Un produs Blogger.

sâmbătă, iulie 06, 2019

Curtea Constituțională, ultimul bastion. Am salvat excepțiile pe OUG 59/2017

0 comments
Evidența dosarelor cu excepțiile de neconstituționalitate ale OUG nr. 59/2017 formulate și admise în instanțe pe OUG 59/2017, ștearsă de hakeri teroriști pe 14 iunie , a fost salvată anterior pe blog și o găsiți AICI.
Ce treabă or fi avut hacherii cu o instituție atât de neintersantă din punct de vedere financiar... se zice că erau din  China, numai ai noștri siguranțiști știu.
Cu siguranță știm acum că, de la legea big brother, CCR a întrat serios în conflict cu cerberii și sergenții majori mesianici din instituțiile aliniate deep state din România. De atunci au început sa caute struții cu grebla prin Curte.
Nu s-au speriat judecătorii CCR și, mai ales, în perioada președintelui Dorneanu, au aplicat alte lovituri sistemului păstorit temporar de Johannis: demiterea Codrutei, protocoalele, completurile de cinci judecători la ICCJ.
Era în curs pronunțarea pe completurile de trei judecători de la ICCJ și miza eliminării din viata politică a celui perceput ca fiind cel mai mare oponent al sistemului mafiot inițiat de barcagiul Băsescu. Cine avea interesul să paralizeze activitatea CCR? Chinezii sau susținătorii #rezist?




Niciun comentariu: