cu saci negri crucilor amplasate de administraţia locală a oraşului băcăuan Dărmăneşti în Cimitirul din Valea Uzului este o provocare şi se delimitează atât de acţiune, cât şi de persoanele care au comis-o.

"Avem convingerea că această acţiune a avut ca scop discreditarea comunităţii maghiare din România şi distragerea atenţiei de la ilegalităţile autorităţilor locale din Dărmăneşti. Liderii comunităţii maghiare din România nu au recurs, nici astăzi, şi niciodată în ultimii treizeci de ani, la instrumente care contravin principiilor democratice, care încalcă drepturile sau aduc afront demnităţii unei comunităţi. Insinuarea, conform căreia UDMR ar avea orice legătură cu această acţiune condamnabilă, este inacceptabilă.

Facem apel la toţi cetăţenii, indiferent de etnie, să nu lase loc incitării la ură.
Somăm administraţia locală a oraşului Dărmăneşti să înlăture monumentele amplasate ilegal în cimitirul din Valea Uzului", transmite Consiliul Regional al Aleşilor Locali din Ţinutul Secuiesc.

Atentie mare la fraza finala si mai ales constructia ei!......va vine sa credeti?

Ein Stein spunea...

Asta care a facut sondajul e un imbecil, numerele sunt numere nu pot fi "introduse", poate reprezentarea lor grafica sa fie introdusa ceea ce e imposibil pentru ca ea este introdusa de sute de ani.

M spunea...

Io zic sa facem un Referendum! Il anunta Johhanis:
- Prima intrebare: Sunteți de acord sau sunteți împotriva pentru nu a exclude din afara școlilor care predau materii ce se predau copiilor despre care ei învață să nu se interzică permisiunea refuzului de a nu învăța despre numerele arabe și împotriva corupției?
DA/NU
- A doua intrebare: Aaaaaaaaa..... aaaaaaa..... aaaaaa....... deci intrebarea a doua.....aa... ... a....a....aaaaaa.. . a...a.... coruptii.... aaaaa..... Dragnia...... aaa.....aaa.... asaltul asupra justitiei.... a ... aaaaa......a. a. a. aaaaaaa .... am vrut sa spun PSD?
DA

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Categoric că au fost introduse de f mult timp CIFRELE arabe!
Scopul este altul.... și începe cu o banală și nevinovată testare!

Cezar spunea...

Si daca băgăm cifrele arabe (sic)...pensia lu m.Alul cum se va scrie???

capitanu nemo spunea...

Eu zic sa facem un referendum prin care sa intrebam populatia tarii daca vrea sa se mareasca numarul de generali(de la 10000 LA 20000).Ar trebui cam doi generali la un soldat pentru a se respecta sistemul piramidal.

Liviu PO spunea...

@all
Alta victorie a statului profund :
17.05.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: 4R
Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursurile declarate de pârâţii IGPR şi IPJ BH împotriva sentinţei civile nr. 3064 din 1.11.2018 pronunţată în dosarul nr. 2435/117/2018 al Tribunalului Cluj pe care o casează în parte şi rejudecând în aceste limite cauza, respinge cererea de chemare în judecată faţă de pârâţii recurenţi. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei recurate, respectiv cele privind soluţionarea excepţiilor şi respingerea acţiunii faţă de M A I pentru lipsa calităţii procesuale pasive. Decizia este definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 17.05.2019
Document: Hotarâre 693/2019 17.05.2019

M spunea...

Doamne Dumnezeule, asta e prost facut gramada!!!!
„Deși Legea audiovizualului nr. 504/2002 prevede clar că CNA este autorizat să emită "normele şi regulile de reflectare a desfășurării campaniilor electorale şi a celor pentru referendum", Consiliul nu și-a respectat această obligație legală, deși intrăm în ultima săptămână de campanie pentru referendum”, atrage atenția Administrația Prezidențială
„Președintele Klaus Iohannis consideră că refuzul CNA de a-și îndeplini atribuțiile îi afectează în mod direct pe cetățenii României..."
Și apoi palma peste rât primită de la un membru CNA
Vă rog eu, dacă-l cunoaște cineva pe cel ce se ocupă cu casca dlui Iohannis, să-i transmită că ”CNA este autorizat să” nu înseamnă ”este obligat să”. Și că un ”refuz” presupune întâi o solicitare. A, și că amenințările politicianiste nu intră în fișa postului de președinte al țării. - R. Herjeu
Si domniile voastre vor ca ăsta sa puna doua intrebari? Pai intrebarea pe toleranta are mai multa minte decat Referendumul lui Johannis!

Iulian Mareș spunea...

M,
Casca, keița și bateria constituie forța monolit al Bizarului!
Tupeul tipic și aroganța celor care ar trebui să tacă și să facă penitență pt 1000 de ani, pt că timp de 80 de ani nu au avut nici cea mai mică intenție.
Începem sa uităm și istoria se repetă, puțin skimbată!

Ein Stein spunea...

Ni colea ce zice un analist haustriac care intelege foarte bine tigania din Haustria:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/cat-de-influenta-este-rusia-in-politica-lumii-interviu-cu-analistul-austriac-gustav-gressel-1132554

"Eu sunt austriac, vin dintr-o ţară unde influenţa rusă este foarte mare, există legături economice, activitatea contrainformaţiilor este foarte slabă, corupţia a fost întotdeauna o problemă în guvern, deci avem o structură politică foarte închistată şi este foarte uşor pentru Rusia să penetreze aceste structuri."

Oare ei de ce nu fac un referendum pe "justitie"?

Mihai spunea...

@ ein stein
Numai ca bunul simt ii indeamna pe astia sa-si dea demisia inainte de a fi dovediti de justitie.
La noi din contră.
Rezultatele pentru țară și popor pe măsură

Leon spunea...

T3, aici iti dau dreptate.
Ce ne-am face noi fara un Presedinte-demisionar de la Cotroceni..!

Mihai spunea...

@ Huhurez @ Leon
Sper ca ati observat cate mai are de invatat Dragnia de la țărani si ciobani.
Inclusiv deblocarea OUG114🥨
Nu ar fi mai bine sa avem alegeri din 2 in 2 ani?
Asta cu scrisul cred ca a fost nehociata de Veorica in fructuoasa vizita in "Arabia" .

Iulian Mareș spunea...

Cel mai bine ar fi alegeri parlamentare și pt președinte în același timp și din 4 în 4 ani!
Deja am pierdut un an cu Partizanul Bizar! De fapt kiar 4 cu submediocrul ăsta...

Ein Stein spunea...

avianyc nu stiu cum dracu faci de o sucesti, o rasucesti si in final tot cu palma la curul infractorilor esti. Tu ai vazut citatul! Haustriacu zice "corupţia a fost întotdeauna o problemă în guvern". "In guvern"! Pricepi? IN GUVERN nu in guvernul X sau Y. Daca ala care zici tu ca din bun simt, of Doamne, si-a dat demisia, sa inteleg ca gata, nu mai este o problema cu guvernul corupt, hocus-pocus a disparut coruptia, Rusia si-a pierdut definitiv si etern influenta, totul e lapte si miere. Asa? Terminati dracu cu justitia, habar n-aveti ce e aia.
Ce se intampla in Haustria se intampla in aproape toata Europa, diferenta intre noi si ei e ca noi am reusit sa trimitem in PE niste jigodii care pentru un pumn de banuti mananca atat cacat, fata de propria tara, cat le cere stapanii lor. Ai vazut vreun haustriac sa spuna in PE ca guvernul e corupt si din bun simt banditul ala de care faci pomenire si-a dat demisia?
"Coruptia" in orice stat salasluieste la esaloanele 3 si 4 ale statului, vine un individ la conducerea unui minister, sta ce sta si apoi pleaca, doar el, ceilalti raman, functionarimea, angajatii. Astia din urma au reusit sa perverteasca institutiile statului in afaceri de grup, cu interese de grup, profesionale, financiare, etc. Ai vazut smecheria cu Statutul Punctionarului Public, inamovibilitate pe functie? Asta se numeste mafie sau burghezia bugetara. Daca se doreste macar temperarea fenomenului de coruptie acolo trebuie actionat. Am scris in nenumarate randuri ca singura solutie a Romaniei este restructurarea, reprofesionalizarea si scoaterea in afara legii a "numirilor pe functii".
Tu ai impresia ca politicienii nu stiu asta?
Vestele Galbene in Paris tocmai asta cer, disparitia statului mafiot, a burgheziei bugetare.
Ei nu cer plecarea lui Macron pentru ca stiu ca nu se indrepta absolut nimic, ei vor destructurarea mafiei.
Sunt curios, opinia ta, daca vin la guvernare bandele mafiote "de dreapta" crezi cumva ca ca se va schimba ceva, in bine zic? Pentru noi, ca pentru ei sigur da.

Mihai spunea...

ein stein
La cum arata Austria si ce nivel de trai au nici nu m-ar interesa de guvern.
Vestele galbene cu Codruta Keovesi emblema in lupta lor cu autoritatile ,exemplu de urmat.

Iulian Mareș spunea...

Stein,
Îl vor numi Director General la Aeroportul Sibiu și nu va mai mânca căcat pe aici! 🤗