Un produs Blogger.

luni, iulie 29, 2019

Alexandra a lăsat Deep State în fundul gol

37 comments
Duminică 21 iulie, cu 3 zile înainte de a cădea în mâinile criminalului din Caracal, Alexandra
se distra cu mai mulți colegi într-un ștrand din Călimănești, Vâlcea 
Nu a reușit USL, nu a reușit Dragnea cu cele 3 guverne ale sale, nu a reușit nici Tăriceanu să pună în inferioritate mafia instituțională introdusă de regimul Băsescu în structurile de putere din România, cât a reușit să zdruncine sistemul din temelii  un simplu telefon din captivitate al unui copil de 15 ani. Cerea să fie salvat din ghearele unei brute care numai om nu poate fi numit. Dintr-o dată, instituțiile căpușate de ONG - uri și sindicate, care se considerau stat în stat, au fost puse în fața oglinzii în care toată țara a văzut incompetența, ticăloșia si nesimțirea unor funcționari publici din sistemul judiciar. La adăpostul lozincilor despre independența magistraților de fapt cereau un statut privilegiat, scutit de orice răspundere în fața celorlalte autorități ale statului și a cetățeanului. Se dădeau jos din pat, cum este vorba între mafioți, doar pentru fapte de corupție.
Viața bate și filmul! Nu numai că nu au salvat copilul, dar prin prostie au și grăbit moartea acestuia. Dezastrul instituțional în care a fost adusă România în ultimii 10/15 ani a fost  scos în evidență de  oasele calcinate ale bietei copile, găsite după 19 ore de la apelul telefonic în cenușa nesimțirii din curtea Casa Ororilor din Caracal.
Cad capetele pe rupte! Nu le mai poate susține nicio doctrină politică, nicio pilă locală, europeană sau mondială.
Incompetența ucide!
Vivat spiritul Alexandra Măceșanu!

37 de comentarii:

Mihai spunea...

Vivat !!!!

Decebal spunea...

Ai mare dreptate, România este un stat eșuat, mafia politică a pătruns în toate instituțiile, iar o schimbare nu va avea loc decât în urma unei mobilizări a întregii societăți împotriva corupției generalizate.
DOAMNE AJUTĂ !

M spunea...

O postare bantuie internetul.

Serbia a adoptat ”Legea Tijana” un act normativ facut la presiunea tatălui victimei ce a dus la pedepse cu închisoarea pe viață fără posibilitate de eliberare condiționată. pentru criminali și violatori, atunci când victimele sunt copii și femei însărcinate.

Ce nu prea se spune e ca Dunja Mijatovic, Comisarul pentru drepturile omului din cadrul Consiliului Europei, a cerut la începutul acestei luni Belgradului să nu voteze amendamentul lui Igor Juric, deoarece regulile europene în domeniu cer ca o condamnare pe viaţă să includă şi posibilitatea eliberării condiţionate.

Au, au , au!!!! Ce ne facem ca iesim din UE! Ne da peste maini comisia de la Venetia sau de la Pula (Croatia)! Eu cum sunt cam impotriva regulilor idioate ale UE as vota cu doua maini inasprirea pedepselor dar se supara miniCaramitru, Dide, Dogioiu, Ceausescu, Johannis si Orban.

Guvernul Dancila ar putea chiar sa dea o ordonanta de urgenta de inasprire a pedepselor. Opa!!! Stati un pic! Poporul muncitor a votat ca fara OUG pe justitie. Deci ... sa facem o lege.... sa stea un an in Parlament si apoi sa o atace Johannis (sau cine o mai fi presedinte) la CCR, iar mai apoi sa iasa sa zbiere miniCaramitru.

O descoperire a lui Dancila: ordinea publica nu merge bine.
Nu mai spune Viorico!!! Nu a zis PSD ca prioritati sunt educatia si sanatatea?

Mihai spunea...

Problema este ca fiecare guvern vine cu mafia lui institutionala.
Dragnea si ai lui nu au facut decat sa schimbe blana nu si naravurile din politica romaneasca.
Rezultatele se vad si bine ca ies la suprafata.
Cand conduci cu cartele pre pay neidentificabile din puscarie afaceri ,talharii ,guverne la 10 ani dupa ce a apus regimul basescian nu mai ai nicio scuza plauzibila .
Toti o apa si-un pamant in scopul ca justitia sa nu-i caute la portofel.
Daca unii au facut rau candva se pare ca distorsiunile produse in societate in ultimii patru ani sunt greu de surmontat.
O factura care nu se rezolva prin demiteri sau alte metode de aruncat praf in ochi prostimii.
Metodele sunt cu totul altele si nu se vor aplica fiindca nu convin camarilei politice de orice culoare ,inclusiv psdistilor inflacarati in a arunca cu declaratii belicoase spre barca celeilalte tabere.
Cateva zile ,saptamani de "jelanie politruca" dupa care-si intra in ritmul lor cu care ne-au amărât si ne amarasc zilele.
Niste nemernici in corpore. Steaua Alexandrei ar trebui sa le lumineze mintea si sa scoata o lege cel putin ca la sarbi in urma violarii si uciderii unei minore.
Detentie pe viata sau la pedepse grele fara posibilitatea eliberarii conditionate.
Daca sarbii au putut noi dece nu am putea?
Va aduceti aminte ce " regrete profunde" transmitea Viorica in cazul fetitei tarate pe asfalt de un "procuror" cu promisiuni ferme de luare de masuri drastice .
Si ........ati vazut cumva vreo masura ?
Din contra .....
Asta da societate,guvernare .......


Iulian Mareș spunea...

M,
O buna guvernare începe cu securitate și siguranță națională!
Exista F multe FM definiții pt terorism, internațional și national, în UE și NATO!
Fără să fiu specialist pe domeniu, consider că suntem în fața unui act de terorism local, nu de stat sau international!
Introduce frică, panica, teroare în comunitate, kiar dacă restrânsă la nivel regional!
În cel mai pur sens, psihopatul Dincă a terorizat timp de luni bune o comunitate pașnică! Cred că înțelegi unde bat?

Mihai spunea...

Si uite asa se face ordine in MAI,ca de altfel peste tot.

https://www.national.ro/news/iubita-lui-mazare-sefa-mai-664683.html/?fbclid=IwAR11c5mZDMDK--s-bkxZYTPjfbQRJz857TcqfGjh8Io0phHlG2T6qut_F14

Gigi spunea...

"...Ordinea publică nu merge bine..."
Dar,atunci când regimul B&B,a dat afara peste 10.ooo de profesioniști,Olga,prin legea ei tîmpită,la fel,angajând zeci de mii din civilie,fără școala,cum a fost,Viorica,tată!
Mulți se cred polițiști,dar nu ies afară de prin birouri.Cei din stradă,judiciariștii și criminaliștii sunt operativi,restul,frecangeala.Ori operativii sunt puțini,nu mai fac față volumului mare de lucru În loc să fie 80% operativi și 20% birocrați,este tocmai invers.
Locuri calde pt.pilosi,neamuri,amante și alte frecători de mentă.
Când ies la pensie tot ăștia,birocrații ies mai bine că își schimbă funcția în operativ în ultimile 6 luni,își umflă soldele,dublându-și baza de calcul.
Asta,trebuie să știe d-na Viorica.
Sistemul este plin de cancer iar,ei cei care s-au făcut că nu văd de ani de zile,ucid copii țării nevinovați .
Când s-a spus că trebuie angajați oameni pe criterii de competență,
ci nu pe pile,s-a spus degeaba?
În loc să plătești de la buget Poliția Comunitară(locală) și să ții birourile înțesate de somnoroși,triplezi operațivii că la fiecare colț de stradă să fie un agent.
Evaluare,nu corespunzi,nu ești pregătit,afară,nu-ți faci meseria,afară.
Astfel,sunt vorbe.

Iulian Mareș spunea...

T3,
Adevărat scrii!
Dar ia ziua mata cum este cu "0roblema este ca fiecare guvern vine cu mafia lui institutionala" pe timpul guvernării Cioloș, "guvărnul mău"! Sigur ai văzut-o pe electronista ce se voia la MJ?
Așa, ca să fii obiectiv!

M spunea...

@Mares - Dincă e un criminal ca mulți alții. Vrem ca doctorii să ne vindece, polițiștii să ne scape, militarii să ne apere dar uneori sunt situații care îi depășesc. Când ajungi la spital crezi că gata, ai scăpat. Cu toate astea câți nu mor în spitale?
@avianyc - una bună, una rea! Ăia cu MAI e bună!
"Daca sarbii au putut noi dece nu am putea?" - tocmai am spus că nu ne lasă UE. Pentru mine e OK să le dăm #UE la UE dar dumneavoastră, cu comisia de la Veneția în gură, cu justiția, cu Europa? Se poate? Se supăra Dide!!! 😁

Stelian P. spunea...

Vad ca se aduc acuze grele procurorilor si judecatorilor in general. Ma intreb insa unde doarme mult dorita Sectie speciala ? Inca nu a primit ordine pe cine sa ancheteze ? Avocatul poporului s-a sesizat din oficiu si pune intrebari grele.

Ein Stein spunea...

Titlul e gresit, nu exista Deep State! In schimb exista Stat Mafiot, "Alexandra a lasat Statul Mafiot in fundul gol!"

capitanu nemo spunea...

Statul paralel,Securitatea,Soros,Hastagul,lupta impotriva pensiilor militare a adus psd la 22%.Dupa cazul Caracal si mitingul din august pana in toamna ajunge la 10.

Dan spunea...

https://www.facebook.com/Meritocratia.ro/videos/377555236293556/?app=fbl

M spunea...

Interesant dacă mâine Johannis își pune șef la STS!
Vedem dacă e blat cu PSD!

Mihai spunea...

Grav la un asa salariu net. Si cand o sa iasa la pensie cu bani pe cupun mai mult ca doi colonei pensionati prin 95-99.
Traiasca fur&mint din pentru ispravile realizatesi bataia de joc sistematica si mascată.
https://www.libertatea.ro/stiri/politistul-care-i-a-spus-alexandrei-unde-esti-ma-nu-mai-tine-linia-ocupata-are-el-insusi-o-fetita-de-13-ani-2709563?fbclid=IwAR1M0nE-PvzW1iodbtr4S2K8y-VdEqgT933ON8i6h8Z8U3V3t0lDWX2LbfI

Mihai spunea...

Aroganta ,indiferenta si neprofesionalismul functionarilor de la 112 si politie au pus cruce Alexandrei.

https://www.libertatea.ro/stiri/alexandra-s-a-rugat-la-112-pana-aproape-de-final-dar-veniti-nu-i-asa-vine-cineva-alexandra-s-a-purtat-exemplar-de-curajos-la-telefon-iar-ei-nu-au-crezut-o-2709633?fbclid=IwAR0UUDziO2O3Y0Xbt7s0wbhY_gnTUUzqaEwtEbM8cT1Y6K9kEL6jP1P52KI

Iulian Mareș spunea...

T3,
Ai afirmat asa: "Aroganta ,indiferenta si neprofesionalismul functionarilor de la 112 si politie au pus cruce Alexandrei." Ok, partial complet!
Dialog imaginar:
Comandantul politiei (CP) catre procuror (P)
-(ora 12.00) Domn' P a plecat pe jos, se opreste si la o cafea in centru si va aduce dosarul cu probele pt studiu, definiticare si solicitarea mandadului de perkezitie! pe la 22.00 ajunge la voi!
- (ora 12.01) Domnu' CP, esti nebun? Vin eu la voi, ekipele sa fie pregatite! ....ce mandatul drakului, intru peste el si scapam fetita. Imi asum tot, am baza legala! Pana ajung, ia mai studiaza si tu legea si CPP!...hai ca pierdem timpul, la 12.05 am plecat! Vii si dumneata cu noi, clar? Vreau si operator video! Pe la 14.00-!4.30 terminam si birocratia si dai tu o bere!

Imi pare rau, dar slaba pregatire profesionala (a tuturor: politisti, procurori, judecator) a facut ca acest posibil dialog sa ramana doar FICTIUNE!

*T3, sper ca nu te va opri nimic ca sa intelegi care sunt vinovatii?

M spunea...

@avianyc - ma tin de domnia ta pana cand te potolesti sa mai dai informatii false!
Venitul net din declaratia de avere cuprinde toate sporurile, toate veniturile inclusiv uniforma sau norma de hrana. Daca scazi din aia 40.000 lei/an norma de hrana si imparti la 12 ai sa vezi ca nu e un salariu atat de mare. Daca coloneii tai au 1000 de lei pensie, atunci ai dreptate!

Iulian Mareș spunea...

Similitudini!
Citi cu atentie: Europarlamentarul Rareş Bogdan a reacţionat pe pagina sa de Facebook după publicarea stenogramei conversaţiei dintre Alexandra, tânăra ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă şi operatorul 112.

"DACĂ NU REFORMĂM DE URGENŢĂ Poliția și Jandarmeria Română vom ajunge o țară unde infractorii vor face LEGEA! Frăția cu interlopii a fost și este EVIDENTĂ în prea multe locuri din România zilelor noastre. RESPECT pentru polițiștii de bună credinţă, însă îndepărtarea ticăloșilor, proștilor, corupților devine o obligație.

Dacă ei nu se vor reforma, va trebui o mâna forte care să taie în carne vie în MAI. Niciun ministru nu a fost în stare să nu cada în mrejele zecilor de generali din sediul fostului CC, din păcate", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Concluzia: asemeni unor useri de pe acest blog si sublimul Rares Bogdan fuge ca Dracu de tamaie sa se atinga de parketari, mai ales de cei cu #, aia carora le plac petitiile, protestele, dar sunt atat de subtiri incat nu retin CPP!
Astfel se evidentiaza masa critica a celor 2% cu #ADN!
descoperiti lesne pe cei care in nicio postare nu critica, cu o floare macar, actiunea dar si modul de gandire al unor procurori; si asta nu este coincidenta!
Toti se reped in a ne explica ca politistii sunt numiti politic, fac copy/paste din legi si CPP, au supraspecializari juridice, dar nu au fost nici la matura in sala unui tribunal sau biroul unui parket! Insa ei sunt ratiunea pura a dreptului, au sofismele in gura, tin cursuri la universitate, ce sa mai vorbim, au scris tratatele de pe care vor invata studentii de acum incolo pt 1000 de ani.
Pe bune?

Leon spunea...

https://cvlpress.ro/29.07.2019/proiect-reinfiintarea-functiilor-de-sectoristi-si-repartizarea-politistului-aproape-de-casa/

M spunea...

Va rog sa cititi. Chiar e interesant. NU mai subliniez nimic pentru a va forma singuri parerea
Miercuri 24.07.2019
- ora 20.30: dl. Măceșanu Ion (tatăl fetiței) a sesizat postul de poliție Dobrosloveni - jud. Olt, cu privire la faptul că fiica sa (în vârstă de 15 ani) a plecat de la domiciliu în dimineața aceleiași zile și nu a mai revenit acasă;
- Polițistul i-a comunicat că, în cazul în care fata nu se întoarce, să revină în dimineața zilei următoare;
- În cursul nopții, polițistul a informat șeful Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus - jud. Olt, cu privire la dispariția minorei.

Joi 25.07.2019
- ora 08.00: tatăl minorei și soția sa au revenit la postul de poliție, unde au discutat cu un coleg al polițistului sesizat în ziua precedentă.

- ora 09.00: polițiștii s-au prezentat la adresa familiei Măceșanu, ocazie cu care a fost audiată mama minorei și au a efectuat fotografii în vederea întocmirii cercetării la fața locului (la domiciliul persoanei dispărute).

- ora 10.30: mama minorei a primit un apel telefonic (de pe numărul 0763931765) de la un bărbat care a utilizat apelativul „mama soacră”, spunându-i că el și minora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani, convorbire ce s-a purtat în prezența ......(din cadrul postului de poliție Dobrosloveni - jud. Olt). După finalizarea acesteia, polițistul a apelat în mod repetat postul telefonic sus menționat, în vederea stabilirii unei comunicări cu apelantul, fără niciun rezultat.

- ora 10.30: evenimentul a fost raportat poliției Municipiului Caracal, iar șeful postului de poliție a solicitat totodată dispunerea de măsuri în vederea punerii în urmărire națională a minorei.

- ora 10.35: dispecerul de serviciu de la Poliția Municipiului Caracal a transmis către I.P.J. Olt solicitarea pentru punerea în urmărire națională a minorei.

- ora 10.48: agent șef adjunct .... a solicitat sprijin șefului Poliției Municipiului Caracal pentru obținerea unor imagini de la camerele de supraveghere ale unui magazin Lidl din Caracal (deoarece exista informația că minora fusese văzută în zona respectivă, în seara de 24.07.2019, ora 22.00).

- ora 10.54: șeful postului de poliție Dobrosloveni a luat legătura telefonic cu șeful Biroului Investigații Criminale, căruia i-a solicitat sprijin cu privire la același aspect.

- ora 11.04: la nivelul I.P.J. Olt a fost primit raportul de eveniment de la Poliția Municipiului Caracal privind dispariția minorei Măceșanu Alexandra Mihaela.

M spunea...

-continuare-
- ora 11.05: la nivelul S.T.S. Olt s-a primit un apel 112, de la numărul de telefon 0759660526 (cartelă pre-paid), de la o persoană de sex feminin care s-a recomandat ca fiind Măceșanu Alexandra și care sesiza că a fost răpită și violată, însă până la redirecționarea apelului către dispeceratul I.P.J. Olt, convorbirea s-a întrerupt.
- ora 11.07, apelul a fost restabilit de către dispeceratul S.T.S. Olt, care a apelat numărul ......, iar convorbirea a fost preluată de către dispecerul 112 din cadrul I.P.J. Olt, acesta fiind sesizat cu privire la comiterea faptelor de lipsire de libertate, agresiune fizică și viol.
- ora 11.12: Măceșanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelasi număr de telefon ........, sesizând aceleași aspecte, motiv pentru care dispecerul I.P.J. Olt a redirecționat apelul către dispeceratul Poliției Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente.
- După primirea apelului de la ora 11.12, dispecerul Poliției Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră ce acționa în zona 7 Caracal, întrucât din datele obținute de la minoră, rezulta că, este posibil să se afle pe strada ,,Antonius Caracalla, nr. 9” (adresă pe care aceasta a furnizat-o de pe o carte de vizită găsită la locul unde se afla).
- ora 11.13: în vederea obținerii de detalii suplimentare legate de locație, un polițist din patrula de ordine publică pedestră a apelat numărul de telefon utilizat de victimă, ocazie cu care aceasta a indicat detalii despre locația unde se afla și a comunicat adresa de pe cartea de vizită care aparținea unui inginer de cadastru, pe nume........
- Întrucât a existat o neconcordanță între adresa indicată de victima și cea unde se afla aceasta, agenții de poliție din patrula de ordine publică pedestră au revenit la Poliția Municipiului Caracal și au raportat evenimentul șefului Biroului Investigații Criminale.
- ora 11.29: șefului Biroului Investigații Criminale a apelat numărul de telefon utilizat de victimă, ocazie cu care acesta a încercat să o calmeze pe fată și să obțină detalii suplimentare despre locație.
- Victima a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla langă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că în acea curte se afla un brad, un nuc, o mașină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri și mai mulți câini - lup dezlegați. În continuare, polițistul a întrebat-o dacă are rețea internet pe telefonul de pe care vorbește și răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, șeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului și dacă poate să iasă din casă și din curte. Victima a răspuns că gardul este din metal de culoare roșie și nu poate ieși din încăperea respectivă întrucât este legată și afară sunt câini - lup. Conform raportului polițistului, în acest timp, pe fundal, se auzea lătrat de câini, iar fata a afirmat că nu mai poate vorbi întrucât a revenit bărbatul. De asemenea, victima a precizat că s-ar afla în cartierul Protoșeni din Caracal și că a fost violată de bărbat.
- ora 11.45: șeful de birou a anunțat pe șeful Poliției Municipiului Caracal, fiind constituite patru echipe de polițiști cărora le-a transmis datele obținute, plecând spre cartierul Protoșeni pentru identificarea locației. Concomitent a solicitat șefului Poliției Municipiului Caracal să trimită polițiști pentru a verifica dacă bărbatul a ajuns la farmacie.
- În timpul verificărilor au fost primite date și informații de la diferite surse, cu privire la o posibilă zonă în care s-ar fi putut afla telefonul mobil când fata a sunat la 112, respectiv strada Nicolae Bălcescu și Aleea Mihai Viteazul din Caracal, ambele fiind în cartierul Protoșeni, neconfirmându-se prezența victimei în acea zonă.

M spunea...

-continuare-
- ora 11.45: a fost constituită echipa operativă formată din lucrători din cadrul Biroului Investigații Criminale, Biroului Ordine Publică și Postului de Poliție Dobrosloveni care au demarat verificările pe raza Municipiului Caracal, (însoțiți fiind de tatăl victimei). Echipa operativă a fost sprijinită ulterior de către lucrătorii Serviciului Investigații Criminale Olt.
- ora 12.30: un polițist din cadrul S.I.C. a solicitat la S.T.S., prin intermediul Dispeceratului 112 al I.P.J. Olt, o triangulare, respectiv geolocalizare, pentru a putea identifica locul unde se afla persoana care a efectuat apelul. Harta rezultată în urma geolocalizării a fost postată, pentru o scurtă perioadă, pe o stație a dispeceratului, fiind exploatată, ulterior, în activitățile investigative.
- în cursul zilei: echipa operativă a desfășurat mai multe activități investigative și de cercetare în scopul identificării locației respective, după cum urmează:
● solicitări de autorizare a obținerii datelor de trafic și de localizare prelucrate de furnizorii de rețele și de servicii publice de comunicații electronice;
● solicitări de emitere a unui mandat de supraveghere tehnică;
● solicitări de mandate de perchezitii domiciliare;
● solicitări la Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române în vederea localizării zonei de unde a fost efectuat ultimul apel al minorei.
- ora 13.30: șeful S.I.C., împreună cu șeful de post și alte persoane care puteau să furnizeze date importante anchetei, au vizionat imagini surprinse de camere de supraveghere.
- ora 15.13: șeful de post a fost apelat de către prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.... care i-a solicitat să efectueze demersurile necesare în vederea atribuirii numărului unic, dosarului penal constituit.
- ora 15.30: este înregistrat dosarul penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, sub numărul unic 297/P/2019, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, urmărirea penală fiind desfășurată sub controlul și supravegherea procurorului........
- După începerea urmăririi penale In rem dosarul a fost preluat de Biroul Investigații Criminale al Poliției Municipiului Caracal.
- după 3 ore de căutări fără niciun rezultat, în jurul orelor 16.00, polițiștii au revenit la sediul subunității pentru analizarea cauzei împreună cu șeful Poliției Caracal și șeful S.I.C. Olt.
- Informativ, au fost identificate 3 locații diferite de pe raza Municipiului Caracal, aparținând unor persoane suspecte de săvârșirea unor astfel de infracțiuni, iar cu sprijinul procurorului de caz au fost efectuate demersuri în vederea obținerii mandatelor de percheziție.
- ora 19.58: au fost demarate cele 3 percheziții domiciliare în baza mandatelor obținute, la niciuna din cele 3 locații nefiind obținute date sau indicii relevante în depistarea minorei.
- ora 22.00: polițiștii s-au reîntors la sediul subunității, echipei de coordonare alăturându-i-se și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, domnul .....
- în intervalul orar 22.00 – 01.00 (Vineri 26.07.2019): cu sprijinul DOS au fost efectuate activități specifice care au condus la stabilirea problemei tehnice privind identificarea locației de unde au fost efectuate apelurile la 112 (au fost utilizate 2 celule de emisie diferite), stabilirea celei mai probabile locații, stabilirea unei variante plauzibile a numărului de înmatriculare a autovehiculului utilizat de autor, precum și identificarea posesorului unui post telefonic derivat din dosar.
Toate aceste indicii au condus la stabilirea ca posibil autor a numitului Dincă Gheorghe din Caracal, în vârstă de 66 de ani.

M spunea...

-continuare-
- În acest context, deși comisarul șef Alexe Nicolae – adjunct al șefului IPJ Olt pe linie de investigații criminale a propus să se intre la adresa respectivă, chiar dacă nu exista un mandat de percheziție, invocându-se ipoteza săvârșirii unei infracțiuni flagrante (situație în care este permisă percheziția), reprezentanții parchetului nu au fost de acord cu această propunere!!!
- Polițiștii au solicitat totuși să fie emise ordonanțe de interceptare pe un interval de 48 de ore pentru postul telefonic utilizat de numitul Dincă Gheorghe.
Vineri 26.07.2019
- în jurul orei 01.40: este emisă ordonanța de interceptare pe 48 ore și, utilizându-se metodele specifice pentru localizarea telefonului, s-a stabilit că acesta se afla la adresa de domiciliu a celui în cauză. Din acest motiv s-a solicitat și s-a obținut mandat de efectuare a 3 percheziții domiciliare la adrese ce aparțineau familiei Dincă, potrivit specificațiilor din mandatele de percheziție.
- ora 06.00: s-a intrat, sub coordonarea parchetului, în cele 3 locații pentru care s-au obținut mandate de percheziție, la domiciliul numitului Dincă Gheorghe participând procurorul de caz. (fata nu a fost găsită la locație, iar la celelalte 2 adrese nu au fost probleme)
- Până în jurul orelor 20.00: a continuat percheziția la adresa numitului Dincă Gheorghe, ocazie cu care s-au ridicat probe, haine arse într-un butoi, oase, bijuterii, 5 pungi de carne în congelator (stabilindu-se că niciuna nu era de natură umană), iar în mașină a fost identificat un cercel al minorei Măceșanu Alexandra Mihaela. Fragmentele osoase găsite la fața locului au fost ridicate de către medicii legiști urmând a se stabili natura acestora sau dacă provin de la una sau mai multe victime.

Iulian Mareș spunea...

M,
Interesant raportul de actiune.....

brenda spunea...

dar violul la pensiile militare?

Iulian Mareș spunea...

Brenda,
Ăla este viol asumat, pe bani, ceea ce mă conduce la ideea că este un fel de prostituție!

M spunea...

Iulian Mares - da, asa cred si eu. Acum a aparut peste tot!

Eu am cautat si nu am gasit "timpi morti".

Aseara, domnul Gadea la Antena 3 ne-a explicat in 50 de minute cum ar fi gasit-o el in 15 minute pe Alexandra. Dau doar un citat (din memorie)
- Ce mare lucru! Stim ca Alexandra s-a dus la Lidl. Acolo sunt 3 camere de supraveghere. Luam ora la care s-a dus Alexandra, o ora inainte si o ora dupa. Deci trei ore! Cat sa iti ia sa te uiti la inregistrarea a 3 ore de pe 3 camere? 10 minute! Aveai apoi numarul de inmatriculare. Faci 5 minute pana la adresa! Deci in 15 minute era eliberata dar politistii sunt incompetenti!

M spunea...

Nimic despre responsabilitatea romanilor în general cu privire la drama de la Caracal?

În 2016 au fost 11.000.000 de apeluri la 112. Din acestea 6.500.000 apeluri false. Operatorii au pierdut 305.000 de ore vorbind cu acești nemernici.

Anual sunt 100.000 de intervenții de urgență. Fiți oameni normali la cap și înțelegeți că nu toate reușesc.

Nu îi iau apărarea polițistului de la 112 (și el marcat de drama pierderii copilașului în incendiul de la maternitatea Giulești). Spun că avem toți o parte din vină.

M spunea...

S-a remarcat și Clujul!

”La data de 30 iulie, în jurul orei 20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană, a cărei voce părea a fi de copil, a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost prinsă de mai mulţi infractori şi că se află într-o dubă. Apelantul a refuzat să ofere detalii privind identitatea sa. În urma apelului, s-a înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi s-au activat toate resursele avute la dispoziţie pentru soluţionarea cazului.

Au fost implicați polițiști ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Poliţiei Cluj-Napoca, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, ai Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, precum șijandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

A fost depistat apelantul la domiciliu, în localitatea Floreşti, stabilindu-se că este vorba despre un minor în vârstă de 10 ani. De asemenea, s-a stabilit că acesta este în afara oricărui pericol, iar apelul 112 s-ar fi efectuat, situaţia expusă nefiind reală.

Leo spunea...

Toate problemele sunt ca şi rezolvate , deoarece la MAI a ajuns un mare savant în domeniu dar și cu o vastă expertiză academică internațională în sisteme de apărare cu patrioate balistice de rază lungă , precum și mare savant în implementarea unei flote de submarine în delta Văcărești.
Vai de mama țărișoarei nostre că a încăput pe mâna acestor politruci impostori.
DORMIȚI LINIȘTIȚI CĂ IMPOSTURA POLITRUCILOR F&M VĂ PĂZEȘTE !

Leon spunea...

GPS Tracker, dispozitivul cu care vă puteţi găsi copilul în caz de dispariţie
GPS
Un caz precum dispariţia Alexandrei şi bâjbâiala autorităţilor în operaţiunea - eşuată în final - de găsire în viaţă a fetei ar putea fi evitat folosind un dispozitiv care poate fi cumpărat de pe internet şi nu costă mai mult de câteva sute de lei. Cu acest dispozitiv, părinţii Alexandrei ar fi ştiut înaintea autorităţilor unde se află fata.

Este vorba despre un GPS Tracker, un dispozitiv minuscul care, conectat la o aplicaţie şi purtat de către copii sau vârstnici în buzunar sau în geanta cu care pleacă de acasă, le oferă părinţilor sau familiei posibilitatea de a şti, în timp real, locaţia în care se află acesta. Pe siteurile de specialitate aceste dispozitive se vând la preţuri care se învârt în jurul sumei de 300 de lei, o sumă infimă dată pe un device care poate salva viaţa copilului sau a oricărui membru al familiei în caz de dispariţie.

GPS Trackerul se foloseşte cu o cartelă SIM şi se conectează, apoi, la o aplicaţie de pe telefonul sau calculatorul celor aflaţi acasă. În cazul nefericit în care copilul, părintele sau chiar animalul de companie se rătăceşte, este răpit şi nu se mai întoarce acasă, se poate identifica rapid locaţia în care se află. Unele dispozitive au şi un buton SOS care o dataă apăsat sună la numerele setate de urgenţă într-un ciclu până când va primi răspuns şi în plus marchează poziţia pe hartă şi trimite o alertă pe telefonul supraveghetorului.

Leo spunea...

Din 2014 de când s-a prăbușit avionul cu Iovan ,în 5 ani , nu au făcut nimic STS-ul având în vedere tehnologiile acestei perioade, astfel încât orșice apel la 112 , să fie însoțit de coordonatele terminalului ( adică raza vectoare a terminalului să fie dată de 2 indicatoare - latitudine nordică și longitutine estică). Acest lucru se putea face prin conexarea unui GPS la sistemul lor. Ce-i oprea pe savanții de la STS , de la 2:15 , de la ISU ; etc... ca ]n 5 ani să adopte această tehnologie uzuală şi banală și posesorilor de biciclete. Pe toți nu i-au interesat și au privit funcțiile in care erau decât ca pe niște simple SINECURI. Ei sunt autorii morali ai crimei de la Caracal.

Huhu Rezea spunea...

LEONARD,
Nu este de vina STS cât sunt de vina milițienii și procurorii #rezist de unde s-a rasturnat caruta cu ploști. Cum sa stai 3 luni cu poza mașinii în dosarul răpirii din aprilie și sa nu găsești proprietarul?
O simpla verificare, îl punea în cel mai rău caz în garda pe criminal și scapa Alexandra.

Leo spunea...

Desigur MAESTRE,
Există 2 tipuri de culpe.
1. O culpă SISTEMICĂ , datorată INDOLENŢEI și INDIFERENȚEI față de poziția ocupată privită doar ca o SINECURĂ de tot felul de impostori politrucizați.
2. O culpă punctuală , datorată INCOMPETENŢEI , NEPROFESIONALISMULUI , LIPSEI DE PROCEDURI , LIPSEI DE FORMARE , POLITIZĂRII APARATULUI , INDOLENȚEI RIDICATE LA RANG DE VIRTUTE .
Culmea este că aceeași care au adus statul în această postură , au obrăznicia să pretindă că tot ei îl repară. Uitați-vă la promotorul flotei de submarine pt. delta Văcărești și a inventatorului de patrioate de rază lungă BALISTICE că habar nu are ce e cu el acolo pus pe sinecură , că nu e în stare să lege 2 vorbe fără să citească. Cu astfel de indivizi vor ei să "reformeze" . Aceea;i care erau şi pe timpul tragediei din Apuseni , de la Colectiv , de la Mamaia "Butoaie" lacul Ghiol , de la Caracal , etc..

CEZAR spunea...

NU AU VRUT SA-L DESCOPERE ! CE NU-I CLAR ???

M spunea...

@Leonard & Huhu - GPS-ul se pune la capatul alalalt! Adica nu la STS ci la terminalul de pe care suni. Daca insa e un telefon antic atunci acesta nu are facilitati GPS. O alta posibilitate ar fi ca 112 sa activeze "fortat" transmiterea mobila de date si GPS-ul, sa transmita aceste date "in paralel" sub forma de text la un alt numar (sa zicem 113) si apoi sa se faca suparpunerea. Sistemul asta trebuia implementat de STS si nu a fost. Stim, licitatii, contestatii, etc.

Cazul cu Luiza a fost mai complicat. Poza cu masina era una din zecile de piste urmarite. Cand cauti un lucru il gasesti mereu in ultimul loc in care cauti!

Va dau un exemplu de manipulare ordinara!
- Se face un cerc de suspecti: familie, apropiati, alte persoane.
- La un moment dat o prietena a Luizei spune ca a vazut-o in Mall.
- Se duce politia, ridica imaginile de supraveghere, cauta si gaseste imaginile respective.
- Il cheama pe bunic sa identifice. Ala zice: da, clar, e nepoata mea!
- Politia si procurorul de caz se reorienteaza pe cautare. Fata din imagini radea, facea cumparaturi, nu era in pericol!!!!!
- Dupa un timp vine mama fetei din strainatate. Se uita si ea la imagini si zice: NU, nu e fata mea! Bunicul zice: Ba da, ea este!!!!
- Pe voi nu v-ar pune pe ganduri?
- Pentru a stabili daca bunicul nu stie mai mult si acopera pe cineva il duc la detectorul de minciuni.
- Vai, vai, vai!!! Ce durere!!! Am fost jigniti!!! Am fost dusi la detectorul de minciuni!!!!

E mai complicat! Inteleg revolta lui Huhu dar e simplu de pe margine si dupa ce ai toate datele!