Un produs Blogger.

duminică, iunie 09, 2019

Cine mai crede că nu avem și o justiție #rezist....?

34 comments
Judecătoarea Aida Popa, președinta completului care l-a condamnat pe Dragnea pentru instigare la un prejudiciu de 5000 euro



https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10213603547912717&id=1523855548&set=gm.840769972946793&source=57&refid=
13&__tn__=%2B%3D
La aproape două săptămâni de la condamnarea lui Liviu Dragnea, apar, pe surse, informații șocante despre ce ar fi făcut judecătorii la scurt timp după ce au dat verdictul, potrivit Antena 3.
„Sursele sunt unele de la cel mai înalt nivel din justiție. Înțeleg că la ÎCCJ, a doua zi după condamnarea lui Liviu Dragnea, s-a sărbătorit condamnarea unui om. Marți, s-au comandat mai multe pahare pentru șampanie, au mers mai mulți judecători într-un birou și un moment mai special, pe care mi l-au descris mai mulți oameni: un vicepreședinte al ÎCCJ, domnul Ionuț Matei, înțeleg că practic a pupat-o pe frunte pe președinta completului care l-a judecat pe Liviu Dragnea, doamna Aida Popa”, a spus Berta Popescu, la „Exces de putere

34 de comentarii:

Leon spunea...

@Huhule, tot pe surse se spune ca sampania a fost adusa de un angajat al SPP, de la Cotroceni !

Mihai spunea...

Din cate se vede la mijloc ar fi vorba de o zi festiva a cuiva si nimic mai mult.
Ca de regula inspiratia de la A 3 produce unora iluzii cu care-si alimenteaza imaginatia.

ifrim spunea...

Atunci sa dea si Livache un telefon lui Orlando si tanti Veorica sa le taie salariile magistratilor la juma' respectand si constitutionalitatea daca nu a facut-o cat a fost pe 6 cai frumosi.Astia si serviciile sunt statul perpendicular de vor ei sa faca si sa desfaca,sa puna presedinti ,sa darame guverne!

Cezar spunea...

S.o bată Dumnezeu
Ce are mai drag in viata..sa ajunga la fel ca Dragnea...vinovat fiind ca Dragnea

reddog spunea...

Femeia te ridica femeia te coboara! 😁😂
Lasa ca are cine sa-l consoleze pe Livache, Irinuca l-a declarat nevinovat.

Tot pe subiect pentru cei interesati.

https://m.facebook.com/liviudragneaparnaias/

capitanu nemo spunea...

Tot pe surse se spune ca Dragnea este un om cinstit care din salariu de bugetar,facand economiii (nu a fumat,nu a baut,nu a fost in concedii )a reusit sa faca o avere de care ar fi invidiosi si patronii de fabrici de renume din tarile vestice.Unii nici acum nu isi dau seama ca demonizarea justitiei pe A3 le-a adus locul 3 ,tot inainte ....pana la 10 la suta ...sau mai rau ,poate avea si soarta PNTCD.

capitanu nemo spunea...

Singurul om care mai poate salva PSD ar fi Ponta,la ora actuala partidul nu mai are personalitati care sa fie lider si locomotiva pentru partid,cu Veorica,Oprisan,Carmen Dan,Stanescu este foarte greu sa se redreseze.

J spunea...

Si ce voiai? Voiai sa se decreteze doliu national?Foarte bine.Un hot mai putin in Rou.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mai injuram, mai blestemam, dar nu bucura pe nimeni privarea de libertate a cuiva, oricat ti-ar fi de dusman. E chestie si de crestinism, daca vreti varianta cea mai umana si morala! In cel mai rau caz, cu suspendare era cel mai potrivit, mai ales ca probatoriul nu a fost relevant...

Leon spunea...

Aceeasi pedeapsa a primit si o mama pentru ca a furat o bucata de salam si una de cascaval dintr-un magazin pentru fetita ei, un prejudiciu de 10 euro !
Pentru instigare la abuz in serviciu, cu un prejudiciu presupus de 5 000 de euro, Dragnea a scapat usor..!
Ce justitie b(o)landa avem !

Mihai spunea...

Era relevant daca A3 spunea si ca tragerea la sorti a completurilor de 5 judecatori a fost manarita. Poate urmează!

Patrascioiu spunea...

Cornelision fii subofițer ca subofiterul e subofițer, nu e nici soldat nici ofițer. Ne-am dat naibii.De când Huhu te meditează ai început sa vorbești numai în termen specifici justiției. Auzi PROBATORIU.Bravisimo.Se vede ca ai găsit manivela.

M spunea...

Ha, ha, ha. Aceeași mizerie!!! Iubitorii unor infractori o laudă pe judecătoarea care a condamnat capul bandei rivale.
Faptul ca și Johannis a furat nu este o scuză pentru Dragnia.
In rest o știre oarecare. Unii au băut de fericire că altul a intrat in pușcărie. Familia Drucci a sărbătorit intrarea lui Al Capone la pușcărie.😁
Ai lui Johannis zici ca sunt niște sfinți și nu niște idioți care găsesc scuze unor infractori pentru ca sunt "infractorii lor". Johannis e cercetat în 4 dosare penale. Dacă nu ar avea super-imunitate.....

Gigi spunea...

Domnilor,eu am mai spus cu diferite ocazii,pe aici,sau prin alte părți:toți sunt o apă si-un pământ!
Cei care s-au înfruptat din
averea țării,sunt majoritatea care au lucrat la stat,așa zișilor bugetari,cei care au avut privilegiul să li se atribuie contracte,așa zise afaceri cu statul.
Nu le mai puneți voi palmă unora și altora,că ăia a furat sau înșelat statul mai puțin,că ăilalți au furat mai mult,că ăla e răul cel mai mic,că ălălalt e răul mai mare etc.
Toți sunt răul acești țări! Să fie clar!Toți care au fost la putere de la așa zisa rev.au pus umărul la distrugerea econ.țării.
Noi stăm și ne criticăm aici cu pensiile înghețate după o viață de muncă în slujba patriei,iar ei își văd de drumul lor,cel distrugător de țară până la victoria finală.
Nu vedeți că toți care cum vin la putere se leagă de pensiile noastre? Nu v-ați pus niciodată întrebarea,de ce?
Nu v-ați întrebat niciodată de ce politicienii,
tembeleviziunile (unele),
fac propagandă că noi avem pensii nesimțite și populația moare de foame,fără să spună vreodată câte averi au făcut cei ce ne-au condus?
V-ați spus întrebarea asta vreodată?
Ia gândiți-vă și veniți cu-n răspuns!
Și lăsați dreakului pe propagandiștii care îi vedem și pe aici,și care sunt plătiți,haideți să gândim prin noi înșine,nu prin alții.
Nu am nimic cu cei care au făcut averi prin muncă cinstită,să fie clar.Cinste lor!Au știut cum să facă,au avut timpul necesar,nu au fost legati de serviciul militar 24/24 H.Iar acum stăm la mila tuturor celor care vin la putere profițînd de naivitatea cetățenilor.

Unknown spunea...

Au beut in timpul serviciului si la locul de munca ?
Atunci nu ma mai mira hotararile diametral opuse, ale completelor de judecata, date in cauzele ce privesc litigiile legate de pensiile militarilor. Se spune ca politica-i curva, dar daca ne raportam la magistrati, politica-i fata mare si neprihanita.

Sorin spunea...

Cum adica "s-au comandat mai multe pahare pentru sampanie"? Inafara de "multe surse de la nivel foarte inalt din justitie". Berta Popescu a preluat ștampila cu sursele de la Iosif Buble. Amândoi nu au reușit să dea lovitura, au evoluat putin, deși ar fi vrut mai mult. Buble si-a creat site-ul pesurse care a lansat destule soparle. Cum CNA nu zice nimic despre argumentarea unor informații din surse, Buble castiga daca deschizi articolul, cu titlu bombastic si continut nul.

CEZAR spunea...

Definitia Armatei ..pe scurt

O caruta in care stau soldatii si gradatii..la care trag OFITERII si se fac ca imping ..subofiterii !

Iulian Mareș spunea...

Dar la un restaurant serios nu se puteau gratula și distra?
...eventual al unui patron cu dosar!

* Decât să dai exemple de pe Facebook mai bine stai calm și nu te băga în seamă!

M spunea...

Eu nu pot să cred că iubitorii de DNA, Johannis și penalii lor sau ăilalți, iubitorii de amnistie, Dragnia și penalii lor nu înțeleg ceva simplu :
Într-o țară pe de o parte avem firmele (care vor bani și se bat și între ele), clasa politică (care vrea bani și se și bat între ei) și prostimea către muncește.
Dacă prostimea nu identifică drept dușman clasa politică atunci urăște firmele. Și asta nu e bine pentru firme!
Unii din clasa politică aliați cu unele firme le-au tras-o alorlalti din clasa politică aliați cu alte firme.
Prostimea aplaudă. 😀
Ce dracu? Voi credeți ca Schweighofer moare de grija democrației din România? Sau Raiffeisen?
A intrat unul din mafioți la pușcărie. Idioții aclama! Nici nu înțeleg ca locul lui e luat de alți mafioți, mai rai decât ăla din pușcărie, mai conectati la politic, la justiție și la șpăgi!
Somn ușor!

Dan spunea...

Mares e groasa cu voi birocratii militari.Rares a anuntat oficial ca a discutat cu toate partidele exceptie psd pentru taierea (prin impozitare) a umflaturilor la pensie.Pensie speciala (exact ca afara ) doar pentru militarii si politistii operativi ! Gata cu pensii speciale la birocrati kaki , contabili, ,liftiere ,femei de serviciu in sparlament,grefiere etc . functionari sparlamentari.Gata s-a terminat desfraul cu pensii cu 5 cifre ! Bravo Rares !

Dan spunea...

Daca reuseste sa taie vârfurile la pensiile de tip mafiot de peste 10.000 lei Rares ajunge presedinte !

Dan spunea...

Si PONTA a zis exact la fel acum 30 minute la Romania tv.Tremura birocratii kaki cu gulere albe cu pensii gonflate.Vin vremuri bune si pentru (rezervisti) adevaratii militari si politisti(cei fosti operativi).Mares nu plange inca! PSD mai rezista (putin) ! Pana la colapsul iminent al guvernului 'docilei’.

M spunea...

@Dan - e ok. Ar de ce polițiștii în legea pensiilor militare.

Dan spunea...

Politistii din MAI cu scoalâ militara sunt adevarati militari care duc zilnic un razboi cu infractorii.Si au peste 1200 de morti si raniti grav in ultimii zece ani.

Cifff1967 spunea...

DIFERENTA INTRE PENSIA UNUI MILITAR OPERATIV SI A CELUI CE STA LA BIROU,TREBUIE SA FIE IN FAVOAREA CELOR OPERATIV,DAR LA NOI E INVERS.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Patrascoiu: Am o daravela de manivela...Zdarova Molotov! Carmen Dan m-ar plati pentru a ma giugiuli la bărzaune! Va fi inlocuita saptamana asta de paraditorul de pensii militare, Tit Brailoiu! Coarna a luat foc si a declarat ca-si trimite sindicalistii sa voteze cu Malin Bot! De maine incolo, sa va asteptati la scandaluri mari de tot la Ministerul de Interne! Plavanul de la MFA, vrea sa preia Cimititul Eroilor in custodie, honvezii s-au albastrit! Bai, Cadavru, vezi-ti tu de indreaptarea la penziile cazone si nu o mai face tu pe Mafalda Filotti cu eroii neamului romanesc, toti fiind la vremea lor geniali manuitoride arme de foc, pe cand tu nu stii decat sa-ti duci calul la apa cu o trihirica de mi-ar fi rusine s-o scot la nudism, ca la puscoace ai nterzis din Biblia ta vesela! Apropo: Mai ai Cmisia aia de slugi de mediere, carora le-ai promis fotolii parlamentare in schimbul punerii de acord cu paradirea pensiilor militare?

M spunea...

@Dan - spre deosebire de militari, politisitii au o multime de drepturi. Sunt civili, au dreptul la o a doua slujba, au sindicate (e drept, conduse de agenti analfabeti, dar totusi), sunt platiti la orele suplimentare, IA VEZI CE DREPTURI SPUN SINDICATELE POLITISTILOR CA AU OBTINUT!
Politatii sa se duca frumos la legea pe contributivitate!
Ia zi tu, mai Dan, o definitie a "operativ"!!! Eu nu am gasit-o pana acum nici la noi nici la vreo alta structura de aparare, OP si siguranta nationala din lume! Lumineaza-ma tu!

Dan B. spunea...

Înainte ca „lătrăii” să mă acuze de PSD-ism, vă mărturisesc că am fost și sunt pornit pe liderii formațiunii politice care au măcelărit Legea 223/2015, motiv pentru care votul meu s-a dus către un partid minuscul, „curat” în opinia mea și cu destui militari ca membri ai acestuia.
Dar nici nu mi-a luat Dumnezeu mințile, asemeni multor imbecili de pe aici, ca să votez aceeși tagmă de idioți, care au umilit militarii, gen PN(D)L, UDMR, PRO RO, PMP sau anarhiștii din USR.
Deci, sold-frt Nemo evidențiază ori lipsa sa de informare, ori stupizenia proprie în stare pură, când afirmă că Dragnea și-a făcut averea din venitul de bugetar, uitând prostănacul că Dragnea a făcut afaceri după 1990, liderul PSD fiind și proprietarul a zeci de firme.
Iar tizul meu (cu binecuvțntarea administratorului) mă îngrozește cu tembelismul lui, eu știind că posesorii acestui prenume sunt ceva mai deștepți decât majoritatea celor care-i înconjoară. Polițiștii cu școală militară pe bune nu prea mai există, decât intre pensionarii cu vechime. Pe când pulifriciul ăsta, .... Cei care au accesat domeniul după ce „militienii” au devenit civili, numai militari nu pot fi, deci dintr-o eroare beneficiază de pensii militare. Iar dacă mă gândesc, trecerea la civilie a „militienilor” putea fi urmată, de ăi mai vârstnici, de plecare de la MAI și de o reconversie profesională la taraba din piață (atâta pot, atâta fac).
Cu certitudine, îmbrăcătorii de uniforme de azi, numiți „polițiști” sunt, în marea lor majoritate, străini de domeniu, cu aptitudini și dor de muncă inexistente.
Un alt tembel, Cifff 1967, se vede că „a băut cerneala” exact când nu trebuia, căci probabil a rămas de căruță cu promovarea. Dacă, n-ar fi „băut-o”, ar fi fost ulterior printre „neoperativii” de ieri, care au provenit tot dintre cei „operativi”. Și îi mai spun că, de exemplu, „neoperativii” dintr-un comandament de MU sau de armă sunt tot „operativi”, ei asigurând planurile de acțiune aferente diverselor scenarii militare posibile.

M spunea...

Ca sa fie multumiti Avy, avianyc si alti iubitori ai infractorilor (lor):
Un domn bine, pasnic si evlavios a aruncat usurel cu un scaun in aer iar un jandarm (din grupa de "dialog" deci fara echipament de protectie) la ordinul Ciumei Rosii s-a aruncat provocator cu capul in respectivul scaun. Dragnia la puscarie, fara penali in functii publice!
Domnul KW Johannis a dat o declaratie cerand imediat tragerea la raspundere a bestiei in uniforma si anchetarea lui de urgenta chiar in timp ce se zbate in spital la terapie intensiva. "Aceasta guvernare nu mai poate sa isi bata joc de calmii ardeleni" a spus KW Johannis! "Uciderea jandarmilor in misiune este un act perfect legal, motivat de faptul ca la consiliul judetean Vrancea este sef Marian Oprișan."

E bine?

Mihai spunea...

@ Dan
Cu maxima condescendenta.
Ori bugetar (functii publice de prim rang -demnitar al statului roman) ori ”afacerist ” in vervă in judet ,etc domenii de vanatoare , firme prin interpusi , case de casoie ,hoteluri pe ici pe colea ,brazilience ,etc ,etc adica ceva de genul ,conflict de interese ” sau poate ceva mult mai grav si pagubitor ............Ambele conform legii nu intra in aceeasi teacă .
Tactica de ”a baga pe altii in fata” inca nu este judecata !!!!! E ceva ce urmeaza . Acum l-au agatat cu o ”gainarie ” cu care se spala pacatele mari.
Doar o parere care sta multora in gat si poate fi combatută.
Sibiul ,un oras renascut eminamente, dezvoltat vizibil precum si judetul de catre fdrg cat a fost la putere in tandemul municipiul Sibiu _CJ.
Un oras care-ti ofera tot ce vrei ! Adorabil si iubit de multa lume. Mai sunt si probleme (”Doreli”) ca peste tot.
Regretabil este ca Romania se manelizeaza de la a la z pe zi ce trece. Nesimtire ,grad de civilizatie scazut ,mizerie ,dezinteres ,oameni needucati in alimentatia publica ,clienti care nu au inteles inca ca la raionul de patiserie nu se baga mana atata timp cat exista instrumente de deservire cu care sa nu pui mana pe produse ,lipsa de interes si respect in spitale ,circulatie pe drumurile publice dupa pohta celor ce nu au inteles semnificatia liniei continue ,etc
Cam atat că sunt obosit dupa o zi de munca plina de soare dupa un ”Mai” cu ploi torentiale zilnice ,inundatii cu mutatii in cotele cadastrale ,etc.
Romania o tara in care toti sunt un fel de stat in stat mai ales ca singuri isi propun legi iar parlamentul aproba. Ce aproba ,garantat nu stiu si nici nu-i intereseaza . Asa s-a intamplat si cu L 223 . Pe urma OG-uri ca sa tempereze sumele mari si uite asa m-am trezit cu juma din ce speram. Numai ca declaratia mea la aparitia legii a fost; ”cea mai buna lege dar nu ma vad cu acei bani din L 223 originala in buzunar ” Si nu trecu mult si veni OG 57!!!!!!! Ati inteles sper ca unii nu au taiat frunza la caini si au muncit pe bani multi pe statul de plata , mai multi ca si ai unui col desi erau cpt sau lt maj.
Daca Iohanis o intorcea in parlament si isi dadeau seama de la inceput la ce au dat drumul nu mai aparea OG 57 ci probabil legea era tot in parlament. Asta ca sa priceapa si d-nul Huhurez -vânator inrait pe timp de zi si noapte de zice el de ” rezistenti ”.
Adevarat ” rezistenti ” la toate mizeriile sistemelor. Sa fii o viata numai in AC si sa te trezesti ca te-a depasit @ Mares -intrat cu servieta diplomat sau geanta pe umar la 8.00 si iesit la 16.00- odihnit sau obosit de uzuantele cazone pe poarta unitatii suficient pentru 5 cifre pe cupon.
Sa fie sanatos si noi la fel. Noapte buna !!! Si tie Huhurez ! Jos de pe cracă si fuga la somn. Sobolanii parasesc nava incercând in acelasi timp regrparea.
Aveam pe vremuri in liceul industrial un maistru ungur . Foarte de treaba . In primii ani ne incolona cate doi spre at. de paractică . Comanda era ” grupir ,grupir ”!!!! Si unii, cam habarnisti ca exista viata si in afara ”LM” imi cer sa-mi ies din ritm fiindca nu corespund cerintelor cazone, mai ales că noi cei in cauza pe vremuri si acum ne distram de fenomen la intalniri.
Ca sa nu mai zic ca intr-o noapte ,am venit tarziu la internat si am sarit impreuna cu altii un gard imprejmuitor metalic in aceiasi zi montat si am cazut cu gard cu tot peste pedagogul ( îi ziceam ”Păcălici ” după mers) care ne astepta sa ne inhate. Cand s-a dezmeticit pedagogul eram deja sub patură -basma curata la dat ochi fata in fata. Tinerete unde esti ? Si ce scoala se facea . Si ce profesori docti ,simpatici si apropiati de elev dornici sa transmita tot ce stiu pe vremuri. Si ce educatie in orele de dirigentie ,etc ,etc. Si ce meseriasi si ce ingineri ,etc mai greu de gasit in aceste zile pe aici. Cu ei s-a ridicat Romania eminamente agrară.
Hai, stigerea !
In rest vorbe ............

Dan B. spunea...

@avianyc:

Am precizat că Dragnea n-a fost bugetar decât în anii din urmă, când ar fi putut combina indemnizația bugetară neîncasată cu profitul firmelor sale, care activează după 1990.
Nu-i cazul să ridici în slavă conducerea FDGR de la primărie și consiliul județean, căcisunt multe aspecte negative la urban și la rural, constatate de mine cu ocazia vizitei mele la rude,în Sibiu, Rășinari și împrejurimi.
Și încearcă să pricepi că marea majoritate a cadrelor militare din direcțiile centrale ale ministerului, din secțiile SMAp și Cdm de forțe sunt proveniți dintre „operativii” de la MU și U, iar nu poți spune că cei de la Dir Operații, Preg de luptă sau Tehnică ar fi „neoperativi”.
Desigur, promovarea s-a făcut în baza unor studii superioare și a competențelor profesionale: de regulă, prostănacii nu părăsesc unitatea militară de debut sau una similară.

PS: Dacă tot ai activat ca personal tehnic la Turnișor, mă întreb cam cum a fost posibil ca Dochinoiu să fie confuz (eram lângă el) în oțiunea sa de a alege, pentru Milea și Nicușor, un Iar-330, dintre unul venit nou-nouț din fabrică și altul venit după RK? Cert este că, în cele din urmă, a optat pentru cel venit după reparații, care prezenta un grad mai mare de siguranță în zbor, mai ales că doar astea două erau disponibile în tot regimentul. Așadar, unde erau „operativii” despre care amintești, căci fiind numai două elicoptere capabile de zbor, aproape tot personalul (navigant, tehnic, de deservire) era inoperativ?

Leon spunea...

T3, Presedintele Iohannis, in luna iulie 2015 a trimis un singur proiect de lege la reexaminare, cel cu indemnizatia(pensia) pentru limita de varsta a senatorilor si deputatilor, si promulgand Legea 223, privind pensiile militare de stat( totusi era si vacanta de vara prezidentiala..!). Aceasta abordare o avea in primul an de mandat spre deosebire de ultimul an(de mandat..) cand are astazi,11.07.2019 un numar de 67 de proiecte de lege trimise la CCR si inca 25 trimise la reexaminare in Parlament; mai sunt inca 9 in asteptare..!
PS. Ai urmarit-o pe Viorica Dancila aseara la TvR.1 ? Sincer, mie mi s-a parut mult schimbata in bine si mai responsabila pentru Romania si pentru romani !

Leo spunea...

Da Leon ,câtă dreptate ai.
S-a schimbat. Și-a luat sacoul Ricci în locul celui Chanel.

M spunea...

Daca vreti sa va cruciti cautati pe unul "Ionut Apahideanu" pe FB.
Tipul e din Cluj si a strans zeci de pagini cu fraude evidente din procesele verbale. Acuza mai ales pe cei cu "tablete" care au facut sa apara zeci si sute de votanti in plus.
Tot STS si tabletele lor au "raportat" 5000 de voturi multiple care s-au dovedit pana la urma a fi doar o diversiune.
Bine ca i-a iesit lui Johannis cu Referendumul ca acum il gaseam tavalindu-se prin gradinile Cotroceniului cele dotate cu ultraperformantul sistem de udare gestionat prin satelit. Nu mai intreaba acum nimeni cate scoli modernizam cu banii aia?