Un produs Blogger.

vineri, septembrie 20, 2019

Conaționalul Mădălin Voicu: Băi, popor PSD-ist, trezește-te!

5 comments
A fi tânăr sau bătrân nu este o virtute. Contează cultura, pregătirea și mai ales demnitatea.
 "Să vă fie ruşine cei care credeţi că vi se cuvine mai mult decât puteţi voi da. Ori faceţi corp comun cu ceea ce înseamnă stânga românească, ori vedeţi-vă de treabă." 


5 comentarii:

Leon spunea...

"PSD-iștii nu au fost suficient de riguroşi şi atenţi şi mobilizați pentru a veni la urne să voteze. Au crezut că asta cu europarlamentarele este mai mult o chestie secundară. Motiv pentru care le spun: PSD-iști, treziţi-vă! Nu dormiţi! Ne facem de ruşine. Problema nu este a mea, ci a unui popor PSD-ist care are nevoie să se mobilizeze. Nu ai voie să stai în pat şi să aştepţi să vezi care sunt scorurile. (…) PSD-iști, treziţi-vă! Să vă fie ruşine cei care credeţi că vi se cuvine mai mult decât puteţi voi da. Ori faceţi corp comun cu ceea ce înseamnă stânga românească, ori vedeţi-vă de treabă. Nu am niciun motiv să menajez pe cineva. Dacă nu se trezesc şi se mobilizează o să vadă ce o să păţească cu toţii, nu doar ei PSD-iștii”.

capitanu nemo spunea...

Pentru tot ce au facut pentru militari ma voi mobiliza sa-i trimit afara de pe scena politica.Promit ca o sa-i conving si pe altii.

Mihai spunea...

De ajutorul social si alocatii nu zisesi nimic mancati-aș......

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/traian-basescu-colaborator-al-securitatii_691984.html

Leon spunea...

https://www.bugetul.ro/scenariu-cutremurator-pentru-asta-a-fost-executat-politic-dragnea-un-act-de-tradare-nationala-a-presedintelui-si-premierului/