Un produs Blogger.

vineri, august 23, 2019

Barna, Gușă și Chiriac, despre pensiile militare și speciale...Și nu numai....

56 comments
Oare nici cu impozitarea lui Orlando nu se vor atinge de parchetari?

56 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Barna nu dorește pensii speciale, dar este de acord cu pensiile de militare de stat, pt că așa l-a format Coldea!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Despre noi se vorbeste, insa nu si sa se rezolve ceva concret, fiind doar cu iz electoral!

Dan spunea...

Pensiile militare mai mari decat salariul mediu pe economie vor fi istorie chiar de saptamana viitoare cand ciuma rosie psd va primii sutul din guvernul mafiotizat prin ALDE! 4800 lei va fi maximul! Tic tac.

Sorina spunea...

Dle Dan, vreti da fiți mai explicit ? Parca mizati pe pensiile militare corecte si se lucrează în acest sens ,atunci ce spuneti,?

Sorina spunea...

S-A întâlnit tuse cu unghiul ,doi divetsionisti, ce pot da faca niste rezervisti din sri sau oriunde , palavre fara acoperire Palavragiu

Sorina spunea...

Nu asa dle Dan0

Cezar spunea...

Oferim...Dane..!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Sorina, calma: Cine se uita la astia, care vorbesc in solilogviu, adica doar cu gandurile lor?!

Leon spunea...

Dan Barna nu spune altceva decat ceea ce senatorii si deputatii USR sustin,adica abrogarea pensiilor speciale, mai putin cele ale magistratilor si militarilor; a se vedea proiectul din CD, Pl x nr.166/2018 unde este asteptat raportul Comisiei pentru Munca !

dora spunea...

D-na Sorina,
Nu vă mai pierdeți timpul cu personaje precum Dan. Auzi, pensie maxim 4800 lei, că zice el din puțul gândirii.Citesc comentariile de pe acest blog. Părerea mea?. Nu am văzut o clasă mai divizată ca cea a pensionarilor militari. Se înjură, se scuipă, se acuză, bagă bățul prin gard, doar, doar îi bagă cineva în seamă. Doamne, gardul-i mic.......
Și pentru că ei nu sunt misogini (Doamne ferește....), mă aștept la multe comentarii, gen: du-te cucoană la cratiță.... apucă-te de murături.... fă zacuscă....a... ești securistă. Puneți pariu, d-na Sorina?

J spunea...

Sfanta natura cand a facut oamenenii a inzestrat pe unii cu mai multa inteligenta si pe altii cu mai putina.Ce e trist e ca cei cu mai putina inteligenta nu sunt constienti cand trebuie sa taca si cand sa vorbeasca.Cei din urma se dau atotstiutori.Ei nu accepta ca pot fi lucruri pe care nu le stiu.
Huhu Rezea,in parte, sarea si piperul blogului tau e data de indivizi precum Sorina si Ifrim .Avanti populi.Ei le stiu pe toate si ne invata si pe noi.Ferice de cei saraci cu duhul.

J spunea...

Tanti Sorina esti sarea si piperul acestui blog.Da-i inainte fara grija.Cuceresti admiratie.Doamna Dora a cazut in extaz.E cam devreme pentru muraturi.Azi m-am ospatat cu zacusca.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Sorina, pretuire si respect pentru adevarul stiintific! Am ajuns de rasul lumii mancandu-ne intre noi si injosindu-ne reciproc! Halal! Nu ne sprijinim reciproc, nu ne vrem binele unul altuia, asta este, din cauza lacomiei unora!

Sorina spunea...

Te vad destept tare, ce ar fi sa te sa iti zic ceva de dulce , daca securistii te obsedează este treaba dle da sant securiste , ai ceva impotriva? Iti fac dle ceva ? Dar nu fi obraznic mai ales cu dl Ifrim ca poate iribtrage un perdaf de nu te vezi ,mai figura de stli ce esti

Sorina spunea...

Sărac cui duhul.esti dta, dle ,mai.zic ca esti si un om fara caracter ,vezi de prostia ta si lasa oamenii in pace, de unde dracu ai mai apărut,?

totoiany48@gmail.com spunea...

Au dreptate cei care sustin ideea divizarii pensionarilor militari .
Nu se dezvalie ...cauza .
Dar,daca stim lucrul acesta de ce ,,ne contram,, pe acest blog si nu apelam la memorie ,,suntem divizati,, si incetam contrele .
Mai grav ca au fost identificati cativa ca fiind ,,gica contra ,,si nu ne abtinem in a le da ,,apa la moara,, cand ar trebui ignorati sau prin raspunsuri sa fie considerati ,,super,, .Asfel se inlatura putin ...asperitatile .
Personal nu cred intr .o legislatie care sa inlature inechitatile in avalansa aceasta de elemente salariala din compunerea soldelor .
Daca ramanea salarizarea pe ,,clase ,, fara oscaruri si alte elemente ,cred ca era mai usor de indreptarea inechitatilor .

J spunea...

Tanti Sorina@ dece te deranjaza sarea si piperul?Daca ai stii ce rau e sa ai interdictie la sare?
Ifrim@acest blog este urmarit si de persoane din afara sistemului.Nu ma face sa ma simt penibil.A critica nu presupune a arunca cu laturi.

brenda spunea...

Aceste persoane care mi se adreseaza, sa facă bine sa nu mai faca apreciri, droarece se vad cat de imbicili sănt Aci incercăm sa aflam fiecare ce ne intreseaza,dar cei care ne pot informa ,asa ca voi astia de jigniti ,trageti aer in piept si potoliti-va

MIȘU spunea...

CINEVA SPUNEA CA DOGARU ERA ÎN RÂNDUL DOI, LA CONGRESUL PSD.
CICĂ A FOST INVITAT SPECIAL AL LUI MADAME DĂNCILĂ.
EU AM SPUS, ȘI O MAI SPUN:DOGARU VA FI DEPUTAT/SENATOR AL PSD-ULUI, LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN ANUL 2020.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Toto, Divizarea Romaniei este un instrument tinta al Europei secesioniste, sprijiniti de Cotroceni si #Rezist, pentru a fi slabiti ca forta armata, urmand cat de curand sa se produca separarea Ardealului, Banatului si Moldovei. La divizarea Romaniei este acceptata si Rusia, din punct de vedere al spionajului politic, cu sabotaje la adresa integritatii teritoriale. Ei de fapt lucreaza pe fata, la vedere, neferindu-se cu nimic, stiind ca avem un stat mafiot, fara autoritate, cu institutiile mafiote slabite total si in disolutie, dar mai ales corupte. Pensiile militare sunt pe lista lor de sabotaje, si de aia nu cred in minuni la rezolvarea pensiile militare. Nu cred ca va dura 3-5 ani si Romania va fi a doua Yugoslavie pe rabojul tragediilor nationale, europene. Deja Ucraina este in plin proces de destramare, daca nu sunt crezut, si ar fi si Bulgaria, daca n-ar fi slavona, ca Rusia, si aparata de aceasta!

Gigi spunea...

Domnilor,să lăsăm la o parte criticile aduse celorlalți useri,mai bine ne-am axa pe ce ne doare pe noi.Cred că fiecare avem nemulțumiri vis a vis de tot ce ni se/s-a întâmplat pînă acum începând cu anul 2010.
Singura soluție este aceea că trebuie să fim uniți nu dezbinați,împărțiți în zeci de Asociații care trag fiecare după cum le dictează interesului propriu și de grup.
Nu văd ce este rău ca,Dogaru să fie în parlament.Ar fi o voce a noastră în forumul legislativ pentru a ne apăra interesele.Nu vedeți că de ani buni ăștia își bat joc de noi? Cuplul B&B, LoV și chiar și âștia care ar dori să câștige alegerile spun că ar desființa pensiile așa zise speciale că le stau în gât.
Sub deviza "Dezbina ca să poți cuceri" își bat joc la propriu de tot ce înseamnă forța armată a poporului.Mai auziți d-voastră pe undeva că rezerva armatei este ținta bătăilor de joc? Și,asta nu ar fi posibil dacă gen.noștrii nu ar face sluj în fața politicului pentru a obține avantaje pt.sine și câțiva acoliți.
Domnilor Generali,armata este compusă nu numai din cei cu grade aurii,este compusă din:soldați,gradați,subofițeri,MM,of.inf.si of.sup.Ce faceți cu ei?Îi neglijați? Halal comandanți!
Aștept acel moment când toată suflarea militara,rezerviști și activi,să fim un tot,să dispară dezbinarea,ura sau mai știu eu ce interese!Toți avem un singur scop:
Apărarea patriei!

Iulian Mareș spunea...

Corneliunsson,
stai molcom ca este grea carnea de porc! Asta-i tema anilor 90! Este f greu sa definesti tu actorii geo-strategici implicati, daca sunt! Tema este mestecata de multi si de mult timp, asa ca nu-ti forta ficatul!
Daca adevarurile contemporane ar fi la mana oricui, ce ne-am face? Am fi toti la fel ca "intelighentul Cezar"?

Patrascioiu spunea...

Cornelius@După ce scrii semnează și cu grad nu de altceva decât ca cine se întâmplă să citească sa știe nivelul personajului în ierarhia militara.

Sorina spunea...

Mai j faca ti-ai vedea de sarea ta de aceea Nu ar fi mai.bine,daca nu ai ce facetaci statului sau joacă tintarulj

raul spunea...

In toata tevatura asta,cu comisii si paracomisîi,ministrul Les ne poate arata bunavointa si adevaratul interes pt noi si pensiile noastre ,rezolvand o problema deja aplicata de MAI ,taraganata la MApN ,desi legala,cea cu 5% pentru 2016 !Ca sa nu mai vorbim ca ar trebui si retro!De-ar fi asa as mai crede dar vorba unora ,ma tem de gargara!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ J: Mai bea si H^2-O^1-AQUA pe canicula asta, daca nu vrei sa mai fi penibil, sa te mai iei de onorabilele doamne de pe blog, care in fond, cu foarte bun simt si mai indarjite decat noi, isi apara, dar si ne apara interesele paradite de clocarimea gulerata! Ia-te, mai degraba, de Cezarica, si asa plictisindu-se si se bate de musca, in asteptarea intoarcerii Lg. 263/2010 pe contributiva! Se poate?! Doar doua colege avem, si chiar ne este greu sa fim cavaleri cu respect pentru dansele?!

M spunea...

Ați văzut câți invidiază pensiile militare? Nici unul nu zice la final: "la prima campanie de încadrări la MApN, MAI, ANP, SRI mă duc și eu ca să beneficiez de pensie militară!!“
😁 Oare se produc elemente de uniformă pentru Chiriac sau o să folosească o husă de tanc?
Mai mult, se vorbește 24/24 de cazul Caracal de au ajuns unii să afirme că dacă ei erau polițiști o găseau pe victimă în 6 minute și 18 secunde. Și polițaii au pensii militare iar Fifor a zis că vor face încadrări. De ce nu se duc Lazarus, Bălan și toate parașutele purtătoare de microfoane direct la poliția criminală să ne scape de infractori.... Hai că eu sunt băiat bun, nu în 6 minute.... dar cred că 10 minute le-ar fi de ajuns. Fac un bine României și se și procopsesc cu pensii bune.

Pe scurt : răspunsul meu pentru toți care ne invidiază e să le dau adresa centrelor de recrutare și să le urez succes sau mucles! 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

1.MApN se da de ceasul mortii ca nici un voluntar nu s-a incorporat-inrolat, si se zbate cu anunturi pe toate retelele, nimeni nemaifiind prostan sa se duca pe cativa lei sa se chinuie in cele mai dure conditii, sa-si riste viata si sanatatea de pomana, vazandu-ne pe noi cum protestam pentru solde si pensii de toata foamea! 2.Iar in Grecia, noul guvern conservator taie toate pensiile speciale, care au ajuns la peste 24.000 euro/ per cap de beneficiar, golind dramatic visteria pentru pensii nationale! 3.Ministrul Apararii, Leș se pare ca a adoptat dansul step, pe loc, cu draftul, poate si din ordin subteran, politic, doar taraboiul electoral fiind legat de draftul oug sa mai ia cateva voturi la prezidentiale, in rest se va lasa praful peste toate histeriile astea de dinaintea alegerilor. Clocarii mafioti si gulerati se pare ca sunt mai tari decat ministrul, peste 2.200 de trantori ce se bat de musca prin birouri in tot Ministerul Apararii, greu de starpit si eliminati din cloaca, bine insurubati in scaune, cu solde de 10 oro mai mari ca ale scafandrilor, pilotilor si minerilor, asa cum mafia de la Caracal nu va putea fi invinsa! O data instaurata o mafie, undeva, pe criterii de nepotisme si cumetrii, adio s-o mai poata paradi cineva! Daca ar avea butoanele, Gen. Gabriel Oprea intr-o zi i-ar spulbera pe toti in cele patru zari, fiind informat cu toate astea si foarte revoltat! Asta e!

avianyc spunea...

Poetul de la Hurzicani ,
Un fel de .... pe blog ”curvar”,
Cu Cezar mereu de brăcinar,
Și-n turmă săltat pe post de ”.......”

Domnilor ,nu am citit si nu ma intereseaza proiectul. El mi se pare mie este o creatie mai mult al celor dornici de L164.
Mă uit in schimb la neturile de pe declaratiile de avere pe care le consider similare mie ca functii la unii activi.
Va spun ce nu-mi este limpede;
Daca se mentine prevederea cu netul din OG 59 atunci multe ”anumite ” pensii vor avea scadere. Cu o pensie calculata -recalculata care depasea la 01 2016 netul activului similar plus 80% din norma de hrana prevad o scadere ,chiar functie de declaratiile de avere unde este trecut netul activilor care mai trebuie sa parcurga o etapă de majorare. Prea mare povara fiscala pe activi. Ori militari care servesc patria ,ori contribuabili consistenti la bugetele de tot felul.
Este adevarat ca asa nu se putea merge mai departe si au dat OG 59.
Aceasta OG 59 a fost preconizata din unele informatii a se da pe șest pentru a preintâmpina scurgerea de personal din politia neafectata de OG 57, insa sindicalistii din politie au descoperit miscarea si au reusit un timp de gratie pâna la aplicarea ei, timp de gratie in care politistii ,neafectati de OG 57, au trecut masiv in rezerva (pensie) cu pensii mai mari ca netul similarilor in functii). Apoi s-a aplicat OG 59 din x 2017.
Acum problema care o pun eu este urmatoarea ;
- cum poti actualiza un rezervist care a avut netul mai mare decat netul similarulu activ limitandu-l la netul activului .
Asta ar insemna o scadere la unii drastica a cuantumului in plata ,sau sa fiu mai exact o nerespectare a grilei de fiscalizare pentru pensionari si o aplicare de fiscalizare exact ca la activi.
Ei să vedem cine se baga la descâlcit aceasta dilemă .
Sunt sigur ca multi citesc si nu pricep. În timp insă vor pricepe că aici este o bubă a intentiei de actualizare. Eu ,necitind proiectul ,doar intreb deoarece intuitia imi spune ca ceva nu este in regulă.
Ca guvernul sa fie in legalitate, dupa parerea mea ,ca sa actualizeze pensiile la nivel 2022 si sa nu depasesti acel ” net ” in cauză trebuie ca o presupusa viitoare ordonanta să prevadă și o modificare a grilei de fiscalizare a pensiilor.
Alfel ,ceva nu dă bine la suprafată.

M spunea...

@Tehnocrat - 😁 pentru mine, dar nu spun că am obligatoriu dreptate, operativ e ăla care "vede" în mod direct inamicul.
Apoi ar mai fi o categorie intermediara: ăia care lucrează/îl sprijină direct pe cel din prima categorie.
Și apoi ceilalți.

Era un banc, cum că sunt 3 categorii de localități : cele în care oprește trenul, cele prin care trece trenul și cele în care s-a auzit de tren.
Evident că grupa de muncă e altceva.

Nu cred că până la alegerile parlamentare se va schimba ceva iar după, Dumnezeu cu mila! Dacă vine miniCaramitru, dacă vine Orban nu am nici o așteptare. Așa cum de la PSD cu Olguța în conducere nu mă aștept la nimic bun. Am auzit-o cu urechile mele pe jigodia de Olguța și vă spun că ne face onoarea de a ne urâ la nivel personal,visceral, o ură cum rar am văzut!
Iar ca Johannis să facă/zică ceva nu avem nici o speranță!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, Am citit in ,,Cuiul catarii'' un articol de nota 1o despre draftul oug la pensiile militare! Merita citit! Se deconspira actiunile mafiei clocarilor cu spuza pe turtele gastilor incaliulatilor din Comisia de paradire, poreclita ,,mediere,'' si interesele lor obscure!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@M: Daca Fiola este exclusa din PSD, se rezolva problema 50%! Are sustinatori in comisii care sa-i puna razbunarea cu ura viscerala in practica, si ce poate Veorica sa le faca in acest caz, daca iar ne paradesc?! Ciolannus 007? Doamne, dar acest individ cu mana lui ne-ar taia pensiile militare, daramite sa raspunda sutelor, miilor si zecilor mii de petitii, ale noastre sau ale oricarui roman?! Incepe sa ne scada entuziasmul indus de Dan Capitan de Plai... Nu vedeti ca ei tac, precum râtanii in stufăriș!? Unde e tacere, se clocesc actiuni crimnale!

J spunea...

Colonel MApN ,logistica,pensionat in 2019 de la MAE pensie net 5000 lei.Nemultumit.Nu a oferit amanunte.Suparat pe Melescanu.

CEZAR spunea...

M-mare de tipar , spune-i si lu m-Alul !

CEZAR spunea...

LOV...a vrut sa faca DREPTATE DREAPTA...am incredere ca-i la post si lucreaza !!

CEZAR spunea...

URLA NETUL....

Viurel Tehno Crac august 2019, 17:58

Băi saracilor care steț, am auzit c-or inceput să distribuie ăștia copoanele kaki, cu ciucalata Mocca și sporul de sfârlează incorporate !
Comandor principal șef Viurel Burticel MăKiș

M spunea...

Atunci când se discuta salarizarea și Olguța lansa manipularea cu "creșterea soldelor celor cu grade mici" doi parlamentari PSD mi-au spus că înțeleg doleanțele noastre dar : "nici nu știți cum face nebuna asta în ședințe!!!!"
În plus ea l-a sprijinit pe Solomon cu condiția de a nu ieși dobitocul din cuvântul ei.
Pentru noi Olguța are aceeași dragoste pe care o are Dide față de jandarmi. 😀
La salarizare șmecheria Olguței a fost să repete că vor crește soldele celor cu grade mici "și cu 60%" iar soldele celor cu grade mari vor crește "mai încet, cu maxim 10-15%". Javra olteneasca nu a spus că din cei 60% cam 40% însemnă creșterea salariului minim. Iar restul practic doar acoperirea inflației.
Repet, cât e Olguța la PSD nu pupam nimic cu adevărat bun.
Niciun candidat nu vorbește de SNAOPSN doar de eterna prioritatea noastră e educația și sănătatea!
Să trimită în plm niște învățătoare în Afganistan sau ăștia cred că suntem membrii NATO doar cu avantaje și că apartenența la NATO nu se bazează pe camarazii din teatrele de operații?!?

Deci, nu văd nimic bun în viitorul apropiat!

PS - retrag postările mele de mai devreme care l-au făcut pe Cezar să îmi dea dreptate. Dacă Cezar îmi dă dreptate e clar că eu greșesc!!!

Dan spunea...

Cred ca ar fi de interes daca odata cu postarea unui video am putea vedea si data cand a fost inregistrat. Pozitia tovarasilor se schimba atat de des incat numai ultima conteaza.

Gigi spunea...

Măi băieți,nu vedeți că ăștia nu vor să ne crească pensiile noastre,a celor care am ieșit înainte de 2016? Se tot învârt în jurul anului 2022?

Acum,prin acest proiect de ordonanță,vor să recalculeze din nou toate pensiile care sunt în plată până la 31.12.2019.
Nu degeaba este prevăzut în proiect RECALCULAREA lor începând cu 01.01.2020 și actualizarea cu procentul din 2022,dar etapizat în tri tranșă,adică 1/3 pe fiecare an începând cu 2020.
La recalculare,se vor păstra
Prevederile OUG (LOV),acelea că din brut va rămâne 58,8%,singtagma"Net la Net".
În urma recalculării,rezultatul va fi zero sau minus,,păstrând cuantumul mai avantajos.

Cine va pierde? Toată lumea,inclusiv cei ieșiți începând cu 2016.Dar,ei au avantajul că au avut Baza de Calcul babană și o pensie dublă față de cei ieșiți înainte de 2016 și rămân cu ea.
Una e să fi avut BC 8000,altă e sa fi avut BC 2000,3000,4000...

În urma recalculărilor,cred,și mai mult că sigur asta va fi,eventualele actualizări după aceste recalculări,se vor aplica la la cuantumul rezultat din aceste recalculări din 2020.

Sper să mă înșel,eu,dar nu cred!
Voi nu observați că ăștia își bat joc,numai mimează că vor să facă ceva pentru noi?
Atâta timp cât "dracul"roșcat și gulerații își bagă coada,nimic bun nu se va întâmpla.
Pentru ei,noi suntem că o piatră de moară agățață de gâtul lor.Nu mai pot să-și facă salarii de neamuri proaste!
Numai ei,aleșii și activii să trăiască,rezerviștii,dă-i draKu să moară.
Acum,eu nu zic s-o luați de bună,fiecare înțelege ce vrea!

brenda spunea...

„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„„

avianyc spunea...

@ Huhurez
Ma asteptam de la dta si @ "curba de nivel" la un comentariu la postarea anterioara vizazi de relatia intre stabilirea neturilor din salarii -fiscalizarea salariilor vizavi de actuala fiscalizare a pensiilor.
Poate nu ati fost atent la o posibila hiba aici .

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
E de înțeles ca ai o lene cat cuprinde și nu citești observațiile mele din topic, dar ma așteptăm să înțelegi din document ca limitarea net la net nu se aplica pensiilor calculate/recalculate/actualizate pana la 15 sept. 2017.

Iulian Mareș spunea...

Cezar,
ti-am zis ca ti-a fost sete si te-ai dat la cerneala si cartile le-ai jucat! :))
Artileria se dispune, de principiu la 1/3 din distanta maxima de tragere, fata de lda, in adancime! Dar FAU/rezervele, dar UM/MU de aviatie si AA, ca sa nu mai zic de RdLc!
Azi ti-am dat un 2, de incurajare!

brenda spunea...

asa ca adio pensii ,cade,guvernul, poate ponta aa faca ceva

Iulian Mareș spunea...

M,
Afirmativ. Nu-l (NUL este) fac capitan, caci este habarnist!

Iulian Mareș spunea...

Gigi,
Afirmativ! Ai prins bine scopul....

Clawoodiu spunea...

Pe site la INS apare ca in 2018 indicele de inflatie a fost de 4,6%. Cu asa ceva ne va creste noua pensiile in ianuarie 2020, cu 4,6%. http://www.insse.ro/cms/ro/content/ipc%E2%80%93serie-de-date-anuala

Iulian Mareș spunea...

Clawoodiu,
Procent sigur!

Gigi spunea...

@claudiu
Vedeți,și aici este o jmecherie!
Indexarea din 2020,este de fapt inflația din 2018,adică cea arătată de 4,6%.
Ori,în proiect se spune că:în anul când se face indexare cât și/sau actualizare(art.59,60)beneficiarul,adică noi,i se va aplica pe cea mai favorabilă.
***Dacă nu se va trece la recalculare,respectiv actualizare,cum spune în acel proiect,este normal că pensiile noastre sa crească cu acest procent inflaționist din 2018,începând din ianuarie 2020.
***Dacă va avea loc actualizarea în 2020 nu știu dacă acest procent de 4,6% va fi inclus în această actualizare.Poate ne lămurește dl.H.
Vedeți,normal ar fi că să fie inclus,ținând seama de faptul că este al anului 2018,dar tinînd seama și ce spune în lege....cu anul când se face și...și...este interpretabil!
Dar din experiența anilor trecuți,cei care aplică legea vor interpreta cum le convine lor.

Iulian Mareș spunea...

Tehno,
P.P. se lauda pe strada gemenelor ca a fost si profesor universitar la scoala de gradati, unde preda cursul intensiv numit "Randul la planton"!

kostas spunea...

Breda,spui ca daca pica guvernul, adio pensii militare recalculate. Dar pana acum ce a facut guvernul asta pentru noi? Ne-a amanat de un an cu repararea inechitatilor si ne vor amana si de-acum incolo.

Dan spunea...

Surse psd . Dupa fuga Alde vine miercuri oug cu belirea pensiilor cu 5 cifre. Dupa ce a dus Romanistanul icolaps guvernul mafiot condus de sluga hotilor tuta Dracila a terminat si banii imprumutati de Teodorovici cu doobanzi uriase ! Avem acum peste 100 miliarde de euro datorii de stat .Cumplit!

Clawoodiu spunea...

La ultima situatie de acest gen, din 2017, la militarii din MAI s-a aplicat din ianuarie indexarea de 5,25%, dupa care de la 01.07 cresterea soldei defunctie, la majoritatea fiind mai mare decat indexarea. Deci nu cumulate, prevedere preluata si in noul proiect de modificare a legii. Toti cei care am ajuns purtati de valurile vietii/carierei in MAI cam asta am patit (adevarat, pe net o crestere mica, de pana in 2%), colegii care au ramas in MApN nu, pentru ca a fost altfel interpretat algoritmul de calcul, dar asta este alta problema. Am inteles ca intre timp s-a reglementat la fel ca in MAI. Gresesc?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

LASATI-O MOARTA CA psd A MURIT SI DOAR GENERALUL OPREA MAI POATE SA NE MAI SALVEZE IN URMATOAREA GUVERNARE! FACETI IAR MISTOURI SI PUNETI VORBE GRELE CU URA LA ADRESA GENERALULUI, SCORNITE DE SECURANII STATULUI PARALEL, ASA O SA MURIM CU TOTII, CA ALTII URMARESC DOAR SCOPURI PERSONALE!

Dan spunea...

Minutele guvernului mafiot Dracila care a distrus definitiv tara sunt numarate! Gata cu pensiile gropiste cu 5 cifre! Pensiile militare vor fi doar in intervalul de 3000- 7000 lei. Si pensiile speciale vor fi reduse draștic! Chiar mai mici decat pensiile militare. Deja nimeni nu mai imprumuta Romanistanul nici macar cu 7% dati cu disperare de discotecar!

M spunea...

Săracu Dan și ura lui! 😁
Țipă și el lozincile are i-au intrat in cap!
Ia zi tu micuțule rezistent, vine guvernul mafiot al lui Johannis? Sau ți crezi ca dacă nu ai 6 case ai fost urmărit de ghinion? 😀
Vine "guvernul mău"? Vine ZERO fonduri europene?
Cât o sa fie Johannis la Cotroceni în România nu o sa avem liniște. Omul e bolnav de ură iar fanii lui, în frunte cu inaptul Dide, nu știu altceva decât lozinci.