Un produs Blogger.

duminică, iunie 30, 2019

Liviu Pleşoianu, discurs de viitor mare lider politic de stânga

13 comments

A fost cel mai aplaudat discurs la Congresul PSD. Deocamdată, a ocupat locul 2 în cursa pentru şefia PSD. Fără îndoială că în jurul său se va dezvolta o nouă mişcare politică de stânga, un alt #rezist, de care ar trebui să se teamă actualul #rezist anarhist şi ipocrit.

13 comentarii:

reddog spunea...

Baiatul asta e mai poetic asa...
Ii statea mai bine daca era cu aia de la USR. 😁😂

Amabilu' are si el suflet de poet poate din cauza asta rezoneaza cu Plesoianu. 😁

PS:Can multi poeti si juristi printre militarii romani...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2263437477206652&id=1413816785502063

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pacat ca baiatul asta, Plesoianu, patriot, simpatic si agreabil, cinstit, sincer si corect, poate singurul din PSD cu acest comportament, cu vederi si orizonturi democratice, novatoare si de viitor, nu-i sustinut in integrum, si asta din cauza baronilor, baronetilor, clocarilor, gastilor mafiote ale batranilor bolsevici si stalinisti, care inca sunt la butoanele PSD! Viorica Dancila ar trebui sa-l propuna la prezidentiale si sa se ocupe de guvernare si conducerea partidului, si atunci PSD se va renaste, mai ales daca i-ar inlatura pe toti groparii si clopotarii ca Oprisan, dar a gresit tare de tot cu Fifor cocotat acolo ca secretar executiv, un ilustru tradator si instabil emotional, paraditor si de pensii militare, pe langa niste contracte cu atentia atrasa de DNA, pe armamente si corvete! Fifor ii va alunga pe rezervisti, stiind ce paradeli a adus la pensii in mandatul sau la Aparare, cu o atitudine neserioasa total, curveasca si duala, strigatoare la cer! Poate Dragnea chiar a vrut sa faca ceva pentru militari, dar acest individ a facut tot ce i-a stat in putinta sa-l tina deoparte pe Dragnea de acest subiect si ne-a sabotat ca un dusman de moarte! Cei din zona unde locuieste luptati, va rog, un vot sa nu mai ia acest individ periculos si tradator!

Cezar spunea...

Discurs...de aplaudat
După numărul de voturi însă, se pare că nu a fost suficient!

Mihai spunea...

Himeră huhureziana !🤣🥀

Iulian Mareș spunea...

Liviu Plesoianu a avut un discurs fulminant, electrizant si asta pt ca el este cetatean suveran, liber de Contractul Social Roman!

Iulian Mareș spunea...

Catalin.
Afirmativ!

Daniel Craciun spunea...

E absolut necesar un asemenea personaj politic...mai ales din perspectiva evolutiei imediat urmatoare a Romaniei !

Arfy spunea...

L-a bătut Dăncila și mai vrea și de la alții! Bătaie, desigur! Cu asemenea structură de conducere, psd mai coboară în procente până la prezidențiale! Se pare că resursa lor de personal este epuizată sau dacă au oameni pregătiți, aceștia nu ies în față! Cu asemenea propuneri nu ajung în turul doi!

Leo spunea...

Omul are probleme grave la vârsta asta....

Huhu Rezea spunea...

Trebuie să fii un ticălos, de aceeași speță ca și #rezist anarhist, sa afirmi că Liviu Pleșoianu ar fi antieuropean și antiamerican pentru ca și-a permis să ironizeze la Congres amestecul nepermis în treburile interne ale României din partea unor oficiali ai Deep State America și al popularilor europeni.
Definiția antiromânismului o știi,,, Coarnă Veorica?
Este jalnica aceasta impostoare ajunsă pe scaunul lui Iliescu și Năstase, dacă repetă lozinci occidentale cu aceeasi ușurință cu care comuniștii români din perioada ocupației sovietice strigau lozinci proletare.
Fie să fim, cum zice Pleșoianu.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Fara frica!.....si scaunul lui Liviu DRAGNEA, asa cu lumini si umbre, caci oameni suntem toti!

BONIFATIE spunea...


Până într-un punct patriotismul este sinonim cu naționalismul și deranjează globalismul.
Este bine că Pleșoianu trage un semnal de alarmă pentru derapajele celor care au făcut un ghiveci din UE.
Europa este, din păcate, ceea ce nu ne-am dorit, adică un Turn Babel care s-a înclinat mai mult decât Turnul din Pisa.
Pe plan intern, este vădit faptul că păpușarii au pus pe sfoară o păpușă care, bine ar fi, s-ar putea să defecteze în interesul poporului. Nu prea cred dar ar fi formidabil să ducă țara spre normalitate.
Până la urmă, dacă nu ne putem procopsi cu un academician cinstit și patriot în fruntea țării, este preferabil să fim conduși de un patriot cu mai puține studii decât de un trădător cu multă știință.
O zi bună tuturor!

Leo spunea...

Cred că la asta s-a referit amabilul mai sus ...
"Dăncilă, cea care i-a ascultat discursul la Congresul PSD într-o stare de vizibilă nervozitate şi devenind tot mai albă la faţă sub albul fond de ten.

„Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleşoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condiţiile, nu în­ţeleg deloc acest joc. L-am băgat în sondajul pentru prezidenţiale, pentru că a spus că vrea să candideze. Şi eu aş putea să îl critic pentru discursul antieuropean şi antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum”, spune Dăncilă.