Un produs Blogger.

marți, iunie 18, 2019

Închipuiți-vă ca stenograma de ma jos chiar era despre Dragnea

23 comments

LIVIU DRAGNEA CERÂND MITĂ 50 DE MII DE EURO


f_350_200_16777215_00_images_dragnea_dus_la_inchisoare.jpg








Poate că e pueril, dar nu găsesc altă modalitate mai clară de a pune lucrurile în lumina lor reală. Imaginați-vă că în locul numelui președintelui PNL Ludovic Orban, în stenograma de mai jos ar fi apărut numele lui Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea: Am unele probleme, gândeşte-te dacă îmi poţi da un şut în fund.
Om de afaceri: Da.
Liviu Dragnea: Am avut surprize si de la Antena 3 ca sar calul... de aia nu ajungi la nici o intelegere cu ei... Pai ti-am zis, pe sondajul de desemnare eu aveam 28 la suta intentie de vot, fara sa-mi fac o zi de campanie, iar Busoi, dupa toata campania lui, avea 18 la suta fara potential de crestere. La mine potentialul de crestere e mare. Eu m-am dus acum cam intre 33 si 35.
Liviu Dragnea: Ma, asculta-ma; astea... le discutam sigur si mai in detaliu. Adica tu stii ca orice este util pentru Bucuresti, eu sprijin... fara...
Om de afaceri: Atuncea ti-i pregatesc in niste transe...
Liviu Dragnea: Exact.
Liviu Dragnea: Mi-ar trebui cam la sfarsitul saptamanii viitoare, inceputul saptamanii celelalte...
Se ştie că DNA nu contesta sentința în cazul lui Ludovic Orban (contestație în anulare), în urma deciziei CCR cu privire la completurile de 5 judecători, iar Bogdan Chireac consideră că procurorii l-au graţiat pe liderul PNL.
Omul lui Iohannis scapă fiindcă a cerut mită, Dragnea stă la închisoare pentru că acum un deceniu două femei etc....
Poate că e puerilă comparaţia, dar e din neputinţă în faţa nedreptăţii și a cinismului statului paralel.
Iar titlul...titlul acesta imbecil în sine e util în context. Poate citesc şi înţeleg ceva şi cei care au urlat că îl vor pe Dragnea la puşcărie.
G.S.

23 de comentarii:

reddog spunea...

Salve camarazi!

Ar fi frumos daca Huhu Rezea ar organiza o intalnire a celor care intra pe aici.
Eventual undeva la Marea Neagra.
Am putea citi chiar din Biblie si din Codul Penal asa intre 2 beri. 😁

Liviu PO spunea...

Imi pare rau de acest om Drag Nea,sau Nea Drag.O fi fost cineva dintre stramosii lui drag ca om in satul lui, de poarta un nume asa frumos,dar ar fi trebuit sa stie ca dusmanii pot face dintr-un tantar armasar.A avut jocul in mana.De ce a pierdut pe mana lui? Daca ar fi fost alt prim-ministru dadeau ordonanta 13 fluierand.Problema e ca l-au cam sapat si ai lui,pentru ca dupa cum au dat-o la pace cu justitia nedreapta, incotro ne indreptam nu va mai fi niciodata lapte si miere...VAE VICTIS
P.S.Tare mi-e ca noi pensionarii militari ne amagim cu tot felul de vise.Ici colo se mai face putina dreptate la tribunale,dar la curtile de apel suntem faultati.Termenele la inalta curte sunt si peste patru ani...Aiasta-i celeritate?Vai de noi,iar daca ai trecut cumva, cumva prin aceste "capcane" vine contestatia la executare,iar daca ai scapat si de asta iti da banii la Sf.Asteapta in cinci ani...,iar in primul an doar 5%,in al doilea 10 ,poate,poate parasesti sistemul pe cale naturala.Asta-i stat de drept?

Arfy spunea...

Trebuie văzute ambele dosare și soluțiile judecătorilor! Ca nespecialist pot numai sa spun că sunt două dosare grele și suntem influențați de numele și pozițiile celor doi! Platini reținut azi la Paris!

Patrascioiu spunea...

În principiu doresc ca orice individ ,indiferent de poziția sociala dacă încalcă legea mai ales pt. Coruptie sa fie pedepsit.Am rețineri în a crede ca justitia ar fi părtinitoare. Nici


Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Nu cred așa ceva!
Eu cred că Dragnia l-a hipnotizat pe Orban că să ceară bani pt PSD!
Am fost martor; Ludovic nu voia, dar Liviu este mentalist!

Semnat: 2%!

PS: dacă ar fi cerut o casă pentru ..., ei atunci mai credeam!

M spunea...

Încerc să fiu consecvent.
DNA are dreptate. În stenograma de mai sus nu e vorba de luare de mită.

Iulian Mareș spunea...

M,
De fapt Orban voia să dea bani omului de afaceri, ajuns la greu din cauza DNA și Slujirii! El ar trebui kiar decorat de către KWI; și asta s-a întâmplat azi când i s-a înmânat ilustrului denunțător Tăblița Suedeză, În Grad de Cel Mai Mare Bou! MO 6666/20190619/Muuuuu!

Stelian P. spunea...

@Huhu
La ce data a avut loc discutia si ce functie ocupa Orban in acel moment ?

M spunea...

Orban a cerut bani dar nu a oferit nimic - una din conditiile pentru a fi luare de mita.
Corect el trebuia incadrat la art. 326
Cerşetoria
Fapta persoanei care, având capacitatea de a munci, apelează în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 ani.
Eu ma intreb de ce procurorul care a lansat acuzatia de luare de mita (si seful lui care a validat-o) scotandu-l pe Orban din cursa electorala nu raspund pentru asta? Este un caz clar de abuz in serviciu!!!

M spunea...

@Stelian P - vezi legea 78 din 2000. 😁Mai mult decât nevinovat nu aveți cum să îl scoateți pe Orban.

Huhu Rezea spunea...

"Stelian
La vremea cerşetoriei, Organ era candidat la primăria Capitalei. Eheee, ce afaceri putea să-i faciliteze sponsorului, dacă ajungea primar în locul Gabrielei Firea!

Stelian P. spunea...

@Huhu
Orban era la momentul rerspectiv persoana in sensul art. 175 CP ?
Pentru ce afaceri putea face DACA....nu-l condamna nimeni.

@M
A apela in MOD REPETAT la mila PUBLICULUI nu la mila unui om de afaceri.....

M spunea...

Trebuia dovedit Quid pro quo.
Greu!!!! Vă amintiți porcăria cu Ponta și Sova? Ca Șova i-a dat bani lui Ponta pentru că știa că în câțiva ani ăla o să ajungă prim-ministru și o sa îl numească pe el ministru.
O porcărie!!!!

Iulian Mareș spunea...

M,
Eu cred că acest tembel măscărici numit Orban, cu fratele consilier prezidențial oferea c/cost servicii de plăcută suedeză, că opțiune politică! Deci se prostitua!

*Lasati-l draku de pui de securist, de ieri este istorie!

Arfy spunea...

Mareș observi ce logic spune M? Tu iar încerci să faci glume dar sunt răsuflate și tendențioase! Tu nu mergi pe fapte ci influențat de nume! Pentru mine orban este unul din cei mai slabi politicieni, fără carismă, fără logice și bătaie pe termen lung în gândire! Cum bate vântul așa cântă acest trubadur! Oricum la câți bani primesc partidele de la stat nu-i nevoie de chetă sau cutia milei! Grupul minorităților, altele decât maghiarii, primesc bani e la stat și în afară de rezolvarea problemelor personale ale aleșilor mai contează la vot, și de regulă, alături de putere!

M spunea...

@Stelian P -
Of, doamne, nu ii mai dati cu NCP, art. 175! E vorba de mult iubita lege 78/2000. O gasiti la biblia domniei voastre - siteul DNA (http://www.pna.ro/legislatie.xhtml?sectiune=2&id=12)
Cu atentie cititi art. 1 lit. f)
Gata? Ati incheiat cu "nu era functionar public"?
Celelalte elemente constitutive ale infractiunii de luare de mita (obiectul, subiectul, latura obiectiva si latura subiectiva) nu sunt indeplinite!
Dar sunt indeplinite la cersetorie!
Mai mult, seful lui de partid poate fi bagat la art. 214 NCP exploatarea cersetoriei
Fapta persoanei care determină un minor sau o persoană cu dizabilităţi fizice ori psihice să apeleze în mod repetat la mila publicului pentru a cere ajutor material sau beneficiază de foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Asta ca sa ii fac pe plac si prietenului Mares!!😁
Doar glumim. Parerea mea e ca ori DNA s-a grabit ca sa il scoata din cursa, ori a dorit sa le pice cazul si nu au asteptat strangerea tuturor probelor. Pentru cei chitibusari: nu, nu exista "tentativa" la luarea de mita!

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
Excepțiile de neconstituționalitate ale OUG 59/2017 formulate în contestațiile la deciziile de actualizare pe L 152/2017 pot fi respinse ca inadmisibile deoarece la vremea respectivă ordonanța nu intrase în vigoare.
Au șansa să fie admise excepțiile formulate direct împotriva Guvernului,la Curșile de Apel, potrivit art 9 din L 554/2004, actualizată.

Leo spunea...

Foarte corect.
- Nu are nici o legătură actualizările pe L 152 + OUG 56 , cu exceptia de nec. a art. VII , deși unii pădureni au încercat ca să confuzioneze instantele cu un astfel de "amestec". Li s-a dat peste rât , in 3 dosare pe care le stiu eu. Chiar și Flavius s-a lovit de acest amestec diversionist băgat de un pădurean.
- Pe lângă excepțiile formulate direct împotriva Guvernului,la Curșile de Apel, potrivit art 9 din L 554/2004 , mai este o cale și anume pe obiectul RECALCULARE PENSIE pe L 153 cu invocarea exceptiei de nec. a art. VII.
Problema este că în situatia admiterii exceptiei la CCR , se rezolvă actualizarea NUMAI PT ANUL 2018 din cauza oug 114 pt. anii 2019 , 2020 ...2022. In caz de reusită cu oug 59 , se deschide alt proces pt. oug 114 pt. anii următori anului 2018. In dosarele care le stiu eu , Curtea de apel si-a declinat competenta catre tribunal , pe AS cu recaloculare.
Mai sunt oameni care au ridicat exceptia de nec. a oug 114 alaturi de oug 59. Sunt parrca 2 cazuri.

Huhu Rezea spunea...

@Leonard
N-ai cum să ceri recalculare pensie militară având ca temei legea salarizării. E o prostie.
Poți să ceri obligarea CSP să actualizeze pensia militară conform cresterilor de soldă din L 153. invocând încălcarea dreptului prin OUG 59/2017 dret consecinâa ridici excepția de neconstituționalitate a art VII

Leo spunea...

DA Maestre ,așa s-a cerut, actualizarea conf. majorărilor SF din L 153.
Am spus mai pe scurt , generic....

Iulian Mareș spunea...

Nu raspund unor anonimi, incadrati in 2%!

Arfy spunea...

Folosești clișee ca un tâmp! Nici măcar nu-ți aparțin! Ești mereu un copy-paste! Așadar, un anonim cu nume(oximoron). Caută în dex Mr Mareș!

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/dana-chera-asta-e-statul-paralel-din-respect-pentru-oamenii-care-s-au-uitat-14-ani-in-gura-mea-spun_666150.html
PS.Cred ca si unii dintre noi ar trebui sa plece in concediu !