Un produs Blogger.

luni, octombrie 07, 2019

Cine tremură în România dacă se vor da publicității informațiile din tableta lui Rudy Giuliani

16 comments
Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui Donald Trump, susţine că are informaţii despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea în România.  Această dezvăluire  a fost făcută în direct la Fox News, fluturînd o tabletă, dar nu a dat niciun detaliu care să clarifice despre ce fapte l-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale de anul viitor.
Dezvăluirile sunt o ripostă a președintelui Trump la acuzuțiile democraților americani cum că a intervenit pe lângă oficialii din Ucraina să demareze cercetări privind faptele de corupție ale fostului vicepresedinte american, Joe Baden, posibil candidat la prezidențialele de anul viitor,

Ce spune Giuliani?
„Eu nici n-apuc să închei o propoziţie. Sunt contrazis imediat. Ia uitaţi-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraţilor, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Şi ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei ştiu ceva despre care voi nu vorbiţi. 
"Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Staţi să vedeţi când ajungem la România. Uitaţi ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc şi şi-a bătut joc de Statele Unite", a subliniat Giuliani.


Citeste mai mult: adev.ro/pyyrd2


Cât de curând, europenii se vor convinge ce alegere politică proastă au făcut numind-o procuror UE pe Kovesi, cea care a mușamalizat afacerea Microsoft în Romania.
Hunter Biden a fost consilierul omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat pentru acapararea ilegală a terenurilor  Academiei Agricole din zona Băneasa, terenuri pe care s-au construit Complexul Comercial Băneasa și Ambasada SUA. Tranzacția s-a încheiat pe timpul primarului Băsescu. Pentru investițiile pe care Primăria București le-a făcut în avans cu utilitățile, Ioana Băsescu a primit dreptul să „cumpere” biroul Cabinetului său Notarial.
Culmea este că  Scrisoarea lui Giuliani catre Iohannis, privind abuzurile din justiție, a fost sponsorizată de Puiu Popovici. 
Recent, printr-o decizie a CA București, toate cele peste 200 hectare din Băneasa s-au reîntors la stat.

UPDATE:
"Dragi prieteni, unii uită că știu al naibii de multe despre România ultimilor 20 de ani, inclusiv despre relația dintre România și SUA din vremea lui Obama. Oare la care dezvăluiri face referire Giuliani și la ce personaje, poate la Hans Klemm?!.... și la:
1. Fondul Proprietatea și luarea acestuia cu "japca" de către apropiații lui Biden, respectiv  Klemm?
2. Întâlnirile de taină pentru stabilirea următoarele execuții politice?
3. La "negocierea" nominală a procurorilor șefi?
4. La EXXON, ENRON și GD?
5. La gradul de cunoaștere dintre Gitenstein și BLEJNAR?!! Și marca valizelor?
6. La cine a scris, în FAPT, ERATA la referendumul pentru demiterea lui Băsescu?
Să continui? Sau pentru moment este suficient? Sunt tare curios ce vrea domnul Giuliani...daca îl ține. Sau poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie...

Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt anti american. Dimpotrivă. Însă, în calitate de candidat la Președinția României, am OBLIGAȚIA să-mi clarific opțiunile în raport cu SUA și ticăloșiile comise în perioada democrată. Așa că DA, am prieteni REPUBLICANI, sunt adeptul politicii REPUBLICANILOR în raport cu România și chiar dacă nu sunt de acord cu tot ce a făcut sau spus Trump, nu pot să nu constat că REPUBLICANII ne-au lăsat "mai liberi" spre deosebire de clica democrată care a încercat să ocupe ROMÂNIA FINANCIAR și POLITIC!”, este reacția lui  Alexandru Cumpănașu, candidat prezidențial, după avertismentul lansat de Giuliany.


BOGDAN CHIRIAC
"Dacă este ceea ce credem toţi, iar zvonurile care au apărut la Bucureşti în legătură cu o posibilă uriaşă sumă de bani primită de domnul Biden din România, deci dacă lucrurile acestea se vor confirma, atunci scandalul va fi,  într-adevăr, enorm. Vom avea o imagine exactă a ceea ce s-a petrecut inclusiv în ţara noastră în ultimii ani. Eu, personal, abia aştept dezvăluirile lui Rudolf Giuliani. Dar să ştiţi că ele pot influenţa inclusiv viitoarele alegeri parlamentare"
Pe aceeași temă, citiți avertismentul lui Adrian Năstase, AICI

16 comentarii:

reddog spunea...

Familia Biden avea legaturi in special cu Puiu Popoviciu, probabil si cu altii.
Hai Giuliani cu dezvaluirile.
Pe langa Romania familia Biden este in centrul unor controverse in Ucraina si China.
Normal ca americanii au interese, indiferent ca sunt republicani sau democrati.
Isi dau in cap unii altora ca asa e in politica, mai ales in USA unde lupta e acerba.
Cel din urma a fost condamnat intr-un dosar instrumentat de DNA.

Acest Popoviciu este ginerele lui Ion Dinca zis si "Teleaga" 😁

Traiasca capitalismul de cumetrie al lui Iliescu.

Asa ca idee, sa vedem tot tabloul, Giuliani, DNA si PSD. 😁
Frumos, nu?

https://www.vice.com/ro/article/43p9zq/giuliani-a-recunoscut-ca-a-luat-bani-pentru-scrisoarea-pro-psd

M spunea...

Ușor cu pianul pe scări. Să nu uităm de implicarea celui mei securist dintre președinții României.
Eu, spre deosebire de reddog, nu țin neapărat ca România să fie târâtă într-un scandal internațional. Mai adus când nu înțelegi că avocații, în general, sunt plătiți. Dar cineva care îl vede inteligent pe Johannis, constructor de autostrăzi pe Orban și corectă pe Kovesi (cum dracu de au toți nume de români?) nu ai ce să îi ceri.

Azi dimineață un cetățean din sectorul 5 s-a intoxicat cu shaorma. Clar vina PSD.

Patrascioiu spunea...

Bun de cenzurat.Patroane ma doare fix in pix de tableta lui x sau y.Te tii de sotii.Mai bine ai zice ceva de PROMISIUNILE PSD-ULUI PRIVIND PENSIILE MILITARE.Urasc mincinosii indiferent de apartenenta lor politica iar PSD pana in prezent s-a dovedit a fi si mitoman..Habar nu am dece iti consumi energia in slujba unor prefacuti.De promisiuni neonorate sunt satul.Pe astia care fac promisiuni desarte sa ne prosteasca eu unul le doresc vorba poetului impartirea in doua cete de smintiti si de misei si in doua temnite cu de-a sila sa-i aduni,sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.Stiu ca indiferent de efortul propagandistilor pesedisti pensionarii militari ,cei pensionati inainte de 2010 nu vor vota PSD pana nu-si va onora promisiunile.
Sa fii sanatos ca sanatatea e mai scumpa decat toate.

Dan spunea...

Nu inteleg despre ce vorbiti. Mai exista colonia bantustana africana Romanistan fosta tara mancurtilor lasi Ro ? Credeam câ statul a fost desfintat si inlocuit cu mafia in 89'.

ghurse spunea...

Un pensionar contrariat!
Mai Patrasc-coiule, uraste-i pe aia care ti-a taiat pensia. Faci afirmatii, dar n-ai habar de nimic! Adica ti-au dat mai putin decat au promis! Ce hahalera esti!Atunci, ramai la pensia din 2010.Astea-s promisiuni desarte? Ia uita-te-n tescherea, berbecule! Pe scurt, pupa-l in cur pe iohannis, a vad ca-ti place! Nu uita de rares, ala ti-o taie de nu te vezi.


Patrascioiu spunea...

Primii beneficiari ai evenimentelor din decembrie 1989 au fost bisnitari si hotii.Nu spun asta pentru ca regret disparitia lui NC si a burgheziei clasei muncitoare ci pentru ca stiu compunerea asa zisului Front al Salvarii Nationale.Va aduceti aminte de afirmatia la un moment dat a lui Ion Iliescu"capitalism de cumetrie"?A facut o mare gresala recunoscund un adevar.
Dane,mai las-o naibii de colonie batustana.Noi suntem colonie propriei noastre stapaniri.Mafia politica bugetara este in toate si peste tot.

Leon spunea...

http://m.ziare.com/stiri/fost-procuror-la-parchetul-general-condamnat-definitiv-la-4-ani-de-inchisoare-pentru-luare-de-mita-1580276

Iulian Mareș spunea...

Ghurse,
De obicei prostul se vrea filozof!
Indiferent de nume unii îmbătrânesc urat; acesta este și cazul cetățeanului pe care l-ai pus la punct!
Dacă-i da un franc face temenele! Daca nu-i da sâmbătă urlă că gibonul!

* Uite că Ponta a reușit să se impună cu neimpozitarea suplimentară a pensiilor militare!
Vei vedea și boi care înjură!

Patrascioiu spunea...

Drigana se bucura ca e posibil sa ramana cu pensia aia de cinci cifre obtinuta prin paranghelii.

Gaby spunea...

În România nu tremură decât săracii...

Leon spunea...

https://m.dcnews.ro/george-copos-victorie-la-cedo-impotriva-abuzurilor-din-justitie-statul-de-acord-cu-o-intelegere-amiabila_697563.html

Iulian Mareș spunea...

Stat de drept sau alegorie?

”CEDO i-a dat dreptate lui George Copos în dosarul Loteria I. Omul era vice prim-ministru, l-au condamnat la patru ani de închisoare cu executare, iar astăzi CEDO a spus că e o porcărie totul, nu există latură penală. Astăzi CEDO a dat sentința. Mai departe, statul român, a făcut și o ofertă: nu vrei să ne împăcăm că ”ți-am spart capul”, îți dăm 7.000 de euro și gata. Firește, Copos a refuzat. Deci nu așteptați dreptate în România. S-a încercat schimbarea legilor, nu s-a reușit. Ele servesc sistemului. Nu avem încotro.”

CEDO a oferit șansa ca George Copos și Guvernul să ajungă la o înțelegere în cauza în care afaceristul a dat în judecată statul român după condamnarea definitivă din 2014.

Leon spunea...

Iulica, pai nu-i certa Codruta pe procurorii din DNA ca stau cu "curul" pe dosare si nu ies cu nume importante de politicieni pe piata ? Chiar le-a sugerat sa vina urgent cu un dosar fabricat Premierului Grindeanu cu niste case din Timisoara..!

Leon spunea...

Iată ce a scris Adrian Năstase pe blogul său:

"Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)


Capitolul 8

1. Nu te certa cu cel puternic, ca nu cumva să cazi în mâinile lui.

2. Nu te certa cu omul bogat, ca nu cumva să fie mai greu decât tine. Că pe mulţi i-a pierdut aurul şi inimile regilor le-a aplecat.

3. Nu te sfădi cu omul care vorbeşte bine şi nu pune lemne peste focul lui.

4. Nu glumi cu omul rău crescut, ca să nu fie ocărâţi strămoşii tăi.

5. Nu înfrunta pe omul care se leapădă de păcat, adu-ţi aminte că toţi suntem vinovaţi.

6. Să nu necinsteşti pe om la bătrâneţile lui, căci poate şi noi vom îmbătrâni.

7. Nu te bucura de moartea vrăjmaşului tău, adu-ţi aminte că toţi trebuie să murim.

8. Nu trece cu vederea vorbele înţelepţilor, ci la pildele lor opreşte-te, căci de la ei vei lua învăţătura şi îndemânarea de a sluji celor mai mari.

9. Nu dispreţui vorba celor bătrâni, că şi ei au învăţat de la părinţii lor. Că de la ei vei învăţa înţelepciunea şi îndemânarea de a da răspuns bun la nevoie.

10. Nu aţâţa cărbunii păcătosului, ca să nu te ardă flacăra focului lui.

11. Nu o duce până la capăt cu omul iute la mânie, ca să nu fie o cursă întinsă înaintea buzelor tale.

12. Nu da împrumut omului celui mai tare decât tine; şi de-l vei împrumuta, socoteşte împrumutul ca pierdut.

13. Nu chezăşui peste puterea ta; iar dacă ai dat chezăşie, fii cu grijă că va trebui să plăteşti.

14. Nu te judeca cu un judecător, căci hotărârea va fi în folosul lui.

15. Nu porni la drum cu cel cutezător ca să nu-ţi cadă povară, căci el nu face decât după capul său, şi nebunia lui te va pierde.

16. Nu te certa cu omul mânios şi nu străbate pustiul cu el, căci a vărsa sânge este pentru el nimica toată şi unde nu vei avea ajutor, te va doborî.

17. Nu ţine sfat cu un nebun, căci el nu va putea păstra taina ta.

18. Înaintea celui străin nu face nimic care trebuie să rămână tăinuit; tu nu ştii ce poate născoci el.

19. Nu deschide inima ta oricui şi nu aştepta să dobândeşti bunăvoinţa lui."

Mihai spunea...

Daca Huhurez tot nu publica stirea prin care ICCJ spune ca tractorul poate fi condus pe drumurile publice fara permis ,nefiind asimilat autovehiculelor ,atunci poate publica asta ;

"Ungaria îşi extinde şi în Bihor programul de sprijinire a fermierilor maghiari din Ardeal, pe care îi va ajuta inclusiv să cumpere pământ"

Sa ai gaz si sa-l cumperi de la rusi mai scump ........asta inseamna sa fii roman ......


Leon spunea...

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, provoacă un adevărat cutremur în România.

Într-o intervenție telefonică la B1 TV, Băsescu a declarat că Laura Codruța Kovesi a făcut jocurile americanilor și europenilor.



Întrebat de Silviu Mănăstire dacă SUA a intervenit la numirile procurorilor-șefi în România, în perioada în care era președinte al României, Băsescu a precizat că „niciodată”.

Însă, în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kovesi, el a spus că a fost „recuperată” mai târziu, de americani și europeni, după ce a fost numită în funcție.

„În mod categoric, numirea s-a făcut pe propunerea doamnei Macovei, dacă bine îmi aduc aminte, și a doua numire s-a făcut pe înțelegerea dintre mine și Ponta. Deci, nicio discuție, știu eu, cu Biden sau cu oricine altcineva. Nu, niciodată (n.r. – nici la propunerea Ambasadei SUA sau a fostului ambasador Mark Gitenstein). (…) Nu este niciun secret că Maior a susținut-o și el pe Kovesi, la fel cum am susținut-o și eu.

În mod cert, nu s-au implicat în numire, chiar dacă și-au dorit o anumită numire. La mine, nu a venit niciodată nici ambasador, nici Biden, nici vreun șef de stat să-mi propună numirea. Însă, este cert că ei și-au recuperat-o, ca să nu spun altfel, după ce a fost numită, iar acum au extras-o frumos și au pus-o la păstrare la Bruxelles”, a declarat, la B1 TV, Traian Băsescu.

Mai mult, când Silviu Mănăstire l-a întrebat care ei, fostul șef de stat a replicat: „Și europenii, și americanii