Un produs Blogger.

sâmbătă, iunie 22, 2019

Florinel Coman i-a dat BREXIT Angliei la Cesena

15 comments
Meciul, comentat de englezi

"Fotbalul la acest nivel din Anglia are o reputaţie excelentă, dar nu a fost cazul şi pentru naţionala de tineret. În timpul meciurilor de fotbal, adesea se vorbeşte despre schimbul de lovituri. După meciul dintre România şi Anglia ar trebui însă să se inventeze un nou termen, avand în vedere desfăşurarea. După două etape avem parte de o surpriză. Anglia a venit la EURO cu mulţi jucători din prima liga şi era considerată favorită la câştigarea titlului. Pe de alta parte, mulţi fotbalişti romani vin din competiţia internă, care este mult sub nivelul Premier League. Iar şi mai remarcabil este că România a câştigat şi partida cu Croaţia cu 4-1", scrie şi Der Spiegel. Vezi AICI rezumatul meciului Anglia U21 - România U21 2-4

EURO U21 2019 » CLASAMENT

15 comentarii:

reddog spunea...

Prima oara le-a dat-o Iohannis la faza cu steagul. 😁😎

https://republica.ro/cum-au-comentat-internautii-britanici-gestul-lui-iohannis-de-a-muta-putin-in-lateral-steagul-britanic

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Secretul jocului tinerilor a constat in curajul nebun, imberb, tineresc, aproape naiv al jucatorilor, care se duceau la poarte lor in valuri, cam 3/4 dintrei ei, nepasandu-le prea mult de aparare, doar buturile ramanand sa asigure siguranta careului, restul tocand apararea lor, care de fapt era cam toata echipa engleza in jurul propriului careu si portar sa se apare de ,,nebunii'' zurbagii romani atacand in valuri, valuri, setosi doar sa inscrie! Nu erau constransi, nu erau crispati, nu erau stresati si stracasati si pur si simplu se zbenguiau, ca in curtea scolii din cartier, cu acea seninatate copilareasca, frumoasa si plina de optimism, ceea ce i-a speriat si i-a intimidat pe englezoi, care jucau in fata romanilor ca pe un teren greoi si plin cu noroi! Va multumesc, tineri tricolori superbi si zglobii, pentru lipsa de stres si griji, pentru ca n-ati transmis publicului aceste sentimente negative, decat pana v-ati incins la hora si i-ati spart la cofraje, de le curgeau galbenusurile pe firele de gazon, iar publicul lor salivau la deliciile ce i le-ati servit pe tava cu noile bezele dulci acrisoare ale noii generatii, care nu au mai fost savurate de pe timpurile celebrilor Gica Popescu, Gica Hagi si ceilalti geniali ai balonului pestriț! Honor et Patria!

Iulian Mareș spunea...

O surpriză nemaipomenită!
Urmează meciul cu Franța, cu jucători cu nume de-ți îngheață sângele!

Liviu PO spunea...

Daca Danemarca nu bate Serbia cu 6-0,acesti baieti teribili chiar daca pierd cu Franta sunt calificati in semifinale si cine stie,dupa cum joaca...Asa meci frumos prestat de o nationala a Romaniei,fie ea si de tineret, eu nu cred ca am mai vazut.Inclusiv antrenorul se declara cam uimit de ceea ce au putut face elevii sai...

Huhu Rezea spunea...

Deși Italia U21 s-a impus cu scorul de 3-1, România U21 are un golaveraj mai bun și poate pierde la cel mult două goluri diferență în fața Franței U21 fără să rateze calificarea în semifinale.

Spania U21 a făcut și ea scor cu polonezii și ar putea fi adversara noastră în semifinale la EURO.

Cum influențează aceste rezultate șansele României
GSP vă prezintă toate calculele pentru ca România să fie în semifinale.

1) Învingem sau facem egal cu Franța U21
- România este calificată matematic în semifinale. De pe primul loc!

2) Pierdem cu Franța U21
- Cădem pe 2 și depindem și de rezultatele din celelalte grupe. Avantajul României este însă că va juca ULTIMA în faza grupelor și va ști exact care este rezultatul MINIM pe care trebuie să-l obțină.

Situația în Grupa A s-a lămurit, iar duminică vom afla și clasamentul final din B.

Există și un scenariu HORROR în care Germania cade pe 2. Se îndeplinește numai dacă pierd cu Austria, iar Danemarca nu o învinge pe Serbia. Șanse mici, dar în acest caz Germania ar putea fi cel mai bun loc 2, având un golaveraj de +7 înaintea ultimei etape.
Scenariul mai aproape de realitate este că Germania câștigă grupa, iar Danemarca termină pe 2. Nordicii au golaveraj 0 în acest moment și joacă împotriva unei echipe deja eliminate.
- Dacă înving la mai puțin de 3 goluri, danezii sunt OUT;
- Cu o victorie la exact 3 goluri vor avea același golaveraj ca Italia, dar mai multe goluri marcate. România își permite să piardă la două goluri cu Franța;
- Cu o victorie la 4 goluri diferență a danezilor, România își permite să piardă la cel mult un singur gol diferență;
- Cu o victorie la 5 sau mai multe goluri, România e obligată să scoată măcar un punct cu Franța.
Cu cine poate juca România U21 în semifinale
DACĂ „TRICOLORII” TERMINĂ PE LOCUL 1
dacă cel mai bun loc 2 vine din grupa B sau C, întâlnim locul 1 din Grupa B
dacă cel mai bun loc 2 e Italia (2A): întâlnim Spania (1A)
DACĂ „TRICOLORII” TERMINĂ PE LOCUL 2
vor întâlni Spania (1A

Arfy spunea...

Chiar dacă cocoșii merg la culcare la ora disputării partidei, înainte de asta vor cocóși găinile românești cu patru boabe!

Huhu Rezea spunea...

Franța nu riscă o înfrângere cu România. Italia ar avea deja asigurat un loc în semifinala. E mai bun un loc 2, dar cu 7 puncte.
Cele mai probabile semifinale sunt:
România-Germania
Franța-Spania

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
reddog spunea...

M
Va dejamagesc. Din nou!
Nu sunt comunist.
Uneori gesturile mici valoreaza cat marile batalii.
Actualul presedinte al Romaniei, dl Iohannis a stiut foarte bine ce face. 😁

O fi asa cum spuneti dvs, sunt un biet soldat...
In slujba Romaniei!

Nici lui Basescu nu ii ridic statui, i le vor ridica generatiile viitoare daca vor considera ca a luptat pentru Romania.
Basescu este departe, foarte departe, de a fi un ingeras...
Are totusi fler in politica si intelege lumea asta in care traim mult mai bine decat multi dib aia cu mastere si doctorate...
E asa mai corsar, stie si legile, uneori mai da si cate un cap in gura... 😁

Totusi, a fost votat de... Sa spunem in termeni militari, cam 10 legiuni romane.
Si nu oricare, cele mai bune. 😁 Pia Fidelis!

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Iulian Mareș spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Liviu PO spunea...

Daca Romania pierde cu Franta cu 1-0 se califica.
Daca pierde cu 2-0 se califica pentru ca are mai multe goluri marcate.
Daca pierde cu 3-0 rateaza calificarea...
Daca pierde la diferenta maxima de 2 goluri se califica.

Leon spunea...

EURO 2019 | Scenariile în urma cărora România U21 se califică în semifinale
România U21 bate Franța și întâlnește Spania în semifinale
România U21 face egal cu Franța și întâlnește Germania în semifinale
România pierde la maximum două goluri diferență cu Franța și întâlnește Spania în semifinale

Iulian Mareș spunea...

Red,
Nu intra in tagma celor cu nas maron!
Știi ce au răspuns ziariștii UK?
Ceva în genul...să vedem ce mai muți când îți vom trimite înapoi românii imigranți în insulă! Răspunsul este în ultimile 4 litere dinainte de semnul exclamării, de mai sus

Unknown spunea...

1981 AUSTRALIA Campionatul Mondial de fotbal U 21, Romania medalie cu bronz, egal cu Brazilia, victorii cu Italia, Anglia, Uruguai, Corea de Sud. Pierde in semifinale dramatic, in prelungiri cu Germania min 108, echipa care va castiga campionatul mondial. Cel mai bun jucator stabilit la CM U21 Australia si declarat in unanimitate: romanul Romulus Gabor: Corvinul Hunedoara. Atunci nationala Romaniei a fost o coproductie formata la cluburile de juniori: Corvinul, FC Arges, Sport Club Bacau, Luceafarul Bucuresti, etc. Multi dintre ei activau de ani buni in Divizia A.
Cativa jucatori: Andone, Rednic, Ilie Costel, Zamfir, etc.
Coman poate fii considerat cel mult cel mai bun fotbalist din Cartierul Brailita (Braila) , participant la CE U21 2019 din Italia, nimic mai mult.
Din actuala echipa participanta in Italia la CE 2015, in echipa medaliata cu bronz in 1981 in australia , multi nu si-ar gasi loc: Ianis hagi, Florinel Coman, etc. Sigur ar avea loc Radu si Manea.