19 mai 2014

Adăugat în: , ,

Talibanilor de dreapta li s-a urcat la cap capitalismul pe pâine

Un extremist de dreapta
Iata ce a iesit din propaganda comunista! Niste anticomunisti talibani târzii au intors marxismul pe dos  si propaga capitalismul cu aceeasi ferocitate extremista cu care bolsevicii români vituperau, prin anii 1950, impotriva burghezilor si chiaburilor.
Atunci auzeam teorii despre drumul ireversibil spre comunism, acum scribul Mihai Giurgea combate, extremist si iresponsabil, sub sloganul ca nu exista alternativa la capitalism.
Cand citesti titluri precum cele pe care le reproduc mai jos, mai ca-ti vine sa presari straturi groase de rahat pe pâinea capitalismului cu care se hraneste Giurgea.

Iata de ce poporul roman merita inecat de mic

Pensiile militarilor comunisti trebuie desfiintate

2 comments:

sanda spunea...

cine dracu mai e si asta> el unde lucra inainte de 89 / E NEBUN? asta nu e extrmism , e de bagat la balamuc . auzi tu . altceva nu are de facut decat sa se lege de pensiile militarilo ,,asa ca ia vedeti ca un nebun arunca o [piatra si zece se sbat sa o scoata .....ce haios ar fii ca pentu o zi sa se scimbe roata .. pune-ti mana pe el si bagati-l in camasa de forta , si datii si o batae buna,

mega2005 spunea...

Nu lucra,..se juca cu putza-n tzarana. Daca e giurgea ala pe care-l stiu eu...cred ca dupa '95 a fost un anonim corespondent la protv.