Un produs Blogger.

joi, februarie 04, 2016

Miceal Ledwith, secretarul Papei Ioan Paul al II-lea

14 comments
Limba latina provine din limba româna 
https://youtu.be/IKRGORkNgC0

14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Nu ma dau in vant dupa propaganda unei religii ipocrite, catolica, si care prin Inchizitie si cruciade a asasinat prin schinguiri, torturi si arderi pe rug, de la Anul Domnului, 1200, si pana la sfarsitul lui 1896, intre 50.000.000 si 60.000.000 de ,,eretici'' si ,,pagani,'' apoi si-a facut o faima internationala cu practicarea homosexualitatii, pedofiliei, zoofiliei, etc! Au decimat prin ,,crestinizare'' poporul si civilizatia atzeca a Americii, au tolerat si incurajat sclavia si decimarea negrilor in Africa, i-au tolerat si au fost ignoranti intentionat cu Musollini si Hitler, fara sa le atraga macar atentia cu genocidul la care se dedasera! Insasi tiara papala are scris pe frunte ca Papa este primul ministru al Lui Dumnezeu *(cu ce drept?)iar cuvintele transformate in cifre da rezultatul de 666-cifra Satanei! Au iscat maceluri cumplite in nordul Africii ce au atras antipatii pana in ziua de azi cu acele cruciade sangeroase, insasi Anglia ingrozita si-a proclamat independenta fata de papalitate declarand biserica anglicana, si mi-ar trebui sa scriu o carte cu ce stiu! Toate religiile protestante se trag de la abuzurile catolicismului si Papei! A fost chiar si un Papa care a intretinut raporturi sexuale cu verisoara lui, Inochentiu al XII lea, daca nu ma insel, in Evul mediu! Calatoria continua...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Daca ati citi Edictele si Bulele papale, emise de-a lungul istoriei catolicismului, ati deveni pe loc atei! Nu e o gluma, doar studierea Istoriei va poate convinge de afirmatiile mele! Ei au denaturat si adevarata Biblie, caci in cea reala Hristos este casatorit, cu familie si copii, descendentii de astazi aflandu-se pe pamantul Frantei contemporane! Adevarata Biblie e la beci si bine pazita, e departe de ce scrie in acestea uzuale! Tot ei s-au desprins de ortodocsi printr-un Edict din 4 Martie 1235, au emis calendarul aurelian si gregorian, etc...

Unknown spunea...

Cred cu tarie ca "nimic nu se pierde totul se transforma", iar in ceea ce priveste locul acesta sfant pe care ne-am nascut este cu adevarat leaganul civilizatiei. Nu stiu cat timp va trece dar multi ni se vor inchina!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hai sa intru pe subiect: Limba latina de fapt se trage din limba traco-daco-getica ce a fost preluata de romani, transformand-o in limba latina, cea consacrata si cunoscuta azi. Cercetarile istorice, de mult au stabilit acest lucru, dar propaganda fascista a lui Mussolinni din anii '20-'30 si '44 cand a fost maltratat si spanzurat intr-o piata publica, dupa intrarea americanilor dinspre Sicilia, au interzis sa se cunoasca adevarul, apoi comunismul daca afla avea sa se laude cu superioritatea asupra civilizatiilor occidentale, folosindu-se de informatie propagandistic! La ora actuala, decedand patriotismul, informatia este tratata ca un deseu european, un fleac ce nu aduce mariri de pensii si salarii sau ridicarea nivelului de trai! In Romania, Istoria este o dorinta pierduta, e doar apanajul Casei Regale si Casei Sectoriale de Pensii Militare sa ni se taie pensiile la nivelul soldelor trupelor si falangelor romane cezariene (nu din maternitati cu obstretica ginecologie prin avort!)

Unknown spunea...

PS.: Referitor la materialul de mai sus, despre ce a declarat Stephen Hawking in anul 2011, ca :dupa moarte nu mai exista nimic" declaratie urmata apoi de doua interviuri cu Radu Preda si Cristian Tudor Popescu, normal era sa vedem si alte puncte de vedere cum ar fi, de exemplu, al eminentilor neurochirurgi Dumitru Constantin Dulcan sau profesorul Leon Danaila.

Unknown spunea...

PS 2> Prin ceea ce scrie d-nul Corneliu ma face sa ma simt provocat. Domnule Corneliu sunt parerile dvs. si fiecare crede ce vrea, cu Edicte fara Edicte cu Biblie fara Biblie, dar nimeni nu ma va face sa cred altceva de cat ceea ce simt si am trait eu cu adevarat. Fara sa visez, am trait o experienta unica si nimic nu ma va face sa nu cred in Dumnezeu sau Energie, sau Allah sau Putere Divina sau cum o vrea fiecare sa-i spuna.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ati auzit de asa zisele ,,Indulgenţe' papale? Hai sa va zica tata mosu' si despre astea! Prin Evul Mediu, Papa Inoccentiu al saptelea, daca nu ma inseala memoria, nu prea mai avea parale in visterie. Atunci a avut ideea, la sfatul unui calugar iezuit, sa-i minta pe credinciosi ca la Poarta Raiului exista o anticamera de asteptare, in spate si la cativa pasi aflandu-se si celebrul iad! Anticamerei i s-a dat denumirea (acum am un lapsus), in fine, si cei care veneau cu sume mari de bani, valori uriase sau averi, Papa le emitea un act numit ,,Indulgenta'' ca dupa moarte sa le fie asigurat locul in acea camera de asteptare de la Poata Raiului! Dumnezeu hotarand cand si cum acelor nenorociti Sf. Petru sa lr permita sa intre din anticamera in Rai! Cei mai dăştepţi decat mine ii rog sa-mi reamintesca denumirea papala a anticamerei, ca uite ca mai uit si eu, domnilor cate ceva! V-a placut cu ce se ocupa domnul Papa in lunga istorie catolica? Astfel, cu prostii si cu fraierii s-a strans o avere cu care si-au permis sa investeasca in Statul papal pana in zilele noastre! Si de aia poate ursul nu mai are coada, iar pensiile militare primesc bobarnace cu Ordonante de urgenta idioate din partea tehnoretardatilor politici!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mocanu Rares, sunt ortodox practicant si biserios, dar fug de catolicism ca dracul de tamaie datorita trecutului acestuia criminal, sangeros si cu deviatii sexuale! Cred cu tarie maxima in Sf. Treime, ca botezat in ortodoxie, pe Dumnezeu nu-l compar cu absolut nimic datorita Unicitatii si actului de Creatie, nu cred in absolut nici un sfant, ca daca as face-o inseamna ca l-as trada pe Creator, nu ma inchin la absolut nimic din aceeasi cauza, ma rog in mod normal fara a ma caricaturiza exchibitionist prin gesturi, ci doar prin impreunarea mainilor si ii cer ceea ce doresc, chiar si cand ma duc la Sf. Biserica de la care lipsec rar! Nu-mi pasa de ce cred altii despre mine cand vad ca nu ma maimutaresc prin gesturi, ma duc la Biserica incarcat de poveri sufletesti, si ies de acolo usurat sufleteste, nu ma trasneste nimic ca nu mi-am facut si scamatoria cu crucioiul. Am casa plina de icoane pentru ca iubesc arta si am frate geaman pictor ce a pictat si biserici, dar, repet, sunt un ciudat care pune pret doar pe Dumnezeu si mai putin pe lucruri si gesturi ritualice religioase si, ca sa pun capac, mai fac si cruci sa n-o supar pe mama batrana cand ma aflu in preajma dansei!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Hai sa va mai zic ceva, tovarasi colegi: Exista un plan secret, masonic in esenta, dar mai ales sorosisto-maghiaro-catolic si cu sprijinul bisricii catolice din Germania si Austria, dar si in sanul acestei Europe de impunere fortata a catolicismului printr-o politica de defaimare a preotilor nostri ortodoxi, bestelirea bisericii ortodoxe in esenta ei, prin emiteri de legi si ordonante de infometare a intregului popor, si manevrata situatia ca Papa sa devina salvatorul Romanmistanului si prin alte manevre catolicismul sa invinga ortodoxia la noi! Nu e o gluma, iar cei mai informati decat mine stiu asta nu de ieri de azi...Au mituit clerici ortodoxi care sa faca acte de compromitere a Bisericii ortodoxe, si credeti ca moastele de caini, frunzele de stejar din padurile romanesti si cu minciuni ca sunt de la Ierusalim si alte acte de sabotaj sunt intamplatoare? Noooooo! Chiar si refuzul ingroparii mortilor fara bani si alte abuzuri, strecurarea maicutelor si calugarilor benedectini, franciscani si alte congregatii catolice nu sunt o intamplare! E un plan maret si daca vom avea zile va veti convinge singuri de ce afirm aici! Crucea rastignirii este mareata in suflet, si nu sa ne crucificam noi crucificand totul sau injodsindu-ne prin prosternari jenante! Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea Sa: Cine l-a vazut pe Dumnezeu trantit cu burta de pamant si tarandu-se injositor pe coate si genunchi? Nu umilita aduce mantuirea, ci dreapta purtare si credinta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Mocanu Rares: Stephen Hawking este un geniu al fizicii cuantice si astronomiei, emitent al unor teorii si ipoteze fulminante despre materie si sacralitate! El nu vorbeste, are doar vocea sintetizata prin stimuli neuronici de la nivelul cerebralului, fiind suferind de o boala degenerativa foarte grava! Este un al doilea Einstein, si nu ma pot intinde aici sa dau mai multe explicatii sa nu atrag iar antipatiile celor certati cu informatiile si cunoasterea! A emis teoria inexistentei actului de Creatie Divina si a Creatorului Suprem, Dumnezeu, drept pentru care il contrazic vehement! Exemplu: In Marele Razboi Mondial 1939-1945, ca dupa toate alte razboaie, au murit aproape toti barbatii! Dar in cativa ani raportul dintre barbati si femei s-a echilibrat, astfel ca la inceputul anilor '60 se finalizase balanta echilibrata a acestui raport! Dumnezeu de fapt poate fi o insumare a tuturor mintilor si ideilor geniale ale planetei de la inceputuri si pana in prezent, dar poate fi si o Forta extraterestra, care de fapt conduce planeta Pamant, dar ca materie sigur ca n-ar putea exista: Cu barba alba, precum Caltabos Remes, aparate de caca, pipi si sex sau laba cu care sa ne dea carabe dupa ceafa cand are deliruri de personalitate sau delir religios!

tigri2 spunea...

***Cucuvaieeee,opreste moara asta stricata ca ramai doar cu el pe blog,precum sergentul bula cezar muci cu pederastul sau de robert horvath!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tigrisorule, nu fi din nou rau! Am comentat conform subiectului postarii si in cunostinta de cauza, insa doar pentru cei initiati si culti! Aceste subiecte nu pot fi abordate de oricine, daca nu au studiat cat decat aceste realitati. Ai vazut in titlu ca subiectul ar fi abordat pensiile militare? Informatia circula, iar schimbul de informatii face parte integranta din viata oamenilor culti, inteligenti, civilizati si educati deopotriva! Cei limitati sau inapoiati au la dispozitie pacanele, jocuri pentru copii cu tancuri si alte alea virtuale razboinice, cornetele cu seminte de bostan, pop corn sau paharul cu samahoancă ori şpârlă! Din absolut toate, alege care ti-e pe masura, caci eu am ales, inca din nastere: Stiinta si cunoasterea!

Liviu PO spunea...

Cititi cartea lui Toni Victor MOLDOVAN :"Programul Terra:Un atentat extraterestru asupra omenirii". si veti incepe sa va lamuriti cum stau lucrurile de fapt...
Si apropo,domnul Toni Victor MOLDOVAN era ,sau mai este medic militar anestezist la Spitalul Militar din SIBIU...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Liviu Po: Multumesc pentru recomandare! O voi cauta si am s-o citesc, mai ales ca Biblioteca municipala e langa mine, in caz ca n-o gasesc.